Romans koop je bij Bol


De HQN Roman reeks van Harlequin startte in 2009 en is een nog lopende reeks. De eerste jaren verscheen er beurtelings een Roman en een Historische Roman. Nummer 36 was de laatste historische roman in deze reeks. Vanaf dan werd er af en toe een groot formaat (luxe formaat) boek uitgegeven.

In deze reeks vind je een bijzondere selectie romantische en heerlijk dikke romans van Amerikaanse bestsellerauteurs als Robyn Carr, Susan Mallery, Linda Lael Miller en Sherryl Woods - goed voor urenlang gegarandeerd lekker lezen.
Nummer 190 is het eerste boek van een Nederlandstalige schrijfster in deze reeks.

Als een boek deel uitmaakt van een serie staat er een * naast het nummer. Je vindt de reeks en eventuele andere boeken van de auteur terug op de pagina: Harlequin series en losse nummers.

Nummer HQN 258* (Jubileumspecial 4 verhalen)
Schrijver Sarah Morgan & Brenda Novak & RaeAnne Thayne & Jill Shalvis
Titel Eindeloos geluk
Oorspronkelijke titel Midnight at Tiffany's & When we touch & Hawaiian holiday & The good luck sister
Genre Roman
Korte omschrijving

Sarah Morgan neemt ons mee naar New York, met het verhaal Aanzoek bij Tiffany’s. Wanneer serveerster Matilda de razend knappe miljonair Chase ontmoet, lijkt ze in een sprookje te zijn beland. Zal een date bij de beroemde juwelier Tiffany’s haar dromen doen uitkomen?

Met Brenda Novak gaan we naar Whiskey Creek. In Verbonden harten trouwt de zus van Olivia met Kyle, háár ex! Gelukkig kan ze met haar verdriet bij Kyles stiefbroer, Brandon, terecht. Of wil ze stiekem toch méér van hem dan een schouder om op uit te huilen?

RaeAnne Thayne zoekt tropische sferen op in Zonsopgang in het paradijs. Megan reist af naar Hawaï om het tweede huwelijk van haar ex bij te wonen. Even slikken, maar ze doet het voor haar dochtertjes. Het wordt onverwacht spannend als ze de sexy Shane ontmoet...

En Jill Shalvis sluit af met een compleet nieuw verhaal: Weerzien in Wildstone. Daarin is Tilly erg zenuwachtig op haar eerste dag als kunstdocent. Dat wordt niet beter als ze in de les ineens in een paar bekende, vurige ogen kijkt…Nummer HQN 257
Schrijver Nikola Scott
Titel Zomer vol geheimen
Oorspronkelijke titel Summer of secrets
Genre Roman
Korte omschrijving

Augustus 1939 Op het vreedzame familielandgoed Summerhill probeert de zestienjarige Maddy zich afzijdig te houden van alle geruchten over oorlog. Dan keert haar flamboyante zus Georgiana terug van een lange reis, met in haar kielzog haar nieuwe vriend, Victor. Maddy heeft al snel het gevoel dat er iets niet klopt aan deze man, maar ze heeft geen idee welk gevaar hij met zich meebrengt.

Heden
Wanneer Chloe ontdekt dat ze zwanger is, zou ze eigenlijk dolblij moeten zijn. Maar dat is ze niet. Ze is bang voor de toekomst met een man die haar lijkt te adoreren, maar tegelijkertijd extreem bezitterig is. Wanneer het toeval haar naar Summerhill brengt, wordt ze meegezogen in een mysterie dat zijn oorsprong vindt in gebeurtenissen van decennia geleden.

Reeds eerder uitgegeven in deze reeks als HarperCollins uitgave.Nummer HQN 256*
Schrijver Robyn Carr
Titel Adembenemend uitzicht
Oorspronkelijke titel The country guesthouse
Genre Roman
Korte omschrijving

Sullivan's Crossing, Colorado: dé plek om op adem te komen, te genieten van de prachtige natuur, en de liefde te vinden...

Dat het leven in één klap totaal kan veranderen, heeft Hannah Russell aan den lijve ondervonden. Na het plotselinge overlijden van haar beste vriendin is ze ineens voogd van de vijfjarige Noah. Hoe moet ze dat doen, zonder enige ervaring met opvoeden? Omdat Noah en zij tijd nodig hebben om aan de situatie en elkaar te wennen, besluit ze een huis te huren in de bergen van Colorado, met uitzicht op een kristalhelder meer.

Bij aankomst worden ze begroet door de knappe en afstandelijke eigenaar, Owen Abrams. Zijn allesbehalve afstandelijke Duitse dog, Romeo, wordt meteen dikke maatjes met Noah. En hoewel Hannah zich vooral richt op haar nieuwe rol als moeder, bloeit er geleidelijk aan iets moois op tussen Owen en haar. Ook hij heeft een groot verlies geleden, ontdekt ze, wat hun band nog verder versterkt. Maar durft ze te geloven in een nieuw begin met z’n drieën?Nummer HQN 255
Schrijver Melinda Metz
Titel Als de kat van huis is...
Oorspronkelijke titel The secret life of Mac
Genre Roman
Korte omschrijving

Zijn oppas wil voorlopig liever alleen blijven, maar Mac is vastberaden haar te koppelen...

Mac is dik tevreden. Door zijn toedoen heeft zijn vrouwtje de perfecte partner gevonden, en is ze nu zelfs op huwelijksreis! Mac kan van zijn welverdiende rust genieten. Tot Briony, de kattenoppas, arriveert. Zoals de meeste mensen blijkt ze hopeloos in de liefde, en wie moet er dus weer in actie komen?

Briony heeft haar verloofde voor het altaar laten staan en voelt zich daar vreselijk schuldig over. Voorlopig is Mac de enige 'man' met wie ze durft te knuffelen. Maar Mac legt zich daar niet bij neer en lokt Briony naar Nate, een knappe jongen uit de buurt. Het lijkt liefde op het eerste gezicht, maar mensen moeten nu eenmaal altijd moeilijk doen. Waarom volgen ze niet gewoon hun instinct? Mac ziet het kopschuddend aan, en is niet van plan zijn pootjes ervan af te trekken. Het zál hem lukken deze twee te koppelen!

Ook uitgegeven in deze reeks als HarperCollins uitgave.Nummer HQN 254
Schrijver Emma Heatherington
Titel De tien wensen van Lucy Harte
Oorspronkelijke titel The legacy of Lucy Harte
Genre Roman
Korte omschrijving

- Altijd blijven dansen...
- Een onvergetelijk etentje geven...
- Je vleugels uitslaan & verre reizen maken...
- Iemand van wie je houdt verrassen...

Maggie O’Hara weet beter dan wie ook dat je leven in één seconde kan veranderen. Zeventien jaar geleden kreeg ze een tweede kans, toen ze het hart van de veertienjarige Lucy Harte ontving.

Nu staat Maggies leven opnieuw op zijn kop. Haar huwelijk is na anderhalf jaar op de klippen gelopen, en ze is zo ontdaan dat ze niet meer weet hoe ze verder moet. Dan ontvangt ze een brief van Lucy’s oudere broer, die met haar wil afspreken. Bij hun eerste ontmoeting overhandigt hij haar een koektrommel met Lucy’s dagboeken en foto’s.

Al lezend wordt Maggie aangestoken door Lucy’s levenslust en sprankelende energie. Wanneer ze een lijstje met Lucy’s tien hartenwensen vindt, besluit ze deze te vervullen. Wens na wens ontdekt ze dat Lucy haar niet alleen een hart heeft gegeven, maar ook een kans om weer echt te leven, te lachen - en zelfs opnieuw verliefd te worden.

Reeds eerder uitgegeven in deze reeks als HarperCollins uitgave.Nummer HQN 253
Schrijver Sarah Morgan
Titel Een zomer in Parijs
Oorspronkelijke titel One summer in Paris
Genre Roman
Korte omschrijving

Een zomer barstensvol vriendschap, liefde… en hoop!

Parijs… bestaat er een romantischer plek om je trouwdag te vieren? Een reisje naar de lichtstad lijkt Grace het ideale cadeau om David mee te verrassen, de man met wie ze al vijfentwintig jaar gelukkig getrouwd is.

Wacht even: met wie ze gelukkig getrouwd wás. David heeft namelijk ook een verrassing voor háár: hij wil scheiden. Nog niet helemaal bekomen van de schok, besluit ze dan in hemelsnaam maar alleen te gaan. Maar in je eentje in een bruidssuite ga je je niet direct beter voelen, ontdekt ze algauw. Op zoek naar een ander onderkomen botst ze op tegen een Engels meisje, Audrey, dat dringend op zoek is naar een baantje. En dat terwijl ze geen woord Frans spreekt.

Op het eerste gezicht hadden de impulsieve Audrey en de altijd even beheerste Grace niet méér van elkaar kunnen verschillen. Toch ontwikkelt zich een hechte vriendschap, waarin ze elkaar helpen om zichzelf te vinden - of, in het geval van Grace, terug te vinden. En ontdekken ze uiteindelijk allebei waarom Parijs al eeuwenlang de stad der liefde wordt genoemd!Nummer HQN 252
Schrijver Mhairi McFarlane
Titel Zwart op wit
Oorspronkelijke titel Who's that girl
Genre Roman
Korte omschrijving

Een heerlijke kus met de bruidegom. Eén probleem: zij is niet de bruid.

