A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


De Amerikaanse Sarah Morgan schrijft hedendaagse verhalen vol humor en sensualiteit, het zijn allemaal meeslepende liefdesverhalen.

Deel en serie Deel 1 - The O'Neil brothers
Titel Winters paradijs
Oorspronkelijke titel Sleigh bells in the snow
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als HQN 86 bij Harlequin Holland
Genre Roman

Korte omschrijving

Ooit was Kayla Green gek op Kerstmis. Tegenwoordig gaat ze tijdens de feestdagen liever aan het werk, in de hoop dat ze zo ongemerkt voorbijgaan. Als haar baas haar vraagt naar Vermont af te reizen voor een nieuwe opdracht, springt ze bijna een gat in de lucht. Dit is het perfecte excuus om de kerst te ontvluchten!

Jackson O'Neil gaat zijn uiterste best doen om vakantieoord Snow Crystal - dat al generaties lang in bezit van zijn familie is - van de ondergang te redden, maar hij heeft er een hard hoofd in. Pas met de komst van pr-expert Kayla Green gloort er weer hoop voor het resort. Dat er tussen hen genoeg vonken overspringen om alle kerstverlichting in Vermont te laten branden, is een onverwacht cadeautje.

Zo doeltreffend als Kayla is in haar werk, zo onzeker is ze in de omgang met Jackson. Hij maakt een verlangen in haar wakker dat ze had gedacht nooit meer te zullen voelen, maar dat ook pijnlijke herinneringen oproept. En toch… gloeit er een sprankje hoop. Is het mogelijk dat de vrouw die niet meer in Kerstmis gelooft, er nu toch door wordt betoverd?


Deel en serie Deel 2 - The O'Neil brothers
Titel Een nieuwe zomer
Oorspronkelijke titel Suddenly last summer
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als HQN 105 bij Harlequin Holland
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Deze zomer zal haar langgekoesterde droom in vervulling gaan en zal de Franse Elise als chef-kok de pollepel gaan zwaaien in haar ‘eigen’ restaurant. Helaas gooit de eigenaar roet in het eten en dreigt de feestelijke opening al meteen in het water te vallen.

Terwijl Elise op het punt staat om uit pure frustratie een sauspan door de keuken te gooien, arriveert Sean, de man met wie ze vorige zomer een nacht vol passie heeft gedeeld. Dat zou wat haar betreft best voor herhaling vatbaar zijn, maar juist nu kan ze niet afgeleid worden… Juist nu moet ze zich concentreren op haar culinaire capaciteiten. Zal ze haar temperament in bedwang kunnen houden?

* In 2016 ook verschenen als Harper Collins uitgave & in 2018 als Bookazine 7.


Deel en serie Deel 3 - The O'Neil brothers
Titel Vuurwerk in de sneeuw
Oorspronkelijke titel Maybe this Christmas
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als HQN 116 bij Harlequin Holland
Genre Roman

Korte omschrijving

Tyler O’Neils belangrijkste voornemen deze Kerstmis? Er een groot feest van maken. Niet voor zichzelf, maar voor zijn dochter, Jess. Hij heeft trouwens zelf ook wat te vieren, want Snow Crystal, het ski-resort dat hij met zijn broers runt, is volgeboekt met de kerstdagen. Dat betekent dat Brenna, zijn beste vriendin, bij hem moet logeren, en hij mag absoluut niet laten merken dat hij meer dan alleen vriendschap voor haar voelt.

Ski-instructeur Brenna Daniels vindt dat ze het prima voor elkaar heeft. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt én ze kan dagelijks samenwerken met Tyler, op wie ze al jaren verliefd is. Niet dat er ooit iets gebeurd is… Ze verwacht dan ook niet dat het problemen zal opleveren dat ze een paar weken een huis zullen delen.

Dan gebeurt er iets wat ze geen van beiden hadden verwacht: Tyler kust haar, en nu is alles anders…


Deel en serie Deel 1 - Puffin Island
Titel Duik in het diepe
Oorspronkelijke titel First time in forever
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als HQN 130 bij Harlequin
Genre Roman

Korte omschrijving

Het is een spannende zomer voor Emily Donovan. Ten eerste heeft ze plotseling de verantwoordelijkheid over het dochtertje van haar overleden halfzus, een beroemde actrice; ten tweede willen de paparazzi haar en de kleine Lizzie maar niet met rust laten, en ten derde is de schuilplek die ze heeft uitgekozen om te ontsnappen aan de pers, Puffin Island, omringd door de zee. En als Emily érgens bang voor is, dan is het wel water... Gelukkig biedt de knappe jachtclubeigenaar Ryan aan haar te helpen. Op zich heel fijn, maar het wordt wel érg spannend als hij haar kust!

