A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Hoewel Brenda Joyce reeds meer dan vijftig romans schreef, is er slechts één van in het Nederlands vertaald. Spijtig, want haar boeken, zowel thrillers, romans, historische romans en paranormale historische romans, zijn toppers waarmee ze al meerdere onderscheidingen won. Daarnaast schreef ze ook nog diverse korte verhalen waarvan er twee vertaald zijn.

Titel De derde erfgename
Oorspronkelijke titel The third heiress
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2000 bij The house of books
Genre Thriller

Korte omschrijving

Hij is de liefde van haar leven - tot een duister familieschandaal een einde maakt aan hun geluk.

Terwijl de Amerikaanse Jill Gallagher ruzie maakt met haar verloofde Hal, krijgen ze een auto-ongeluk. Zij heeft geen schrammetje, maar Hal sterft in haar armen. Zijn laatste woorden zijn: ‘Ik hou van je... Kate.'
Jill brengt Hals lichaam terug naar zijn aristocratische familie in Engeland om hem te begraven. Daar wordt ze uiterst vijandig ontvangen. Hal heeft nooit iets over haar verteld en blijkt bovendien een eeuwige liefde gekoesterd te hebben voor zijn jeugdvriendin. In het deftige huis van de familie Sheldon vindt Jill brieven en een foto van ene Kate. Wie was deze vrouw? Wat is er met haar gebeurd? En hoe kan het dat Jill sprekend op die Kate lijkt?
De enige die bereid is Jill met haar speurtocht te helpen is de charmante Alex, een neef van de Sheldons. Toch weet ze niet of Alex wel te vertrouwen is, zeker niet wanneer hij haar probeert te verleiden en er kort daarop een aanslag op haar leven wordt gepleegd...


Titel De mooiste moederdag - Totale ommekeer
Oorspronkelijke titel Heart of the home - The awakening
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als Candlelight Speciale moederdag-uitgave
Genre Historisch kort verhaal

Korte omschrijving

Meggie's baby door Denise Domning:
Aan de wanhopige smeekbedes van een kinderloze moeder wordt op een onverwachte manier gehoor gegeven.

De nieuwe moeder door Bronwyn Williams:
Een man en een huilend kind in een hut in Tennessee hebben behoefte aan slechts één ding - een liefdevolle moeder.

Totale ommekeer door Brenda Joyce:
Een ongetrouwd meisje in moeilijkheden komt erachter dat ze niet alleen staat op deze wereld.

De mooiste moederdag door Fern Michaels: Een moeder en een kind uit Charleston zien elkaar lange tijd niet. Dan ontdekken ze dat ze toch van elkaar houden.

* Dit boek bevat 4 korte historische verhalen. Alleen 'Totale ommekeer' is van Brenda Joyce.


Titel Liefde is een feestelijk geschenk - Mijn ware liefde
Oorspronkelijke titel A gift of joy - My true love
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als Candlelight Speciale moederdag-uitgave
Genre Historisch kort verhaal

Korte omschrijving

KERSTAVOND door Virginia Henley
Als ze vast zit in de sneeuw op het Michiganmeer, ontdekt een fervent feministe dat een macho brandweerman haar kan leren hoe heerlijk het is om een verliefde vrouw te zijn.

HET WONDER door Brenda Joyce
In een afgelegen kasteel op een winderig eiland temt een Amerikaanse schoonheid een wilde Ierse edelman... en ze ontdekt dat hartstocht een heel bijzonder kerstcadeau kan zijn.

EEN GLANZEND ROOD LINT door Fern Michaels
Zelfs een Jeep Cherokee komt niet door deze sneeuwstorm - en de vermoeide reizigster verdwaalt al snel in de sneeuw. Maar een hond met een glanzend rood lint om leidt haar naar een veilige haven... en in de armen van een onwaarschijnlijke held.

MIJN WARE LIEFDE door Jo Goodman
Een aarzelende aanstaande bruidegom en dito bruid vieren kerstmis in San Francisco. Het kost geloof, vertrouwen en het wonder van de liefde om twee voorzichtige harten te genezen... en een gekoesterde droom te verwezenlijken...

* Dit boek bevat 4 korte verhalen. Alleen 'Het wonder' is van Brenda Joyce.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website brendajoyce.com


Home | Boekenkast J |