Romans koop je bij Bol


De 50 Tinten van Harlequin reeks bestaat voornamelijk uit e-boeken, in 2012 begon men voorzichtig met hedendaagse verhalen onder de noemer 'Vijf variaties van verleiding'. In 2015 verschenen de eerste vijf korte verhalen van de reeks '5 Tinten Verder Historische Roman', dan was er een stilte van twee jaar, om in 2017 te hervatten. In 2018 verscheen nummer 30, het laatste in deze reeks.

Op deze pagina behandelen we alleen de Historische romans, voor de Hedendaagse verhalen, kijk op de pagina '50 Tinten van Harlequin'.

Deze e-boeken zijn zowel apart als in bundelvorm beschikbaar. Tien van deze verhalen zijn ook gebundeld uitgegeven in boekvorm: HQN 182 Pikante onthullingen, dit boek vind je terug op de 'Harelquin HQN-serie 101 t/m 200.

Het zijn opwindende verhalen vol verleiding en verboden verlangens in een historische setting.

ADULT ONLY, ALLEEN VOOR VOLWASSENEN.Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Nummer 5 Tinten Verder Historisch 30
Schrijver Victoria Janssen
Titel Onverhulde begeerte
Oorspronkelijke titel Under her uniform
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Isobel Hailey heeft zich vermomd als man, zodat ze in het Britse leger mee kan strijden tijdens de Eerste Wereldoorlog. Slechts een paar mensen weten hiervan, onder wie de twee officiers met wie ze het bed deelt. Hoewel ze geniet van de ongecompliceerde seks met de beide mannen, dwalen haar gedachten telkens af naar de knappe korporaal Andrew Southey. Ze vreest alleen dat haar erotische dromen over hem nooit werkelijkheid zullen worden. Hij weet immers niet dat ze een vrouw is.

Wanneer Andrew en zij samen op een missie worden gestuurd, ontdekt ze tot haar verrassing dat hij zich ook tot haar aantrokken voelt. Hoelang kan ze de waarheid - en haar verlangen naar hem - nog voor hem verborgen houden?Nummer 5 Tinten Verder Historisch 29
Schrijver Leia Rice
Titel Ménage à trois
Oorspronkelijke titel The revolutionary mistress
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Mariette is er niet trots op dat ze sinds kort seksuele diensten verleent voor wat extra francs, maar iedereen moet de eindjes aan elkaar knopen nu in Frankrijk een revolutie dreigt. En hoewel ze weet dat het niet mag, geniet ze van haar heimelijke ontmoetingen - zeker wanneer de knappe René een vaste bezoeker wordt. Naar hem verlangt ze algauw meer dan naar het geld dat hij voor haar neertelt.

Alleen is hij niet de enige die haar wil bezitten: ook de vurige revolutionair Sebastien eist dat ze zijn bed deelt. Bovendien dwingt hij haar een rijke edelman te verleiden om hem zijn geld te ontfutselen. Net wanneer ze met deze monsieur bezig is, komt René opeens binnen. Zijn reactie op wat hij aantreft, is zowel schokkend als mateloos opwindend...Nummer 5 Tinten Verder Historisch 28*
Schrijver Destiny D'Otare
Titel De inwijding
Oorspronkelijke titel Knightley's tale
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Mr. George Knightley is ronduit geschokt dat zijn geliefde Emma haar goede naam op het spel wil zetten door een ‘speeltuin’ voor volwassenen te bezoeken. Hoe kan het trouwens dat zij weet heeft van die onzedelijke plek waar de hogere kringen hun erotische fantasieën ten uitvoer brengen?

Vanzelfsprekend gaat hij met haar mee, uitsluitend om haar te beschermen. Hij doet zijn best om koel en afstandelijk te blijven, maar de sensuele sfeer en Emma’s onverwacht uitdagende gedrag laten hem bepaald niet onberoerd. En dan maakt ze hem ook nog duidelijk dat ze ingewijd wil worden in de zinnelijke liefde - door hém!

