Romans koop je bij Bol


Tussen 1999 en 2002 verschenen er bij Audax Publishing 112 nummers van de Candlelight Surprise serie. Het zijn hedendaagse verhalen. Vanaf nummer 91 krijgt Surprise een geheel nieuwe look en wordt er een flinke dosis humor aan de verhalen toegevoegd.

Als een boek deel uitmaakt van een serie staat er een * naast het nummer. Je vindt de reeks en eventuele andere boeken van de auteur terug op de pagina: Harlequin series en losse nummers.

Nummer Surprise 112*
Schrijver Kasey Michaels
Titel Zon, zee en...
Oorspronkelijke titel This must be love
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Jane Preston maakt zich op voor de jaarlijkse zomervakantie met haar ouders als haar nichtje Molly haar kantoor binnenstormt met een krankzinnig plan. Molly wordt ontslagen bij de krant als ze niet snel met een indrukwekkende primeur komt. Om haar te redden neemt Jane Molly's plaats in op een bijeenkomst van vooraanstaande mensen aan de arm van de saaie professor John Romanowski. Wat ze niet weet is dat haar 'begeleider' niemand minder is dan J.P. Roman, auteur van verschillende bestsellers, die incogniti de bijeenkomst bezoekt om ideeën op te doen voor zijn volgende boek. Het duurt niet lang voordat Jane tot haar nek in het zand zit. Maar net als ze door Johns vermomming heen dreigt te kijken, stuit ze op een verhaal dat haar zomers avontuur ronduit spetterend kan maken...


Nummer Surprise 111*
Schrijver Marcia Evanick*
Titel Al die mannen!
Oorspronkelijke titel Catch of the day
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

In het plaatsje Misty Harbor wonen veel vrijgezellen - en als enige ongetrouwde vrouw en nieuwkomer wordt Gwen Fletcher daar het slachtoffer van.
Gwen gaat een restaurant openen en de timmerman die ze heeft aangenomen voor de renovatie, lijkt vastbesloten haar te mijden.
Daniel is dan ook de enige man die Gwen niet probeert te versieren.
Toch kan hij het niet laten om haar te hulp te schieten als ze wordt overspoeld door overijverige bewonderaars. Voordat hij er erg in heeft, doen de geruchten de ronde dat hij en Gwen een stel zijn en dan dringt het opeens tot Daniel door dat hij verliefd is op Gwen...

* Op de omslag staat foutief Evnick, dat moet Evanick zijn.Nummer Surprise 110
Schrijver Bobby Hutchinson
Titel Wachten op de ware
Oorspronkelijke titel Straight to the heart
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Surprise 109*
Schrijver Lisa Wingate
Titel Uitgekookt!
Oorspronkelijke titel Texas cooking
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Surprise 108
Schrijver Judi McCoy
Titel Hemeltjelief
Oorspronkelijke titel Heaven in your eyes
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Geloof het of niet. Maar ik, Anne McAllister heb ooit een saai leven geleid. Nu heb ik al het avontuur dat ik ooit heb gewild als U.S. Marshall, die een maffioso moet beschermen tegen zijn vroegere baas. Alleen blijkt Drew Falcone geen maffioso te zijn, maar een undercoveragent… en plotseling beschermt hij mij. Toch klopt er iets niet aan hem. Het komt niet alleen door de foute manier waarop hij zijn werk doet, maar hij weet ook dingen over mij die hij onmogelijk kan weten… intieme dingen die ik slechts heb gedeeld met één andere man...


Nummer Surprise 107
Schrijver Dixie Kane
Titel Opgejaagd & wild
Oorspronkelijke titel Chasing Lily
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Lily Redmond is verloofd met een saaie bankier en leidt bepaald niet het wilde leven dat haar oma Lilian ooit als Hollywoodster heeft geleid. Lilian wil haar biografie schrijven en is van plan een oude moord op te rakelen. Als Lily haar oma wil afleiden, treft ze in Lillian's bed een heel ander soort afleiding...
Hoe kon een bekwame privé-detective zich zo in de luren laten leggen door een oude dame? Sam Hunter wilde dat hij daar een antwoord op had... en de sleutel voor de handboeien waarmee hij vast zat aan het bed. Toen Lily de slaapkamer binnenstapte, zwoer ze dat ze geen moment van zijn zijde zou wijken tot ze haar oma had gevonden. Zodra hij de kans had, zou Sam Lily proberen te dumpen, maar het probleem was dat hij dat niet wilde...


Nummer Surprise 106*
Schrijver Kasey Michaels
Titel Pas op voor mij!
Oorspronkelijke titel Love to love you baby
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Waarschijnlijk zijn er wel ergere dingen in het leven dan vrijgezel, schatrijk en gepensioneerd zijn voor je dertigste, maar Jack Trehan kan er niet één bedenken. Hij raakt zwaar gedeprimeerd, maar dan vindt hij een rieten mand op zijn veranda... met een baby erin!
Keely McBride wil graag grote penthouses inrichten in Manhattan. In plaats daarvan moet ze de villa inrichten van Jack, die plotseling vader is geworden. Keely wordt opgenomen in een krankzinnig huishouden, compleet met een in de steek gelaten baby, een gekke, oude tante en een paar imitatiegangsters... om nog maar te zwijgen over de charmante Jack. Op de een of andere manier kan Keely de verleidelijke Mr. Trehan niets weigeren...


Nummer Surprise 105*
Schrijver Lisa Plumley
Titel Droomdate of nachtmerrie?
Oorspronkelijke titel Perfect together
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Op haar zevenentwintigste is Marley Madison een actrice die haar beste tijd heeft gehad. Ze moet snel iets bedenken om haar carrière een duwtje in de rug te geven - en om incognito in het populaire programma Dream Date te verschijnen.
Ook sportverslaggever Jake Jarvis doet mee aan het programma en hoe beter Marley hem leert kennen, des te moeilijker het voor haar wordt om gemotiveerd te blijven. Als ze zich realiseert dat hetgeen haar carrière een duwtje in de goede richting kan geven er ook voor kan zorgen dat hun harten worden gebroken, staat ze voor een zware en moeilijke keus...


Nummer Surprise 104*
Schrijver Kasey Michaels
Titel Hou me in de gaten
Oorspronkelijke titel Too good to be true
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Wie Grady Sullivan ziet, valt meteen op hem... of je moet Annie Kendall heten. In dat geval kun je hem niet uitstaan. Tenslotte is de intelligente Annie bij de Peevers' om te bewijzen dat ze de kleindochter van de miljardair is. Hoe kan ze de oude man zo ver krijgen om haar als zijn kleindochter te aanvaarden met zo'n knappe lijfwacht die in haar nek hijgt? Als beschermer van de lieftallige erfgename vindt Grady dat deze opdracht hem op het lijf geschreven is. Oké, misschien is een somber oud landgoed vol gewetenloze familieleden en bedienden niet de juiste plek om een vrouw te versieren. Het enige wat telt is dat Grady verliefd genoeg is om alles voor haar op het spel te zetten, inclusief zijn dierbare vrijgezellenleven.


Nummer Surprise 103*
Schrijver Kasey Michaels
Titel Bruid op de vlucht
Oorspronkelijke titel Can't take my eyes off of you
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Shelby Taite heeft nog nooit van East Wapeneken gehoord. En dat geldt ook voor de rest van de superrijken van Philadelphia. Niemand denkt eraan om Shelby daar te gaan zoeken. Behalve Quinn Delaney...
Als ex-agent is Quinn de perfecte kandidaat om de onrustige juffrouw Taite op te sporen die, in plaats van naar het altaar te lopen, de bus heeft genomen om op zoek te gaan naar haar eigen geluk.
Quinn papt aan met de argeloze 'Shelley Smith' en verliest haar geen moment uit het oog. Als gastvrouw in een restaurant heeft ze de tijd van haar leven en iedereen is dol op haar. Tot een poging tot ontvoering hen doet opschrikken en de problemen en de lol pas echt beginnen...


Nummer Surprise 102
Schrijver Lisa Plumley
Titel Zoete broodjes, echte liefde
Oorspronkelijke titel Falling for April
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

De bakkerij waar April Finnegan werkt mag dan in een dipje zitten, ze is niet van plan om met de plaatselijke middenstand samen te gaan werken. Helaas is ze niet de enige die met dat idee rondloopt. De rijke en aantrekkelijke Ryan Forrester loopt haar danig voor de voeten.
Ryan heeft zijn hele leven blind kunnen vertrouwen op zijn rijkdom en familieconnecties, maar krijgt opeens te maken met een merkwaardige weddenschap. De impulsieve, kleurrijke April daagt hem uit om twee weken in Saguaro Vista te overleven... zonder portefeuille of familieconnecties! Ryan gaat de uitdaging aan, maar zal het hem ook lukken om zonder zijn geld indruk te maken op April?


Nummer Surprise 101
Schrijver Trish Jensen
Titel Liefde onder de leden?
Oorspronkelijke titel Stuck with you
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Paige Hart en Ross Bennett kunnen elkaar niet uitstaan. Als advocaten in een echtscheidingszaak maken ze elkaar het leven zuur... tot ze het slachtoffer worden van een bomexplosie in het gerechtsgebouw.
Nadat de twee aartsvijanden zijn blootgesteld aan een zeldzaam virus, moeten ze twee weken in quarantaine in dezelfde ziekenhuiskamer. En alsof dat nog niet erg genoeg is, blijkt het virus de menselijke hormonen uit balans te brengen.
Paige en Ross voelen zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken, maar zijn ervan overtuigd dat de aantrekkingskracht tijdelijk is. Toch kunnen ze elkaar niet vergeten. Hebben ze de ziekte echt? Of is het iets anders...?

* Ook uitgegeven als Pink Pocket 30 met als titel: Onderhuids!Nummer Surprise 100*
Schrijver Sue Civil-Brown
Titel Oma's liefdesval
Oorspronkelijke titel Catching Kelly
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Acht jaar geleden had Kelly Burke haar krankzinnige familie verlaten in een wanhopige poging een normaal leven te leiden. als ze hoort dat er een knappe man bij haar oma is ingetrokken om de financiën van de familie te beheren, gaat ze haastig naar huis om hem weg te sturen. Eenmaal terug bij haar geliefde,maar excentrieke familieleden ontdekt Kelly dat Seth Ralston eerder een bedreiging is voor haar hart dan voor haar familie. Want zijn glimlach laat haar verraderlijke hart sneller slaan. Geen enkele man zou zo’n mooi lichaam mogen hebben. En zijn kussen... Dan ontdekt Kelly zelf de onverwachte behoefte om wild en opwindend te leven. De vraag is alleen of Seth een blijvertje is....


Nummer Surprise 99
Schrijver Lisa Hendrix
Titel Alles voor een miljoen
Oorspronkelijke titel Runaway bay
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Het leven van Jackie Barnett staat op zijn kop. Eerst zegt haar vriend hun romantische vakantie naar een tropisch eiland af.
Jackie's baas dringt erop aan dat ze toch op vakantie gaat - alleen. Hij wil namelijk dat zij een toelage aftroggelt van het hoofd van de Phelps Stichting, die toevallig ook op het eiland is. Helaas is haar aartsvijand Reade Hunter er ook... om de toelage voor haar neus weg te kapen!
Jackie zal Reade dit keer met zijn eigen wapens verslaan. Ze is haar vriend kwijt - en ook haar bagage - maar ze is niet van plan die toelage door haar neus te laten boren! En als Reade haar ziet in een sexy zomerjurk, lijkt hij het niet erg te vinden om de toelage... of zijn hart te verliezen...


Nummer Surprise 98*
Schrijver Sue Civil-Brown
Titel Liefde in zicht!
Oorspronkelijke titel Chasing rainbow
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Jack Carpenter is in Paradise Beach gaan wonen om een einde te maken aan zijn ongeregelde leven en een leuke vrouw te zoeken. Dan stormt de ongeordende Rainbow Moonglow zijn leven binnen. Het aantrekkelijke medium zet Jake's leven volkomen op zijn kop.
Jake weet dat hij en Rainbow verschillen als dag en nacht. Zijn vurige verlangen naar haar trotseert echter alle logica, en Rainbow beminnen is het enige wat hij wil. Ze is zo verleidelijk als een zomerse bries en zo onvoorspelbaar als het weer. Al gauw beseft hij dat hij haar niet meer kan laten gaan... ook al moet hij haar achtervolgen tot in de eeuwigheid.


Nummer Surprise 97
Schrijver Darlene Gardner
Titel 1 + 1 = 4
Oorspronkelijke titel Bait & switch
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Om een crimineel achter slot en grendel te krijgen en zijn broer te redden, stemt Mitch toe om de plaats van zijn tweelingbroer in te nemen. Als politieagent voelt hij zich als een vis in het water bij de undercover opdracht. Hij is ervoor opgeleid. Niets kan hem echter voorbereiden op de knappe blonde vrouw die bij hem op de stoep staat. De knappe blondine is ziedend en Mitch weet wat hem te doen staat: hij moet de vriendin van zijn broer terug zien te winnen. Peyton het hof maken is niet zo moeilijk. Hij moet alleen zijn handen thuis zien te houden. De enige vraag die dan nog rest is op Peyton op hem of op zijn evenbeeld valt.


Nummer Surprise 96
Schrijver Bobby Hutchinson
Titel De man van 0906
Oorspronkelijke titel Gentleman caller
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Giechel, kreun – geef de baby een schone luier - hijg, kreun – draai de hamburger om. Maxine Bleckner had het onder de knie. Acht tot tien keer per dag twintig minuten aan de telefoon en ze kon de huur en de boodschappen betalen. Tot ze een nieuwe klant kreeg die alleen maar wilde praten… over boeken, kunst en over haar.

Journalist Harry Watson had dit verhaal nodig om de eindjes aan elkaar vast te knopen. De vrouw die hij had opgebeld wist hem echter zo te boeien met haar zwoele stem en onschuldige lach, dat hij haar wilde leren kennen. Helaas was hij verstrikt geraakt in zijn eigen leugens. De enige manier om dit tot een goed einde te brengen was haar de waarheid te vertellen…Nummer Surprise 95*
Schrijver Julie Kenner
Titel In de ban van de riem
Oorspronkelijke titel Aphrodite's passion
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

De riem van Aphrodite was zoek, en Hale wist dat hij al zijn superkrachten nodig zou hebben om dat ding terug te halen. De sterveling die hem had gevonden en droeg, ene Tracy Tannin, viel niet in de smaak bij mannen. Althans, niet voordat ze de riem in handen kreeg. Opeens wilde iedereen haar hebben... inclusief een aantal akelige knapen met foute bedoelingen.
De riem kon alleen op een eerlijke manier verkregen worden. Dat betekende dat Hale niet gewoon onzichtbaar kon worden om zo de riem te stelen. Hij zou een relatie met Tracy moeten beginnen. Misschien kon hij haar ervan overtuigen dat ze heel aantrekkelijk was. Pas dan zou ze beseffen dat ze het waard was om van te houden, met of zonder riem.


Nummer Surprise 94
Schrijver Katherine Deauxville
Titel Maagd in de aanbieding
Oorspronkelijke titel The last male virgin
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Het was nog nooit gebeurd, maar Leslie was niet tegen hem opgewassen. Ze had veel publiciteit rond Dr. Peter Havistock verwacht Uiteindelijk had dat stuk een vliegtuigongeluk overleefd, veertien jaar bij een stam in de wildernis van Papoea-Nieuw-Guinea geleefd, en een bestseller geschreven over die stam. Maar zijn tournee langs de universiteiten was te wild. Op Yale brulden ze om meer, op Brown gingen ze door het lint.
Eerlijk gezegd had Leslie nog nooit een doctor in de antropologie meegemaakt die zich gedroeg zoals Havistock. En hoewel zijn ceremoniële string... authentiek ... was, zag ze er de noodzaak niet van in dat hij zijn volmaakte lichaam toonde op ieder televisietoestel in het land. En toen verklaarde hij in Harry King Live dat hij nog maagd was! En dat hij op zoek was naar een vrouw! En dat hij met haar wilde trouwen! Tja, nam ze aan, voor alles was een eerste keer...


