Romans koop je bij Bol


Deze oudere Harlequin Bestseller reeks verscheen bij Harlequin Holland tussen 1985 en 1999. Er zijn er 30 van uitgegeven.

Nummer Bestseller 30
Schrijver Patricia Matthews
Titel Duel der bevrijding
Oorspronkelijke titel Thursday and the lady
Genre Roman
Korte omschrijving

Jemina Benedict is vastbesloten haar leven niet te verdoen met een saaie man en een saai huwelijk - het is haar droom verslaggeefster te worden. Vol energie en strijdlust vertrekt ze naar Philadelphia om daar bij een damestijdschrift haar diensten aan te bieden. Met succes, want al gauw vinden haar artikelen gretig aftrek. Door haar werk komt ze in aanraking met Owen Thursday, de beste reporter die de Philadelphia Ledger in huis heeft. Hij leert Jemina niet alleen de finesses van het journalistieke vak, hij wijdt haar ook in in de diepste geheimen van de liefde…

* 'Duel der bevrijding' werd later heruitgegeven als IBS 149 met als titel: 'Tegen de stroom in'.Nummer Bestseller 29
Schrijver Utta Danella
Titel Dans op de regenboog
Oorspronkelijke titel Tanz auf dem Regenbogen
Genre Roman
Korte omschrijving

Als het toeval twee mensen bij elkaar brengt die uit totaal verschillende milieus komen en eigenlijk niets gemeen hebben, kunnen ze dan verliefd worden en van elkaar blijven houden? De beroemde filmster Veit Gregor wordt door zijn vrienden in ieder geval niet serieus genomen wanneer hij verklaart verliefd te zijn opa Elisabeth, die zo groen als gras is en noch opvallend knap, noch rijk of beroemd. Elisabeth weet opa haar beurt niet goed wat ze aan Veit heeft: het ene moment is hij hartstochtelijk en teder, het volgende ijskoud en afstandelijk. Zou ze genoeg van hem houden om de dans opa de schitterende regenboog van de liefde tot het eind toe vol te houden?

* 'Dans op de regenboog' werd reeds eerder uitgegeven als Parel Pocket en bij Zuid-Hollandsche U.M.Nummer Bestseller 28
Schrijver Penny Jordan
Titel Wraak
Oorspronkelijke titel Power play
Genre Roman
Korte omschrijving

Pepper Minesse heeft alles wat haar hartje begeert. Tenminste, zo lijkt het op het eerste gezicht. Ze heeft het - vastbesloten en ambitieus als ze is - ver geschopt. Rijkdom en macht kent ze in overvloed, en toch... Er is één wens die ze nooit in vervulling heeft zien gaan. Lang geleden hebben vier mannen haar gruwelijk misbruikt, vier mannen wiens gezichten in haar geheugen gegrift staan. Pepper zint op wraak, bittere wraak. Ze stelt alles in het werk om haar vier vijanden te vernietigen. Het wordt een strijd op leven en dood, want drie van de vier willen niets liever dan háár uit de weg ruimen. De vierde man heeft echter een ander wapen, een wapen waarmee hij onverslaanbaar lijkt...


Nummer Bestseller 27
Schrijver Judith McNaught
Titel Liefde overwint
Oorspronkelijke titel Something wonderful
Genre Roman
Korte omschrijving

Alexandra Lawrence woont al haar hele leven in een eenvoudig huisje op het Engelse platteland, waar de dagen rustig en gelijkmatig voorbij glijden. Tot het moment waarop ze door een vreemde samenloop van omstandigheden min of meer wordt gedwongen te trouwen met Jordan Townsende, de rijke, machtige en hooghartige Graaf van Hawthorne.
Hun huwelijksleven verloopt niet bepaald gladjes, en eenmaal geïntroduceerd in het Londense society-wereldje, raakt Alexandra verstrikt in allerlei intriges vol jaloezie, wraak, trots en vooral... passie.
Ondanks alle problemen leert ze echter dat achter het arrogante masker van haar echtgenoot een tedere, liefhebbende man schuilgaat, die binnen de kortste keren haar hart weet te veroveren!


