Met deze sneltoetsen ben je met één klik bij het nummer dat je zoekt
en met de 'Vorige-knop" in je browser ben je met één klik hier weer terug.

800  799  798  797  796  795  794  793  792  791  790  789  788  787  786  785  784  783  782  781 

780  779  778  777  776  775  774  773  772  771  770  769  768  767  766  765  764  763  762  761 

760  759  758  757  756  755  754  753  752  751  750  749  748  747  746  745  744  743  742  741 

740  739  738  737  736  735  734  733  732  731  730  729  728  727  726  725  724  723  722  721 

720  719  718  717  716  715  714  713  712  711  710  709  708  707  706  705  704  703  702  701 
Nummer CL 800
Schrijver Debra Mullins
Titel Verboden gezelschap
Oorspronkelijke titel Scandal of the Black Rose
Korte omschrijving

Als Anna Rosewood wordt voorgesteld aan Roman Devereaux krijgt ze de schrik van haar leven. Dit is de man die zij de avond ervoor tijdens een maskerade ongekende intimiteiten heeft toegestaan! Ook Roman is niet onverdeeld gelukkig met het weerzien, gezien de reputatieschade die zijn faux pas hem kan bezorgen.
Anna en Roman beseffen pas later dat ze tijdens hun indiscrete gedrag een identieke missie hadden: meer te weten komen over het Genootschap van de Zwarte Roos. Terwijl ze hun krachten bundelen in de strijd tegen dit gewelddadige gezelschap, loopt de sensuele spanning tussen hen beiden weer hoog op. En dat terwijl Anna zich binnenkort gaat verloven met lord Haverford, Romans neef...


Nummer CL 799 *
Schrijver Victoria Alexander
Titel Liefdevolle lessen
Oorspronkelijke titel The marriage lesson
Korte omschrijving

Lady Marianne Shelton en haar zussen zijn voor het Seizoen in Londen. Het is de bedoeling dat lord Thomas Effington hen introduceert bij trouwlustige leden van de adel. Hij zet zich met tegenzin aan de klus en hoopt de zussen zo snel mogelijk te kunnen slijten. Helaas blijkt de avontuurlijk ingestelde Marianne allerminst uit op een huwelijk. Wel is ze hevig geïnteresseerd in de levenslessen die Thomas haar wellicht kan geven. Zo zou het heel prettig zijn als hij haar kon bijbrengen hoe een hartstochtelijke kus precies in zijn werk gaat. De geplaagde lord komt dan al snel klem te zitten tussen zijn begeerte en de angst voor een schandaal...


Nummer CL 798 *
Schrijver Julianne MacLean
Titel Roekeloze nacht
Oorspronkelijke titel The mistress diaries
Korte omschrijving

Cassandra Montrose en lord Vincent Sinclair laten zich meeslepen door hun begeerte en beleven samen een passionele nacht. Hun weerzien, een jaar later, is minder opwekkend. Cassandra is namelijk stervende en brengt haar dochtertje, vrucht van hun samenzijn, naar Vincents huis. Ze wil graag dat het haar kind aan niets ontbreekt als zij er niet meer zal zijn. Vincent reageert bewonderenswaardig op al dit nieuws en neemt meteen zijn verantwoordelijkheid.
Als Cassandra onverwacht herstelt, biedt Vincent ook haar onderdak. Al snel merkt hij dat zij hem nog steeds in vuur en vlam zet, maar er zijn twee obstakels; Vincent is namelijk al verloofd en bovendien stemt Cassandra niet zomaar in met nóg een roekeloze nacht...


Nummer CL 797 *
Schrijver Kinley MacGregor
Titel Hart van staal
Oorspronkelijke titel Return of the warrior
Korte omschrijving

In de nasleep van de kruistochten gaat koningin Adara van Taagaria op zoek naar Christian van Acre, met wie ze als kind in de echt is verbonden. Alleen hij kan immers voorkomen dat Adara de troon kwijtraakt aan een machtswellusteling.
Christian, die net een gevangenschap van zes jaar achter de rug heeft, peinst er echter niet over zijn huwelijkse plichten na te komen en Adara een troonopvolger te schenken. Hij wil zich namelijk volledig wijden aan het lenigen van de noden van zijn strijdmakkers. Toch belooft hij Adara veilig naar huis te brengen. Tijdens hun reis door Europa mag de verleidelijke koningin proberen om Christians zinnen te verzetten en alsnog zijn gepantserde hart binnen te dringen.


Nummer CL 796 *
Schrijver Sasha Lord
Titel De wilde engel
Oorspronkelijke titel Wild angel
Korte omschrijving

Schotland, begin elfde eeuw. Vele jaren op het slagveld hebben Mangan O’Bannon, zoon van de graaf van Kirkcaldy, grote emotionele schade toegebracht. Op zoek naar vergeving besluit hij een religieuze queeste te ondernemen, om daarna te kunnen intreden in een kloosterorde. Maar dan wordt zijn pad gekruist door Ashleigh, een verontrustend aantrekkelijke zigeunerin die zelf ook het nodige leed te verwerken heeft.
De aanwezigheid van deze wilde engel vormt een aanslag op de zelfbeheersing van de aspirant-monnik, maar haar vaardigheden als illusioniste komen van pas als ze worden meegezogen in een duivels complot om de koning van Schotland te onttronen. Ashleigh en Mangan moeten dan niet alleen vechten voor hun leven, maar ook tegen de hartstocht die hun bloed doet kolken.


Nummer CL 795 *
Schrijver Jenna Petersen
Titel Tussen passie en verraad
Oorspronkelijke titel From London with love
Korte omschrijving

Meredith Sinclair is een van Engelands meest bedreven spionnen in de strijd tegen landverraders. Maar haar professionaliteit dreigt in het gedrang te komen, als ze de zaak tegen haar jeugdvriend Tristan Archer, markies van Carmichael, moet onderzoeken.
Naarmate Meredith dieper in het leven van Tristan infiltreert, worden de bedreigingen steeds talrijker. Niet alleen komt ze steeds dichter bij de bron van het kwaad, ook moet ze het hoofd bieden aan de brutale intieme aanrakingen van de duivels aantrekkelijke markies.


Nummer CL 794 *
Schrijver Lorraine Heath
Titel De onwetende bruid
Oorspronkelijke titel A matter of temptation
Korte omschrijving

Als Robert Hawthorne na acht jaren ontsnapt aan zijn bewakers, is dat slecht nieuws voor zijn eeneiige tweelingbroer John. Die heeft immers indertijd Robert gevangengezet om zelf hertog van Killingsworth te kunnen worden. Eenmaal vrij weet Robert de rollen snel weer om te draaien, en laat hij op zijn beurt John heimelijk afvoeren.
De eerste verrassing in Roberts nieuwe bestaan als hertog dient zich meteen aan, als hij beseft dat hij de volgende dag in het huwelijk zal moeten treden met ene Victoria Lambert. Om niet door de mand te vallen brengt Robert de huwelijksdag voornamelijk zwijgend door. Uit schuldgevoel tegenover zijn nietsvermoedende bruid laat hij de geneugten van de huwelijkse staat aan zich voorbijgaan. Deze nobele opstelling lijkt echter geen lang leven beschoren...


Nummer CL 793
Schrijver Laura Lee Guhrke
Titel Verrukkelijke erfgename
Oorspronkelijke titel The wicked ways of a duke
Korte omschrijving

Prudence Bosworth weet niet wat ze hoort: als buitenechtelijk kind kan ze een enorm fortuin erven, mits ze op korte termijn een huwelijk aangaat. Het toeval wil dat Rhys De Winter, een heuse hertog, juist in die periode veel belangstelling voor de eenvoudige naaister aan de dag legt.
Het komt niet in de onschuldige Prudence op dat Rhys wel eens onzuivere motieven zou kunnen hebben. Terwijl zij denkt af te stevenen op een huwelijk uit liefde, komt voor Rhys een eeuwige verbintenis om geheel andere redenen zéér gelegen. De vraag rijst dan ook of hij haar echt zo 'verrukkelijk' vindt als hij steeds beweert.


Nummer CL 792 *
Schrijver Sabrina Jeffries
Titel Hou me vast
Oorspronkelijke titel Beware a Scot's revenge
Korte omschrijving

Het bezoek van lady Venetia Campbell aan haar geboortegrond in Schotland neemt een dramatische wending als ze door haar vroegere buurjongen wordt ontvoerd. Deze Lachlan Ross, de alom gevreesde Schotse Plaag, is een gezworen vijand van haar vader. Voor Venetia is hij echter vooral de knappe jongeman naar wiens aandacht ze indertijd snakte.
Omdat Lachlan vastberaden is haar als ruilmiddel in te zetten, lijkt een revival van Venetia’s warme gevoelens aanvankelijk ver weg. Maar naarmate ze langer samen zijn, gaan ze vanzelf een steeds grotere rol in elkaars fantasieën spelen...


Nummer CL 791
Schrijver Karen Ranney
Titel Verleidelijke redder
Oorspronkelijke titel An unlikely governess
Korte omschrijving

Na de dood van haar ouders blijft Beatrice Sinclair berooid achter. Ten einde raad accepteert ze een betrekking als gouvernante van een jonge hertog. Op het sinistere Castle Cranoch doet ze haar uiterste best om een veilige haven te creëren voor het angstige weesjongetje.
Dat wordt echter danig bemoeilijkt door een reeks mysterieuze aanslagen op haar beschermeling. Reden voor diens neef Devlen Gordon om het kind en zijn gouvernante mee te nemen naar zijn huis in Edinburgh.
Maar de beoogde rust is ook daar ver te zoeken. Niet alleen blijkt de dreiging allerminst verdwenen te zijn, ook wordt Beatrice zeer onrustig van de aantrekkingskracht van haar gastheer…


Nummer CL 790 *
Schrijver Gayle Callen
Titel Liefde op papier
Oorspronkelijke titel The lord next door
Korte omschrijving

Als de familie Shelby in grote financiële problemen komt, kan enkel een profijtelijk huwelijk van de oudste dochter nog redding brengen. Helaas is de verlegen, onzekere Victoria verre van populair. Daarom vestigt ze haar hoop op haar buurjongen van vroeger. Die heeft ze weliswaar nooit ontmoet, maar indertijd deelde ze met hem via haar dagboek haar diepste zielenroerselen.
Groot is Victoria's verbazing als blijkt dat haar mysterieuze jeugdvriendje eigenlijk de zoon van een graaf is. Als blijkt dat deze knappe David Thurlow dringend verlegen zit om een erfgenaam, lijkt niets een geslaagd verstandshuwelijk in de weg te staan. Maar dan dreigen wederzijdse warme gevoelens én geheimen hun papieren liefde onderuit te halen.