Nummer Surprise 93
Schrijver Lisa Plumley
Titel De lekkere ex
Oorspronkelijke titel Reconsidering Riley
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Jayne Murphy is een vrouw aan de top. Van trendy coupe tot goed verzorgde nagels is zij het beeld van de modieuze vrouw uit de moderne stad die een bestseller op haar naam heeft staan. Het boek is gebaseerd en geïnspireerd op haar eigen liefdesrelatie met de knappe natuurfotograaf Riley Davis, die haar hart heeft gestolen - en er prompt mee is verdwenen. Bij wijze van onderzoek voor haar volgende project organiseert Jayne een workshop voor in de steek gelaten vrouwen. Maar het ziet er naar uit dat het onderkomen en de plek die ze daarvoor heeft uitgekozen niet de juiste zijn - want de leider van haar groep met wie ze een week de natuur in zal trekken is niemand anders dan...
Riley heeft geen flauw idee dat hij de inspiratiebron voor Jayne’s bestseller is geweest, laat staan dat hij Jayne en haar groep een week lang moet begeleiden door de wildernis...

Nummer Surprise 92
Schrijver Judi McCoy
Titel Dat had je gedroomd!
Oorspronkelijke titel You're the one
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Cassandra Kinross heeft eindelijk de man van haar dromen ontmoet. Rand MacPherson belichaamt alles wat ze in een man zoekt: hij is groot, blond en de eigenaar van zijn eigen bouwbedrijf. Het feit dat hij haar huis opeist en het helemaal naar zijn smaak wil verbouwen, maakt Cassandra woedend. Ze doet er alles aan om hem tegen te werken, maar de onverstoorbare Rand is absoluut niet van haar onder de indruk. Integendeel, hij lijkt haar zelfs grappig te vinden... en dat is nogal onverwacht, aangezien Cassandra geen gewone vrouw is - en dat ook al een hele tijd niet is geweest.


Nummer Surprise 91
Schrijver Kylie Adams
Titel Net als in een B-film
Oorspronkelijke titel Baby, baby
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

De carrière van Tatiana Fox verloopt precies zoals haar leven. Eerst laat haar man haar in de steek en dan neemt haar kindermeisje ontslag. Alles gaat er beter uitzien als Tatiana een rol weet te bemachtigen in een grote film, maar ze kan pas aan de opnamen beginnen als ze een nieuwe oppas heeft.

Dan verschijnt Jack Thorpe op het toneel. Hij is naar Hollywood gegaan in de hoop een filmcarrière te kunnen beginnen, en heeft dringend geld nodig. Wat begint als een zakelijke regeling, verandert al snel als Tatiana door haar werk alle kanten uit wordt getrokken... en Jack aan de touwtjes van haar hart trekt.Nummer Surprise 90*
Schrijver Lynn Kurland
Titel Voor altijd de mijne
Oorspronkelijke titel My heart stood still
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

In een door een troosteloos Engels landschap omgeven kasteel droomt Iolanthe MacLeod over de zee en over een donkere, knappe man die haar komt redden. Er zijn eeuwen verstreken en ze heeft het gevoel dat ze tevergeefs heeft gewacht.
Thomas McKinnon is gewend aan het overwinnen van onbereikbare hoogten, zowel als het gaat om zaken als om de bergen waar hij van houdt. Maar als hij de kans krijgt een kasteel uit de twaalfde eeuw te restaureren, steekt hij met een hamer in de hand de Atlantische Oceaan over. Hij verwacht niets anders te vinden dan spinnenwebben en onkruid.
Maar in dat oude, vervallen kasteel leeft de geest van een middeleeuwse Schotse vrouw - een vrouw die zo duidelijk aanwezig is dat hij bereid is alles voor haar te doen en alles op het spel te zetten om haar voorgoed de zijne te maken.


Nummer Surprise 89*
Schrijver Claire Cross
Titel Een toontje lager
Oorspronkelijke titel Double trouble
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

TWEE ZUSSEN - EEN RAMP
Wat heeft James Coxwell ooit gezien in mijn tweelingzus Marcia (afgezien van haar schoonheid)? Ik weet wat zij in hem zag - geld, prestige en nog meer geld... Maar dit keer heeft ze hem de ogen geopend.
Vanaf het moment dat het grote geld niet meer binnenstroomt, laat Marcia hem en de kinderen in de steek en vertrekt met onbekende bestemming. Maar voor een man die zijn baan kwijt is en zijn huwelijk heeft zien stranden, weet James zich goed staande te houden. En dat komt niet alleen omdat hij er zo aantrekkelijk uitziet in een spijkerbroek.
Wat ik zo goed vind, is dat hij zich vastklampt aan wat hij belangrijk vindt. Ik heb een zwak voor zulke mannen.
Dat betekent niet dat ik de huiselijke taken ga overnemen nu moeder is verdwenen. En dat betekent ook niet dat ik ga vallen voor James' natuurlijke charme. Nee, niet nog eens in ieder geval...
Trouwens, ik heb er altijd voor gezorgd dat ik niet per vergissing werd aangezien voor mijn tweelingzus en daar zal ook geen verandering in komen - hoe gerieflijk dat ook is voor een zeker aantrekkelijke man...


Nummer Surprise 88
Schrijver Mary Campisi
Titel Eenvoudige rijkdom
Oorspronkelijke titel Simple riches
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

KIJK IN JE HART
Het ontwikkelen van luxe vakantiecentra mag een vreemde carrière zijn voor Alexandra Chamberlain, die nooit op vakantie gaat, maar ze is goed in haar werk. Het zal echter niet makkelijk zijn om de inwonders van het stadje Restalline ervan te overtuigen dat de stad moet plaatsmaken voor een vakantiecentrum.
Nick Androvich heeft Restaline één keer verlaten en heeft daarvoor moeten boeten. Gedreven door schuldgevoelens is hij teruggekeerd naar het stadje. Als enige arts en zoon van een van de oudste families in de stad, is Nick aan zijn geboorteplaats gebonden op manieren die Alex nooit zal begrijpen. Nick noch Alex verwacht dat een zakelijke overeenkomst persoonlijk kan worden, of dat zakelijke onderhandelingen zullen verbleken in het licht van ouderwetse gevoelens. Plotseling twijfelt Alex aan alles waar ze altijd in heeft geloofd en vraagt Nick zich af of zijn gekwetste hart aan het herstellen is. Want allebei ontdekken ze wat echt belangrijk is in het leven: liefde, lachen en elkaar kussen onder de sterren. Dat is de eenvoudige rijkdom van het leven die het waard is om voor de vechten.


Nummer Surprise 87
Schrijver Judi McCoy
Titel Verborgen schat
Oorspronkelijke titel Say you're mine
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Wanneer Libby Grayson de verpletterende mooie Ier Declan O'Shae ontmoet, doet ze aanvankelijke alles om hem van het lijf te houden. Ze heeft net een rampzalige relatie achter de rug en is al haar vertrouwen in mannen kwijt. Ook al heeft ze heel wat foute en fantasten ontmoet, Declan overtreft alles! Niet alleen beweert hij dat hij en verborgen schat op het spoor is... Of hij zweert hij dat het amulet dat hij draagt hem ooit gegeven is door een zigeunerin... of geeft hij na een hartstochtelijke nacht toe dat hij eigenlijk een kapiteint is de twee eeuwen geleden na een storm op het strand van Florida is aangespoeld... Nee, het is ook nog eens zo dat hij er ieder woord van gelooft.
En wat nog veel erger is, Libby gaat hem zo langzamerhand ook nog geloven.


Nummer Surprise 86
Schrijver Judi McCoy
Titel Droomprins
Oorspronkelijke titel I dream of you
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

EEN MAN OM VAN TE DROMEN
Stel je voor dat alles om je heen zo problematisch is als het maar kan. Stel je voor dat je bedrijf in de problemen zit, je verloofde je de bons heeft gegeven en je familie je gek maakt.
En stel je dan eens voor dat je een fles op het strand vindt en er plotseling een prachtige man voor je staat, die je vertelt dat je alles kunt krijgen wat je maar wenst. Nou, Maddie Winston heeft beslist het recht om te denken dat ze haar gezonde verstand heeft verloren. Maar de pret en de spelletjes zijn nog maar net begonnen.


Nummer Surprise 85
Schrijver Meryl Sawyer
Titel Onvergetelijk
Oorspronkelijke titel Unforgettable
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

IK KAN ERVOOR ZORGEN DAT JE VAN ME GAAT HOUDEN
Greg Braxton vindt haar tijdens noodweer bewusteloos onderaan een klif. Ze klampt zich hartstochtelijk aan hem vast en fluistert woorden die hem zowel schokken als opwinden. Als ze bijkomt, herinnert ze zich haar naam niet en herkent ze haar eigen gezicht niet in de spiegel. Hij noemt haar 'Lucky'. Ze heeft een auto-ongeluk overleefd dat haar fataal had kunnen worden.

Het is echter nog niet voorbij. Iemand uit haar duistere verleden houdt haar in de gaten. Als ze wordt beschuldigd van een misdrijf waarvan ze zich niets kan herinneren, moet ze achter haar ware indentiteit zien te komen, voordat iemand anders dat doet. Greg Braxton, de stoere man die haar leven heeft gered, is haar laatste kans. Maar durft ze een man die ze nauwelijks kent wel te vertrouwen?
Terwijl Lucky steeds verder wordt meegesleept in een hartstochtelijke relatie met Greg, hoopt ze dat haar geluk niet opraakt.Nummer Surprise 84*
Schrijver Colleen Faulkner
Titel De laatste vrijgezel
Oorspronkelijke titel Taming Ben
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

DE LAATSTE VRIJGEZEL...
Ben Gordon, de enige vrijgezel die is overgebleven uit een groep van vrienden die tegen het huwelijk waren, zegt nog steeds nee tegen langdurige relaties. Althans, tot hij een klacht indient tegen Mackenzie Sayer, de eigenares van het schildersbedrijf dat hij in de arm heeft genomen om zijn huis te schilderen. Hoewel hij de vrouwen heeft afgezworen, heeft geen enkele vrouw Ben zo snel of zo hard getroffen. En het lijkt wel alsof ze elkaar al eerder hebben ontmoet...

...STAAT OP HET PUNT GESTRIKT TE WORDEN!
Mackenzie kan nauwelijks geloven dat Ben zich haar niet herinnert van de middelbare school! Daar staat tegenover dat ze erg is veranderd sinds de tijd waarin ze een verlegen tiener was. Maar ze herinnert zich hem wel. En als hun zakelijke onenigheid omslaat in een sensuele, persoonlijke reactie, kan ze hem niet de rug toekeren. Uiteindelijk heeft de klant altijd gelijk... En misschien is die klant deze keer wel de ware voor haar.Nummer Surprise 83
Schrijver Lynda Simmons
Titel Verdwijning om middernacht
Oorspronkelijke titel Just the way you aren't
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ZE WAS VOLMAAKT VOOR HEM...
Alles gaat er belsist beter uitzien voor kunstenares Sunny Anderson. Ze mag een plafondschildering maken voor een van de beste hotels van New York. En ze is verliefd geworden... op de lange, donkere en buitengewoon knappe projectmanager van het hotel. Het probleem is dat hij haar als een dan de jongens ziet. Maar Sunny is van plan heimelijk naar een officieel feest te gaan en hem te bewijzen dat ze onder haar overall vol verfspatten op-en-top vrouw is.

... MAAR DAT WIST HIJ NOG NIET
Hoewel de elegante vreemde, die zich voorstelt als Sonja, Michael bekend voorkomt, raakt hij helemaal onder haar bekoring.
Op geheimzinnige wijze verdwijnt ze om middernacht. Er blijft alleen een paar oorbellen ahter. Terwijl Michael zijn Assepoester probeert op te sporen, raakt hij eraan gewend dat Sunny hem voor de voeten loopt. Als snel krijgt hij het vermoeden dat hij de vrouw van zijn dromen toch wel eens gevonden kan hebben... in de jongensachtige kunstenares die zijn hart heeft veroverd.Nummer Surprise 82
Schrijver Kathern Shaw
Titel Schijnhuwelijk
Oorspronkelijke titel Make-believe matrimony
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

EERST TROUWEN...
Voor Annie Brown is het winnen van de loterij niet alleen een zegen. Hoewel het moeilijk is bezwaar te maken tegen de extra vijftig miljoen op haar bankrekening, had ze nooit verwacht dat ze zou worden bestormd door mannen die met haar willen trouwen. Aangezien ze heel zelfstandig is, weigert ze te geloven dat ze het soort vrouw is dat een man nodig heeft om haar te beschermen... tot de knappe rechercheur Ryan Armstrong haar een aanbod doet dat ze niet kan afslaan.

...EN DAARNA VERLIEFD WORDEN?
Als Annie tegen Ryan zegt dat ze geen aanklacht wil indienen tegen een 'onschadelijke' bewonderaar die zich bij haar huis ophoudt, vindt Ryan haar even naïef als knap. Maar na een beangstigend incident raakt ze overstuur en bedenkt Ryan een manier om haar achtervolgers te ontmoedigen: Annie en hij kunnen doen alsof ze getrouwd zijn. Het duurt echter niet lang voordat deze praktische regeling verandert in hartstocht... en Ryan vastbesloten is zijn aantrekkelijke 'vrouw' te laten zien dat ware liefde haar de beste bescherming biedt.Nummer Surprise 81
Schrijver Vanessa Grant
Titel Het staat in de sterren
Oorspronkelijke titel Seeing stars
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

TIJDELIJKE HARTSTOCHT
Astronome Claire Welland uit Arizona heeft alles behalve sterretjes in haar ogen als het op romantiek aankomt. Ze weet dat wonen op een afgelegen bergtop voor de meeste mannen een huwelijk onmogelijk maakt, maar dat betekent nog niet dat ze niet wat romantisch plezier kan maken. het laatste wat ze verwacht als ze naar haar vroegere woonplaats Port Townsend gaat voor de reünie van de middelbare school, is dat ze halsoverkop verliefd wordt op Blake McKenzie.

LIEFDE VOOR ALTIJD
Blake, ooit het enfant terrible van Port Townsend, is een prominent scheepsbouwer die zich wijdt aan het helpen van ontspoorde jongeren. Als hij Claire vraagt of ze met een van zijn jongens over astronomie wil praten, hoopt hij dat ze bij een lastige puber misschien wat interesse kan opwekken. het is nooit bij hem opgekomen dat ze hem ook kan inspireren - om verliefd te worden. Blake is vastbesloten om Claire te laten zien dat hun gemeenschappelijke toekomst in de sterren staat... als ze het maar wil zien.Nummer Surprise 80
Schrijver Vanessa Grant
Titel Denk aan de liefde
Oorspronkelijke titel Think about love
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

DENK AAN ROMANTIEK
Het laatste wat de succesvolle zakenvrouw Samantha Jones verwacht, is dat haar geliefde grootmoeder in een verpleeghuis moet worden opgenomen... en dat ze naar het afgelegen Gabriola Island moet vliegen om voor haar nichtje te zorgen, wier ouders zijn verongelukt. Maar familie is voor Samatha even belangrijk als haar baan bij Cal Tremaine, en ze is vastbesloten haar carrière niet te laten verstoren door haar plotselinge moederschap... tot de koppige Cal iets aanbiedt wat nog verleidelijker is...
DENK AAN MIJ
Cals snel groeiende softwarebedrijf heeft veel te danken aan de capaciteiten van Samantha, en Cal is niet van plan haar te laten ontsnappen. Maar als Cal Samantha voor het eerst buiten kantoor ziet, realiseert hij zich dat hij wil dat ze hem ziet als man, in plaats van als haar baas. Plotseling biedt hij haar een huwelijk aan om de rechter gunstig te stemmen bij de toewijzing van de voogdij over haar nichtje, maar wat hij in werkelijkheid wil, is dat Samantha echt zijn vrouw wordt... in de ware betekenis van het woord.


