Romans koop je bij Bol


Er zijn 62 erotische romans uitgegeven in deze White Silk serie. De eerste verscheen in 2009, de laatste in 2013. De eerste 35 nummers bevatten elk 2 verhalen van verschillende schrijfsters, vanaf nummer 36 is er slechts 1 verhaal per boek.

Als een boek deel uitmaakt van een serie staat er een * naast het nummer. Je vindt de reeks en eventuele andere boeken van de auteur terug op de pagina: Harlequin series en losse nummers.

Nummer White Silk 62*
Schrijver Kira Sinclair
Titel Flirten in de golven
Oorspronkelijke titel Rub it in
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Tropisch eiland 3

Dit kan ze toch niet serieus nemen?

Elke dag heeft Marcy, manager van een tropisch resort, ongeveer duizend dingen op haar to-do-lijstje staan. En dat terwijl Simon, haar baas, voortdurend met zijn gebruinde, gespierde lichaam in een hangmat lijkt te hangen of aan het gamen is. Nou ja, dat relaxte Caribische gedoe was tóch al niet echt haar ding, en binnenkort gaat ze terug naar New York. Ze kan niet wachten! Jammer dan voor Simon, die al gedreigd heeft dat hij haar écht niet zal laten gaan. Grapje natuurlijk. Tot ze ontdekt dat ze niet van het eiland af kan. Simon heeft de veerboot gecanceld. Schaamteloos vertelt hij haar van zijn plan: haar op elke mogelijke manier verleiden, net zolang totdat ze helemaal niet meer weg wil. Lachen, toch?

Maar dan voegt hij de daad bij het woord...Nummer White Silk 61
Schrijver Kathy Lyons
Titel Magie en margarita's
Oorspronkelijke titel Under his spell
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Hocus pocus, pilatus, pas...

Nicky, gestaalde carrièrevrouw, staat op een podium te zwijmelen voor een goochelaar die haar onder hypnose heeft gebracht. Gekker moet het niet worden! Het is natuurlijk zalig dat Magic Man haar naar een tropisch strand heeft gebracht waar ze eindelijk kan ontspannen, maar wat koop je voor die flauwekul? Als ze ontwaakt, ontdekt ze ook nog dat Magic Man eigenlijk Jimmy is - de nerd die op school smoorverliefd op haar was. En ze gaat echt haar kostbare tijd niet verspillen aan zo'n zielepoot die vroeger als een hondje achter haar aan liep! Maar dan ziet ze dat de nerd veranderd is in een erg lekker ding. Sterker nog, hij is betoverend knap!

En hij kent vast een heleboel opwindende trucjes...Nummer White Silk 60*
Schrijver Kira Sinclair
Titel Zoenen in de zon
Oorspronkelijke titel Take it down
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Tropisch eiland 2

‘Ik hou je in de gaten...’

Zane Edwards, hoofd van de beveiliging in een paradijselijk resort, neemt zijn taak heel serieus. En dat komt Elle Monroe niet echt goed uit. Zij is naar het eiland gekomen omdat ze een schilderij wil terugvinden dat ooit van haar was. Dat gaat haar dus nooit lukken als die woest intense blik van Zane constant in haar rug blijft prikken! Ze zal hem dus op een of andere manier van zijn werk moeten afleiden. Meevallertje daarbij is dat hij duidelijk een zwak voor haar heeft, alleen zal hij dat nooit toegeven nadat hij haar bijna bij een diefstal heeft betrapt. Logisch, want welke beveiligingsman valt er nou voor iemand met criminele neigingen?

Als ze nou eens probeerde om zijn hart te stelen?Nummer White Silk 59
Schrijver Jill Monroe
Titel Serieus leuk
Oorspronkelijke titel Hitting the mark
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Grote wasjes, kleine wasjes...

Niet echt aardig: de stoere hunk die haar in de wasserette vraagt of hij wat wasmiddel mag lenen daarvoor vijf dollar laten betalen. Een reflex van vroeger, zullen we maar zeggen, toen Danni nog een oplichtster was. Wel een hele goede trouwens, al gaat ze dat natuurlijk niet aan deze Eric vertellen. Ondanks haar streek komt die namelijk keurig opdagen op haar uitnodiging om samen een latte te doen. Als hij direct haar lievelingschocoladetaart bestelt, is ze al bijna verkocht. En als hij haar vertelt wat hij allemaal met haar zou willen doen, terwijl hij haar aankijkt of hij haar serieus leuk vindt, kun je haar opdweilen. Ze wil nog maar één ding: met hem zoenen. In plaats van éventjes dat spreekwoord te googelen dat nog net door haar hoofd flitst.

Iets met bedrieger en bedrogen, of zo... Ach laat eigenlijk ook maar.Nummer White Silk 58*
Schrijver Kira Sinclair
Titel Stoeien in het zand
Oorspronkelijke titel Bring it on
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Tropisch eiland 1

Tijd voor plan B...

Daar staat Lena dan, in een jurk die haar twee maandsalarissen heeft gekost, zónder bruidegom. Die sukkel heeft namelijk vlak voor het jawoord bedacht dat hij iemand anders leuker vindt. Gelukkig is ze daar redelijk snel overheen. Trouwens, zonde om de huwelijksreis - denk witte stranden, palmen, blauwe zee - zomaar te skippen. Dus gaat ze naar het resort met haar beste vriend, Colt. Blijkt haar ex te hebben geregeld dat ze in ruil voor het verblijf samen zouden poseren voor een erotische fotoreportage! Nou ja, dan maar met Colt. Een beetje lachen en flirten voor de camera. Stoeien in het zand, kussen in de branding. En, eh... elkaar aanraken en strelen. Hoe moeilijk kan dat nou zijn?

Ze kennen elkaar immers al járen...Nummer White Silk 57*
Schrijver Tawny Weber
Titel Niet zo netjes
Oorspronkelijke titel Sex, lies and valentines
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Wie heeft nou eigenlijk wie te pakken?

Gabriel Black is net gearresteerd! Respect voor FBI-agente Danita Cruz. Want als je deze meesteroplichter te snel af kunt zijn, ben je écht supergoed. Extra bonuspunten omdat ze zich niet in de war heeft laten brengen door het oogverblindende uiterlijk van deze smoothe bedrieger in Armani-pak. Die trouwens maar heel even staat te kijken van de deal die ze hem voorstelt: hij zijn vrijheid terug, zij mee naar de bruiloft van zijn broer... als zijn verloofde. Dan verschijnt er een brede grijns op zijn gezicht. Deze sluwe dame dacht in zijn familie te infiltreren? Daarmee overspeelt ze toch haar hand. Mooi, dan kan hij het spelletje verder spelen op zíjn manier.

En dat hoeft wat hem betreft niet per se volgens de regels...Nummer White Silk 56
Schrijver Cara Summers
Titel De beauty en de bad guy
Oorspronkelijke titel Take my breath away
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Waarom is nou juist de bad guy zo aantrekkelijk?

Nicola is er zeer op gebrand om van haar eerste opsporingsklus - kunstdief Gabe Wilder in de boeien slaan - een succes te maken. Ze slaagt er sneller in dan ze had durven dromen, want 's avonds laat loopt ze hem toevallig tegen het lijf, in een kerk notabene. Maar wat een lijf! Hard, gespierd, verleidelijk... En zijn kussen zijn to die for. Kussen? Hoezo kussen? Hij is een schurk! Ze moet hem gevangen nemen, niet zoenen! Op zijn beurt is Gabe bijna bereid zich te laten oppakken door de sexy agente. Bijna dan.

Ze moet hem natuurlijk wel eerst écht zien te boeien...Nummer White Silk 55*
Schrijver Tawny Weber
Titel Champagne en chocola
Oorspronkelijke titel Sex, lies and mistletoe
Genre Erotische omnibus
Korte omschrijving

Soms heb je gewoon lekkere trek....

Pal voor kerst besluit Pandora het winkeltje van haar moeder van de ondergang te redden. Helaas vinden maar weinig mensen new-agespulletjes het ideale kerstcadeau. Net als ze besluit de tent maar te sluiten, ontdekt ze een kookboek vol lustopwekkende recepten. Voilá: een eetcafé met een opwindend menu is geboren, en het loopt direct storm! Dan voert een koude windvlaag Caleb Black het restaurantje binnen. Hij is lang, knap en sexy, en Pandora zou hem het liefst een dubbele portie kerstpudding met chocoladesaus en slagroom serveren. Alleen maakt hij meteen duidelijk dat hij hier is voor serieuze zaken en he-le-maal geen trek heeft.

O ja? Waarom bekijkt hij haar dan met zo'n hongerige blik?Nummer Whitesilk 54
Schrijver Leslie Kelly
Titel Ingepakt voor de kerst
Oorspronkelijke titel It happened one Christmas
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Niet de vervelendste manier om de kerst door te komen!

Ross en Lucy - hij een stoere klusjesman en zij een springerige student fotografie - kennen elkaar net en besluiten meteen maar samen kerst te vieren. Hun romance duurt twee dagen. Zes jaar later, opnieuw vlak voor kerst, komen ze elkaar weer tegen. Hij is inmiddels de directeur van een groot bedrijf, zij een veelgevraagd fotografe. Misschien moet ze maar eens lekker onverstandig doen en hem gewoon nóg eens uitnodigen voor kerstavond. Wie weet blijft hij nu wel hangen...