Nummer CL 789 *
Schrijver Elizabeth Boyle
Titel De verzonnen echtgenote
Oorspronkelijke titel Something about Emmaline
Korte omschrijving

Alexander Denford, baron Sedgwick, is het gezeur over zijn vrijgezellenstatus meer dan beu. Daarom wendt hij voor getrouwd te zijn met een vrouw, die vanwege haar slechte gezondheid nooit in het openbaar verschijnt. Deze aanpak werkt prima, tótdat hij tijdens een verblijf op het platteland allerlei rekeningen ontvangt.
Halsoverkop keert hij terug naar zijn huis in Londen en daar treft hij een vrouw aan die beweert zijn echtgenote Emmaline te zijn. Tot overmaat van ramp heeft deze opportuniste het hele huis opnieuw laten inrichten en al kennisgemaakt met zijn familie en vrienden.
Terwijl Alexander zich het hoofd breekt over de vraag hoe hij de bedriegster uit zijn leven kan verwijderen, ontstaat er een nieuwe complicatie: de enorme aantrekkingskracht die zijn sensuele 'echtgenote' op hem uitoefent.


Nummer CL 788 *
Schrijver Sophia Nash
Titel Onderdrukt verlangen
Oorspronkelijke titel The kiss
Korte omschrijving

Georgiana Wilde, dochter van de rentmeester van Penrose, verloor haar jeugdvriend Quinn Fortesque uit het oog nadat hij vanwege een misstap van het landgoed werd verbannen. Hoewel ze in de jaren daarna naar Quinn blijft verlangen, trouwt ze met zijn neef Anthony, de erfgenaam van Penrose. Deze verbintenis is echter een kort leven beschoren, als Anthony tijdens de huwelijksnacht overlijdt.
Als Quinn, de nieuwe erfgenaam, om zakelijke redenen terugkeert naar Penrose laait Georgiana’s verlangen naar hem al snel weer op. Ze wil hier echter uit respect voor haar overleden echtgenoot niet aan toegeven en gooit alles in de strijd om haar fantasieën verborgen te houden.


Nummer CL 787 *
Schrijver Kinley MacGregor
Titel Zing voor mij
Oorspronkelijke titel A dark champion
Korte omschrijving

Rowena de Vitry wijdt haar leven aan poëtische liefdesliederen en heeft een hartgrondige hekel aan oorlogszuchtige mannen. Een ridder als Stryder van Blackmoor zal haar hart dan ook nooit veroveren, weet zij, ook al brengt de kennismaking met de ruige strijder deze overtuiging danig aan het wankelen.
Als de Engelse koning Rowena om strategische redenen in zijn armen wil drijven, stribbelt ze niettemin hevig tegen. Er wordt een compromis gesloten; Rowena mag haar eigen echtgenoot kiezen als ze er in slaagt de winnaar van het jaarlijkse riddertoernooi te leren zingen als een volleerd minstreel.
De gedoodverfde favoriet is echter Stryder, niet bepaald een groot liefhebber van muziek en poëzie. Extra complicatie is bovendien dat diverse moordenaars het tijdens het toernooi op hem voorzien hebben…


Nummer CL 786
Schrijver Emily Bryan
Titel Een lust voor het oog
Oorspronkelijke titel Distracting the duchess
Korte omschrijving

Weduwe Artemisia, hertogin van Southwycke, staat bekend om haar eigenzinnige en soms zelfs scandaleuze gedrag. Ze schildert ze graag naakte mannen. Ondanks haar ruime ervaring is ze diep onder de indruk als ze haar nieuwe model, Thomas Doverspike, in volle glorie aanschouwt.
Net als Artemisia lijkt te vallen voor zijn zelfverzekerde onbeschroomdheid, blijkt dat Thomas in werkelijkheid Trevelyn Deveridge heet. Als geheim agent gebruikt hij zijn baantje als dekmantel om een mysterieuze zaak te ontrafelen.
Artemisia is bereid de knappe Trevelyn zijn onoprechtheid te vergeven, en dan raken ze samen verzeild in een avontuur waar het gevaar én de romantiek van afdruipen.


Nummer CL 785 *
Schrijver Gerri Russell
Titel Het lot tegemoet
Oorspronkelijke titel Warrior's bride
Korte omschrijving

Een Schots eiland, het jaar 1372. Lady Isobel heeft jarenlang in een toren opgesloten gezeten, in gezelschap van haar moeder, die krankzinnig werd doordat ze de Zienersteen gebruikte om in de toekomst te kijken. Ze is dan ook opgetogen als Douglas Moraer Stewart, de Zwarte Wolf van Schotland, haar komt ophalen omdat hij van zijn vader met haar moet trouwen.
Hoewel hun huwelijk uit nood geboren is, voelen Isobel en Douglas zich al snel tot elkaar aangetrokken. Maar van alle kanten dreigt er gevaar. Zo blijken hun beider vaders niet bepaald het beste met hen voor te hebben, en is de invloed van de Steen op hun levens onvoorspelbaar. De geliefden snellen dan ook een onzeker lot tegemoet...


Nummer CL 784
Schrijver Lynsay Sands
Titel Wat jij niet ziet
Oorspronkelijke titel Love is blind
Korte omschrijving

Clarissa Crambray moet nodig aan de man, vindt haar stiefmoeder. Om haar kansen op de huwelijksmarkt te vergroten maakt zij de bril van haar zwaar bijziende stiefdochter kapot. Nadeel is wel dat zelfs het klokkenspel van de huwelijkskandidaten niet veilig is voor Clarissa's legendarische onhandigheid.
Als al haar aanbidders het hazenpad hebben gekozen verschijnt Adrian Montfort, graag van Mowbray, ten tonele. Hem komt Clarissa's slechte zicht niet ongelegen, bang als hij is dat het litteken op zijn gezicht haar zal afstoten.
Al snel ontstaat er een meeslepende romance tussen twee mensen, die niet weten dat de ander allang op de hoogte is van de bijzondere kenmerken waaronder zij zelf zo gebukt gaan.


Nummer CL 783 *
Schrijver Kresley Cole
Titel Tussen lust en liefde
Oorspronkelijke titel The price of pleasure
Korte omschrijving

Victoria Dearbourne woont na een schipbreuk al jaren met haar gouvernante op een verlaten eiland. Ze hebben alle hoop op redding al laten varen, als opeens een grote, knappe man verschijnt. Kapitein Grant Sutherland belooft hen veilig terug te brengen naar Engeland. Na enige aarzeling besluit Victoria hem te vertrouwen.
Eenmaal onderweg is er overduidelijk sprake van chemie tussen Victoria en Grant. Als ze aan die aantrekkingskracht toegeven, lijken ze echter juist verder van huis. Victoria wil namelijk liefde in haar leven en niet alleen lust, terwijl Grant eerder het omgekeerde in gedachte heeft. Dit lijkt een onoverkomelijk probleem...


Nummer CL 782 *
Schrijver Sabrina Jeffries
Titel Oplaaiende hartstocht
Oorspronkelijke titel Only a duke will do
Korte omschrijving

Het jaar 1821. Louisa North, bastaarddochter van de koning, is actief in The London Ladies Society, een groep die ijvert voor sociale hervormingen. De koning is deze bemoeizucht beu en wil Louisa monddood maken door haar in een huewelijk te manoeuvreren. Hij zet daartoe Simon Tremaine als geheim wapen in. Deze aantrekkelijke hertog van Foxmoor is er immers al eerder in geslaagd de eigenzinnige Louisa in vuur en vlam te zetten. Ook al eindigde die eerdere romance rampzalig, toch blijkt al snel dat Louisa nog steeds hypergevoelig is voor Simons verleidingskunsten.
Maar als de hartstocht oplaait, slaat bij Louisa ook de twijfel toe. Met name de plotselinge sociale betrokkenheid van de hertog sterkt haar in het vermoeden dat hij toneelspeelt...


Nummer CL 781
Schrijver Donna Fletcher
Titel De koppige bruid
Oorspronkelijke titel The Highlander's bride
Korte omschrijving

Cullen Longton is op zoek naar zijn zoontje, dat kort na zijn geboorte is ontvoerd. Zijn speurtocht brengt hem naar een abdij in de Schotse Hooglanden. Daar ontmoet hij de mooie, maar zeer eigenzinnige Sara McHern. Zij is door haar vader naar de abdij gestuurd, omdat ze niet wil trouwen met de man die hij voor haar heeft uitgezocht.
Sara biedt Cullen aan hem naar zijn zoon te brengen, op voorwaarde dat hij met haar trouwt. Hun zakelijke overeenkomst krijgt al snel een extra dimensie, als de hartstocht ontbrandt. Maar de vraag is dan of het jonge paar kan ontsnappen uit het web van bedrog en haat, waarin ze langzaam maar zeker verstrikt geraken...


Nummer CL 780 *
Schrijver Cathy Maxwell
Titel Een kus te ver
Oorspronkelijke titel Bedding the heiress
Korte omschrijving

Erfgename Francesca Dunroy heeft zich lelijk in de nesten gewerkt door een rendez-vous met de sluwe flierefluiter Penthorpe, die haar vervolgens een familiejuweel ontfutselt. In een wanhopige poging het kleinood terug te krijgen begaat Francesca een nieuwe faux pas, als ze op een donker terras de verkeerde man verleidt.
De gelukkige is niemand minder dan Justin Maddox, de kersverse hertog van Colster. Deze rebelse Schot koestert een afkeer van het elitaire Londense milieu, en heeft gezworen dat hij alle vrouwen van goeden huize zou mijden. De herinnering aan Francesca's kussen bemoeilijkt de uitvoering van dit voornemen echter aanzienlijk...


