A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Jenny Holiday is een bestsellerauteur die genomineerd werd voor de prestigieuze RITA Award voor romantische fictie. Ze woont afwisselend in Londen, Ontario en Canada.

Deel en serie Deel 1 - Royal Christmas
Titel Kerstmis in New York
Oorspronkelijke titel A princess for Christmas
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij Boekerij
Genre Feelgoodroman

Korte omschrijving

Prinses Marie van Eldovia wilde nooit de troon bestijgen, maar sinds de dood van haar moeder rust het lot van het land op haar schouders. Als ze tijdens een staatsbezoek aan New York wordt opgepikt door de stugge taxichauffeur Leo en zijn charmante zusje Gabby, is dat de eerste keer in tijden dat Marie zich thuis voelt. Ze vraagt Leo om de rest van de trip haar chauffeur te zijn.

Leo Ricci moet een hoop ballen hooghouden: zorgen voor zijn zusje Gabby, zoveel mogelijk uren maken in zijn taxi en bijklussen als conciërge van zijn appartementencomplex in de Bronx. Eigenlijk zit hij niet te wachten op nog meer verantwoordelijkheden, maar als er bij toeval een heuse prinses in zijn taxi stapt die hem ook nog voor langere tijd wil inhuren, kan hij geen nee zeggen. Hij hoopt een tijdje goed aan haar te kunnen verdienen om Gabby een leuke kerstmis te bezorgen, maar hij had nooit verwacht dat hij gevoelens voor Marie zou ontwikkelen. Naarmate kerstmis en daarmee Maries vertrek steeds dichterbij komen, groeit de knoop in Leo's maag.

Het is een onmogelijke match, maar wat als de prinses die in niets op hem lijkt ook de vrouw van zijn dromen blijkt te zijn?


Deel en serie Deel 2 - Royal Christmas
Titel Een hertog met Kerstmis
Oorspronkelijke titel Duke, actually
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2023 bij Boekerij
Genre Feelgoodroman

Korte omschrijving

Maximilian von Hansburg, baron van Laudon en erfgenaam van de hertog van Aquilla, heeft niet bepaald een vrolijke kerst. Hij is net gedumpt door een prinses, hij is zijn baan kwijt én zijn dominante vader heeft hem naar New York gestuurd om een potentiële bruid te ontmoeten in wie hij absoluut geen interesse heeft. In de stad ontmoet hij Dani Martinez, een intelligente professor. Maximilian is vastbesloten om vrienden met haar te worden, voordat hun beste vrienden elkaar het jawoord geven tijdens dé Eldoviaanse bruiloft van deze eeuw.

De nuchtere, net single geworden New Yorkse Dani is klaar met de liefde – ze heeft zelfs een lijst: ‘dingen die ik nooit meer zal doen voor een man’ – en dat is precies waarom ze het zo goed kan vinden met de losbandige Max. Hij is de perfecte vriend om sneeuwengelen mee te maken in Central Park en diepe gesprekken te voeren over de nutteloosheid van liefde.

Maar langzaam verandert hun vriendschap in iets diepers... Verliefd worden was nooit onderdeel van het plan.


Nog niet vertaalde delen van de Royal Christmas serie:

Deel 3 - So this is ChristmasAndere titels van deze auteur N.v.t.
Website jennyholiday.com


Home | Boekenkast H |