Nummer Bestseller 26
Schrijver Patricia Matthews
Titel Oase
Oorspronkelijke titel Oasis
Genre Roman
Korte omschrijving

Oasis is een paradijs midden in de woestijn, een oord voor de rijksten der aarde, ongelooflijk fraai. Een onwaarschijnlijk hoge prijs garandeert er privacy en discretie. Zoe Tremaine, de uitermate excentrieke en invloedrijkste vrouw ter plekke, kan er het verleden vergeten... en haar toekomst zeker stellen. Oasis is tevens bekend vanwege De Kliniek - een modieus toevluchtsoord waar drugs- en alcoholverslaafden een behandeling ondergaan... en aldus trachten hun carrière te redden. Oasis is eveneens een plek waar geld, macht en prestige de dienst uitmaken. Waar mannen als Otto Channing voortdurend rijker en corrupter worden. Waar de scherpe pen van roddeljournaliste Cindy Hodges heel wat stof tot schrijven vindt. Waar Jeffrey Lawrence de grootste slag van zijn leven hoopt te slaan. Kortom een plek waar een ieder kan bemachtigen wat hij verlangt - tegen de juiste prijs!

* 'Oase' werd later heruitgegeven als IBS 35.Nummer Bestseller 25
Schrijver David Wind
Titel Muur van dreiging
Oorspronkelijke titel CO-OP
Genre Roman
Korte omschrijving

Het grootste deel van de bewoners van het Crestfield is niet verbaasd over de recente ontwikkelingen. Het komt in Manhattan immers geregeld voor dat de eigenaar van een appartementencomplex de huurders hun woning te koop aanbiedt, en dat er vervolgens een coöperatie wordt opgericht. Daarbij komt nog dat een dergelijke gang van zaken voor de huurders meestentijds zeer voordelig uitpakt.
Dan gebeurt er ineens van alles. Er worden bewoners beroofd. Er wordt ingebroken. De verwarming valt uit. Er verschijnen grote scheuren in muren en plafonds, die niet te repareren blijken. Plus dat de eigenaar plotsklaps een onbegrijpelijke haast achter de verkoop zet. De mensen in het Crestfield beginnen zich te realiseren dat ze alleen staan, dat ze zullen moeten vechten voor wat juist, eerlijk en rechtvaardig is. Op dat moment weten ze nog niet dat een en ander zal eindigen in een strijd om hun leven. . .


Nummer Bestseller 24
Schrijver Utta Danella
Titel Fatale herinnering
Oorspronkelijke titel Vergiss wenn du Leben willst
Genre Roman
Korte omschrijving

Een onbekende vrouw arriveert in een stadje in het zuidwesten van Duitsland, een Amerikaanse van Duitse afkomst. Niemand kent haar, niemand weet wat ze komt doen. Weet Cornelia Grant dat zelf wel? Gedurende de weinige dagen die ze er doorbrengt, neemt ze steeds meer afstand van het zorgeloze, harmonische leven dat ze de afgelopen jaren heeft geleid. Ze waant zich terug in de wereld van haar jeugd - een wereld vol liefde en geborgenheid, maar ook een vol onrecht en leed. Eén ding wordt haar steeds duidelijker: ze kan noch vergeven, noch vergeten. Dat ze daartoe niet in staat is, wordt haar ondergang. Ze komt om het leven tijdens haar speurtocht naar de moordenaar van haar geliefde van weleer.
Dan komt haar dochter Simone naar het stadje. Ze wordt geconfronteefd met een verleden dat niet het hare is, maar waarmee ze wel degelijk te maken heeft. Kan de mensheid opnieuw beginnen? Hoewel Simone en Jochen, de man die ze daar leert liefhebben, beiden onschuldig zijn, zal het gebeurde altijd tussen hen blijven staan. Zullen zij in staat zijn te vergeten en te vergeten?


