Romans koop je bij Bol


PRELUDE

De Prelude reeks van Harlequin bestaat uit 51 romans, ze werden uitgegeven tussen 2008 en 2014.
Het zijn gevoelige romans, de hoofdpersonages krijgen heel wat te verduren op emotioneel vlak. Kinderen zijn vaak het hoofdthema van de verhalen. Ze hebben wel steeds een gelukkige afloop.

PRELUDE DUET

De Prelude Duet reeks van Harlequin bestaat uit slechts 9 boeken, elk deel bevat 2 aparte romans van twee verschillende schrijfsters. Ze zijn verschenen in 2011 - 2012, bijna gelijktijdig met de 'gewone' Prelude reeks.
De 9 Prelude Duet vindt u onderaan deze pagina.

Als een boek deel uitmaakt van een serie staat er een * naast het nummer. Je vindt de reeks en eventuele andere boeken van de auteur terug op de pagina: Harlequin series en losse nummers.

Prelude

Nummer Prelude 51*
Schrijver Kay Stockham
Titel Niet te temmen
Oorspronkelijke titel The sheriff's daughter
Genre Roman
Korte omschrijving

Zodra hulpsheriff Liam McKenna de dochter van de sheriff midden in de nacht op haar hoge hakken langs de weg ziet wankelen, weet hij dat hij in de problemen zit. Hij heeft de sheriff immers beloofd tijdens diens afwezigheid een oogje op zijn dochter te houden. Liam beseft dat het een paar zware weken zullen worden, niet alleen omdat Carly woest is dat haar vader hem heeft opgedragen op haar te passen, maar vooral omdat hij zich onweerstaanbaar tot haar voelt aangetrokken...

Carly begrijpt het niet. Ze vindt Liam de meest sexy man van het dorp en ze is ervan overtuigd dat de aantrekkingskracht wederzijds is. Waarom geeft hij niet toe aan die gevoelens? Toch niet omdat hij bang is te worden ontslagen? Dat blijkt het probleem helemaal niet te zijn. Langzamerhand komt Carly erachter wat een vreselijke jeugd Liam heeft gehad en hoe bang hij daardoor is zich te binden. Het ziet ernaar uit dat ze een lange weg heeft te gaan om zijn vertrouwen te winnen. Zou het haar ooit lukken hem ervan te overtuigen dat hij de moeite waard is om van te houden?Nummer Prelude 50
Schrijver Abby Gaines
Titel Voor de volle winst
Oorspronkelijke titel The New York minute
Genre Roman
Korte omschrijving

Ze zijn aan elkaar gewaagd, Garrett Calder en Rachel Frye, creative officers op een vooraanstaand New Yorks reclamebureau en elkaars grootste concurrent. Wanneer er binnen het bedrijf een vacature voor een partnerschap vrijkomt en beiden die functie ambiëren, laait de strijd in alle hevigheid op. Constant proberen ze elkaar vliegen af te vangen, waarbij zelfs spionage wordt ingezet als wapen. Garrett staat bekend als de Haai; Rachel is minder gewiekst, maar wil minstens zo graag winnen.

Ondertussen leren ze elkaar steeds beter kennen en groeit er naast de rivaliteit een enorme aantrekkingskracht. Hun relatie maakt de strijd echter des te gecompliceerder, want hoe houd je zaken en privé gescheiden? Het kan niet uitblijven dat er iemand gekwetst gaat worden.

Nadat Garrett vals spel blijkt te hebben gespeeld, verlaat Rachel hem. Dan ziet hij in welke cruciale fout hij heeft gemaakt en wordt hij voor een belangrijke keuze gesteld...Nummer Prelude 49*
Schrijver Liz Talley
Titel Terug naar huis
Oorspronkelijke titel The road to Bayou Bridge
Genre Roman
Korte omschrijving

Bayou Bridge
Nooit heeft Picou Dufrene de hoop opgegeven dat haar dochter terugkeert naar huis... Ondertussen heeft ze ook een en ander te stellen met haar drie zonen, die stuk voor stuk heel wat stof doen opwaaien voor de liefde hen uiteindelijk in rustiger vaarwater leidt.

Deel 3
Het laatste wat Darby Dufrene wil, is ooit nog voet zetten in zijn geboorteplaats Bayou Bridge in Louisiana. Na zijn diensttijd bij de marine is het zijn bedoeling zich te vestigen in Seattle met de leuke vrouw die hij op een officiersfeestje heeft ontmoet. Bij haar vaders advocatenkantoor kan hij zo aan de slag.

Wegens familieproblemen besluit hij toch nog even terug te keren. Dat wordt zelfs noodzaak wanneer hij tot zijn schrik ontdekt dat hij getrouwd is, met Renny Latioles, zijn jeugdliefde, met wie hij elf jaar geleden voor de lol in het huwelijksbootje is gestapt zonder te beseffen dat het rechtsgeldig was. Aangezien ze destijds op een vervelende manier uit elkaar zijn gegaan en elkaar jaren niet hebben gezien, lijkt niets logischer dan te gaan scheiden.

Ware het niet dat Darby geen weerstand kan bieden aan haar vrolijkheid en charme. Ze is net zo zwoel als de broeierige wetlands waar ze werkt. Zo volkomen anders dan zijn correcte verloofde... Wat moet hij doen? Voor een zekere toekomst kiezen of zich overgeven aan zijn gevoel en de draad oppikken met de warmbloedige Renny?Nummer Prelude 48
Schrijver Sarah Mayberry
Titel Een vergissing te veel
Oorspronkelijke titel Suddenly you
Genre Roman
Korte omschrijving

Sinds haar onverhoopte zwangerschap is Pippa Whites vrijblijvende bestaan veranderd in een voortdurend schipperen: zo goedkoop mogelijk leven, lange dagen werken naast de zorg voor haar kind, een studie volgen voor een echte baan. Tussen alle drukte door krijgt ze ook nog te maken met een huis vol achterstallig onderhoud en een auto die zijn beste tijd gehad heeft. Maar wanneer ze met panne langs de weg komt te staan, is de redding nabij.

Reddende engel is Harry Porter, beste vriend van Pippa's ex en net zo gehecht aan zijn vrijheid als hij. Hoewel Pippa en Harry altijd vriendschappelijk met elkaar zijn omgegaan, hebben ze na de geboorte van Pippa's dochtertje geen contact meer gehad. Nu voelt Harry de behoefte haar te helpen en blijkt hoe leuk ze elkaar nog steeds vinden... niet alleen als vrienden. Hij heeft zich echter nooit willen binden en Pippa kan zich niet veroorloven opnieuw voor een man te kiezen die elke verantwoordelijkheid uit de weg gaat.

Maar ook Harry's leven lijkt nu op een keerpunt te staan...Nummer Prelude 47*
Schrijver Liz Talley
Titel Onvervulde dromen
Oorspronkelijke titel Under the automn sky
Genre Roman
Korte omschrijving

Bayou Bridge
Nooit heeft Picou Dufrene de hoop opgegeven dat haar dochter terugkeert naar huis... Ondertussen heeft ze ook een en ander te stellen met haar drie zonen, die stuk voor stuk heel wat stof doen opwaaien voor de liefde hen uiteindelijk in rustiger vaarwater leidt.

Deel 2
Tien jaar lang heeft Lou haar eigen belangen opzijgezet om voor haar broertje en zusje te zorgen, na de dood van hun ouders. Haar zo gewenste muziekcarrière heeft ze ingeruild voor de praktische noodzaak geld te verdienen, als stoere shovelmachinist. En wat de liefde betreft: ook daar is ze niet aan toe gekomen. Praktische Lou, altijd efficiënt.

Maar dan nemen haar vriendinnen haar een avondje mee uit... en ontdekt ze haar verleidelijke kant. Vooral wanneer ze een zekere Abram ontmoet - een man van wie ze niets weet behalve dat hij bijzonder aantrekkelijk is en zeer van haar gecharmeerd. In een overmoedige bui begint ze met hem te flirten. Tot haar teleurstelling blijft het daarbij; waarschijnlijk zal ze hem nooit meer zien. Haar verrassing is groot als hij de talentscout blijkt te zijn die op zoek is naar haar broer, voor zijn footballteam. Zo kan ze Abram toch beter leren kennen! De aantrekkingskracht van die ene avond wordt alleen maar groter. Des te frustrerender is het dat hun contact puur zakelijk zal moeten blijven.

Maar hoezeer ze ook hun best doen, hun gevoelens onderdrukken blijkt onmogelijk...Nummer Prelude 46*
Schrijver Liz Talley
Titel Meer dan je ziet
Oorspronkelijke titel Waters run deep
Genre Roman
Korte omschrijving

Bayou Bridge
Nooit heeft Picou Dufrene de hoop opgegeven dat haar dochter terugkeert naar huis... Ondertussen heeft ze ook een en ander te stellen met haar drie zonen, die stuk voor stuk heel wat stof doen opwaaien voor de liefde hen uiteindelijk in rustiger vaarwater leidt.

Deel 1
Anna Mendes heeft haar carrière bij de FBI opgegeven om met haar geliefde en zijn dochtertje het gelukkige gezin te vormen waarnaar ze altijd heeft verlangd. Wanneer hij haar tot haar grote verdriet in de steek laat, ziet ze zich gedwongen een opdracht bij een beveiligingsdienst aan te nemen om undercover – als kindermeisje – het zoontje van een beroemde regisseur en actrice te bewaken. Hoe moeilijk het na haar ingrijpende ervaring ook voor haar is om juist voor een kind te moeten zorgen, ze neemt haar werk serieus en doet haar uiterste best.

Wanneer het gezin tijdens filmopnames met verontrustende bedreigingen te maken krijgt, wordt hulpsheriff Nate Dufrene ingeschakeld. Een uiterst gedreven man, die al net zo serieus in zijn werk is als Anna. Zij kan dan ook niet anders dan bewondering koesteren voor Nate, voor wie de zaak zoveel pijnlijke herinneringen oproept aan de ontvoering en verdwijning van zijn zusje, meer dan twintig jaar terug. Toch komt ze in verzet wanneer hun betrokkenheid persoonlijk begint te worden. Durft ze dat ooit nog aan?Nummer Prelude 45
Schrijver Sarah Mayberry
Titel Alle liefde waard
Oorspronkelijke titel More than one night
Genre Roman
Korte omschrijving

Hoe manmoedig ze als militair ook is, in haar privéleven is Charlie altijd onzeker geweest. Nog steeds worstelt ze met de voortdurende afwijzing van haar vader, en ze is ervan overtuigd dat ze niets te bieden heeft in een relatie. Alles verandert op de dag waarop ze haar afscheid van het leger viert. Tijdens het avondje onbezorgd stappen met haar vriendin Gina, merkt ze opeens hoeveel mannelijke aandacht ze trekt in de sexy outfit die ze heeft geleend. Vooral de onverholen bewondering van de knappe Rhys Walker doet haar goed. Zo goed dat ze alle reserves overboord zet. Het wordt een onvergetelijke nacht, maar Charlie wil het daar beslist bij laten, uit angst ook door hem afgewezen te worden.

