Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Intro

Don't judge a book by it's cover... Dat kan dan wel zo zijn, maar ik vind de omslag van een boek wl belangrijk. Een deel van het plezier begint immers al bij de omslag. En dat geldt heus niet alleen voor historische romans. Ook een thriller kan mijn aandacht vangen, alleen al door een intrigerende omslag.

Bij een historische roman is het echter meer dan alleen een omslag. Het is een herkenning, een onmiddellijke realisatie van... h, dit is een historische roman in mijn genre.

Helaas gebeurt het regelmatig dat covers dubbel worden gebruikt. Er gaat dan iets helemaal mis met mijn onmiddellijke herkenning, want heb ik dat boek nou wel of niet...?

Ik vind het ook altijd erg leuk om de omslagen van de buitenlandse boeken te bekijken en om al die coveraangelegenheden wat extra aandacht te geven, is hier het Coverparadijs. Voor het bekijken van die dubbele covers en een verzameling buitenlandse uitgaves van historische romans.Dubbele covers                                Buitenlandse coversHome | Extra