Ryan Cooper is gevraagd een oogje in het zeil te houden op Emily, een nieuwkomer op Puffin Island. Helemaal geen straf, want hij vindt haar heel aantrekkelijk! Ze komt aanvankelijk wat afstandelijk en angstig over, en hij doet zijn uiterste best om haar te laten ontspannen. Langzaam lijkt hij haar vertrouwen te winnen, maar net als hij het gevoel heeft dat er iets moois tussen hen ontstaat, komt zijn geheim aan het licht...


Deel en serie Deel 2 - Puffin Island
Titel Hoofd in de wolken
Oorspronkelijke titel Some kind of wonderful
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als HQN 141 bij Harlequin
Genre Roman

Korte omschrijving

Haar leven lang droomt archeologe Brittany Forrest al van avontuur. Op haar achttiende dacht ze dat gevonden te hebben met bad boy Zachary Flynn, maar na slechts tien onstuimige, hartstochtelijke dagen ging hun bliksemhuwelijk in rook op, waarna ze besloot hem uit haar hoofd te zetten.

Piloot Zach weet dat hij Brittany destijds teleurgesteld heeft. Nu hij is teruggekeerd naar Puffin Island en haar weer ziet, kan hij er echter niet omheen: zijn gevoelens zijn nog net zo sterk als vroeger. Ook al heeft hij zich nooit goed genoeg voor haar gevoeld, toch kan hij onmogelijk uit haar buurt blijven...

Terwijl lange, hete zomerdagen overgaan in zwoele nachten onder de sterrenhemel, ontdekken Brittany en Zach dat het vuur tussen hen nog lang niet gedoofd is. Komen hun dromen van een lang en gelukkig leven samen deze tweede keer wél uit?


Deel en serie Deel 3 - Puffin Island
Titel De mooiste kerst ooit
Oorspronkelijke titel Christmas ever after
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als HQN 147 bij Harlequin
Genre Roman

Korte omschrijving

Skylar snapt niet waarom vrouwen Alec zo aantrekkelijk vinden. Zeker omdat hij een beroemde tv-presentator is? Hij mag dan ontzettend knap zijn, zij kent hem vooral als cynisch en afstandelijk. Dus wanneer ze door omstandigheden gedwongen wordt de dagen voor Kerstmis met hem en zijn familie in Engeland door te brengen, verwacht ze een allesbehalve vrolijke kerst.

Alec weet uit bittere ervaring dat hij mooie vrouwen beter uit de weg kan gaan. Een prima reden dus om ver uit de buurt te blijven van Skylar. En, kerstgedachte of niet, hij vindt haar niet eens aardig. Maar wanneer hij ziet dat ze zich enthousiast in de kerstvoorbereidingen van zijn familie mengt, kan hij onmogelijk nog langer een hekel aan haar hebben...

Onder de mistletoe komen Alec en Skylar dichter bij elkaar - maar ze zijn écht niet van plan om verliefd te worden!


Nog niet vertaalde delen van de Puffin Island serie serie:

Deel 0.5 - Playing by the Greek's rules (novella)Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 0.5 - Veel liefs uit Manhattan
Titel Aanzoek bij Tiffany's
Oorspronkelijke titel Midnight at Tiffany's
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 als e-book bij Harlequin
Genre Kort verhaal

Korte omschrijving

Overdag is Matilda serveerster in New York, maar ’s avonds schrijft ze verhalen met onbevreesde vrouwen in de hoofdrol. Op het moment dat ze de onweerstaanbare miljonair Chase Adams ontmoet, besluit ze de rol van haar aantrekkelijkste personage aan te nemen. Voor één nacht voelt Matilda zich zekerder dan ooit. Zal een afspraakje bij New Yorks bekendste juwelier, Tiffany’s, haar dromen werkelijkheid laten worden?


Deel en serie Deel 1 - Veel liefs uit Manhattan
Titel Nachten in New York
Oorspronkelijke titel Sleepless in Manhattan
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als HQN 160 bij Harlequin
Genre Roman

Korte omschrijving

Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, is Paige haar eigen evenementenbureau begonnen. Helaas gaan de zaken rampzalig, waardoor ze wel hulp moet vragen aan ICT-miljonair Jake Romano, de beste vriend van haar broer. Probleem is alleen dat ze al jaren verliefd op hem is, wat natuurlijk funest is voor een goede samenwerking. Dus doet ze haar uiterste best om dat voor hem te verbergen - met slapeloze nachten als gevolg.