Op de bruiloft van twee collega’s wordt Edie gekust… door de bruidegom, in het zicht van de bruid. En terwijl ze - achtervolgd door woedende bruidsmeisjes - naar haar hotelkamer vlucht, weet ze één ding zeker: haar leven zal voorlopig niet meer hetzelfde zijn.

Gelukkig werpt haar baas haar een reddingsboei toe. Ze mag in Nottingham de biografie van Elliot Owen, een bekende acteur, gaan schrijven. Edie twijfelt geen seconde: dag Londen, hallo Nottingham!

Reeds eerder uitgegeven in deze reeks als HarperCollins uitgave.Nummer HQN 251*
Schrijver Sherryl Woods
Titel Een gouden match
Oorspronkelijke titel Dogwood Hill
Genre Roman
Korte omschrijving

Welkom terug in Chesapeake Shores - een plek om verliefd (op) te worden!

Wanneer voormalig footballprof Aidan Mitchell naar Chesapeake Shores komt om daar het schoolteam te coachen, wordt hij door iedereen met open armen ontvangen - en dus ook door de kleurrijke familie O’Brien. Wat de O’Briens niet weten, is dat Aidan een geheim voor hen verborgen houdt...

Ook Liz March is nog niet zo lang in Chesapeake Shores, waar ze probeert het verleden achter zich te laten. Met haar dierenwinkel Pet Style hoopt ze een nieuw bestaan op te bouwen. Hoewel ze zich meteen aangetrokken voelt tot Aidan - en het is duidelijk wederzijds - durft ze hem niet te dichtbij te laten komen.

Aidan en Liz mogen dan geen van beiden openstaan voor de liefde, met één factor hebben ze geen rekening gehouden: de O’Briens zijn de fanatiekste koppelaars uit de omgeving!Nummer HQN 250
Schrijver Robyn Carr
Titel Een nieuwe droom
Oorspronkelijke titel The life she wants
Genre Roman
Korte omschrijving

Emma’s leven staat op zijn kop wanneer haar steenrijke man achter de tralies dreigt te belanden en vervolgens zelfmoord pleegt. Berooid en alleen blijft ze achter. Haar oude vriend Lyle is de enige wie ze nog om hulp durft te vragen, en ze keert terug naar Sonoma - de plek waar ze is opgegroeid en die ze jaren eerder de rug toekeerde na het verraad van haar jeugdvriendin, Riley.

Riley heeft in de jaren na Emma’s vertrek een succesvol bedrijf opgebouwd. Op aandringen van haar broer, Adam, biedt ze Emma schoorvoetend een baantje aan. De sfeer tussen hen blijft echter gespannen. Het bevalt Riley dan ook totaal niet dat Emma steeds vaker afspreekt met Adam. Maar goed dat ze zelf genoeg afleiding heeft - in de vorm van de knappe politieagent Logan.

Ondanks hun koppigheid en boosheid ontstaat er gaandeweg een wankel vertrouwen tussen de twee vrouwen. Maar durven ze elkaar - en zichzelf - te vergeven en hun vriendschap van vroeger nieuw leven in te blazen?

Reeds eerder uitgegeven in deze reeks als HarperCollins uitgave.

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Nummer HQN 249*
Schrijver Linda Lael Miller
Titel Verzegeld hart
Oorspronkelijke titel The bridegroom
Genre Roman
Korte omschrijving

Ooit, in Stone Creek, deed hij haar een belofte. Nu moet hij die inlossen...

Tien jaar geleden deed Gideon Yarbro het weesmeisje Lydia een belofte: mocht ze ooit hulp nodig hebben, dan moest ze hem een brief sturen. Nu is het zover. Lydia, inmiddels een mooie jonge vrouw, roept zijn hulp in omdat ze wordt gedwongen tot een liefdeloos huwelijk. Gideon besluit haar te kidnappen en zelf met haar te trouwen.

Lydia is al jaren heimelijk verliefd op Gideon. Met hem samenwonen in Stone Creek is als een droom die uitkomt. Toch is ze niet gelukkig: Gideon gedraagt zich afstandelijk, en ze voelt dat hij iets voor haar verbergt.

Als speurder voor Wells Fargo werkt Gideon aan een levensgevaarlijke klus, die als gevolg heeft dat hij binnenkort Stone Creek voorgoed moet verlaten. Hij wordt verscheurd tussen plichtsbesef en zijn verlangen naar Lydia. Is hij sterk genoeg om haar achter te laten, zodat ze een man kan vinden die wél bij haar kan blijven?

Reeds eerder uitgegeven in deze reeks als HQN 20.Nummer HQN 248*
Schrijver Jill Shalvis
Titel Zeeën van liefde
Oorspronkelijke titel It's in his kiss
Genre Roman
Korte omschrijving

Lucky Harbor Deel 10
Een flirt met een sexy surfer klinkt haar als muziek in de oren!

Componist Becca Thorpe heeft altijd al de zee willen zien. Omdat ze ook wel een dosis geluk kan gebruiken, lijkt het badplaatsje Lucky Harbor haar de ideale plek om op adem te komen. Ver weg van de drukke stad, de zorg voor haar broer, de herinneringen aan haar ex... Hier hoeft ze alleen maar in het moment te leven! En wat past daar nu beter bij dan een flirt met de sexy gebruinde surfer die ze meteen bij aankomst ontmoet? Alleen vindt ze een of twee momenten met deze Sam al snel bij lange na niet genoeg...

Op een serieuze relatie zit botenbouwer Sam Brody - aka ‘sexy surfer’ - niet te wachten, maar dat betekent niet dat hij geen plezier mag maken met de mooie Becca. Ze heeft immers toch geen plannen om in Lucky Harbor te blijven. Maar wanneer haar broer opduikt en haar vraagt terug te keren naar haar glamourleven in de stad, begint hij ‘m wel te knijpen. Wil hij dan toch liever dat ze bij hem blijft?Nummer HQN 247*
Schrijver Jill Shalvis
Titel Zusjes voor altijd
Oorspronkelijke titel The Lemon sisters
Genre Roman
Korte omschrijving

Want zussen ben je niet voor even, dat ben je voor het leven!

Brooke Lemon heeft het leven altijd geleid zoals zíj het wilde, met inbegrip van wilde avonturen én de nodige fouten. Het leven van haar oudere zus, Mindy, is juist het perfecte plaatje: ze is getrouwd met een arts, woont in een prachtig huis en heeft drie schatjes van kinderen. Brooke is dan ook in shock wanneer Mindy ineens met haar kinderen bij haar op de stoep staat, een inzinking nabij.

Om Mindy de tijd te geven tot rust te komen, neemt Brooke de kinderen voor een tijdje mee naar Wildstone, waar de zussen zijn opgegroeid. Ze vindt het best ingewikkeld om weer thuis te komen na zeven jaar afwezigheid. Vooral wanneer ze oog in oog komt te staan met haar ex, Garrett Montgomery. Plotseling is ze compleet vergeten waarom ze hem ooit als ‘een fout’ heeft bestempeld; woorden als ‘sexy’ en ‘adembenemend’ passen veel beter bij hem!

Terwijl Mindy probeert haar leven weer op orde te krijgen, wordt dat van Brooke nog een stukje ingewikkelder. Lukt het hen om samen alle hobbels te nemen en de liefde te (her)vinden?Nummer HQN 246*
Schrijver Melinda Metz
Titel Hartendief op pootjes
Oorspronkelijke titel Talk to the paw
Genre Roman
Korte omschrijving

Jamie is vierendertig, single, en heeft voorlopig genoeg van mannen. Na haar tijd te hebben verspild aan De-man-die-zich-niet-wilde-binden, De-man-die-alleen-aan-zichzelf-dacht en De-man-die-vergat-dat-hij-al-getrouwd-was, is haar kat MacGyver het enige mannelijke wezen dat ze nog in haar buurt duldt. MacGyver is een lieverd, maar hij heeft de vreemde gewoonte om spullen te stelen.

MacGyver op zijn beurt vindt het maar niets dat Jamie alleen wil zijn en bedenkt dat hun buurman David best goed bij haar zou passen. Hij steelt iets van David en verstopt dat bij Jamie, daarna steelt hij iets van Jamie en verbergt dat bij David. Binnen de kortste keren raken de twee aan de praat over gestolen goederen en relatieproblemen. Maar ze blijven volhouden dat ze totáál niet verliefd zijn, welnee...Nummer HQN 245*
Schrijver Brenda Novak
Titel Vroeger of later
Oorspronkelijke titel Unforgettable you
Genre Roman
Korte omschrijving

Silver Springs Deel 5
Ze keren beiden terug naar Silver Springs... maar ook weer naar elkaar?