Nummer Surprise 79
Schrijver Sandra Madden
Titel Onverwachte terugkeer
Oorspronkelijke titel Since you've been gone
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

NIETS ZAL OOIT NOG HETZELFDE ZIJN...
Bailey, de 'dode' echtgenoot van Amanda Tate, is zojuist springlevend opgedoken. Hij wil dolgraag de draad van zijn oude leventje weer oppikken. Maar Amanda is niet meer het lieve, volgzame vrouwtje dat voor hem zorgde toen hij nog medicijnen studeerde. Ze heeft een succesvolle loopbaan als presentatrice van een culinair tv-programma, een verloofde met wie ze op het punt staat te trouwen en een dochter - die van Bailey - die ze moet opvoeden. Hoe legt ze dat uit aan de man die nog steeds een trouwboekje met haar deelt? En hoe kan ze in vredesnaam weerstand bieden aan zijn onweerstaanbare aantrekkingskracht?

...NU AMANDA'S MAN TERUG IS
Alleen de gedachte aan zijn vrouw hield dokter Bailey Tate in leven toen zijn vliegtuig was neergstort in de verre jungle. Hij weet dat hij vroeger niet zo'n goede echtgenoot was, maar heeft zijn leven gebeterd. Hij krijgt dertig dagen de tijd om dat te bewijzen, anders zal Amanda de scheiding aanvragen. Haar vertrouwen terugwinnen is niet gemakkelijk, maar Bailey zal er alles aan doen om een nieuw leven op te bouwen met zijn mooie, sexy, onafhankelijke vrouw... een liefde die voor altijd is.Nummer Surprise 78
Schrijver Sara Howard
Titel Een pittige tante
Oorspronkelijke titel Fantasy man
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

LICHTEN, CAMERA...
Emma Darby uit New York heeft maar één ding voor ogen als ze het vredige Amity in Wyoming bezoekt: het vinden van de volmaakte locatie voor de film die haar baas wil maken. Succes betekent de kans dat ze assistent-regisseur kan worden. Dat is iets waar Emma altijd van heeft gedroomd. Maar zaken doen met de sexy Cal Worth, haar door de burgemeester aangestelde gids, is moeilijk. Plotseling speelt de rancher, die arts is geworden, met zijn warme, bruine ogen de hoofdrol in Emma's dagdromen.

...LIEFDE
Cal moet bekennen dat het hem bevalt dat Emma pit heeft, en hij kan niet ontkennen dat hij in de verleiding komt haar te kussen, zodra ze haar mond opendoet om ruzie met hem te maken. Maar het kleine Amity is zijn geboorteplaats en hij is niet van plan daar filmploegen en hooghartige filmsterren te laten binnendringen om een vrouw tevreden te stellen die al haar hele leven onderweg is. Tot Emma beter begrijpt wat goed is voor de gemeenschap... en inziet dat het enige thuis wat ze ooit wil hebben, in zijn hart ligt...Nummer Surprise 77
Schrijver Carol Rose
Titel Riskante overeenkomst
Oorspronkelijke titel Risky business
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

OP WEG NAAR SUCCES...
Josh Morgan heeft een vrouw nodig met wie hij indruk kan maken op de grote zakenjongens, zodat ze hem de promotie zullen geven waarvoor hij zo hard heeft gewerkt. Katie Flanagan zou met haar sexappeal de volmaakte, zogenaamde verloofde kunnen zijn... Alleen heeft haar zus hem jaren geleden vernederd door hem alleen voor het altaar te laten staan. Hij heeft Katie altijd mooi en onweerstaanbaar gevonden, maar zijn hele toekomst in haar handen leggen, zou weleens heel riskant kunnen zijn.

De enige reden waarom Katie instemt met het voorstel van Josh, is dat een lening die hij lang geleden aan haar zus heeft verstrekt, hem het recht geeft de fotostudio van haar grootvader te verkopen. Als ze zich voordoet als zijn verloofde, geeft hij haar een halfjaar de tijd om de studio in de zwarte cijfers te krijgen. Maar als Josh en zij de overkeenkomst bezegelen met een kus, weet Katie dat ze met vuur speelt. Uiteindelijk zouden de anderen hen kunnen doorzien. Of nog erger: ze zouden verliefd kunnen worden!Nummer Surprise 76*
Schrijver Marcia Evanick
Titel Terugkeer van een wildebras
Oorspronkelijke titel Jeremiah's return
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ZE WIL OP EIGEN BENEN STAAN...

Rosaleen Tompkins, is de prinses van Wild Rose in Iowa, de elegante, knappe dochter van de rijkste familie van de stad. Stil en gehoorzaam heeft ze haar ouders haar kostscholen, universiteit en zelfs de man met wie ze trouwt, laten kiezen. Maar het leven heeft haar een aantal harde lessen geleerd. Haar huwelijk is op de klippen gelopen. Haar vader is gestorven. En Rosaleen is eindelijk de baas over de graansilo's van Wild Rose.. en over haar eigen leven... totdat de wildebras Jeremiah Hess terugkomt...

EN IN ZIJN ARMEN LIGGEN

Jeremiah die bij de marine werkt, is haastig teruggekeerd naar Wild Rose. Zijn broer, die zwaar gewond is, wordt ervan beschuldigd de graansilo's van de stad in brand te hebben willen steken. Jeremiah houdt vol dat Zach het niet heeft gedaan... en uitgerekend Rosaleen gelooft hem. Als ze aanbiedt hem te helpen met het zuiveren van Zachs naam, weet Jeremiah dat er meer op het spel staat dan alleen het bewijzen van de onschuld van zijn broer. Want nu staat ook zijn hart op het spel, omdat hij van plan is Rosaleen te bewijzen dat hij de man is op wie ze al haar hele leven wacht...Nummer Surprise 75
Schrijver Suzanne Barrett
Titel Geen rozen zonder doornen
Oorspronkelijke titel Hearts at risk
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

EEN AFGELEGEN PARADIJS...
Tom McKittrick, een man met een miljoenenbedrijf, besluit opeens zijn zaak van de hand te doen. Hij wil van de schok bekomen op het landgoed dat hij heeft geërfd, maar dan ontdekt hij een Eva in zijn paradijs. April Fairchild bewoont het portiershuis van het landgoed. Ze kweekt rozen en kruiden en heeft prachtige ogen.

EEN NIEUW LEVEN
April Fairchild is niet van plan zich door Tom te laten verjagen uit het huis waarin ze zich veilig voelt. Toch krijgt ze medelijden met de snelle zakenman wanneer ze ziet dat hij zich geen raad weet op het platteland. April weet dat deze knappe man iets van haar kan leren. Als ze het slim aanpakt, kan ze oogsten wat ze heeft gezaaid.Nummer Surprise 74
Schrijver Laura Phillips
Titel Kleine koppelaarster
Oorspronkelijke titel The littlest matchmaker
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

WIL JE MET ONS TROUWEN?
Vanaf het moment dat Justine Shaw het engeltje in de spijkerbroek met een waterpistool ziet, is ze verliefd... en klaarblijkelijk is dat gevoel wederzijds. In feite wil de kleine Lindsey Latimer dat Justine met haar vader trouwt, die toevallig Kane Latimer is, de populairste vrijgezel van de stad. Justine ontdekt echter dat de charmante magnaat de carrière kan verwoesten die ze met zoveel moeite heeft opgebouwd... en dat hij haar kan laten vergeten dat hij de laatste man op aarde is met wie ze ooit wil trouwen.

WIL JE DE MIJNE WORDEN?
Kane is verre van immuun voor de charmes van Justine. Als hij alleen maar naar haar kijkt, gaat zijn hart al sneller kloppen. Maar hij heeft de harde les geleerd dat carrièrevrouwen en het moederschap niet samen gaan en hij is niet van plan zich door zijn dochter van het tegendeel te laten overtuigen. Als hij bereid is een nieuwe moeder voor Lindsey te zoeken, zal de kandidate alles moeten zijn wat Justine niet is. Ondertussen zal hij zijn best doen om zich te verzetten tegen alles wat Justine is - mooi, begaafd... en volmaakt voor hem.Nummer Surprise 73
Schrijver Cheryl Holt
Titel De proef op de som
Oorspronkelijke titel Mountain dreams
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ZIJ VERMENGT ZAKEN MET PLEZIER...
Het enige wat Allison Masters wil, is haar tirannieke vader laten zien dat ze sterk genoeg is om de top te bereiken van het familiebedrijf, een luxe hotelketen. Dus is ze de wanhoop nabij als hij haar verbant naar Jackson Hole om een van de modernste hotels van de keten te leiden. Niet alleen voelt Allison zich niet op haar plaats in het afgelegen Jackson; ze ontdekt ook dat Harley Beaudine gedurende zes maanden in de bar van het hotel zal optreden.

...EN RAAKT VERSTRIKT IN DE LIEFDE
Een verschrikkelijk vliegtuigongeluk dwong country & westernzanger Harley Beaudine te stoppen met optreden. Als hij de inwendig verscheurde Allison ontmoet, kan hij niet anders dan haar troosten op zijn manier. Als Allison weigert zijn nieuwe overwinning te worden, raakt Beau geïntrigeerd door de vurige schoonheid. Iets in haar zorgt ervoor dat hij wil geloven dat de hartstocht die ze hebben gedeeld, het begin kan zij van iets echts... iets waar dromen van gemaakt zijn.Nummer Surprise 72
Schrijver Karen Drogin
Titel Aantrekkelijke kluizenaar
Oorspronkelijke titel Solitary man
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

NA EEN WEEKEND ASSEPOESTER...
Als Eleanor Grahams knappe baas haar vraagt een weekend mee te gaan naar het landgoed van zijn vader, is ze heel verbaasd. De rijke, chique Joshua Barton leeft in een heel andere wereld dan zij. Er is geen sprake van dat een man als hij belangstelling kan hebben voor zo'n gewone vrouw als zij... zelfs niet als hij haar het gevoel geeft dat ze Assepoester is zodra ze in zijn buurt komt.

...EEN LEVEN LANG GELUKKIG
Als Joshuna Barton ontdekt dat zijn financieel analiste bijverdient als jeugdbibliothecaresse, wil hij haar aan zijn zijde hebben terwijl hij probeert de kloof te overbruggen tussen hem en zijn vader en indruk te maken op zijn nieuwe stiefmoeder, een bekende kinderboekenschrijfster. Maar Joshua heeft er niet op gerekend dat hij zich sterker tot Eleanor aangetrokken zal gaan voelen. Ze is een vrouw die heel anders is dan alle andere vrouwen die hij ooit heeft gekend. Als zoete kussen uitlopen op een hartstochtelijke nacht, wil Joshua dat er nooit een einde aan de betovering komt. Maar het zal hem veel moeite kosten om Eleanor ervan te overtuigen dat ze kan geloven in een sprookjesachtige afloop...Nummer Surprise 71
Schrijver Adrienne Basso
Titel Een nacht met gevolgen
Oorspronkelijke titel A night to remember
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

KAN EEN HARTSTOCHTELIJKE NACHT…
Kevin Manning, een stoere politieagent uit Boston, heeft beloofd dat hij zal zorgen voor de familie van zijn dodelijk gewonde partner. Hij verwacht niet dat het troosten van diens rouwende zusje Nikki zal leiden tot een hartstochtelijke nacht. Maar omdat hij ervan overtuigd is dat een sombere individualist een schoonheid als Nikki niets te bieden heeft, vertrekt hij, zodat ze alleen wakker wordt. Als hij maanden later terugkomt, ontdekt hij dat ze de grootste moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen… en dat ze zijn kind verwacht.

LEIDEN TOT EEN LEVENSLANGE LIEFDE?
Nikki kan het Kevin niet vergeven dat hij haar in de steek heeft gelaten wanneer ze hem harder nodig heeft dan ooit, of dat hij zo begerenswaardig is dat haar hart naar hem blijft hunkeren. Als ze zijn aanbod aanneemt om haar onderdak te bieden en haar te steunen, houdt ze zich voor dat het alleen maar is tot de baby is geboren en ze weer voor zichzelf kan zorgen. Toch is er iets in de tedere, en o, zo verleidelijke blik van Kevin, dat haar vertelt dat hij haar weleens net zo hard nodig kan hebben als zij hem.Nummer Surprise 70
Schrijver Lori Handeland
Titel Onvervulbare wensen
Oorspronkelijke titel When you wish
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ALLES IS MOGELIJK
Met een beetje geluk krijgt masseuse Grace Lighthorse een toelage voor een project waar ze van droomt: het verstrekken van knuffeldekentjes aan zieke kinderen. Maar haar weldoenster staat erop dat ze eerst samenwerkt met de briljante geleerde Dr. Daniel Chadwick, een irritant logische - en sexy - individualist, die niet in alternatieve geneeskunde gelooft, laat staan in iets wat zo ongrijpbaar is als liefde. Toch kan Grace er niets aan doen dat ze zich tot de zwaartillende dokter voelt aangetrokken...

...ALS JE EEN WENS DOET
Daniel, die zich er allang van bewust is dat zijn omgang met zieken te wensen overlaat, heeft zich teruggetrokken in zijn huisje in de bossen van noordelijk Wisconsin en wijdt zich aan medisch onderzoek. Hij is niet van plan zijn financiële toelage af te staan aan Grace, die in een heleboel dwaze dingen gelooft; inclusief de genzende kracht van de aanraking... en de magie van een kus bij maanlicht.Nummer Surprise 69
Schrijver Elise Smith
Titel De laatste kans
Oorspronkelijke titel Two of a kind
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

DE EERSTE LIEFDE...
Regina Sutherland leeft in het verleden: oude Engelse literatuur is haar passie. De roodharige docente geeft les in poëzie op Idlewild College en verlangt naar een man, die net zo romantisch is als de helden uit haar boeken. Ze dacht dat ze hem gevonden had in de briljante Will Creeden, haar eerste liefde, maar Will brak haar hart. Regina is hem nooit vergeten en kan haar ogen niet geloven als hij plotseling weer voor haar staat, met dezelfde hartveroverende lach als toen...

DUURT HET LANGST...
Will is het nieuwe hoofd an de vakgroep Engels. Het is een veeleisende functie, maar hij maakt zich meer zorgen over iets anders: het weerzien met de vrouw van wie hij ooit heeft gehouden. Acht jaar geleden vroeg hij haar ten huwelijk en hij kon niet begrijpen waarom ze niet meteen ja zei. Nu wil hij alles op alles zetten om haar terug te winnen en haar dezelfde vraag te stellen...Nummer Surprise 68
Schrijver Jane Kidder
Titel Gewoon onweerstaanbaar
Oorspronkelijke titel Only in your arms
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

PIJNLIJKE HERINNERINGEN
Caroline Sawyer is dolgelukkig dat ze naar huis kan voor het kersthuwelijk van haar moeder, die weduwe is - maar ze heeft liever dat de bruidegom in spe iemand anders is dan de vader van haar ex-verloofde, Joshua Chandler. Twaalf jaar geleden is Josh een paar dagen voor hun huwelijk zonder iets te zeggen verdwenen. Nu is Caroline bang dat er ongewenste herinneringen naar boven zullen komen als ze hem terug ziet.

EEN NIEUW BEGIN
Josh weet niet hoe hij de eerstvolgende dagen door moet komen. Een confrontatie met de vrouw van wie hij gelooft dat ze hem heeft afgewezen, is wel het laatste wat hij wil. En voelen dat het tussen hen weer klikt als vanouds, is wel het laatste wat hij verwacht. Er moet een wonder gebeuren willen Josh en Caroline de pijn en woede van het verleden lang genoeg opzij kunnen zetten om elkaar opnieuw te ontdekken. En heel misschien kunnen ze dan zelf een bruiloft vieren.Nummer Surprise 67
Schrijver Lisa Plumley
Titel Rendez-vous met de liefde
Oorspronkelijke titel Her best man
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ALS EER ONDEUGENDHEID IN HET SPEL IS...
Het werd verondersteld alleen maar een vriendschappelijke ontvoering te zijn. In haar wanhoop om te voorkomen dat haar beste vriend trouwde met een oplichtster regelde erfgename Macy Vandevier-March een ontvoering van de bruidegom. Daarna werd hij aan boord gebracht van de privéjet van haar familie voor een reisje door het land, tot hij bij zijn positieven kwam. Maar Macy's goede bedoelingen zijn vergeten als ze op een hoogte van 9000 meter een man ontdekt die knap, stoer en donker is, en die geen idee heeft waar hij in verzeild is geraakt. Hij is ook de verkeerde man...

