A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Petra Hülsmann groeide op in een kleine stad in het Duitse Nedersaksen. Momenteel woont ze in Hamburg, waar ze in een advocatenkantoor werkte, trouwde, en Hummeln im Herzen schreef.

Deel en serie Deel 1 - Hamburg serie
Titel Een hart vol hommel(e)s
Oorspronkelijke titel Hummeln im Herzen
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 bij HarperCollins
Genre Chicklit

Korte omschrijving

Je moet je de door de liefde niet gek laten maken!

Deze wijze raad krijgt Lena van taxichauffeur Knut, maar hem opvolgen valt niet mee als je verloofde opeens je ex-verloofde is, en je baan opeens je ex-baan.

Voor zelfmedelijden heeft Lena gelukkig geen tijd, want haar leven is duidelijk dringend toe aan een make-over. En bovendien trekt juist zij - complete controlfreak - in bij het chaotische huishouden van haar beste vriendin. Daar werkt vooral huisgenoot Ben op haar zenuwen. Hij is niet alleen arrogant, maar ook nog een womanizer. Irritant dus dat haar hart alleen al bij de gedachte aan hem een sprongetje maakt.

* In 2017 ook verschenen als IBS Bestseller 13.


Deel en serie Deel 3 - Hamburg serie
Titel Een man om op te (vr)eten
Oorspronkelijke titel Glück ist, wenn man trotzdem liebt
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 bij HarperCollins
Genre Chicklit

Korte omschrijving

Voor haar is liefde zwijmelmuziek en geurkaarsen, voor hem is het deathmetal en een zwijnenstal. Een paar dingen zijn voor Isabelle absoluut heilig: haar lievelingssoap op tv, haar werk in de bloemenwinkel en haar dagelijkse kom soep in het verlopen restaurant aan de overkant. Hoezo controlfreak? Ze kan gewoon niet tegen verrassingen! Dan wordt 'haar' restaurant overgenomen door de hippe kok Jens, die weigert om haar vaste lievelingssoep te maken. Helaas blijkt zijn chocoladetoetje onweerstaanbaar. En voor ze het weet, staat haar geordende leventje op z'n kop! Terwijl ze krampachtig probeert om de vaste orde te herstellen, blijkt haar hart intussen al heel andere plannen te hebben...

* In 2019 ook verschenen als HQN Roman 214.


Nog niet vertaalde delen van de Hamburg serie:

Deel 2 - Wenn Schmetterlinge Loopings fliegen
Deel 4 - Das Leben fällt, wohin es will
Deel 5 - Wenn's einfach wär, würd's jeder machen
Deel 6 - Meistens kommt es anders, wenn man denktAndere titels van deze auteur N.v.t.
Website petrahuelsmann.de


Home | Boekenkast H |