A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


4+1 gratis!


Gwendolyn Faith Hunter is een Amerikaanse schrijfster, bij ons zijn haar thrillers het best bekend die ze schrijft onder de naam Gwen Hunter. Als Faith Hunter schrijft ze fantasy.

Deel en serie Deel 1 - Delande Saga
Titel Bloedverwanten
Oorspronkelijke titel Betrayal
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 1994 bij Bruna
Genre Thriller

Korte omschrijving

Dolgelukkig is Nicole Dazincourt als ze trouwt met een telg van een zeer invloedrijk geslacht. Montgomery Beauregard DeLande is knap, charmant, rijk en vol zorg om het zijn kersverse echtgenote naar de zin te maken.

Dat er zich onder de oppervlakte van hun ogenschijnlijk voorbeeldige huwelijk ook minder leuke dingen afspelen heeft Nicole al gemerkt tijdens haar huwelijksreis, toen ze een bezoek brachten aan Montgomery's familie. De pijnlijke herinneringen daaraan heeft ze diep weggestopt, tezamen met alle grote en kleinere pesterijen die ze in latere jaren te verduren krijgt.

Tot ze op een kwade dag een verschrikkelijke ontdekking doet. Niet langer in staat de ogen voor de slechte kanten van haar echtgenoot te sluiten, ontvlucht ze met haar kinderen het huis waarin ze zich eens gelukkig waande.

Montgomery is echter niet van plan haar zomaar te laten gaan. Niet voor niets heeft hij haar talloze keren te verstaan gegeven dat een DeLande-vrouw nimmer haar man verlaat, tenzij in een kist...


Deel en serie Deel 2 - Delande Saga
Titel Bloedschande
Oorspronkelijke titel False truths
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 1995 bij Bruna
Genre Thriller

Korte omschrijving

Bonnibelle Sarvaunt wist altijd al dat ze anders was dan de eenvoudige mensen door wie ze opgevoed werd. Ze ziet er anders uit en gedraagt zich anders, ze moet vreemde talen leren en leren beleggen. Blijkbaar wil iemand dat ze overal op voorbereid is...

Op haar 15e verjaardag krijgt ze een zwart kistje dat de sleutel tot haar achtergrond kan zijn. Tenminste, als ze in staat zal zijn de stukjes van de puzzel in elkaar te passen.

Jaren later krijgt ze een enorme som geld. Ze besluit de moerassen waar ze opgroeide te verlaten en ze vertrekt naar New Orleans: daar wil ze haar moeder vinden en een artistieke carrière beginnen. Maar niets verloopt volgens plan.

Dan ontmoet ze Jenkins, een aardige, charmante jongen. Met hem kan ze goed praten. Tot het moment waarop ze ontdekt wie en wat hij werkelijk is en welke band hen beiden werkelijk bindt...


Nog niet vertaalde delen van de Delande Saga:

Deel 3 - Law of the wild

Titel Slaap zacht
Oorspronkelijke titel Sleep softly
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als IBS Thriller 63 bij Harlequin
Genre Thriller

Korte omschrijving

Als forensisch verpleegkundige is Ashlee Davenport wel wat gewend. Wanneer slachtoffers van misdrijven in haar ziekenhuis belanden, is het haar taak eerst de sporen op het lichaam veilig te stellen. Toch is er van haar professionele houding weinig over wanneer ze op een dag op het landgoed van haar familie een kleine rode gymschoen vindt met een teen erin.

Het lukt haar toch om bewijzen te verzamelen, en die leiden naar het lichaam van een vermist meisje, dat niet ver van haar huis begraven ligt. Al snel blijkt dat deze moord grote overeenkomsten met een aantal andere vertoont. In alle gevallen gaat het om blonde, jonge meisjes, die zijn begraven in ondiepe graven, omringd door allerlei attributen en met op hun lichaam een vel handgeschept papier met een cryptisch vers. De FBI begint een klopjacht op de moordenaar, en Ashlee wordt aan het onderzoeksteam toegevoegd.

* In 2015 heruitgegeven als HarperCollins uitgave.
4+1 gratis!


Titel Onderstroom
Oorspronkelijke titel Rapid descent
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als IBS Thriller 72 bij Harlequin Holland
Genre Thriller

Korte omschrijving

De huwelijksreis van Joe en Nell Stevens loopt uit op een ware nachtmerrie als Nell tijdens een kajaktocht in de problemen komt. Ze raakt verstrikt in de takken van een boom, eindigt onder water en verdrinkt bijna. Wanneer ze bijkomt, ligt ze veilig op de oever van de rivier. Daar vindt ze een briefje van Joe. Hij is hulp halen, schrijft hij.

Joe komt nooit meer terug, en de zoektocht die volgt, levert meer vragen op dan antwoorden. Zo blijkt hij familie te hebben over wie ze niets wist - een rijke familie. En al snel wordt er gefluisterd dat zij verantwoordelijk is voor zijn verdwijning, dat ze achter het familiefortuin aan zat.

Nell pakt de draad van haar leven zo goed en zo kwaad als het gaat weer op. Toch blijft ze altijd hopen dat ze erachter zal komen wat er met Joe gebeurd is. Als zijn verdwijning opnieuw wordt onderzocht, is ze dan ook meer dan bereid om mee te helpen. De jaloezie en het verraad die ze vervolgens tegenkomt vormen echter een grotere bedreiging dan de wildste rivier...


Titel Dodelijk geheim
Oorspronkelijke titel Bloodstone
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als IBS Thriller 82 bij Harlequin Holland
Genre Thriller

Korte omschrijving

Het gebeurt allemaal op dezelfde dag: sieradenontwerpster Tyler St.Claire wordt overvallen op een edelstenenbeurs, haar hotelkamer wordt volledig overhoop gehaald en haar broer David wordt ontvoerd.

Vele leden in Tylers familie hebben een gave: ze zijn helderziend. Tyler is dat zelf ook, maar ze heeft haar gave diep weggestopt. Wanhopig probeert ze contact te krijgen met haar broer, wat haar niet echt lukt. Ze voelt wel dat de familiegave iets met zijn verdwijning te maken heeft - en dat hij op sterven na dood is.

Bijgestaan door Evan Bartlock, een agent die met verlof is, ontdekt ze dat David ooit heeft gewerkt bij een schimmige organisatie. Ze ontdekt ook dat hij goud heeft gevonden in een mijn, heel veel goud. Dat hij schatrijk is. En dat hij belastende informatie heeft over zeer machtige mensen.

David blijkt een man met vele geheimen te zijn. Maar welk geheim is zo gevaarlijk dat het het einde voor hen allemaal kan betekenen?
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website gwenhunter.com


Home | Boekenkast H |