Een opwindende hervertelling van Jane Austens prachtige roman Emma!Nummer 5 Tinten Verder Historisch 27
Schrijver Georgia E. Jones
Titel Ongepast verlangen
Oorspronkelijke titel The earl takes a lover
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Niemand vermoedt dat de deugdzame gezelschapsdame Penelope Montague de schrijfster is van een opzienbarend en scabreus boek over vrouwelijke seksualiteit. De beau monde denkt dat ze in een klooster is opgegroeid, terwijl ze eigenlijk is grootgebracht door de vrouwen van het beruchte bordeel Black Swan.

Alleen bon vivant Robin Sackville Tufton, de graaf van Thanet, ziet de sensuele jonge vrouw achter Penelopes keurige voorkomen. Meteen bij hun eerste ontmoeting wekt ze een begeerte in hem die hij kost wat kost wil stillen. Helaas is het uit den boze dat hij beneden zijn stand trouwt, en haar gewoon nemen is oneerbaar - ondanks haar hartstochtelijke reactie op zijn strelingen.

Zal het Robin en Penelope lukken hun verlangen te beteugelen... of vinden ze een manier om eraan toe te geven zonder een ongekend schandaal te veroorzaken?Nummer 5 Tinten Verder Historisch 26
Schrijver Lynne Silver
Titel Beruchte verleider
Oorspronkelijke titel His desirable debutante
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Lord Pierce Brandford mag zijn moeder dan hebben beloofd snel te trouwen, hij is van plan meteen na de bruiloft zijn losbandige Londense leven weer op te pakken. Totdat hij Lady Helene Sayer ontmoet, over wie wordt gefluisterd dat ze minstens zo lichtzinnig is als hij. Ervan overtuigd dat zij de perfecte vrouw voor hem is, vraagt hij haar vader om haar hand.

Dan ontdekt hij dat zijn jonge bruid in werkelijkheid een onervaren maagd is die een wanhopige strijd voert met haar onzedelijke verlangens. Een strijd die ze heel gauw zal verliezen, als het aan hem ligt. Hij zal haar verleiden met erotische genoegens, net zolang tot ze hem smeekt haar te nemen - op alle mogelijke manieren...Nummer 5 Tinten Verder Historisch 25
Schrijver Lynne Silver
Titel Achter gesloten deuren
Oorspronkelijke titel Behind the duke's door
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Lady Elizabeth Fentworthy trouwt met alle plezier met Harrison Reedburn, de hertog van Walthingburn, zelfs al weet ze dat zijn kussen voorbehouden blijven aan zijn minnaar. Voor haar telt dat ze door dit huwelijk niet langer het gevaar loopt een oude vrijster te worden. Bovendien zal ze Harrison de erfgenaam kunnen schenken die hij zo hard nodig heeft.

Alleen loopt hun huwelijksnacht niet helemaal volgens plan... Zonder zijn knappe minnaar blijkt Harrison zijn huwelijkse plichten niet te kunnen vervullen, dus moeten ze Arthur uitnodigen in hun slaapkamer. Tot haar verrassing vindt Elizabeth de aanblik van de twee mannen samen bijzonder opwindend. Is er dan toch ook voor háár hartstocht te vinden in het huwelijksbed?

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Nummer 5 Tinten Verder Historisch 24
Schrijver Leia Rice
Titel De geheime minnaar
Oorspronkelijke titel The queen's consort
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Hofdame Arabelle zou zo graag eens van plaats wisselen met koningin Marie-Antoinette - maar niet vanwege haar rijkdom en macht. Nee, ze wil bemind worden door de clandestiene minnaar van de koningin! Hen samen zien wekt een vuur in haar op dat niet geblust kan worden door avontuurtjes met andere mannen of erotische onderonsjes met andere hofdames.

Wat zou ze graag onbetamelijke bevelen van hem krijgen of hem zelf opdragen dingen te doen waarover een hofdame doorgaans niet spreekt. Wanneer deze mysterieuze man ontdekt dat zij hem bespiedt, wacht hij haar op in de geheime gangen van Versailles...Nummer 5 Tinten Verder Historisch 23*
Schrijver Grace D'Otare
Titel De sluierdans
Oorspronkelijke titel The tale of the dancing girl
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Delilah Smith-Jones is niet alleen tolk voor de khan, ze onderwijst ook Engels aan de vrouwen in zijn harem. In ruil daarvoor leren zij haar de sensuele dansen waarmee ze hun meester amuseren.