Dertien jaar na het vreselijke ongeluk waarbij haar broer verlamd raakte, keert Jada Brooks terug naar Silver Springs. Ze voelt zich er meteen thuis, net als haar dochter, Maya. De kans dat ze haar grote liefde, Maddox Richardson, tegen het lijf loopt is nihil, aangezien ook hij na die tragische avond uit het stadje vertrok. En dat is maar goed ook, want hij mag nooit iets te weten komen over haar grote geheim. Maar dan ontwaart ze, lopend op de boerenmarkt, een prachtig en maar al te bekend gezicht in de menigte...

Ziet hij het nu goed, is dat Jada? Maddox kan zijn ogen niet geloven; ze is nog mooier dan in zijn herinnering. Het liefst zou hij het verleden achter zich laten, maar hij moet niet vergeten dat ze ooit zijn hart brak door hem de schuld te geven van het ongeluk van haar broer. En aan haar geschrokken blik te zien, is ze niet van mening veranderd. Waarom zou ze anders zo gechoqueerd zijn om hem te zien?Nummer HQN 244
Schrijver Sarah Morgan
Titel Goed bewaard geheim
Oorspronkelijke titel How to keep a secret
Genre Roman
Korte omschrijving

Drie generaties, vier vrouwen, en allemaal bewaren ze een geheim…

Op het eerste gezicht heeft Lauren een perfect leven - als je even negeert dat het eigenlijk een kaartenhuis is dat op instorten staat, en dat haar dochter, Mack, zich sinds kort gedraagt als een rebelse, opstandige puber.

Jenna wil wanhopig graag aan een gezin beginnen met haar man, maar het lukt maar steeds niet. Dat haar hart in steeds kleinere stukjes breekt, verbergt ze achter haar kenmerkende brede glimlach.

Nancy weet dat ze geen geweldige moeder is geweest, maar hoe kan ze ooit aan haar dochters, Lauren en Jenna, vertellen dat ze daar een reden voor had?

Dan neemt hun leven een ingrijpende wending en zijn de vrouwen genoodzaakt samen een zomer door te brengen op Martha’s Vineyard. Zullen ze hier eindelijk leren wat het betekent om familie te zijn… of drijven hun geheimen hen voorgoed uit elkaar?Nummer HQN 243*
Schrijver RaeAnne Thayne
Titel Betoverd bij maanlicht
Oorspronkelijke titel Serenity Harbor
Genre Roman
Korte omschrijving

Haven Point Deel 6
In Haven Point ben je slechts één kus verwijderd van de liefde van je leven…

Lerares Katrina Bailey heeft een liefste wens: het adopteren van een weesmeisje. Ze is tot alles bereid om aan het benodigde geld te komen, zelfs werken voor de arrogante en zelfingenomen IT-miljonair Bo Callahan. Omdat hij totaal ongeschikt blijkt om voor zijn autistische broertje, Milo, te zorgen, biedt hij haar een baan als nanny aan. En terwijl Milo dankzij Katrina grote sprongen maakt in zijn ontwikkeling, ontwikkelt zíj langzaam gevoelens voor de onverwacht toch heel zachtaardige Bo.

Bo had nooit verwacht dat hij zou moeten zorgen voor een broertje van wie hij niets af wist. En al helemaal niet dat hij zich zo aangetrokken zou voelen tot de bruisende, warme Katrina! Hij helpt dan ook graag mee om haar droom van een gezin uit te laten komen - maar of hij daar ook deel van zal uitmaken?Nummer HQN 242*
Schrijver Yente Davids
Titel Een droomscenario
Genre Roman
Korte omschrijving

Liefde in de spotlights Deel 1
Showbizz en echte liefde gaan niet samen… toch?

Zon, ruimte, rust… Meer heeft Nadine niet nodig. Ze vindt het dan ook prima dat haar Franse chambre d'hôte niet wordt overspoeld door toeristen. Wanneer ze een boeking binnenkrijgt van een schrijver die de hele zomer wil werken aan zijn roman, lijkt dit de ideale gast te zijn. Totdat ze ontdekt wie de 'schrijver' is… De beroemde en o zo sexy soapacteur Daniel Waldorf!

Zon, ruimte, rust… Meer heeft Daniel niet nodig. Hier in Frankrijk kent niemand hem en kan hij zich helemaal richten op het schrijven van zijn bestseller - volgens zijn agent, Patty, dé kans om als acteur echt serieus genomen te worden. Al snel blijkt hij niet voor het schrijverschap in de wieg gelegd; hij krijgt geen letter op papier! Maar dan vindt hij onverwacht inspiratie… en wel bij de beeldschone Nadine.

Terwijl Daniel hoofdstuk na hoofdstuk schrijft, bloeit er iets moois op tussen Nadine en hem. Tot ze zijn roman leest en de heldin haar wel héél bekend voorkomt…Nummer HQN 241
Schrijver Sylvia Day
Titel Society-affaires
Oorspronkelijke titel Scandalous liaisons (oorspronkelijk: Bad boys ahoy)
Genre Historische erotische roman
Korte omschrijving

Sebastian, Lucien en Hugh zijn rebellen. Maar door de juiste vrouw kan elke bad boy getemd worden...

Sebastian, zoon van een graaf, heeft huis en haard verlaten om piraat te worden. Op een van de schepen die hij entert, loopt hij een prachtige, temperamentvolle vrouw tegen het lijf, die beweert dat ze zijn echtgenote is...

Julienne lapt alle regels van negentiende-eeuws Engeland aan haar laars om haar verdwenen broer te vinden - ze verkleedt zich zelfs als man om een herensociëteit binnen te komen! Ondanks haar idiote vermomming voelt Lucien zich onmiddellijk onweerstaanbaar tot haar aangetrokken...

Hugh is graaf, maar hij maakt zich niet druk om zijn reputatie en wil liever feesten. Hij wil al helemaal niets te maken hebben met de hertogin van Glenmoore, ook wel ‘Hare Dwaze Excellentie’ genoemd. Tot hij erachter komt dat zij een wel erg aantrekkelijke gezelschapsdame heeft...Nummer HQN 240
Schrijver Susan Mallery
Titel Boordevol liefde
Oorspronkelijke titel When we found home
Genre Roman
Korte omschrijving

Ze dácht dat ze er helemaal alleen voor stond...

Na de domme dingen die ze heeft gedaan, droomt Callie van een nieuwe start. Iets beters dan haar slechtbetaalde baantje en piepkleine huurkamertje - aan een relatie durft ze niet eens te denken. Alleen: hoe pak je dat aan als je, zoals zij, er helemaal alleen voor staat?

Dan ontdekt ze dat ze nog een oudere broer heeft, en een tienerzusje. Haar grootvader, eigenaar van het beroemde Carlotti-concern, wil goedmaken wat de kinderen van zijn onverantwoordelijke zoon hebben moeten missen, en hij staat erop dat ze bij hem komen wonen op zijn landgoed.

Misschien had Callie voorzichtiger moeten zijn met wat ze wenste, want het leven van een rijke erfgename past totaal niet bij haar. Maar terwijl broer en zussen naar elkaar toe groeien, ontdekt ze dat je leven er heel anders uit gaat zien wanneer je je hart durft open te stellen. En dat er dan zelfs weer plaats kan zijn voor liefde!Nummer HQN 239
Schrijver Julia Whelan
Titel Een jaar met jou
Oorspronkelijke titel My Oxford year
Genre Roman
Korte omschrijving

Hij heeft een geheim, zij staat voor een onmogelijke keuze, en ze hebben maar één jaar samen...

De Amerikaanse Ella volgt haar droom: een jaar studeren aan de universiteit van Oxford. Na dat jaar zal ze aan de slag gaan voor het campagneteam van de eerste vrouwelijke presidentskandidaat van de Verenigde Staten. Tot die tijd dompelt ze zich onder in de Engelse cultuur en literatuur.

Maar haar jaar verloopt anders dan verwacht. Haar poëziedocent Jamie blijkt zeer aantrekkelijk, en ze worden friends with benefits; Ella is immers maar een jaar in het land. Langzaam ontdekt ze echter dat Jamie een groot geheim bij zich draagt, een geheim dat hun relatie – en haar toekomst – volledig zal veranderen...

Eerder verschenen als HarperCollins uitgave.Nummer HQN 238*
Schrijver Jill Shalvis
Titel Serieus verliefd
Oorspronkelijke titel Once in a lifetime
Genre Roman
Korte omschrijving

Lucky Harbor Deel 9 Wordt het klussen... of kussen?

Instorten omdat je ex-verloofde het met zo ongeveer de halve vrouwelijke bevolking van Lucky Harbor blijkt te doen? Sorry hoor, maar Aubrey is dat echt niet van plan. Om te beginnen heeft ze het al veel te druk met het boekhandeltje dat ze heeft geërfd. Het zet haar ook aan het denken: heeft ze in het verleden ook niet zelf mensen gekwetst? Met een to-dolijstje met twaalf mensen bij wie ze iets goed te maken heeft, gaat ze op pad. Een van hen is Ben McDaniels - lang, gespierd én onwaarschijnlijk sexy. Dus bewaart ze het lekkerst maar voor het laatst...