Nummer Bestseller 23
Schrijver Patricia Matthews
Titel Schaduw van de nacht
Oorspronkelijke titel Mirrors
Genre Roman
Korte omschrijving

Het gebeurt allemaal zo plotseling, zo onverwacht. En het is allemaal zo vreemd, zo verwarrend. De brief van he advocatenkantoor; De reis naar het weelderige, hete Key West. Kan Julie Malone werkelijk Suellen Devereaux zijn? Het meisje dat acht jaar tevoren spoorloos is verdwenen - na een serie ongerijmde tragedies, zoals de dood an haar ouders en haar tweelingzusje?
Een miljoenenerfenis wacht haar. Er zijn echter zo vreselijk veel onbeantwoorde vragen. Waarom kan ze zich niets van haar leven als Suellen herinneren? En hoe moet het nu met haar leven als Julie - met haar liefde voor Ken, en met de snel groeiende aantrekkingskracht tussen haar en de knappe Shell?
Dan beginnen er ongelukken te gebeuren. Onbegrijpelijke, griezelige ongelukken, die Julie doodsangst bezorgen. Iemand kijkt toe. En wacht. Die iemand wil dat Suellen verdwijnt... ditmaal voorgoed!

* 'Schaduw van de nacht' werd later heruitgegeven als IBS 17.Nummer Bestseller 22
Schrijver Danielle Steel
Titel Het einde van een zomer
Oorspronkelijke titel Summer's end
Genre Roman
Korte omschrijving

Als echtgenote van de jonge en succesvolle advocaat Marc-Edouard Duras leidt Deanne ogenschijnlijk een onbezorgd en gelukkig bestaan. De zomer betekent voor Marc-Edouard een opwindende periode van een heen en weer reizen tussen zijn moederland Frankrijk en de bruisende hoofdsteden van de internationale zakenwereld. Deanne wacht slechts een eenzame, stille zomer. Tot ze Ben Thompson ontmoet. Ook voor haar wordt ze zomer dan een tijd van zon, opwinding, tederheid en geuk, maar vooral van liefde. Beiden vrezen dat het zo niet eeuwig door kan gaan, dat er eens niet alleen aan de zomer maar ook aan hun relatie een einde zal komen.

* 'Het einde van een zomer' werd reeds eerder uitgegeven bij uitgeverij Luitingh en later heruitgegeven als Poema Pocket.Nummer Bestseller 21
Schrijver Erin Yorke
Titel Met volle teugen
Oorspronkelijke titel Scandalous spirits
Genre Roman
Korte omschrijving

Een adembenemend verhaal vol avontuur en passie, dat zich afspeelt in de twintiger jaren.

Het schijnsel van de maan werpt sierlijke schaduwen op het dek van het luxueuze passagiersschip Empress, wanneer Sara Linwood getuige is van de moord op haar kamermeisje. De rillingen lopen Sara over de rug zodra ze beseft dat zij het slachtoffer had horen te zijn. Wat doet de voortvarende doch doodsbange erfgename van een kranteconcern in zo'n situatie? Overboord springen - recht in de armen van de arrogantste, dominantste en knapste dranksmokkelaar van de Newyorkse haven! In Jared Craig vindt Sara haar gelijke. Kan ze er, nu alle kranten bol staan van het nieuws van haar verdwijning, echter wel op vertrouwen dat Jared haar schuilplaats geheim houdt? Ze sluit een uiterst gevaarlijk verbond met het lot... en haar enige redding is gelegen in de vurige kus van een onvervalste vrijbuiter!Nummer Bestseller 20
Schrijver Doren Owens Malek
Titel Strijd bij nacht
Oorspronkelijke titel Clash by night
Genre Roman
Korte omschrijving

Terwijl Duitsland de heerschappij over Europa tracht te verwerven, rijden tanks het vredige Franse Fain-les-Sources binnen. Weldra komen daar dappere dorpelingen bijeen om ondergronds de strijd voor de vrijheid aan te binden. In de harten van drie trotse en hartstochtelijke vrouwen uit dit stadje woedt eenzelfde conflict als waaraan hun land ten prooi is, en dat voorgoed hun levens zal veranderen…