Nummer CL 779 *
Schrijver Suzanne Enoch
Titel Als liefde toeslaat
Oorspronkelijke titel Sins of a duke
Korte omschrijving

Sebastian Griffin, de aantrekkelijke hertog van Melbourne, heeft geen behoefte meer aan romantiek. De weduwnaar gaat dan ook louter uit plichtsbesef in op het verzoek van de prins-regent om een ravissante prinses uit Centraal-Amerika te begeleiden naar een bal.
De avond met deze Josefina Embry verloopt opzienbarend. Des duivels dat Sebastian haar niet persoonlijk ophaalt, geeft ze hem ten overstaan van de hele Londense adel een klap in het gezicht. Eenmaal van de schok bekomen merkt Sebastian dat de temperamentvolle Josefina hem ook in andere opzichten niet onberoerd laat.
Vanaf dat moment wordt Sebastian heen en weer geslingerd tussen zijn ontluikende begeerte en het landsbelang. Hij heeft namelijk het sterke vermoeden dat Josefina en haar ouders bedriegers zijn, die schaamteloos eigen gewin nastreven...


Nummer CL 778
Schrijver Lorraine Heath
Titel Alles voor een titel
Oorspronkelijke titel As an earl desires
Korte omschrijving

Archibald Warner is niet bepaald blij dat hij de titel 'graaf van Sachse' erft van een ver familielid. Nu moet hij zijn leraarsbetrekking opgeven en - erger nog - snel een vrouw zoeken om zich te verzekeren van een erfgenaam. Gelukkig lijkt de weduwe van de vorige graaf, Camilla Warner, hem een aantrekkelijke kandidate.
Maar de gravin geeft aan onvruchtbaar te zijn, en wil bovendien het liefst een hertog met kinderen aan de haak slaan. Wel is ze bereid Archibald te helpen om een geschikte vrouw in de Londense elite te vinden. Maar terwijl ze zo beiden hun doelen nastreven, groeien ze steeds meer naar elkaar toe. Als vervolgens begeerte en lust de kop opsteken, wordt het voor Archie en Camilla steeds moeilijker om hun oorspronkelijke dromen waar te maken...


Nummer CL 777
Schrijver Cheryl Howe
Titel Verborgen schat
Oorspronkelijke titel The pirate's jewel
Korte omschrijving

Jewel Sanderson heeft van haar vader een heuse schatkaart in bewaring gekregen. Maar degene die het document uiteindelijk komt opeisen is niet haar spoorloos verdwenen vader, maar Nolan Kenton.
Deze woeste ex-piraat oefent meteen een sterke aantrekkingskracht op Jewel uit. Toch slaagt hij er niet in haar de kaart te ontfutselen. De avontuurlijk ingestelde Jewel gaat immers liever zélf achter de schat aan, en verstopt zich daartoe op Nolan's schip.
Eenmaal op volle zee blijkt dat Jewel en Nolan tot samenwerking veroordeeld zijn om de geheimen van de kaart te kunnen ontrafelen. Gaandeweg gaan ze dat steeds minder erg vinden...


Nummer CL 776 *
Schrijver Julia Latham
Titel Een vrouw met passie
Oorspronkelijke titel One knight only
Korte omschrijving

Engeland, 1486. De onverschrokken en avontuurlijke dienstmeid Anne Kendall heeft er alles voor over om het eerste vrouwelijke lid van de geheime Broederschap van het Zwaard te worden. Ze neemt dan ook vol overgave deel aan een gevaarlijke missie; daarbij fungeert Anne als dubbelgangster van een edelvrouwe die gaat getuigen over een samenzwering tegen de koning.
Maar dan is er het weerzien met Philip Clifford, een roekeloze en knappe ridder. De herinnering aan zijn hartstochtelijke zoenen van weleer roept bij Anne hinderlijke lustgevoelens op. Om haar taak tot een goed einde te brengen zou ze Philips aantrekkingskracht moeten negeren. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan…


Nummer CL 775
Schrijver Lynsay Sands
Titel Niet voor jouw ogen
Oorspronkelijke titel The perfect wife
Korte omschrijving

Aan de vooravond van haar gearrangeerde huwelijk met lord Paen Gerville zit Avelyn Straughton met een levensgroot probleem. In haar beleving zijn haar vormen immers zo weelderig dat de vergelijking met een levensgrote bosbes zich opdringt. Ze neemt zich voor de onthulling van haar lichaam zo lang mogelijk uit te stellen, en tracht zelfs haar bolle wangen te maskeren.
Haar kersverse, uit de kluiten gewassen echtgenoot zou echter, met de koude winteravonden voor de boeg, maar al te graag zijn voordeel met haar rondingen willen doen.
Hoewel Avelyn zich - ook letterlijk - in allerlei bochten wringt om Paen voor de aanblik van haar naakte lichaam te behoeden, moet ze geleidelijk aan toegeven dat zijn amoureuze toenaderingspogingen haar verre van onberoerd laten. Komt er dan toch een einde aan hun kat-en-muisspelletje?


Nummer CL 774 *
Schrijver Loretta Chase
Titel Onvermijdelijk schandaal
Oorspronkelijke titel Lord Perfect
Korte omschrijving

Benedict Carsington, burggraaf Rathbourne, is met zijn onberispelijke manieren een aristocraat van onbesproken gedrag. Daar dreigt verandering in te komen als Bathsheba Wingate ten tonele verschijnt. Deze weduwe komt uit de beruchte familie DeLucey, een bonte verzameling van notoire oplichters. Benedict is diep onder de indruk van Bathsheba, die samen met haar dochtertje Olivia het hoofd boven water probeert te houden. Tot Benedicts heimelijke vreugde gaat Bathsheba zijn neefje Penegrine tekenles geven. Zo kan hij haar vaker zien zonder geroddel van de ton uit te lokken.
Het voorkomen van geruchten wordt een stuk moeilijker als hun kinderen samen de benen nemen, op zoek naar een schat. Benedict en Bathsheba moeten de achtervolging inzetten, maar mogen absoluut niet samen gezien worden. Gezien hun wederzijdse aantrekkingskracht lijkt een schandaal echter onafwendbaar…


Nummer CL 773 *
Schrijver Caroline Linden
Titel De verleidelijke dievegge
Oorspronkelijke titel What a rogue desires
Korte omschrijving

David Reece, broer van de hertog van Exeter, staat bekend als een onovertroffen nietsnut. Als hem bij een overval de zegelring van zijn broer afhandig wordt gemaakt, vreest hij voor nog meer reputatieschade. De wanhopige speurtocht die hij dan onderneemt in de Londense achterbuurten brengt hem in contact met Vivian Beecham, een gehaaide vrouw die over daderwetenschap blijkt te beschikken.
Ten einde raad besluit David haar te ontvoeren; hij zal haar pas vrijlaten als ze de ring teruggeeft. De veronderstelde dievegge geeft echter geen krimp. Dit in tegenstelling tot David, die diep onder de indruk raakt van zijn verleidelijke gevangene…


Nummer CL 772 *
Schrijver Alexandra Benedict
Titel Een zee van hartstocht
Oorspronkelijke titel Too great a temptation
Korte omschrijving

Als de onvervalste flierefluiter Damian Westmore, hertog van Wembury, hoort dat zijn broer door piraten om het leven is gebracht, zweert hij wraak. Hij zegt zijn decadente levensstijl vaarwel en stroopt incognito de zeeën af, op zoek naar de moordenaars.
Als hij dicht bij de voltooiing van zijn missie lijkt te zijn, dreigt de ontmoeting met de avontuurlijke Mirabelle Hawkins roet in het eten te gooien. Door de hartstocht die de verleidelijke sirene bij hem oproept valt het Damian immers zwaar zich te concentreren op zijn wraakoefening.
Ook Mirabelle heeft gemengde gevoelens bij de passie die Damian bij haar losmaakt. Want al doet deze knappe, mysterieuze zeeman haar trillen van verlangen, ze weet ook dat hij alles wat haar lief is kapot kan maken…


Nummer CL 771 *
Schrijver Sabrina Jeffries
Titel Op zoek naar avontuur
Oorspronkelijke titel Never seduce a scoundrel
Korte omschrijving

Londen, 1818. Heel wat adellijke heren proberen lady Amelia Plume te verleiden, niet in de laatste plaats vanwege haar bruidsschat. Maar de avontuurlijk ingestelde jonge vrouw wil nog niets weten van een huwelijk.
Majoor Lucas Winter weet wél haar interesse te wekken. Amelia is gefascineerd door deze ruige Amerikaan en diens zoektocht naar een mysterieuze crimineel. De belangstelling is al snel wederzijds, want Lucas verdenkt de stiefmoeder van Amelia.
Om dichter bij zijn doel te komen besluit hij om Amelia het hof te maken. Hoewel zij zijn bedoelingen doorziet, speelt ze het spelletje maar al te graag mee. Als Amelia vervolgens ontvoerd wordt, krijgt het begrip avontuur een extra dimensie.


Nummer CL 770 *
Schrijver Jaclyn Reding
Titel Als de mist verdwijnt
Oorspronkelijke titel White mist
Korte omschrijving

Uit angst dat een familiegeheim haar in het verderf zal storten, besluit lady Eleanor Wycliffe te vluchten. Ze komt terecht op Trelay, een in nevelen gehuld Schots eiland. Daar wordt ze gouvernante van de zwijgende dochter van de burggraaf van Dunevin. Over deze mysterieuze Gabriel MacFeagh doen allerlei verhalen de ronde. Zo zou zijn dochtertje haar stem kwijtgeraakt zijn, toen haar moeder spoorloos verdween.
Eleanor wil graag weten waarom Gabriel voor een kluizenaarsbestaan heeft gekozen. Omdat hij weet hoe bedreigend zijn verleden nog steeds is, doet Gabriel er echter alles aan om haar op afstand te houden. Een onmogelijke opgave, zo lijkt het.


