Romans koop je bij Bol


In 2008 en 2009 verschenen deze 12 pockets van de Tess Pockets reeks. Allemaal zijn het heruitgaven van reeds eerder verschenen verhalen uit de Intiem en de Cupido reeks, met een andere titel. Romantiek met een vleugje humor.

Als een boek deel uitmaakt van een serie staat er een * naast het nummer. Je vindt de reeks en eventuele andere boeken van de auteur terug op de pagina: Harlequin series en losse nummers.

Nummer Tess Pockets 12
Schrijver Elda Minger
Titel Liefde van je leven
Oorspronkelijke titel She's the one
Genre Roman
Korte omschrijving

Als je je hele leven in een gouden kooi hebt doorgebracht, ga je niet meer op zoek naar liefde. Dan neem je genoegen met een gouden ei. Tenzij...

Amanda Hailey is niet dom. Alleen bang. Bang voor haar moeder en de verstikkende greep die zij op haar heeft. Daarom is ze akkoord gegaan met een gearrangeerd huwelijk. Met een rijke zakenman die haar vader had kunnen zijn. Want hoewel ze zichzelf veracht om haar lafheid, ze is geen type om zich aan illusies vast te klampen en in liefde heeft ze nooit geloofd.

Sam Cooper wel. Na één blik op Amanda is hij verkocht. Hij gaat dan ook recht op zijn doel af, geholpen door haar beste vriendin Cindy, die volledig achter hem staat. Na talloze ogenschijnlijk toevallige ontmoetingen lijkt Amanda eindelijk te ontwaken en zich af te vragen of haar leven tóch anders zou kunnen. Met een andere man. De juiste man. En of Sam dat zou kunnen zijn.

Maar dan zit ze wel met een probleempje. Ze is immers al verloofd...

* Dit boek werd reeds eerder uitgegeven als Intiem 946 met als titel 'De ideale vrouw'.Nummer Tess Pockets 11
Schrijver Stephanie Doyle
Titel Pech onderweg
Oorspronkelijke titel Bally's Irish dream
Genre Roman
Korte omschrijving

Van Seattle naar Philadelphia is een heel eind in een oude kever. Zo'n eind, dat je leven er bij aankomst weleens totaal anders uit zou kunnen zien.

Gebonden door een oude belofte, rijdt Baily met haar kat in haar gele kever na jaren terug naar haar geboorteplaats. Onderweg ziet ze een man zijn auto total loss rijden. Omdat ze zich lichtelijk verantwoordelijk voelt - ze heeft zich een tikkeltje misdragen toen hij aan haar bumper kleefde - biedt ze hem een lift aan.

Daniel, die naar Philadelphia onderweg is om zijn zus voor een onverstandig huwelijk te behoeden, heeft al gauw spijt dat hij het aanbod heeft aangenomen. Niets gaat gewoon bij Baily, ontdekt hij. Doodvermoeiend!

Maar terwijl de wederzijdse irritatie groeit, groeit er een aantrekkingskracht die minstens zo groot is. Bij allebei. Puur fysiek, volgens Daniel, maar Bailey begint voorzichtig te denken dat liefde misschien géén sprookje is.

Alleen zal Daniel uit haar leven verdwijnen zodra hij zijn zus heeft gered. Tenzij hij inziet dat er geen weg terug is, natuurlijk.

* Dit boek werd reeds eerder uitgegeven als Cupido 10, en later ook als e-boek met als titel 'Op weg naar jou'.Nummer Tess Pockets 10
Schrijver Judith Arnold
Titel Het jawoord
Oorspronkelijke titel Courting trouble
Genre Roman
Korte omschrijving

Als jurylid een rechtvaardig oordeel vellen over een man die twee uur voor de dure ceremonie zijn bruiloft heeft afgeblazen. Een objectief oordeel - zonder persoonlijke gevoelens te laten meespelen. Kan dat eigenlijk wel?

Zodra Sophies ogen die van medejurylid Gary ontmoeten, vonkt er iets tussen hen. Dus zoeken ze - ondanks alle waarschuwingen tegen persoonlijk contact - als vanzelf elkaars gezelschap op. En hoe vaker ze bij elkaar zijn, hoe meer de aantrekkinskracht groeit.

