A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z






Emma Heatherington is een Noord-Ierse schrijfster, ze schrijft romantische komedies waar toch ook wel een traantje aan te pas komt. Onder het pseudoniem Emma Louise Jordan schrijft ze romantic suspense.

Titel De tien wensen van Lucy Harte
Oorspronkelijke titel The legacy of Lucy Harte
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 bij HarperCollins
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Maggie O'Hara weet beter dan wie ook dat je leven in één seconde kan veranderen. Zeventien jaar geleden kreeg zij een tweede kans, toen ze het hart van de veertienjarige Lucy Harte kreeg.

Wanneer Maggies hart vervolgens wordt gebroken, is ze zo ontdaan dat ze niet meer weet hoe ze verder moet. Dan ontvangt ze onverwacht een brief van Lucy’s oudere broer. Hij geeft haar Lucy’s dagboeken en foto’s. Geïnspireerd door Lucy’s levenslust en sprankelende persoonlijkheid besluit Maggie om de hartewensen van het meisje te vervullen.

Stap één is het vinden van de jongen die Lucy’s hart, háár hart, voor het eerst veroverde. Dat lijkt niet zo moeilijk te zijn. Maar zijn de toekomstdromen van een meisje genoeg om Maggie weer vertrouwen in zichzelf en in de toekomst te geven?

* In 2020 heruitgegeven als HQN Roman 254.




Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website emmaheatheringtonwriter


Home | Boekenkast H |