Nummer CL 769 *
Schrijver Kresley Cole
Titel Verankerd in mijn hart
Oorspronkelijke titel The captain of all pleasures
Korte omschrijving

Het jaar 1856. In de haven van Londen verzamelen zich tal van schepen om deel te nemen aan de Great Circle Race naar Sydney. Als Nicole Lassiter, de vrijgevochten dochter van een Amerikaanse kapitein, op het schip van haar vader wordt overvallen, moet ze rennen voor haar leven. Ze wordt gered door kapitein Derek Sutherland, nota bene de aartsrivaal van haar vader. Hoewel ze hem eigenlijk zou moeten haten, is de aantrekkingskracht tussen hen onmiskenbaar. Zijn kussen roepen een ongekend verlangen bij Nicole op, maar na een veelbelovende liefdesnacht zet Derek haar zonder pardon aan de kant.
De woede die zijn gedrag bij Nicole ontketent zorgt ervoor dat zij, eenmaal op volle zee, alles op alles zet om Derek de loef af te steken. Vanaf dat moment vechten rivaliteit en sluimerende passie om voorrang…


Nummer CL 768 *
Schrijver Shana Galen
Titel Vlucht naar Gretna Green
Oorspronkelijke titel Blackthorne's bride
Korte omschrijving

Madeleine Fullbright, gezworen lid van de Ouwe Vrijsters-club, wil helemaal niet trouwen. Maar als ze beseft dat een verstandshuwelijk de enige manier is om zich ongestoord met haar geliefde goede doelen te kunnen bezighouden, gaat ze overstag. Met haar nichtje Ashley en de saaie, maar tolerante meneer Dover aan haar zijde vertrekt ze spoorslags richting Gretna Green, om door een snel huwelijk haar vader voor een voldongen feit te plaatsen.
De koets is echter Londen nog niet uit of ze krijgen al ongenood gezelschap. Jack Martingale, de hertog van Blackthorne, en zijn broer Nicholas zijn op de vlucht voor de wraakzuchtige hertog van Bleven en kapen het voertuig.
Naarmate ze de plaats van bestemming naderen neemt de spanning toe. Zullen ze uit handen van de achtervolgers kunnen blijven? En, zo ja, wie zullen er nu precies met elkaar in de echt verbonden worden?


Nummer CL 767 *
Schrijver Kinley MacGregor
Titel De robuuste Schot
Oorspronkelijke titel Taming the Scotsman
Korte omschrijving

Om niet te hoeven trouwen met de man die haar vader heeft uitgezocht wil Nora naar Engeland vluchten. Ze wendt zich daartoe tot Ewan MacAllister, voor wie haar vader én haar verloofde bang schijnen te zijn. Eenmaal aangekomen bij de grot waar MacAllister verblijft begrijpt Nora meteen waar die angst vandaan komt: de man is reusachtig.
De op zijn rust gestelde Schot heeft aanvankelijk geen zin in een gevaarlijke reis met de praatgrage Nora. Maar als zij handig inspeelt op zijn eergevoel, schikt Ewan zich met frisse tegenzin in zijn lot.
Eenmaal onderweg stoort Ewan zich tot zijn verbazing steeds minder aan het gebabbel van Nora, die zich op haar beurt verbaast over de zachte kanten van haar robuuste escorte. Om vrijuit te kunnen genieten van hun ontluikende gevoelens voor elkaar moeten ze echter eerst de strijd aanbinden met Nora’s verloofde én de schimmen uit Ewans verleden.


Nummer CL 766
Schrijver Teresa Medeiros
Titel Onvergetelijke kaper
Oorspronkelijke titel Thief of hearts
Korte omschrijving

Het leven van Lucinda Snow wordt op z’n kop gezet als het schip van haar vader op een nacht wordt aangevallen. Even later is de beschermd opgevoede jonge vrouw overgeleverd aan de ruige kapitein Doom. Deze meedogenloze kaper maakt met één kus ongekende gevoelens in Lucy wakker. Kennelijk is Doom minder onder de indruk, want hij zet haar vervolgens zonder pardon overboord.
Eenmaal thuis en gekweld door zoete herinneringen krijgt Lucy tot haar ergernis een lijfwacht toegewezen. Uit pure frustratie zit ze deze Gerard Claremont dwars waar ze maar kan. Desondanks lijken ze na een tijdje meer waardering voor elkaar te krijgen. Maar zelfs als ze Gerard ronduit verleidelijk gaat vinden, blijft kapitein Doom in Lucy’s gedachten…


Nummer CL 765 *
Schrijver Mary Reed McCall
Titel Verleid met een leugen
Oorspronkelijke titel The templar's seduction
Korte omschrijving

Het jaar 1309. Om aan de strop te ontkomen én het leven van zijn vriend te redden ziet sir Alexander de Ashby zich gedwongen zijn medewerking te verlenen aan een complot. Hij moet zich voordoen als wijlen de graaf van Marston, op wie hij inderdaad veel lijkt, om zo de verovering van diens kasteel voor te bereiden.
Marstons echtgenote, lady Elizabeth of Selkirk, is heel blij dat haar doodgewaande echtgenoot nog in leven blijkt te zijn. Niet alleen is hij nog steeds even aantrekkelijk, maar bovendien heel wat passioneler dan voorheen.
Naarmate de sensuele spanning tussen hen verder oploopt, gaat Alex zich echter steeds ongemakkelijker voelen met de situatie. Hoe kan hij voorkomen dat zijn bedrog hen weer uit elkaar zal drijven? En hoe denkt hij dan zijn vriend én het kasteel te redden?


Nummer CL 764 *
Schrijver Christina Dodd
Titel De impulsieve prinses
Oorspronkelijke titel The prince kidnaps a bride
Korte omschrijving

Al in de wieg waren prinses Sorcha en prins Rainger met elkaar verloofd en voorbestemd om gezamenlijk hun naburige koninkrijken in de Pyreneeën te regeren. Een revolutie verstoorde die idylle; Sorcha moest vluchten en belandde in een afgelegen Schots klooster. Als ze ook daar niet veilig blijkt te zijn, werpt Arnou, een eenvoudige visser met een ooglap, zich op als haar beschermheer.
Wat Sorcha aanvankelijk niet weet is dat haar reisgenoot in werkelijkheid prins Rainger is - door zijn gevangenschap veranderd van een zorgeloze jongen in een gevaarlijk man. Hij is vastbesloten om niet alleen zijn koninkrijk, maar ook de vrouw van zijn leven te heroveren. De vraag is echter of hij voldoende bescherming kan bieden aan de naiëve Sorcha, die in iedereen een vriend ziet, en in iedere kroeg de gelegenheid te baat neemt om schuine liederen te zingen…


Nummer CL 763 *
Schrijver Loretta Chase
Titel Tekenen van passie
Oorspronkelijke titel Mr. Impossible
Korte omschrijving

Egypte, het jaar 1821. Het bestuderen en ontcijferen van hiëroglyfen is de grote passie van de jonge weduwe Daphne Pembroke. Hoogst ongepast voor een vrouw, en daarom verricht ze haar werk onder de naam van haar broer Miles. Deze dekmantel komt onder druk te staan als Miles vanwege zijn vermeende kennis wordt ontvoerd.
Om haar broer te kunnen helpen heeft Daphne niet genoeg aan haar intelligentie. Gelukkig is daar de gespierde Rupert Carsington. Deze recalcitrante zoon van een graaf is naar Egypte gestuurd, in de hoop dat hij er eindelijk in zal slagen uit de problemen te blijven.
Ondanks hun tegenstellingen gaan de ’saaie’ academica en de onverbeterlijke flierefluiter samen op onderzoek uit. Gaandeweg blijkt dat er niet alleen gevaar, maar ook passie op de loer ligt…


Nummer CL 762
Schrijver Lynsay Sands
Titel Een daad van liefde
Oorspronkelijke titel The deed
Korte omschrijving

Engeland, het jaar 1395. Lady Emmalene Eberhart vraagt de koning om haar echtgenoot te dwingen vaker met haar ’het bed te delen’. Dat is er na de huwelijksnacht immers niet meer van gekomen. Het verzoek wordt ingewilligd, maar als haar man opeens sterft is Emma nog even onervaren.
Vervolgens wordt zij toegewezen aan Amaury de Aneford, een ruige ridder die haar hart sneller doet kloppen. Maar op de trouwdag snelt een minder verkieslijke rivaal naar Eberhart Castle om Emma op te eisen vóór het bruidspaar het huwelijk consummeert. Terwijl de tijd dringt, merkt Amaury dat het nog niet zo eenvoudig is de liefde te bedrijven met zijn onwetende bruid. Die verkeert namelijk in de veronderstelling dat een huwelijksnacht al geslaagd is als beide partners naast elkaar in slaap vallen.
Deze misvatting wordt op overtuigende wijze uit de wereld geholpen, maar helaas ontmoedigt dit de concurrentie niet. Integendeel, want hun prille geluk wordt ernstig bedreigd…


Nummer CL 761 *
Schrijver Cathy Maxwell
Titel Nooit meer vijanden
Oorspronkelijke titel In the bed of a duke
Korte omschrijving

Charlotte Cameron en Phillip Maddox, de hertog van Colster, zijn gezworen vijanden, sinds Charlotte ervoor heeft gezorgd dat Phillip publiekelijk werd afgewezen door haar zus. Het is dan ook een pijnlijk toeval dat beiden tijdens een noodweer in één koets richting Schotland belanden. Hoewel Charlotte en Phillip tot hun verbazing merken dat de lichamelijke nabijheid van de ander hen geenszins onberoerd laat, weten ze dat het lot hen uit elkaar zal drijven. Charlotte is immers uitgenodigd door laird MacKenna, de clanleider die Phillip ervan beschuldigt medeverantwoordelijk te zijn voor de armoede van zijn volk.
Pas als tot Charlotte doordringt dat Phillip door de laird in een duivelse val is gelokt, besluit ze onvoorwaardelijk zijn kant te kiezen. De vraag is dan wel hoe ze kunnen ontkomen aan de toorn van de onberekenbare laird…


Nummer CL 760 *
Schrijver Lorraine Heath
Titel Onbetaalbare liefde
Oorspronkelijke titel Just wicked enough
Korte omschrijving