Op een avond halen ze Delilah over te dansen voor de khan en zijn mannelijke gasten. Tot haar schrik ziet ze dat een van die gasten de knappe kolonel Weston is, over wie ze al een poosje stiekem fantaseert. Haar uitdagende bewegingen trekken onmiddellijk zijn aandacht en doen in haarzelf een ongekend verlangen ontwaken. Zal hij haar na deze opwindende dans die dingen willen leren waarvan ze alleen nog maar heeft kunnen dromen?Nummer 5 Tinten Verder Historisch 22*
Schrijver Alison Richardson
Titel Donker verlangen
Oorspronkelijke titel The birthday present
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Gravin Anna von Esslin herkent zichzelf gewoon niet. Ze heeft al twee jaar lang geen minnaar genomen! Geen van de lords in München voldoet aan haar eisen, en haar aartsvijand, James McKirnan, komt uiteraard helemáál niet in aanmerking - hoe graag hij ook zou willen.

Dan krijgt ze van haar neef een verrassing voor haar verjaardag: een anonieme minnaar die haar alleen wil ontvangen als ze geblinddoekt is. Tot haar grote plezier blijkt deze mysterieuze man bereid al haar erotische wensen te vervullen. Maar wat gebeurt er als de blinddoek af mag? Zal haar aanstaan wat ze dan ziet?Nummer 5 Tinten Verder Historisch 21
Schrijver Christa Paige & Vivien Jackson
Titel De uitdaging
Oorspronkelijke titel Sophie's rogues
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Lady Sophie Atherly en haar minnaar spelen een ondeugend spelletje. Tijdens hun erotische rendez-voustjes proberen ze elkaar zoveel mogelijk te choqueren. Sebastian staat op dit moment vóór, maar Sophie heeft een schandelijk plan om weer gelijk te komen: ze zal haar haar goede vriend en voormalige amant Edward vragen mee te doen aan hun minnespel. Heimelijk fantaseert ze nog steeds over hem, en alleen al de gedachte om door beide mannen tegelijk verwend te worden windt haar op. Sebastian is bereid mee te spelen, maar onder één voorwaarde: zij moet zich volledig onderwerpen aan de wil van de twee heren...


Nummer 5 Tinten Verder Historisch 20
Schrijver Alice Gaines
Titel Schandelijke test
Oorspronkelijke titel The devlish duke
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

'Ik wil dat je je helemaal uitkleedt en het nachthemd aantrekt dat op het bed voor je klaarligt. Zonder ondergoed.'

Met de moed der wanhoop klopt Miss Rosalind Weaver aan bij de hertog van Fallon, een man met een schandelijke reputatie. Ze móét proberen hem over te halen met haar te trouwen. Want als hij dat niet doet, huwelijkt haar vader haar uit aan een man die ze verafschuwt.

Ze denkt dat de belofte van een erfgenaam genoeg is om de beruchte hertog over de streep te trekken, maar daarin vergist ze zich. Voor hem blijkt het minstens zo belangrijk dat ze in staat is te genieten van het verwekken van die erfgenaam! Tot haar schrik stelt hij een test voor: alleen als ze in de slaapkamer aan al zijn eisen voldoet, zal ze zijn hertogin worden...Nummer 5 Tinten Verder Historisch 19
Schrijver Eva Clancy
Titel Geheim verlangen
Oorspronkelijke titel Lord Atwood's lovers
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Iedereen in de beau monde gelooft dat Lord en Lady Atwood een perfect huwelijk hebben. Ze zijn uit liefde getrouwd en kunnen duidelijk niet van elkaar afblijven - maar Imogen wordt geplaagd door herinneringen aan haar eerste huwelijk, en Charles heeft verlangens en geheimen die hij zelfs niet met zijn vrouw durft te delen.