Strijd bij nacht brengt u van het door de zon verwarmde Franse platteland naar de bloederige stranden van Normandië, van de donkere dagen der bezetting naar de opwinding der bevrijding. Een verhaal over mannen en vrouwen, geliefden en vijanden, mensen die teren op idealisme en vaderlandsliefde, die een stempel drukken op de toekomst van de wereld. Mensen die door liefde worden verenigd, en door oorlog worden gescheiden…

* 'Strijd bij nacht' werd later heruitgegeven als IBS 11.Nummer Bestseller 19
Schrijver Margaret Chittenden
Titel Eeuwige liefde
Oorspronkelijke titel Forever love
Genre Roman
Korte omschrijving

Het begint allemaal wanneer Andrea Cavenaugh naar Engeland gaat om haar onlangs verschenen boek, een misdaadroman, te promoten. daar verschijnt aan de deur van haar hotelkamer een oudere vrouw, die beweert dat Andrea's verhaal identiek is aan het door haar zuster vlak voor haar verdwijning geschreven mauscript.
De stukjes van de puzzel vallen één voor één op hun plaats nadat Andrea heeft vernomen wie die verdwenen vrouw was. Dahphne Murdoch, een geheimzinnitge naam en een geheimzinnig gezicht; de vrouw die telkens weer in Andrea's dromen opduikt en haar aanzet de afschuwwekkende waarheid te onthullen - dat Daphne Murdoch indertijd is vermoord, de dag voordat Andrea Cavenaugh werd geboren...
Is Daphne inderdaad vermoord, en door wie dan wel? Was het de man die met zij zijn hele hart van haar hield... een man die Andrea nu niet kan weerstaan? Kas ze zich wel overgeven aan deze eeuwige liefde?

* 'Eeuwige liefde' werd later heruitgegeven als IBS 9.Nummer Bestseller 18
Schrijver Alexandra Cordes
Titel Lied van liefde en haat
Oorspronkelijke titel Der Gesang von Liebe und Hass
Genre Roman
Korte omschrijving

Liefde en haat, trouw en verraad, heldendom en lafheid - ingrediënten van een bloedige strijd vol uitersten, de Spaanse burgeroorlog. Uitersten blijken elkaar ook in een dermate onmenselijke situatie aan te trekken. Maria Christina Valques Ortega, een aristocrate uit Cordoba, ontmoet in een afgelegen klooster in de bergen Paul Brenski, vrijwilliger en socialist, een goddeloze, en desondanks een idealist, afkomstig uit Berlijn. Samen ontvluchten zij het brandende klooster en trekken de bergen in. Het pad gaat niet bepaald over rozen. Ze vinden weliswaar het geluk, maar zien ook de dood in de ogen. Twee mensen die er totaal verschillende levensopvattingen op na houden, maar die samen strijden voor één doel: een betere wereld. Dan keert het lot hun opnieuw de rug toe - ze worden opgepakt en gescheiden. De afspraak is dat ze elkaar in Santiago de Compostella zullen terugzien. Wat is zo'n afspraak echter waard in zo'n gevaarijke tijd?


Nummer Bestseller 17
Schrijver Andrew Neiderman
Titel Illusie
Oorspronkelijke titel Illusion
Genre Roman
Korte omschrijving

Jillian Caldwells ster is rijzende in de Newyorkse reclamewereld. Ze komt koel en ambitieus over, en ze geeft op zeer professionele wijze vorm aan de illusies van haar cliënten. De illusie die ze van zichzelf heeft - die van een wilskrachtige carrièrevrouw - wordt zwaar op de proef gesteld wanneer Ron Cutler zijn intrede in haar leven doet. Deze nieuwe klant, onwaarschijnlijk knap en charmant, zet haar geordende bestaan volledig op zijn kop. En verdwijnt vervolgens, zonder enige uitleg, voor enige tijd spoorloos. hij wordt een mysterie. Zijn gedrag zit boordevol verwarrende tegenstrijdigheden. Of beeldt ze zich maar wat in en hebben zijn woorden geen dubbele bodem? Het antwoord op haar vragen lijken te liggen in een fraaie verlovingsring - een erfstuk in Rons familie. Een ring die Jillian voert naar een gehucht in de Catskills... en naar een wel zeer verbazingwekkende ontdekking...