Een huwelijk met een rijke erfgename lijkt Michael Tremayne, de markies van Falconridge, een geschikte manier om zijn financiële problemen op te lossen. Aangezien hij geen zin heeft om een vrouw uitgebreid het hof te maken, besluit hij zichzelf te veilen.
De steenrijke Amerikaanse bankier James Rose slaat meteen zijn slag; hem is er immers veel aan gelegen om zijn dochter Kate aan een adellijke titel te helpen. Voor een astronomisch bedrag wordt Kate dan ook aan Michael gekoppeld.
Terwijl Michael de afgeronde transactie als een zakelijk succes beschouwt, heeft Kate hogere verwachtingen van hun verbintenis. Zij hoopt door een meeslepende liefde het verleden achter zich te kunnen laten. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, met een echtgenoot die enkel belangstelling voor haar welgevormde lichaam lijkt te hebben…


Nummer CL 759 *
Schrijver Shana Galen
Titel Een schat voor altijd
Oorspronkelijke titel Good groom hunting
Korte omschrijving

Londen, 1811. De vrijgevochten Josie Hale weet twee dingen zeker: ze zal nooit trouwen én ze wil koste wat kost de verborgen schat van haar grootvader vinden. Maar dat laatste is een probleem, want ze bezit slechts één helft van de schatkaart. De andere helft is in handen van haar gezworen vijand Stephen Doubleday, kleinzoon van haar grootvaders compagnon. Ondanks hun wederzijdse afkeer besluiten ze samen op zoek te gaan naar de mysterieuze nalatenschap.
Maar de speurtocht is allerminst zonder gevaar. Terwijl Josie en Stephen steeds nader tot elkaar komen, blijkt dat nóg een kaper op de kust is, die bovendien bereid is om over lijken te gaan.
Vanaf dat moment begint Josie hevig te twijfelen aan haar heilige voornemens: is liefde dan toch waardevoller dan al het goud in de wereld?


Nummer CL 758 *
Schrijver Christina Dodd
Titel De brutale prinses
Oorspronkelijke titel The barefoot princess
Korte omschrijving

Prinses Amy heeft op jonge leeftijd, samen met haar zussen Clarice en Sorcha, hun koninkrijk in de Pyreneeën moeten ontvluchten. Inmiddels staat ze er alleen voor en is ze neergestreken in een dorpje in Devon waar grote armoede heerst. Haar gevoel voor rechtvaardigheid zet Amy aan tot een drieste actie; ze ontvoert de rijke markies van Northcliff, Jermyn Edmondson, en eist losgeld van diens oom.
Die houdt echter zijn poot stijf en dan lijkt Amy’s plan in het honderd te lopen. Wat moet ze nu in ’s hemelsnaam met die knappe markies beginnen?
Ook Jermyn verkeert, nadat hij eenmaal van zijn verbijstering is bekomen, in dubio. Hij merkt immers dat zijn behoefte om te ontsnappen aan die goedgebekte en uitdagende vrouw gaandeweg steeds geringer wordt…


Nummer CL 757 *
Schrijver Hannah Howell
Titel Strijd in de Hooglanden
Oorspronkelijke titel Highland Wolf
Korte omschrijving

Schotland, de late middeleeuwen. Op verdenking van moord op zijn vrouw wordt sir James Drummond vogelvrij verklaard. Om zich het vege lijf te redden moet hij zijn burcht én zijn dochtertje Meggie opgeven.
Jaren later onderneemt hij een gewaagde poging om zijn onschuld aan te tonen. Vermomd als houtsnijder gaat hij de burcht binnen, op zoek naar bewijzen tegen de man die hij zelf verdenkt: de huidige laird Donnell MacKay. Al snel ontmoet James diens nichtje Annora, die kindermeisje voor Meggie is.
Ook Annora vertrouwt de laird allerminst, en dat schept een band tussen haar en James. Tijdens de zoektocht naar de waarheid voelen zij zich steeds meer tot elkaar aangetrokken, zeker als Annora achter de ware identiteit van de knappe houtsnijder komt. Naarmate ze meer zicht krijgen op de ware toedracht van de moord, lopen hun levens echter steeds meer gevaar…


Nummer CL 756 *
Schrijver Loretta Chase
Titel Beroer mij
Oorspronkelijke titel Miss Wonderful
Korte omschrijving

Als ze elkaar voor het eerst ontmoeten, hebben Mirabel Oldridge en Alistair Carsington eigenlijk maar één ding gemeen: in hun leven is er geen plaats voor liefde. Mirabel is zo verknocht aan haar landgoed dat ze haar beste jaren als vrouw ervoor heeft opgegeven. En de manke Alistair mag dan wel de Slag bij Waterloo overleefd hebben, in zijn liefdesleven is hij heel wat minder heldhaftig gebleken.
Als ook nog blijkt dat Alistair een kanaal wil aanleggen dwars door Mirabels geliefde Longledge Hill, laat het zich raden dat de eerste contacten in een ijzige sfeer verlopen.
Maar al snel moeten ze toegeven dat de ander hen niet onberoerd laat. Mirabel wordt getroffen door de bescheidenheid van de aantrekkelijke Alistair, terwijl hij steeds meer in de ban raakt van gedachten aan wat er zich onder haar ronduit slonzige kleren bevindt…


Nummer CL 755 *
Schrijver Deneane Clark
Titel De vasthoudende graaf
Oorspronkelijke titel Grace
Korte omschrijving

Grace Ackerly is zo gehecht aan haar onafhankelijkheid dat ze onder geen beding wil trouwen. Dat voornemen komt zwaar onder vuur te liggen als Trevor Caldwell, graaf van Huntwick, haar leven binnenstormt. Deze flierefluiter heeft het huwelijk evenmin ooit als een serieuze optie gezien, maar dat verandert op slag als hij Grace ziet. Deze vrouw zal zijn echtgenote worden, weet hij.
Helaas is zijn oogappel veel minder geneigd haar vrijheid op te geven, al moet Grace toegeven dat Trevors verschijning haar niet onberoerd laat. Toch besluit ze om zich voor hem te verschuilen bij haar tante in Londen.
Maar Trevor laat zich niet afschudden en dan is het tijd voor een heus ultimatum: Grace geeft hem twee weken de tijd om haar zodanig te passioneren dat ze wel móét bezwijken. Wat beiden niet weten is dat er een kaper op de kust is, die nóg verder wil gaan om te krijgen wat hij wil…


Nummer CL 754
Schrijver Karen Ranney
Titel Het geheim van Rosemoor
Oorspronkelijke titel The Scottish companion
Korte omschrijving

Schotland, 1850. Na de mysterieuze dood van zijn twee broers heeft Grant Roberson, de graaf van Straithern, dringend een erfgenaam nodig, en daarom verlooft hij zich ongezien met de aantrekkelijke Arabella. Als zij komt kennismaken op Rosemoor heeft de graaf echter nauwelijks oog voor haar; hij raakt namelijk volledig in de ban van haar gezelschapsdame, Gillian Cameron.
Zij weet echter dat haar dubieuze verleden een verbintenis in de weg staat. Toch is er een sterke band tussen haar en Grant, omdat ze in elkaar de behoefte aan gezelschap, troost en passie herkennen.
Maar terwijl de liefde zich een weg baant naar hun harten, worden ze zwaar op de proef gesteld. Terwijl de puzzelstukjes van Gillians verleden één voor één op hun plaats vallen, krijgt Grant het sterke vermoeden dat de rampspoed niet op toeval berust, maar het werk is van een koelbloedige moordenaar...


Nummer CL 753
Schrijver Anne Gracie
Titel Vlucht in mijn armen
Oorspronkelijke titel The stolen princess
Korte omschrijving

Het jaar 1816. Omdat het leven van haar zoon, kroonprins Nicky, ernstig gevaar loopt besluit prinses Callie om het koninkrijk Zindaria te ontvluchten. Hun reis strandt op de gevaarlijke rotskust van Dorset, alwaar ze opeens oog in oog staat met Gabriel Renfrew. Deze zoon van een graaf heeft als oorlogsheld zijn draai in het normale leven nog niet kunnen vinden, en hunkert naar het avontuur dat deze ontmoeting bij maanlicht belooft.
Gabriel werpt zich dan ook meteen ongevraagd op als haar redder in de nood. Hoewel Callie haar problemen bij voorkeur zelf oplost, stemt ze ermee in dat hij haar nog even bescherming biedt tegen de nietsontziende belager.
Maar deze situatie zadelt Callie op met een ander probleem: zal ze bestand zijn tegen Gabriels onmiskenbare charme, die al even riskant is voor de toekomst van haar en haar kind...?


Nummer CL 752 *
Schrijver Kinley MacGregor
Titel Begeerde duivel
Oorspronkelijke titel Born in sin
Korte omschrijving

Callie MacAllister, een stoere Schotse, wil ver gaan om de toekomst van haar geliefde MacNeely-clan veilig te stellen. Als de Engelse koning Henry verordonneert dat ze moet trouwen met zijn ’duivelse’ beschermeling Sin, schikt Callie zich dan ook in haar lot.
De kennismaking met haar aanstaande echtgenoot roept bij haar gemengde gevoelens op. Aan de ene kant ervaart Callie zijn norse geslotenheid als intimiderend, maar tegelijkertijd voelt ze zich sterk aangetrokken tot deze ruige man.
Na een in meerdere opzichten onvergetelijke huwelijksnacht krijgen de complicaties echter snel de overhand. Sin heeft namelijk als opdracht om een opstand van Schotse rebellen neer te slaan. Een pijnlijke confrontatie dreigt, en het is maar zeer de vraag of de liefde ook op het slagveld zal overwinnen.