Mooi, maar geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, zo herinnert Ben zich Aubrey. Helaas heeft hij zich laten overhalen om haar te helpen bij de renovatie van haar boekwinkel. Dat ze elkaar daarbij binnen de kortste keren in de haren vliegen, verbaast hem helemaal niet. De kus die ze onverwacht delen wél. En al helemaal dat die zo’n stoere kerel als hij doet snakken naar meer!Nummer HQN 237
Schrijver Jennifer Robson
Titel Aan de oever van de Seine
Oorspronkelijke titel Moonlight over Paris
Genre Roman
Korte omschrijving

In het Parijs van de jaren twintig bouwt een jonge vrouw een nieuw leven op...

De jonge lady Helena is herstellende van een gebroken hart en een ernstige ziekte. Ze besluit te breken met het verstikkende milieu waarin ze is grootgebracht, om een nieuw leven op te bouwen als kunstenaar. Waar kan ze dat beter doen dan in het bruisende Parijs van de jaren twintig?

In pittoreske straatjes en omgeven door prachtige kunst ontmoet ze nieuwe mensen, die niets van haar verleden weten. Een van hen is de knappe Sam Howard, correspondent voor de Chicago Tribune en beschadigd door de gruwelen van de Eerste Wereldoorlog. Hij probeert het verleden achter zich te laten, net als zij. Durft Helena haar hart te volgen, waarheen het haar ook leidt?

Eerder verschenen als HarperCollins uitgave.Nummer HQN 236*
Schrijver Jill Shalvis
Titel Op de juiste weg
Oorspronkelijke titel Rainy day friends
Genre Roman
Korte omschrijving

Het is dus écht waar van die wolken en die zon...

Lanie Jacobs is razend, opstandig en verdrietig tegelijk wanneer er na de onverwachte dood van haar man de ene na de andere vrouw opduikt. Elk van hen beweert dat zíj de enige echte echtgenote is. En dat terwijl ze dacht dat ze gelukkig getrouwd was. Hoe heeft ze nou zo blind kunnen zijn?

Na een paar keer diep ademhalen besluit ze helemaal opnieuw te beginnen en neemt een baan aan bij wijnhuis Capriotti. Tot haar verbazing wordt ze met open armen verwelkomd door deze drukke Italiaanse familie, waar de emoties vaak hoog oplopen maar ruzies altijd beslecht worden met kussen, knuffels en schalen vol zalige pasta.

Vooral Mark Capriotti, een stoere ex-Airforce-commando, doet zijn best om haar het gevoel te geven dat ze er helemaal bij hoort. En van zijn schattige tweelingdochters mag ze zelfs nóóit meer weg. Net als ze weer een beetje in de liefde durft te geloven, arriveert River, een zwangere jonge vrouw, die net als zij een baan zoekt. En daarmee raakt alles aan het wankelen...Nummer HQN 235*
Schrijver Robyn Carr
Titel Een gedurfde sprong
Oorspronkelijke titel The best of us
Genre Roman
Korte omschrijving

Sullivan's Crossing, Colorado: dé plek om op adem te komen, te genieten van de prachtige natuur, en de liefde te vinden...

Dokter Leigh Culver geniet met volle teugen van haar werk in Timberlake, een welkome afwisseling na de stress in Chicago. Het enige nadeel is dat ze haar tante Helen moet missen, bij wie ze is opgegroeid. Maar het wordt tijd dat ze onafhankelijk wordt, en ze hoopt dat de schoonheid van het ruige Colorado haar tante zal verleiden haar vaak te bezoeken.

Nu Leigh, die ze met liefde heeft grootgebracht, volwassen is, kan Helen haar eigen leven weer oppakken. Het verrast haar te zien dat haar nichtje haar nog steeds nodig heeft, vooral waar het haar liefdesleven betreft. De grootste verrassing wacht haar echter wanneer Leigh haar meeneemt naar Sullivan’s Crossing en ze verliefd wordt op de plek - én op een man.

Beide vrouwen zullen, ieder voor zich, moeten beslissen of ze zich durven openstellen voor de liefde die zo onverwacht hun pad kruist...Nummer HQN 234
Schrijver Holly Bourne
Titel Vind ik leuk?!
Oorspronkelijke titel How do you like me now?
Genre Roman
Korte omschrijving

En ineens ben je dertig...

Je tijdlijn is een lange opsomming van aanzoeken, zwangerschapsaankondigingen en foto's van pas gekochte huizen. Dertig worden lijkt wel een stoelendans: zodra de muziek stopt, kiest iedereen de dichtstbijzijnde plek om zich te settelen met iemand die toevallig ook aan het spel meedoet.

Maar Tori weigert dat. Ze heeft al aardig wat bereikt voor haar dertigste: een bestseller op haar naam en duizenden fans (online en offline). Maar haar best-wel-oké vriendje is eigenlijk heel saai. En wanneer haar beste vriendin ook opeens verliefd wordt, begint Tori te twijfelen. Ze vult haar dagen met twitteren, YouTube en bedenken waarom iedereen - behalve zij - voor dit huisje-boompje-beestje-ideaal lijkt te gaan. Zijn ze bang de boot te missen? Of is zij degene die de memo heeft gemist?

Eerder verschenen als HarperCollins uitgave.Nummer HQN 233*
Schrijver Sarah Morgan
Titel Sneeuw boven New York
Oorspronkelijke titel Moonlight over Manhattan
Genre Roman
Korte omschrijving

Veel liefs uit Manhattan Deel 6
Kerst in Manhattan... romantischer wordt het niet!

Omdat ze eindelijk eens die eeuwige verlegenheid wil overwinnen, daagt hondenuitlaatster Harriet Knight zichzelf uit om elke dag iets te doen wat ze eng vindt, zoals kerst vieren zonder haar familie. Maar wanneer ze kennismaakt met haar nieuwe klant, de uitbundige spaniël Madi, voegt ze nog een challenge aan haar lijstje toe: omgaan met Madi's norse hondenoppas, dokter Ethan Black - én met de onverwachte aantrekkingskracht tussen hen!

Ethan dacht dat hij gewend was aan stress en chaos, totdat hij Madi in zijn huis toeliet. Hoe kan één klein hondje zo'n puinhoop veroorzaken? Gelukkig heeft hij een eenvoudige oplossing: hij betaalt Harriet om haar intrek te nemen in zijn New Yorkse appartement en vierentwintiguurszorg te verlenen. Er is alleen niets eenvoudigs aan de gevoelens die ze bij hem wekt...Nummer HQN 232*
Schrijver Sarah Bennett
Titel Een geweldig nieuw jaar
Oorspronkelijke titel Christmas at Butterfly Cove
Genre Roman
Korte omschrijving

Butterfly Cove Deel 3
Welkom in B&B Butterfly House: de perfecte plek om opnieuw te beginnen!

Nu haar grote zus gaat trouwen, kan Nee natuurlijk niet wegblijven van de bruiloft. Met lood in de schoenen keert ze terug naar Butterfly Cove, nadat haar droom om in New York als kunstenares door te breken in duigen is gevallen. Want ja, natuurlijk is ze reuzeblij voor Kiki dat ze het geluk heeft gevonden met haar knappe Aaron! Alleen had ze zelf liever gehad dat hij níét de oudste broer was van Luke, de man wiens hart ze heeft gebroken. Hoe kan ze hem duidelijk maken dat dat de grootste vergissing van haar leven was?

Zo verdrietig en breekbaar heeft Luke Nee nog niet eerder gezien. Het liefst zou hij haar in zijn armen trekken om nooit meer los te laten. Maar een man heeft zo zijn trots – ze is er nota bene na hun huwelijksnacht vandoor gegaan! Gelukkig is het bijna kerst, en de magie van Kerstmis zal toch niet zomaar aan hen voorbijgaan?Nummer HQN 231*
Schrijver RaeAnne Thayne
Titel Kerstmis in Haven Point
Oorspronkelijke titel Snowfall on Haven Point
Genre Roman
Korte omschrijving

Haven Point Deel 5
Twee behoedzame harten, door de sneeuw bij elkaar gebracht...

Na het verlies van haar man en de twee zware jaren daarna, wil Andie niets liever dan haar kinderen een leuke eerste kerst in Haven Point bezorgen. Dan vraagt haar vriendin Wyn haar om voor haar broer, sheriff Marshall Bailey, te zorgen, die herstelt van een aanrijding. Dat kan Andie niet weigeren - haar vooroordelen over de norse, gewonde beer van een man ten spijt.

Het valt Marshall zwaar om zo afhankelijk te zijn van zijn overbeschermende buurvrouw. Maar als er vlak voor de feestdagen door een sneeuwstorm een boom op haar huis terechtkomt, biedt hij haar tot zijn eigen verrassing onderdak aan. Langzaam maar zeker groeit er een warme band tussen hen. Om hun kerstwensen in vervulling te zien gaan, moeten beiden echter eerst durven toegeven wat ze écht willen: elkaar!Nummer HQN 230
Schrijver Adrienne Benson
Titel Onder de Afrikaanse zon
Oorspronkelijke titel The brightest sun
Genre Roman
Korte omschrijving

De levens van drie vrouwen raken voor altijd met elkaar verweven...