...WORDT DIE VAST GEVOLGD DOOR LIEFDE
Dex Haven weet zeker dat hij in de hemel moet zijn Waar zou hij anders een blauwe lucht vinden en zo'n mooie blondine, die hem nauwlettend bekijkt? Dan herinnert hij zich dat dat het gezicht is van Macy Vandevier-March, de superrijke erfgename en aantrekkelijke nietsnut. Er is geen sprake van dat hij door dit prinsesje een huwelijk laat voorkomen. Maar er gebeuren vreemde dingen als je in de wolken bent...Nummer Surprise 66
Schrijver Mary Schramski
Titel De reddende engel
Oorspronkelijke titel Angel next door
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

EEN TIJD OM TE HERSTELLEN...
Als de ten onrechte geschorste politieman Jason Anjell op de Chimera-ranch aankomt, wil hij maar één ding: zijn naam zuiveren, zodat hij snel terugkan naar zijn geliefde baan. In zijn barak naast die van de drukbezette paardentrainster Nikki Walsh en haar problematische nichtje Ellie, denkt hij niet aan verliefd worden op de rondborstige, blauwogogie schoonheid die hij kooklessen aanbiedt... en een wijze les in liefde.

...EN VERLIEFD TE WORDEN
Met zijn knappe uiterlijk en zijn tedere omgang met Ellie laat Jason de knieën van Nikki knikken. Maar ze heeft te veel pijn gekend om haar hart voor hem te openen. Toch is er iets in zijn vriendelijke ogen waardoor ze naar het leven gaat verlangen datze zichzelf nooit heeft toegestaan. Nu hij haar en Ellie omringt met liefde en veiligheid, vraagt ze zich af of ze eindelijk een man gevonden heeft die ze kan vertrouwen.Nummer Surprise 65
Schrijver Lynda Simmons
Titel Speelse liefde
Oorspronkelijke titel This magic moment
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

KON EEN VRIJBUITER...
Reid Ferguson was de fascinerendste man die Viki ooit had gekend. Maar na een gelukkig huwelijk van acht jaar had ze zijn koffers gepakt. Sinds ze twee kleine kinderen moest opvoeden, kon Viki niet langer leven met een charterpiloot die van het ene avontuur in het andere rolde. De kinderen hadden een echt thuis nodig, en zij had behoefte aan zekerheid... maar Reid kon zich nergens voorgoed vestigen, zelfs niet voor de vrouw van wie hij hield.

...EEN HUISVADER WORDEN?
Hoewel Reid zich geen leven zonder Viki en de kinderen kon voorstellen, kon hij zich ook niet voorstellen dat hij ieder weekend het gras maaide of hekken schilderde. Het enige wat hij wilde hebben, was een kans om haar ervan te overtuigen dat ze iets hadden wat veel meer waard was dan een volmaakt huis. Met een speels plan om haar te verleiden zou Reid Viki misschien duidelijk kunnen maken dat zekerheid voortkwam uit liefde voor altijd.Nummer Surprise 64*
Schrijver Colleen Faulkner
Titel Op gevaarlijk terrein
Oorspronkelijke titel Tempting Zack
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

VERLIEFD OP EEN MAN...
Als dokter Kayla Burns gaat werken in het ziekenhuis van Land's End, is de kleine Savannah Taylor een van haar eerste patiënten. Jim, de stoere vader van Savannah, is even onweerstaanbaar als zijn dochter, maar hij wil niets te maken hebben met eerzuchtige vrouwen als Kayla...

DIE VROUWEN AFGEZWOREN HEEFT!
Jim is een kundig timmerman. Hij laat zich overhalen om de keukenkasten te maken die Kayla zo dringend nodig heeft. Wanneer hij in haar oude huis aan het werk gaat, kan hij de aantrekkelijke dokter niet meer weerstaan. Een toevallige kus brengt de verstokte vrijgezel op gevaarlijk terrein...Nummer Surprise 63
Schrijver Carol Rose
Titel Het wilde leven
Oorspronkelijke titel Wild woman
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

EEN BRAAF MEISJE...
Als de dochter van de burgemeester van een kleine stad, de volmaakte studente en het vriendelijke buurmeisje realiseert de zesentwintigjarige Emily Loughlin zich dat ze er een expert in is om het iedereen naar de zin te maken... behalve zichzelf. Dus pakt ze impulsief haar koffers en verhuist naar Dallas, waar ze een wild leven wil gaan leiden. Ze had nooit verwacht dat ze romantiek zou vinden bij eeen irritante, koppige man die vastbesloten is haar tegen zichzelf te beschermen.

...PROEFT VAN HET WILDE LEVEN
Als Emily's bezorgde broer aan zijn beste vriend, Jake Wolf, vraagt eens te gaan praten met zijn zus die krankzinnig is geworden, doet Jake dat graag. Hoewel Jake nu de eigenaar is van een succesvolle motorzaak, was hij vroeger een probleemkind. Als iemand Emily ervan kan overtuigen dat het wilde leven niets voor haar is, dan is het Jake wel. Maar als Jake oog in oog staat met de knappe Emily, is de verleiding groot om haar over te halen te blijven...Nummer Surprise 62*
Schrijver Marcia Evanick
Titel Hand in hand
Oorspronkelijke titel Hand in hand
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ALS HUN HUWELIJK VOORBIJ IS...
Als haar aan zijn werk verslaafde echtgenoot hun trouwdag vergeet, is dat voor Annie Burton de druppel die de emmer doet overlopen. Als echtgenote van de sheriff van Wild Rose in de staat Iowa en moeder van hun vier kinderen, is ze haar eige doelen uit het oog verloren. Toch kan ze er niets aan doen dat ze zich, als ze eindelijk een carrière naar haar zin vindt, een andere droom herinnert die ze jarenlang heeft gekoesterd en die nu onmogelijk te verwezenlijken lijkt: de droom dat Sam en zij lang en gelukkig zullen leven.

...WAAROM LIGGEN ZE DAN IN ELKAARS ARMEN?
Sam is van plan zijn gezin niet uit het oog te verliezen en dat betekent dat hij in het huis moet blijven dat hij nog steeds als zijn thuis beschouwt - ongeacht of Annie hem daar wil hebben. Sams slapeloze nachten op de bank geven hem voldoende tijd om na te denken over wat hij op het punt staat te verliezen - en om te hunkeren naar de vrouw van wie hij nog steeds met hart en ziel houdt. Maar kan hij Annie overhalen hem een tweede kans te geven, nu ze haar eigen leven leidt?Nummer Surprise 61
Schrijver Patricia Ellis
Titel Uitgestelde liefde
Oorspronkelijke titel Rodeo hearts
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

OM SAMEN GELUKKIG TE KUNNEN WORDEN
Kate De Costa is niet gek op de rodeo. Tien jaar geleden kwam John Sterling in haar leven door de rodeo. De rodeo had hem ook weer meegenomen en haar zwanger en met een gebroken hart achtergelaten. Ze had beter naar haar vader moeten luiteren. Hij had haar gewaarschuwd dat de cowboy met de blauwe ogen alleen maar narigheid betekende. Ondertussen is Kate ouder en wijzer geworden. Ze moet nu een paardenranch runnen en in haar eentje een pittige dochter met blauwe ogen opvoeden. Ook is ze vastbesloten dezelfde fout geen tweede keer te make - hoe graag ze dat ook wil.

MOETEN ZE HET VERLEDEN VERGETEN
Jarenlang werd John achtervolgd door herinneringen aan de hartstochtelijke vrouw met het rode haar die hij had achtergelaten - de enige vrouw van wie hij ooit heeft gehouden. Tien jaar rondreizen met de rodeo heeft zijn pijn niet kunnen genezen. Hij is één keer terug geweest om te ontdekken dat Kate getrouwd is en een kind heeft. Als hij de tweede keer terugkeert, ontdekt hij dat Kate en hij door leugens, trots en verrraad uit elkaar zijn gehouden. Maar deze keer is hij vastbesloten om zich te vestigen me het gezin dat hij nooit mee in de steek zal laten.Nummer Surprise 60
Schrijver Susan Hardy
Titel Een zilveren randje
Oorspronkelijke titel Silver lining
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ACHTER IEDERE DONKERE WOLK...
Katherine Spencer, een rije erfgename en succesvolle kinderpsychologe, herinnert zich niets meer; noch de tornado die haar auto heeft gegrepen, noch de klap tegen haar hoofd, noch haar eigen naam. Het enige wat ze weet, is dat ze zich eigenaardig thuis voelt bij Tom Weaver, een sexy boer uit Kansas, en zijn charmante vijfjarige zoon Jamey, die haar in huis hebben genomen. Als Tom zijn sterke armen om haar heen slaat, gaat ze geloven dat dit de plek is waar ze thuishoort.

...SCHIJNT DE ZON
Tom bedacht zich geen moment om het tornadoslachtoffer te redden, dat Jamey 'Dorothy' had genoemd, naar de hoofdpersoon van de Tovenaar van Oz, en hij aarzelde evenmin om haar onderdak aan te bieken. Aangezien hij zijn eigen akelige scheiding nog niet te boven is, is hij niet voorbereid op de golf van gevoelens die de geheimzinnige schoonheid in hem oproept, en evenmin op zijn verlangen haar bij zich te houden. Toch realiseert Tom zich dat hij de vrouw van wie hij houdt, moet helpen terugkeren naar haar vroegere leven... als zijn hart haar maar los wil laten.Nummer Surprise 59
Schrijver Wendy Morgan
Titel Absolute tegenpolen
Oorspronkelijke titel Ask me again
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

DE VERKEERDE VROUW
Bruidsmeisje zijn op een saaie bruiloft in Newport is niet bepaald Patience Magee's idee van plezier maken. De vurige, ambitieuze redactrice is een rebel van haar wilde krullen tot haar zwart leren jas. En nu moet ze met Jace Hoffman als haar begeleider door het gangpad van de kerk wandelen. De logische, onkreukbare, krankzinnig brave Jace. Er is echter één vraag die haar bezighoudt... wanneer is Jace veranderd in zo'n stuk en hoe kan ze voorkomen dat ze valt op haar absolute tegenpool?

DE JUISTE MAN
Zelfs na tien jaar is Jace Patience absoluut niet vergeten. Haar rebelse gedrag was legendarisch toen ze op de universiteit zaten. Hij zou wel gek zijn, of krankzinnig verliefd, om met een vrijgevochten vrouw als Patience uit te gaan, want ze heeft niets met hem gemeen. Maar ondanks al hun verschillen en meningsverschillen lijkt Jace niet bij haar vandaan te kunnen blijven en nu doet hij alles om haar te laten zien dat tegenpolen inderaad aantrekken...Nummer Surprise 58*
Schrijver Vivian Leiber
Titel Drie wensen
Oorspronkelijke titel Three wishes
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ZE SCHONKEN HUN HART
Tien jaar geleden gingen drie meisjes uit Sugar Mountain kamperen in een afgelegen berghutje. Aan het einde van die opzienbarende zomer kreeg een van hen een zoon. Elk van de drie beweerde dat de baby van haar was en ze weigerden te onthullen wie van hen de echte moeder was - of wie van de onweerstaanbare gebroeders Skylar de vader was. Nu zou het pad van ieder van hen zich kruisen met een van de jongens Skylar van wie ze eens hadden gehouden... en zo kon het geheim niet langer een geheim blijven.

Zoe Kinnear had haar hele leven op safe gespeeld. Maar eindelijk was ze tot avontuur bereid - met een beetje hulp van Winfield Skylar. Tien jaar geleden was de onstuimige waaghals op pad gegaan om de hoogste toppen van de wereld te veroveren. Nu was hij terug in Sugar Mountain en liet Zoe zien hoe ze risico's moets nemen. Maar de grootste uitdaging kwam pas toen ze hem de verbijsterende waarehid onthulde over de tienjarige jongen met Skylarbloed in zijn aderen. Kon Win het verleden eindelijk loslaten om zichzelf toe te staan te houden van de vrouw en het kind die zijn toekomst konden veranderen?Nummer Surprise 57*
Schrijver Colleen Faulkner
Titel Bitterzoet passie
Oorspronkelijke titel Marrying Owen
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ZE IS BEREID OPNIEUW TE BEGINNEN...
Abby Macconal staat op het punt een nieuw leven te beginnen in een nieuwe staat. Eindelijk is ze zover om Owen Thomas, en hun mislukte huwelijk achter zich te laten. Als ze nog snel een aantal dingen bij haar ex-man heeft opgehaald, kan ze op weg. Althans, dat denkt ze. Een orkaan zorgt ervoor dat Abby strandt op de laatste plek waar ze verwacht onderdak te vinden: onder het dak van Owen... in de armen van Owen.

...MET HAAR EX-MAN!
Owen herinnert zich nog goed waarom hij al die jaren geleden verliefd is geworden op Abby. Maar doordat hij te veel uren op kantoor heeft doorgebracht en het stichten van een gezin te vaak heeft uitgesteld, heeft hij Abby weggejaagd. Nu denkt hij, gesteund door zijn ongetrouwde vrienden, dat het leven als vrijgezel het beste leven is. Maar als één bitterzoete kus herinneringen en hartstocht oproept, realiseert hij zich dat hij er nog niet aan toe is om afscheid te nemen van Abby. Nog niet. Misschien wel nooit...Nummer Surprise 56
Schrijver Kate Donovan
Titel Gestolen kussen
Oorspronkelijke titel Stolen kisses
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

GESTOLEN KUSSEN...
Als advocate van geslepen misdadigers hield Josie Galloway haar gevoelens altijd in bedwang. Ze had maar één zwak plekje in haar hart en dat was voor haar koppelende grootmoeder Caroline. Toen er dus opeens een agent van de FBI verscheen die de oude vrouw naar het politiebureau sleepte vanwege een oude juwelendiefstal, kwam Josie in opstand. Tenminste, tot ze erachter kwam dat haar grootmoeder weer eens voor Cupido had gespeeld.

...OF GESPEELDE KUSSEN
Agent Locke Harper was nog nooit in zijn leven zo vastbesloten geweest om een misdaad op te lossen. Zijn eigen grootvader had de zaak oorspronkelijk in handen gehad, maar de charmes van de jeugdige getuige, de grootmoeder van Josie, hadden hem te zeer afgeleid om de juiste antwoorden te kunnen vinden. Locke had zich vast voorgenomen een soortgelijk lot te vermijden. Maar hoe meer ruzie hij maakte met de koppige, ongelooflijk lieftallige Josie, hoe meer hij ernaar verlangde een ander soort mysterie op te lossen... om daardoor te ontdekken hoe hij haar hart kon laten smelten.Nummer Surprise 55
Schrijver Maddie James
Titel Voor altijd de jouwe
Oorspronkelijke titel Falling for Grace
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ZE WAREN NIET OP ZOEK NAAR LIEFDE...
Gracie Hart, eigenares van een succesvolle, chique boetiek met de naam Romantically Yours, heeft als bijnaam Diva van de Romantiek. Wie had kunnen denken dat ze niet meer van plan is ooit nog verliefd te worden, hoe luid haar biologische klok ook blijft tikken? Althans, tot haar nieuwe huurders Carson Price en zijn zesjarige dochter Izzie op het toneel verschijnen en haar leven op zijn kop zetten... en haar hart!

...MAAR VONDEN DIE TOCH
Carson Price, die weer vrijgezel is en vastbesloten dat te blijven, gaat naar de stad, op zoek naar een nieuwe carrière, een nieuwe woonplaats en een nieuwe manier van leven voor de kleine Isabella. Als hij zowel de winkel naast die van Gracie huurt als het apartement erboven, dat naast het hare ligt, heeft hij er nog geen idee van dat Izzie dol zal worden op Gracie, of dat hij zal gaan hopen dat zijn sexy buurvrouw binnenkort de zijne wordt!Nummer Surprise 54
Schrijver Laura Phillips
Titel Verkeerde echtgenoot
Oorspronkelijke titel The bride's best man
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ZE GAAT TROUWEN...
...en de knappe Jack Rathert zal naast haar staan. Natuurlijk gaat Marcy Winters niet trouwen met haar oude vismaatje. Ze heeft hem alleen gekozen als degene die haar helpt haar huwelijk met Roger Ashforth in goede banen te leiden. In tegenstelling tot de zorgeloze Jack is Roger bereid zich levenslang te binden. Maar sinds Jack erin heeft toegestemd een rol te spelen op haar grote dag, gedraagt hij zich vreemd.

