A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


De tocht die Ruth Hogan moest afleggen voordat 'The keeper of lost things' gepubliceerd kon worden is net zo aangrijpend als haar roman. Na een vreselijk auto-ongeluk werd ze getroffen door een levensbedreigende kanker. Ze overleefde en kon eindelijk haar boek afmaken.

Titel De bewaarder van gevonden voorwerpen
Oorspronkelijke titel The keeper of lost things
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 bij HarperCollins
Genre Roman

Korte omschrijving

‘citroengeel haarspeldje met plastic bloem’ - gevonden op het speelveld van Derrywood Park, 2 september.’
‘theekop met schotel van Chinees porselein... gevonden op een bankje in Riveria Public Gardens op 31 oktober.’

Anthony Peardew is de bewaarder van gevonden voorwerpen. Veertig jaar geleden verloor hij een kleinood van zijn geliefde Therese. Op dezelfde dag stierf ze.

Sindsdien redt Anthony verloren voorwerpen en schrijft er verhalen over. Nu, in de nadagen van zijn leven, betreurt hij het dat hij die voorwerpen niet heeft kunnen teruggeven aan de eigenaars.

Hij laat deze taak als erfenis na aan zijn nietsvermoedende assistente, Laura, tezamen met zijn sfeervolle huis, zijn tuinman Freddy en de ongelukkige geest van Therese.

Met de hulp van Freddy en het bijzondere buurmeisje, Sunshine, moet Laura afmaken wat Anthony is begonnen, door de enige persoon te vinden die hem kan verenigen met zijn verloren geliefde.

* In 2018 heruitgegeven als HQN Roman 196.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website facebook.com/RuthHogan


Home | Boekenkast H |