Twee maanden later blijkt die ene nacht niet zonder gevolgen. Wanneer Charlie Rhys uit fatsoen op de hoogte stelt van zijn vaderschap, wil hij tot haar verrassing contact houden met haar en hun kind. Langzaam aan groeit er een vriendschap tussen hen. Maar Rhys wil verder gaan dan vriendschap, en dus zal Charlie, hoe moeilijk het ook is, onder ogen moeten zien dat ze veel meer waard is dan ze denkt - wil ze haar kans op geluk niet verspelen.Nummer Prelude 44
Schrijver Kathleen O'Brien
Titel Een lastige belofte
Oorspronkelijke titel The cost of silence
Genre Roman
Korte omschrijving

Allison York voelt zich verraden. Haar korte affaire met Victor Wigham heeft haar behalve een kind weinig geschonken, en als ze na zijn dood te weten komt dat hij getrouwd was, vervult dat haar meer met schaamte dan met verdriet. Daar komt nog eens bij dat hij haar een aanzienlijk bedrag heeft nagelaten - op voorwaarde dat ze nooit contact zal opnemen met zijn gezin. Woedend is ze, vooral op Victors boodschapper, Redmond Malone, hoe knap en innemend hij ook mag zijn.

Red Malone heeft geen hoge verwachtingen van de minnares van zijn overleden vriend, overtuigd als hij is dat de affaire haar puur om het geld te doen is geweest. Maar dan blijkt ze veel liever en leuker dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. Wanneer hij verliefd op haar wordt, raakt hij echter in een groot loyaliteitsconflict. Moet hij Victors gezin blijven beschermen of moet hij voor Allison kiezen, met het risico dat de waarheid aan het licht komt?Nummer Prelude 43*
Schrijver Kristi Gold
Titel Niemand anders
Oorspronkelijke titel The only man for her
Genre Roman
Korte omschrijving

Gedeeld verleden
Savannah, Chase en Rachel krijgen te maken met geheimen die ze misschien liever niet hadden willen weten wanneer ze noodgedwongen terugkeren naar hun geboorteplaats, de plek waar ze zoveel hebben achtergelaten...

Deel 3
Matt Boyd had niet gedacht dat er ook maar iets was wat hem en zijn vrouw, Rachel, kon scheiden. Maar nu is het toch gebeurd: ze heeft hem verlaten. De dood van hun te vroeg geboren zoontje drijft hen uit elkaar, en al weet Matt dat hij door over zijn gevoelens te spreken Rachel misschien terug zou kunnen winnen, het lukt hem niet. Zijn schuldgevoel is te groot.

Rachel heeft het opgegeven. Het is beslist niet zo dat ze niet meer van Matt houdt, maar ze heeft het gevoel dat ze hem niet meer door en door kent, en dat beangstigt haar. Als hij nu maar eens wilde vertellen wat er in hem omging! Helaas, wat ze ook probeert, hij wijst alles af.

Dan gebeurt er iets waardoor Rachel weet dat ze met Matt moet praten. Ze besluit een weekend met hem door te brengen in hun vakantiehuis - het huis waarin ze ooit hun wittebroodsweken vierden. Lukt het hun daar om de kloof die tussen hen gaapt te overbruggen?Nummer Prelude 42*
Schrijver Kristi Gold
Titel Zo lang gezwegen
Oorspronkelijke titel The son he never knew
Genre Roman
Korte omschrijving

Gedeeld verleden
Savannah, Chase en Rachel krijgen te maken met geheimen die ze misschien liever niet hadden willen weten wanneer ze noodgedwongen terugkeren naar hun geboorteplaats, de plek waar ze zoveel hebben achtergelaten...

Deel 2
Na een enerverende diensttijd is Chase Reed teruggekeerd naar zijn oude woonplaats, waar hij inmiddels zijn plek heeft gevonden als hulpsheriff. Dat hij opnieuw in contact komt met zijn jeugdvriendin Jessica Keller, is onvermijdelijk, maar helaas gebeurt dit niet op een prettige manier. Na een verontrustend telefoontje treft hij haar wanhopig aan in haar woning, terwijl haar ex-man bewusteloos met een hoofdwond op de grond ligt.

Al is Chase overtuigd van Jessica's onschuld, toch voelt hij dat er iets niet klopt, dat ze informatie achterhoudt. Van haar zoontje, Danny, krijgt hij ook niets te horen, ook al is het kind getuige geweest van het voorval. Hun halsstarrige zwijgen zet Chase aan het denken.

Ondertussen, ondanks alle waarschuwingen van Jessica's advocate geen contact met elkaar te hebben, bloeit er iets op tussen Jessica en Chase. Dan blijkt dat er nog veel meer verzwegen is...Nummer Prelude 41*
Schrijver Kristi Gold
Titel Door ambitie gedreven
Oorspronkelijke titel The one she left behind
Genre Roman
Korte omschrijving

Gedeeld verleden
Savannah, Chase en Rachel krijgen te maken met geheimen die ze misschien liever niet hadden willen weten wanneer ze noodgedwongen terugkeren naar hun geboorteplaats, de plek waar ze zoveel hebben achtergelaten...

Deel 1
Twaalf jaar geleden heeft Savannah het benauwende plattelandsleven verruild voor een carrière in de grote stad. Niet in de laatste plaats om de slechte relatie met haar moeder te ontvluchten. Maar ook Sam, haar jeugdliefde, keerde ze daarmee de rug toe. De harde woorden die ze van hem naar het hoofd geslingerd kreeg vanwege haar vertrek, zijn haar altijd bijgebleven. Wanneer ze terugkeert voor de begrafenis van haar vader, is de eerste die ze tegenkomt uitgerekend Sam.

Zodra hij Savannah ziet, weet Sam dat alle gevoelens die hij jarenlang diep heeft weggestopt, nog net zo sterk zijn als vroeger: de hartstocht én de boosheid. Nog steeds is hij kwaad dat ambitie voor Savannah belangrijker was dan hun liefde. Toch besluit hij haar bij te staan in deze moeilijke tijd. Gewoon als vriend. Maar al behoort hun liefde voorgoed tot het verleden, de hartstocht bloeit onvermijdelijk weer op en stelt Savannah opnieuw voor een cruciale keuze...Nummer Prelude 40*
Schrijver Zana Bell
Titel De volgende zet
Oorspronkelijke titel A risk worth taking
Genre Roman
Korte omschrijving

Adam Walker mag er dan uitzien als een gevaarlijke motorduivel, in zijn hart is hij uiterst serieus. En bang om te falen, zeker nadat zijn vrouw hem heeft verlaten voor een ander. Dat hij studeert om dokter te kunnen worden, vertelt hij zelfs zijn eigen moeder niet. Hoewel de vrijgevochten Cressa Curtis hem weet uit te dagen en te verleiden, zit Adam niet te wachten op een avontuurtje. Hij wil zoveel meer...

Een avontuurlijk leven vol uitdagingen, dat is Cressa's ideaal; van huisje-boompje-beestje krijgt ze het benauwd, en romantiek bestaat voor haar uit korte affaires met net zulke vrijbuiters als zijzelf. Dat ze twee jaar geleden toch op het punt heeft gestaan in het huwelijk te treden, was min of meer noodgedwongen omdat ze zwanger was geraakt. Alleen door haar miskraam kon ze daar nog net aan ontsnappen.

Hoe bijzonder ze Adam ook vindt, ook aan hem kan ze zich niet binden. Wanneer hij vertrekt, laat hij echter zo'n leegte achter, dat gevoelens bij haar boven komen die ze nooit eerder onder ogen heeft durven zien, zoals de pijn na het verlies van haar baby. Nu begrijpt ze dat ze constant op de vlucht is geweest...Nummer Prelude 39*
Schrijver Helen Brenna
Titel Stappen in het zand
Oorspronkelijke titel Redemption at Mirabelle
Genre Roman
Korte omschrijving

Een Mirabelle Island-verhaal

Adam Harding wordt geheel in beslag genomen door de herstelwerkzaamheden op Mirabelle Island na de heftige tornado die over het eiland is geraasd. Gedreven door schuldgevoel na de plotselinge dood van zijn vrouw, stort hij zich op zijn werk. De zorg voor zijn twee jonge kinderen valt hem zwaar daarnaast, maar behoefte aan een relatie heeft hij niet. Zo goed als hij is in de heropbouw van getroffen steden, zo slecht is hij in het weer op poten zetten van zijn eigen verwoeste bestaan.

Ook Marin Camdens leven is behoorlijk ontregeld: een ontrouwe geliefde, problemen op haar werk, haar ouders die gaan scheiden... Om even te ontsnappen aan alle hectiek, reist ze naar Mirabelle Island, waar van rust echter weinig meer terechtkomt zodra ze de zorg voor Adams kinderen op haar bordje krijgt. Ook is al snel duidelijk dat Adam en zij zich tot elkaar aangetrokken voelen. Maar hoe moeilijk het ook is, van hem zal ze afstand moeten houden. Het lijkt er immers op dat hij na zijn verlies nooit meer van een vrouw zal kunnen houden. En zij is niet van plan haar hart opnieuw te laten breken.Nummer Prelude 38
Schrijver Sarah Mayberry
Titel De warmte van een lach
Oorspronkelijke titel All they need
Genre Roman
Korte omschrijving

Mel Porter is eindelijk vrij. Verlost van een huwelijk waarin ze stelselmatig gekleineerd werd. Met het geld van de scheiding heeft ze een oude boerderij gekocht, met een aantal vakantiehuisjes die ze eigenhandig heeft opgeknapt. En al zal het nog wel even duren voor ze haar zelfvertrouwen helemaal terug heeft, het leven lacht haar tenminste weer toe.

Een van haar eerste huurders is Flynn Randall. Hij komt uit hetzelfde milieu als haar ex, een milieu waarin zij zich absoluut niet thuisvoelt, zodat haar onzekerheid onmiddellijk weer de kop opsteekt. Hij blijkt echter zo anders - vriendelijk, oprecht, intens begaan met zijn langzaam aftakelende vader - dat ze haar reserves al gauw verliest.

Tot hij haar laat merken dat hij meer voor haar is gaan voelen dan de vriendschap waarbij ze zich veilig waande. Daar schrikt ze zo van, dat ze hem ruw van zich afduwt en daarmee haar kans op geluk onherroepelijk verspeelt.