Leona, een Amerikaanse onderzoeker, krijgt in een afgelegen Masai-nederzetting in Kenia een dochtertje. Vanwege haar eigen jeugd en het feit dat ze alleenstaand is, twijfelt ze aan haar vermogen om een goede moeder te zijn. Jane, een eenzame expat, volgt haar man voor de zoveelste keer naar wéér een ander land, en ervaart daar hoe kwetsbaar het leven is. Simi, een kinderloze Masai, leeft in een gemeenschap waar vrouwen alleen waardevol zijn als ze moeder zijn.

Deze drie zo verschillende vrouwen krijgen op bijzondere wijze met elkaar te maken. In het onherbergzame Afrikaanse landschap moet ieder van hen op haar eigen manier leren omgaan met hartverscheurend verlies, onmogelijke dilemma’s en overrompelende liefde.

Eerder verschenen als HarperCollins uitgave.Nummer HQN 229
Schrijver Susan Wiggs
Titel Alles tussen jou & mij
Oorspronkelijke titel Between you & me
Genre Roman
Korte omschrijving

Ze leven in totaal verschillende werelden - tot een dramatisch voorval hen samenbrengt...
Caleb Stolz heeft zijn broer op diens sterfbed beloofd dat hij voor zijn twee jonge kinderen zal zorgen. Dit betekent dat hij terug moet naar zijn amish-wortels en weer in de kleine gesloten gemeenschap moet gaan wonen die hij jaren eerder heeft verlaten. Hoewel dat niet gemakkelijk is voor hem, is hij toch al snel gelukkig op de boerderij, met zijn neefje en nichtje.
Tot zijn neefje zwaargewond raakt bij een ongeluk. Caleb kan niet anders dan het kind met een helikopter naar een ziekenhuis in de stad laten brengen; een keuze waarmee hij zich de woede van de hele gemeenschap op de hals haalt. Hij lijkt er helemaal alleen voor te staan. Dan ontmoet hij Reese Powell, een toegewijde arts tot wie hij zich onmiddellijk aangetrokken voelt. Maar zal het ooit iets tussen hen kunnen worden?


Nummer HQN 228*
Schrijver Wilma Hollander
Titel Heerlijke dromen
Genre Roman
Korte omschrijving

De rozen van Beekbrugge Deel 3
Maak kennis met De rozen van Beekbrugge: drie beste vriendinnen, die met hun romantische avonturen aardig wat opschudding veroorzaken!

Tuurlijk, Emma is hartstikke blij voor Lotte en Suzan, dat zij de liefde van hun leven hebben gevonden, maar zíj heeft na het stranden van haar huwelijk geen behoefte meer aan een man. Al lijkt het haar soms wel fijn om ’s avonds tegen iemand aan te kunnen kruipen... Misschien moest ze zich toch eens online wagen om een date te vinden; wat kan er immers misgaan?
Nou, een heleboel. Haar eerste date blijkt een zelfingenomen kwal, en tot overmaat van ramp struikelt ze midden in het chique restaurant - die stomme hoge hakken! - om praktisch op schoot te belanden bij een erg knappe Italiaanse zakenman. Alsof dat nog niet ellendig genoeg is, blijkt deze Ricardo Mancini een pizzatent te willen openen in Beekbrugge en heeft hij het pand van háár bakkerij daarvoor op het oog. Dát gaat niet gebeuren! Ze verzet zich hevig tegen zijn plannen, maar al snel moet ze zich nog harder verzetten tegen haar gevoelens voor hem...Nummer HQN 227*
Schrijver Rachel Wells
Titel Alfie Kat voor de deur
Oorspronkelijke titel Alfie and George
Genre Roman
Korte omschrijving

Alfie krijgt hulp uit onverwachte hoek...

Zoals iedereen op Edgar Road weet, is Alfie geen gewone kat. Sinds hij er is, heeft hij elk huis tot zijn thuis gemaakt en zijn de buren allemaal de beste vrienden.

Maar nu is er een nieuwe kat in Alfies territorium: een klein pluizig bolletje genaamd George. George heeft zelf geen thuis en dus dringend iemand nodig die voor hem zorgt.

Alfie heeft geen idee wat hem nog te wachten staat, maar naast ergernis zorgt de kleine George vooral voor veel vreugde in de straat.

Eerder verschenen als HarperCollins uitgave.Nummer HQN 226
Schrijver Nikola Scott
Titel De schaduw van mijn moeder
Oorspronkelijke titel My mother's shadow
Genre Roman
Korte omschrijving

Het is 1958. De jonge Elizabeth is naar een landhuis aan de Engelse kust gestuurd om de laatste dagen van haar zieke moeder niet te hoeven meemaken. Ondanks de situatie lukt het haar om te genieten van wat een zonnige zomer lijkt te worden. Maar dan wordt ze verliefd, zonder iemand in de buurt om haar te behoeden voor de gevolgen van haar naïviteit.

Tientallen jaren later treft Addie, Elizabeths volwassen dochter, een onbekende vrouw aan haar deur die beweert dat ze haar zus is. Addie gelooft haar niet, maar als ze haar vader ernaar vraagt, blijkt alles wat ze dacht te weten over haar vroegere leven één grote leugen te zijn. De twee zussen besluiten samen op onderzoek uit te gaan, en ontdekken de opzienbarende waarheid over een verdwenen kind en een zomer die het leven van hun moeder voorgoed veranderde.Nummer HQN 225*
Schrijver Sherryl Woods
Titel Een heerlijk vooruitzicht
Oorspronkelijke titel Swan Point
Genre Roman
Korte omschrijving

Sweet Magnolias Deel 11
Een nieuwe man in haar leven? Dat was niet het plan!

Na de scheiding van haar bedriegende echtgenoot besluit Adelia Hernandez zich enkel nog te focussen op drie dingen: haar kinderen, hun nieuwe huis in de historische buurt Swan Point en haar werk bij een kledingboetiek in de hoofdstraat van Serenity. Alles loopt op rolletjes, en haar onafhankelijke leven als alleenstaande moeder bevalt haar uitstekend. Maar dan gooit de komst van Gabe Franklin haar plannen in de war - want ze heeft nog nooit zo’n sexy man als hij ontmoet!

Gabe Franklin is terug in zijn geboorteplaats Serenity om iets goed te maken, niet om er te blijven. Door de mooie Adelia begint hij echter te twijfelen; misschien blijft hij tóch nog wel even hangen... Aangespoord door de Sweet Magnolias besluit hij een poging bij haar te wagen - en met succes! Al snel heeft hij een hechte band opgebouwd met haar en haar kinderen, maar kan hij zijn verleden opzijzetten en er helemaal voor gaan?

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Nummer HQN 224*
Schrijver Brenda Novak
Titel Van voren af aan
Oorspronkelijke titel Right where we belong
Genre Roman
Korte omschrijving

Silver Springs Deel 4
Achter de wolken schijnt de zon!

Nadat haar man is gearresteerd, valt het leven van Savanna Gray geheel in duigen. Ze ontvlucht met haar kinderen haar woonplaats en vertrekt naar de ranch in Silver Springs die ze van haar vader heeft geërfd. De moed zakt haar echter in de schoenen als ze ziet in welke staat de ranch verkeert. Gelukkig weet haar buurman, Gavin Turner, alles van opnieuw beginnen – na een moeilijke kindertijd vond hij pas rust toen hij als tiener in een opvanghuis terechtkwam. Hoewel hij het altijd prima heeft gevonden dat hij geen buren had, schiet hij Savanna te hulp waar hij kan, zelfs als het om meer dan renoveren gaat...

Langzaamaan voelt Savanna zich steeds meer tot Gavin aangetrokken, maar ze wil toch afstand houden. Alleen blijkt het nog heel lastig om een man te weerstaan die niet alleen gouden handjes heeft, maar ook een gouden hart!Nummer HQN 223
Schrijver Sylvia Day
Titel Een nacht uit duizenden
Oorspronkelijke titel In the flesh
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

De verleidelijkste vrouw van het land, een sexy prins en een aantrekkingskracht die beiden te gronde kan richten...

Vijf jaar lang was Sapphire de meest geliefde concubine van de koning. Nu is ze vrij. Dan ontmoet ze Wulfric, kroonprins van een rivaliserend rijk. Hoewel hun liefde verboden is, besluiten ze één nacht met elkaar door te brengen. Eén nacht, en daarna zullen ze elkaar nooit meer zien.

Maar Sapphire en Wulfric kunnen onmogelijk bij elkaar uit de buurt blijven, en de onweerstaanbare aantrekkingskracht tussen hen brengt beide koninkrijken aan het wankelen...Nummer HQN 222
Schrijver Susan Mallery
Titel Dubbel en dwars
Oorspronkelijke titel Sisters like us
Genre Roman
Korte omschrijving

Mischief Bay Deel 4
De zusjes Harper en Stacey wonen niet ver van elkaar in Mischief Bay. Gelukkig maar, want samen kunnen ze alle uitdagingen aan - van hun onverzettelijke moeder tot overweldigende babywinkels en trouwerijen van exen!