De komst van Alexander Lambert zet hun leven volledig op zijn kop. Zowel bij Charles als bij Imogen wekt hij een verlangen dat ze niet kunnen negeren. Hebben ze misschien meer dan alleen elkaar nodig om hun huwelijk écht perfect te maken?Nummer 5 Tinten Verder Historisch 18*
Schrijver Grace D'Otare
Titel De verboden kamer
Oorspronkelijke titel The pirate's tale
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Hoewel Gertrude is opgegroeid in een kloosterweeshuis, kan ze het maar niet laten om dingen te doen die niet mogen, zoals weglopen met de bakkersjongen. Dus wanneer een zeekapitein het klooster bezoekt omdat hij een dienstmaagd nodig heeft, biedt de moeder-overste hem graag Gertrude aan - als echtgenote!

Gertrude ziet haar gedwongen huwelijk met de donkere, indrukwekkende kapitein eerst alleen als een manier om eindelijk echt uit het klooster te ontsnappen. Dat verandert wanneer hij haar een sleutelbos geeft waarvan ze één sleutel nadrukkelijk niet mag gebruiken. Die geheimzinnige sleutel blijkt namelijk toegang te geven tot een kamer die alle erotische geheimen van de kapitein verbergt... Nummer 5 Tinten Verder Historisch 17*
Schrijver Alison Richardson
Titel Gevaarlijke lust
Oorspronkelijke titel An impolite seduction
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Niets is zo onaantrekkelijk als een kuise jongeman, aldus gravin Anna von Esslin. Ze is dan ook geschokt als ze ontdekt dat haar nichtje Charlotte en haar aanstaande elkaar zelfs nog nooit hebben gekúst. Snel vraagt ze haar goede vriend Lorenzo naar Derbyshire te komen om die arme Charlotte te laten ervaren wat ze allemaal gaat missen als haar huwelijk doorgaat.

Net als Anna tevreden wil afwachten wat er verder gaat gebeuren, loopt ze een oude bekende tegen het lijf: de bepaald niet kuise James McKirnan. Hij is duidelijk vastbesloten haar te veroveren, maar hoewel ze doorgaans geen nee zegt tegen slaapkameravontuurtjes, vindt ze hem veel te gevaarlijk...Nummer 5 Tinten Verder Historisch 16*
Schrijver Portia Da Costa
Titel Schaamteloze wens
Oorspronkelijke titel A gentlewoman's dalliance
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Mary en Leonard Brigstock hebben een gepassioneerd liefdesleven, maar zelfs de vurigste geliefden willen weleens... iets anders. Met het schaamrood op de kaken bekent Mary aan haar vriendinnen dat ze heel nieuwsgierig zijn naar spanking, maar dat Leonard haar beslist geen pijn wil doen. Kordaat regelt de wereldse Lady Sofia Chamfleur een 'expert' voor hen. Deze Benedict Holcombe zal Mary en Leonard precies leren hoe ze deze pikante fantasie werkelijkheid kunnen laten worden...


Nummer 5 Tinten Verder Historisch 15
Schrijver Alice Gaines
Titel Ongepaste spelletjes
Oorspronkelijke titel Make me beg
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Heeft rokkenjager Thomas Boulton net besloten voortaan af te zien van vleselijke genoegens, ontmoet hij de opwindendste vrouw ooit! Weduwe Olivia Trent is mooi, slim, zelfbewust... en vastbesloten hem te verslaan in het spel van verleiding. Ze daagt hem uit net zo lang erotische spelletjes te spelen tot de een de ander smeekt om seks. Thomas weet zeker dat hij Olivia in een mum van tijd op haar knieën krijgt, maar al snel lijkt het erop dat juist hij zal moeten smeken om verlossing...


Nummer 5 Tinten Verder Historisch 14*
Schrijver Jackie Barbosa
Titel Tot het uiterste verleid
Oorspronkelijke titel Grace under fire
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Iedereen van de high society vindt Lady Grace Hannington maar een onhandig schaap. Iedereen, behalve Atticus Stilwell en burggraaf Colin Fitzgerald. Zíj zien in haar de ideale echtgenote voor Colin - en de gedroomde bedgenote voor hen allebei! Haar ontluikende sensualiteit is een verlokking die ze simpelweg niet kunnen weerstaan.