Nummer CL 751 *
Schrijver Julianne MacLean
Titel Als in een fantasie
Oorspronkelijke titel In my wildest fantasies
Korte omschrijving

Helaas had Rebecca Newland nog niet de huwbare leeftijd bereikt toen Devon Sinclair, de toekomstige hertog van Pembroke, haar redde uit een moeras. Omdat hun wegen zich meteen na die memorabele avond scheidden, rest Rebecca alleen de herinnering aan de intensiteit van zijn aanrakingen. In de jaren die volgen fantaseert ze steeds over haar prins op het witte paard, daarbij geïnspireerd door een erotisch getint dagboek dat ze heeft gevonden.
Als Rebecca's redder na vier jaren terugkeert in haar leven, blijkt hij echter allerminst zo romantisch en sensueel te zijn als in haar dagdromen. Kennelijk is hij maar in één ding geïnteresseerd: zo snel en zakelijk mogelijk een bruid aan de haak slaan om zijn erfopvolging veilig te stellen. Hoewel Rebecca inmiddels zelf ook haar redenen heeft om te vluchten in een huwelijk, neemt ze hier niet zomaar genoegen mee.


Nummer CL 750 *
Schrijver Cathy Maxwell
Titel Liefde kent geen prijs
Oorspronkelijke titel The price of indiscretion
Korte omschrijving

Na de dood van haar gewelddadige vader besluit Miranda Cameron vanuit Amerika naar Engeland te vertrekken; als ze daar een rijke, adellijke man weet te strikken, kan ze immers haar twee zusjes een beter leven bezorgen. Tijdens een tussenstop op de Azoren komt ze Alex Haddon tegen, de man die ooit zielsveel van haar hield.
Het weerzien roept gemengde gevoelens op bij de knappe kapitein. Niet alleen werd hij indertijd vanwege zijn half-Indiaanse afkomst verjaagd door Miranda's vader, maar ook stemt het hem bitter dat Miranda zichzelf aan de hoogste bieder wil verkopen. Toch ziet hij voldoende aanknopingspunten om zijn jeugdliefde te ontvoeren. Eenmaal op zijn schip weet Alex de onwillige Miranda te ontdooien met zijn passie. Maar aangezien hij niet rijk is én geen titel heeft is hij voor Miranda niet meteen een hoofdprijs...
Nummer CL 749
Schrijver Lynsay Sands
Titel Bruid op de vlucht
Oorspronkelijke titel The chase
Korte omschrijving

Seonaid Dunbar weet al van jongs af aan dat ze uiteindelijk met de Engelsman Blake Sherwell moet trouwen. Maar als die haar tien jaar lang laat wachten, is voor Seonaid de maat vol. Ze neemt haar toevlucht tot een klooster, om helemaal niet meer te hoeven trouwen.
Als Blake dit hoort is zijn mannelijke trots gekrenkt en gaat hij meteen naar haar op zoek. Al snel ontdekt hij haar schuilplaats, maar Seonaid is geenszins bereid zich te schikken in haar lot. In plaats van zich gewonnen te geven vlucht zij, met Blake steeds op haar hielen, half Schotland door. Gaandeweg merkt Seonaid tot haar verbazing dat ze het steeds minder erg gaat vinden dat haar verloofde haar keer op keer weet te vangen...


Nummer CL 748 *
Schrijver Julia Latham
Titel Bevrijd me
Oorspronkelijke titel Thrill of the knight
Korte omschrijving

Engeland, 1486. De rijke erfgename Elizabeth Hutton komt ter ore dat ene Bannaster haar ongezien als een goede partij beschouwt. Om te ontkomen aan de avances van deze burggraaf besluit ze van identiteit te ruilen met haar kamermeid Anne. Net op tijd, want als Bannasters geduld opraakt verovert hij Elizabeths kasteel en sluit hij de arme Anne in de torenkamer op.
Zo kan Elizabeth zich vrijelijk door het kasteel bewegen, terwijl ze stilletjes hoopt dat John Russell, de man die wérkelijk recht op haar heeft, zich alsnog aan de poort zal melden. Dat gebeurt daadwerkelijk, maar ook Russell maakt gebruik van een valse identiteit. Er is al snel een enorme aantrekkingskracht tussen Elizabeth en John, maar beiden worden gekweld door twijfel. Hij schaamt zich ervoor dat hij valt op de kamermeid van zijn aanstaande, en zij zou toch wachten op John Russell...?


Nummer CL 747 *
Schrijver Lorraine Heath
Titel De begeerde hertog
Oorspronkelijke titel A duke of her own
Korte omschrijving

Lady Louisa Wentworth heeft geaccepteerd dat een huwelijk voor haar niet weggelegd is; omdat ze geen bruidsschat te bieden heeft maakt geen enkele heer haar het hof. Daarom ziet ze zich genoodzaakt om als chaperonne voor twee gefortuneerde Amerikaanse zussen te gaan werken. Haar opdracht is om hen aan een geschikte echtgenoot mét een titel te helpen.
Randolph Selwyn, hertog van Hawkhurst, zit dringend om geld verlegen en doet zijn uiterste best om te bewijzen dat hij een zeer geschikte echtgenoot zou zijn voor een van de zussen. Helaas maakt Hawkhurst weinig vorderingen, en bovendien wordt hij afgeleid door de aantrekkingskracht van Louisa. Ook zij krijgt, naarmate de sfeer broeieriger wordt, steeds meer moeite zich op haar opdracht te concentreren...


Nummer CL 746 *
Schrijver Mary Reed McCall
Titel Een huwelijk als redding
Oorspronkelijke titel Sinful pleasures
Korte omschrijving

Ooit deelden lady Alissende de Montague en sir Damien de Ashby een geheime, gepassioneerde liefde. Daaraan kwam een eind toen Alissende haar aanbidder uit statusoverwegingen afwees. Met een gebroken hart koos Damien vervolgens voor een celibatair leven bij de Tempeliers.
Jaren later is voor beiden de nood aan de man. Alissende dreigt in handen te vallen van een nietsontziende graaf, terwijl Damien zijn leven niet zeker is door toedoen van de Franse inquisitie. Damien besluit zijn gekwetste trots opzij te zetten en stemt in met een papieren huwelijk met Alissende, waardoor ze allebei vooralsnog aan hun kwelgeesten kunnen ontsnappen. Om het gevaar definitief te bezweren moeten hun vijanden wél het idee krijgen dat het hierbij om ware liefde gaat...


Nummer CL 745 *
Schrijver Suzanne Enoch
Titel Zo zacht als zijde
Oorspronkelijke titel Something sinful
Korte omschrijving

Charlemagne Griffin denkt een luchtige flirtpartij te beginnen met de exotische lady Sarala Carlisle. Om indruk op haar te maken pocht hij over een partij exclusieve zijde die hij wil gaan kopen. Hij krijgt al snel de rekening voor zijn openhartigheid gepresenteerd, als blijkt dat Sarala de gewilde koopwaar voor zijn neus wegkaapt.
Om gezichtsverlies te voorkomen moet en zal Charlemagne de zijde terugkrijgen. Er ontwikkelt zich een schaakspel waarin doortrapte onderhandelingstechnieken en ontluikende hartstocht om voorrang strijden. De zaken worden nog ingewikkelder als er een luchtje lijkt te zitten aan de zijde...


Nummer CL 744
Schrijver Karen Ranney
Titel De eenzame echtgenote
Oorspronkelijke titel Autumn in Scotland
Korte omschrijving

Het zit Charlotte Haversham nogal tegen. Nadat ze is uitgehuwelijkt aan de nurkse Schotse graaf George MacKinnon, vertrekt haar kersverse echtgenoot spoorslags met de noorderzon én haar bruidsschat. Charlotte besluit dan naar MacKinnons kasteel in Schotland af te reizen, om daar een nieuw leven op te bouwen.
Vijf jaar later maakt daar een man zijn opwachting, die beweert haar echtgenoot te zijn. Hoewel verbaasd over het feit dat haar man wat langer lijkt dan voorheen, wordt Charlotte vooral getroffen door de persoonlijke groei die hij heeft doorgemaakt. Hij is zo lief, attent én verleidelijk dat ze bereid is het verleden te laten rusten en hun huwelijk nieuw leven in te blazen. Wat Charlotte niet weet is dat haar ontluikende passie gebaseerd is op een leugen. Zal ze voor de tweede keer in de steek gelaten worden?


Nummer CL 743 *
Schrijver Kinley MacGregor
Titel Onbereikbare Hooglander
Oorspronkelijke titel Claiming the Highlander
Korte omschrijving

De Schotse Maggie ingen Blar wil dat er een eind komt aan een jarenlange bloeddorstige vete tussen haar clan en een naburige familie. Daartoe doet ze een beroep op de vredelievendheid van de vrouwen van beide partijen. Zij weet hen over te halen over om hun mannen alles - maar dan ook werkelijk álles - te ontzeggen.
Het laat zich raden dat dit al snel onlustgevoelens bij de mannen oproept. Ze laten het er niet bij zitten en besluiten om de knappe Braden MacAllister als onderhandelaar in te zetten. Zonder het te beseffen hebben ze daarmee een sterke troef in handen: Maggie is namelijk al haar leven lang in stilte verliefd op de onbereikbare Braden, die nu opeens tastbaar dichtbij komt...


Nummer CL 742 *
Schrijver Candice Hern
Titel Meester in de verleiding
Oorspronkelijke titel Lady be bad
Korte omschrijving

John Grayston, graaf Rochdale, is er heilig van overtuigd dat elke vrouw vroeg of laat zal vallen voor zijn charmes. Zijn vriend lord Sheane daagt hem uit tot een weddenschap, waarbij ze beiden hun lievelingspaard inzetten. Zelfverzekerd stemt Rochdale er zelfs mee in dat Sheane mag bepalen welke vrouw er verleid dient te worden. De keuze valt op bisschopsweduwe Grace Marlowe, die van haar overleden echtgenoot heeft geleerd om nooit toe te geven aan frivoliteit en lichamelijke verlangens.
Niettemin start Rochdale welgemoed met zijn sluwe hofmakerij. Een onverwachte complicatie is dat Grace hem minder koud laat dan voorzien, zeker nadat hij een glimp van haar onderdrukte passie te zien heeft gekregen. Maar als hij Grace écht aan zich wil binden, kan ze maar beter niet te weten komen dat Rochdale haar aanvankelijk beschouwde als dé manier om zijn stallen te vullen.