Denkt ze, maar Flynn heeft geduld, ook met haar...Nummer Prelude 37
Schrijver Jeanie London**
Titel Als je omkijkt
Oorspronkelijke titel The husband lesson
Genre Roman
Korte omschrijving

Eén kleine overtreding, en Karan Reece zit in de problemen. En dat alleen omdat de rechter, een oud-schoolgenote, het nog steeds niet kan verkroppen dat Karan destijds een populaire cheerleader was en zij niet. Nu staat Karan voor een keuze die ze liever had vermeden: achter de tralies of een taakstraf. Hoewel ze wel iets leukers kan verzinnen dan werken in een opvanghuis, is dat nog altijd beter dan haar gekoesterde vrijheid verliezen, denkt ze. Tot ze ontdekt dat een van de directeuren haar ex is, de man die nooit tijd voor haar had omdat hij zijn werk zoveel belangrijker vond.

Charles Steinberg is niet blij met de werknemer die hem wordt opgedrongen. Juist nu hij de scheiding achter zich dacht te hebben gelaten, confronteert Karan hem weer met alle fouten die ze hebben gemaakt. Toch lijkt de samenwerking, na een aanvankelijk moeizame start, vruchten af te werpen. Karan zet zich daadwerkelijk in voor het werk en blijkt veel meer te zijn dan het luxepoppetje waarvoor hij haar altijd heeft gehouden. Iets wat hij had kunnen weten als hij destijds meer aandacht aan had haar besteed. Is het te laat voor een nieuwe kans?

** Op de omslag staat de naam van de schrijster Jeannie London, foutief vermeld, het moet 'Jeanie' zijn.Nummer Prelude 36*
Schrijver Helen Brenna
Titel Meer dan perfect
Oorspronkelijke titel Her sure thing
Genre Roman
Korte omschrijving

Een Mirabelle Island-verhaal

Grace Kahill - het topmodel dat jarenlang op de covers van alle toonaangevende modebladen heeft gestaan - is weer Grace Andersen, ofwel gewoon Grace. Bij een ernstig auto-ongeluk heeft ze zoveel brandwonden opgelopen, dat haar eens zo perfecte lichaam niet langer perfect is. Beseffend dat ze in een schijnwereld heeft geleefd, besluit ze uiteindelijk terug te keren naar Mirabelle Island, de plek van haar jeugd, waar ze ooit uit verveling en rebellie de boel op stelten zette.

Sean Griffin heeft tegen de wil van zijn vader zijn briljante artsencarrière verruild voor een eenvoudig bestaan op Mirabelle Island, waar hij naast een stalhouderij een huisartsenpraktijk runt. Het perfecte leven voor hem, vindt hij, maar daar komt abrupt een einde aan wanneer hij opeens een zoon blijkt te hebben, die zijn ex-verloofde voor de zomer bij hem komt dumpen.

En dan komt die diva van een Grace Kahill nog eens zijn rust verstoren door haar paard bij hem te stallen!Nummer Prelude 35*
Schrijver Karen Bliss
Titel Leven zonder leugens
Oorspronkelijke titel Stand-in-wife
Genre Roman
Korte omschrijving

Als voormalig militair weet Ross Coltrane bitter weinig van het huwelijk en alle emoties die daarbij komen kijken. Dat blijkt lastig nu hij moet bemiddelen tussen zijn halfbroer en diens bijna ex-vrouw. Wel is het hem duidelijk wiens kant hij moet kiezen. Want een vrouw die haar man bedriegt, deugt in zijn ogen sowieso niet. Hoe komt het dan dat hij zich in onbewaakte ogenblikken tot haar aangetrokken voelt?

Viv is helemaal niet blij met de situatie waarin ze verzeild is geraakt. Ze doet zich tijdelijk voor als haar tweelingzus Meredith, enkel en alleen om Merediths huwelijk te redden. Dat betekent dat ze opeens een moeder van twee niet meewerkende kinderen is en voor een hond moet zorgen die haar absoluut niet ziet zitten. Degene die nog het minst problemen oplevert, is de nukkige Ross. Nou ja, dat is niet helemaal waar. Want soms kan hij haar aankijken alsof hij het hele zaakje niet vertrouwt.Nummer Prelude 34
Schrijver Liz Talley
Titel Vrijheid en verlangen
Oorspronkelijke titel A touch of scarlet
Genre Roman
Korte omschrijving

Het enige wat Adam Hinton wil, is een rustig leven. Daarom is hij blij met zijn baan als hoofdcommissaris van Oak Stand, waar iedereen netjes voor rood stopt en waar zijn beste kans op een date de keurige dochter van de burgemeester is. Ooit gevallen voor de verkeerde vrouw, heeft hij zich heilig voorgenomen het voortaan bij het degelijke, koekjesbakkende type te houden. Maar als hij op een dag een roodharige furie met een scherpe tong voor te hard rijden aanhoudt, weet hij meteen dat het weer foute boel is.

Scarlet Rose is woedend op die stijve hark van een agent met zijn vooroordelen. Omdat ze een beroemde soapster is, concludeert hij doodleuk dat ze wel niet zal deugen. Haar protest maakt het alleen maar erger, met als gevolg dat ze wordt gearresteerd en een taakstraf aan haar broek krijgt. Nu is ze gedwongen drie weken in een stoffig gehucht te blijven en op te trekken met Chief Adam Hinton. Die met de minuut aantrekkelijker wordt, terwijl ze donders goed weet dat hij totaal, maar dan ook totaal, ongeschikt voor haar is!Nummer Prelude 33*
Schrijver Helen Brenna
Titel In dienst van een droom
Oorspronkelijke titel The pursuit of Jesse
Genre Roman
Korte omschrijving

Een Mirabelle Island-verhaal

'Geen golven zonder wind.' Die tekst heeft Jesse Taylor niet voor niets op zijn lichaam laten tatoeëren in de gevangenis. Zolang je je gedeisd houdt, is er niets aan de hand. Hij is na zijn vrijlating dan ook alleen naar het eiland Mirabelle gekomen om genoeg geld te verdienen om zo snel mogelijk door te reizen - niet om problemen te veroorzaken. Trouwens, zijn broer Garrett, de sheriff van Mirabelle, zit er duidelijk niet op te wachten dat zijn rebelse broer zich definitief op het eiland vestigt.

En Sarah Marshik al helemaal niet. Jesse mag haar nieuwe huis dan verbouwen tot een droompaleis, bij hem zelf blijft ze het liefst zo ver mogelijk uit de buurt. Want een type als hij brengt alleen maar ellende met zich mee, en dan spreekt ze uit ervaring. Bittere ervaring.

Haar beeld begint echter te wankelen wanneer ze erachter komt dat Jesse helemaal niet zo gevaarlijk is als ze dacht...Nummer Prelude 32
Schrijver Janice MacDonald
Titel Verder dan de horizon
Oorspronkelijke titel Return to Little Hills
Genre Roman
Korte omschrijving

Als verslaggeefster in 'moeilijke' gebieden heeft Edie Robinson het allemaal van dichtbij meegemaakt: rondvliegende kogels, wilde achtervolgingen, hinderlagen. Maar het stelt allemaal niets voor naast haar verblijf in Little Hills, Missouri, waar ze haar moeder gaat helpen verhuizen. Want hoeveel ze ook van haar familie houdt, het eeuwige geklaag van haar moeder en de regen van verwijten van haar zusje drijven haar tot waanzin.

Wanneer ze Peter Darling ontmoet, neemt ze zich dan ook vast voor de aantrekkingskracht te negeren die ze voelt. Ze is hier maar kort, en wat heeft ze verder te zoeken in dit bekrompen stadje? Maar Peter laat haar een andere kant van het leven in Little Hills zien, en naarmate de tijd verstrijkt, worden de banden met het stadje, haar familie en Peter sterker.

Waarmee Edie voor de keus staat. Vluchten in haar werk, weg van thuis? Of haar perspectief bijstellen? Want alleen dan zal zij haar thuis, haar familie, en misschien haar toekomst met nieuwe ogen kunnen zien.Nummer Prelude 31*
Schrijver Carrie Alexander
Titel Een wilde roos
Oorspronkelijke titel A family Christmas
Genre Roman
Korte omschrijving

Na jaren is Rose Robbin - Wild Rose - teruggekeerd naar haar geboorteplaats Alouette. Om haar veeleisende moeder bij te staan en om af en toe een glimp op te vangen van haar zoon Danny, die ze vijftien jaar terug in het geheim ter adoptie heeft afgestaan. Met die korte momenten neemt ze genoegen, want het laatste wat ze wil is dat Danny achter de afschuwelijke waarheid komt.

De jonge teruggetrokken vrouw die steevast de trainingen en wedstrijden bezoekt, is basketbalcoach Evan Grant al een paar keer opgevallen. Op een dag besluit hij haar aan te spreken. Ze is een outcast in het stadje; vijftien jaar geleden plotseling vertrokken, met achterlating van een slechte naam. Voert ze iets in haar schild? Heeft ze het op een van zijn leerlingen gemunt? Of is haar slechte reputatie onterecht en heeft ze hulp nodig? Als dat vermoeden wordt bevestigd, besluit hij haar zoveel mogelijk te steunen.

Hij ontdekt dat de wilde roos niet alleen doornen heeft en wil haar vooral koesteren en tot bloei brengen. Maar voor het zover is...Nummer Prelude 30
Schrijver Janice Kay Johnson
Titel Gevangen in de tijd
Oorspronkelijke titel Mommy said goodbye
Genre Roman
Korte omschrijving

Anderhalf jaar geleden is Julie Lofgren spoorloos verdwenen, en sinds die dag leeft haar man, Craig, in de hel. Hij moet alleen voor Brett en Abby zorgen, die erg in de war zijn door de verdwijning van hun moeder. Bovendien verdenkt de politie hem ervan dat hij Julie heeft vermoord, wat tot gevolg heeft dat de buren hem mijden en geen kind meer met Brett en Abby mag spelen. Eenzaam en verloren probeert hij er elke dag het beste van te maken, wanhopig op zoek naar iemand die zijn verhaal zal geloven.

Juf Robin McKinnon begrijpt best dat Brett Lofgren vol opgekropte woede zit, maar zijn gedrag in de klas is onacceptabel. Dus nodigt ze zijn vader uit voor een gesprek. Tot haar schrik voelt ze zich al na een paar minuten onweerstaanbaar tot hem aangetrokken. Als haar zoontje bevriend raakt met Brett, ziet ze Craig steeds vaker en merkt ze dat hij ook op haar gesteld raakt. Maar kan ze hem vertrouwen? Tot Julie gevonden is, weet niemand wat er werkelijk is gebeurd, en is er dus een kans dat ze haar hart aan het verliezen is aan een koelbloedige moordenaar...Nummer Prelude 29*
Schrijver Kay Stockham
Titel De waarheid leeft voort
Oorspronkelijke titel She's the one
Genre Roman
Korte omschrijving

De Tulanes deel 5

Ver weg van de bewoonde wereld, in het ruige Alaska, probeert Dylan Bower met zijn vijfjarig zoontje Colt zijn leven voort te zetten na het drama dat ze hebben meegemaakt. Sinds Dylans vrouw twee jaar geleden is omgekomen bij een brand, spreekt Colt geen woord meer. Ook Dylan is zwaar beschadigd, niet alleen door de brandwonden die hij heeft opgelopen tijdens het redden van zijn zoontje uit de vlammenzee, ook vanwege de daarop volgende beschuldiging van moord op zijn vrouw. Ook al is hij vrijgesproken door de rechter, de geruchten blijven hem achtervolgen.

