A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Irene Hannon is de auteur van de serie Hope Harbor, over een gelijknamig idyllisch kustplaatsje. Ze beheerst meerdere genres, maar blinkt uit in romantische christelijke romans. In haar thuisland Amerika won ze meerdere prijzen voor haar werk.

Deel en serie Deel 1 - De helden van Quantico
Titel Alle schijn tegen
Oorspronkelijke titel Against all odds
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2010 bij Voorhoeve
Genre Roman

Korte omschrijving

Agent Evan Cooper maakt deel uit van een FBI-team gespecialiseerd in gijzelingszaken. Hij wordt ingezet om Monica Callahan te beschermen, de dochter van een invloedrijk diplomaat. Hoewel de terroristische dreiging steeds dichterbij komt, laat Monica zich niet zomaar door de FBI vertellen waar ze kan gaan en staan. Evan heeft de grootste moeite om haar veiligheid te garanderen. Dat de vrouw hem bovendien persoonlijk raakt, maakt zijn taak er niet gemakkelijker op.


Nog niet vertaalde delen van De helden van Quantico serie:

Deel 2 - An eye for an eye
Deel 3 - In harm's wayLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Hope Harbor
Titel Cranberryzomer
Oorspronkelijke titel Hope Harbor
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 bij KokBoekencentrum Uitgevers
Genre Roman

Korte omschrijving

Na een tragische gebeurtenis is Tracy weer terug in haar geboorteplaats, waar ze haar cranberryboerderij op de rit probeert te houden. Aan romantiek denkt ze niet. Ook Michael Hunter is niet van plan romantiek in zijn leven toe te laten. De uitgebluste zakenman die in Hope Harbor wat rust hoopt te vinden na de dood van zijn vrouw, heeft zo zijn eigen geheimen. Maar wanneer Tracy hem uit de brand helpt, is het daarna zijn beurt om haar te helpen met de cranberryboerderij. Al snel waait er een frisse wind door Hope Harbor, die genezing, hoop en liefde brengt in vele levens – inclusief die van Tracy en Michael.


Deel en serie Deel 2 - Hope Harbor
Titel Zeerozen
Oorspronkelijke titel Sea Rose Lane
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 bij KokBoekencentrum Uitgevers
Genre Roman

Korte omschrijving

Eric Nash keert na een pijnlijk ontslag terug naar het dorp waar hij opgroeide. Daar blijkt het huis van zijn ouders te worden verbouwd tot een bed & breakfast. In plaats van rustig na te denken over zijn carrière, wordt hij constant afgeleid door herrie, chaos – en een knappe vrouwelijke architect. Zij probeert de chagrijnige zoon van haar opdrachtgever zoveel mogelijk te negeren, maar als hij zijn hulp aanbiedt bij een project dat haar persoonlijk raakt, ziet ze hem van een heel andere kant.


Deel en serie Deel 3 - Hope Harbor
Titel Ankerplaats
Oorspronkelijke titel Sandpiper Cove
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij KokBoekencentrum Uitgevers
Genre Roman

Korte omschrijving

Lexie Graham voedt in haar eentje een kind op en is elke seconde van de dag druk bezig. Zij heeft geen tijd voor de liefde. Adam Stone probeert als ex-crimineel een eerlijk bestaan op te bouwen. Wie had gedacht dat uitgerekend deze twee mensen als een blok voor elkaar zouden vallen? En toch gebeurt het, want in Hope Harbor komen uitersten bij elkaar en is alles mogelijk.


Deel en serie Deel 4 - Hope Harbor
Titel Lichtboei
Oorspronkelijke titel Pelican Point
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij KokBoekencentrum Uitgevers
Genre Roman

Korte omschrijving

Onverwacht erft ex-legerarts Ben Garrison een oude, afbrokkelende vuurtoren. Het liefst maakt hij het ding met de grond gelijk, maar de toren is een belangrijk monument voor de gemeenschap en redacteur Marci Weber is vastbesloten om te vechten voor het behoud ervan. In de strijd om de toren vliegen de vonken over en weer. Maar wanneer het duo gaat samenwerken, ontvlamt er een ander soort vuur...