Vanwege zijn reputatie van hartenbreker heeft Jake aan Paige' broer moeten beloven dat hij nooit iets zal beginnen met zijn kleine zusje. Kleine zusje. Klein. Als Jake dat nou maar vaak genoeg herhaalt, gaat hij het misschien wel geloven. Want sinds Paige zijn kantoor is komen binnenvallen, één en al blonde, langbenige verleiding, doet hij geen oog meer dicht!

* In 2017 ook verschenen als HarperCollins uitgave.


Deel en serie Deel 2 - Veel liefs uit Manhattan
Titel Vlinders in Central Park
Oorspronkelijke titel Sunset in Central Park
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als HQN 169 bij Harlequin
Genre Roman

Korte omschrijving

Voor bloemstylist Frankie Cole bestaan happy ends alleen in sprookjes; na de desastreuze scheiding van haar ouders is ze haar geloof in de liefde verloren. Mannen houdt ze daarom het liefst veilig op afstand. De enige man bij wie ze zich op haar gemak voelt, is haar vriend Matt - en dat is zuiver platonisch. Maar sinds kort is er iets vreemds aan de hand: waarom slaat haar hart telkens op hol als ze bij hem is?

Matt Walker is al jaren verliefd op Frankie, maar hij laat niets merken. Hij weet immers dat ze allergisch is voor alles wat met liefde te maken heeft. Toch heeft hij de laatste tijd sterk de indruk dat ze hem met andere ogen bekijkt. Als hij niet beter wist, zou hij zelfs zeggen dat ze met hem flirt! Zal hij het erop wagen en haar kussen terwijl de zon ondergaat in Manhattan?


Deel en serie Deel 3 - Veel liefs uit Manhattan
Titel Flirt op 5th Avenue
Oorspronkelijke titel Miracle on 5th Avenue
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als HQN 175 bij Harlequin
Genre Roman

Korte omschrijving

Eva Jordan is dol op alles wat met Kerstmis te maken heeft, ook al is ze deze kerst alleen. Dan krijgt ze voor haar werk de kans om een paar dagen in een spectaculair penthouse aan 5th Avenue te bivakkeren. Ze mag het huis helemaal in kerstsfeer hullen voordat de eigenaar thuiskomt. Eva is dolbij; Manhattan onder een pak sneeuw is de perfecte plek voor de feestdagen! Wat ze alleen niet had verwacht, is dat de knappe, mysterieuze eigenaar van het penthouse gewoon thuis is...

Lucas Blade, wereldberoemd misdaadauteur, heeft een hekel aan kerst. En met een dreigende deadline en de herdenking van de sterfdag van zijn vrouw heeft zijn humeur helemaal een dieptepunt bereikt. Daarom heeft hij zich afgezonderd van de buitenwereld: hij wil niet gestoord worden, hij wil geen kerstversieringen in huis en hij wil dus vooral niet afgeleid worden door Eva met haar kerstfrutsels! Maar wanneer ze door een sneeuwstorm vast komt te zitten in het penthouse, ontkomt hij niet aan haar betovering...


Deel en serie Deel 4 - Veel liefs uit Manhattan
Titel Dromen in de ochtendzon
Oorspronkelijke titel New York, actually
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als HQN 199 bij Harlequin
Genre Roman

Korte omschrijving

Maak kennis met Molly...
Als schrijfster van Ask a Girl, de populairste liefdesadviesblog in New York, beschouwt Molly zichzelf als een expert in relaties - ándermans relaties. Ze heeft één liefde in haar leven: haar dalmatiër, Valentine. Dus heeft ze enkel oog voor haar hond tijdens haar dagelijkse hardlooprondje in Central Park. De sexy, gespierde advocaat die elke dag dezelfde route neemt, ziet ze amper staan.

En dit is Daniel...
Daniel, een cynische echtscheidingsadvocaat, hoef je niets te vertellen over relaties; die leiden nergens toe. Toch spreekt een flirt met de adembenemende vrouw die hij elke dag tegenkomt in het park hem wel aan, ook al heeft zij alleen maar aandacht voor haar hond. Wat als hij nu eens een hond van iemand leent... zou hij haar dan wel opvallen?

Samen of niet?
Molly en Daniel denken dat ze alles van relaties weten. Maar terwijl er langzaam iets moois tussen hen ontstaat, ontdekken ze dat ze nog een heleboel te leren hebben...