Na haar scheiding blijft Harper Szymanski zitten met een naam die niemand goed kan spellen, een huis dat eigenlijk veel te duur is en een tienerdochter die zich voor haar afsluit. Terwijl ze ook nog kampt met de belachelijk hoge normen van haar bazige moeder, probeert ze brood op de plank te krijgen als virtueel assistent. Al lijken sommige klanten niet precies te weten wat virtueel eigenlijk inhoudt, zoals Lucas, de playboy-politieman die voortdurend langskomt...

Ondanks twee afgeronde studies is Dr. Stacey Bloom totaal niet voorbereid op haar meest afschrikwekkende uitdaging: het moederschap. Zij heeft niet de zorgzame genen van haar zus Harper en verkeert nog steeds in de ontkenningsfase. En dan heeft ze haar traditionele moeder nog niet eens verteld dat haar man voor de baby gaat zorgen!Nummer HQN 221*
Schrijver Sarah Bennett
Titel Twee onder één dak
Oorspronkelijke titel Wedding bells at Butterfly Cove
Genre Roman
Korte omschrijving

Butterfly Cove Deel 2
Welkom in B&B Butterfly House: de perfecte plek om opnieuw te beginnen!

Natuurlijk vindt Aaron Spencer het geweldig dat zoveel stelletjes elkaar hebben gevonden in Butterfly Cove. Maar eerlijk gezegd is hij wel klaar met alle hints dat zo’n geluk ook voor hem is weggelegd, áls hij zich maar zou openstellen. Alsof hij zijn handen niet al vol heeft aan de cottage die hij in een impuls heeft gekocht. Een huis dat nota bene groot genoeg is voor een gezinnetje...

Na een mislukt huwelijk hoopt Kiki op verhaal te komen in de B&B van haar zus Mia. Helaas blijkt die al vol te zitten, zodat het aanbod van buurman Aaron om voorlopig in zijn nieuwe huis te trekken als geroepen komt. Aaron is niet alleen groot en beschermend, hij kan ook geweldig met haar twee kinderen opschieten. En hij maakt háár zowaar weer aan het lachen. Maar er is wel één groot bezwaar: ze vindt hem, nou ja... ontzettend sexy. En dat kan ze hem natuurlijk nóóit vertellen...Nummer HQN 220
Schrijver Colleen Oakley
Titel Ik kan je bijna aanraken
Oorspronkelijke titel Close enough to touch
Genre Roman
Korte omschrijving

Kun je iets missen wat je nooit hebt gehad?

Jubilee Jenkins is geen doorsnee bibliothecaresse. Ze heeft een zeldzame allergie voor menselijke huidcellen; zelfs een lichte aanraking van iemand kan haar al fataal worden. Nadat ze jarenlang niet naar buiten durfde, vindt ze het nu tijd om zich weer onder de mensen te begeven. Gewapend met een paar handschoenen en in lange mouwen zet ze dapper de eerste stap buiten de deur - en in de toekomst!

Eric Keegan heeft zo zijn eigen issues. Zijn dochter uit zijn mislukte huwelijk praat niet tegen hem, en hij heeft een moeizame relatie met zijn zoontje (die een gevaarlijke fascinatie heeft voor het opblazen van dingen). Wat moet hij doen om weer de vader, en man, te worden die hij graag wil zijn? Dan ontmoet hij een beeldschone - zij het wat excentrieke - vrouw bij de plaatselijke bibliotheek. Al snel merkt hij dat hij niets liever wil dan bij haar zijn, maar wanneer hij haar op een dag probeert te kussen, gebeurt er iets totaal onverwachts...Nummer HQN 219
Schrijver Robyn Carr
Titel Terug naar het meer
Oorspronkelijke titel The summer that made us
Genre Roman
Korte omschrijving

Na een tragische gebeurtenis proberen twee zussen de familie weer bij elkaar te brengen...

Ooit waren de Hempsteads een hechte familie en brachten de vrouwen de zomers gezamenlijk door in hun huis aan het meer. Tot een vreselijk ongeluk een einde maakte aan de idylle en de familie uit elkaar viel.

Wanneer de zussen Charley en Meg jaren later allebei worden geconfronteerd met een grote crisis in hun leven, besluiten ze dat ze de familie koste wat het kost weer bij elkaar willen brengen. En dat kan alleen als iedereen de waarheid onder ogen ziet in het zomerhuis aan het meer - het huis waarin hun moeder nooit meer een stap heeft gezet...Nummer HQN 218*
Schrijver Jill Shalvis
Titel De kers op de taart
Oorspronkelijke titel Always on my mind
Genre Roman
Korte omschrijving

Lucky Harbor Deel 8
Ze tovert de mooiste taarten op tafel... maar van de liefde bakt ze niet veel!

Nadat Leah Sullivan is gestopt met haar bakopleiding en zich compleet belachelijk heeft gemaakt als finalist bij de tv-show Sweet Wars, keert ze teleurgesteld terug naar Lucky Harbor. Waar ze zichzelf meteen weer in de problemen brengt. Om de ernstig zieke moeder van haar beste vriend, sexy brandweerman Jack, blij te maken, vertelt Leah haar een klein leugentje: dat Jack en zij meer dan vrienden zijn. Ze heeft onmiddellijk spijt van haar impulsieve actie. Want zij mag dan stiekem willen dat het geen leugentje is, Jack wil het spelletje natuurlijk absoluut niet meespelen!

Waarom moest Leah zo nodig aan zijn moeder vertellen dat ze een stel zijn? Jack wordt er gek van; iedereen in Lucky Harbor heeft er wel een mening over! Eigenlijk zou hij haar de nek om willen draaien, maar tot zijn verbazing vindt hij het al snel totáál niet erg om haar af en toe te moeten kussen...Nummer HQN 217*
Schrijver RaeAnne Thayne
Titel Kussen op eigen risico
Oorspronkelijke titel Riverbend Road
Genre Roman
Korte omschrijving

Haven Point Deel 4
Zij vormt het allergrootste gevaar... voor zijn hart!

Het veilig houden van de straten van Haven Point is niet alleen een báán voor politieagent Wynona Bailey, het is een familietraditie. Maar de laatste tijd beseft ze dat ze méér wil, en dan vooral van haar baas, de sexy commissaris Cade Emmett. Er is alleen één probleem: als beste vriend van haar broer is hij overdreven beschermend en ziet hij haar vooral als zijn kleine zusje. Hoe kan ze daar verandering in brengen?

Er zijn talloze redenen waarom Cade beter bij Wyn uit de buurt kan blijven. Wanneer ze gewond raakt tijdens haar werk, beseft hij echter pas hoe belangrijk ze voor hem is. Het liefst zou hij toegeven aan de gevoelens die hij al jaren in het geheim voor haar koestert... Maar wat zet hij daarmee allemaal op het spel?Nummer HQN 216*
Schrijver Sarah Morgan
Titel Zomer in de Hamptons
Oorspronkelijke titel Holiday in the Hamptons
Genre Roman
Korte omschrijving

Veel liefs uit Manhattan Deel 5
De Hamptons in de zomer... om verliefd op te worden!

Professionele hondenuitlater Fliss Knight houdt van het leven in New York... totdat blijkt dat haar ex-man is gaan werken als dierenarts in háár dierenkliniek! Ze heeft Seth Carlyle tien jaar niet gezien, maar één stiekeme blik op hem - net zo adembenemend knap als vroeger - en haar hart voelt aan alsof hun overhaaste huwelijk pas gisteren is beëindigd. Omdat ze doodsbenauwd is om hem te spreken, besluit ze te vluchten naar haar oma in de Hamptons.

Gelukkig was zijn werk bij de kliniek in Manhattan maar tijdelijk, denk Seth. Het is veel te fijn om terug te zijn in de Hamptons, waar hij net een prachtig strandhuis heeft laten bouwen. Tot zijn stomme verbazing loopt hij daar Fliss tegen het lijf. Het is duidelijk dat zij hém niet had verwacht te zien; ze lijkt zelfs compleet in paniek! Maar als ze denkt dat ze weer kan vluchten, heeft ze het mis. Tien jaar geleden liet hij haar gaan, en daar heeft hij nog elke dag spijt van. Ditmaal zal hij bewijzen dat hun liefde het waard is om voor te vechten!Nummer HQN 215
Schrijver Sherryl Wooks
Titel Geluk binnen bereik
Oorspronkelijke titel Where Azaleas bloom
Genre Roman
Korte omschrijving

Sweet Magnolias Deel 10
Hij mag haar elke dag wel komen helpen!

Lynn Morrow doet wanhopig haar best het hoofd boven water te houden. Het lukt haar elke dag maar nét om eten op tafel te krijgen voor haar twee kinderen, en dat allemaal door haar egoïstische ex-man, die keer op keer zijn verplichtingen aan zijn laars lapt. Toch vindt ze het lastig hulp te accepteren, ook van haar oude vriend Mitch Franklin. Hij vindt desondanks steeds manieren om haar te helpen, en langzaamaan begint ze reikhalzend naar zijn komst uit te zien.