Wanneer in Dead Mountain Lodge, het primitieve vakantieverblijf waarin hij een toevluchtsoord heeft gevonden, plotseling een vrouw opduikt, is hij niet bepaald blij. De modieuze verschijning van Alexandra Tulane wekt direct zijn wantrouwen. Maar al snel leert hij haar beter kennen, en uiteindelijk beseft hij dat, als er iemand is die hem en Colt uit hun isolement kan bevrijden, dat deze prachtige spontane vrouw is. Maar wil zíj haar vrije leventje wel opofferen voor hem?Nummer Prelude 28
Schrijver Holly Jacobs
Titel Winnen van de wolken
Oorspronkelijke titel Same time next year
Genre Roman
Korte omschrijving

Na een auto-ongeluk ligt Emma, Carolyns dochtertje, al geruime tijd in coma. Ze is door iedereen opgegeven: door de artsen, door Carolyns familie, en zelfs door haar eigen vader. Maar Carolyn blijft geloven in het herstel van haar dochter, en ze wijkt geen moment van haar zijde.

Dan stapt Stephan, Carolyns jeugdvriend, ineens de ziekenhuiskamer binnen. Sinds ze als kind samen op de schaduwen van de wolken jaagden op het strand van Lake Erie, is hij eigenlijk altijd haar steun en toeverlaat geweest. En hoewel hij door haar ouders is gestuurd om haar in te laten zien dat Emma niet meer beter wordt, besluit hij Carolyn juist te steunen in haar overtuiging.

Tijdens de dagelijkse verzorging van Emma groeien Carolyn en Stephan naar elkaar toe, en als Emma uiteindelijk toch ontwaakt, blijkt dat die aantrekkingskracht blijvend is. Maar nu wordt hun vriendschap pas werkelijk op de proef gesteld. Emma's gezondheid beheerst Carolyns leven volledig en werpt een schaduw over haar relatie met Stephan. Zullen ze ook deze schaduw kunnen inhalen?Nummer Prelude 27*
Schrijver Kay Stockham
Titel Een veilige schuilplaats
Oorspronkelijke titel Simon says mommy
Genre Roman
Korte omschrijving

De Tulanes deel 4

Jaren geleden heeft Megan Rose een onvergeeflijke fout gemaakt, een fout waarvoor ze danig heeft moeten boeten en waardoor ze haar zus Jenn voorgoed van zich heeft vervreemd. Maar nu, op de vlucht voor haar ex, is ze er zo slecht aan toe dat ze zich in uiterste wanhoop toch tot de pasgetrouwde Jenn wendt, simpelweg omdat ze niemand anders heeft. Het is echter duidelijk dat ze niet bepaald welkom is.

Gelukkig is daar Jenns zwager, dokter Ethan Tulane. Zelf heeft hij zijn handen vol aan zijn pleegzoontje Simon, en hij stelt Megan voor bij hem in te trekken als kindermeisje. Geroerd door zoveel vertrouwen van een vreemde besluit ze haar uiterste best te doen. Maar zal ze ooit al haar misstappen uit het verleden kunnen rechtzetten?Nummer Prelude 26
Schrijver Janice MacDonald
Titel Een wereld van verschil
Oorspronkelijke titel Along came Zoe
Genre Roman
Korte omschrijving

Zoe McCann is een vrouw met het hart op de tong. Ze zet zich in voor elke goede zaak en iedere underdog die ze tegenkomt, maar vergeet nog weleens dat ze het misschien ook mis kan hebben. Net zoals ze nogal eens vergeet dat haar tienerzoon Brett, die ze het liefst tegen de boze buitenwereld beschermt - en met name tegen haar ex - toch echt al bijna volwassen is.

Phillip Barry is arts, vader van een stevig puberende dochter Molly en moe, doodmoe. Hij werkt tachtig uur per week, Molly zorgt voor grote problemen en zijn ex zeurt hem constant aan zijn hoofd. Als hij in het ziekenhuis wordt overvallen door een vrouw met rode blosjes en wapperende haren die hem allerlei beschuldigingen voor de voeten werpt, weet hij niet hoe hij moet reageren.

Zoe, zo heet ze, geeft hem de wind van voren, maar vreemd genoeg voelt het aan als een frisse lentewind. Lang nadat ze is verdwenen, moet hij nog steeds aan haar denken, dus besluit hij haar op te zoeken. Een besluit dat langzaam maar zeker alles verandert in zijn leven. En in dat van Zoe.Nummer Prelude 25*
Schrijver Kay Stockham
Titel Nooit meer alleen
Oorspronkelijke titel Her best friend's brother
Genre Roman
Korte omschrijving

De Tulanes deel 3

Shelby Brookes is van jongs af aan kind aan huis bij de Tulanes - voor haar een toevluchtsoord als haar ouders ruzie hadden. Niet alleen haar vriendin Alex, maar de hele familie draagt haar een warm hart toe, en ze helpen haar zoveel ze kunnen.

Na een nare ervaring stort ze zich in de armen van Luke Tulane, nota bene Alex' broer. Achteraf wil ze dit voorval zo snel mogelijk vergeten, maar Luke laat haar niet met rust. Wanneer ze zwanger blijkt te zijn, is er voor hem maar één mogelijkheid: trouwen. Aanvankelijk weigert Shelby pertinent, niet van plan hun 'vergissing' tot een nog grotere vergissing te maken. Onder druk van de familie geeft ze echter toe.

De aantrekkingskracht tussen hen lijkt uit te groeien tot een warme liefde. Tot Shelby een miskraam krijgt en er voor haar in één klap geen reden meer is om het huwelijk voort te zetten. Want dat er dingen in het leven zijn waar je helemaal alleen voor staat, weet zij als geen ander. Ze keert zich volkomen van Luke af, vastbesloten haar eigen weg te gaan.Nummer Prelude 24
Schrijver Roz Denny Fox
Titel Vervlogen klanken
Oorspronkelijke titel More than a memory
Genre Roman
Korte omschrijving

Wanneer Jo Carroll zich na de dood van haar moeder opmaakt om te verhuizen, stuit ze op een kist met spullen die haar doodsangst aanjagen maar tegelijk fascineren. Sinds ze zeven jaar geleden ontwaakt is uit een coma, leeft ze als in een droom: van haar leven vóór het ongeluk kan ze zich niets herinneren. Het enige wat haar vertrouwd is, is haar muziek, haar carrière als klassiek violiste, waarin haar moeder haar altijd heeft gestimuleerd en bijgestaan. De inhoud van de kist die Jo vindt, leidt haar echter naar een heel ander leven...

Zeven jaar geleden heeft Garret Logan zijn verloofde verloren. Altijd waren ze samen, als kinderen al gek op elkaar, en dan plots is ze uit zijn leven verdwenen, verhuisd naar Boston. Niet veel later komt het bericht dat ze samen met haar vader is omgekomen. Sindsdien wordt hij verscheurd door verdriet. Dan staat Colleen plotseling weer voor hem, uit de dood herrezen... Ze heeft alleen geen idee dat de man die voor haar staat, de man is die ze ooit eeuwige trouw heeft gezworen.

Met als extraatje het verhaal Eileens terugkeer van Janice Macdonald.Nummer Prelude 23*
Schrijver Kay Stockham
Titel Het volmaakte geluk
Oorspronkelijke titel His son's teacher
Genre Roman
Korte omschrijving

De Tulanes deel 2

Jennifer Rose weet niet hoe ze deze zomervakantie moet doorkomen. Al haar collega-onderwijzers vertrekken naar verre oorden, en zij blijft achter – alleen, ongelukkig en te dik. Maar als ze hoort dat de aantrekkelijke Nick Tulane iemand zoekt die zijn zoon wat bijlessen kan geven, weet ze opeens wél wat ze deze zomer zal doen. In ruil voor de bijlessen mag ze gratis fitnessen in Nicks sportschool, met Nick als haar personal trainer!

Terwijl Jennifer zich erg tot Nick aangetrokken voelt en merkt dat ze goed met hem kan praten over haar onzekerheden, blijkt Nick haar op zijn beurt helemaal niet dik of minderwaardig te vinden. Integendeel, hij vindt haar knap en intelligent. En dat laatste is nu net de reden waarom hij bang is om haar in zijn leven toe te laten. Hij heeft namelijk een geheim, iets waar hij zich diep voor schaamt. Zozeer, dat het hem zelfs van zijn eigen familie heeft vervreemd. Is Jennifer iemand met wie hij dit geheim wel zou kunnen delen?Nummer Prelude 22
Schrijver Helen Brenna
Titel Vlinders op de nectar
Oorspronkelijke titel Finding Mr. Right
Genre Roman
Korte omschrijving

Haar eigen weg bepalen, dat is wat Maggie Dillon altijd heeft gedaan. Daarnaast houdt ze een wakend oog op haar jongere zusjes, over wie ze sinds hun moeders dood de voogdij heeft. Inmiddels heeft ze een succesvol softwarebedrijf weten op te bouwen en staat ze op het punt een geweldig contract af te sluiten. Alleen moet ze, om haar kansen te vergroten, wel iemand inhuren om haar in de onderhandelingen bij te staan.

Sinds zijn boezemvriend vijf jaar geleden op brute wijze werd vermoord, wordt Nick Ballos beheerst door wraakgevoelens. Wanneer Maggie hem benadert om voor haar te bemiddelen bij de Griekse overheid, ziet hij dit als dé kans om naar de plaats van het misdrijf terug te keren en zijn vriend te wreken. Waar hij niet op heeft gerekend, is dat hij de eigenzinnige Maggie niet buiten zijn plannen kan houden. Haar vastbeslotenheid om hem te helpen maakt dat onmogelijk. Net zo onmogelijk als zijn hart voor haar gesloten houdenNummer Prelude 21*
Schrijver Kay Stockham
Titel Keuze van het hart
Oorspronkelijke titel Another man's baby
Genre Roman
Korte omschrijving

De Tulanes deel 1

Darcy Rhodes is, hoogzwanger en alleen, op weg naar haar geboortedorp. Een lange reis, en wanneer ze tijdens een sneeuwstorm in Tenessee strandt, lijkt hulp ver weg.

