A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Kristi Ann Hunter is aan de prestigieuze universiteit Georgia Tech afgestudeerd in de informatica, maar wist altijd al dat ze wilde schrijven. Ze schrijft Christelijk geïnspireerde verhalen.

Deel en serie Deel 0.5 - Hawthorne House Serie
Titel Een dame van aanzien
Oorspronkelijke titel A lady of esteem
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 bij Grace Publishing
Genre Historische roman

Korte omschrijving

Juffrouw Amelia Stalwood woont dan wel in Londen in het herenhuis van haar afwezige voogd, maar ze heeft nog nooit iemand van adel ontmoet, en haar nauwste vrienden zijn geen aristocraten maar bedienden. Bij toeval komt ze in aanraking met de familie Hawthorne en hun pas tot geloof gekomen vriend Anthony, markies van Raebourne, en zij nemen haar op in hun wereld. Maar net als ze wat meer zelfvertrouwen begint te krijgen en zelfs vermoedt dat Anthony meer dan gewone belangstelling voor haar heeft, wordt ze overrompeld door een wending in haar situatie die met veel gemene roddels gepaard gaat. Zal ze haar reputatie kwijtraken als de wereld die haar nog maar net geaccepteerd heeft, haar de rug toekeert? Of kan ze vertrouwen op de vrienden die als familie voor haar geworden zijn, en op de man die haar hart veroverd heeft?


Deel en serie Deel 2 - Hawthorne House Serie
Titel Een masker van bevalligheid
Oorspronkelijke titel An elegant façade
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 bij Grace Publishing
Genre Historische roman

Korte omschrijving

Lady Georgina Hawthorne heeft altijd geweten dat ze een goed huwelijk zal moeten sluiten. Na jarenlang onvermoeibaar de details van haar debuutseizoen te hebben voorbereid, verwacht ze een verpletterende indruk te maken en te kunnen kiezen uit een aantal aanvaardbare huwelijkskandidaten.

Colin McCrae, die wel geld en invloedrijke zakelijke connecties heeft maar geen adellijke titel, wordt overal uitgenodigd maar nergens geaccepteerd. Hij is van plan om ooit te trouwen, maar beslist niet met een oppervlakkige vrouw als lady Georgina, die zich alleen maar lijkt bezig te houden met status en uiterlijk.

Achter Georgina's bevallige en vlekkeloze uiterlijk gaat echter een beschamend geheim schuil, waaruit haar sociale ambities voortkomen. Een geheim dat ze angstvallig verborgen probeert te houden - en dat Colin dreigt te ontdekken. Hoewel ze beiden de ander uit de weg willen gaan, voelen ze zich toch tot elkaar aangetrokken. Is het verwerkelijken van hun dromen de offers waard die ze ervoor moeten brengen?


Nog niet vertaalde delen van de Hawthorne House serie:

Deel 1 - A noble masquerade
Deel 3 - An uncommon courtship
Deel 4 - An inconvenient beautyLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1.5 - Het Familie-erfstuk Serie (Haven Manor)
Titel Uit liefde nagelaten
Oorspronkelijke titel Legacy of love
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 bij Grace Publishing House
Genre Historische roman

Korte omschrijving

Sarah Gooding had nooit verwacht dat het terugvinden van de broche van een oude dame zou leiden tot een nieuwe baan … en een ontmoeting met de kleinzoon van de vrouw. Hij is misschien ver boven haar stand verheven, maar toch kan ze niet anders dan opmerken dat zijn wens om zijn grootmoeder een bijzonder kerstfeest te bezorgen, overeenkomt met de hare.


Nog niet vertaalde delen van Het familie-erfstuk serie (Haven Manor):

Deel 0.5 - A search for refuge
Deel 1 - A defense of honor
Deel 2 - A return of devotion
Deel 3 - A pursuit of homeAndere titels van deze auteur N.v.t.
Website kristiannhunter.com


Home | Boekenkast H |