Maar even snel groeien hun standpunten over de rechtszaak uiteen. Het onderwerp raakt een gevoelige snaar bij Sophie, die al gauw van oordeel is dat er smartengeld moet worden betaald. Voor Gary, daarentegen, hoort een dergelijke ruzie niet eens in de rechtszaal thuis. Als hij ook nog eens laat vallen dat hij een huwelijk hoe dan ook niks vindt, is voor Sophie de maat vol.

Als kemphanen staan ze tegenover elkaar in de jurykamer om hun standpunten te verdedigen. Een compromis lijkt onwaarschijnlijk. Toch zal er een uitspraak moeten komen...

* Dit boek werd reeds eerder uitgegeven als Intiem 902 met als titel 'Hemels gerecht'.Nummer Tess Pockets 9
Schrijver Jennifer Crusie
Titel Zand op je huid
Oorspronkelijke titel Man hunting
Genre Roman
Korte omschrijving

Hoe moeilijk kan het zijn, vraagt Kate zich af. Gewoon een aardige, geslaagde, gedistingeerde man vinden. Toch is ze in drie jaar al drie verloofdes verder. Zou een chic vakantieoord een betere plek zijn om te zoeken?

Haar eerste afspraakjes zijn niet hoopgevend. Ze is dan ook blij als ze in Jake, de onderhoudsman van het oord, een kameraad vindt bij wie ze haar frustraties kwijt kan. En met wie ze een beetje lol kan hebben. Wel zonde dat hij zo weinig ambities heeft. Al werkt zijn onbezorgde levensstijl zeker ontspannend.

Voor Jake, die haar in eerste instantie als ijskonijn had weggezet, is het een aangename verrassing hoe leuk ze in onbewaakte momenten kan zijn. Samen de georganiseerde activiteiten ontvluchten, vindt hij dan ook prima, al moet het daar wel bij blijven. Vrijheid blijheid, is zijn motto.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en dan wordt het kiezen. Voor het onzekere avontuur van elkaar of voor de weg die ze ieder hadden uitgestippeld?

* Dit boek verscheen reeds eerder als Cupido 36 met als titel 'Mannenjacht'.Nummer Tess Pockets 8
Schrijver Carolyn Andrews
Titel Weekendje weg
Oorspronkelijke titel While he was sleeping
Genre Roman
Korte omschrijving

Een betrouwbare verloofde én een erfenis van twee miljoen! Wat Daisy Hanover betreft, heeft ze de jackpot. En toch... ergens klopt er iets niet aan dit ideale plaatje.

Haar gevoelens voor Phillip, bijvoorbeeld. Vriendschap en respect, ja. Verliefdheid, nee. Maar stel dat ergens onder al die degelijkheid de hartstocht smeult waarnaar ze zo verlangt? In de hoop dat te ontdekken, plant ze een spannend weekend samen.

Helaas heeft Phillip het op het laatste moment zo druk, dat ze boos alleen vertrekt. Gevolgd door Logan Campbell, die in opdracht van Phillip Baldwin een erfeniszaak onderzoekt maar het gevoel heeft dat zijn opdrachtgever hem bedriegt en dat diens aantrekkelijke verloofde daar weleens bij betrokken kon zijn.

Uiteindelijk wordt het gelukkig toch de nacht van haar dromen, al zorgt het wakker worden voor een schok. Van wie zijn die gebruinde, gespierde armen om haar lichaam?

* Dit boek werd reeds eerder uitgegeven als Intiem 1047 met als titel 'Gedroomde hartstocht'.Nummer Tess Pockets 7*
Schrijver Heather MacAllister
Titel Verrassing!
Oorspronkelijke titel personal relations
Genre Roman
Korte omschrijving

Hoe halen ze het in hun hoofd? Wat weet een stel tieners nou van een verbintenis voor het leven? Een hormonenkwestie, dat is het.

Eén misstap, en je boet de rest van je leven, weet Brooke uit ervaring. Dus doet ze haar best om haar onbesuisde zusje, voor wie zij verantwoordelijk is, voor zulke fouten te behoeden.