...MAAR MET WIE?
Wie had ooit gedacht dat deze verstokte vrijgezel een bruidsmodezaak in zou lopen? Jack vindt Marcy adembenemend in een witte japon, en het brengt hem op krankzinnige ideeën. Het probleem is dat iedereen kan zien dat Marcy met de verkeerde man wil trouwen. Ze heeft iemand nodig die van de natuur houdt, iemand die haar zinnen afmaakt, iemand die zijn hele leven wil geven om haar gelukkig te maken. Iemand... nou ja, iemand als Jack.Nummer Surprise 53
Schrijver Suzanne Barrett
Titel Ierse vagebond
Oorspronkelijke titel Wild Irish rogue
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

MET DEZE RING...
Justine Farris heeft veel over voor Declan Walsh, maar een schijnhuwelijk is wel erg veel gevraagd. De knappe Ierse klusjesman mag alleen in Amerika blijven als ze trouwen. Maar hoe kan Justine ja tegen hem zeggen, als Declan geheimen voor haar heeft?

...EEN VERBLIJFSVERGUNNING!
Declan zou een zelfstandige vrouw als Justine nooit ten huwelijk hebben gevraagd. Dit is echter een noodgeval. Wat verbergt ze achter haar zakelijke optreden? Hij moet het weten, en waar een wil is, is een weg.Nummer Surprise 52
Schrijver Kathryn Attalla
Titel Het wacthen waard
Oorspronkelijke titel Worth the wait
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

KAN EEN VERZENGENDE NIEUWE LIEFDE...
De mooie Charlotte 'Charlie' Lawson, die als kind aan de pleegzorg werd overgelaten, is uiterlijk van staal en fluweel, maar van binnen is ze kwetsbaar en eenzaam. Hoewel ze diep van binnen naar romantiek hunkert, heeft Charlie lang geleden al besloten dat ze niemand de kans zal geven om haar opnieuw te kwetsen... totdat de sexy, meelevende Damian Westfield haar laat geloven dat ze niet langer op haar hoede hoeft te zijn.

...DIEPE GEHEIMEN VERJAGEN?
Alles aan Charlie blijft Damien achtervolgen, met inbegrip van haar mysterieuze vriendschap met zijn halfbroer. Het duurt niet lang tot Damians zoektocht naar de waarheid het verborgen verleden van zijn familie blootlegt, en hem dichter bij Charlie brengt. Maar een daad van verraad zal de vrouw die hij bemint al snel tot een keuze dwingen. Zal ze hem ooit haar hart toevertrouwen?Nummer Surprise 51
Schrijver Michaila Callan
Titel Eva's geheim
Oorspronkelijke titel Love in bloom
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

VAN HUN ALLEREERSTE KUS...
Zeventien jaar geleden was Eva Channing, het populairste jonge fotomodel in Amerika op dat moment, gevlucht uit de wereld van glitter en glamour in New York naar een klein stadje in Texas, waar ze haar hartstochtelijke relatie met fotograaf Carson Brandt kon vergeten. Inmiddels is Eva een alleenstaande moeder met een succesvol tuincentrum, die tevreden is met haar leven... tot een artikel in een tijdschrift over vroegere fotomodellen die intens sensuele Carson weer terugbrengt in haar leven.

...TOT EEN TWEEDE KANS OP LIEFDE
Carson heeft zijn gevoelens altijd het beste tot uitdrukking kunnen brengen cia een camera. De enige die ooit de barricades rondom zijn hart heeft kunnen afbreken, is Eva. Nu is hij vastbesloten om de reden te weten te komen waarom ze was vertrokken zonder afscheid te nemen, en wat het geheim is achter de sterke gelijkenis tussen haar zoon en hem. Na één blik op Eva laait er een vuur in hem op dat hij al jaren niet heeft gevoeld.Nummer Surprise 50
Schrijver Karen Drogin
Titel De beste keus
Oorspronkelijke titel The right choice
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

HET BESTE ADVIES...
Adviescolumniste Carly Wexler is haar huwelijk aan het plannen op dezelfde manier als ze tot nu toe haar leven heeft gepland... perfect, zonder losse eindjes of echte hartstocht. Haar hart springt dan misschien niet op als ze aan haar verloofde denkt, ze weet zeker dat dit de beste verbintenis zal zijn.

...KOMT UIT HET HART
Mike vertelt zichzelf keer op keer dat Carly verboden terrein is. Maar elk kostbaar moment dat hij doorbrengt met de aanstaande van zijn broer, overtuigt hem van het feit dat ze om de verkeerde reden met de verkeerde man wil trouwen.
Wat de misleide schoonheid werkelijk nodig heeft, is een man die haar verovert voordat ze de grootste fout van haar leven maakt. En met nog maar een week te gaan voor de bruiloft, moet hij ervoor zorgen dat hij die man is.Nummer Surprise 49*
Schrijver Vivian Leiber
Titel Twee harten
Oorspronkelijke titel Two hearts
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ZIJ SCHONKEN HUN HARTEN...
Tien jaar geleden sloten Paige, Kate en Zoe, drie meisjes uit Sugar Mountain, een stadje in Colorado, zich af van de buitenwereld in een huisje in de bergen. Tegen het einde van die zomer had een van hen een zoon gekregen. Alle drie noemden ze het kind het hunne, en nooit maakten ze bekend wie de echte moeder was... of welke onweerstaanbare Skylar-broer de vader was. Nu kruisen hun wegen elkaar een voor een met de Skylar-man van wie ze ooit hebben gehouden... en kan het geheim niet langer bewaard blijven.

...AAN DE MANNEN VAN SUGAR MOUNTAIN
Gelukkig getrouwd zijn is het enige wat Kate Henderson ooit heeft gewild. Ze heeft Sugar Mountain verlaten om op zoek te gaan naar de ware Jacob, en ze heeft hem gevonden in de grote stad. Dan keert Kate platzak en afgewezen door haar rijke echtgenoot terug naar huis. Maar ze zweert dat het niet voorgoed zal zijn. Ze is vastbesloten haar huwelijk te redden, met wat hulp van een onverwachte bondgenoot. Sheriff Matt Skylar heeft Kate een keer laten ontsnappen, en hij heeft heimelijk besloten haar niet opnieuw te verliezen. Daarom stemt hij ermee in om haar te helpen haar man terug te krijgen. Ze heeft er geen idee van dat de stoere politieman van plan is haar tot zijn vrouw te maken!Nummer Surprise 48
Schrijver Tracy Cozzens
Titel Verleidelijk experiment
Oorspronkelijke titel Seducing Alicia
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

EEN EXPERIMENT IN DE LIEFDE
Alicia Underwood, een geleerde die tot de top behoort, besteedt iedere minuut van haar leven aan onderzoek naar een manier op levens te redden. Ze verstopt haar schoonheid, en haar gebroken hart, achter een microscoop. Dat is veiliger dan risico's nemen met een man die haar, net als haar ex-man, toch maar in de steek laat. Waarom voelt ze zich dan plotseling aangetrokken tot de klusjesman van het bedrijf, die haar met zijn glinsterende ogen en adembenemende glimlach het hoofd op hol brengt?

EEN GENEESMIDDEL VOOR EENZAME HARTEN
Jason Kirkland is niet enthousiast over het feit dat hij zich moet voordoen als een werknemer, zodat hij de nietsvermoedende geleerde kan verleiden. De sexy bedrijfsspion moet zichzelf eraan herinneren dat ze de vijand is - de vrouw die volgens zijn oom waardevolle geheimen heeft gestolen van zijn bedrijf. Maar hoe dichter Jason bij de mooie, intelligente Alicia komt, hoe meer hij ervan overtuigd raakt dat hij iets heel belangrijks heeft ontdekt... ware liefde.Nummer Surprise 47
Schrijver Patricia Ellis
Titel Adams kus
Oorspronkelijke titel Adam's kiss
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

EEN KUS WAS AL VOLDOENDE
Als Amelia Appleberry een kleine boerderij in Wisconsin erft, heeft ze eindleijk ruimte voor haar huisdieren. Het huis en een klein geldbedrag geven haar de kans om na te denken over haar toekomst. Dan ontmoet ze haar knappe buurman Adam Larsen en haar leven krijgt een andere wending als hij haar kust.

...OM HUN HARTEN SNELLER TE LATEN SLAAN
Adam Larsen wil Amelia overhalen haar boerderij aan hem te verkopen, maar ze laat zich niet ompraten. Het was veel eenvoudiger geweest als ze niet zo mooi was. Adam kon haar niet uit zijn hoofd zetten, maar hij wil niet toegeven dat zij belangrijker voor hem is dan haar land. Kan Amelia hem ervan overtuigen dat hij alleen maar liefde nodig heeft?Nummer Surprise 46
Schrijver Jacquie D'Alessandro
Titel Een kusje voor de kok
Oorspronkelijke titel Kiss the cook
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Surprise 45*
Schrijver Marcia Evanick
Titel Alleen in naam
Oorspronkelijke titel Wife in name only
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

HUN HUWELIJK IS NIET ECHT...
Sue Ellen Fabian is een kapster met een droom waarvan ze weet dat die nooit uit zal komen. Als ze dan geen eigen gezin kan hebben, geeft ze haar liefde wel aan haar geliefde petekinderen. Er is tenslotte niets wat ze niet zal doen voor de kleine, moederloze jongetjes. Ze wil zelfs trouwen met een man van wie ze weet dat hij nog van zijn overleden vrouw houdt...

...MAAR HUN LIEFDE WEL
Luke Walker is de plaatstelijke hartenbreker die op jonge leeftijd weduwenaar is geworden. Hij wil wanhopig graag zijn kinderen houden, maar zonder vrouw zal hij het voogdijschap verliezen aan zijn bemoeizuchtige schoonouders. Dan komt Sue Ellen op het idee om mevrouw Walker te worden, platonisch en zonder verplichtigen. Binnen de kortste keren verandert ze Luke's oude boerderij in een gezellige thuis... en zichzelf in een verleidelijke vrouw die Luke maar nauwelijks kan weerstaan...Nummer Surprise 44
Schrijver Anne De Forest
Titel Mooie zwerfster
Oorspronkelijke titel The cowboy and the heiress
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

EEN STOERE RANCHER
Lang Nelson wist niet of hij een kok in dienst nam, of een zwerfster onderdak bood. Beth Richards beweerde dat ze de weg wist in de keuken, en op de Rafter N, de ranch in Colorado die al generaties lang van de familie Nelson was, hadden ze hard hulp nodig. Toch vertelden Langs gezonde verstand en de angstige blik in de ogen van Beth hem dat de lieftallige dame op de vlucht was.

EEN WEGGELOPEN ERFGENAME
Beth, die het leven in een gouden kooi van rijkdom en status was ontvlucht, voelde zich onmiddellijk aangetrokken tot de stoere, knappe cowboy die haar voor het eerst het gevoel gaf dat ze veilig was. Maar een duister geheim uit haar verleden deed haar terugdeinzen voor de hartstochtelijke strelingen van Lang. En hoewel ze wist dat ze haar sporen goed genoeg had uitgewist om onvindbaar te blijven, werd ze verraden door haar eigen hart.Nummer Surprise 43
Schrijver Lynda Simmons
Titel Gevaarlijke charme
Oorspronkelijke titel Charmed and dangerous
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

TUSSEN NU EN DE EEUWIGHEID...
Het ene moment kreeg Maxine Henley ver van haar woonplaats in New York een liefdesamulet toegestoken en het volgende ogenblik verbrak haar verloofde hun verloving - via de telefoon! Kon haar bezoekje aan haar ouderlijke huis in Virginia nog beroerder worden? Er was maar één troost: Sam O'Neal, haar jeugd vriendje, was er ook, zodat ze in ieder geval een schouder had om op te leunen. Maar sinds wanneer was hij zo gevaarlijk charmant geworden?

...LIGT EEN BEETJE MAGIE
Sam wist dat Max nog steeds verliefd was op haar ex-verloofde, maar dat weerhield hem er niet van om onder haar betovering te raken. En te oordelen naar de manier waarop ze zijn lome kussen beantwoordde, wilde ze meer dan alleen vriendschap. Het probleem was dat het slaperige stadjeSchomberg wel de laatste plek was waar een meisje uit de grote stad wilde zijn. Tenzij hij haarervan kon overtuigen dat haar thuis bij hem was..Nummer Surprise 42
Schrijver Suzanne Barrett & Kate Holmes & Vella Munn
Titel Een kerstboeket
Oorspronkelijke titel A Christmas bouquet
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Suzanne Barrett: Amy’s geschenk - Amy's gift
Kleine Josh gelooft in de kerstman. Maar zijn moeder, een weduwe met grote schulden, is bang dat er dit jaar geen cadeautjes onder hun kerstboom zullen liggen. Dan ontmoet ze Shay McHugh. Deze vrijgezel heeft alles, maar verlangt naar dat ene dat niet voor geld te koop is: een gezin.

Kate Holmes: Merry en haar buurman - Merry and the gentleman
Merry is zo dol op Kerstmis dat ze zelfs het dak, de veranda en het gazon versiert. De kleurige versiering trekt veel publiek, maar veroorzaakt ook veel klachten van Merry’s knappe buurman, Geoffrey Winston Hanover III. Onbevreesd neemt ze de taak op zich om Geoffrey een lesje in naastenliefde te leren.

Vella Munn: Zilveren kerst - Silver Christmas
Shannon Hastings, die een winkel heeft in een klein stadje, wil alleen maar een zilveren kerst. Ze heeft genoeg van haar collega-winkeliers die er en authentiek, ouderwets kerstfeest van willen maken. Maar als de winkeliers de hulp inroepen van Brad Reading, de expert op het gebied van de plaatselijke geschiedenis, droomt Shannon van een romantische toekomst… met de geschiedkundige zelf.Nummer Surprise 41
Schrijver Patricia Werner
Titel De kerstster
Oorspronkelijke titel Jenny's star
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ZE IS MOOI, MAAR NIET TOESCHIETELIJK...
Jenny Knight, de directrice van bejaardenhuis Cherry Valley, doet alles om het de bewoners naar de zin te maken, maar ze ziet de kerstdagen met angst en beven tegemoet. Ze treurt om een verbroken relatie en ze kan niet vluchten naar haar familie. Dan verschijnt Parker McAllister, de knappe zoon van een oude dame in het huis. Hij brengt een prachtige kerstboom mee en houdt wel van een uitdaging.

TOT ZE HET WONDER VAN DE LIEFDE ONTDEKT...
Nog nooit heeft Parker McAllister zo'n betoverende en weerbarstige vrouw ontmoet, maar hij laat zich niet ontmoedigen. Hij wil bewijzen dat de kersttijd ook voor haar een feest kan zijn en zijn warmte en aanstekelijke humor ontdooien haar. Als de smeulende harstocht tussen hen ontbrandt, weet Jenny wat haar grootste kerstwens is: ze wil het hart van deze man veroveren.Nummer Surprise 40
Schrijver Suzanne McMinn
Titel De prinses en de bibliothecaresse
Oorspronkelijke titel It only takes a moment
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

SPROOKJES...
Nadat de opvliegende Gwendolyn Bennet is weggelopen bij haar verloofde, die haar bleek te bedriegen, wil ze niets liever dan volledig alleen zijn. En ze is bereid daarvoor de ergste sneeuwstorm van de laatste tien jaar te trotseren! Nadat ze heeft besloten te gaan kamperen in haar grootvaders geïsoleerde vakantiehuis in de bergen, is ze beslist niet voorbereid op datgene wat haar opwacht bij de deur: een knappe, geheimzinnige man met een eigenaardig bedend gezicht.