* 'Illusie' werd later heruitgegeven als IBS 56.Nummer Bestseller 16
Schrijver Danielle Steel
Titel Liefde
Oorspronkelijke titel Loving
Genre Roman
Korte omschrijving

Het zorgeloze leven van de jonge, mooie en levenslustige Bettina Daniels is in één klap voorbij wanneer haar vader, een bekend schrijver, plotseling overlijdt. Haar leven verandert totaal.
De vrienden, die altijd rond haar beroemde vader hingen, verdwijnen één voor één. Financieel blijkt het er lang niet zo rooskleurig voor te staan als haar vader haar altijd voorgesteld had.
Bettina wordt op een veel te jonge leeftijd met een harde werkelijkheid geconfronteerd. En zal nu op eigen benen haar leven vorm moeten geven. Zal Bettina de realiteit aankunnen en zal ze kans zien nieuwe dromen uit te laten komen...?

* 'Liefde' was reeds eerder verschenen bij uitgeverij Luitingh, en werd later heruitgegeven als Poema Pocket.Nummer Bestseller 15
Schrijver Julie Ellis
Titel Roem en rijkdom
Oorspronkelijke titel The only sin
Genre Roman
Korte omschrijving

Lilli Landau, de onwettige dochter van een Engelse edelman en een kamermeisje uit Marienbad, heeft vanaf haar prille jeugd een duidelijk doel voor ogen - hogerop komen. Daarin slaagt ze wonderwel. In de loop der jaren krijgt ze steeds meer macht, geld en roem. Wat begon als een simpele schoonheidssalon in Parijs, groeit allengs uit tot een cosmetica-imperium, Princess Lilli geheten. Ook Lilli’s privéleven verloopt stormachtig. Liefde neemt daarin een belangrijke plaats in. Eerst Jacques Laval, een rasechte charmeur, daarna Mischa, een heuse prins, en ten slotte Alex Kahn, intelligent, teder en trouw. Gedurende de veelbewogen jaren twintig, de crisistijd, de oorlog en de periode van wederopbouw bouwt Lilli steen voor steen aan haar droom - een eigen dynastie…

* 'Roem en rijkdom' werd later heruitgegeven als Harlequin Special Plus 3.Nummer Bestseller 14
Schrijver Elizabeth Quinn
Titel Bondgenoten
Oorspronkelijke titel Alliance
Genre Roman
Korte omschrijving

Zij zijn bondgenoten - naar hart en ziel
Nora - een ambitieuze verslaggeefster die als geen ander de hardvochtige realiteit van de oorlog op papier weet te zetten.
Constance - een Engelse aristocrate wiergeweten een eigen strijd levert.
Peter - voor deze Amerikaanse arts zijn er noch winnaars noch verliezers, slechts slachtoffers.
Tim - nog een jongen wanneer de oorlog begint; de taak die hem is toebedeeld, vergt de moed van een man.
Matt - na zovele dagen van vechten is zijn enige emotie afschuw... afschuw van de dood en van zichzelf. Tot Nora hem laat zien dat het leven weer de moeite waard kan zijn.

