A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Ali Hazelwood is een veelvoudig gepubliceerde auteur - helaas van artikelen over hersenwetenschap, waarin niemand zoent en nog lang en gelukkig leeft. Ze is onlangs professor geworden, wat ze zelf amper kan geloven. Als Hazelwood niet aan het werk is houdt ze van hardlopen, haken en sciencefictionfilms kijken met haar twee katten en haar echtgenoot.

Deel en serie Deel 1 - Love Hypothesis
Titel De liefdeshypothese
Oorspronkelijke titel The love hypothesis
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij The house of books
Genre Roman

Korte omschrijving

Promovendus Olive Smith gelooft in wetenschap, niet in iets onvoorspelbaars als liefde. Maar door een misverstand met haar vriendin Anh wordt ze plotseling gedwongen een relatie te faken. In paniek kust ze de eerste man die ze tegenkomt. Deze kus veroorzaakt niet alleen een reeks irrationele gevoelens, de gekuste persoon blijkt ook Adam Carlsen te zijn: een jonge professor en de grootste laboratoriumtiran van de campus. Al snel komt Olives wetenschappelijke carrière in het gedrang en ontdekt ze dat haar eigen hart onder de loep nemen nog ingewikkelder is dan een hypothese over liefde.


Nog niet vertaalde delen van de Love Hypothesis serie:

Deel 2 - Love on the brainAndere titels van deze auteur N.v.t.
Website www.katefurnivall.com


Home | Boekenkast H |