Niet dat deze haar dat in dank afneemt. Zeker niet als ze vertelt dat er van trouwen met een schoolvriendje geen sprake kan zijn. En dat ze alles zal doen om daar een stokje voor te steken. Zoals op hoge poten verhaal halen bij Chase Davenport, de broer en voogd van de jongen in kwestie.

Gelukkig blijkt die het - na een wat genante valse start - volledig met haar eens te zijn. Hij is ook bereid om naar een oplossing te zoeken; het probleem licht meer in wat er vervolgens gebeurt.

Iets wat pijnlijk duidelijk maakt dat tieners niet het alleenrecht op hormonen hebben. En dat ook voor onbesuisdheid geen leeftijdsgrens geldt. Maar hoe leg je dat je zus en broer uit?

* Dit boek werd reeds eerder uitgegeven als Intiem 1219 met als titel 'Te druk voor romantiek'.Nummer Tess Pockets 6*
Schrijver Gina Wilkins
Titel Zon en schaduw
Oorspronkelijke titel Rafe's island
Genre Roman
Korte omschrijving

Ze zijn absoluut elkaars type niet, en toch voelen ze het allebei. Die onverklaarbare band, die onmiskenbare spanning. Een reactie op de gebeurtenissen die met hen op de loop gaan? Of het enige waar ze geen van beiden in durven te geloven?

T.J. Harris zegt wat haar voor de mond komt, of dat nu tegen haar vrienden is of tegen de directie van de krant waarvoor ze werkt. Bovendien gaat ze het liefst haar eigen gang. 'Eigenwijs', noemen haar vrienden haar, maar zelf zegt ze liever 'temperamentvol'.

Rafe Dancer is gesloten als een oester - al helemaal waar het gaat om de herinneringen die hem op slechte dagen kwellen. Bovendien trekt hij zijn eigen plan. Een 'individualist', noemen zijn vrienden hem, maar zelf vindt hij zich eerder eenzaam.

Zet twee zulke tegenpolen op een zonnig Caribisch eiland, en een romance is geboren. Of toch niet?

* Dit boek werd reeds eerder uitgegeven als Intiem 603 met als titel 'Verdreven schaduw'.Nummer Tess Pockets 5*
Schrijver Jennifer Crusie
Titel Op slag verliefd
Oorspronkelijke titel Getting rid of Bradley
Genre Roman
Korte omschrijving

Hoe vaak kun je vallen voor de verkeerde man? Te vaak, als je het aan Lucy vraagt. Dat heeft ze inmiddels wel gemerkt. Maar gelukkig leer je van elke keer.

Na Bradley, bij wie ze toch echt dacht dat ze het dit keer goed had gedaan, besluit ze dan ook rigoureus het roer om te gooien. Zelfstandigheid en vrijheid, wordt haar motto. Ze heeft nu tenslotte het huis waar ze van droomde, en alleen is ze met haar drie honden nooit.

Wat vaker iets impulsiefs doen, zoals haar zus haar aanraadt, lijkt haar aanvankelijk geen goed idee, maar desondanks komt dat er ook van wanneer ze op slag voor de opwindende Zack valt - al is dat niet wat haar zus bedoelde. En, verstandig of niet, vervelen doet ze zich sindsdien geen minuut meer. Vooral niet als blijkt dat ze nog niet van Bradley af is!

* Dit boek werd reeds eerder uitgegeven als Intiem 634 met als titel 'Ondeugende dromen'.Nummer Tess Pockets 4*
Schrijver Suzanne Scott
Titel Een beetje leven
Oorspronkelijke titel One hot summer
Genre Roman
Korte omschrijving

Lavinia Malone weet precies wat er mis is met haar hotel: het is saai geworden. Zelf kan ze er niets meer aan doen; daar is ze te oud voor. Maar ze kent twee mensen die wél voor een beetje leven zouden kunnen zorgen.

Het is antipathie op het eerste gezicht wanneer Kit Malone de antiekwinkel van Jill Sanderson binnen stapt. Wederzijds. Oké, ze kunnen geen van beiden ontkennen dat de ander antrekkelijk is - heel aantrekkelijk zelfs - maar verder...