Kaarsen gekocht... check. Cadeaus ingepakt... check. Kerstman versierd... check!Nummer White Silk 53
Schrijver Lori Wilde
Titel Niet te geloven!
Oorspronkelijke titel Intoxicating
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Mythbusters tussen de wijnranken...

Drink op een nacht in juni met volle maan een fles wijn bovenop de berg Twin Hearts met een lekkere man, en hij wordt de liefde van je leven. As if! Dat drommen hopeloos romantische zielen om die reden naar Idyll Island afreizen, is wetenschappelijk onverantwoord, vindt Kiara. Zij zal wel even bewijzen dat die hele liefdeslegende nergens over gaat. En met wie kan ze dat beter doen dan met bad boy Wyatt? Op haar maakt deze übercharmante vrouwenmagneet met zijn gespierde lichaam, warrige haar en intense blik namelijk totáál geen indruk. En dat gaat dus zo blijven, al zitten ze daar de hele nacht. Niet vergeten een fles goede wijn mee te nemen, dus.

Dan valt er in ieder geval nog íets te genieten!Nummer White Silk 52*
Schrijver Karen Kendall
Titel Ontbijtje met slagroom
Oorspronkelijke titel Borrowing a bachelor
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Probeer maar eens sexy uit een neptaart te springen...

Nikki Fine weet eigenlijk bij voorbaat al dat haar carrière als stripper zal mislukken, en als ze die torenhoge doktersrekening niet hoefde te betalen, begon ze er niet eens aan. Maar wat moet dat moet, en dus doet ze een dappere poging om sexy uit een taart te springen. Dat had ze beter niet kunnen doen, want terwijl ze springt, raakt ze Adam Burke, een van de toeschouwers, vol op de neus. Ze staat erop Adam naar het ziekenhuis te brengen, en Adam, die toch al niet van striptenten houdt, stemt toe. Met zijn neus valt het wel mee...

Maar zijn hart heeft dringend eerste hulp nodig!Nummer White Silk 51
Schrijver Cara Summers
Titel Fantasie voor twee
Oorspronkelijke titel Taken beyond temptation
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

De meeste mensen zouden gillend op de vlucht slaan

In het oude hotel dat Jillian met haar zussen heeft gekocht, blijkt een spook te zittten, maar no way dat ze zich daar iets van aantrekt. Kom op zeg, het is haar eerste project als binnenhuisarchitecte, en ze is van plan om er dé place to be van te maken. En dat raadselachtige briefje in de oude hoedendoos? Alleen maar spannend. Het belooft haar namelijk dat ze meegevoerd zal worden door een opwindende onbekende man. Laat dat nou precies zijn waar ze sinds haar veertiende al van droomt. Komt nog bij: de woest aantrekkelijke schrijver in de kamer onder haar toont zich méér dan bereid om mee te doen met haar fantasie!

En dan blijkt de werkelijkheid haar stoutste dromen te overtreffen...Nummer White Silk 50
Schrijver Samantha Hunter
Titel Zin in iets lekkers?
Oorspronkelijke titel Make your move
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Geluk zit in een klein koekje...

Jodie houdt van haar werk. En ja, wat is er leuker dan een exclusieve patisserie runnen in een hippe wijk in Chicago? Ze verkoopt de heerlijkste gebakjes, taarten en... niet te vergeten de hartendiefjes; speciale koekjes waar je de man van je dromen mee aan de haak kunt slaan. Niet dat zij dat zelf nodig heeft, overigens. Nee hoor, haar seksleven is meer dan bevredigend, en in vaste verkering heeft ze helemáál geen zin. Liefde en al die onzin is niets voor haar. Voor een goed gesprek en gezelligheid kan ze terecht bij haar allerbeste vriend, Nick. Prima, tot hij haar ineens kust. En het is niet zomaar een kus, maar een hartstochtelijke... overweldigend lekkere kus!

Momentje... beste vrienden hóren elkaar toch helemaal niet te zoenen?Nummer White Silk 49
Schrijver Kathy Lyons
Titel Daten in de lift
Oorspronkelijke titel Taking care of business
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Seks op kantoor.

Vast reuze spannend, maar he-le-maal niets voor Julie. Die heeft echt wel iets anders aan haar hoofd. Want als ze niet snel met een briljant plan komt, is het einde oefening voor haar bedrijfje. En wat ze ook verzint, het lijkt gewoon niet te werken. Balend van de hele situatie, stapt ze in de bomvolle lift van het gebouw waarin haar kantoor zit. Dan ontmoet ze de blik van een oogverblindend knappe man... Gevalletje op het eerste gezicht! Slim zorgt ze ervoor dat ze hem een paar dagen later 'toevallig' weer tegenkomt in de lift, en wat er dan gebeurt... Opeens staan ze als gekken te zoenen. Nog erger: ze trekt zijn overall omlaag en doet dingen die ze in haar stoutste fantasieën niet had kunnen bedenken.

Maar of ze er ook iets mee opschiet...Nummer White Silk 48
Schrijver Samantha Hunter
Titel Onweerstaanbaar leuk
Oorspronkelijke titel Hard to resist
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Het leven is mooi...

You go girl! zegt Lacey Graham tegen zichzelf. Ze heeft de opdracht gekregen een spannende kalender maken met 'echte helden' als thema, en probeer maar eens twáálf echte hunks bij elkaar te krijgen. Is haar toch maar mooi gelukt! Nou ja, in zoverre dat ze allemaal echt iets heldhaftigs hebben gedaan. Al die stoere kerels ook nog eens zover te krijgen dat ze zwoel en broeierig in de lens kijken, dat gaat nog een hele uitdaging worden. Maar... ze heeft er zin in. Tot Mr. November haar studio binnen gewandeld komt en 'er zin in hebben' ineens een groot probleem wordt. Want hoe moet je je nou op al die mannen tegelijk concentreren als je alleen nog maar oog hebt voor één?

Het is bijna te veel van het goede!Nummer White Silk 47
Schrijver Meg Maguire
Titel Vuur en ijs
Oorspronkelijke titel Caught on camera
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Seks op het werk is geen goed idee...

En dus houden Dominic Tyler (beter bekend als Ty) en Kate Sommersby het netjes. Niet echt gemakkelijk, want door hun werk - Ty presenteert een survivalprogramma op tv, Kate doet alles achter de schermen - zijn ze veel samen, en aan chemie tussen hen tweeën ontbreekt het bepaald niet. Dan gebeurt er tijdens de opnames voor een aflevering over overleven in de sneeuw een ongeluk en dringt het opeens tot Ty door dat hun werk gevaarlijk kan zijn. Voor zichzelf vindt hij dat niet erg, maar de gedachte dat er iets met Kate zou gebeuren, vindt hij onverdraaglijk. Hij besluit Kate te ontslaan. Die is woedend, maar ze ziet ook een voordeel...

Als je geen collega's meer bent, mag seks natuurlijk wel!Nummer White Silk 46
Schrijver Kathleen O'Reilly
Titel I love tin cup
Oorspronkelijke titel Just give in
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Harts of Texas deel 3

Eén blik was genoeg...

Op zoek naar haar familie, komt Brooke Hart terecht in het kleine Tin Cup in Texas. In de plaatselijke winkel neemt ze per ongeluk een blik doperwten mee dat de klant vóór haar heeft laten staan. Het is ongeveer veertig graden in de schaduw, maar omdat haar oorspronkelijke zoektocht toch niks oplevert, besluit ze een poging te doen de rechtmatige eigenaar te vinden. Blijkt ze het toch opeens nóg warmer te kunnen krijgen! Jason Kincaid is de leukste, stoerste, meest sexy man die ze ooit heeft gezien... en de stugste. Zo te zien voelt hij zich helemaal happy in zijn eigen paradijsje annex uitdragerij, compleet met zelfgebouwde jacuzzi onder de sterren. Hoog tijd dus voor een nieuwe en veel spannender missie: hem overtuigen dat samen bubbelen stúkken gezelliger is!Nummer White Silk 45
Schrijver Heather MacAllister
Titel Niet aankomen!
Oorspronkelijke titel Kept in the dark
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Een dief en een politieagent is niet de beste combinatie...

Daar komt juwelendief Kaia ook achter als haar zinderende affaire met rechercheur Blake eindigt in haar arrestatie. Inmiddels is ze weer op vrije voeten en heeft ze geen directe plannen om zich op het criminele pad te begeven. Maar ja, dan krijgt ze de kans om - door wat kostbare juwelen van eigenaar te doen verwisselen - een misverstand recht te zetten en haar naam te zuiveren. Die laat je niet lopen, toch? Net als ze helemaal klaar is om haar ingenieuze plan ten uitvoer te brengen, staat ze oog in oog met... Blake. Hoe krijgt hij het toch voor elkaar wéér op zo'n totaal ongeschikt moment op te duiken? Oké, hij is nog steeds even even stoer en sexy. Maar die charmes van hem...

Daar trapt ze echt niet nóg een keertje in!Nummer White Silk 44*
Schrijver Kathleen O'Reilly
Titel I love Austin
Oorspronkelijke titel Just let go
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Harts of Texas deel 2

Nu even níét in paniek raken!