Aannemer Mitch is geen typische ridder op het witte paard. Na het verlies van zijn vrouw heeft hij wel wat anders aan zijn hoofd dan het helpen van een alleenstaande moeder. Voor Lynn heeft hij echter een zwak; ze lijkt in niets meer op het zorgeloze meisje op wie hij vroeger verliefd was, en hij heeft er veel voor over om haar weer gelukkig te zien. En wie weet leidt dat wel tot iets moois...Nummer HQN 214
Schrijver Petra Hülsmann
Titel Een man om op te (vr)eten
Oorspronkelijke titel Glück ist, wenn man trotzdem liebt
Genre Roman
Korte omschrijving

Voor haar is liefde zwijmelmuziek en geurkaarsen, voor hem is het deathmetal en een zwijnenstal.

Een paar dingen zijn voor Isabelle absoluut heilig: haar lievelingssoap op tv, haar werk in de bloemenwinkel en haar dagelijkse kom soep in het verlopen restaurant aan de overkant. Hoezo controlfreak? Ze kan gewoon niet tegen verrassingen! Dan wordt 'haar' restaurant overgenomen door de hippe kok Jens, die ronduit weigert om haar vaste lievelingssoep te maken. Helaas blijkt zijn chocoladetoetje onweerstaanbaar. En voor ze het weet, staat haar geordende leventje op z’n kop!

Terwijl ze krampachtig probeert om de vaste orde te herstellen, blijkt haar hart intussen heel andere plannen te hebben…Nummer HQN 213
Schrijver Jean E. Pendizwol
Titel In het licht van de vuurtoren
Oorspronkelijke titel The lightkeeper's daughter
Genre Roman
Korte omschrijving

Een vuurtoren staat voor geborgenheid, verlichting en veiligheid, maar het leven is er ook geïsoleerd en onderhevig aan de grillen van het water. Dé plek om een familiegeheim jarenlang verborgen te houden.

Elizabeth is blind en zit al jaren alleen in een verzorgingstehuis. Het enige wat ze nog heeft zijn muziek en herinneringen, vooral aan haar geliefde tweelingzus Emily. Totdat per toeval de dagboeken van haar vader, de vuurtorenwachter van Porphyry Island (Lake Superior), worden ontdekt.

Morgan, een opstandige tiener – zwartgeverfde haren, veel kohlpotlood – moet een taakstraf uitvoeren. In het bejaardentehuis, de saaiste plek die er is. Tegen alle verwachtingen in worden Elizabeth en zij vrienden.

Pagina na pagina worden de vrouwen dieper het dagboek – en de geschiedenis – in gezogen en komen ze dichter tot elkaar. Hun beider lot blijkt verbonden aan het mystieke vuurtoreneiland.Nummer HQN 212
Schrijver Kristan Higgins
Titel Hij, hij en ik
Oorspronkelijke titel The best man
Genre Roman
Korte omschrijving

Net toen Faith Holland voor het altaar stond om haar jawoord te geven, vond Levi Cooper, de beste vriend van haar verloofde, het tijd. Tijd voor haar aanstaande om op te biechten dat hij weliswaar gek op haar was, maar dat hij op cruciale momenten aan Justin Timberlake moest denken om iets voor elkaar te krijgen. En dat het hem dus verstandig leek om maar niet te trouwen.

Faith kon destijds maar één ding bedenken: vluchten naar de grote stad! Maar nu, drie jaar later, heeft haar familie haar nodig, en gaat ze terug naar Blue Heron. Moet kunnen, want de wonden zijn inmiddels wel geheeld… denkt ze. Maar dan ontdekt ze dat uitgerekend Levi – de man die destijds haar bruiloft ruïneerde – haar nieuwe buurman is!Nummer HQN 211
Schrijver Jill Shalvis
Titel Zoenen in het zand
Oorspronkelijke titel It had to be you
Genre Roman
Korte omschrijving

Lucky Harbor Deel 7
Waar blijft nou die prins op het witte paard?

Ali Winters heeft weleens een betere dag gehad. Haar vriendje heeft het, nota bene met een sms’je, uitgemaakt. En ze staat zowat op straat, want hij heeft de huur van hun huis al opgezegd bij de eigenaar, ene Luke. Dan beschuldigt hij haar ook nog van diefstal, wat de politie helaas nog schijnt te geloven ook. Om eerlijk te zijn, heeft ze zich nog nooit zo alleen, zo onaantrekkelijk en vooral zo onsexy gevoeld. Hopelijk biedt een lekkere warme douche wat ontspanning...

Als Luke Hanover de deur van zijn strandhuis in Lucky Harbor opendoet, hoort hij tot zijn ergernis gespetter in de douche. Even later verschijnt, slechts gekleed in haar ondergoed, de leukste, aantrekkelijkste en meest sexy vrouw die hij ooit heeft gezien. Eigenlijk was hij van plan om uit te rusten van zijn zware baan bij de recherche in LA. Maar nadat hij haar verhaal heeft gehoord, heeft hij nog maar één doel: die loser van een vriend duidelijk maken dat hij beter uit de buurt kan blijven!Nummer HQN 210
Schrijver Brenda Novak
Titel Liefde te over
Oorspronkelijke titel Until you loved me
Genre Roman
Korte omschrijving

Silver Springs Deel 3
Eén keer een uitspatting, en alles staat op zijn kop!

Nadat ze haar verloofde betrapte met een ander, besluit keurige wetenschapper Ellie Fisher eens goed uit de band te springen. Wanneer ze een sexy donkere man ontmoet in een club, laat ze zich verleiden tot een wilde onenightstand. De volgende ochtend neemt ze beschaamd de benen - ze weet zelfs niet hoe de knappe vreemdeling heet. Op zich geen probleem... tot ze zwanger blijkt te zijn!

Als professioneel footballspeler is Hudson King voorzichtig met vrouwen: die zijn alleen maar uit op zijn roem en geld. De mooie Ellie leek echter zo anders, zo oprecht geïnteresseerd in hém... Dus wanneer ze ineens voor zijn neus staat met het bericht dat ze zijn baby verwacht, schrikt hij behoorlijk. Natuurlijk wil hij zijn kindje niet in de steek laten, en hij vraagt haar zelfs naar Silver Springs te verhuizen. De vonk tussen Ellie en hem is er nog steeds, maar kan hij zijn twijfels overwinnen?Nummer HQN 209*
Schrijver Jill Shalvis
Titel Niet zonder elkaar
Oorspronkelijke titel Lost and found sisters
Genre Roman
Korte omschrijving

Chef-kok Quinn Weller heeft eindelijk haar leven weer op orde, nadat ze haar zus verloor bij een auto-ongeluk. Op het eerste gezicht heeft ze alles wat ze wil: een liefhebbende familie, een droombaan in een van de beste restaurants in LA en een leuke vriend. Dus waarom voelt ze zich dan zo leeg, alsof er een deel van haar ontbreekt?

Quinn krijgt deels antwoord op die vraag wanneer een advocaat haar opspoort en een heftig geheim onthult - plus een mysterieuze erfenis die alleen zij kan claimen. De schokkende waarheid spoelt als een vloedgolf over haar heen. Haar hele leven was een leugen.

Ze besluit haar leven in LA achter zich te laten en naar Wildstone, Californië, te vertrekken. Het bevalt haar meteen in het rustige, mooie stadje - niet in het minst vanwege de knappe, donkerharige vreemdeling die ze steeds tegen het lijf loopt.

Daar staat haar nóg een grote verrassing te wachten. Haar erfenis is namelijk geen geldbedrag of huis - maar iets wat haar hele leven en alles wat ze over zichzelf en haar familie wist, op zijn kop zet...Nummer HQN 208*
Schrijver Sarah Bennett
Titel Uitzicht op geluk
Oorspronkelijke titel Sunrise at Butterfly Creek
Genre Roman
Korte omschrijving

Welkom in B&B Butterfly House: de perfecte plek om opnieuw te beginnen!

Na een vreselijk jaar hoopt Mia Sutherland een nieuwe start te kunnen maken. Ze stopt al haar spaargeld in een bouwvallig pension in het vredige Butterfly Cove, dat ze met liefde en hard werken wil opknappen. Daarbij zal ze zich door niets of niemand laten afleiden en zich volledig storten op het waarmaken van haar dromen. Dat ze voorlopig geen gasten kan ontvangen - haar dierbare vrienden Richard en Madeline uitgezonderd - vindt ze eigenlijk wel prima.

Dan staat er opeens een gast op de stoep - mogelijk de knapste man die ze ooit heeft ontmoet! Daniel Fitzwilliams, een gevierd fotograaf, is de grote stad ontvlucht. Mia biedt hem toch maar onderdak aan, op voorwaarde dat hij haar helpt met klussen. Hoewel hij maar een week zal blijven, heeft hij haar wereld al op zijn kop gezet. En langzaamaan wordt duidelijk dat Butterfly Cove nog meer verrassingen voor haar in petto heeft…Nummer HQN 207*
Schrijver SRobyn Carr
Titel Het familiefeest
Oorspronkelijke titel The family gathering
Genre Roman
Korte omschrijving

Sullivan's Crossing, Colorado: dé plek om op adem te komen, te genieten van de prachtige natuur, en de liefde te vinden...

