A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


De Australische Ashley Hay heeft tot op heden drie romans geschreven, daarnaast schrijft ze ook non-fictie en korte verhalen. Alleen haar tweede roman 'The railwayman's wife' werd in het Nederlands vertaald.

Titel Een bibliotheek aan zee
Oorspronkelijke titel The railwayman's wife
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 bij HarperCollins
Genre Roman

Korte omschrijving

Het is 1948. In Thirroul, een kleine kustplaats in Australië, proberen de bewoners de oorlog achter zich te laten en de draad weer op te pakken. Voor sommigen een bijna onmogelijke opgave...

Voor Ani, die na de oorlog haar man verliest door een noodlottig ongeluk en die nu alleen hun dochtertje moet opvoeden. Voor dichter Roy McKinnon, die door wat hij in het leger heeft meegemaakt een writer's block heeft, maar die zonder poëzie niet kan leven. En voor arts Frank Draper, die getekend is door de gruwelijkheden waarvan hij in de concentratiekampen getuige is geweest.

In de kleine bibliotheek van Thirroul komen ze elkaar tegen - een ontmoeting die hun levens opnieuw drastisch zal veranderen.

* In 2018 heruitgegeven als IBS Bestseller 151.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website ashleyhay.com.au


Home | Boekenkast H |