Adem in, adem uit, denkt Gillian, sheriff van Tin Cup, als bad boy Austen Hart na tien jaar opeens voor haar opduikt in de plaatselijke kroeg. Gewoon kalm blijven. Oké, hij ziet er nog sexyer uit dan vroeger met dat gespierde lijf in designerjeans. En die diepblauwe ogen onder dat warrige donkere haar zijn ook nog net zo adembenemend. Maar om daar nou zo hysterisch over te doen? Tenslotte is ze er allang overheen dat hij haar heeft laten zitten op hun eindexamenfeest. Net als de romantische nacht daarna, die ook al niet doorging. Maar wacht, als ze die nacht nou een keertje overdoen? Maar dan nu goed? Kan zíj weer door met haar leven. Ze heeft het tenslotte druk genoeg!

En dan weet hij tenminste wat hij allemaal heeft laten schieten...Nummer White Silk 43
Schrijver Tawny Weber
Titel Ja, ho eens even!
Oorspronkelijke titel Just for the night
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Een briljant zakenplan en een koffer vol romantiek...

En het ideale pand! Chic Romantique, moet Larissas boetiek gaan heten. En dit is de ruimte waarin ze die droom gaat verwezenlijken. Ze ziet het al helemaal voor zich, tot haar oog op iets anders valt. Daar, nonchalant tegen de muur geleund, staat haar ex. Jason. Die zijn eigen plannen met het pand heeft en klaarstaat om het weg te kapen voor haar neus. Maar al is hij nog zo knap, stoer en sexy ja zeg, ze is echt niet blind dit laat ze niet gebeuren! Ze is net bezig hem dat heel goed duidelijk te maken, als de stroom uitvalt. En daar zit ze dan. Vast met haar ex, zonder licht en met een hoop principes.Nummer White Silk 42*
Schrijver Kathleen O'Reilly
Titel I love New York
Oorspronkelijke titel Just surrender
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Harts of Texas deel 1

Moe en somber zijn vriendin heeft het net uitgemaakt omdat hij zon kouwe kikker zou zijn stapt dokter Tyler Hart in een taxi op JFK. Het wordt een rit die hem nog lang zal heugen! Want taxichauffeuse voor een nacht Edie zorgt voor meer opwinding dan hij in zijn degelijke chirurgenbestaan ooit voor mogelijk had gehouden. Nadat ze hem als een gek door het verkeer heeft geloodst, een lekke band heeft laten plakken en vervolgens ook nog eens een stripteasetent binnen heeft gelokt, blijft hij buiten adem achter. Dat ze het allemaal alleen deed om hem uit zijn kouwekikker rol te laten vallen, maakt hem niet uit. Hij heeft immers van elke seconde genoten.Nummer White Silk 41
Schrijver Kathy Lyons
Titel Smoothies & seks
Oorspronkelijke titel In good hands
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Hij is nou eenmaal niet zo'n zweverd...

Rauwe wortelen, spinaziesmoothies, kruidenthee... Roger wordt niet echt blij van het dieet dat dokter Amber Smithson hem voorschrijft. Alternatieve geneeswijze is één ding, maar dit is bij de konijnen af! Nog erger is dat hij voortdurend aan haar moet denken, ook als hij niet bij haar in de buurt is. Als financieel directeur staat hij met beide benen op de grond; zij verkeert het liefst in hoger sferen. Een onmogelijke combinatie dus. Wel een heel spannende... Met zijn hoofd al een behoorlijk eind in de wolken blijft echter één vraag aan hem knagen:

Hoe leuk is het in de zevende hemel als je elke dag tofoe moet eten?Nummer White Silk 40*
Schrijver Debbi Rawlins
Titel Koudwatervrees?
Oorspronkelijke titel Delicious do-over
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Spring Break deel 2

Die ene keer smaakte naar meer, maar toch...

Haar vriendinnen noemen haar een bangerik. Maar Lindsey werkt eraan. Haar saaie baan heeft ze opgezegd, en nu zit ze in Hawaï. Spannend, omdat ze daar ooit met surfheld Rick Granger een waanzinnige nacht heeft beleefd. Nog spannender wordt het als Rick zo ongeveer de meest begeerde vrijgezel van het eiland als een blok voor haar valt. Helaas is er ook een klein probleem. Een nogal groot klein probleem eigenlijk. Zijn leven draait om de hoogste golf en het beste surfboard. En verder alleen genieten. Maar zo zit zij helemaal niet in elkaar!

Ze kan toch niet de rest van haar leven op het strand doorbrengen?Nummer White Silk 39*
Schrijver Isabel Sharpe
Titel Koffie met wat lekkers
Oorspronkelijke titel Hot to the touch
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Milwaukee dates deel 3

Voor haar geen mannen op het menu!

Marie mag dan haar andere vriendinnen, Candy en Kim, succesvol aan de man hebben geholpen via haar datingsite, bij Darcy gaat dat haar ab-so-luut niet lukken. Als chef-kok van haar eigen restaurant heeft Darcy echt geen tijd om te daten. Bovendien moet ze de eerste vent nog tegenkomen die geen problemen heeft met haar lange werkdagen. Nee hoor, een relatie is aan haar niet besteed. Als ze al eens zin heeft in een onenightstand, dan plukt ze wel ergens een lekkere man van een barkruk. Zoals Troy, met wie ze een fantastische nacht in een hotel beleeft.

Toch is híj meer dan alleen een lekker hapje...Nummer White Silk 38*
Schrijver Debbi Rawlins
Titel Even afkoelen
Oorspronkelijke titel second time lucky
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Spring Break deel 1

Nog één keertje uit haar dak...

Voordat Mia en haar vriendinnen een eigen bedrijf gaan opzetten, willen ze nog één keer net als vroeger samen een wilde vakantie op Hawaï vieren. Nu kan het immers nog. Mia heeft via Facebook zelfs hun dates van toen uitgenodigd. Die hangen dus al aan de hotelbar zodra ze op Hawaï arriveren - maar wie zit daar ook op een kruk achter een exotische cocktail? In een rode zwembroek en minstens even adembenemend als vroeger? Als dat David niet is, Mia's ex-baas, de man om wie ze haar baan heeft opgezegd omdat hij haar nooit zag staan... Wat doet die daar nou?

Heeft ze er eindelijk een streep onder gezet, krijgt ze dit weer!Nummer White Silk 37
Schrijver Nancy Warren
Titel Flirten in Manhattan
Oorspronkelijke titel Too hot to handle
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Hij is elegant, geraffineerd en stijlvol, maar nee...

Wat gebeurt er als de hipste sieradenontwerpster van Manhattan de knapste man van Manhattan in haar atelier krijgt? Nou, helemaal niets. Lexy vindt deze Charles Pendegraff III namelijk nét iets te brutaal. Want zei hij niet dat hij zijn verlovingsringen door haar wilde laten ontwerpen? Wat staat hij dan schaamteloos met haar te flirten? Als ze hem ook nog aantreft bij haar opgebroken kluis, weet ze het helemaal zeker: dit is geen zuivere koffie. Met deze vent moet ze zich niet inlaten, denkt ze – terwijl ze met hem in zijn limo zit, in het Ritz logeert en... Wacht eens even!

Hij heeft nog iets veel kostbaarders gestolen... haar hart.Nummer White Silk 36*
Schrijver Isabel Sharpe
Titel Veel te knap
Oorspronkelijke titel Long slow burn
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Milwaukee dates deel 2

Onopvallende blonde vrouw zoekt betrouwbare, niet al te knappe man...

Met haar dertigste verjaardag in het verschiet vindt Kim het hoog tijd om op zoek te gaan naar haar ideale man, en dus schrijft ze zich in bij een datingbureau. Haar vriendinnen mogen het saai vinden, maar zij wil nu eenmaal een man die graag knus thuis blijft, nooit naar andere vrouwen kijkt en vooral niet te aantrekkelijk is. Eigenlijk gewoon het tegenovergestelde van Nathan, haar sexy huisgenoot en eersteklas womanizer en feestbeest, want zijn type is niet te vertrouwen.

Maar waarom krijgt ze het dan zo warm van zijn broeierige blik?Nummer White Silk 35*
Schrijver Debbi Rawlins & Isabel Sharpe
Titel Eén weekje maar? & Zoet als Candy
Oorspronkelijke titel The real deal & Turn up the heat
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

ZOET ALS CANDY (Milwaukee dates deel 1)
Candy is hard toe aan een date. Een heel jaar treuren om haar ex is echt lang genoeg! En de beste manier om dat aan te pakken? Een datingsite, natuurlijk – en dan vier profielen om haar veelzijdige persoonlijkheid te benadrukken… Beetje valsspelen mag toch wel? Als niemand er maar achter komt. Vooral Justin niet, want die is wel heel fijn. En grappig, waanzinnig sexy… Hij zou wel eens de man van haar dromen kunnen zijn.

Maar wie van de vier Candy’s vindt híj het leukst?

EÉN WEEKJE MAAR?
Emily Carter is gewoon niet zo avontuurlijk. Het liefst zit ze thuis achter haar computer, in haar grijze joggingbroek en roze pantoffels, met de UPS-koerier als broodnodige eye candy. Toegegeven, van seks komt zo niet veel. Maar daar is een weekje New York de oplossing voor, volgens haar vriendinnen. Hoe waar dat is, ontdekt ze als ze Nick Corrigan tegenkomt, wereldberoemd honkbalspeler en ook op andere vlakken zeer talentvol.

Er wordt dus écht niet geslapen in New York!Nummer White Silk 34
Schrijver Betina Krahn - Joanne Rock - Lori Borrill & Stephanie Bond
Titel Viva Valentijn & De ultieme uitdaging
Oorspronkelijke titel Manhunting & Her sexy valentine
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

VIVA VALENTIJN! van Betina Krahn / Joanne Rock / Lori Borrill
Laat je inspireren door drie vriendinnen die hebben gewed met Valentijn de leukste & lekkerste man ever in de wacht te slepen.

