A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Wanneer ECI met een nieuwe HR-schrijfster op de proppen komt, heb ik altijd een enigszins dubbel-gevoel. Aan de ene kant vind ik het jammer dat het niet een boek is van een van mijn favoriete schrijfsters, aan de andere kant is er de spanning van de ontdekking van misschien een nieuwe geweldige schrijfster. In het geval van Madeline Hunter kan ik u vertellen dat ik zeker niet teleurgesteld was. Als alle boeken van Hunter het niveau hebben van 'Tot aan de dageraad', dan hoop ik dat ECI zo verstandig is om al haar boeken uit te gaan brengen (kleine kans dat ze zo verstandig zijn, maar... hoop doet leven).

Madeline Hunter is een intelligente schrijfster die haar karakters de kans geeft rustig tot elkaar te komen. Geen knallende dialogen of dijenkletsende humor, maar een goed verhaal met aantrekkelijke karakters. De onderhuidse sensualiteit weet ze werkelijk zeer goed te beschrijven en erotische spanning tussen de hoofdpersonen voel je bij iedere letter. Werkelijk zeer knap gedaan. En ondanks mijn frequente gemopper op de uitgevers, dit keer toch ook een welverdiend compliment. Wat een fantastische cover! Inmiddels is er ook een tweede boek uit van mevrouw Hunter, maar die heb ik nog niet (gelezen). Uiteraard (toch nog even mopperen) ontbreekt er een hele brok delen van de serie tussen het eerste en het tweede Nederlandstalige boek, maar dat kun je de uitgever niet aanrekenen, die doet toch ook haar best (wie zou je het dan wél moeten aanrekenen??).

Deel en serie Deel 2 - The Seducer Series
Titel Tot aan de dageraad
Oorspronkelijke titel The saint
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2004 bij The house of books
Genre Historische roman

Korte omschrijving

De Engelse burggraaf Vergil Duclairc is een man die eraan gewend is zijn zin te krijgen. En als de zojuist aangewezen voogd van Miss Bianca Kenwood uit Amerika, is hij van plan haar zo snel mogelijk uit te huwelijken aan zijn jongere broer. Maar de eigenzinnige Bianca heeft andere plannen.

Ze wil dolgraag zangeres worden en ze heeft heus wel door dat het Vergil alleen maar om haar erfenis te doen is. Om de lieve vrede besluit Bianca tijdelijk met de bazige edelman mee te gaan naar zijn landhuis.

Daar ontdekt ze dat Vergil ook heel charmant kan zijn en dat er achter zijn perfecte zelfbeheersing een sensuele meester schuilt. Bianca besluit haar voogd op een schandalige manier te verleiden. Want ook zij is eraan gewend altijd haar zin te krijgen.


Deel en serie Deel 6 - The Seducer Series
Titel De betovering van de nacht
Oorspronkelijke titel Lord of sin
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave 2007 bij The house of books
Genre Historische roman

Korte omschrijving

Als de onbezorgde Londense vrijgezel Ewan McLean een graafschap erft, weet hij al gelijk wat hij met zijn nieuwe fortuin gaat doen: het uitbreiden van zijn collectie erotische kunst en dure maîtresses. Dan maakt hij kennis met de intrigerende, ongehuwde en beeldschone Bride Cameron. Zij verzorgt haar drie jongere zusjes, maar tot Ewans verbazing weigert zij koppig zijn helpende hand.

Ewan is betoverd door haar schoonheid en sprankelijke persoonlijkheid en probeert haar te verleiden. Maar welk geheim probeert Bride zo wanhopig te verbergen?


Nog niet vertaalde delen van de Seducer serie:

Deel 1 - The seducer
Deel 3 - The charmer
Deel 4 - The sinner
Deel 5 - The romantic
Deel 7 - Lady of sinAndere titels van deze auteur N.v.t.
Website madelinehunter.com


Home | Boekenkast H |