Boeken koop je bij Bol

Zoeken in deze site:


Nieuwe boeken

Het verkrijgen van een historische roman is beslist geen kleinigheid. Sowieso worden er steeds minder in het Nederlands uitgegeven en bij de "betere" boekhandels zijn ze gewoon niet te koop. Als je er al één kunt vinden, dan is dat een Engelstalige pocket. De enige winkel die af en toe een hardcover historische roman te koop heeft, is BoekenVoordeel. Historische romans in paperbackvorm kun je daar meestal wel vinden.

Ik ben vele jaren lid geweest van ECI en kon daar vroeger ieder kwartaal wel een nieuwe historische roman vinden. De laatste jaren is echter ook hier bijna niets meer te vinden en dus heb ik mijn lidmaatschap opgezegd. Tenslotte kan ik ook zo wel in de gaten houden wanneer er weer eens in nieuwe HR wordt uitgegeven en kan ik die ook gewoon via de boekhandel bestellen.

2e-hands boeken

Voor 2e-hands boeken zijn rommelmarkten en het Internet uitermate geschikt voor het vinden van dit genre boeken.

Op deze pagina vindt u een overzicht van internetsites waar regelmatig 2e-hands HR's te koop worden aangeboden. Ik raad u aan deze sites regelmatig te bezoeken om te zien of er iets nieuws bij is gekomen.

Hou bij het kopen van boeken via Internet vooral rekening met de verzendkosten. Voor de verzending van één boek betaal je ongeveer € 2,64 en bij meerdere boeken is dat € 6,75 (pakketpost). Om optimaal gebruik te maken van de verzendkosten bij pakketpost, is het het handigste om meerdere boeken bij één verkoper te bestellen.

Voor de tarieven per gewicht kun je de website van Post.NL raadplegen.

Internetsites waar regelmatig historische romans te koop worden aangeboden (Nederland)
Boeken koop je bij Bol
Marktplaza NL Markplaats EBay
ECI Candlelight BoekenWeg
Boekenlust Dreambooks Idefix
Lovely Books BoekenVoordeel
De Boekenboom De Boekenwurm
Internetsites waar regelmatig historische romans te koop worden aangeboden (België)
Kapaza 2e hands.BE
... ... ...


Home | Extra