Al heeft fotografe Sam het nog niet echt begrepen: als popidool Nick Stack niet komt opdagen voor de fotoshoot, stapt ze naar zijn hotelsuite om hem eens flink de les te – wacht eens even...
Tori is meer van de directe aanpak. Komt sexy advocaat Brandon haar alleen maar opzoeken omdat dat moet van haar familie? Fijn, heeft zíj ook geen morele remmingen om hem ter plekke te verleiden.
Ook de altijd zo brave Kitty gaat tot verbijstering van haar vriendinnen recht op haar doel af. Ze nodigt yummy chef-kok Josh bij haar thuis uit om te proeven van een helemaal zelf gemaakt diner. Kom op, meiden, wie waagt die wint!

DE ULTIEME UITDAGING
Zin in iets onverwachts, iets opwindends? Grijp dan je kans: het is Valentijnsdag, dé dag waarop dromen werkelijkheid worden. Romantiek hangt in de lucht, prikkelend als champagne. Alles kan en alles mag. Alleen, je moet natuurlijk wel durven... Neem Carol, die nota bene werkt in een bedrijf dat valentijnskaarten maakt, maar zelf geen date heeft. Terwijl collega Luke al drie keer heeft gevraagd wat ze doet op die dag... Kom op, wie waagt die wint!Nummer White Silk 33*
Schrijver Cindi Myers & Michelle Rowen
Titel Niet storen & Warm en koud
Oorspronkelijke titel Her secret treasure & Touch and go
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

WARM EN KOUD
De ene dag nog klappertanden in de sneeuw, de volgende dag lekker een beetje bijkleuren onder een blauwe hemel met wuivende palmen. Ja, Carrie denkt dat ze wel kan wennen aan haar nieuwe baan bij een parapsychologisch bureau. En Patrick McKay, haar baas, is gewoon bovennatuurlijk knap. Daarom kijkt ze helemaal niet gek op als er een storm opsteekt en ze samen hun toevlucht in een verlaten villa moeten zoeken. Vast het werk van hogere krachten!

NIET STOREN
Op een tropisch eiland een docu maken over een scheepswrak mét schatten? En dan ook nog samenwerken met sexy Adam? Helemaal niet erg, vindt Sandra. Zeker niet als hij iedere avond op werkbespreking komt op haar jacht. Misschien ligt het aan het eiland, maar de vonken spatten eraf. En dat terwijl ze verder niets gemeen hebben! Nou ja, dan moeten ze elkaar hierna maar niet meer zien. Maar waarom is dat idee opeens zo onverdraaglijk?Nummer White Silk 32
Schrijver Heather MacAllister & Samantha Hunter
Titel Voorzichtig uitpakken & Met een strikje erom
Oorspronkelijke titel A man for all seasons & I'll be yours for Christmas
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

VOORZICHTIG UITPAKKEN
Waarom Ty bij haar intrekt? Gewoon, omdat ze anders de hypotheek niet kan betalen. Of dat geen problemen oplevert? Nee joh, ze kent hem al zowat haar hele leven. En hij heeft een vriendin. Een heel knappe vriendin zelfs. Een tikje aanstellerig misschien. Niet dat dat haar iets aangaat. Leven en laten leven! Marlie heeft op alles een antwoord. Behalve op: wanneer is Ty precies opgehouden dat vervelende buurjongetje te zijn... en is hij veranderd in zo'n ongelooflijk stuk?

MET EEN STRIKJE EROM
Nog steeds wordt Abby knalrood als ze denkt aan die ene keer dat ze tijdens een feestje met haar toenmalige vriendje in de bosjes belandde - en het niet saaie Josh, maar hotter dan hot Reece Winston bleek te zijn. Nee, niet blozen. Ze is nu een grote meid, en dat ze door een ongelukkige samenloop van omstandigheden juist met Reece de kerst moet doorbrengen, geeft helemaal niks. Hij is het hele incident vast al vergeten. Nou, dat had ze gedacht!Nummer White Silk 31*
Schrijver Kate Hoffmann & Wendy Etherington
Titel Zoute zoenen & Geknipt voor elkaar
Oorspronkelijke titel Into the night & Tempt me again
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

GEKNIPT VOOR ELKAAR (Palmer's Island deel 2)
Een beugel, dikke brillenglazen en het zelfvertrouwen van een zandkorrel had Andrea toen ze Tyler voor het eerst kuste – en werd afgewezen. Nu, jaren later, is hij terug. Tijd om een langgekoesterde fantasie in werkelijkheid om te zetten! Op het gemaskerd bal van haar vriendin, bijvoorbeeld, in een supersexy baljurk, mysterieus achter een pauwenveren masker. Briljante zet, zo blijkt. Alleen zal dat masker toch ooit een keertje af moeten...

ZOUTE ZOENEN
De lift hapert, het licht gaat uit. Wat doe je? Je vastklampen aan de man naast je natuurlijk. Oké, Tess had al gezien dat hij een knappe kop had en dure kleren droeg, dus dat zit wel goed. Hoewel, een beetje raar is hij wel, want hij nodigt haar meteen uit voor een weekend op zijn privé-eiland. De oude Tess zou nee zeggen. Maar bij hém voelt ze zich een ander mens. Echt, een paar dagen op een strand met deze Derek wil ze niet missen. Zorgeloos genieten, wat is daarop tegen? Nou, verliefd worden, bijvoorbeeld...Nummer White Silk 30*
Schrijver Joanne Rock & Wendy Etherington
Titel Buiten haar boekje & Schatgraven
Oorspronkelijke titel Double play & Her private treasure
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

SCHATGRAVEN (Palmer's Island deel 1)
De carrière van FBI-agent Malina zit in een dip: na een ruzie met haar baas mag ze alleen nog maar suffe zaken oplossen, ergens op het platteland. Het wordt nog erger als ze moet afreizen naar Palmer's Island, het saaiste eiland op aarde. Daar heeft ene Carr Hamilton verdachte dingen gezien, en zij moet uitzoeken wat er aan de hand is. Malina verwacht er weinig van, tot ze Carr ontmoet. Want wat ze ook zal ontdekken... Spannend wordt het in ieder geval!

BUITEN HAAR BOEKJE
Oké, erg avontuurlijk is Amber niet. Het liefst zit ze met een boek op de bank. En toch zit die opmerking van haar ex - dat er koelvloeistof door haar aderen stroomt - haar niet lekker. Want stiekem droomt ze van een stomende affaire met de buurman van haar strandhuis, een topsporter met een waanzinnig lichaam. Al blijft dat wel bij dromen. Tot hij voorstelt de nacht samen door te brengen en zij geen reden kan bedenken om te weigeren. Behalve dat ze tóch een saaie boekenwurm is...

Nummer White Silk 29
Schrijver Nancy Warren & Tawny Weber
Titel Wilde plannen & Koele witte wijn
Oorspronkelijke titel The ex-factor & Riding the waves
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

KOELE WITTE WIJN
Het enige wat Drucilla Robichoux wil, is een spannend avontuurtje. Met dat doel boekt ze een strandvakantie in Mexico, en wanneer ze sexy surfboy Alex tegen het gespierde lijf loopt, weet ze dat haar wens in vervulling zal gaan. Maar aan alles komt een eind, ook aan spannende avontuurtjes. Met pijn in het hart keert ze huiswaarts, terug naar haar prestigieuze baan. En dan loopt ze op maandagochtend haar nieuwe baas tegen hetzelfde gespierde lijf...Pardon? Wat doet haar avontuurtje bij haar op kantoor?

WILDE PLANNEN!
Wanneer weddingplanner Karen Petersham haar ex, Dexter Crane, na jaren weer ziet, krijgt ze prompt last van knikkende knieën. Oké, ze wéét dat ze hem niet zou moeten vertrouwen, maar als ze weer aan hun nachten samen denkt, slaat haar fantasie op hol. Dus bedenkt ze een geweldige oplossing. Alleen een luchtige affaire met hem. Of een onenightstand, dat kan ook. Helaas werkt Dex niet mee. Hij wil veel meer van haar, zegt hij... Maar durft zij nou ook de sprong te wagen?Nummer White Silk 28
Schrijver Lori Borrill & Nancy Warren
Titel Kers in de cocktail & Kussen op comando
Oorspronkelijke titel Indiscretions & My fake fiancee
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

KERS IN DE COCKTAIL
Eén talent heeft ze wel: mannen verleiden! Dus zodra Hollywoodprinsesje Rachel in het luxe resort arriveert waar ze een taakstraf als kamermeisje moet volbrengen, stort ze zich vol overgave op de sexy, maar o zo stugge, mede-eigenaar Marc. Ze houdt immers wel van een uitdaging. Maar gaandeweg blijkt ze behalve in het paradijs ook in een vlaag van verstandsverbijstering beland.Want hoezo wil ze ineens méér dan een avontuurtje?

