A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Voor Tamara Haagmans (1980) uit Heerlen is schrijven net als ademen: ze doet het al haar hele leven. Na heel veel oefenen, doorzetten en diverse deelnames aan schrijfwedstrijden, kwam ze bij LS terecht. Haar onverbeterlijke romantische inslag zie je altijd terug in haar verhalen. Je kunt Tamara altijd wakker maken voor een goed boek, voor sushi óf wanneer ze een nieuwe jurk mag uitzoeken, want je zult haar nooit in een broek zien. Tamara Haagmans woont samen met de liefdes van haar leven: haar man en zoon – en haar boekenkast.

Titel Je ogen worden zwaar
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 bij U2pi
Genre Roman

Korte omschrijving

Stoppen met roken door hypnose. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Nadja, een rijzende ster bij een modeblad, gaat het toch proberen. In eerste instantie lijkt het ook allemaal goed te gaan, tot ze een vreemde bijwerking ontdekt. Is dat het wel allemaal waard en kan ze de problemen die zijn ontstaan zelf oplossen, of moet ze hulp inroepen?


Titel Het is niet wat het lijkt
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 bij MijnBestseller
Genre New Adult

Korte omschrijving

 

Het lijkt Sanne allemaal mee te zitten als ze een contract krijgt bij een uitgever, die haar een sexy redacteur toewijst om haar wegwijs te maken in het boekenvak. Niet alleen komt haar droom van een eigen boek uit, ze heeft het ook wel héél gezellig met Dave tijdens het werk. Jammer genoeg lijkt haar beste vriend Dennis niet blij voor haar. En dat is toch vreemd, want gunnen beste vrienden elkaar niet alle geluk van de wereld?

* In 2018 heruitgegeven bij SVM Publishing met als titel 'Verblind door hem'.


Titel Lot uit de loterij
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 bij Tinteling Romance
Genre Erotische Roman

Korte omschrijving

Verhalenbundel met 3 erotische chicklits.
In De Ervaring van je Leven is Ellen dolblij als ze bij een wedstrijd de ervaring van haar leven heeft gewonnen. Helaas vindt het bedrijf haar inzending net iets te erotisch; daarom bieden ze haar alleen de vakantie aan. Als ook nog haar vriendin afzegt, besluit ze maar om alleen te gaan. Dat pakt goed uit als ze op het hete Tenerife Robert ontmoet, die al haar dromen waarmaakt. Maar is Robert wel wie hij zegt te zijn?
Als je niet af en toe een gokje waagt, mis je misschien wel de ervaring van je leven.

Toen Niki de advertentie voor de wedstrijd in Dubbel Verliefd las, besefte ze zich niet precies wat het zou inhouden als ze daadwerkelijk zou winnen. Maar als ze wordt verkozen tot DE dubbelganger van zangeres Donna Diva, leert ze wat daar allemaal bij komt kijken. Het wordt allemaal nog ingewikkelder als Niki als een baksteen valt voor de manager van Double D. Want hij is niet alleen haar manager...
Soms moet je dubbel zien om erachter te komen wie de ware is.

In Wachtrij voor de Ware is Lexi zich aan het voorbereiden om het uit te maken met Roel. Daarvoor moet ze nog even snel boodschappen doen. Omdat ze haast heeft, dringt ze voor in de rij. De man achter haar, Chris, is daar niet van gecharmeerd en al helemaal niet meer als ze als miljoenste klant een reisje wint. Om van hem af te komen, zegt Lexi toe dat ze wel samen met hem op reis zal gaan. Maar is dat wel zo'n goed idee?
Voorkruipen in de rij is soms nodig om verder te komen in de liefde.

Bevat een link (QR-code) naar het gratis bonusverhaal 'Komt allen Tezamen'.
De vier delen: De ervaring van je leven, Dubbel verliefd, Wachtrij voor de ware, Komt allen tezamen, zijn ook apart verkrijgbaar als e-book.