Enkelen van hen overleven, anderen zijn minder fortuinlijk - en niets zal ooit nog hetzelfde zijn...Nummer Bestseller 13
Schrijver Diana Anthony
Titel Lieve leugens
Oorspronkelijke titel Once a lover
Genre Roman
Korte omschrijving

Lainie Brown is de lieveling van het Newyorkse kunstminnende publiek. Ondanks haar eclatante succes is ze diep in haar hart nog even onzeker als vroeger. Ten gevolge van een diepe teleurstelling is ze ervan overtuigd dat zij niet het type is dat een man blijvend kan boeien. Dan ontmoet ze Jean-Paul Villier, de lieveling van alle ijshockyfans. Tijdens een wedstrijd is hij behoorlijk ruw neergehaald, met als resultaat dat hij zijn gezichtsvermogen kwijt is. Tussen hen groeit een hechte vriendschap, die uiteindelijk niet anders kan dan omslaan in een hartstochtelijke liefde. Lanie brengt licht in Jean-Pauls duisternis; hij geeft haar het gevoel dat ze heel bijzonder is. Hoewel... zelfs op momenten van grote passie vreest ze het ogenblik waarop hij weer zal kunnen zien...


Nummer Bestseller 12
Schrijver Carla Neggers
Titel Omstreden kroon
Oorspronkelijke titel Claim the crown
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* 'Omstreden kroon' werd later heruitgegeven als Harlequin Special Plus 5.Nummer Bestseller 11
Schrijver Elizabeth Lowell
Titel Spel me de draak
Oorspronkelijke titel Tell me no lies
Genre Roman
Korte omschrijving

China's kostbaarste antiquiteiten worden de Verenigde Staten binnengesmokkeld. Een internationale crisis dreigt. Tenzij de val op het juiste moment dichtklapt, en daarvoor kan slechts één persoon zorgen... Lindsay Danner - expert op het gebied van antiek brons. Haar reputatie en haar liefde voor China maken haar tot de perfecte pion in een dodelijk schaakspel. Ze heeft dus bescherming nodig. Jacob MacArthur Catlin is een voormalig CIA-agent wiens naam in Zuidoost-Azië nog steeds vol haat of vol bewondering wordt uitgesproken. Hem is de taak toebedacht Lindsay te helpen... en haar leven veilig te stellen.
Twee marionetten die steeds verder verstrikt raken in een web van intriges, in een wereld waarin vriend vijand kan zijn, waarheid leugen kan zijn, vertrouwen en hartstocht levensgevaar kunnen inhouden. De enige kans om er levend uit te komen, is de touwtjes doorsnijden...

* 'Spel met de draak' werd later heruitgegeven als Harlequin Special Plus 1.Nummer Bestseller 10
Schrijver Diana Anthony
Titel Vrije val
Oorspronkelijke titel Out of a dream
Genre Roman
Korte omschrijving

Een vrouw in een fraaie bontjas en met schitterende juwelen, die wezenloos voor zich uit staart en vervolgens in je armen flauwvalt… wat doe je als agent in zo’n situatie? Een ambulance waarschuwen lijkt het verstandigste. Bij onderzoek in een Newyorks ziekenhuis blijkt dat de vrouw haar geheugen heeft verloren. Stukje bij beetje komen er herinneringen terug. Tegenhouden kan ze ze niet, al zullen ze haar volgens deskundigen onherroepelijk terugvoeren naar het afschuwelijke feit dat tot het geheugenverlies heeft geleid, naar datgene wat ze juist wanhopig tracht te ontvluchten. De waarheid blijkt inderdaad tot een immens conflict te leiden… een hartsconflict!


Nummer Bestseller 9
Schrijver Andrew Neiderman
Titel Spiegelbeeld
Oorspronkelijke titel Reflection
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Bestseller 8
Schrijver Margaret Chittenden
Titel Schimmige ster
Oorspronkelijke titel Beyond the rainbow
Genre Roman
Korte omschrijving

Op het omslag van ieder zichzelf respecterend tijdschrift is ze terug te vinden: Kristi Johanssen. Voor haar is een droom uitgekomen. In plaats van het eenvoudige plattelandsmeisje met de naam Chrissy Jones, is ze nu het meest gevraagde fotomodel in Hollywood. En aan haar geluk lijkt nog geen einde te komen, want de rijke erfgenaam Philip Talbot heeft zijn oog op haar laten vallen. Het enige wolkje aan de horizon wordt gevormd door haar verleden, maar Kristi is ervan overtuigd dat zelfs dat geen roet in het eten kan gooien. Wanneer Gareth St. John in haar leven verschijnt, dreigt die wolk echter uit te groeien tot een verwoestende onweersbui...

