Romans koop je bij Bol


Op 15 maart 2016 verscheen de eerste Harlequin Historische Roman in een vernieuwde versie. Deze serie is het antwoord van Uitgeverij Harlequin op de stopzetting van de Candlelight Historische Romans. Op de omslag van deze nieuwe Harlequins prijkt ook het voor Candlelight kenmerkende kasteeltje, wel in een ietwat andere uitvoering.
We zijn heel blij dat Harlequin verder gaat met het uitgeven van historische romans, maar vooralsnog zijn het enkel heruitgaven van reeds eerder verschenen verhalen bij Harlequin. We hopen dat Harlequin zich aan zijn belofte houdt en snel nieuwe verhalen gaat uitgeven.
In 2020 zien we eindelijk een Candlelight historische roman schrijfster opduiken in deze reeks: Sophie Barnes (nummer 89), later is ook Shana Galen aan de beurt. Helaas zijn het nog steeds heruitgaven van reeds eerder verschenen verhalen, let dus goed op als je deze koopt, het zijn dezelfde boeken maar met een andere titel.
We wachten nog steeds op nieuwe verhalen...

Als een boek deel uitmaakt van een serie staat er een * naast het nummer. Je vindt de reeks en eventuele andere boeken van de auteur terug op de pagina: Harlequin series en losse nummers.

Nummer Historische Roman 102*
Schrijver Barbara Cartland
Titel Met de moed der wanhoop & Zwijgen is goud
Oorspronkelijke titel Love has his way & Look, listen and love
Genre Historische roman
Korte omschrijving

Barbara Cartland - Met de moed der wanhoop
Londen, 1802...
Wanneer de markies van Sarne gaat dineren met een ballerina, weet hij nog niet dat hij de volgende ochtend wakker zal worden mét een echtgenote, maar zonder enige herinnering aan de huwelijksvoltrekking. En wanneer Selina Wardell naar Londen komt zonder geld en zonder ouders, weet ze niet dat ze diezelfde avond nog gedwongen zal worden een bewusteloze man te trouwen. Tegen wil en dank zijn ze aan elkaar overgeleverd...

Barbara Cartland - Zwijgen is goud
Londen, 1904...
Na het overlijden van Sir Rothley hebben zijn dochter, Tempera, en zijn weduwe, Lady Alaine Rothley, geen rode cent meer. Tijd dus om op zoek te gaan naar een rijke man! De uitnodiging van de hertog van Chevingham aan Lady Rothley om op zijn kasteel in Zuid-Frankrijk te vertoeven, komt dan ook als geroepen. Helaas: zonder geld kan de Lady geen kamenier inhuren. Gelukkig weet Tempera raad. Zij neemt die rol op zich, en vergezelt haar stiefmoeder naar het château van de knappe hertog…

* 'Met de moed der wanhoop' is reeds eerder verschenen in de Harlequin serie Barbara Cartland nr 4 & in de Edito Service reeks.
* 'Zwijgen is goud' verscheen reeds eerder in de Edito Service reeks en in de Harlequin serie Barbara Cartland nr 12.



Nummer Historische Roman 101*
Schrijver Kimberly Logan
Titel Een lady in gevaar
Oorspronkelijke titel Seduced by sin
Genre Historische roman
Korte omschrijving

Londen, 1823...
Op zoek naar de waarheid vinden drie adellijke zusjes de liefde…

Tien jaar geleden was Lady Aimee Daventry getuige van de moord op haar moeder, een gebeurtenis die haar leven tekende. Even dacht ze troost in de liefde gevonden te hebben, maar de knappe burggraaf Royce Grenville wees haar avances bot af. Sindsdien leidt ze een teruggetrokken bestaan.

Dan blijkt dat de moordenaar van haar moeder nog vrij rondloopt en dat Aimees leven in gevaar is. Geheel onverwacht biedt Royce aan om haar te beschermen. Een aanbod dat ze niet kan weigeren. Maar hoe zorgt ze ervoor dat hij niet te dichtbij komt? Want ze mag natuurlijk nooit toegeven aan haar weer opgelaaide verlangen...

* Dit verhaal werd reeds eerder uitgegeven als Candlelight historische roman 855 met als titel: 'De man in haar hart'.






Home | Harlequin