KUSSEN OP COMMANDO
Om in aanmerking te komen voor een promotie heeft David Wolfe, de held van Chelseas tienerdromen, een tijdelijke verloofde nodig... en zij voldoet aan al zijn eisen. Natuurlijk staat er wat tegenover: zij, als beginnend cateraar op zoek naar een keuken, mag ze die van hem gebruiken, kosteloos. O ja, en ze mag bij hem inwonen. Allemaal puur zakelijk, natuurlijk. Gekust wordt er alleen wanneer de baas kijkt. Denkt hij nu écht dat ze gek is?Nummer White Silk 27*
Schrijver Kathleen O'Reilly & Sarah Mayberry
Titel Zomer met jou & Zoenen aan zee
Oorspronkelijke titel Long summer nights & Hot island nights
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

ZOMER MET JOU (Where You Least Expect It deel 3)
Alles achter je laten. Alleen maar genieten, lekker zorgeloos. Geen wonder dat je tijdens de vakantie heel andere kanten van jezelf ontdekt. Dan sta je opeens op een surfboard, samen met een adembenemende instructeur. Duik je het water in met een bikini aan die je thuis echt niet aan zou trekken maar die je wel geweldig staat... Of durf je zomaar die geweldige man aan te spreken die op dat terras zo bewonderend naar je staart. Kijk maar naar journaliste Jennifer. Eigenlijk zou die tijdens de vakantie hard moeten werken, want haar carrière zit net in een dip. Maar ja, wat doe je als je ontdekt dat er in het vakantiehuisje naast het jouwe een ontzettend spannende man zit? Die ook best wat afleiding kan gebruiken? Je leeft maar één keer! Toch?

ZOENEN AAN ZEE
Alles achter je laten. Alleen maar genieten, lekker zorgeloos. Geen wonder dat je tijdens de vakantie heel andere kanten van jezelf ontdekt. Dan sta je opeens op een surfboard, samen met een adembenemende instructeur. Duik je het water in met een bikini aan die je thuis echt niet aan zou trekken maar die je wel geweldig staat... Of durf je zomaar die geweldige man aan te spreken die op dat terras zo bewonderd naar je staart. Voor Elizabeth was het al een hele stap om zonder haar saaie verloofde naar een strandparadijs in Australië te vertrekken. De gebruinde surfgod die daar voor haar neus staat, had ze thuis vást niet serieus genoeg gevonden, maar ach... het is vakantie! En je leeft maar één keer! Toch?Nummer White Silk 26*
Schrijver Donna Kauffman & Kate Hoffmann
Titel Partners in crime & Vakkundig verleid
Oorspronkelijke titel Simon says... & The sexy devil
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

VAKKUNDIG VERLEID (SmoothOperators.com deel 3)
Angela Weatherby, eigenaresse van SmoothOperators.com, is er rotsvast van overtuigd: mannen zijn niet te vertrouwen. Die stakkers laten zich nu eenmaal leiden door hun hormonen, en daar doe je niets aan. Dus wil ze het liefst rechtsomkeert maken wanneer ze sexy Max Morgan tegen het lijf loopt, op wie ze sinds jaar en dag verliefd is. Maar o, wat is hij charmant... en lief... en zorgzaam... Helemaal niet zoals ze dacht dat hij zou zijn! Vast te mooi om waar te zijn, dus... of niet?

PARTNERS IN CRIME
Te laat bedenkt Sophie Maplethorpe dat inbreken in een hotelkamer echt helemaal niets voor haar is. Ze doet het omdat haar beste vriendin het haar heeft gevraagd, maar ze is nu eenmaal niet zo stoer. En ze is er blijkbaar ook niet goed in, want de man die volgens haar in een diepe slaap verzonken was, blijkt opeens klaarwakker te zijn. Hij is bepaald niet blij haar te zien. Maar wel waanzinnig aantrekkelijk!Nummer White Silk 25*
Schrijver Isabel Sharpe & Kate Hoffmann
Titel Oeps... vergissing & Heartbreak restaurant
Oorspronkelijke titel Surprise me & The drifter
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

HEARTBREAK RESTAURANT (SmoothOperators.com deel 2)
Een website waarop je nieuwe date door zijn exen wordt beoordeeld. Af en toe logt restauranthouder Eve in. Gewoon voor de lol, want daten... maar even niet. Hé, er wordt gewaarschuwd voor Charlie Templeton. Waarom verbaast haar dat niet? Gelukkig zit hij ver weg, in de Himalaya of zo. Dan stormt een serveerster haar kantoortje binnen. Er staat een ongelooflijk knappe man in het restaurant. Hij zegt dat hij boven op de Mount Everest alleen aan Eve kon denken. En dat hij haar wil spreken...

OEPS... VERGISSING
Melanies eerste nacht met haar nieuwe vlam was geweldig. Dan ontdekt ze dat ze helemaal niet sexy rockster Stoner in haar bed heeft gehad, maar zijn broer, Edgar. Geen gevoel voor mode, vreselijk kapsel, echt van top tot teen een nerd. En toevallig ook nog eens haar beste vriend. Wat nu? Edgar heeft een voorstel: drie dates, échte dates, en daarna moet ze het zeggen: zijn broer of hij. En dan zou het zomaar kunnen dat ze voor hem kiest. Hoe hij dát denkt aan te pakken?Nummer White Silk 24*
Schrijver Hope Tarr & Kate Hoffmann
Titel Tequila onder de zon & Sneeuw en chocola
Oorspronkelijke titel Every breath you take & The charmer
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

SNEEUW EN CHOCOLA (SmoothOperators.com deel 1)
Creativiteit heeft Tenley genoeg, en energie ook. Wat haar ontbreekt, is vertrouwen. In haar talent en in andere mensen. Affaires zijn bij haar dan ook van korte duur. Zíj is degene die verleidt; zíj houdt de touwtjes in handen. Tot ze Alex Stamos - ook iemand van love them & leave them - uit een sneeuwstorm redt. Terwijl de storm verder woedt in de nachten die ze samen beleven, doet ze een ontdekking: ze heeft wel degelijk talent. Voor de kunst én voor de liefde!

TEQUILA ONDER DE ZON
Staat Chris eindelijk op het punt een werelddeal te sluiten in Belize, wordt ze ineens met de dood bedreigd! Bovendien blijkt de man die is ingehuurd om dat te voorkomen - een voormalige FBI-agent - dezelfde man die haar vijf jaar geleden zonder enige verklaring heeft laten zitten, al zong hij toen in een coole band en kon zij geen genoeg van hem krijgen. Nu moet hij haar beschermen en dus héél dicht bij haar blijven. Maar ze weet nog véél te goed wat daarvan komt!Nummer White Silk 23
Schrijver Isabel Sharpe & Sarah Mayberry
Titel Met je ogen dicht & Verboden te flirten
Oorspronkelijke titel While she was sleeping & Her secret fling
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

VERBODEN TE FLIRTEN
Als Poppy na een blessure haar succesvolle zwemcarrière moet opgeven, gaat ze aan de slag als journaliste. Al op haar eerste dag wordt ze uitgefoeterd door Jake Stevens - bekend sportschrijver en arrogante kwal. Maar dan wel een aantrekkelijke kwal. Tijdens een tripje voor de krant moeten ze samen een motelkamer delen, en dan blijkt dat Jake heel wat meer in huis heeft dan spottende kritiek. Heel verleidelijk, al is het natuurlijk beter om hem op een afstand te houden. Of kan één enkel keertje geen kwaad?

MET JE OGEN DICHT
Nog nooit heeft Alana Hawthorne zo'n heerlijke droom gehad. Maar als ze wakker wordt en ontdekt dat er iemand naast haar ligt, beseft ze tot haar schrik dat het misschien geen droom was! En, nog erger, dat haar bedgenoot de loser moet zijn op wie haar zus Melanie haar zinnen heeft gezet. Hoe is ze in vredesnaam bij hem in bed beland, en wat is er precies gebeurd? Hoe gaat ze dit in vredesnaam uitleggen aan Melanie? Dan opent hij zijn ogen. Mmm, slaapkamerogen!Nummer White Silk 22*
Schrijver Leslie Kelly & Lori Wilde
Titel Lekker los & Casanova verleid
Oorspronkelijke titel Play with me & His final seduction
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

LEKKER LOS
Relaties zijn niks voor Amanda Bauer. Een avontuurtje, geen probleem, maar zodra er liefde in het spel is, neemt zij de benen. Niet voor niets bestaat er een 'Gedumpt door Amanda Bauer' groep op Facebook. Dan maakt ze kennis met Reese Campbell. Net zo avontuurlijk ingesteld als zij; voor ze het weet hebben ze stiekeme ontmoetingen door het hele land. En toch blijft er één ding aan haar knagen... Wat als hij nu háár hart breekt?

CASANOVA VERLEID
Zo heet de cursus die Jorgie op aandringen van een vriendin tijdens haar vakantie in Venetië volgt. Ze heeft er allang spijt van dat ze zich heeft laten overhalen, en dat wordt nog erger als ze Quint tegenkomt, op wie ze als meisje hopeloos verliefd was maar die háár niet zag staan. Quint, zo blijkt, geeft de cursus Verleiden als Casanova. Hm, misschien moest ze die casanova eens een koekje van eigen deeg geven. Ze is niet voor niets in romantisch Venetië!Nummer White Silk 21*
Schrijver Jennifer LaBrecque & Kathleen O'Reilly
Titel Hoogste versnelling & Happy hour
Oorspronkelijke titel Hot-wired & Nightcap
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

HAPPY HOUR
Relaties kosten alleen maar tijd, vindt Cleo Hollings, volbloed carrièrevrouw, dus daar doet ze niet aan. Knappe jongen die haar op andere ideeën kan brengen. Zelfs voor een minnaar heeft ze het te druk, maar - efficiënt als ze is - die droomt ze er wel bij in haar schaarse vrije momenten. Dan stapt advocaat Sean O'Sullivan haar kantoor binnen. O ja, deze man is echt. En zijn kussen ook... Maar haar gevoelens voor hem, die kunnen toch niet echt zijn?