* 'Schimmige ster' werd later heruitgegeven als IBS 32.Nummer Bestseller 7
Schrijver Jayne Ann Krentz
Titel Vertekend beeld
Oorspronkelijke titel Twist of fate
Genre Roman
Korte omschrijving

Vrijwel niemand weet dat studentendecaan Hannah Jessett het nichtje is van Elizabeth Nord, de briljante antropologe die met haar werk behoorlijk wat opschudding heeft gewekt. Wanneer Elizabeth sterft, laat ze Hannah haar dagboeken na. Hannah besteetd daar aanvankelijk weinig aandacht aan. Haar broer heeft haar hulp nodig; het door hem opgebouwde computerbedrijf loopt de kans te worden overgenomen door Gideon Cage, een succesvolle zakenman die de naam heeft het niet la te nauw te neme, zowel in de directiekamer als in de slaapkamer.
Wanneer ze Gideon in levenden lijve ontmoet, komt hij op haar over als een sumpathieke doch uiterst gecompliceerde persoonlijkheid met veel gevoel voor humor. Voordat ze de tijd krijgt hem te doorgronden, komt haar hele tot nu toe zo rustige wereldje op zijn kop te staan. Er dreigt gevaar van alle kantn - voor haar broer, voor haar tantes nalatenschap, voor haar hart... en voor haar leven!

* 'Vertekend beeld' werd later heruitgegeven als IBS 7.Nummer Bestseller 6
Schrijver Maura Seger
Titel Vrucht van de dauw
Oorspronkelijke titel Edge of dawn
Genre Roman
Korte omschrijving

Er is een tijdperk van verbluffende prestaties en verbijsterende gewelddadigheid aangebroken. Beelden van triomfen en beelden van tragedies wisselen elkaar in hoog tempo af op het televisiescherm. Presentatoren van actualiteitenprogramma's worden voor de kijkers langzamerhand het enige houvast te midden van de vaak wereldschokkende gebeurtenissen die ze onder de aandacht brengen.
Matthew Callaha, één van die presentatoren, verwerft zich hierdoor een populariteit welke die van zijn programma evenaart. De gedachten die achter zijn intrigerende uiterlijk schuilgaan, wenst hij echter met niemand te delen. Zelfs niet met Teresa, de donkerharige schoonheid die hij al van zijn prille jeugd kent, de vrouw die hem haar hart heeft geschonken. De liefde tussen hen is van het soort dat met altijd als 'eeuwig' heeft bestempeld. In deze woelige tijden lijkt echter niets meer eeuwigdurend. Dat maakt de relatie des te moeilijker, maar ook des te waardevoller.


Nummer Bestseller 5
Schrijver Jocelyn Haley
Titel Duistere droom
Oorspronkelijke titel Dream of darkness
Genre Roman
Korte omschrijving

Zo veel vragen, en zo weinig antwoorden... Kate MacIntyres uitgangspunt bij haar speurtocht naar haar verleden is een droom - een droom die haar al kwelt zolang ze zich kan herinneren. Een afschuwelijke nachtmerrie, waaruit ze steevast badend in het angstzweet wakker wordt. Niets vermag haar dan gerust te stellen. Ze weet dat ze moet zien uit te vinden wat die beelden te betekenen hebben. Aan het begin van haar speurtocht ontmoet ze Bryce Sanderson. Deze raadselachtige jurist heeft zo zijn eigen dromen, maar heeft de hoop op vervulling daarvan lang geleden opgegeven. Hand in hand trachten ze het verleden te ontsluiten. Een toekomst samen opbouwen lijkt nog oneindig veel meer inzet te vereisen...

