A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Het eerste boek van de Amerikaanse Linda Howard (Linda S. Howington) werd in 1982 bij Silhouette gepubliceerd. Een aantal van haar eerste romans zijn bij ons bij Harlequin uitgegeven. Daarna schreef ze meer thrillers, daarvan werden er slechts vier in het Nederlands vertaald.

Titel Tot het uiterste
Oorspronkelijke titel Dying to please
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2005 bij BZZTôH
Genre Thriller

Korte omschrijving

Loyaal. Professioneel. Knap. Efficiënt. In staat om te doden. Sarah Stevens is een eersteklas butler en loyaal aan rechter Roberts, haar hoffelijke werkgever. Als Sarah een inbraak weet te verijdelen, is ze een held in de pers.

Maar ze trekt ook de aandacht van iemand die haar voor zichzelf wil hebben. Rechter Roberts lijkt in de weg te staan en wordt bruut vermoord.

Als Sarah een nieuwe werkgever vindt, wordt die op dezelfde wijze om het leven gebracht. Hoewel het bewijs ontbreekt, is Sarah de enige zonder alibi.

De verwarring bij Sarah is groot, waardoor ze zich te laat realiseert dat haar belager haar in een geraffineerde val probeert te lokken. Ze is overgeleverd aan de luimen van een man die haar zal verstikken met aandacht...


Titel Gestolen jeugd
Oorspronkelijke titel Cry no more
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2006 bij BZZTôH
Genre Thriller

Korte omschrijving

Het leven van Milla Edge lijkt perfect totdat op klaarlichte dag haar zes weken oude zoontje wordt ontvoerd. Tien jaar later is Milla nog steeds op zoek naar haar kind... en dat van vele anderen. Zij heeft een organisatie opgericht die probeert verdwenen kinderen terug te vinden.

In Mexico ontdekt zij het gruwelijke lot van vele kinderen die de afgelopen jaren zijn verdwenen in het web van een sinistere bende die baby’s smokkelt. De sleutel tot het ontmaskeren van deze misdadige organisatie is een eenogige man.

Om hem te vinden sluit Milla een bondgenootschap met James Diaz. Deze verdachte vreemdeling houdt er echter zijn eigen duistere agenda op na. Als een gevaarlijke moordenaar hun pad kruist, worden de rollen omgedraaid en is Milla niet langer de jager maar de prooi...


Titel Onbekende vijanden
Oorspronkelijke titel Cover of night
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2009 bij BZZTôH
Genre Thriller

Korte omschrijving

Cate Nightingale woont met haar twee zoontjes in een klein afgelegen dorpje in Idaho, waar ze een Bed & Breakfast runt. Er komen niet veel gasten maar Cate kan de eindjes net aan elkaar knopen, mede met behulp van klusjesman Calvin Harris.

Op een ochtend blijkt de enige gast uit het Bed & Breakfast te zijn verdwenen. Niet veel later dringen gewapende mannen het huis binnen; ze eisen de persoonlijke eigendommen van de verdwenen gast op. Cate is in doodsangst en vreest voor haar leven - en dat van haar kinderen. Dan schiet Calvin te hulp en de mannen zoeken hun toevlucht in het omringende bos.

Maar dan begint de nachtmerrie echter pas echt. Het dorp wordt afgesloten van de buitenwereld en alle inwoners worden gijzelaars. Cate en Calvin zullen het samen tegen hun onbekende vijanden moeten opnemen...


Deel en serie Deel 3 - CIA's spies (John Medina) serie
Titel Ademnood
Oorspronkelijke titel Kiss me while I sleep
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2007 bij BZZTôH
Genre Thriller

Korte omschrijving

Efficiënt. Aantrekkelijk. Professioneel. Lily Mansfield is een huurmoordenaar. Zij werkt voor de CIA en kent geen pardon. Haar doelwitten zijn machtig en corrupt, staan buiten de wet.

Na negentien jaar trouwe dienst raakt Lily bij een gevaarlijk spel betrokken. Dit keer speelt zij het volgens haar eigen regels. Zij wil wraak. Al weet zij dat ze in een oogwenk kan worden uitgeschakeld, zij is vastbesloten om strijdend ten onder te gaan.

Als haar acties beginnen op te vallen en zij haar superieuren compromitteerd, wordt agent Lucas Swain op de zaak gezet. Zijn orders: breng Lily Mansfield terug binnen de dienst of schakel haar uit.

Swain herkent haar getraumatiseerde ziel, maar begrijpt niet waarom Lily zich opeens door persoonlijke motieven laat leiden. Bij het achterhalen van haar beweegredenen stuit hij op een vijand die hen als een bloedhond achtervolgt.


Nog niet vertaalde delen van de CIA's spies (John Medina) serie:

Deel 1 - Kill and tell
Deel 2 - All the Queen's menOverzicht van de Harlequin pockets Losse titels

* Silhouette d’amour 10 Een lange hete zomer - Against the rules
* Tiffany 29 Verlate lente - Sarah’s child
* Tiffany 44 Schuld en vooroordeel - The cutting edge
* Love affair 244 Verborgen krachten - white lies
* Baccara extra 11 Blauw als de zee - Summers past
* Baccara 154 Jaren van verlangen - An indepenent wife (ook in Baccara extra 129)
* Silhouette 10 Vijand als minnaar - Loving Evangeline

* Harlequin Moederdagspecial 16 (engelse bundeltitel: To mother with love ) Een eigen thuis - The way home
* Harlequin Zomerspecial 29 Vonk in de duisternis - Overload
* Harlequin Kerstspecial 76 (engelse bundeltitel: Delivered by Chirstmas) Kerstmis in februari - Bluebird winterAndere titels van deze auteur N.v.t.
Website N.v.t.


Home | Boekenkast H |