Deel en serie Deel 5 - Hope Harbor
Titel Lavendeldroom
Oorspronkelijke titel Driftwood Bay
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij KokBoekencentrum Uitgevers
Genre Roman

Korte omschrijving

Jeanette Mason leidt een teruggetrokken bestaan op haar lavendelhoeve annex theehuis en dat bevalt haar prima. Ze is dan ook not amused wanneer haar nieuwe buurman een uitgelaten pup blijkt te hebben die haar kostbare planten uitgraaft. Hij worstelt ondertussen met de zorg voor zijn vijfjarige nichtje dat haar beide ouders verloren heeft. Kunnen ze als buren iets aan elkaar hebben of zal ergernis de boventoon blijven voeren?


Deel en serie Deel 6 - Hope Harbor
Titel Sterrenbaai
Oorspronkelijke titel Starfish Pier
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij KokBoekencentrum Uitgevers
Genre Roman

Korte omschrijving

De stugge ex-militair Steven Roark verruilde twee jaar geleden het strijdveld voor het idyllische kustplaatsje Hope Harbor in de hoop het verleden voorgoed achter zich te laten. De idealistische lerares Holly Miller leidt een teruggetrokken bestaan in Hope Harbor, totdat ze gevraagd wordt te vechten voor iets wat haar heel dierbaar is. Steven en Holly komen lijnrecht tegenover elkaar te staan in een probleem dat de kleine gemeenschap verdeelt. Tegelijkertijd kunnen ze de aantrekkingkracht die er tussen hen bestaat niet ontkennen...


Deel en serie Deel 7 - Hope Harbor
Titel Bramenweelde
Oorspronkelijke titel Blackberry Beach
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij KokBoekencentrum Uitgevers
Genre Roman

Korte omschrijving

Zach, eigenaar van een koffietent, is haar buurman, maar hij is niet van plan zich met Katherine te bemoeien, hij heeft zijn portie drama wel gehad. Tot hun wegen elkaar kruisen wanneer er een tehuis voor pleegkinderen wordt geopend, waar zowel Zach als Katherine komen helpen. Dat leidt tot de nodige botsingen... en vonken.


Deel en serie Deel 8 - Hope Harbor
Titel Strandjuweel
Oorspronkelijke titel Sea Glass cottage
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij KokBoekencentrum Uitgevers
Genre Roman

Korte omschrijving

In Strandjuweel van Irene Hannon is Christi Reece wanhopig. Lang liep haar leven op rolletjes, maar nu zit ze diep in de problemen. Daarom gaat ze naar het kustplaatsje Hope Harbor en vraagt een oude bekende om hulp: Jack.

Maar Jack wil niets te maken hebben met de vrouw die hem in het verleden heeft bedrogen. Hij heeft een nieuw leven opgebouwd aan de kust van Oregon en daarin is geen plaats voor Christi, ook niet als ze vlakbij een mysterieus strandhuisje betrekt. Maar hij moet zijn mening bijstellen, zeker als blijkt dat hij háár hulp ook nodig heeft...


Deel en serie Deel 9 - Hope Harbor
Titel Bloesempad
Oorspronkelijke titel Windswept way
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2023 bij KokBoekencentrum Uitgevers
Genre Roman

Korte omschrijving

Na een grote tegenslag is Ashley Scott toe aan een nieuw begin. Ze besluit naar Hope Harbor te verhuizen, waar ze een bouwvallig huis heeft gekocht. Jonathan Gray weet niet goed wat hij met de knappe vrouw aan moet die is ingetrokken op het landgoed naast zijn huis. Haar aanwezigheid gaat hem niks aan totdat ze zijn hulp inroept. Wanneer hij merkt dat hij gevoelens voor haar krijgt, werpt hij een muur tussen hen op. Er is geen plek in zijn leven, en zijn hart, voor romantiek.

Ashley en Jonathan zullen hun krachten moeten bundelen om het vervallen huis om te toveren tot een plek vol liefde en vreugde.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website irenehannon.com


Home | Boekenkast H |