...KUNNEN WEREKLIJKHEID WORDEN
Prins Lucien 'Luc' Ferrand loopt niet graag weg van problemen, maar nu zijn leven gevaar loopt, is onderduiken niet alleen verstandig, het is zijn koninklijke plicht. Hij weet zelfs niet zeker of hij de knappe vrouw kan vertrouwen die toestaat dat hij in haar huis verblijft. Maar als ze weet wie hij is, gedraagt ze zich daar in ieder geval niet naar. En Luc moet bekennen dat haar trots en adembenemende schoonheid hem doen vergeten dat hij een prins is... en hem eraan herinneren dat hij een man is.Nummer Surprise 39*
Schrijver Vivian Leiber
Titel Een goed bewaard geheim
Oorspronkelijke titel One touch
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ZE SCHONKEN HUN HARTEN...
Tien jaar geleden zonderden drie meisjes uit het dorp Sugar Mountain in Colorado - Paige, Kate en Zoe - zich af in een huisje in de bergen. Tegen het einde van die zomer had een van hen een zoon gebaard. Alle drie zeiden ze dat het hun kind was en nooit werd de ware moeder genoemd... en evenmin welke onweerstaanbare man van de familie Skylar de vader was. Nu zullen ze een voor een het pad kruisen van de Skylar van wie ze ooit hebben gehouden... en het geheim kan niet eeuwig bewaard blijven.

...AAN DE MANNEN VAN SUGAR MOUNTAIN
Wall Street-deskundige TJ Skylar staat op het punt de zakelijke transactie van zijn leven af te ronden, en de knappe erfgename die zijn vriendin is ten huwelijk te vragen. In plaats daarvan reist hij naar zijn geboorteplaats in de Rockies, samen met Paige Burleson, die precies weet wat ze wil. Jaren geleden, in Sugar Mountain, heeft jun vriendschap plaats gemaakt voor een avontuurtje. Daarna hebben ze besloten hun relatie platonisch te houden Nu, tijdens hun rit naar huis voor de reünie van de middelbare school, worden Paige en TJ geconfronteerd met de gevoelens die weer tussen hen oplaaien... en gaan ze zich afvragen of de band tussen hen kan uitgroeien tot ware liefde.Nummer Surprise 38
Schrijver Mary Schramski
Titel De laatste cowboy
Oorspronkelijke titel The last true cowboy
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ALS ZE HEM DE KANS GAF...
De laatste plek waar Beth Morris wil zijn, is terug in het zadel met een rodeocowboy. Na een huwelijk met een man die stieren bereed, heeft ze de harde les geleerd dat voor een man die voortdurend naar opwinding zoekt, zijn thuis en zijn gezin op de laatste plaats komen. Dus als de knappe rodeokampioen Trace Barlow zich op haar ranch meldt als de door de overheid benoemde grote broer voor haar vaderloze zoon, wilde ze het liefst de deur voor zijn neus dicht smijten. Ze is niet van plan deze roekeloze cowboy in de buurt te laten komen van haar zoon... of van haar gekwetste hart.

...ZOU HIJ HAAR WERELD VULLEN MET LIEFDE
Als Trace na een snelheidsovertreding wordt veroordeeld tot het begelijden van een tienjarige jongen, vermoedt hij dat hij tot over zijn oren in de problemen zit. Aangezien hij bijna zijn hele leven heeft rondgetrokken, droomt hij er alleen maar van om kampioen te worden. Een gezin is niets voor hem. Maar nadat hij de verplichte tijd met Beth en haar zoon heeft doorgebracht, vraagt hij zich af of hij misschien de verkeerde droom heeft nagejaad...Nummer Surprise 37
Schrijver Leigh Greenwood
Titel Liefde onder vuur
Oorspronkelijke titel Love on the run
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ZE HEEFT ZICH VERWEERD TEGEN VERRAAD EN BEDROG...
Beschuldigd van het doorverkopen van bedrijfsgeheimen aan de concurrent, doet investeringsbankier Claire Dalton wanhopige pogingen om haar goede naam te zuiveren. Tien minuten nadat ze de stoere privé-detective Eric Sterling heeft ontmoet, weet ze dat hij de man is die haar kan helpen. Hoewel hij temperamentvol en arrogant is, ontdekt Claire al snel een tedere, zorgzame kant aan de knappe privé-detective die hem onweerstaanbaar maakt.

...MAAR NIETS BLIJKT GEVAARLIJKER DAN LIEFDE
Eric Sterling twijfelt eraan of Claire wel onschuldig is - tot een brute aanval op haar hem ervan overtuigd dat iemand haar wil vermoorden. En ook al heeft hij zich al tijden niet voor een vrouw opengesteld, zijn verlangen om haar te beschermen doet een passie opbloeien die niet meer te stuiten is. Er is iets aan Claire's knappe verschijning en doortastende aard, dat hem wellicht kan overhalen de liefde toe te laten... als hij haar tenminste lang genoeg in leven kan houden om dat te ontdekken.Nummer Surprise 36
Schrijver Valerie Kirkwood
Titel Op zoek naar perfectie
Oorspronkelijke titel Looking for perfection
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

EEN VROUW MET EEN DROOM
Zoe Laurence is een hard werkende, alleenstaande moeder die in Chicago woont, haar twee kinderen opvoedt, en haar onbesuisde vader in het gareel probeert te houden. Als ze een breekpunt bereikt, besluit ze met de hele familie de stad te verlaten en een vrediger leven te gaan leiden in Perfection, in de staat Kentucky. Maar zodra Zoe het kleine stadje bereikt, doet de sexy, blauwogige Mitch Ballard haar bloed sneller stromen. Ze begint zich af te vragen in welke problemen ze zich nu weer heeft gestort.

DE MAN DIE KAN VERWEZENLIJKEN
Vanaf het moment waarop Mitch Ballard de levendige Zoe ontmoet, is er vuurwerk. Met een dochter die het moeilijk heeft, een manipulatieve ex-vrouw en zijn eigen onstuimige moeder, zijn er al genoeg moeilijke vrouwen die het leven van Mitch ingewikkeld maken. Het laatste waar hij behoefte aan heeft, is verliefd worden. Als hij Zoe maar niet steeds tegenkwam. En als zijn hart haar maar niet zo onweerstaanbaar vond!Nummer Surprise 35
Schrijver Gina Jackson
Titel Roddels of waarheid
Oorspronkelijke titel Cookies and kisses
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

DE PLAATSELIJKE RODDELS
Als voormalig inwoonster van New York denkt Taylor MacIntyre dat het wel even zal duren voordat ze gewend is aan het leven in het kleine dorpje Two Rivers in de staat Minnesota. Alles is nieuw voor haar; van de eetfestijnen en het tuinpad sneeuwvrij maken, tot het onderwerp zijn van de plaatstelijke roddels! Het ziet ernaar uit dat er onder de dorpelingen wordt gefluisterd dat ze de meest begeerde vrijgezel meteen al heeft ingepikt. Maar zij en Neil DiMarco zijn alleen maar goede buren... totdat de sexy vrijgezelle vader per direct een echtgenote nodig heeft, pronto!

Na zijn desastreuze eerste huwelijk heeft Neil gezworen dat hij nooit meer zou trouwen. Maar dan eist zijn ex de voogdij over de kinderen op, en realiseert hij zich dat zijn kansen het grootst zijn als hij een perfecte stiefmoeder voor zijn kinderen zou hebben. En wie is daar beter geschikt voor dan zijn nieuwe maatje Taylor, die net zo fantastisch is als haar zelfgebakken koekjes? Het probleem is alleen dat Neil al snel diepere gevoelens koestert voor zijn tijdelijke echtgenote...Nummer Surprise 34
Schrijver Colleen Faulkner
Titel Pijnlijk verraad
Oorspronkelijke titel Maggie's baby
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Surprise 33
Schrijver Judy Gill
Titel Leugentjes om bestwil
Oorspronkelijke titel Little white lies
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

MISLEIDING VAN DE LIEFDE
Doug Fountain is een tevreden vrijgezel, maar hij heeft een verloofde nodig; voor één maand. Dat is lang genoeg om ervoor te zorgen dat zijn grootvader het familiebedrijf nalaat aan 'een geschikte erfgenaam die binnenkort gaat trouwen'. Doug hoopt een wereldwijze, zakelijk ingestelde vrouw te vinden, die bereid is zijn spel mee te spelen... als hij haar daar de juist vergoeding voor biedt. En liefde zal beslist geen deel uitmaken van die vergoeding.

...IS EEN RISKANTE ZAAK
Marilyn Ross vindt het aanbod van Doug Fountain intrigerend. Uiteindelijk schenkt hij veel geld aan de liefdadigheidsorganisatie voor kinderen, die zij liedt. Bovendien is het misschien wel leuk om een maand lang uit te gaan met de knappe playboy... vooral als vooraf vaststaat dat ze zich allebei niet willen binden. Maar na één kus van Doug slaan Marilyns emoties plotseling op hol. Ze weten allebei dat ze te ver zijn gegaan om deze nepverloving voort te zetten. Nu zullen ze moeten beslissen of ze bereid zijn zich door hun leugentjes om bestwil naar de ware liefde te laten leiden.Nummer Surprise 32
Schrijver Vanessa Grant
Titel De kleuren van de liefde
Oorspronkelijke titel The colors of love
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Surprise 31
Schrijver Deb Stover
Titel Een kwestie van vertrouwen
Oorspronkelijke titel A matter of trust
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ER ZIJN WONDEN DIE DE TIJD NIET HEELT...
Als dokter Teri Bowen terugkeert naar haar geboortestadje Digby in Colorado om haar medische carrière te beginnen, ontdekt ze dat haar halfnaakte, aantrekkelijke, eerste patiënt de man is die ze nooit meer terug hoopte te zien. Gordon Lane was haar grote liefde, haar enige liefde, tot hij haar op de ergst mogelijke manier bedroog.

...EN LIEFDES DIE HET HART NIET VERGEET
Elke man kent een vrouw die hij niet kan vergeten en voor Gordon Lane - de sexy dierenarts uit Digby - is die vrouw Teri Bowen. Ze is terug, en mooier dan ooit. Gordon kan echter niet vergeten dat hun liefde tien jaar geleden op de klippen liep door haar gebrek aan vertrouwen.

EEN KWESTIE VAN VERTROUWEN
Al nemen Teri en Gordon zich voor om afstand te houden, Digby's kleinstedeljkheid brengt hen onbehaaglijk dicht bij elkaar. En de koele lucht van de omringende dennenwouden rakelt herinneringen op die geen van beiden kan weerstaan. Maar vinden zij de moed om een oude liefde nieuw leven in te blazen... en hun hart te openen voor een hartstocht die net zo tijdloos is als het adembenemende berglandschap van Colorado?Nummer Surprise 30
Schrijver Ann Josephson
Titel Wilde ganzen
Oorspronkelijke titel Coming home
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ZOALS HET KLOKJE THUIS TIKT...
De succesvolle carrière van Jared Cain heeft hem een regelmatig leven en veel geld opgeleverd. Desondanks is de sexy softwareprogrammeur ontevreden. Dan keert Jared terug naar het huisje in de Smoky Mountains waar hij als kind is opgegroeid, om te zoeken naar een eenvoudiger leven... en tot de ontdekking te komen dat thuiskomen ingewikkeld is... zeker als het betekent dat hij de zeggenschap over zijn hart verliest.

...TIKT HET NERGENS
Iedere keer als Althea Simmons, de eigenares van een quilt-winkel, in de donkere, betoverende ogen van Jared kijkt, voelt ze haar zintuigen reageren op een manier waarop ze dat na de dood van haar verloofde nooit meer had verwacht. Maar hoewel ze bereid is te genieten van de hartstocht die Jared in haar oproept, heeft ze zichzelf beloofd dat ze nooit meer de pijn zal riskeren die het gevolg is van het verlies van een geliefde... Totdat Jared haar ervan kan overtuigen dat liefde de gok waard is, en dat die net als een quilt is bedoeld om er voor eeuwig van te genieten.Nummer Surprise 29
Schrijver Mary Morgan
Titel Gevaarlijk gedrag
Oorspronkelijke titel Dangerous moves
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

EEN VROUW DIE VASTBESLOTEN WAS OP VEILIG TE SPELEN
Fysiotherapeute Brook Stevenson kon haar woede en wanhoop niet verbergen toen ze haar nieuwe patiënt, de rodeo-ster Dillon McRay, onder ogen kreeg. Een man die het gevaar aanbad en die gegarandeerd het hart brak van iedere vrouw die dom genoeg was om veriefd op hem te worden. Ook al voelde Brooke zich sterk aangetrokken tot de knappe cowboy uit Oklahoma, ze zwoer dat ze haar relatie met hem strikt zakelijk zou houden.

EEN MAN DIE GEEN ENKELE UITDAGING KON WEERSTAAN
Het bestaan van Dillon was gebaseerd op het principe dat een mens maar een keer leeft en hij was vastbesloten alles uit dat ene leven te slepen. Brooke was de vrouw die hij wilde, maar zij had zichzelf ervan overtuigd dat ze geen waaghals was, vooral niet als het om haar hart ging. Dillon wist dat ze bang was geworden door een slechte ervaring, maar hij zou haar er op de een of andere manier van moeten zien te overtuigen dat er risico's waren die de moeite van het nemen waard waren.Nummer Surprise 28
Schrijver Clara Wimberly
Titel Pijnlijk verleden
Oorspronkelijke titel Beneath a Texas moon
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

HUN VERLOREN LIEFDE...
Als meisje was Jessica McLean verliefd op Diego Serrat. Die verliefdheid groeide uit tot een volwassen hartstocht, totdat hij haar met een gebroken hart en een geheim in de steek liet. Nu is haar grote liefde met het zwarte haar en de zwarte ogen een Texas Ranger, en voor een opdracht is hij weer in de stad. Zijn opdracht is: haar beschermen. Maar wie kan Jessica's hart beschermen tegen de gevoelens die ze al sinds hun tienerjaren voor hem koestert, of de schuldgevoelens die haar achtervolgen sinds ze Diego's zoon heeft gebaard?

...MOET EEN TWEEDE KANS KRIJGEN
Toen Diego jaren geleden als knecht op de enorme McLean Ranch werkte, had hij al begrepen dat de verschillen tussen hem en een meisje dat zo rijk was als Jessica, veel te groot waren. Als hij wordt geconfronteerd met de zoon die ze voor hem geheim heeft gehouden, gaat hij echter twijfelen aan alles wat er tussen hen is geweest. Maar als er gevaar dreigt voor hun kind, nemen Diego en Jessica het samen op tegen hun vijanden...Nummer Surprise 27
Schrijver Kate Holmes
Titel Zandkastelen
Oorspronkelijke titel Sand castles
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

OP ZOEK NAAR VREDE...
Na een langdurige werledreis is de veel geprezen fotojournalist Jerod Prescott, nog steeds rusteloos, weer thuis. Misschien kan hij hier, op The Outer Banks van North-Carolina, ontsnappen aan de oorlogsbeelden die hem kwellen. Wellicht kan hij zelfs de leegheid opvullen die hij in zijn ziel voelt. Dan stapt er een vrouw in zijn leven, op het strand.

...EN LIEFDE VINDEN
Kunstenares Alys Vincent heeft nog nooit aan een volslagen onbekende gevraagd om voor haar te poseren. Maar er is iets aan de gebruinde bink dat haar onweerstaanbaar aantrekt; iets waardoor ze haar verlegenheid vergeet. Ze had nooit kunnen denken dat ze verliefd op hem zou worden. Maar als ze in zijn armen ligt, durft ze te dromen dat ze samen iets moois op kunnen bouwen, iets blijvends, een liefde die langer duurt dan de zonovergoten zomerdagen op het strand.Nummer Surprise 26
Schrijver Cindy Hillyer
Titel Vuurwerk
Oorspronkelijke titel Fireworks
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

AL NA EEN KUS...
Echtscheidingsadvocaat Bullock Stockwell heeft niet voor niets de bijnaam 'Pit Bull'. Maar sinds hij de veraantwoording op zich heeft genomen voor zijn vijfjarige nichtje Margaret, is hij milder geworden. Als de knappe kinderarts M.K. Channing zijn kantoor binnenkomt voor een getuigenverklaring, voelt hij zich tot haar aangetrokken. Wellust en liefde zijn echter verschillende dingen... althans dat denkt Bullock, als hij een compagnonschap overweegt... van romantsiche aard.