HOOGSTE VERSNELLING
Oké, op foto's ziet autocoureur Beau Stillwell er niet verkeerd uit. Toch heeft Natalie ongezien al een hekel aan hem omdat hij haar niet terugbelt om de bruiloft van zijn zus te regelen. Dus stapt ze op haar hoge hakken naar het racecircuit om hem persoonlijk naar haar kantoor te sleuren. Beau blijkt al net zo arrogant als ze dacht, maar tussen nul en zestig seconden springen de vonken tussen hen over. En ze moeten nog minstens een maand samenwerken! Van die vonken is leuk, maar hoe te voorkomen dat ze uit de bocht vliegen?Nummer White Silk 20*
Schrijver Julie Kenner & Kathleen O'Reilly
Titel Knallende kurken & Klokslag twaalf
Oorspronkelijke titel Moonstruck & Midnight resolutions
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

KLOKSLAG TWAALF (Where You Least Expect It deel 2)
Was dit nou écht zo'n geweldig idee? Het oude jaar afsluiten op Times Square leek Ian zo'n fijn symbolisch gebaar. In de ijzige kou, ingeklemd tussen een miljoen andere gekken, denkt hij daar toch iets anders over. Maar dan wordt hij aan zijn mouw getrokken... door de mooiste vrouw ooit. Ze drukt vlak voor twaalven haar lippen op de zijne en verdwijnt daarna in het gewoel. Hem met nog maar twee goede voornemens achterlatend: haar vinden, en dan zorgen dat ze nooit meer weggaat!

KNALLENDE KURKEN
Claire Daniels zit op oudejaarsavond alleen aan de bar van Club Decadent. Haar carrière gaat als een speer, haar liefdesleven als een slak met reuma. Dan wordt ze om middernacht onverwacht gekust door Ty Coleman, de eigenaar van deze hippe tent. Omgang met deze losbandige playboy zal haar reputatie als betrouwbaar advocate geen goed doen, maar als op de kus een spectaculaire nacht volgt, bedenkt Claire: goede voornemens moet je zo snel mogelijk vergeten!Nummer White Silk 19*
Schrijver Jennifer LaBrecque & Lisa Renee Jones
Titel Nieuwe kerst, nieuwe liefde & Flirten op het bal
Oorspronkelijke titel Yule be mine & Santa baby
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

FLIRTEN OP HET BAL (Gewoon oogverblindend! deel 4)

Een blonde pruik, een sexy jurkje, kersenrode lippenstift... Op een podium paraderen als Marilyn Monroe, met een decolleté tot aan haar middel, is echt helemaal niet Carons ding. Maar ja, het is voor een goed doel en ze hád tenslotte besloten om eens iets onverwachts te doen. En die schaamteloze flirt met miljonair Baxter Remington, een van de genodigden? En die zoen in zijn limo? Zonder die pruik had ze dat vast nooit gedurfd. Dan staat hij een paar dagen later weer voor haar neus. Maar komt hij voor haar of voor Marilyn?

NIEUWE KERST, NIEUWE LIEFDE
Tijdens het familiekerstdiner twee jaar geleden viel Giselle Randolph als een blok voor Sam McKendrick. Jammer alleen dat hij destijds haar zwager was. Na twee jaar kniezen dat ze hem niet kan krijgen, heeft ze het helemaal gehad met dat getreur. De remedie ligt voor de hand: gewoon verliefd worden op een andere man. Dus komt het haar prima uit dat ze met kerst voor haar werk naar naar Sedona wordt gestuurd - een plek die magische krachten heet te bezitten. Want als het daar niet lukt, dan lukt het nergens!Nummer White Silk 18*
Schrijver Lori Wilde & Tawny Weber
Titel Midzomerdroom & Gespierde schouders
Oorspronkelijke titel Zero control & Going down hard
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

GESPIERDE SCHOUDERS
Sierra is succesvol, stoer en onafhankelijk. Haar verleden heeft ze achter zich gelaten; ze kijkt liever vooruit. Maar dan ontvangt ze opeens een nogal schokkende foto van haarzelf - en nog een, en nog een... Tijd om de hulp in te roepen van een beveiligingsexpert. Die kan dan dreigend rondhangen en engerds ontmoedigen. Helaas blijkt Reece nét iets te knap, te gespierd en te macho naar haar zin. Bovendien houdt hij haar al snel veel te veel bezig. Net als de verleiding tóch stiekem tegen die brede biceps aan te leunen...

MIDZOMERDROOM
Twee weken naar het Engeland van Shakespeare! Dromerige landschappen, romantische boottochtjes, kastelen... Zo'n straf vindt Roxie het niet, mee met de concurrentie om stiekem te spioneren. Wanneer ze de reisleider, Dougal, ontmoet, wordt het nóg leuker. En opwindender, want als ze historische liefdesparen moeten naspelen, gekleed in de kostuums van die tijd, gaan ze helemaal op in hun rol. Zelfs zo, dat Roxie een fatale vergissing maakt. Want een midzomernacht kan natuurlijk nóóit eeuwig duren...Nummer White Silk 17*
Schrijver Karen Foley & Lori Borrill
Titel Viva Las Vegas! Het perfecte moment
Oorspronkelijke titel Hold on to the nights & The personal touch
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

VIVA LAS VEGAS! (Gewoon oogverblindend! deel 3)
Dat gelooft toch helemaal niemand!
Het huwelijk dat Lara Whitfield ooit tijdens een vakantie aanging met ene Graeme Hamilton is nooit ontbonden. Dezelfde Graeme Hamilton is nu een wereldberoemd sf-acteur, en wordt wel Hollywoods hotste vrijgezel genoemd! Maar hot of niet, ze moet van hem scheiden. Dus trekt ze haar mooiste science fiction-pakje aan en reist ze naar zijn fanbijeenkomst in Las Vegas... Zou hij nog weten wie ze is?

HET PERFECTE MOMENT
Clint Hilton heeft een probleem. Telkens wanneer hij een date mee naar huis brengt, duikt zijn moeder op - en dan meestal op het moment suprême. Zo kan het niet langer! Hoe eerder mams aan de man is, hoe beter. Dus schakelt hij relatieadviseuse Margot Roth in. Als zij nu even doet alsof ze zijn vriendin is, dan heeft ma vast niks door. Maar wacht. Wie werd er hier ook alweer gekoppeld?Nummer White Silk 16*
Schrijver Isabel Sharpe & Samantha Hunter
Titel Daten in stijl & Om te stelen
Oorspronkelijke titel Thrill me & Caught in the act
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

OM TE STELEN (Gewoon oogverblindend! deel 2)
Er zijn twee dingen die Gina Thomas nooit zou doen: stelen en in het openbaar verschijnen in een ultrasexy outfitje. Toch is dat precies wat ze die avond van plan is. Om haar zus uit een benarde situatie te redden gaat ze in een uitdagend pakje naar een feest om daar wat foto's te stelen. Wanneer ze gesnapt wordt door advocaat Mason Scott - de vijand - weet ze hem handig af te leiden. Alleen heeft ze nu wel een probleem. Mason is véél te leuk! En daarmee begint het pas echt...

DATEN IN STIJL
Kay is saai en voorspelbaar - vindt haar ex. Om zijn ongelijk te bewijzen boekt ze een spannend weekje in het Hush Hotel in de Big Apple met een blind date. Hoewel de man in kwestie helaas niet komt opdagen, besluit Kay in New York te blijven en er het beste van te maken. Dat zoiets nog leuk kan uitpakken, ontdekt ze als ze de beroemde schrijver Beck Desmond tegen het lijf loopt en haar week spannender wordt dan ze ooit had durven hopen. Want niet alleen de stad komt aan slapen niet toe!Nummer White Silk 15*
Schrijver Kathleen O'Reilly & Tawny Weber
Titel In de wolken & Net even anders
Oorspronkelijke titel Hot under pressure & Feels like the first time
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

IN DE WOLKEN (Where You Least Expect It deel 1)
Ondanks haar vele frequent flyer-miles heeft Ashley een hekel aan vliegen. Maar dit keer is het lot haar gunstig gezind. Naast haar zit een verrukkelijke man, David, én de vlucht wordt afgelast. Twee uur en een verrassend intiem gesprek later is het duidelijk: de onverwachte hotelovernachting zou wel eens heel gezellig kunnen worden. En dat wordt hij. Zelfs zo, dat ze besluiten hem elke maand te herhalen. Maar dan? Voor altijd? Of is dát pas echt iets om bang voor te zijn...

NET EVEN ANDERS (Gewoon oogverblindend! deel 1)
'Meeste kans om als maagd te sterven,' schreef een klasgenoot onder Zoes schoolfoto. Nou, op de reünie zullen ze merken dat blauwzwart haar en legerkistjes daar toch echt geen garantie voor zijn! En misschien kan ze die misvatting nog wel op een andere manier de wereld uit helpen, denkt Zoe als ze een goddelijke man bij de hotelbalie ziet staan. Wat ze niet weet, is dat de man die zo naar haar staart, haar enige vriend en mede-buitenbeentje van destijds is. En dat ook híj speciale plannen heeft voor hun reünie...Nummer White Silk 14
Schrijver Marie Donovan & Leslie Kelly & Lori Wilde
Titel Rozen en retsina & Een vleugje paradijs & Wilde orchideeën
Oorspronkelijke titel My sexy Greek summer & Propositioned & Fevered
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Het kan zomaar toeslaan!