Titel Helemaal niets mis mee
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 bij MijnBestseller
Genre Roman

Korte omschrijving

Als Mirjam en Michel op een dag bedenken dat hun seksleven wel een oppepper kan gebruiken en besluiten om naar een parenclub te gaan, is dat het begin van een humoristische zoektocht naar 'meer' tussen de lakens.
Omdat ze beiden niet weten wáár ze precies naar op zoek zijn, gaat dit in rap tempo van kwaad tot erger en leidt het tot verschillende hilarische ontmoetingen, gebeurtenissen en belevenissen, en uiteindelijk stevent het in een razend tempo af op een onverwachte climax als het toch niet hélemaal zo leuk is als het leek.


Titel Ctrl Alt Delete
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 bij Kabook Uitgevers
Genre New Adult

Korte omschrijving

 

Lily werd als kind behandeld voor NonHodgkin, maar moest daardoor noodgedwongen stoppen met dansen. De behandeling slaat aan, en na een lang behandeltraject wordt Lily genezen verklaard. Ze pakt haar leven weer op en na jaren hard werken komt haar wens uit: ze mag dansen in de videoclip van Unity, een van de hotste boybands op aarde! Ze ontmoet Jim, gameontwerper, en samen moeten ze werken aan haar clip. Jim blijkt een irritante kwal, die het bloed onder Lily's nagels vandaan haalt. Toch krijgt Lily gevoelens voor Jim, als ze een andere kant van Jim ontdekt en ziet hoe hij zich inzet voor kinderen in het ziekenhuis. Langzaam maar zeker groeien ze naar elkaar toe. Het leven lijkt Lily eindelijk toe te lachen. Tot dat vreselijke moment...

* In 2020 heruitgegeven bij Luitingh-Sijthoff met als titel: 'Alles op het spel'.


Titel Sprong in het diepe
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 bij Ellessy Relax
Genre Roman

Korte omschrijving

Tessa heeft geen leuk jaar achter de rug. Ze verliest haar baan én haar vriend op hetzelfde moment. Als haar moeder haar een vakantie geeft omdat ze zelf niet kan gaan, neemt Tessa die na enig twijfelen aan. Alleen... Ze zit op een golfresort in Duitsland, en het is november. Alle winkels en restaurants zijn gesloten en er is echt helemaal niemand, behalve de Nederlandse badmeester Thomas die haar onder zijn hoede neemt. Telkens als ze in zijn buurt is, gebeuren er hele vreemde dingen. Aan het eind van haar vakantie haalt Thomas haar over om er nog een paar dagen met hem aan vast te plakken. Hij moet dan wel werken maar er blijft genoeg tijd over om leuke dingen te doen. Omdat er thuis toch niemand op haar wacht zegt ze ja. Het ene reisje loopt naadloos over in het andere en ondanks alle vreemde gebeurtenissen groeien Tessa en Thomas steeds dichter naar elkaar toe. Tot Thomas ineens helemaal van de aardbodem verdwijnt, om op een héél onverwacht moment weer op te duiken met een schokkende onthulling.


Titel De mooiste dag van je leven
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Feelgoodroman

Korte omschrijving

Krista had de trouwjurk natuurlijk nooit moeten passen. Ze wist al dat er iets niet klopte toen haar collega Marthe de prachtige wolk stof uit de doos haalde, maar toch. Marthe dwong haar zowat om de jurk aan te trekken, en ja, hij zal als gegoten. Maar Krista heeft geen vriend, laat staan trouwplannen. En dan vindt ze in dezelfde doos ook nog trouwgeloftes en een ring. Die spullen horen niet thuis in hun kringloopwinkel. Van wie is de jurk geweest?


Titel Er was eens...
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 bij Tinteling Romance
Genre Roman

Korte omschrijving

Deze prinsessen hebben geen prins op het witte paard nodig!