* 'Duistere droom' werd later heruitgegeven als IBS 15.Nummer Bestseller 4
Schrijver Maura Seger
Titel Echo van de donder
Oorspronkelijke titel Echo of thunder
Genre Roman
Korte omschrijving

Alexis Brocktons eerste ontmoeting met James Callahan vindt plaats in de hal van een Newyorks appartementengebouw. Men schrijft het jaar 1946, en Alexis is op weg naar een party, een van de vele die na het einde van de oorlog worden gehouden.
Ze voelt intuïtief aan dat de wat ruige marinier iets van haar wil. Het zint James Callahan allerminst dat juist deze vrouw een belangrijke rol zal spelen in de planne voor het door hem op te richten televisiestation. Hij heeft zich echter voorgenomen haar - of wie dan ook - te gebruiken teneinde zijn doel te bereiken.
Dat blijkt een grote vergissing...


Nummer Bestseller 3
Schrijver Barbara Delinsky
Titel De verdwijning
Oorspronkelijke titel Within reach
Genre Roman
Korte omschrijving

Het lijkt of Danica Lindsay alles heeft wat haar hartje begeert - een knappe en in zakelijk opzicht geslaagde echtgenoot, een leven zonder financiële zorgen te midden van de elite van Boston en een uiterlijk dat er wezen mag. Toch voelt ze zich van binnen leeg, verlangt ze naar iets dat werkelijk van haar is, hongert ze naar veel meer genegenheid en warmte dan haar huwelijk haar kan bieden.
Haar speurtocht begint in een fraai zomerhuis aan de kust van Maine. Daar ontmoet ze de gevoelige en getalenteerde schrijver Michael Buchanan. Naarmate de band tussen Danica en Michael hechter wordt, raakt echtgenoot Blake steeds meer betrokken bij het politieke circus. Ten slotte accepteert hij, zonder zijn vrouw daarin te kennen, een ministerpost in Washington. Wat moet Danica nu doen? Wat kan ze in feite doen? Ze is immers niet vrij om te kiezen. Een schokkende ontdekking brengt daarin verandering…


Nummer Bestseller 2
Schrijver Maura Seger
Titel Oog van de storm
Oorspronkelijke titel Eye of the storm
Genre Roman
Korte omschrijving

7 december 1941
De dag waarop Pearl Harbor wordt gebombardeerd, betekent een keerpunt in de geschiedenis.
Ook in het leven van Maggie Lawrence, militair verpleegster in Manilla, zorgt die zware dag voor drastische veranderingen. Aan boord van een schip naar het op dat moment nog relatief veilige Corregidor ontmoet Maggie Anthony Gargano, een lange, breedgeschouderde en onverschrokken marinier. Samen belanden ze in het oog van de storm; samen leren ze aanvaarden wat de toekomst voor hen in petto heeft.
In een wereld die volledig uit zijn verband lijkt gerukt, is 'morgen' echter slechts een droom. Desalniettemin bloeit er tussen Maggie en Anthony een liefde op die zich noch door regels, noch door beperkingen, noch door gevaar laat indammen.
Een liefde die niet kan wachten...


Nummer Bestseller 1
Schrijver Barbara Delinsky
Titel De getuige
Oorspronkelijke titel Finger prints
Genre Roman
Korte omschrijving

Carly Quinn is een vrouw met een verleden...

Haar getuigenis in een proces aangaande brandstichting heeft een machtig man achter de tralies doen belanden. Sindsdien is haar leven in gevaar. Ze is gedwongen een nieuwe identiteit aan te nemen, een totaal ander leven te leiden, in een haar onbekende stad. Hartverscheurend eenzaam is ze, zonder familie, zonder vrienden, dag en nacht bang dat haar vijanden haar weten te achterhalen.

Dan ontmoet ze Ryan Cornell, een dynamische, aantrekkelijke advocaat. Hij lijkt haar liefde en bescherming te kunnen bieden. Helaas dreigt de allesverterende hartstocht die weldra tussen hen oplaait, haar broze dekmantel te verwoesten. Desalniettemin gaat Carly zich meer en meer op hem verlaten. Ze moet wel, al tekent ze daarmee wellicht haar eigen vonnis...


Home | Harlequin