Nummer CL 741 *
Schrijver Sasha Lord
Titel Kassandra's visioen
Oorspronkelijke titel In my wild dream
Korte omschrijving

Schotland, 1066. Kassandra, opgegroeid in een magisch bos, weet dat haar dromen een voorspellend karakter hebben. Ze droomt steeds over een man die voorbestemd is om met haar te trouwen en 'ziet' dat er gevaar voor hem dreigt. Ze besluit om in vermomming naar de onbekende op zoek te gaan. Haar speurtocht leidt naar het hof van de koning; ze komt tot de ontdekking dat Cadedryn Caenmore de man is die ze zoekt.
Hij wil echter niets van haar weten en is vastbesloten om, uit politieke overwegingen, met een andere vrouw te trouwen. Dan gooit Kassandra het over een andere boeg; ze legt haar vermomming af en verleidt Cadedryn. Vanaf dat moment begint hij langzaam maar zeker onder ogen te zien dat hij Kassandra's voorspellingen maar beter serieus kan nemen...


Nummer CL 740 *
Schrijver Patricia Grasso
Titel Leugens op het eerste gezicht
Oorspronkelijke titel Tempting the prince
Korte omschrijving

Londen, 1821. Als Belle Flambeau en haar zes zusters door de hertog van Inverary erkend worden als zijn dochters, lijkt niets een societyhuwelijk in de weg te staan. Maar dan slaat het noodlot toe: een mysterieuze overvaller verwondt met een mes Belles gezicht en zij moet voortaan getekend door het leven. Belle besluit dan om in afzondering haar verdriet te verwerken.
Dat proces wordt danig versneld als prins Mikhail Kazanov ten tonele verschijnt. Op heel aparte wijze weet hij Belle uit haar isolement te krijgen en tot een huwelijk over te halen. Dat komt echter op losse schroeven te staan als blijkt dat Mikhails liefde op het eerste gezicht gebaseerd is op geraffineerd toneelspel. En alsof dat niet genoeg is, wordt Belles gemoedsrust ook nog eens op de proef gesteld door de dreiging van de Societyslager, een gewetenloze seriemoordenaar.


Nummer CL 739
Schrijver Julie Beard
Titel Heer in opleiding
Oorspronkelijke titel My fair lord
Korte omschrijving

Caroline Wainwright zit in een lastig parket. Als ze niet binnen één week trouwt vervalt haar erfrecht en zal haar geliefde Fallingate in handen vallen van haar broer en haar inhalige schoonzus. Goede raad lijkt duur, want Caroline is geen oogverblindende schoonheid en bovendien zijn er al diverse kandidaten afgehaakt, omdat het zou spoken op het afgelegen landgoed.
Gelukkig schiet haar excentrieke oom Theodore te hulp: hij zet Lucas Davin, die per ongeluk in de plaatselijke gevangenis is beland, onder druk om zich tot een representatieve echtgenoot te transformeren. Een hele klus, want de gelouterde crimineel is afkomstig uit de Londense achterbuurten, en is verre van vertrouwd met de omgangsvormen die vereist zijn om Carolines broer een rad voor de ogen te draaien.
Naarmate de deadline van het schijnhuwelijk nadert neemt de spanning toe. Het is daarbij niet alleen de vraag of Lucas zijn rol geloofwaardig zal vertolken, maar ook of het huwelijk wellicht toch daadwerkelijk geconsumeerd zal worden.


Nummer CL 738 *
Schrijver Patricia Potter
Titel Levenslang bij jou
Oorspronkelijke titel Beloved warrior
Korte omschrijving

Het jaar 1514. Als Patrick Maclean al zes jaar gevangen zit op een Spaans slavenschip besluit de verbitterde Schot in opstand te komen. Samen met de andere gevangenen slaagt hij erin de onderdrukkers te verslaan. Er zijn slechts twee overlevenden aan Spaanse zijde: de beeldschone Juliana Mendoza en haar dienstmeisje. Patrick besluit de vrouwen gevangen te zetten, ook al laat hij daardoor getuigen in leven.
Juliana bleek op weg te zijn naar Engeland om te trouwen met een weinig verkieslijke man. Zij is hiermee akkoord gegaan om haar moeder te beschermen. Maar al snel wordt ze heen en weer geslingerd tussen die loyaliteit en de verlangens die Patrick in haar losmaakt. Dit dilemma wordt alleen maar groter als ze eenmaal in Schotland zijn; moet Juliana proberen te ontsnappen of blijft ze liever levenslang Patricks gevangene?


Nummer CL 737 *
Schrijver Christina Dodd
Titel De sensuele prinses
Oorspronkelijke titel Some enchanted evening
Korte omschrijving

Al op jonge leeftijd zag prinses Clarice zich gedwongen om samen met haar zussen Sorcha en Amy hun koninkrijk in de Pyreneeën te ontvluchten. Tijdens de jarenlange omzwervingen probeert Clarice als marskramer het hoofd boven water te houden. Aangekomen in het Schotse Frey Crags trekt ze de aandacht van Robert MacKenzie, de graaf van Hepburn, die haar ruimhartig onderdak biedt.
Al snel blijkt dat de graaf met deze gunst een bedoeling heeft: hij wil Clarices sensuele uitstraling inzetten bij een riskant plan om een rekening met een oude rivaal te vereffenen. Maar voor het zover is raakt ook de graaf zelf diep onder de indruk van de charmes van Clarice. Vanaf dat moment steekt hij veel energie in het verleiden van de vrouw, die hem in staat moet stellen de schimmen uit het verleden achter zich te laten.


Nummer CL 736 *
Schrijver Mary Reed McCall
Titel Als passie taboe is
Oorspronkelijke titel Beyond temptation
Korte omschrijving

Engeland, 1307. Sir Richard de Cantor, een door bittere herinneringen gekwelde krijger, heeft geprobeerd zijn verleden achter zich te laten door zich aan te sluiten bij de geheime broederschap van de Tempeliers. Nu hij weer terugkeert naar huis, wacht hem de grootste uitdaging van zijn leven: zal hij erin slagen de verleidelijke lady Margaret Newcomb te weerstaan?
Zij heeft op haar beurt een hoge prijs betaald voor haar fouten van lang geleden. Maar de beproevingen die ze heeft moeten doorstaan vallen in het niet bij wat de komst van Richard losmaakt. De adembenemende mannelijkheid van de moedige ridder maakt een zondig én gevaarlijk verlangen in haar wakker. Durven ze samen het taboe dat rust op hun passie te doorbreken?


Nummer CL 735 *
Schrijver Suzanne Enoch
Titel Verleidelijk model
Oorspronkelijke titel An invitation to sin
Korte omschrijving

De familie Witfeld zit in geldnood en dus moeten de zeven huwbare dochters dringend aan de man. Lord Zachary Griffin, erkend losbol, wordt gevraagd de mooie zusjes te leren hoe ze een man tot een huwelijk kunnen bewegen. Hij verklaart zich daartoe bereid, ook al omdat hij wil proberen om Caroline, de minst frivole van het stel, te verleiden.
Zachary lijkt vorderingen te maken als Caroline hem vraagt te poseren voor een portret. Wat hij niet weet is dat Carolines verlangende blikken niet zozeer te maken hebben met zijn aantrekkingskracht als wel met de toelatingseisen van een gerenommeerde studio; alleen als het haar lukt om Zachary's aristocratische trekken in een doek te vangen zal die droom werkelijkheid worden.
Een complicatie is echter dat Caroline al gauw last krijgt van geheel andersoortige dromen, waarin Zachary allerminst stil zit…


Nummer CL 734 *
Schrijver Georgina Gentry
Titel Een zedig plan
Oorspronkelijke titel To love a Texan
Korte omschrijving

Als Lillian Primm hoort dat ze de helft van een hotel in Texas heeft geërfd, is ze zeer opgetogen. Ze heeft er namelijk schoon genoeg van de jongedames van Boston manieren bij te brengen, en vertrekt dan ook spoorslags naar Fort Floppett.
Eenmaal aangekomen moet ze diverse teleurstellingen incasseren. Zo blijkt The Texas Lily geen hotel, maar een onvervalst bordeel te zijn. Bovendien is de mede-eigenaar, de charmeur Brad O'Neal, niet van zins om ook maar iets aan de bedrijfsvoering te veranderen.
Lillian laat het er niet bij zitten en doet er alles aan om Brads lieftallige dames voor haar zedige plannen te winnen. Intussen stelt Brad zich een heel ander doel: hij wil de hartstocht ontketenen die achter Lillians façade van preutsheid schuilgaat...


Nummer CL 733 *
Schrijver Hannah Howell
Titel Zoet verraad
Oorspronkelijke titel Highland savage
Korte omschrijving

Schotland, 1481. Valselijk beschuldigd van ongewenste intimiteiten wordt sir Lucas Murray door zijn vijand Ranald mishandeld en van een klif gesmeten. Op wonderbaarlijke wijze overleeft hij deze aanslag, maar zijn lichaam én ziel zijn voorgoed getekend. Hij voelt zich immers verraden door zijn geliefde Katerina Haldane, die onbewogen toekeek tijdens zijn beproeving.
Dankzij zijn wilskracht wordt Lucas weer de krijger die hij was, al doet het bericht van Katerina's dood hem veel verdriet. Als zijn wraakzuchtige missie tegen Ranald dreigt te stranden, wordt hij echter gered door… Katerina! Verwarring en begeerte strijden vanaf dat moment om voorrang bij Lucas. De vraag is namelijk of hij zijn geliefde écht kan vertrouwen.