Grace moet alleen wel heel stevig in haar parmantige muiltjes staan om de beau monde te trotseren. Want de ladies en lords zullen natuurlijk schande spreken van zo'n onfatsoenlijke ménage à trois! Lukt het Atticus en Colin om haar met hun schaamteloze streken te verleiden?Nummer 5 Tinten Verder Historisch 13
Schrijver Anya Richards
Titel In lust gebonden
Oorspronkelijke titel Glorious enslavement
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Ik ben een slavin - omdat het moet en omdat ik het wil. Al lang wacht ik op de perfecte meester, en in het hart van Romeins Britannia vind ik hem eindelijk. Gaius Antonius Captio is rijk en machtig, en zijn overheersing brengt me in opperste extase. Maar terwijl ik me zonder aarzeling aan hem overgeef, raakt hij ontstemd door zijn toenemende verlangen naar mij. Hij vindt dat een slavin geen macht mag hebben over haar meester.

Er zijn echter grote veranderingen op komst, en het einde van ons tijdperk lijkt nabij. Zal mijn verrukkelijke onderwerping ten einde komen voordat Gaius aan zijn gevoelens durft toe te geven?Nummer 5 Tinten Verder Historisch 12*
Schrijver Alison Richardson
Titel Schandelijk plan
Oorspronkelijke titel The countess's client
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Een deugdzaam leven leiden is onvoorstelbaar saai, meent gravin Anna von Esslin. Nu de jonge weduwe bij haar familie in Parijs verblijft, moet ze tot haar spijt afzien van haar gebruikelijke zinnelijke avontuurtjes. Hunkerend naar sensueel genot, besluit ze haar toevlucht te nemen tot een plaatselijk bordeel - maar niet als klant. Om de bevrediging te krijgen waarnaar ze zo verlangt, doet ze zich voor als een van de meisjes...


Nummer 5 Tinten Verder Historisch 11*
Schrijver Portia Da Costa
Titel Schaamteloze opwinding
Oorspronkelijke titel A gentlewoman's pleasure
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Miss Lucy Dawson vindt zichzelf maar een grijze muis vergeleken met de andere dames in haar naaiclubje, die zonder enige gê ne verhalen vertellen over hun erotische escapades. Hoewel, echt kleurloos is ze niet, want iedereen vindt het tamelijk excentriek dat ze op een fiets rijdt. Maar haar liefdesleven kent weinig opwinding. Hoezeer ze er heimelijk ook naar smacht, het is lang geleden dat ze heeft genoten van de aanraking van een man.

Daar komt onverwacht verandering in als een knappe vreemde haar te hulp schiet nadat ze van haar fiets is gevallen. Voor ze weet wat er gebeurt, ontwaakt ze in een bed, in zijn cottage - poedelnaakt! De dames van het naaiclubje zullen nooit raden wat zich daarna afspeelt...Nummer 5 Tinten Verder Historisch 10
Schrijver Adelaide Cole
Titel Schandelijke afspraak
Oorspronkelijke titel The flower arrangement
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Dienstmeid Emma heeft plannen. Ooit zal ze haar eigen bloemenwinkeltje hebben, en dan zal ze voortaan kunnen doen en laten wat ze wil. Zoals haar rokken optillen voor een knappe jongen, als ze daar toevallig zin in heeft.

Tot die tijd fantaseert ze over hoe het zou zijn om met de knappe heer des huizes te verkeren. Een fantasie die hij blijkbaar deelt, want wanneer hij van haar plannen hoort, doet hij haar een schandelijk voorstel. Hij zal haar helpen haar droom waar te maken als zij zijn verlangens vervult. Ál zijn verlangens...Nummer 5 Tinten Verder Historisch 9
Schrijver Amanda McIntyre
Titel Verboden wensen
Oorspronkelijke titel Forbidden pleasures
Genre Erotische Erotische roman
Korte omschrijving

Torin is een echte strijder - eerst voor de Romeinen en nu voor Brittannië. Met vrouwen en zinnelijke genoegens houdt hij zich niet bezig. Tot hij Alyson ontmoet, een mooie, roodharige Keltische dienares. Zij wekt een begeerte in hem die volkomen nieuw voor hem is.