Op een wit strand met wuivende palmen, omringd door een azuurblauwe Caribische zee. Of op een Grieks eiland; witte huisjes onder een wolkeloze hemel. Of in de hete Zuid-Amerikaanse jungle, vol exotische geuren en geluiden. Plotseling is er die belangstellende blik van een onweerstaanbare man. Een vonk die overvliegt als je elkaar aankijkt over de rand van je glas. Hitte als je elkaar aanraakt...

Het overkomt Cara, die net van plan was de liefde voorgoed de rug toe te keren. Maar hoe doe je dat, op het eiland Aphrodisias, achter op de scooter van een jonge adonis?

En Liz, die haar veeleisende job en ontrouwe echtgenoot inwisselt voor een baan op een paradijselijk eiland. Want daar duikt een schim uit het verleden op – een héél knappe schim!

En zelfs journaliste Macy, die eigenlijk alleen naar de Costa Ricaanse jungle was gereisd om onderzoeker Armando Cutler een geheim te ontfutselen... Maar ja... verliefd worden hóórt ook gewoon bij vakantie!Nummer White Silk 13
Schrijver Isabel Sharpe & Jo Leigh
Titel Veel te dichtbij & Aan het lijntje
Oorspronkelijke titel My wildest ride & Have mercy
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

AAN HET LIJNTJE
Niemand kan beter met honden overweg dan Mercy. In het ultrahippe Hush hotel met speciale suites voor verwende viervoeters heeft ze haar draai dan ook gevonden. Alleen hun baasjes... mwah. Te knap, te rijk, te zelfverzekerd. Dat geldt ook voor Will Desmond. Toch accepteert ze zijn uitnodiging voor een diner in zijn luxueuze suite. Juist omdat ze dat anders nóóit doet. En dan blijkt hij tot haar verbazing lief te zijn. En grappig. En sensueel.

Maar ze ontdekt ook iets waar de honden geen brood van lusten…

VEEL TE DICHTBIJ
Het lijkt zo goed te gaan met Lindsay. Ze is eigenaar van de populairste bar in Boston en de aantrekkelijkste man van de stad is bij háár in dienst. Bovendien is hij smoorverliefd op haar, en zij al net zo erg op hem. Dus logisch dat het werkoverleg op een dag in bed eindigt. Maar toch... Hoewel voor allebei duidelijk is dat ze meer willen, doet Lindsay haar best om afstand te houden, bang dat Denver ontdekt wat niemand weten mag.

Dat ze al jaren wordt gechanteerd!Nummer White Silk 12*
Schrijver Cara Summers & Joanne Rock
Titel Dubbel en dwars & Roze champagne
Oorspronkelijke titel Twin seduction & She thinks her ex is sexy
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

DUBBEL EN DWARS
Oké, ze blijkt een tweelingzus te hebben. Dat is een schok, maar tenminste nog een leuke. Dat ze voor drie weken met haar zal moeten ruilen, komt even wat harder aan. Tenslotte is Jordan een echte Newyorkse en woont haar zus Maddie op een ranch. Maar goed, ze houdt wel van paarden – en van cowboys – dus stribbelt ze niet tegen als de knappe Cash haar met open armen ontvangt. Tot hij ineens iets raars zegt.

Hij gaat zich met haar zus verloven?

ROZE CHAMPAGNE
Dieper dan dit kan ze niet zakken, denkt Shannon. Haar carrière zit in het slop, haar vriendje heeft haar gedumpt, en tot overmaat van ramp mag ze ook nog eens bruidsmeisje spelen bij het huwelijk van haar beste vriendin – en raad eens wie er best man is? Juist. Romero Jinks, haar ex. Met wie ze prompt in de hete Mexicaanse woestijn strandt. Zand, zon, en Romero zonder shirt. Kan het erger?

Want nog een keer in die gespierde armen, dat overleeft ze dus nooit!Nummer White Silk 11*
Schrijver Cara Summers & Jule McBride
Titel Kers op de taart & New York, New York
Oorspronkelijke titel Twin temptation & Naked attraction
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

NEW YORK, NEW YORK
Hij gaat haar ten huwelijk vragen, denkt Ellie verrukt als haar vriendje voor de derde keer zenuwachtig zijn keel schraapt. Vergissing: Robby vertelt haar dat hij de promotie krijgt waar zíj al zo lang op heeft geaasd – in het bedrijf van haar vader nota bene. Woedend vertrekt ze naar New York. Een nieuwe stad, nieuwe uitdagingen en nieuwe mannen... Dé manier om die hele Robby te vergeten, besluit ze.

En met een doel in het leven kom je verder, toch?

KERS OP DE TAART
Maddie weet niet wat ze hoort: ze blijkt een tweelingzus te hebben! En een van de bepalingen in de erfenis van hun moeder is dat ze drie weken lang van plaats moeten ruilen. Maddie moet naar het sieradenatelier waar haar zusje Jordan werkt, en Jordan moet naar Maddies ranch. Eigenlijk helemaal geen gekke ruil, vooral niet omdat ze de knappe Jase er min of meer bij cadeau krijgt. Of is dat een vergissing?

Dat moesten ze samen maar eens grondig uitzoeken.Nummer White Silk 10
Schrijver Debbi Rawlins & Sarah Mayberry
Titel Verborgen talent & Zeg nooit nooit
Oorspronkelijke titel All or nothing & She's got it bad
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

ZEG NOOIT NOOIT
Wanneer Liam op zoek gaat naar een uit het oog verloren jeugdliefde, weet hij niet wat hij ziet. Zijn ooit zo lieve kleine Zoe werkt in een tattooshop, en 's avonds zingt ze in een ruige trashband. En als het nou bij zingen bleef. Nee, met haar strakke zwartleren pakje en uitdagende bewegingen maakt ze alle mannen gek. Maar het ergste is dat ze hem in zijn gezicht uitlacht als hij vertelt dat hij haar komt redden.

Al zegt ze tegen een korte fling geen bezwaar te hebben...

VERBORGEN TALENT
Personal trainer Dana McGuire gelooft haar ogen niet als haar nieuwste klant uit de lift stapt. Moet ze met dat stuk ontspannen rondjes gaan rennen door het Central Park? Zo professioneel mogelijk werkt ze het trainingsschema af, maar de wederzijdse aantrekkingskracht is onmiskenbaar. En sterker dan al haar eigen regels. Een paar opwindende nachten later ontdekt ze echter iets wat alles abrupt verandert.

Deze man is niet wie hij beweert te zijn!Nummer White Silk 9*
Schrijver Crystal Green & Jule McBride
Titel Na zonsondergang & Hoe ver kun je gaan?
Oorspronkelijke titel When the sun goes down & Naked ambition
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

HOE VER KUN JE GAAN
Ooit was Susannah tot over haar oren verliefd op J.D. en waren ze het gelukkigste koppel ter wereld. Hij was sexy én lief. Maar nu? Nu is hij een ster en moet ze hem ineens delen met al die anderen. Sexy is hij nog steeds, maar voor de rest: onuitstaanbaar! Wat haar betreft is de maat vol. Ze besluit naar New York te vertrekken... om daar te ontdekken dat ze niet zonder hem kan.

Nou vooruit, hij mag één poging doen om haar terug te winnen...

NA ZONSONDERGANG
Juliana Thomsen gaat naar Japan om een schilderij te bemachtigen waar zowel de Thomsens als de Coles al jaren op azen. Ze ziet het als een uitgelezen kans om het exotische land te bezoeken – de familievete kan haar gestolen worden. Maar dan staat ze plotseling oog in oog met Tristan Cole, met wie ze ooit een verboden liefde heeft beleefd. Ver weg van alles en iedereen, gaan ze door waar ze toen gestopt waren.

Maar ja, ze moeten ook weer terug...Nummer White Silk 8
Schrijver Nancy Warren & Tawny Weber
Titel Perfecte mix & Even goede vrienden
Oorspronkelijke titel Under the influence & Coming on strong
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

PERFECTE MIX
Na een uitputtende zakenreis zakt efficiency-expert Natalie Fanshaw, zoals altijd strak in het pak, in een bar neer aan het Californische strand. Tot haar ellende ontdekt ze dat het Valentijn is en zij de enige single is. Gelukkig ontfermt barkeeper Johnny zich over haar, en tot haar verbazing heeft ze de avond van haar leven. Gevolgd door een nog geweldiger nacht. En nog één, en nog één... Ho, stop. Dit kan toch niet goed gaan? Zo’n workaholic als zij en zo’n nonchalante blonde surfdude?

Al beweren ze wél dat tegenpolen elkaar aantrekken...

EVEN GOEDE VRIENDEN
Zes jaar geleden liet Belle Forsham hem voor het altaar staan, en nu is zij de enige die hem kan helpen een succes te maken van zijn luxueuze resort. Maar ach, wat kan een goede samenwerking eigenlijk in de weg staan? Inmiddels is Mitch allang over Belle heen en zit zij er ook echt niet meer mee dat hij haar om haar geld wilde trouwen. Toch vreemd dat zíj een droge mond krijgt als ze alleen maar naar hem kijkt, en híj zich voortdurend voorstelt hoe het zou zijn om haar weer in zijn armen te houden...