Dan doemt er toch iemand op in de duisternis en lijkt haar wanhoop ten einde. Haar redder, Garret Tulane, is zelfs bereid haar onderdak te bieden bij hem thuis. Maar hoe blij Darcy daarmee ook is, algauw beseft ze dat zijn edelmoedigheid hem door zijn familie niet in dank wordt afgenomen, zeker niet als hij meer voor haar gaat voelen dan medeleven alleen.

Garret is ten prooi aan tweestrijd. Zijn leven lang heeft hij altijd gedaan wat in het belang van zijn familie was: hij heeft de baan aangenomen die zij hem hebben bezorgd en is verloofd met de dochter van zijn baas. Wordt het niet eens tijd om zijn eigen hart te volgen? Vooral nu hem steeds duidelijker wordt dat hij Darcy niet meer wil laten gaan?Nummer Prelude 20
Schrijver Janice Kay Johnson
Titel Buiten raast de storm
Oorspronkelijke titel Snowbound
Genre Roman
Korte omschrijving

Wanneer docente Fiona MacPherson samen met een groep leerlingen door een sneeuwstorm wordt overvallen in de Cascade Mountains in Oregon, is haar enige hoop onderdak te vinden in Thunder Mountain Lodge. Dit kleine pension wordt gerund door de stugge John Fallon, een oorlogsveteraan die geestelijk en lichamelijk getekend is door de oorlog in Irak.

Wanneer Johns – bewust gekozen – eenzaamheid wordt verstoord door de komst van de groep, raakt zijn wereld volledig uit het lood. De opmerkelijke Fiona schudt hem wakker, of hij dat nu wil of niet.

Dat ze zich tot elkaar aangetrokken voelen, is duidelijk. Duidelijk is echter ook dat het verleden John nog elke dag parten speelt en Fiona pas voor hem kan kiezen als hij erin slaagt zijn ervaringen te verwerken. En John? Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig? Er is maar één manier om daarachter te komen: met moed en inzet zijn angsten tegemoet treden.Nummer Prelude 19
Schrijver Kay David
Titel Versluierd leven
Oorspronkelijke titel Disappear
Genre Roman
Korte omschrijving

Sommige mensen dromen ervan om helemaal opnieuw te beginnen, maar Alexis Mission wordt daartoe gedwongen. Wanneer ze op Thanksgiving terugkeert naar haar ouderlijk huis, wordt ze daar opgewacht door special agent Gabriel O’Rourke. Hij vertelt haar dat ze onmiddellijk zal moeten onderduiken omdat haar leven in gevaar is.

Tien jaar later kan Alex Worthington nog altijd niet wennen aan haar nieuwe bestaan. En hoewel ze zich alleen voelt, houdt ze iedereen op afstand. Ook denkt ze nog vaak terug aan O’Rourke, de man die haar – zo voelt ze dat – haar verleden heeft afgenomen. Een kille, afstandelijke man, in haar herinnering, maar dat blijkt anders als ze door een aantal onverklaarbare gebeurtenissen genoodzaakt is contact met hem op te nemen.

Ditmaal leert Alex hem beter kennen, en dan ontdekt ze dat hij vol complexe gevoelens zit, én vol gevoelens voor haar. Bovendien begrijpt hij haar eenzaamheid als geen ander. Maar of ze hem genoeg kan vertrouwen om hem toe te laten in haar leven – en in haar hart...Nummer Prelude 18
Schrijver C.J. Carmichael
Titel Liefde online
Oorspronkelijke titel Star-crossed parents
Genre Roman
Korte omschrijving

Leigh Hartwell is onaangenaam verrast wanneer ze thuiskomt van haar werk en een briefje op de koelkastdeur vindt. Haar dochter is halsoverkop naar New Hampshire vertrokken om een jongen te ontmoeten die ze via internet heeft leren kennen. Ze hoeft geen seconde na te denken over wat haar te doen staat: Taylor achterna reizen en haar terughalen naar New York. Onder geen beding wil ze haar dochter dezelfde fout laten maken die haar destijds zelf zoveel problemen heeft bezorgd.

Maar Taylor heeft haar kont tegen de krib gegooid en is vastbesloten bij Josh te blijven wonen – en zelfs haar geplande studie op te geven. Wat Leigh ook aanvoert, het maakt de situatie alleen maar erger. En dan is daar nog Sam, Josh’ vader. Net als zij een alleenstaande ouder, maar veel te toegeeflijk, volgens Leigh. Toch probeert ze in arren moede zijn methode: de kinderen niet op hun nek zitten en ze laten leren van hun eigen fouten. Ondertussen wordt ze zelf steeds meer geplaagd door herinneringen aan haar eigen jeugd... en door onverwachte gevoelens voor Sam.

Nummer Prelude 17
Schrijver K.N. Casper
Titel Eén tegen één
Oorspronkelijke titel The woman in the news
Genre Roman
Korte omschrijving

Zo lang ze zich kan herinneren, wilde Marlee Reis al sportverslaggever worden. Om die ambitie waar te maken heeft ze al heel wat weerstand moeten overwinnen - haar ouders vonden dat beroep maar niets voor een meisje, en ook Renn Davis, haar baas bij KNSC-TV, heeft blijkbaar last van dat vooroordeel. Maar al laat hij geen gelegenheid voorbijgaan om haar werk te bekritiseren, toch raadt hij haar aan te solliciteren wanneer de functie van vaste presentator vrijkomt.

Ze heeft één concurrent, die alles doet om haar zwart te maken. Maar met Renns steun durft Marlee het aan brutale reportages te maken die de kijkcijfers omhoog doen schieten. Haar carrièredroom lijkt werkelijkheid te worden. En ook een andere droom – van liefde, een gezin, kinderen – lijkt binnen handbereik te komen als Renn en zij steeds closer worden. Tot de beslissing valt wie de nieuwe presentator wordt en Marlee een klap in het gezicht krijgt. Alles wijst erop dat Renn haar ambities - én haar gevoelens - heeft gebruikt in een machtsspel...Nummer Prelude 16*
Schrijver Helen Brenna
Titel De geheime tempel
Oorspronkelijke titel Dad for life
Genre Roman
Korte omschrijving

Volgens de legende heeft de verloren schaal van Incakoning Manco Capac helende krachten. Wie hem vindt, krijgt antwoord op al zijn vragen...

En vragen heeft archeoloog Lucas Rydell genoeg sinds het verlies van zijn dochtertje, die nog maar twee was. Verlangend naar gemoedsrust, gaat hij op zoek, en omdat hij daarbij een beeldje van de zonnegod nodig heeft dat zijn ex-vrouw in bezit heeft, gaat hij bij haar langs. De ontdekking dat ze samen ook nog een zoon hebben, beroert hem diep. Toch ziet hij er geen reden in om het opnieuw te proberen.

Alleen heeft hij, door weer in Sydneys leven op te duiken, haar en hun zoon in gevaar gebracht, want hij is niet de enige die op zoek is naar de schaal. Dus wordt hij gedwongen zijn twijfels van zich af te zetten. Niet alleen om het leven van zijn dierbaren te redden, maar ook om het zijne te leren leven.Nummer Prelude 15
Schrijver Roz Denny Fox
Titel Sophies teddybeer
Oorspronkelijke titel Looking for Sophie
Genre Roman
Korte omschrijving

Het is een jaar geleden dat Garnets dochtertje spoorloos verdween, maar hoewel de politie de zaak allang op een laag pitje heeft gezet, heeft zij de hoop nooit opgegeven. Wanneer een haar onbekende rechercheur op een dag contact met haar zoekt en vertelt dat hij Sophie misschien in Georgia heeft gezien, is ze dan ook dolblij. Zou ze haar kind straks eindelijk in de armen kunnen sluiten?

Samen met rechercheur Julian Cavenaugh vertrekt ze naar Georgia. En al waarschuwt hij haar niet te veel hoop te koesteren, diep in haar hart weet ze zeker dat het kleine meisje haar Sophie is. Gaandeweg groeit er een band tussen haar en Julian en merkt ze dat hij gevoelens in haar losmaakt die ze nooit meer voor iemand dacht te kunnen voelen.

Veel gelegenheid om te bedenken hoe het verder moet tussen hen, krijgt ze echter niet, want eenmaal in Georgia, ontdekken ze dat Sophie opnieuw verdwenen is.Nummer Prelude 14
Schrijver Janice MacDonald
Titel Verdwenen onschuld
Oorspronkelijke titel Out of control
Genre Roman
Korte omschrijving

Daisy heeft haar handen vol aan haar nukkige tienerdochter en drankzuchtige stiefmoeder. Om nog maar te zwijgen van haar ex-echtgenoot, met wie ze samen een restaurantje runt en die het niet zo nauw met de financiën neemt. Net zoals de huurders van de huisjes die ze geërfd heeft van haar vader, de beroemde schilder Frank Truman. Reden te over om de Engelse schrijver Nicholas Wynne, die een biografie over hem wil schrijven, af te houden.

Diep in haar hart weet Daisy echter dat ze gewoon bang is om de geesten uit het verleden tot leven te wekken. Als ze na veel vijven en zessen toch toestemt in een ontmoeting, blijkt het tot haar verrassing direct te klikken. Eindelijk is er iemand met wie ze kan praten over haar jeugd. Iemand die ze vertrouwt. Maar na een onthulling die ze nooit had gedacht met iemand te kunnen delen, neemt Nick plotseling afstand. Was het hem dan tóch alleen om informatie voor zijn boek te doen?Nummer Prelude 13
Schrijver Ellen Hartman
Titel Fluistering van roze
Oorspronkelijke titel Wanted man
Genre Roman
Korte omschrijving

Het is niet zo vreemd dat Rhian MacGregor ontzet is over het feit dat haar huis door een stel beunhazen zuurstokroze is geschilderd. Haar huis en haar familie, bestaande uit haar achtjarige neefje Jem en zijn oppas Kit, vormen de basis van haar leven. Als Jem voor het eerst de hele vakantie van huis is, voelt ze dat ook als een sterk gemis. Hoe zal ze deze zomer in gaan vullen? Is dit misschien dé gelegenheid om een oude passie tot leven te brengen: het schrijven van een kinderboek?

Omdat ze onzeker is over haar schrijverschap, vindt ze het behoorlijk gênant dat Nathan Delaney, de nieuwe schilder die ze heeft ingehuurd, in haar paperassen snuffelt en ontdekt waar ze mee bezig is. Tenslotte doet hij over zijn eigen leven nogal geheimzinnig. Aan de andere kant is hij zo aardig voor haar en zo aantrekkelijk, dat ze nauwelijks durft te geloven in haar geluk. Algauw leidt de schilderklus tot een heftige zomeraffaire. Toch blijft Nathan iets afstandelijks houden...Nummer Prelude 12
Schrijver Amy Frazier
Titel Vrij als een vogel
Oorspronkelijke titel The trick to getting a mom
Genre Roman
Korte omschrijving

Het liefst was Kit Darling nooit meer teruggekeerd naar Prichard’s Neck, maar als haar moeder met de noorderzon vertrekt, een berg aan schulden achterlatend, ziet ze zich gedwongen orde op zaken te stellen. Met het stellige voornemen daarna haar eigen leven weer op te pikken.