Als dienares van de veeleisende, wellustige Tulia is Alyson bedreven in sensuele massages. Toch kon niets haar voorbereiden op de opwinding die ze voelt wanneer ze Torin streelt. Ze móét zich wel aan hem overgeven. Maar ook Tulia heeft haar zinnen op Torin gezet...Nummer 5 Tinten Verder Historisch 8*
Schrijver Grace D'Otare
Titel Eén nacht vol overgave
Oorspronkelijke titel The queen's tale
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Eén nacht om echte hartstocht te ervaren. Meer verlangt koningin Philomena niet. Na die nacht zal ze haar plicht doen en netjes trouwen met een man die ze nog nooit heeft ontmoet.

Dante, de soldaat die naar haar vertrekken is gestuurd om haar van dienst te zijn, is knap, intrigerend en véél te vrijpostig. Eerst is Philomena dan ook vastbesloten om zich te laten gelden. Weet hij eigenlijk wel met wie hij te maken heeft? Maar in de loop van de nacht ontdekt ze met hem geneugten waarvan ze het bestaan nooit had vermoed - en geeft ze zich over aan pure extase...Nummer 5 Tinten Verder Historisch 7*
Schrijver Charlotte Featherstone
Titel Opwindende bekentenissen
Oorspronkelijke titel Forever yours
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Hoewel Christian en Elizabeth, de hertog en hertogin van Sutcliffe, veel van elkaar houden, is het minnespel een van hun vele taken geworden. Net zo voorspelbaar en net zo eentonig. Om de hartstocht terug te vinden besluiten ze elkaar brieven te gaan schrijven. Erotische, opwindende brieven, waarin ze hun verlangens opbiechten, tot in elk onbetamelijk detail. Overspoeld door begeerte, kunnen ze algauw niet anders dan hun schandelijke fantasieën uitspelen...


Nummer 5 Tinten Verder Historisch 6*
Schrijver Portia Da Costa
Titel Schaamteloze dromen
Oorspronkelijke titel A gentlewoman's ravishment
Genre Historische Erotische roman
Korte omschrijving

'Ik zou het geweldig vinden om te worden ontvoerd door een knappe bandiet...'

Wanneer de dames van een naaiclubje hun intieme fantasieën met elkaar delen, zijn sommige geschokt door de geheime verlangens van Mrs. Prudence Enderby. Maar Prudence kan zich geen leven voorstellen zonder die erotische dagdromen. Zeker niet omdat ze ook haar echtgenoot mateloos opwinden...

Toch had ze nooit verwacht dat ze daadwerkelijk van de straat geplukt zou worden door een gemaskerde man en onzedelijk behandeld zou worden in zijn koets! Alsof dat nog niet schandelijk genoeg is, neem hij haar vervolgens mee naar een boudoir om haar stoutste fantasieën tot leven te wekken...Nummer 5 Tinten Verder Historisch 5*
Schrijver Portia Da Costa
Titel Schaamteloos genot
Oorspronkelijke titel A gentlewoman's predicament
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Lady Sofia Harewood weet zeker dat er tussen de lakens meer te beleven valt dan haar eerste echtgenoot er uitrichtte. Hoog tijd om te ontdekken wat ze allemaal heeft gemist! Haar discrete speurtocht leidt haar naar Madame A. Chamfleur, die 'intieme adviezen voor dames' biedt.

De ontmoeting loopt echter heel anders dan Sofia had verwacht. Madame Chamfleur blijkt in werkelijkheid Ambrose Chamfleur te zijn - een man! En van adviezen is geen sprake. Nee, Ambrose en zijn al even viriele assistenten zijn graag bereid haar persóónlijk in te wijden in de wereld van zinnelijk genot...Nummer 5 Tinten Verder Historisch 4
Schrijver Jennifer Dale
Titel Haar nieuwe meester
Oorspronkelijke titel Her Lord and master
Genre Historische Erotische roman
Korte omschrijving

Molly werkt nog maar net als meid op Ashford Hall, of ze trekt de aandacht van Lord Ashford. Na een onbeschaamde kus om haar welkom te heten stelt hij haar aan als zijn 'persoonlijke bediende'. Haar enige taak wordt in ál zijn behoeftes voorzien - ook de meest buitensporige.