Maar goed, dat zegt natuurlijk verder niets!Nummer White Silk 7
Schrijver Isabel Sharpe & Tawny Weber
Titel Vrij voor avontuur & Dansen in de nacht
Oorspronkelijke titel Indulge me & Risqué business
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

VRIJ VOOR AVONTUUR
Na jaren van zorg voor anderen en nooit tijd voor zichzelf, wil Darcy nog maar één ding: vrij zijn. Gaan en staan waar ze zélf wil, aan niets of niemand gebonden zijn. Dus besluit ze haar huis te verkopen en dwars door Amerika te trekken. Maar eerst laat ze het schilderen door Tyler, een man met een ontwapenende grijns en spieren om van te kwijlen.

En daarmee beginnen de problemen, want een avontuurtje is natuurlijk prima maar... is vrij zijn zonder Tyler nu ook nog wel leuk?

DANSEN IN DE NACHT
Wat een aandacht krijgt tv-recensent Delaney Conner ineens, nu ze een make-over heeft gewonnen! Zelfs van supersexy auteur Nick Angel, van wie ze jammer genoeg net het laatste boek heeft afgekraakt. De emotie, de warmte ontbreekt, vindt ze, en zonder dát nu eenmaal geen vonken. Nick, die dat onzin noemt, doet zijn best het haar te bewijzen.

Hij krijgt gelijk waar het de vonken betreft, maar ontdekt ook iets waar hij níét op zat te wachten... een beetje vonk kan voor knap wat warmte zorgen!Nummer White Silk 6*
Schrijver Kate Hoffmann & Stephanie Bond
Titel Samen met Sophie & Weg van kerst
Oorspronkelijke titel Who needs mistletoe & No peeking
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

SAMEN MET SOPHIE
Bestemming: Suaneva. Passagier: knappe rijke man. Ach, pilote Sophie vliegt wel vaker naar exotische bestemmingen met aantrekkelijke types. Maar deze keer is anders. Ze moet een noodlanding maken, en ze komen terecht op een onbewoond tropisch eiland. Geen van beiden had erop gerekend kerstavond door te brengen met een wildvreemde, maar het blijkt verrassend leuk.

Je zou bijna denken dat ze niet gered willen worden...

WEG VAN KERST
Zo rond de kerst heeft Violet het razend druk met haar eigen bedrijfje. Als haar beste klant, Dominick Burns, vraagt hem als zijn persoonlijk assistent op een zakenreis te vergezellen, weigert ze dus. Maar Dominick blijft aandringen, en aan de blik in zijn ogen te oordelen, is hij niet van plan het strikt zakelijk te houden. Kun je weigeren als zo’n charmante man je uitnodigt? Natuurlijk niet. Je doet net alsof je niet verliefd op hem bent en je gaat.

Tenslotte wil er met kerst nog weleens een wondertje gebeuren!Nummer White Silk 5*
Schrijver Isabel Sharpe & Stephanie Bond
Titel Diner voor twee & Een weekje zon
Oorspronkelijke titel No holding back & In a bind
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

DINER VOOR TWEE
Journaliste Hannah O’Reilly droomt van een interview met Jack Brattle, een zeer teruggetrokken levende miljonair. Als ze bij toeval achter het adres komt, rijdt ze meteen naar zijn imposante landhuis, waar hij haar verrassend gastvrij ontvangt. Het diner waarvoor hij haar uitnodigt, wordt zelfs gevolgd door een verrukkelijk toetje – in zijn luxueuze slaapkamer! Hij is duidelijk helemaal weg van haar. Gelukkig maar, want zij was al vanaf de eerste blik verliefd op hem.

Maar dan ontdekt ze dat hij niet is wie hij beweert te zijn...

EEN WEEKJE ZON
Om voor haar bruiloft nog even lekker uit te rusten, besluit stewardess Zoe een weekje in een duur resort in Australië door te brengen. Tot haar eigen verbijstering valt ze in het vliegtuig voor de charmes van de stoere, ruige Colin, met wie ze zich helemaal laat gaan. Nou ja, een laatste uitspatting voor haar leven als getrouwde vrouw begint, denkt ze achteraf. Maar dat vergeet ze op slag als ze hem weer tegenkomt in het resort...

Als twee magneten worden ze naar elkaar toe getrokken!Nummer White Silk 4*
Schrijver Sarah Mayberry & Stephanie Bond
Titel Ontbijt op bed & Steelse blikken
Oorspronkelijke titel Burning up & Watch and learn
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

ONTBIJT OP BED
Met Britney in een bubbelbad, ‘s avonds uit met Paris en Angelina... Voor filmster Lucas Grant is het allemaal doodgewoon. Zijn nieuwe kok Sophie – klein, mollig, spontaan – is totaal anders dan de vrouwen die hij gewend is. Een korte fling met haar lijkt hem wel wat; door een beenblessure heeft hij toch een maand lang niets te doen. Maar als hij weer hersteld is en hun affaire achter de rug is, overkomt hem iets vreemds:

de mooiste vrouwen ter wereld doen hem opeens helemaal niets meer!

STEELSE BLIKKEN
Klusjesman Chev heeft een opknappertje gekocht. Op de eerste dag dat hij in het huis aan het werk is, wordt hij danig afgeleid door zijn aantrekkelijke buurvrouw. De avond daarop vergeet ze de gordijnen te sluiten wanneer ze zich in haar slaapkamer uitkleedt, en Chev wordt op slag op afstand verliefd. Wanneer het hem via een list lukt persoonlijk met Gemma kennis te maken, ontdekt hij dat ze een geheim heeft.

Een nogal riskant maar wel zéér verleidelijk geheim...Nummer White Silk 3
Schrijver Cara Summers & Dawn Atkins
Titel Griekse golven & De zaak en het meisje
Oorspronkelijke titel Lie with me & Her sexiest surprise
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

GRIEKSE GOLVEN
Heeft Philly eindelijk de moed gevonden om Roman te vertellen dat ze gek op hem is, verklaart hij dat hij haar ‘alleen als een zusje’ ziet! Zwaar beledigd vertrekt ze naar het zonovergoten Korfoe, met het vaste voornemen een affaire te beginnen met een knappe, sexy Griek. Haar plannetje valt in duigen als blijkt dat ze haar hotelkamer moet delen.

Met de laatste die ze daar verwachtte... Roman!

DE ZAAK EN HET MEISJE
Agent Riley Connely is blij verrast wanneer Chloe Baxter, de aantrekkelijke serveerster van het restaurant waar hij vaak komt, hem mee uit vraagt. En al helemaal, als hun uitje pas bij het ontbijt eindigt. Eigenlijk zou hij graag meer willen dan deze ene nacht, maar dat is onmogelijk. Hij is namelijk bezig met een zaak waarbij Chloe’s baas een van de hoofdverdachten is.

En zaken gaan nu eenmaal voor het meisje... toch?Nummer White Silk 2*
Schrijver Lori Borrill & Sarah Mayberry
Titel Vol verlangen & Nacht in Parijs
Oorspronkelijke titel Unleashed & Amorous liaisons
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

NACHT IN PARIJS
Maddy Green is het ergste overkomen wat een prima ballerina kan gebeuren: een blessure waardoor ze haar oorspronkelijke niveau waarschijnlijk nooit meer zal kunnen bereiken. Diep in de put besluit ze haar hart uit te storten bij haar oude dansvriend Max, die inmiddels beeldhouwer in Parijs is. Daar, in zijn artistieke appartement, groeit een onverwachte spanning tussen hen.

Vooral als Maddy de plaats van zijn vaste naaktmodel inneemt...

VOL VERLANGEN
Na haar scheiding wil Jessie nog maar één ding: genieten. De onenightstand met rechercheur Rick Marshall lijkt een goed begin van haar nieuwe leven. Helaas, wanneer de volgende ochtend Ricks auto gestolen blijkt, met in de kofferbak het sluitende bewijs in een moordzaak, beseft ze meteen wie de dader is: haar jaloerse ex! Rick zet de achtervolging in en dwingt Jessie hem te vergezellen. Hoewel, dwingen...

Jessie heeft geen bezwaar tegen nóg een nacht met Rick!Nummer White Silk 1*
Schrijver Cindi Myers & Jennifer LaBrecque
Titel Tropische verrassing & Ah, bella Italia
Oorspronkelijke titel At her pleasure & Nobody does better
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

TROPISCHE VERRASSING
Nicole is haar verloofde én haar baan kwijtgeraakt. Voor zo’n drama is er maar één goede remedie: een welverdiende vakantie in de zon. Met bikini en zonnebrand vertrekt ze dan ook naar een tropisch eiland. Een verlaten eiland, denkt ze, tot ze Ian tegen het lijf loopt. Maar al ziet hij er fantastisch uit in zwembroek, het lijkt het haar beter om afstand te houden.

Emotioneel althans, want fysiek blijkt moeilijk vol te houden... gelukkig!

AH, BELLA ITALIA
Alles aan de reis naar Venetië is voor Holly een avontuur. Vliegen met vliegangst, in een vreemde stad rondlopen met een totaal gebrek aan richtingsgevoel, een hotel boeken terwijl ze geen woord Italiaans spreekt – ze is op heel wat voorbereid. Behalve op de adembenemende man die haar in de lobby van haar hotel aanspreekt en zich voorstelt als haar gids. In werkelijkheid is Gage een Britse spion, die haar aanziet voor een collega.

Hij heeft de opdracht haar te ontmaskeren, en daarvoor is hij bereid tot het uiterste te gaan: misleiden, bespioneren en... verleiden.


Home | Harlequin