Dan maakt ze kennis met de achtjarige Alex, een onwapenend meisje dat haar erg aan zichzelf doet denken. Tot ongenoegen van Alex’ vader Sean en de rest van de familie – die Kit nog steeds zien als de opstandige tiener die indertijd halsoverkop vertrok – heeft Alex haar in minder dan geen tijd tot rolmodel uitverkoren. Gelukkig duurt het niet lang voordat zowel Sean als Alex haar begint te zien zoals ze werkelijk is. En haar daarom gaan waarderen. Voor het eerst in haar leven zijn er mensen die haar zonder te oordelen accepteren – en die willen dat ze blijft. Maar hoe kan ze dat rijmen met haar verlangen naar vrijheid en avontuur in haar bestaan?Nummer Prelude 11*
Schrijver C.J. Carmichael
Titel In het verschiet
Oorspronkelijke titel A lasting proposal
Genre Roman
Korte omschrijving

De Canmore-trilogie deel 3

Maureen Shannon heeft het moeilijk. Na de dood van haar echtgenoot wil haar twaalfjarige dochter, Holly, die haar vader adoreerde, niets meer met haar te maken hebben. Bovendien verwachten haar twee jongere zusjes dat zij altijd maar sterk en verstandig is, terwijl ze juist aan alles twijfelt. Wanneer Jake Hartman haar een zakelijk voorstel doet, ziet ze daar een kans op verandering in. Jake zoekt kapitaal voor zijn skiresort in Canmore. Door in zijn bedrijf te investeren, kan zij naar haar geboorteplaats terug om daar opnieuw te beginnen.

Tot haar verrassing voelt ze zich erg op haar gemak bij Jake. Als ze, na de zoveelste ruzie met Holly, haar hart bij hem uitstort, is ze bang dat ze hem heeft afgeschrikt, maar in plaats daarvan doet hij een ander voorstel – allesbehalve zakelijk, dit keer. Nu zal Maureen bij zichzelf te rade moeten gaan. Is ze in staat haar angsten achter zich te laten of moet ze deze kans op geborgenheid voorbij laten gaan?Nummer Prelude 10
Schrijver Abby Gaines
Titel Verrassende wending
Oorspronkelijke titel The diaper diaries
Genre Roman
Korte omschrijving

Hoewel Tyler Warrington een liefdadigheidsinstelling leidt, kent hij maar één goed doel: zichzelf. Wanneer een baby te vondeling wordt gelegd bij zijn kantoor, ziet hij dat als een perfecte kans. Hij aast op een baan bij de overheid, en de baby zal hem de publiciteit brengen die hij nodig heeft. Voor de zorg heeft hij kinderarts Bethany Hart op het oog. Zijn stichting sponsort haar onderzoek; zij staat dus bij hem in het krijt.

Bethany heeft inderdaad geld van de Warrington Foundation gekregen, maar dat is bijna op. Omdat ze hoopt een extra bedrag bij Tyler te kunnen lospeuteren, stemt ze in met zijn verzoek.

Het blijkt voor beiden het begin van een nieuwe fase. Zo leert Tyler van Bethany hoe mooi het kan zijn om voor iemand te zorgen, en Bethany van hem dat ze van het leven mag genieten. En naarmate ze hun oorspronkelijke doelen meer en meer uit het oog verliezen, groeit hun aandacht voor elkaar.Nummer Prelude 9*
Schrijver C.J. Carmichael
Titel De stem van het geweten
Oorspronkelijke titel A convenient proposal
Genre Roman
Korte omschrijving

De Canmore-trilogie deel 2

Een fractie van een seconde, meer had ze niet om te kiezen tussen leven en dood. Toch wordt politieagente Kelly Shannon gekweld door schuldgevoelens sinds ze de man neerschoot die haar zus met een vuurwapen bedreigde. Vooral omdat hij twee kleine kinderen achterliet, voor wie de moeder nauwelijks kan zorgen. Ook tegenover Mick, de oudere broer van de man, voelt ze zich schuldig. Want hoe deze zijn best ook doet, hij kan de zorg voor zijn neefje en nichtje niet in zijn eentje aan.

Kelly's wens haar schuld in te lossen drijft haar uiteindelijk tot een drastisch voorstel: een huwelijk met Mick, zodat ze de kinderen een nieuw thuis kunnen geven. Mick stemt in, en samen proberen ze er het beste van te maken. Alleen raakt Kelly opnieuw in verwarring wanneer de gedeelde zorg gevoelens bij haar oproept waarmee ze geen raad weet. Is het mogelijk ook liefde te delen met de man wiens broer ze heeft gedood?Nummer Prelude 8*
Schrijver Brenda Novak
Titel Schuilen in Dundee
Oorspronkelijke titel Stranger in town
Genre Roman
Korte omschrijving

Zij heeft het ongeluk veroorzaakt waardoor footballheld Gabe Holbrook invalide is geraakt. Sindsdien wordt Hannah Price gekweld door schuldgevoel. Hij zegt dat hij haar heeft vergeven, maar is dat ook zo? Gekluisterd aan zijn rolstoel, leeft hij een teruggetrokken bestaan, onbereikbaar voor iedereen.

Om hem uit dit isolement te halen, biedt men hem een baan aan als coach van het schoolfootballteam, die hij na enig aarzelen aanneemt. Doordat een van de teamspelers Hannahs zoon blijkt, komen ze elkaar ongewild weer tegen en merkt hij dat Hannah nog steeds tot alles bereid is om haar schuld in te lossen.

Maar verliefd worden op de man wiens leven ze heeft verwoest, hoort daar absoluut niet bij. Dat leidt immers tot een relatie die niet blijvend kan zijn. En ze heeft al een ongelukkig huwelijk achter de rug; het lijkt wel of ze geen geluk in haar leven toe wil laten. Alleen, is Gabe echt wel zo verbitterd als iedereen denkt?Nummer Prelude 7*
Schrijver C.J. Carmichael
Titel Onwrikbaar vertrouwen
Oorspronkelijke titel A second-chance proposal
Genre Roman
Korte omschrijving

De Canmore-trilogie deel 1

Een moord op een zestienjarig meisje is er de oorzaak van dat Dylan McLean uit Canmore is weggevlucht. Iedereen wees naar hem als de meest waarschijnlijke dader, en er was er maar één die onvoorwaardelijk in zijn onschuld geloofde: zijn aanstaande bruid Cathleen Shannon.

Juist haar liet hij in de steek met zijn vlucht. Cathleen is dan ook furieus wanneer Dylan opeens doodleuk weer voor haar neus staat – vastbesloten voor eens en voor altijd zijn naam te zuiveren door zelf de werkelijke dader te vinden. Maar al wil ze hem niet meer als echtgenoot, ze is wel bereid hem te helpen bij zijn zoektocht.

Dan vindt er nog een moord plaats in Canmore en is de hoofdverdachte alweer Dylan. Toch gelooft Cathleen nog steeds in zijn onschuld. Is ze zo naïef, verblind door liefde? Of kloppen haar eigen verdenkingen, die een heel andere richting uit gaan? Ze raakt zo bij de zaak betrokken dat haar leven erdoor in gevaar komt...Nummer Prelude 6
Schrijver Debra Salonen
Titel In een ander licht
Oorspronkelijke titel Wonders never cease
Genre Roman
Korte omschrijving

Agent Ben Jacobs is blij met zijn nieuwe baan: het opzetten van een hondeneenheid in het plaatsje Bullion. Een mooie plek, waar hij zich in alle rust op zijn taak kan concentreren, denkt hij. Tot hij met zijn hond Czar een demonstratie moet geven en hij Jill Martin ontmoet, verslaggever van de plaatselijke krant. Hoewel hij niets van de pers moet hebben, voelt hij zich onmiddellijk tot haar aangetrokken, al blijft hij op zijn hoede.

Ook Jill voelt de aantrekkingskracht, maar net als Ben blijft ze voorzichtig – wijs geworden door een jammerlijk mislukt huwelijk. Bovendien heeft ze het te druk met het onderzoek waarmee ze in het geheim bezig is, naar een zaak die op een enorm schandaal kan uitlopen. Dat ze zichzelf daarmee in gevaar brengt, begrijpt ze pas wanneer het te laat is, en het is niet aan haarzelf te danken dat ze het er ten slotte levend afbrengt.

Het doet haar beseffen hoe belangrijk Ben – en zijn hond Czar – voor haar zijn geworden. En dat het tijd is dat zij dat ook ontdekken!Nummer Prelude 5
Schrijver Abby Gaines
Titel Tussen de regels door
Oorspronkelijke titel Whose life is it anyway
Genre Roman
Korte omschrijving

Ze had nooit verwacht dat zoiets háár kon overkomen. Succesvol accountant Holly Stephens heeft immers altijd alles volgens het boekje gedaan. Toch blijkt ze opeens het onderwerp van een fraudeonderzoek en zit ze als gevolg daarvan zonder huis en zonder baan. Ze is zelfs gedwongen werk te accepteren van de laatste met wie ze zich zou willen inlaten: Jared Harding, een tycoon van wie algemeen bekend is dat hij regels aan zijn laars lapt.

Voor Jared is Holly het perfecte front voor de operatie die hij onder handen heeft, en wat ze van hém vindt, kan hem weinig schelen. Om haar uit de wind te houden neemt hij haar mee naar zijn ouderlijk huis, waar ze tot zijn verbijstering een hit is. Ook zelf begint hij haar aantrekkingskracht te voelen, maar open kaart spelen kan hij niet en wil hij niet. Tot Holly ontdekt dat hij haar al die tijd gebruikt heeft, dan moet hij wel. Maar of er dan nog iets te redden valt...Nummer Prelude 4
Schrijver Linda Warren
Titel Vechten voor Zoë
Oorspronkelijke titel The bad son
Genre Roman
Korte omschrijving

Beau McCain en Macy Randall zijn min of meer samen opgegroeid. En nog steeds zijn ze goede vrienden, al zou Beau graag meer willen zijn dan Macy’s ‘grote broer’ en schouder om op uit te huilen. Tot zijn verdriet weert zij dat af, al begrijpt hij niet waarom, totdat ze hem het verhaal van de dood van haar dochtertje vertelt, en van de echtscheiding die daaruit is voortgevloeid.