Welkom in pretpark 'Lang en Gelukkig Land', een plek waar dromen uitkomen. Althans, voor de kleine bezoekers van het pretpark die nog geloven in prachtige prinsessen en prinsen op het witte paard. Voor Nandi, Noa en Noortje is de werkelijkheid wat minder sprookjesachtig. Voor deze drie jonge meiden vormen kotsende kleuters, opdringerige exen en overheersende moeders de dagelijkse realiteit. Wat deze prinsessen echter niet nodig hebben, is een Prins Charming die ze uit hun muiltjes blaast. Nee, in Lang en Gelukkig Land komt de liefde uit een andere hoek. En in de vorm van een prachtig elfje, een sexy redster in nood en een stoere bardame.

* Bevat drie sprookjes: Appels & Elfenstof; Theekopjes & Motorlaarzen; Koekenpan & Cocktails.


Titel Plankenkoorts
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Feelgoodroman

Korte omschrijving

Mara werkt bij het familiebedrijf van haar opa en oma: een winkel met tweedehands boeken, bladmuziek en theaterstukken. Op een dag komen er ineens tientallen mensen achter elkaar de winkel binnen. Ze halen alles overhoop en lijken op zoek te zijn naar iets, maar wat? Wat ligt er in het winkeltje van Mara's opa en oma?

Dan komt er een knappe man de winkel binnenlopen... Hij heet Lucas, en Mara denkt dat hij ook de winkel komt slopen. Maar niets is minder waar. Wie is hij, en waarom is hij uit het niets zo geïnteresseerd in Mara?


Titel De kreeft
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Kort verhaal

Korte omschrijving

Thuiskok Joyce wordt ingehuurd om een chic diner klaar te maken. De enige voorwaarde: kreeft staat op het menu. Moet ze die echt klaarmaken? Haar hart breekt al bij het idee. Als haar leuke busje dan ook nog startproblemen krijgt én de gastheer van het diner een heel aantrekkelijke man blijkt te zijn, weet Joyce niet meer hoe ze heeft. Wordt de avond een fiasco? En hoe loopt het af met de kreeft?


Titel Met een beetje geluk
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Feelgoodroman

Korte omschrijving

Wanneer haar tante overlijdt, erft Nicole een klein pretpark. Hoewel het in een verschrikkelijke staat verkeert en haar tante hoge schulden had, is Nicole vastbesloten om het park nieuw leven in te blazen. Maar Marc, de manager van het pretpark, probeert Nicole te overtuigen het park aan hem te verkopen. En elke keer als hij in de buurt is, lijkt er van alles mis te gaan: de wallaby’s ontsnappen, een bestelling voor de brasserie gaat fout, en Nicole krijgt een flinke boete. Gelukkig komt daar hulp van Nicoles vriendin Daniëlla, die met een fantastisch idee komt om het park te redden.


Titel Italiaanse toestanden
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Kort verhaal

Korte omschrijving

Fleur heeft geen idee in wat voor toestanden ze terechtkomt als ze door haar werkgever naar Italië wordt gestuurd om de mysterieuze miljonair Stephano Visconti op te sporen en op te foto te zetten. Datis namelijk makkelijker gezegd dan gedaan, want het is tot nu toe nog geen enkel roddelblad gelukt om een goede foto van hem te maken. Na enkele hopeloze pogingen om bij Stephano in de buurt te komen, komt Fleur in contact met Raoul, een oude bekende. Ze had niet gedacht hem ooit nog te zien. Het lot lijkt haar gunstig gezind, want hij blijkt Stephano's chauffeur te zijn! In de hoop dat ze via Raoul bij Stephano in de buurt kan komen, gaat ze met hem op date. En stiekem vindt ze dat eigenlijk helemaal niet erg...


Titel Uit onverwachte hoek
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Kort verhaal

Korte omschrijving

In Uit onverwachte hoek van Tamara Haagmans is Holly een succesvolle fotograaf met een missie: ze wil alleen eerlijke en mooie foto’s maken als tegenhanger van de paparazzifoto’s die levens kapotmaken.