Het is dan ook voor allebei een schok om te ontdekken dat ze door een gril van een oude dame tot elkaar veroordeeld zijn. Mits ze het oude hotel dat zij hun heeft nagelaten, samen nieuw leven willen inblazen.

Creatief als Jill is, ziet zij de uitdaging wel zitten. Wat is er nu leuker dan de vrije hand hebben bij de inrichting van een oud hotel? Alleen, wat moet ze met die arrogante macho die ook een flinke vinger in de pap heeft?

* Dit boek werd reeds eerder uitgegeven als Intiem 904 met als titel 'Verhitte gemoederen'.Nummer Tess Pockets 3*
Schrijver Jennifer McKinlay
Titel Koffie verkeerd
Oorspronkelijke titel To catch a latte
Genre Roman
Korte omschrijving

Voor de negende keer bruidsmeisje! Dat moet wel een record zijn. Maar liever dat dan haar ouders achterna, die inmiddels aan hun derde en vierde huwelijk bezig zijn. Eeuwige hoop, noemt haar zusje dat. Domme hardleersheid, vindt ze zelf.

Hoe hard Annie Talbot ook moet werken om haar koffieshop draaiende te houden, op een echtgenoot & kostwinner zit ze niet te wachten, al denkt haar trouwlustige ex-vriendje nog steeds van wel. Om hem op de bruiloft van haar vriendin van zich af te houden, zal ze een date moeten meebrengen. Haar aantrekkelijke nieuwe huurder?

Fisher McCoy, die stiekem behoorlijk onder de indruk is van Annie, heeft er wel oren naar. Bovendien heeft hij nog andere, heel wat minder hormonaal gestuurde redenen om haar beter te willen leren kennen. Alleen, of Annie daar blij mee zou zijn als ze die kende...

* Dit boek werd reeds eerder uitgegeven als Cupido 1 met als titel 'Operatie koffieboon'.Nummer Tess Pockets 2*
Schrijver Gina Wilkins
Titel Zomerhitte
Oorspronkelijke titel Undercover baby
Genre Roman
Korte omschrijving

Oké, dit is de opdracht: jullie zijn een stel dat op straat is gezet omdat ze de huur niet konden betalen. Jij bent zwanger, Dallas, en jij bent daar niet blij mee, Sam, met het gevolg dat jullie constant ruzie maken. Hier is het adres waar jullie een appartement gaan huren. Succes.

Het is niet de eerste keer dat Dallas en Sam een undercoverklus krijgen, en ook niet voor het eerst dat ze samenwerken, al hebben ze gemengde gevoelens over de laatste keer. Waar ze het meest tegen opzien, is het gedwongen samenzijn dat deze opdracht meebrengt. Ze botsen in het gewone leven al vaak genoeg.

Die ruzies zullen dan ook niet moeilijk zijn, verwachten ze, maar waar ze niet op rekenen, is dat de hete zomernachten in het kleine appartement ook voor een heel andere spanning zorgen.

* Dit boek werd reeds eerder uitgegeven als intiem 687 met als titel 'Zomerse nachten'.Nummer Tess Pockets 1*
Schrijver Kristine Rolofson
Titel Plankenkoorts
Oorspronkelijke titel Baby blues
Genre Roman
Korte omschrijving

Ze was jong, het was niet de bedoeling en het kwam als een schok, maar ze heeft er nooit een seconde spijt van gehad. Ze is dol op haar dochter, en haar dochter op haar.

Als kind van twee toneelspelende ouders die voortdurend op tournee waren, had Anne vooral behoefte aan vastigheid, zeker toen ze Martha eenmaal had gekregen. Vandaar ook haar huwelijk met John - dat niet zo'n goede zet bleek, helaas.

Nu is ze terug in haar geboortestad, en dat bevalt prima. Tot ze merkt dat de appel niet ver van de boom valt en haar inmiddels elf jarige dochter per se auditie wil doen voor een kinderrol in een nieuwe musical. En zij onverwacht oog in oog staat met de knappe regisseur. Een oude bekende, ook terug in zijn geboorteplaats. Alleen... hij weet van niets. Wat nu?

* Dit boek werd reeds eerder uitgegeven als Intiem 648 met als titel 'Spel vol geheimen'.


Home | Harlequin