Net wanneer hij zich bij een leven zonder haar heeft neergelegd, worden hij en Macy door het lot weer bijeengebracht, verenigd in de zorg om een achtergelaten baby. En terwijl ze samen een moeilijke strijd voeren om de voogdij én om de gezondheid van de kleine Zoë, wordt beiden geleidelijk aan duidelijk wat hun liefde in de weg staat. Macy’s angst Beau nooit te kunnen bieden wat hij in haar ogen verdient. Maar is dat ook wat hij nodig heeft?Nummer Prelude 3
Schrijver Tara Taylor Quinn
Titel Die nacht aan het meer
Oorspronkelijke titel Sara's son
Genre Roman
Korte omschrijving

Sara heeft een bestaan dat menigeen haar zal benijden: een mooie carrière, een goed huwelijk, een succesvolle echtgenoot en een comfortabel huis. Niets wijst meer op de schaduw die in haar jeugd over haar leven is gevallen. Tot er plotseling iemand voor haar deur staat die daar onlosmakelijk mee verbonden is: haar zoon. Het kind dat ze eenentwintig jaar geleden ter adoptie heeft afgestaan nadat ze op een studentenfeestje was verkracht.

Omdat hij denkt dat er meer aan de hand is geweest dan destijds bekend werd, zoekt hij haar medewerking om achter de waarheid te komen. Klopt de lezing wel die naar buiten is gekomen? En welke rol heeft haar vader – zijn grootvader – hierin gespeeld? Voor Sara betekent dit niet alleen een confrontatie met haar ergste nachtmerrie, maarook een met Mark Dalton, een van de hoofdrolspelers erin.Vreemd genoeg voelt ze zich juist bij hem voor het eerst sinds jaren weer werkelijk leven. Alsof hij de gevoelens bevrijdt waarvoor ze zich zo lang heeft afgesloten.Nummer Prelude 2
Schrijver Debra Salonen
Titel De storm voorbij
Oorspronkelijke titel Love, by George
Genre Roman
Korte omschrijving

Het leven na een scheiding is niet makkelijk. Hoewel de woede over het verraad van zijn ex, die er met zijn voormalige zakenpartner vandoor is gegaan, inmiddels is geluwd, kan Brad Ralston nog steeds niet begrijpen dat zij haar kind zomaar in de steek kon laten. Sindsdien heeft hij, naast zijn drukke werk als restauranteigenaar, de volledige zorg voor zijn veertienjarige zoon op zijn schouders. Geen wonder dat hun hond, de Deense dog George, nogal eens aandacht te kort komt.

Dat George op zulke momenten de benen neemt naar de trimsalon van Kara Williams, mag dan gênant zijn, het zorgt er wel voor dat Brad deze alleenstaande moeder beter leert kennen – en leert waarderen. Een gevoel dat nog sterker wordt wanneer hij haar en haar dochtertjes zolang onderdak biedt omdat ze door stormschade dakloos zijn geworden. Kara laat hem zien hoe belangrijk aandacht is. Door haar ziet hij voor het eerst hoeveel fouten hij zelf heeft gemaakt, waarmee zich de weg naar een nieuwe toekomst opent.Nummer Prelude 1
Schrijver Helen Brenna
Titel Verborgen schatten
Oorspronkelijke titel Treasure
Genre Roman
Korte omschrijving

Annies ouders waren onverbeterlijke avonturiers, altijd op reis, altijd op zoek naar oude scheepswrakken en de schatten die daarin verborgen zouden liggen. Hun spectaculairste vondst kostte hun uiteindelijk het leven, en sindsdien heeft Annie zich afgekeerd van de zee. Dat ze jaren later ten slotte toch naar Florida reist met de bedoeling naar dat bewuste wrak op zoek te gaan, is omdat ze de geesten wil verjagen die haar al zo lang kwellen.

Wanneer ze zich met enige moeite een plek verovert op het schip van schatzoeker Jake Rawlings, vertelt ze hem daar echter niets van, noch zegt ze iets over het angstige geheim dat ze met zich meedraagt. Zo gaan ze op jacht naar de Concha, het Spaanse galjoen dat volgens de verhalen een enorme schat zou bevatten – ieder voor zich een eigen droom najagend. En zonder te beseffen dat ze daarmee een gezamenlijke droom verwezenlijken...Nummer Prelude **
Schrijver Abby Gaines
Titel Kus de bruid
Oorspronkelijke titel Married by mistake
Genre Roman
Korte omschrijving

Het meedoen aan een realityshow is niet het slimste wat ze had kunnen bedenken! Maar ze móét nu toch echt trouwen.Dus geeft Casey zich op voor Kiss the Bride, een show waarin nietsvermoedende mannen voor het blok worden gezet.Een wanhoopsdaad om haar vader en zuster te ontvluchten, die steeds meer een claim op haar leggen. Casey is nueenmaal een doetje dat geen nee kan zeggen. Haar verloofde Joe kan dat echter wél, voor de televisiecamera’s van Carmichael Broadcasting. Gelukkig is daar Adam Carmichael himself om Casey te redden, dat wil zeggen om de showte redden – én zijn eigen zaakjes, naar later blijkt. Een schijnhuwelijk tussen een onverbeterlijke romantica en eencynische realist.

Gelukkig is het niet voor eeuwig…

** Dit niet genummerd verhaal is reeds eerder verschenen als Harlequin SuperRoman 361. Deze Prelude versie is alleen als e-boek verschenen en was gratis te downloaden op de Harlequin website.Prelude Duet

Nummer Prelude Duet 9
Schrijver Tara Taylor Quinn & Margot Early
Titel Beslissende jaren & Door liefde betoverd
Oorspronkelijke titel Trusting Ryan & Love potion nr 2
Genre Roman
Korte omschrijving

Beslissende jaren
Voor Ryan Mercedes, met zijn tweeëntwintig jaar de jongste rechercheur bij de afdeling Bijzondere Delicten, is er goed en kwaad je kiest het goede en probeert het kwade recht te zetten met niets ertussenin. En het is precies die karaktereigenschap die Audrey Lincoln, wettig voogd voor misbruikte kinderen, zo aantrekkelijk aan hem vindt. Plus het feit dat hij er bijzonder goed uitziet. Zo op het eerste gezicht zijn Audrey en Ryan gemaakt voor elkaar. Ware het niet dat het leeftijdsverschil tussen hen onoverbrugbaar lijkt... Is hun liefde groot genoeg om dit probleem te overwinnen?

Door liefde betoverd
Het liefdesdrankje dat Cameron McAllister heeft gedronken, moest er alleen voor zorgen dat ze over haar idiote verliefdheid op Graham Corbett heen zou komen niet dat ze verliefd zou worden op haar beste vriend, Paul Cureux! Uitgerekend Paul, die als de dood is voor welke verbintenis dan ook. En nu is ze ook nog zwanger van hem én heeft hij haar nota bene ten huwelijk gevraagd. Ze is ervan overtuigd dat ook Paul een liefdesdrankje heeft gedronken hij zou immers nooit vrijwillig zijn geliefde vrijgezellenbestaan opgeven voor de baby en haar. Of zou híj soms ook van háár houden?Nummer Prelude Duet 8*
Schrijver Debra Salonen & Jeannie Watt
Titel Een schim achterna & De dag breekt aan
Oorspronkelijke titel Finding their son & Cowboy comes back
Genre Roman
Korte omschrijving

Een schim achterna (Een Sentinel Pass-verhaal)
Wanneer Eli Robideaux – Chars geheime liefde uit haar schooltijd – in de war en verwilderd in haar winkel verschijnt, legt hij uit bezig te zijn met een traditioneel indiaanse spirituele zoektocht. Hij hoopt een nieuwe balans te vinden na de vervelende scheiding die het gevolg was van zijn ontdekking dat hij niet de biologische vader van zijn oudste kind was. Char besluit hem te helpen met wat geld en een lift, en onderweg doet Eli nogmaals een ontdekking: dat hij wél de vader is van het kind dat Char zestien jaar geleden ter adoptie heeft afgestaan. Het leidt er uiteindelijk toe dat ze samen op zoek gaan naar de zoon die ze geen van beiden kennen. En veel meer vinden dan ze ooit hadden verwacht...

De dag breekt aan
Wat doe je wanneer je ontdekt dat alles waarvan je ooit hebt gedroomd juist datgene is wat je hebt achtergelaten? Nu Kade Dannings rodeocarrière ten einde is en hij door drankmisbruik een vervolgcarrière in de reclame voor zichzelf onmogelijk heeft gemaakt, heeft hij geen andere keus dan terug te keren naar huis. Naar de verlaten ranch van zijn vader, met de slechte herinneringen uit zijn jeugd. Maar ook naar Libby. Zijn leven lang heeft hij van haar gehouden, en hij zou er alles voor overhebben om zijn fouten jegens haar ongedaan te kunnen maken. Haar overtuigen dat ze hem moet vergeven blijkt echter moeilijker dan een kampioenstitel behalen.Nummer Prelude Duet 7*
Schrijver Debra Salonen & Ellen Hartman
Titel Zoals zij schijnt & Na de ontmaskering
Oorspronkelijke titel Picture-perfect mom & The boyfriend's back
Genre Roman
Korte omschrijving

Zoals zij schijnt (Een Sentinell Pass-verhaal)
Alleen in een film zou iemand als Mac McGannon iets kunnen krijgen met iemand als Morgana Carlyle. Hij is immers maar een arme mijnwerker en een alleenstaand vader, terwijl zij een beroemd actrice is, slechts tijdelijk in Sentinel Pass. Een onmogelijke combinatie dus, ondanks de vonk die bij de eerste ontmoeting onmiskenbaar overspringt. De kleine Megan, Macs dochtertje van bijna vijf, denkt daar heel anders over. Deze mevrouw, zo mooi als een prinses, ziet zij wel zitten als nieuwe moeder. Haar enthousiasme werkt zo aanstekelijk, dat ook Macs fantasie begint te werken. Tot hij erachter komt dat Morgana heel iemand anders is dan ze beweert te zijn.