EXPLODEERT HUN HARTSTOCHT
M.K.'s herinneringen aan haar scheiding zorgen ervoor dat ze onmiddellijk op haar hoede is voor advocaten. De sexy, arrogante Bullock lijkt echter overal te zijn waar ze opduikt, zelfs in het kantoor van de directrice van de school. En als de directrice hen beiden strikt om het feest te organiseren voor de kleuters, is M.K. heimelijk verrukt dat ze meer tijd kan doorbrengen met de aantrekkelijke advocaat. Maar het regisseren van een toneelstuk is kinderspel vergeleken met het gevecht tegen hun wederzijds verlangen.Nummer Surprise 25
Schrijver Suzanne McMinn
Titel Verloren paradijs
Oorspronkelijke titel Every breath you take
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

HAAR LEVEN IS IN GEVAAR
Wanneer ze bestookt wordt met nare telefoontjes die steeds dreigender worden, belt Natalie Buchanan in paniek de politie. Zonder te verwachten dat agent Miller Brannigan haar komt helpen. Tien jaar geleden heeft ze hun verloving verbroken om hem te beschermen tegen een geheim, dat ze hem nooit heeft durven onthullen.

EN DE ENIGE PERSOON TOT WIE ZE ZICH KAN WENDEN...
Miller kan niet ontkennen dat Natalies afwijzing hem diep heeft geraakt. En ook niet dat hij nog steeds met heel zijn hart van haar houdt. Als de dagen verstrijken, laait de oude passie weer op. Maar welke geheimen verzwijgt Natalie voor hem?

IS DE MAN WAAR ZE OOIT ZIELSVEEL VAN HEEFT GEHOUDEN
Niet alleen geheimen kunnen een romantische relatie verstoren. Iemand terroristeert Natalie en tenzij Miller in actie komt, kan een onbekend gevaar hun laatste kans op geluk ruïnerenNummer Surprise 24
Schrijver Jane Anderson
Titel Het geheim van de schat
Oorspronkelijke titel Mountain moonlight
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

MIDDEN IN DE WOESTIJN...
Vala Channing weet niet wat gevaarlijker is: het feit dat ze op het punt staat om met haar jonge zoon Davis een trektocht te maken door de gevaarlijke Superstition Mountains in Arizona, of dat de gids die hen zal begeleiden, uitgerekend de man uit haar verleden is die ze nooit heeft kunnen vergeten.

...LIGT EEN LIEFDE DIE EVEN TIJDLOOS IS ALS HET ZAND
Lang geleden was Bram Hunter een roekeloze, jonge rebel. Hij kon de moed niet opbrengen om toenadering te zoeken tot Vala, zijn knappe klasgenote op de middelbare school. Nu, tijdens een trektocht door de Superstitions, voelt hij een onweerstaanbaar verlangen om het meisje op te eisen dat hem is ontglipt.

EEN BERG IN HET MAANLICHT
Wat begint als een avontuur voor een verlegen jongen, wordt al snel iets opwindends voor de twee volwassenen die hem begeleiden. Want Vala en Bram ontdekken dat de adembenemende schoonheid van de natuur het ijs om hun harten doet smelten... tot ze zich overgeven aan de lang onderdrukte hartstocht. Ze ontdekken een liefde die echt en oprecht is... en voor eeuwig.Nummer Surprise 23
Schrijver Adrienne Basso
Titel Zoete dromen
Oorspronkelijke titel Sweet sensations
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ZOETE BROODJES
Lauren heeft niet jaren gezwoegd om werkeloos toe te kijken hoe een ander er met haar beste recept vandoor gaat. Ze heeft het te druk met het schrijven van het ultieme kookboek om ook nog eens detective te spelen als een rijke playboy het recept van haar kwarktaart aanprijst alsof hij het zelf verzonnen heeft. Maar als ze hem inschrijft voor de kook- en bakwedstrijd die zij moet jureren, komt ze erachter dat Jonathan Windsor zelf ook niet te versmaden is.

...WORDEN NIET GEBAKKEN
Het is Jonathan niet duidelijk hoe hij, de nieuwe manager van Madison Zeevisspecialiteiten, op een taartbakwedstrijd terechtgekomen is. Maar al na de eerste blik op Lauren Stewart wil hij alleen maar weten waarom ze het op hem gemunt heeft. Hij vraagt het blonde meisje met de scherpe tong of ze hem wil leren koken en al gauw wordt er meer opgewarmd dan alleen de oven...Nummer Surprise 22
Schrijver Jane Kidder
Titel Liefde voor muziek
Oorspronkelijke titel Heart song
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

MUZIEK BRENGT HEN BIJ ELKAAR...
Als de aantrekkelijke, jonge leerling van Alexei Romanov maakt Natalie Worthington mooie muziek... en de wereldberoemde pianist bemint haar. Maar na afloop van het studiejaar, als Alex haar vraagt met hem mee terug te gaan naar de Sovjet-Unie, kan ze haar eigen opvoeding en carrière niet opzij zetten voor zo'n drastische stap. Van die beslissing krijgt ze echter spijt. Natalie zal altijd van Alex blijven houden... en is met hem verbonden op een manier die ze zich nooit heeft kunnen voorstellen...

...MAAR ZAL EEN GEHEIM UIT HET VERLEDEN HEN UIT ELKAAR DRIJVEN?
Acht jaar later kijkt Natalie weer naar het knappe gezicht van de man van wie ze ooit heeft gehouden, en heeft ze het gevoel dat hij tijdens het concert alleen voor haar speelt. Maar als ze elkaar weer ontmoeten, kunnen ze elkaar dan hun hartstocht - en het gevolg daarvan - blijven ontzeggen? Het antwoord ligt in een onverwachte gebeurtenis die hen allebei duidelijk zal maken wat de betekenis van ware liefde is...Nummer Surprise 21
Schrijver Jon Jeffrey
Titel Spel van verleiding
Oorspronkelijke titel Seducing Tony
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

MEEDOGENLOZE WRAAK
De felle Eden Redford komt woedend in Manhattan aan om op een geraffineerde manier wraak te nemen op Tony Ross, de verslaggever die het verhaal waarmee hij een prijs heeft gewonnen, en dat door de krant van haar vader is gepubliceerd, uit zijn duim gezogen blijkt te hebben. Haar vader heeft dientengevolge een hartaanval gekrekegen en is overleden. Nu is Eden van plan de journalist te verleiden en daarna zijn hart te breken, zoals hij met het hart van haar vader heeft gedaan.

ONSTUIMIGE VERLEIDING
Nadat Tony Ross betrokken is geraakt bij het sappigste verhaal in New York sinds jaren, is zijn leven verwoest... totdat hij Eden ontmoet; een mooie mysterieuze vrouw die hem troost en nachten van sensuele overgave lijkt te beloven.

GEVAARLIJK VERLANGEN
Terwij Tony zijn best doet om zijn carrière weer op te bouwen, ontdekt Eden dat ze het slachtoffer is geworden van haar eigen plannetje. Want ze heeft geen rekening gehouden met de liefde...Nummer Surprise 20
Schrijver Lynda Simmons
Titel Geknipt voor elkaar
Oorspronkelijke titel Perfect fit
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ALS HET OM DE LIEFDE GAAT
Bruidsjurken ontwerpen, daar is Rachel Banks altijd mee bezig. In haar knusse strandhuisje bedenkt ze allerlei droomjurken. Maar intussen weet ze dat een huwelijk voor haar niet is weggelegd. Wanneer de charmante Mark Robison in haar leven verschijnt, wordt haar leven echter totaal overhoop gegooid. Mark weet zeker dat Rachels ontwerpen fantastisch zijn, maar Rachel betwijfelt dat. Er is één ding dat ze zeker weet: ze wil niet verliefd worden op de verkeerde man.

GEEF DAN NOOIT OP...
Mark is cameraman en reist de hele wereld af. Hij is in Madeira Beach om het huwelijk van zijn zus bij te wonen. Intussen herstelt hij van een kogelwond. Daar, aan het strand, beseft hij dat zijn drukke leven weinig om het lijf heeft. Hij kijkt in de grote ogen van Rachel en wil haar het liefst overal mee naartoe nemen. Er is een grote toekomst voor haar weggelegd, dat weet hij zeker. Maar na die ene, ongelooflijke nacht wil hij alleen nog maar dat ze zijn vrouw wordt.Nummer Surprise 19
Schrijver Connie Keenan
Titel Man van haar dromen
Oorspronkelijke titel And then came you
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

EEN ADVOCAAT UIT DE GROTE STAD
Lang geleden heeft advocaat Cole Jaeger zijn geboortedorp in Montana verlaten om zich vol overgave in het opwindende leven van Los Angeles te storten. Nu is hij teruggekomen om de boerderij te verkopen die hij van zijn oom Matt geërfd heeft. Maar er is een probleem dat Sarah Keller heet. Een pittige schoonheid die op de boerderij woont en er stellig van overtuigd is dat hij een stoere cowboy is met een hart van goud, en dol op het boerenleven.

EEN AANTREKKELIJKE COWGIRL
Sinds Matt Sarah in huis had genomen toen haar ouders waren overleden, had hij haar verhalen vertelt over zijn neef Cole. Door al die verhalen is ze gaan denken dat Cole de man van haar dromen is. Maar dan rijdt de held uit haar fantasie het dorp binnen in zijn extravagante sportauto, zijn dure maatpak en arrogante houding. Bovendien is hij van plan de boerderij waar ze woont te verkopen! Tenminste... tot Cole beseft wat hij al die jaren heeft gemist. Nu is het niet de grote stad die roept, maar de kleine dingen in het leven... zoals de liefde en een gezellig huis om in te wonen met de knappe cowgirl die zijn hart heeft veroverd.Nummer Surprise 18
Schrijver Lynda Sue Cooper
Titel Gespeeld geluk
Oorspronkelijke titel Unguarded hearts
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ZE IS ER OM HEM TE VERDEDIGEN...
Nina Wild, een professionele bodyguard, is gedwongen de Geheime Dienst te verlaten nadat ze betrokken is geraakt bij een schandaal over seksuele intmidatie. Nu krijgt ze een gouden kans om haar beschadigde reputatie te redden. Mitch Halloran, de professionele basketbalcoach, mag dan knap zijn als een filmster en even arrogant als een echte ster, maar bedreigingen met de dood zijn geen grapje, en het is haar taak zijn veiligheid te garanderen... ook als dat betekent dat ze haar leven voor hem op het spel moet zetten.

MAAR ZE VORMT ZIJN ENIGE ZWAKKE PLEK
Als het aan Mitch lag, zou hij de knappe, blonde bodyguard hebben weggestuurd. Alleen luistert Nina niet. Eerst stemt ze erin toe zijn 'vriendin' te spelen, en daarna ter wille van zijn stervende moeder, zijn vrouw. Wat als een goedbedoeld toneelspel begint, brnegt hem uit zijn evenwicht. Hij heeft er niet op gerekend dat de moordenaar achter zijn knappe, kersverse 'bruid' aan zal gaan... of dat Nina de enige vrouw ter wereld is die hij niet wil verliezen.Nummer Surprise 17
Schrijver Marcia Evanick
Titel Ergens in de nacht
Oorspronkelijke titel Somewhere in the night
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ANGSTDROMEN
De roodharige Bridget Mackenzie heeft altijd 'het oog' gehad - ze ziet de toekomst in haar dromen. Vijf jaar geleden zag Bridget een verschrikkelijke misdaad en ze was niet bij machte die te voorkomen - zelfs niet met hulp van de politie. Nu haar visioenen zijn teruggekeerd als nachtmerries, zo bloedstollend dat ze bang is om te gaan slapen, wendt ze zich tot de enige man die haar kan helpen.

DROMEN VOL VERLANGEN
Wanneen een bleke, angstige Bridget Mackenzie bij detective Chad Barnett aanklopt, stokt de adem in zijn keel. Vijf jaar leeft hij al met pijnlijke herinneringen aan de zaak waar ze samen aan hebben gewerkt en is hij bang dat zijn fout de mooie jonge helderziende bijna heeft verwoest. Hij kan haar hulpvraag niet weigeren, maar hij weet dat hij de tedere gevoelens moet negeren die haar onschuldige groene ogen bij hem opwekken.

DROMEN VAN EEUWIGHEID
Maar wanneer Bridgets visioenen over een moordenaar die steeds weer toeslaat bewaarheid worden, zoeken zij en Chad troost in elkaaars armen.Nummer Surprise 16
Schrijver Tracy Cozzens
Titel De sprookjesprinses
Oorspronkelijke titel The prince's bride
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

SPIEGELTJE, SPIEGELTJE AAN DE WAND...
Nicole Aldridge heeft Caldonia, een klein, conservatief land, verlaten om carrière te maken in Amerika en werkt nu als redactrice bij een tijdschrift in New York. Nicoles leven verloopt precies volgens haar plannen... tot prins Rand haar tijdelijk in dienst neemt om de ideale vrouw voor hem te zoeken. Zijn eisen zijn duidelijk: zijn toekomstige koningin moet zorgen voor hun kinderen, moet hem vrij laten en moet uiteraard ook van adel zijn. Liefde komt niet op zijn verlanglijstje voor.

...WIE IS DE SCHOONSTE VAN HET LAND?
Nicole weet dat ze gek moet zijn om deze opdracht aan te nemen. Zelfs een volmaakte vrouw zal het glazen muiltje van Rand waarschijnlijk niet passen. En vreemd genoeg is de knappe prins haar steeds minder behulpzaam, ondanks het feit dat de koning hem onder druk zet om voor het einde van het jaar zijn verloving aan te kondigen. Het ziet ernaar uit dat Nicole haar taak niet zal veranderen... tenzij er liefde in het spel komt en Caldonia voorgoed verandert...Nummer Surprise 15
Schrijver Michaila Callan
Titel Een man met geheimen
Oorspronkelijke titel Love me tender
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

HET STADSMEISJE
Met gemengde gevoelens heeft Eden Karr besloten haar opwindende carrière als moderedacteur in New York achter zich te laten. Ze is vastbesloten haar ongeboren tweeling alleen op te voeden en is naar een plaatsje in Texas verhuisd waar ze een winkel heeft geopend. Haar nieuwe omgeving lijkt in niets op het leven vol glamour dat ze zo mist, en ze is bang dat ze een fout heeft gemaakt. Dat wil zeggen: totdat de sexy timmerman Jace Morgan haar winkel binnenstapt.

DE BOERENJONGEN
In de tijd die Jace heeft gewerkt als architect in de grote stad, is hij nooit toegekomen aan het gezin en de rust waar hij altijd naar heeft verlangd. Eén blik op de mooie Eden is voldoende om te weten dat hij de vrouw heeft gevonden die al zijn dromen kan waarmaken. Het enige probleem is dat ze nog steeds naar New York verlangt en dat hij inmiddels stevig geworteld is in het Texaanse heuvelland. Op de een of andere manier moet hij Eden laten zien dat het leven hier met hem rijk en gevuld kan zijn, en dat de groeiende liefde tussen hen sterk genoeg is om nog lang en gelukkig samen te leven... waar ze ook zijn.Nummer Surprise 14
Schrijver Maddie James
Titel Brandende hartstocht
Oorspronkelijke titel Crazy for you
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ZIJ IS TOFU
Tasha Smith, een flowerpower-meisje in de stijl van de jaren negentig, geniet van het rustige leven dat ze leidt in de winkel waar ze biologische groenten en fruit verkoopt. De laatste tijd is ze echter gedeprimeerd vanwege haar verbroken verloving. Vastbesloten om haar verdriet te vergeten, gaat ze op vakantie in het zonnige Jamaica. Tussen de wuivende palmen ontmoet ze een onwaarschijnlijke metgezel: een aan zijn werk verslaafde verkoper, die er geen idee van heeft hoe sexy hij eruitziet in zijn kostuum!