Hoewel Molly vreest dat ze haar toekomst op het spel zet als ze zichzelf aan Lord Ashford geeft, weigert ze niet. Want hoe kan ze weerstand bieden aan haar nieuwe meester... of aan het verlangen dat hij in haar doet ontwaken?

Al snel leert ze te genieten van wat de losbandige lord allemaal met haar doet. In het grootste geheim, natuurlijk...Nummer 5 Tinten Verder Historisch 3
Schrijver Alice Gaines
Titel Lessen in lust
Oorspronkelijke titel The well-tutored lover
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Lily, de hertogin van Millford, weet dat de society haar met de nek aankijkt. Het deert haar niet. Ze leeft zoals zijzelf wil en geniet daar met volle teugen van. Wanneer ze onverwacht bezoek krijgt van een knappe jonge man, wil ze hem aanvankelijk de deur wijzen. Wéér iemand die uit is op nieuwe roddels over de beruchte weduwe, denkt ze. Maar het ongehoorde voorstel dat deze Arthur Chatman haar komt doen, is domweg te aanlokkelijk. Als beginneling in de liefde wil hij leren van haar ervaring op erotisch gebied.

Lily kan geen nee zeggen tegen de charmante Arthur. Met alle plezier zal ze hem bijbrengen hoe hij een toekomstige maagdelijke bruid genot kan schenken - waarbij zijzelf zowel zijn lerares zal zijn als zijn proefpersoon...Nummer 5 Tinten Verder Historisch 2*
Schrijver Jackie Barbosa
Titel Onfatsoenlijk voorstel
Oorspronkelijke titel Taking liberties
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Lady Leticia Blake is rijk, mooi en - heel belangrijk in haar kringen - heeft aan huwelijksaanzoeken geen gebrek. Ze weet precies wat voor echtgenoot ze wil: een man die haar geheime en zedeloze fantasieën werkelijkheid kan laten worden. Maar hoe weet ze welke kandidaat het beste bij haar past? Als deugdzame debutante kan ze moeilijk van tevoren hun vaardigheden als minnaar uitproberen. Aan de andere kant... waarom niet? Dus besluit ze haar bewonderaars een voor een uit te nodigen voor een intiem rendez-vous.

De eerste die haar uitnodiging aanneemt, is de intrigerende edelman Nash Langston. Eerst is hij geschokt door haar plan, maar dan besluit hij mee te werken. Op één voorwaarde: elke onfatsoenlijke handeling die ze met de andere mannen uitvoert, moet ze daarna ook uitvoeren met hém...Nummer 5 Tinten Verder Historisch 1*
Schrijver Charlotte Featherstone
Titel Schandelijke begeerte
Oorspronkelijke titel Improper pleasure
Genre Erotische roman
Korte omschrijving

Hij is het voorwerp van haar geheime verlangen, de man over wie ze stilletjes fantaseert. Hoewel Amelia weet dat haar smachten nergens toe zal leiden, gaat ze elke week naar de Highgate Cemetery - alleen maar om een glimp van hem op te vangen. Omdat hij beslist niet mag weten wie ze is, verbergt ze haar gezicht achter een voile en spreekt ze hem nooit aan.

Nadat Lord Adrian Wallace haar overdag vanuit zijn rijtuig heeft gezien, bezoekt de onbekende vrouw hem elke nacht in de opwindendste dromen. Omdat hij maar één manier weet om zijn honger naar haar te stillen, stapt hij op een dag uit bij de Highgate Cemetery. Daar, ver weg van de teugels van de echte wereld, zal hij haar verleidelijke lichaam eindelijk leren kennen.

Maar na hun schandelijk erotische onderonsje vlucht ze weg zonder te hebben onthuld wie ze is. Lord Adrian is echter niet van plan haar nog een keer te laten ontsnappen...


Home | Harlequin