Na de ontmaskering
Hoewel Olivia’s vader sinds haar geboorte nooit meer iets van zich heeft laten horen, heeft haar moeder, Hailey Maddox, er altijd voor gezorgd dat het haar dochter aan niets ontbrak. Vijftien jaar lang is er geen vuiltje aan de lucht, totdat Haileys jeugdliefde, JT McNulty, ineens opduikt. Vanaf dat moment begint het perfecte leventje dat Hailey zo zorgvuldig heeft opgebouwd behoorlijke barsten te vertonen. Al snel wordt duidelijk dat Hailey niet alleen Olivia heel wat heeft uit te leggen, maar dat ze ook JT het een en ander verschuldigd is. En om hun liefde en vertrouwen terug te winnen, moet ze juist dátgene doen wat ze altijd heeft willen voorkomen.Nummer Prelude Duet 6*
Schrijver Debra Salonen & Holly Jacobs
Titel Droomscenario & In de war geschopt
Oorspronkelijke titel Daddy surprise & Unexpected gifts
Genre Roman
Korte omschrijving

Droomscenario (Een Sentinel Pass-verhaal)
Hoe Kat ook haar best doet haar leven te plannen, steeds weer weet ze er een puinhoop van te maken, getuige haar twee ex-echtgenoten, van wie ze allebei een kind heeft. Hoewel ze dol is op haar jongens, valt het niet altijd mee de eindjes aan elkaar te knopen. En tot overmaat van ramp, terwijl ze dat echt helemaal niet wil, belandt ze toch weer met een man in bed - de rustige tandarts Jack, die eens wat avontuur in zijn leven wil, en prompt wordt opgezadeld met een zwangere vrouw! Verantwoordelijk als hij is, vraagt hij haar direct ten huwelijk.
Maar moet chaotische Kat zijn perfecte leventje op losse schroeven zetten?

In de war geschopt
Het is de ironie ten top. Zij, Eli Cartwright, die in haar werk tienermoeders begeleidt, is ongepland zwanger! Ze had haar leven op orde, met baan, huis en aardige man, maar nu staat dat volkomen op zijn kop - al helemaal als de 'aardige man' haar prompt in de steek laat. Toch twijfelt ze geen moment: ze wil het kind. Gelukkig heeft ze haar vrienden, haar ouders... en Zac Keller. Nu ze alle steun nodig heeft die ze kan krijgen, staat hij direct op de stoep. Gewoon als vriend, denkt Eli. Ze is immers ouder, in de steek gelaten, zwanger van een ander... Hij kán niet meer willen dan vriendschap. Toch?Nummer Prelude Duet 5*
Schrijver Debra Salonen & Abby Gaines
Titel Uitdagend script & Zo dicht bij huis
Oorspronkelijke titel His brother's secret & The groom came back
Genre Roman
Korte omschrijving

Uitdagend script (Een Sentinel Pass-verhaal)
Shane Reynard wist dat hij Jenna Murphy in Sentinel Pass tegen zou komen. Hij had echter niet verwacht dat ze nog mooier zou zijn dan vroeger. Zodra hij haar ziet, komen alle herinneringen uit hun studententijd weer boven. Zijn stiekeme verliefdheid, die verschrikkelijke nacht die hun beider levens voorgoed veranderde, Jenna's gehaaste vertrek... Nu pas beseft hij dat hij nog steeds van haar houdt en dat hij niet langer kan vluchten voor het verleden. Hij zal Jenna het geheim moeten opbiechten dat hij al die jaren met zich heeft meegedragen: de ware toedracht van wat er die nacht is gebeurd. Ook al loopt hij daarmee de kans dat hij haar voorgoed zal verliezen.

Zo dicht bij huis
Typisch iets voor Jack, vindt Callie. Wanneer hij zich na acht jaar eindelijk kan losrukken van zijn o zo belangrijke werk in het buitenland, komt hij naar huis om zich te laten scheiden. Van haar, wel te verstaan. En oké, acht jaar is een lange tijd, maar is dat genoeg excuus om je eigen vrouw niet te herkennen? Hoe dan ook, ze is niet van plan om zomaar toe te stemmen in een scheiding. Zijn ouders maken een moeilijke periode door, en zij wil dat Jack hen bijstaat. Maar hoe langer hij blijft, hoe meer ze begint te twijfelen aan haar beweegredenen.Nummer Prelude Duet 4*
Schrijver Debra Salonen & Jeannie Watt
Titel Gewaagde ruil & Altijd onderweg
Oorspronkelijke titel Baby by contract & Always a temp
Genre Roman
Korte omschrijving

Gewaagde ruil (Een Sentinel Pass-verhaal)
Haar hele leven al woont Libby McGannon in het slaapstadje Sentinel Pass, waar ze alom wordt gerespecteerd. Nadat de paar relaties die ze heeft gehad op teleurstellingen zijn uitgelopen, zet ze ander geschut in, want ze wil dolgraag een kind. Zeer gewaagd, zet ze een advertentie op internet voor een spermadonor, die als beloning een aandeel krijgt in de goudmijn die ze samen met haar broer bezit. Eén reactie - tussen de vele - valt haar direct op; die van mediaster Cooper Lindstrom. Waarom zou een gevierd artiest op haar voorstel in willen gaan? Maar hij lijkt sympathiek, en ze besluit hem uit te nodigen voor een nadere kennismaking. Wat ze niet weet, is dat Cooper op zoek is naar een heel andere goudmijn...

Altijd onderweg
Nathan Marcenek gelooft zijn oren niet. Callie McCarran is terug in de stad - en ze wil niet alleen voor zijn krant werken, maar ook hun vriendschap nieuw leven inblazen. En dat allemaal op freelancebasis zeker? Want dat is Callie ten voeten uit: altijd op reis en zeker niet op zoek naar vastigheid. Dat heeft Nathan twaalf jaar geleden aan den lijve ondervonden, toen Callie met de noorderzon vertrok en hem met een gebroken hart achterliet. Oké, de aantrekkingskracht is er nog, maar hij vertrouwt haar voor geen cent meer, bang als hij is dat ze weer zomaar zal vertrekken. Nam ze hem maar in vertrouwen, samen zouden ze er wel achter komen waarom ze altijd maar weg wil. Maar voor ze dát doet...Nummer Prelude Duet 3*
Schrijver Helen Brenna & Karina Bliss
Titel Oog in oog & Een tere snaar
Oorspronkelijke titel Along came a husband & What the librarian did
Genre Roman
Korte omschrijving

Oog in oog (Een Mirabelle Island-verhaal)
Missy Charms geniet van het rustige en anonieme leven op Mirabelle Island. Hier weet niemand dat ze in werkelijkheid de dochter van een rijke senator is en dat haar echtgenoot Jonas om het leven kwam juist op het moment dat ze besloot van hem te scheiden. Onder dat deel van haar leven denkt ze een dikke streep te hebben gezet, totdat ze op een avond een gewonde man op haar stoep aantreft. Eén blik op hem is voldoende om de grond onder haar voeten te doen wegslaan. Die mond, die lippen, die dichte donkere wimpers – er is geen twijfel mogelijk, het is Jonas! Een zwaargewonde Jonas, die ze onmogelijk aan zijn lot kan overlaten...

Een tere snaar
Als Rachel, bibliothecaresse op een campus, oog in oog komt te staan met Devin Freedman, de wereldberoemde rockster, heeft ze geen flauw idee wie ze voor zich heeft. Maar dat komt ze algauw te weten, en ook dat hij bevriend is met Mark, de jongen van wie ze nog maar net heeft ontdekt dat hij haar zoon is. Het kind dat ze zeventien jaar geleden voor adoptie heeft afgestaan. Onmiddellijk slaat de paniek toe: zal deze Devin, met zijn beruchte verleden van ‘seks, drugs en rock ‘n roll’, geen slechte invloed hebben op een gevoelige tiener als Mark? Om een vinger aan de pols te houden besluit ze op Devins geflirt in te gaan, maar dan gebeurt er iets wat ze nooit had verwacht...Nummer Prelude Duet 2*
Schrijver Helen Brenna & Ellen Hartman
Titel Woorden vol betovering & Achter de schermen
Oorspronkelijke titel Then comes baby & His secret past
Genre Roman
Korte omschrijving

Woorden vol betovering (Een Mirabelle Island-verhaal)
Jamis Quinn heeft zich in eenzaamheid teruggetrokken op Mirabelle Island, waar hij een ongestoord leven leidt, gevuld met het schrijven van zijn horrorverhalen en alledaagse beslommeringen. Tot de rust wordt verstoord door het kinderzomerkamp dat naast hem wordt geopend. De kinderen brengen pijnlijke herinneringen bij hem boven, maar de leidster - de té lieve, té mooie, en vooral té optimistische Natalie - verstoort zijn gemoedsrust nog het meest. Deze betoverende weldoenster verleidt hem alleen maar om hem te 'helen', daarvan is hij overtuigd, om daarna weer vrolijk naar haar volgende project te fladderen. Maar voor Natalie is het deze keer anders...

Achter de schermen
Voor documentairemaakster Anna Walsh is de waarheid heilig. Eén film staat hoog op haar verlanglijstje: die over het ongeluk waarbij haar vriendin vijftien jaar geleden is omgekomen, in de toerbus van de rockband Five Star. Wat er die avond is gebeurd, is nog altijd in raadselen gehuld. Anna krijgt haar kans wannneer Five Star een promotiefilm wil maken, en ze beseft algauw dat ze de ware toedracht maar van één persoon te weten kan komen: voormalig leadzanger Mason Star, nu de leider van een leefgemeenschap. Dus gaat ze daar een kijkje nemen - en ontdekt ze dat haar idool van weleer heel iemand anders is dan de egocentrische megaster die ze had verwacht...Nummer Prelude Duet 1*
Schrijver Helen Brenna & Janice Kay Johnson
Titel Verzwegen angst & Na lange jaren
Oorspronkelijke titel Next comes love & Someone like her
Genre Roman
Korte omschrijving

Verzwegen angst (Een Mirabelle Island-verhaal)
Na een verontrustend telefoontje van haar zus aarzelt Erica Corelli geen seconde. Ze haalt haar neefje Jason van school en vlucht met hem naar Mirabelle. Op dit vredige eiland vindt ze al snel een baan en een school voor Jason. Allemaal onder een valse naam, maar gelukkig lijkt niemand iets te vermoeden. Behalve Garrett Taylor, de plaatselijke politiechef. Ondanks haar afwerende houding blijft hij vragen stellen, en ook al maakt hij een betrouwbare indruk, Erica heeft zich nooit op iemand anders durven verlaten dan op zichzelf. Ze verzet zich dan ook hevig tegen haar gevoelens voor deze man. Tot er iets gebeurt waardoor ze haar hart wel voor hem moet openstellen.

Na lange jaren
Adrian Rutledge' moeder was altijd al wat vreemd, en op een dag - hij was tien - verdween ze uit zijn leven. Jaren later staat er opeens iemand voor zijn neus die zich voorstelt als Lucy Peterson en hem vertelt over een vrouw die zij onder haar hoede heeft genomen. Een bijzondere, beetje vreemde dame, die door een ongeval in coma ligt: zijn moeder. Al Adrians zorgvuldig weggestopte gevoelens komen boven - door de confrontatie met zijn moeder, maar ook door de verwarrend oprechte Lucy. Laat hij zich leiden door zijn angst en kiest hij voor de eenzaamheid die hem vertrouwd is, of durft hij te geloven dat onvoorwaardelijke liefde ook voor hem kan bestaan?


Home | Harlequin