Nog niet vertaalde delen van de Veel liefs uit Manhattan (From Manhattan with love) serie:

Deel 5 - Holiday in the Hamptons
Deel 6 - Moonlight over ManhattanOverzicht van de Harlequin pockets Series - Hedendaags

Woestijngeheimen

 1. Nacht vol hartstocht - A night of no return (Bouquet 3648)
 2. Een bruid voor de sultan - Woman in a sheikh's world (Bouquet 3657)
 3. Lost to the desert warrior

Glenmore Island

 1. Eindeloze zomer - A bride for Glenmore (in Doktersroman Extra 9)
 2. Duizendmaal ja - Single father, wife needed (in Doktersroman Extra 10)
 3. Verrassende kussen - The rebel doctor's bride (in Doktersroman Extra 10
 4. Een warme ontvangst - Dare she date the dreamy doc (in Doktersroman Extra 36 & in Doktersroman Extra 120)

Broers Buchanan

 1. Samen in de sneeuw - Snowbound: miracle marriage (in Doktersroman Extra 25)
 2. Verrassing op kerstavond - Christmas eve (in Doktersroman Extra 25)

Ferrara serie

 1. Siciliaans verlangen - Once a Ferrara wife (in Bouquet Extra 387)
 2. Siciliaanse liefde - The forbidden Ferrara (in Bouquet Extra 387)

Deeltjes uit multi-auteur series

* Bemind in de woestijn - The sheikh's virgin princess (Bouquet 2993) Serie Oosterse nachten
* Een kus van de sjeik - Bella and the merciless sheikh (Bouquet 3248) Serie Het Balfour fortuin deel 7 van 8)
* Getergd hart - A night of scandal (Bouquet 3264) Serie Wolf Manor deel 1 van 8)
* Op bevel van de prins - Defying the prince (Bouquet 3400) Serie De kroon van Santina deel 5 van 8)
* Onfatsoenlijk opwindend - An invatation to sin (Bouquet 3490) Serie Het Corretti imperium deel 2 van 8)
* In de ban van de sjeik - Lost to the desert warrior (Bouquet 3574) Serie Oosterse nachten)

Losse titels - Hedendaags

* Gevangene van hartstocht - The Greek's blackmailed bride (Bouquet 2589)
* Gevangen door de sjeik - In the sheikh's marriage bed (Bouquet 2662)
* Italiaans temperament - Public wife - private mistress (Bouquet2765)
* Onder de sluier van de nacht - Sale or return bride (Bouquet 2813)
* Verstrikt in verlangen - The Brazilian boss's innocent mistress (Bouquet 3020)
* Nacht over Griekenland - Bought: the Greek's innocent virgin (Bouquet 3039)
* Bemind door de prins - The prince's waitress wife (Bouquet 3094 & in Bouquet Special 13)
* Grieks paradijs - Powerful Greek, unworldly wife (Bouquet 3131)
* Donkere verlangens - Capelli's captive virgin (Bouquet 3149)
* Weerloos tegen liefde - Bought: destitute yet defiant (Bouquet 3161)
* Grieks, knap en veeleisend - One night... nine month sandal (Bouquet 3214)
* Onderhuidse passie - The Sicilian's virgin bride (Bouquet 3281)
* Vijand als minnaar - Doukaki's apprentice (Bouquet 3339)
* Kerst vol verleiding - The twelve nights of Christmas (Bouquet 3364)
* Spannende eis - Blackmailed by diamonds, bound by marriage (Bouquet 3417)
* Verboden verlokkingen - Sold to the enemy (Bouquet 3447)

* Trots en liefde - The Greek billionaire's love-child (Doktersroman Extra 18 & in Doktersroam Extra 124)

* Doktersroman Favorieten 325 (bevat: Doktersroman Extra 9, 10, 10)
* Collectie Favorieten 355 (bevat: bouquet 2662)
* Bouquet Favorieten 500 (bevat: Bouquet 3149)
* Gekust door de zon (Speciale uitgave in luxe formaat) bevat: Eindeloze zomer & Duizendmaal ja

* Topcollectie 22 (bevat: Bouquet 2813)
* Topcollectie 32 (bevat: Bouquet 3094)
* Topcollectie 35 (bevat: Bouquet 3214, Bouquet 2993 & Bouquet 2765)
* Topcollectie 60 (bevat: Bouquet 3020)

* Grieks geheim - Playing by the Greek's rules (in Bouquet Special 4, bevat ook: Bouquet 2589 & Bouquet 3039)Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website sarahmorgan.com


Home | Boekenkast M |