Na een carrière in het leger zoekt Dakota Jones een nieuw doel in zijn leven. Voor hij zich aan een volgend avontuur waagt, besluit hij naar zijn broer en zus in Sullivan’s Crossing te gaan. Tot zijn verrassing spreken de nuchtere mensen en het eenvoudige leven in het stadje hem meteen aan.

Wel raakt hij enigszins overrompeld door alle single vrouwen, die duidelijk geïnteresseerd zijn in de nieuwkomer. Helaas ziet de enige vrouw tot wie hij zich aangetrokken voelt, barvrouw Sid, hem niet staan. Daar gaat hij verandering in brengen, besluit hij.

Maar voorlopig heeft hij zijn handen vol aan zijn familie. Nadat hij zich jarenlang op een afstand heeft gehouden, komen ze steeds nader tot elkaar. De familieband wordt echter sterk op de proef gesteld wanneer alle broers en zussen Jones bij elkaar komen voor een bruiloft...Nummer HQN 206
Schrijver Susan Mallery
Titel Als de tulpen bloeien
Oorspronkelijke titel Secrets of the Tulip sisters
Genre Roman
Korte omschrijving

Soms is een verandering helemaal zo gek nog niet!
Kelly Murphy is gek op routine, het leven kan haar niet gelijkmatig genoeg zijn. Dus voor haar geen heftige emoties, geen rare uitspattingen. Zelfs haar werk, tulpen kweken, verloopt altijd volgens hetzelfde ritme. Haar rust verdwijnt op slag als er twee opmerkelijke dingen gebeuren. Griffith Burnett, ooit de knapste jongen van de school, lijkt opeens geïnteresseerd in haar. En Olivia, haar mooie, geslaagde en wat haar betreft onwelkome zus, keert na tien jaar onverwacht terug in Tulpen Crossing.

Maar daar blijft het niet bij. Nu het lot eenmaal bepaald heeft dat het leven van Kelly Murphy op de schop moet, dienen de onverwachte gebeurtenissen zich in rap tempo aan. Toch ontdekt ze dat verandering niet per se slecht hoeft te zijn. Want zussen kunnen elkaar ook steunen, merkt ze… en soms leidt een heftige emotie juist tot iets heel moois!Nummer HQN 205*
Schrijver Wilma Hollander
Titel Zoete wonderen
Oorspronkelijke titel N.v.t.
Genre Roman
Korte omschrijving

Maak kennis met De rozen van Beekbrugge: drie beste vriendinnen, die met hun romantische avonturen aardig wat opschudding veroorzaken!

Jason en Diette, dat zijn de grote liefdes van Lotte Nijboer. Meer dan haar katten heeft ze niet nodig. Bovendien heeft ze het met haar tearoom, de Yellow Rose, veel te druk om te daten. Maar ja, maak dat haar zussen wijs; die vinden dat ze nodig aan de man moet. Geen wonder dat Lotte enorm opziet tegen het familieweekend op Ameland! Wanneer ook nog blijkt dat ze een hotelkamer moet delen met haar kleine nichtjes, is de maat vol. Voor ze het weet, heeft ze een vriendje verzonnen...

Maar waar haalt ze zo snel een nepvriend vandaan? Het antwoord bevindt zich één deur verder: haar nieuwe buurman, Nick Bentvoort, blijkt bereid met haar mee te gaan naar Ameland. Heel fijn, ware het niet dat hij ongelooflijk arrogant en vervelend is!

Het moet gezegd, de knappe Nick speelt zijn rol van vriend uitstekend. Zo goed zelfs, dat Lotte zich afvraagt of zijn nepkussen wel zo nep zijn. De vlinders die zij voelt, zijn in elk geval levensecht! Alleen, waarom doet hij na het weekend ineens zo afstandelijk?Nummer HQN 204*
Schrijver Linda Lael Miller
Titel Een sneeuwwitte winter
Oorspronkelijke titel A Stone Creek Christmas & Winter in Stone Creek
Genre Roman
Korte omschrijving

Winters in Stone Creek zijn wonderschoon...

Linda Lael Miller - Sneeuw over Stone Creek Dierenarts Olivia O'Ballivan communiceert heel gemakkelijk met dieren, maar met mannen... Vooral met haar buurman, rancher Tanner Quinn, verloopt het contact moeizaam. Dit tot teleurstelling van zijn dochter Sophie, die vindt dat Tanner en Olivia bij elkaar horen. Misschien helpt het als ze een beetje in kerststemming komen, besluit ze. Maar zijn een arrenslee met rendieren, een enorme kerstboom en een oude man die zegt de Kerstman te zijn genoeg voor een kerstwonder?

Linda Lael Miller - Winter in Stone Creek Ashley O'Ballivan is blij dat de feestdagen voorbij zijn. Iedereen lijkt de ware liefde te hebben gevonden, terwijl zij alleen onder de kerstboom zat. Dan komt uitgerekend de laatste man die ze wil zien een kamer huren in haar B&B: Jack McCall. Ooit brak hij haar hart door opeens, zonder uitleg, te verdwijnen. Dan ontdekt ze dat hij al die tijd betrokken was bij een geheime missie. Het was dus niet vanwege haar dat hij vertrok! Maar net wanneer ze elkaar weer hebben gevonden, vertrekt Jack opnieuw...

* Deze bevat 'Sneeuw over Stone Creek' en 'Winter in Stone Creek', eerder verschenen als Intiem 1778 & Intiem 1863.Nummer HQN 203
Schrijver Kelly Doust
Titel Het geheim van de parels
Oorspronkelijke titel Precious things
Genre Roman
Korte omschrijving

Normandië, 1891. De nacht voor ze gaat trouwen met een onbekende man versiert een jonge vrouw de halsboord van haar trouwjurk met een delicaat patroon van kleine pareltjes.

Londen, heden. Maggie heeft als echtgenote, moeder, stiefmoeder en taxateur bij een veilinghuis een druk en enerverend leven. In een op het oog waardeloze nalatenschap vindt ze een verfomfaaide, met vergeelde pareltjes bezette strook stof. Maggie heeft een zwak voor vintage kleding en besluit de prachtige combinatie van kant en parels zelf als kraag te dragen. Plotseling doet ze dingen die ze anders nooit zou doen. Zou het te maken kunnen hebben met het mysterieuze kledingstuk?Nummer HQN 202
Schrijver Charlotte Lucas
Titel Jouw perfecte jaar
Oorspronkelijke titel Dein perfektes Jahr
Genre Roman
Korte omschrijving

Je kunt niet meer dagen aan je leven toevoegen - maar wel meer leven aan je dagen. (Chinees gezegde)

Hannah is dolgelukkig met haar vriend, Simon. Zijn huwelijksaanzoek laat vast niet lang meer op zich wachten! Dan vertelt hij dat hij niet lang meer te leven heeft, en haar dromen vallen in één klap in duigen. Toch probeert ze er nog het beste van te maken en geeft hem een agenda cadeau, volgekrabbeld met fijne afspraken. Maar de dag erna is Simon verdwenen - en de agenda ook.

Jonathan houdt niet van verrassingen. Wanneer hij op nieuwjaarsmorgen een tas aan zijn fietsstuur vindt met daarin een agenda, wil hij daar het liefst meteen weer vanaf. Toch is er iets wat hem eraan fascineert: bij elke dag van het nieuwe jaar staat een afspraak genoteerd. Hij neemt een voor zijn doen gewaagde beslissing: hij gooit zijn strakke schema overboord en besluit de eigenaar van de agenda te gaan zoeken, door zélf elke afspraak af te lopen.Nummer HQN 201*
Schrijver RaeAnne Thayne
Titel Speciaal voor kerst
Oorspronkelijke titel Evergreen Springs
Genre Roman
Korte omschrijving

Haven Point Deel 3
Een kerst om nooit te vergeten...
Vrolijk kerstfeest? Niet als het aan rancher Cole Barrett ligt. Nadat zijn ex-vrouw is verongelukt en hij alleen voor zijn twee kindjes zorgt, heeft hij wel wat anders aan zijn hoofd dan pakjes onder de boom. En hij zit al helemaal niet te wachten op dokter Devin Shaw, de veel te vrolijke - en mooie! - wervelwind die duidelijk van plan is zijn leven overhoop te halen. Alhoewel, misschien zou ze ervoor kunnen zorgen dat in elk geval zijn kinderen een fijne kerst hebben...

Huisarts Devin heeft lang onderzoek gedaan naar de geneeskrachtige werking van de minerale bronnen van Lake Haven. Helaas bevinden die zich op het terrein van de Barretts, waardoor ze zich genoodzaakt voelt een deal te maken met de norse maar o zo aantrekkelijke eigenaar, Cole. Hij geeft haar toegang tot de bronnen, als zij zijn kinderen een vrolijke kerst bezorgt. Maar maakt kussen met Cole ook deel uit van de deal?


Home | Harlequin