HIJ IS BIEFSTUK
Andrw Jacob Powell is in hetzelfde vakantieoord om visitekaartjes uit te delen en zakelijke contacten te leggen. Dan ontmoet hij Tasha en dreigt zijn koele, zakelijke zelfbeheersing te verliezen. Ze is beurtelings verrukkelijk en irritant... en is vastbesloten hem uit zijn conservatieve tent te lokken. Zelfs als er tot hun eigen verrassing een zwoele hartstocht tussen hen ontstaat, weten ze allebei dat ze zullen moeten terugkeren naar hun totaal verschillende levens. Hun harten blijven echter vertellen dat ze bij elkaar horen. En harten liegen nooit...Nummer Surprise 13
Schrijver Wendy Morgan
Titel Het verleden ontvlucht
Oorspronkelijke titel Loving Max
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ZE LEEFT IN AFZONDERING...
Er was een tijd dat de levenslustige Olivia Halloran gelukkig getrouwd was met een charmante, welgestelde zakenman. Maar dat was voordat het gewelddadige karakter van haar man haar dwong om in het holst van de nacht met haar zoontje te vluchten. Nu ze onder een andere naam in een klein dorpje woont, wil Olivia beslist niet de aandacht op zich vestigen. Maar wanneer ze twee kleine kinderen van de verdrinkingsdood redt, gebeurt dat toch. De vader van de kinderen is de mysterieuze Max Rothwell, een wat teruggetrokken man tot wie Olivia zich onweerstaanbaar voelt aangetrokken.

...TOT DE LIEFDE HAAR UIT HAAR TENT LOKT
Achtervolgd door zijn teleurstellingn in het leven, wil Max niets meer van romantiek weten. Hoewel hij zich aangetrokken voelt tot Olivia's rustige uitstraling en meelevende aard, heeft hij het gevoel dat ze zich anders voordoet dan ze is. Wat begint als een aarzelende verkenning, groeit al snel uit tot een sensueel verlangen, dat twee beschadigde zielen samenbrengt in een tedere passie.Nummer Surprise 12
Schrijver Judy Gill
Titel De ideale partner
Oorspronkelijke titel All in the family
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

EEN BLIND DATE...
Jed Cotts is gescheiden, en hoewel hij van zijn twee volwassen dochters houdt, heeft hij schoon genoeg van hun pogingen hem aan afspraakjes te helpen. Hun moeder heeft hem al genoeg verdriet bezorgd. Ze was een felle feministe die hem genezen heeft van alle romantische ideeën jegens de andere sekse. Maar zijn koppelende dochters zijn vastbesloten hun vader aan een vrouw te helpen. Uiteindelijk geeft Jed zich gewonnen en belooft hij een weekend weg te gaan... met een vrouw die hij nog nooit heeft ontmoet.

...OPENDE ZIJN OGEN VOOR DE LIEFDE
Een afspraakje zal Karen Andersen helpen haar gezicht te redden bij de bruiloft van haar ex-man... ook al is haar begeleider de vader van een van haar studenten. Tijdens hun eerste ontmoeting blijkt Jed knap en atletisch te zijn; in zijn donkere haar zit amper een grijze streep, en zijn hoffelijke gedrag geeft haar voor het eerst in haar leven het gevoel dat ze wordt gekoesterd. Jed, die deze knappe, sensuele vrouw tot zijn eigen verbazing wil beschermen, raakt volledig in de war. Hoe kan een man die al eens teleurgesteld is, opnieuw verliefd worden? Karen weet hoe, en ze weigert hem te laten gaan... tot hij beseft dat ze bij elkaar horen.Nummer Surprise 11
Schrijver Susan Hardy
Titel Magische momenten
Oorspronkelijke titel Mountain magic
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

EEN DROMERIG PLATTELANDSMEISJE
Clementine 'Clem' Harper vindt het heerlijk om door de bossen van haar geliefde bergen in Noord-Carolina te zwerven, op zoek naar waardevolle edelstenen die zij gebruikt om verfijnde sieraden te maken. Helaas wordt haar verrukkelijke leventje bedreigd door schulden die zich ophopen in de winkel waar zij haar ontwerpen maakt en verkoopt. Haar enige uitweg om de winkel te redden is het vinden van een zeer waardevolle steen. Maar probeer dat maar eens uit te leggen aan de sexy, snelle stadsjongen die haar net op zijn land heeft betrapt.

EEN SNELLE BANKIER UIT WALL STREET
Will Fletcher, investeringsbankier uit New York, heeft vooral verstand van geld, en volgens hem is Clems plannetje om snel rijk te worden gedoemd te mislukken. Maar met een vrouw die zo charmant is als Clem, is het moeilijk om niet bij haar wilde plannen betrokken te raken. Eenmaal overhaald merkt Will al snel dat hij nooit genoeg zal krijgen van die lieve Clementine. Maar een man die gewend is om alles te krijgen waar hij zijn zinnen op heeft gezet, krijgt niet zomaar toegang tot het hart van de koppige, vrije Clem. Dat vraagt om geduld, tederheid en heel veel liefde.Nummer Surprise 10
Schrijver Gina Jackson
Titel De erfgename en de cowboy
Oorspronkelijke titel Caitlyn's cowboy
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

DE ERFGENAME
Caitlyn Bradford begon een nieuw leven. Ze had haar ontrouwe echtgenoot verlaten en haar topfunctie in de reclamewereld opgegeven. Om aan de verstikkende wurggreep van de society in Boston te ontkomen, gaat ze naar Little Fork in Wyoming om daar de erfenis van haar overleden tante af te wikkelen. Dan komt ze erachter dat ze de helft van een ranch heeft geërfd... en een partner.

EN DE COWBOY
En wat voor een partner! De schandalig knappe Dane Morrison is een rasechte cowboy. Hij kan er niets aan doen dat hij zich aangetrokken voelt tot de intelligente, mondaine stadsvrouw die er geen flauw benul van heeft hoe ze een ranch moet runnen. Ze is betoverend mooi, en vastbesloten om die uitdaging aan te nemen. Dane is niet op zoek naar een vrouw, of naar een vast verbintenis, ook al sloopt Caitlyn stelselmatig de muren die hij om zijn hart heeft opgetrokken en overtuigt ze hem ervan dat de magie die ze delen echt is... envoor altijd.Nummer Surprise 9
Schrijver Vanessa Grant
Titel Als je van me houdt
Oorspronkelijke titel If you loved me
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ALS JE MIJ WILT
Emma Garret had er alles voor over gehad om haar droom arts te worden, te kunnen verwezenlijken. En niets was zo pijnlijk geweest dan haar eerste en grootste liefde daarvoor te moeten opgeven. Natuurfotograaf Gray McKenzie had Emma een idyllisch leven in de wildernis voorgespiegeld als ze haar carrière op wilde geven. Maar zelfs een man die zo sexy, begerenswaardig en getalenteerd was als Gray kon Emma er niet van weerhouden haar ware roeping volgen.

ALS JE ME NODIG HEBT
Nu weduwe met een bloeiende praktijk in Seattle en met een achtienjarige zoon, wordt ze plotseling genoodzaakt de wildernis in te trekken die ze zovele jaren geleden heeft afgewezen. Als haar zoon Chris en zijn vriend worden vermist na een kajaktocht heeft Emma de hulp nodig van een expert, een natuurmens die het gebied door en door kent. Ze heeft Gray McKenzie nodig.

ALS JE VAN ME HOUDT
Nu ze weer Gray's leven is binnengewandeld, vindt Emma een man tegenover zich die rijper is, knapper en meer dan geschikt om de passie die ze vroeger hadden gedeeld nieuw leven in te blazen...Nummer Surprise 8
Schrijver Suzanne Barrett
Titel Een koele minnaar
Oorspronkelijke titel Taming Rowan
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

SOMS IS LIEFDE...
Bouwkindig ingenieur Karin Williams heeft al vaker te maken gehad met mannelijke vooroordelen, maar nog nooit met iemand die zo grof is als Rowan Marsden. De onmiskenbaar sexy Engelsman verwachtte blijkbaar dat er een man uit het vliegtuig zou stappen, en vanaf het begin was het duidelijk dat hij haar geen kans zou geven. Vastbesloten om haar deskundigheid te demonstreren, negeert Karin de gespannen werkrelatie. Karin is echter gedwongen een caravan te delen met Rowan en wordt zich bewust van de aantrekkingskracht die ze voelt voor een man die zeker haar hart zal breken.

...DE GROOTSTE OVERWINNING
Als Rowan zijn zin kreeg, zou hij nooit meer samenwerken met een vrouw. Maar als Karin haar talenten demonstreet, kan hij niet anders dan respect voor haar hebben - en haar begeren. Hij komt in de verleiding om een nacht in haar armen door te brengen, maar wil zich niet binden. Totdat er een ongeluk gebeurt waarbij het leven van Karin in gevaar komt en waardoor blijkt dat Rowan is voorbestemd haar lief te hebben...Nummer Surprise 7
Schrijver Debra Dawn Thomas
Titel Spaanse furie
Oorspronkelijke titel Wrap me in a scarlet
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

HIJ NAM HAAR MEE OP EEN HARTSTOCHTELIJKE REIS...
Stephanie Madison wijdt zich volledig aan het opbouwen van haar carrière als journaliste. Voor romantiek heeft ze geen tijd. Dat verandert als de beroemde toreador Miguel Rafael haar in een opwelling meeneemt naar Spanje voor een exclusief interview.

DIE VEEL OPWINDENDER WAS DAN HAAR STOUTSTE DROMEN
In Madrid staat Miguel bekend als El Peligro - het Gevaar - en stephanie vind zijn manier van leven geweldig. Ze geeft toe aan zijn verleidelijke charme, en leeft in een wereld die meer droom dan werkelijkheid lijkt. Die droomwereld valt in duigen als er aan de vooravond van het belangrijkste optreden in Miguels carrière een schandaal ontstaat. Dat overtuigt Stephanie ervan dat hun hartstochtelijke nachten niet meer waren dan een illusie, opgewekt door het betoverende maalicht en de Spaanse wijn. Miguel weet dat er meer is tussen Stephanie en hem... een hartstocht die feller is dan de zon. Als Stephanie haar hart maar durft open te stellen voor de liefde... en de belofte van een blijvende relatie.Nummer Surprise 6
Schrijver Ann Josephson
Titel Liefde voor altijd
Oorspronkelijke titel Enduring love
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

ZE WAS BIJ HEM WEGGELOPEN...
Twaalf jaar geleden had Brand Carendon een schitterende toekomst voor zich, waarin hij naar de universiteit zou gaan en succes zou behalen in de sport, ook al wilde hij slechts de rest van zijn leven delen met Dani Murdock, het meisje dat niet goed genoeg voor hem was. Dani schonk Brand haar pure, hartstochtelijke liefde, waarvan hij dacht dat die eeuwig zou duren. Maar kort na hun huwelijk verdween ze... met zijn hart.

...MAAR HIJ GAF HUN LIEFDE NOOIT OP
Brand, die inmiddels beroemd en schatrijk is, ontdekt de waarheid over het plotselinge vertrek van Dani als hij de elf jaar oude David ontmoet, die zijn zoon blijkt te zijn. Omdat hem al die jaren de kans is ontzegd de vader van zijn kind te zijn, is hij razend, en voelt hij zich verraden door Dani. Toch kan hij niet ontkennen dat de vonken nog steeds tussen hen overspringen en dat het heerlijk is om haar in zijn armen te houden. Nu Dani en David weer in zijn leven zijn, neemt Brand zich voor de verloren tijd in te halen. Maar is het mogelijk met puur verlangen een brug tussen het verleden en het heden te slaan?Nummer Surprise 5
Schrijver Patricia Werner
Titel Een storm van hartstocht
Oorspronkelijke titel Sweet tempest
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

IN HET OOG VAN DE ORKAAN...
Sherman Tucker is een fenomeen op het gebied van weersvoorspellingen. Kelly Tucker probeert het werk van haar vader voort te zetten en ziet er reikhalzend naar uit om dwars door een vliegende storm te vliegen naar het oog van een orkaan, waar kalmte en rust heersen. En dat wil ze het liefst doen met de onverschrokken stormjager Ross King. In de benauwde, zwoele hitte van een tropische storm springen de vonken tussen hen over.

...LIGT DE KANS OP WARE LIEFDE
Met zijn griezelig talent om het weer te voorspellen, is de aantrekkelijke Ross een natuurproduct op zichzelf. Kelly kan niet ontkennen dat ze zich tot hem aangetrokken voelt - ook al houdt ze hem ten dele verantwoordelijk voor de dood van haar vader, die is verongelukt in een tornado. Als iemand haar werk probeert te saboteren, komt Ross haar te hulp. Daarbij vindt ze zichzelf terug in een wervelwind van gevaar, verraad en oweerstaanbaar verlangen...Nummer Surprise 4
Schrijver Karen Drogin
Titel Volmaakte partners
Oorspronkelijke titel Perfect partners
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

OM HET HART VAN EEN KLEIN MEISJE TE GENEZEN...
Voor de eerste keer in haar carrière wil advocate Chelsie Russell een zaak verliezen. Het is een vergissing geweest om haar ouders te helpen de voogdij te verkrijgen over hun tweejarige kleindochter Alix. Het heeft het verdriet om de tragische dood van haar zus en zwager alleen maar groter gemaakt. Dus is het een opluchting voor Chelsie als de voogdij wordt toegewezen aan de ongetrouwde oom van Alix, Griffin Stuart. Chelsie is vastbesloten haar geliefde nichtje niet uit haar leven te laten glippen.

MOETEN ZE HUN EIGEN HART OPENSTELLEN.
Als Griff Stuart het recht krijgt het kind van zijn overleden broer op te voeden, is het aanbod om hem te helpen van de vrouw die een verbitterde strijd in de rechtszaal heeft ontketend, wel het laatste wat hij wil. Maar als hij ontdekt dat Chelsie de enige is die de nachtmerries van Alix kan verdrijven, moet hij toegeven dat hij haar nodig heeft.Nummer Surprise 3
Schrijver Kate Holmes
Titel Gouden beloftes
Oorspronkelijke titel Amethyst and gold
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

OPLAAIENDE HARTSTOCHT
Melisande Merrick, een jonge, verlegen geschiedenislerares, was naar Rio de Janeiro gegaan om het belangrijkste researchproject van haar carrière af te ronden. Romantiek en uitgaan stonden helemaal onderaan op haar prioriteitenlijstje, totdat ze wiegde op de sensuele ritmes van het carnaval... en ze onder de bekoring van Alex Robeson raakte.

ONVERWACHTE LIEFDE
Verkleed als piraat was Alex een echte rokkenjager. Voor vrouwen was hij onweerstaanbaar en gaf alle vrouwen die hij had bemind een gouden armband cadeau. Net als haar voorgangsters verloor ook Melisande haar hart aan hem. Maar in tegenstelling tot hen weigerde ze een van zijn vele veroveringen te zijn. En toen Alex haar zijn dure cadeau in de haven zag smijten, zonk zijn hart mee omlaag. Hij wist dat hij op het punt stond meer kwijt te raken dan de armband en dat hij een manier moest zien te vinden om de liefde terug te winnen van de vrouw die kostbaarder voor hem was geworden dan alle juwelen ter wereld...Nummer Surprise 2
Schrijver Leigh Greenwood
Titel Vurig temperament
Oorspronkelijke titel The winner's circle
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Surprise 1
Schrijver Kathryn Attalla
Titel Toevallige ontmoeting
Oorspronkelijke titel The baby bargain
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

KAN EEN NACHT VOL HARTSTOCHT...
Vlak voordat ze voor een jaar naar Signapore vertrekt, neemt stoffenontwerpster Caitlin Adams een risico. Tijdens een hartstochtelijke nacht in de armen van de sexy Andrew Sinclair zet ze haar cynisme aan de kant en droomt van een gezamelijke toekomst. Tot ze ontdekt dat Andrew heeft gelogen over hun toevallige ontmoeting. Een jaar later herinnert alleen het dierbare gezichtje van haar baby haar nog aan de man die ze probeet te vergeten.

...UITGROEIEN TOT WARE LIEFDE?
Vallen voor een vurige vrouw als Caitlin was het laatste wat de koele zakenman Andrew Sinclair van plan was, vooral nadat ze zijn hotelkamer uitstormde zonder naar zijn verklaring te luisteren. Nu is ze terug in het land en is hij vastbesloten een goede vader voor hun kind te zijn. Om koste wat kost een juridische strijd te voorkomen, stemt Caitlin ermee in om zes maanden bij Andrew in te trekken, zodat hij tijd heeft om een band te vormen met zijn zoon. Maar Andrew moet nodig leren dat over liefde niet te onderhandelen valt... tenzij hij zijn hart op het spel zet.


Home | Candlelight