Holly kan het weten, twaalf jaar geleden heeft ze zelf een levensverwoestende foto verkocht en hoewel haar geld en roem werden beloofd, hield ze er alleen een bittere nasmaak en een verpeste reputatie aan over… Wanneer ze door een invalklus in contact komt met Milan, klikt het meteen. Algauw komen er gevoelens in het spel, maar als Milan vertelt dat zijn jeugd is verpest door zijn beroemde vader en hij een hekel heeft aan de showbizzwereld, zwijgt Holly over haar carrière. Maar waarom, ze is toch trots op wat ze doet? Net als Holly besluit eerlijk te zijn, komt ze erachter dat haar carrière niet het enige is wat tussen hen in staat... Weet Holly haar verleden achter zich te laten?
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Sprookjes bestaan
Titel De mooiste van het land
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Kort verhaal

Korte omschrijving

Wanneer Noa haar nieuwe collega Ralf tijdelijk in huis neemt, lopen de spanningen al snel hoog op

Noa werkt als prinses in Lang en Gelukkig Land, een baan die als een droom voor haar in vervulling gaat. Bovendien woont ze ook in een van de appartementen op het park, op nog geen vijf minuten van haar werk! Wanneer ze op een dag thuiskomt en haar nieuwe (en heel knappe) collega Ralf tegen het lijf loopt, voelt ze zich direct tot hem aangetrokken. Wanneer Noa hem tijdelijk onderdak aanbiedt, vraagt ze zich al snel af of het wel zo’n goed idee is om samen te gaan wonen met iemand die ze zo aantrekkelijk vindt...


Deel en serie Deel 2 - Sprookjes bestaan
Titel Als een lopend vuurtje
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Kort verhaal

Korte omschrijving

Wanneer Nandi wordt lastiggevallen door haar ex Brian, kan ze wel wat bescherming van een knappe prins gebruiken...

Wanneer Nandi’s grote droom uitkomt – ze wordt aangenomen als prinses in Lang en Gelukkig Land – stelt haar vriend Brian haar een ultimatum: de baan of hun toch al niet meer zo geweldige relatie. Nandi aarzelt geen moment en kiest voor de baan. Maar Brian blijkt dat niet zo leuk te vinden en hij brengt Nandi steeds vaker ongewenste bezoekjes op haar nieuwe werk. Gelukkig is daar Nandi’s knappe collega Maikel, die Nandi wel helpt haar ex van zich af te slaan. Zou hij dan wel een geschikte prins voor haar zijn?


Deel en serie Deel 3 - Sprookjes bestaan
Titel De vlam in de pan
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Kort verhaal

Korte omschrijving

Op haar nieuwe werk komt Noortje onverwachts haar prinses op het witte paard tegen. Maar wat zullen haar ouders daarvan vinden?

Noortje woont met haar zeven broers in een groot landhuis net buiten Lang en Gelukkig Land, het amusementspark waar ze een baan heeft weten te bemachtigen, godzijdank met goedkeuring van haar strenge ouders. Ze wordt dag en nacht in de gaten gehouden en mag nergens naartoe zonder gezelschap van een van haar oudere broers. Wanneer ze op het park al snel een knappe prinses genaamd Jenna ontmoet, weet ze niet wat ze moet doen: Noortjes ouders weten niet dat ze op vrouwen valt en zullen haar bovendien nooit toestaan haar vrije tijd met Jenna door te brengen. Noortje moet samen met haar nieuwe prinses een manier vinden om zichzelf te bevrijden uit haar gouden kooi. Zullen haar ouders het ooit begrijpen?
Andere titels van deze auteur Enkele korte verhalen in multi-auteur omnibussen zoals:
* Deadline
* De donkere dagen
* Brave new love
* Jubileum Omnibus 141
* Jubileum Omnibus 147
Website tamarahaagmans.nl


Home | Boekenkast H |