Nummer CL 732 *
Schrijver Victoria Alexander
Titel Geheimen in het spel
Oorspronkelijke titel Secrets of a proper lady
Korte omschrijving

De Amerikaanse zakenman Daniel Sinclair en zijn vrienden hebben een bijzondere weddenschap gesloten: wie als laatste in het huwelijk treedt wint. Het is dan ook een flinke tegenslag als hij door zijn vader in het kader van een zakelijke transactie wordt gekoppeld aan lady Cordelia Bannister, een vrouw die hij nog nooit heeft ontmoet.
Zijn beoogde echtgenote is overigens evenmin geneigd te trouwen met een volslagen onbekende. Daarom doet ze eerst incognito een poging om Daniel beter te leren kennen. Wat ze niet weet is dat Daniel zich óók als iemand anders voordoet…


Nummer CL 731 *
Schrijver Caroline Linden
Titel Nooit meer een schandaal
Oorspronkelijke titel What a gentleman wants
Korte omschrijving

Marcus Reece, de wat stijve hertog van Exeter, moet voortdurend zijn losbollige tweelingbroer David uit de nesten helpen. Die maakt schromelijk misbruik van Marcus' goedheid, met als dieptepunt het valselijk ondertekenen van een huwelijksakte.
Door dat document blijken Marcus en de domineesweduwe Hannah Preston in de echt verbonden te zijn. Omdat Marcus koste wat kost een schandaal wil voorkomen en Hannah geen enkel alternatief heeft, zijn de kersverse echtelieden vooralsnog genoodzaakt om een toneelspel op te voeren voor de buitenwereld.
Net als hun wederzijdse aversie langzaam maar zeker plaatsmaakt voor heel wat warmere gevoelens, doemen er nieuwe complicaties op: iemand is er kennelijk op gebrand hun geluk wreed te verstoren. Maar wie? En waarom?


Nummer CL 730 *
Schrijver Geri Russell
Titel In de ban van Scotia
Oorspronkelijke titel The warrior trainer
Korte omschrijving

Het jaar 1308. Schotland is in rep en roer. De Vier Ruiters trekken moordend en plunderend door het land, op zoek naar de Steen der Voorzienigheid. Die wordt verborgen gehouden door Scotia, een krijgsvrouwe die alle mannen de baas is. Zij wijdt zich volledig aan haar missie om Schotse krijgers zodanig te trainen dat ze de Engelsen kunnen weerstaan.
Als de onverschrokken en aantrekkelijke clanleider Ian MacKinnon zich op haar kasteel meldt, merkt Scotia voor het eerst in haar leven dat er méér in het leven is dan krijgskunst alleen. Toch verzet ze zich uit alle macht tegen de romantische en lichamelijke gevoelens die hij bij haar losmaakt. Ian en zij zullen namelijk al hun energie nodig hebben om Scotia's kasteel én Ians dorp te beschermen.
Terwijl onvervuld verlangen hen verscheurt, maken ze zich op voor de onvermijdelijke confrontatie met de Vier Ruiters…


Nummer CL 729 *
Schrijver Kinley MacGregor
Titel Ridder van haar dromen
Oorspronkelijke titel Master of desire
Korte omschrijving

Lady Emily heeft altijd gedroomd van een huwelijk en kinderen. Wanneer een knappe ridder - op een wit paard nota bene - op haar vaders kasteel arriveert, zijn haar verwachtingen dan ook hooggespannen. Helaas blijkt zijn bezoek weinig met romantiek van doen te hebben.
Draven de Montague, graaf van Ravenswood, is op bevel van de koning gekomen om de vete tussen hun beider families uit de wereld te helpen. Hij heeft de opdracht gekregen om een jaar lang te zorgen voor een van de dochters des huizes. De keuze valt op Emily. Zij besluit van haar nood een deugd te maken en probeert Dravens hart te veroveren.
Dit lijkt een schier onmogelijke opgave: niet alleen heeft Draven gezworen nooit een vrouw toe te laten in zijn hart, ook heeft de koning hem uitdrukkelijk verboden lichamelijk contact met zijn protegee te hebben…


Nummer CL 728 *
Schrijver Shana Galen
Titel Liefde op het tweede gezicht
Oorspronkelijke titel No man's bride
Korte omschrijving

Londen, 1811. Door toedoen van haar sluwe, zelfzuchtige vader staat Catherine Fullbright opeens voor het altaar met Quint Childers, de verloofde van haar jongere zus. En dat terwijl ze gezworen had nooit te zullen trouwen, juist vanwége het manipulatieve gedrag van haar vader.
Ook Quint, lord Valentine, had zich heel wat anders van een huwelijk voorgesteld. Had hij zich verheugd op een verbintenis met de charmante, representatieve én aantrekkelijke Lizzy, nu is hij opgezadeld met de bedeesde, koppige en vooral onwillige Catherine. Geen goed vertrekpunt voor een meeslepend huwelijksleven, zo lijkt het…


Nummer CL 727
Schrijver Edith Layton
Titel Een veilig huwelijk
Oorspronkelijke titel How to seduce a bride
Korte omschrijving

Het leven lachte Daisy Tanner niet bepaald toe in Australië. Maar dan overlijdt haar dictatoriale man en ziet zij de kans schoon een nieuw leven te beginnen. Ze scheept zich in om terug te keren naar haar vaderland Engeland. Eenmaal in Londen aangekomen wil ze haar toekomst veilig stellen door een verstandshuwelijk aan te gaan. Ze heeft al een man op het oog: Geoffrey Sauvage, een vriend uit haar overzeese periode die inmiddels graaf van Egremont is.
Helaas is Geoffrey niet meteen overtuigd van de noodzaak van zo'n verbintenis. Daarom vraagt hij zijn vriend Leland Grant, burggraaf van Haye, of die Daisy wil introduceren in de hogere kringen. Al snel merkt Daisy dat ze opgescheept zit met een onvervalste rokkenjager, die haar nog heviger doet verlangen naar de veiligheid van een verstandshuwelijk.


Nummer CL 726
Schrijver Zoe Archer
Titel De lady en de cowboy
Oorspronkelijke titel Lady X's cowboy
Korte omschrijving

Na de dood van haar echtgenoot neemt lady Olivia Xavier de leiding van diens brouwerij op zich. Een hoogst ongepaste activiteit voor een vrouw, zo vindt men in de keurige Londense society.
Minstens zo ongepast is de brutale wijze waarop haar zakelijke vijand George Pryce haar onder druk zet het bedrijf op te geven. Tijdens een confrontatie met zijn helpers krijgt 'lady X' hulp uit wel zeer onverwachte hoek: een heuse cowboy jaagt de belagers op de vlucht.
Deze Will Coffin blijkt naar Engeland gekomen te zijn om zijn ouders op te sporen. Als Olivia vervolgens de aantrekkelijke, maar ongepolijste Amerikaan onderdak biedt en met hem gaat samenwerken, gaan de wenkbrauwen in Londen nog verder omhoog…


Nummer CL 725
Schrijver Jackie Ivie
Titel Een feeks als bruid
Oorspronkelijke titel The knight before Christmas
Korte omschrijving

Schotland, 1455. Myles Donal, toekomstig clanleider, is te trots om zich neer te leggen bij een gearrangeerd huwelijk. Geen haar op zijn hoofd die erover denkt om te trouwen met de Feeks van de Hooglanden. Pas als zijn vader Myles' eigen eregarde tegen hem inzet, gaat hij schoorvoetend overstag en zet hij koers naar het landgoed van zijn aanstaande.
Door het barre winterweer strandt hij bij een boerderijtje. Daar treft hij Kendran aan. Deze beeldschone vrouw is haar stem kwijt, maar weet Myles niettemin duidelijk te maken dat ze allerminst op een man zit te wachten. Desondanks slaagt Myles er in haar te ontdooien, en hij koestert de stille hoop dat hun passie een vervolg zal krijgen: is Kendran misschien de akelige vrouw die hem in het vooruitzicht is gesteld?
Eenmaal op zijn bestemming aangekomen blijkt echter dat zijn aanstaande schoonfamilie over meerdere feeksen beschikt…


Nummer CL 724
Schrijver Katherine O'Neal
Titel Liefde voor een rebel
Oorspronkelijke titel Bride of danger
Korte omschrijving

Het jaar 1870. Mylene lijkt gedoemd tot een armzalig bestaan in de achterbuurten van Dublin. Maar dan krijgt het leven van de jonge vrouw een onverwachte wending: ze wordt naar Engeland gestuurd, om daar als spionne de Ierse onafhankelijkheidsstrijd te ondersteunen.
Haar infiltratie in de Londense society loopt op rolletjes, tótdat haar jeugdliefde Johnny, alias lord Whitney, ten tonele verschijnt. Hij wil haar overhalen om Ierland op een veel drastischer manier te dienen. Mylene komt hierdoor voor een dilemma te staan, ook al omdat de aantrekkingskracht tussen haar en Johnny nog even overweldigend is als voorheen…


Nummer CL 723 *
Schrijver Candice Hern
Titel Gelukkig getrouwd
Oorspronkelijke titel Once a gentleman
Korte omschrijving

Prudence Armitage, redactrice bij The Ladies' Fashionable Cabinet, is al heel lang heimelijk verliefd op haar baas Nicholas Parrish. Omdat ze ervan overtuigd is dat die gevoelens niet wederzijds zijn, lijkt de verlegen Prudence voorbestemd om als ouwe vrijster door het leven te gaan.
Dat perspectief verandert drastisch als ze per ongeluk een nacht in het huis van Nicholas doorbrengt. Die doet als een echte heer zijn plicht en trouwt met Prudence om zo een schandaal te voorkomen.
Maar van enig huwelijksgeluk lijkt geen sprake. Prudence vindt het immers vreselijk dat haar grote liefde dit offer brengt, en Nicholas voelt zich op zijn beurt als man niet uitgedaagd door de onopvallende Prudence. In haar wanhoop besluit Prudence dat alleen een heuse make-over de valse start van hun huwelijk ongedaan kan maken.


Nummer CL 722 *
Schrijver Suzanne Enoch
Titel Riskant avontuur
Oorspronkelijke titel Sin and sensibility
Korte omschrijving

Lady Eleanor Griffin beseft dat ze haar bedilzuchtige familie alleen tevreden zal kunnen stellen door een keurig huwelijk met een saaie echtgenoot. Ze verbindt daar wel wat voorwaarden aan. Zo wil ze zelf de beslissende stem hebben in de keuze van haar echtgenoot. Bovendien wil ze dolgraag een avontuur beleven voordat ze trouwt.
Haar oudste broer, de hertog van Melbourne, wil koste wat kost voorkomen dat zijn mooie zus een schandaal veroorzaakt. Hij vraagt zijn beste vriend Valentine Corbett om een oogje in het zeil te houden. Een opmerkelijke keuze, want deze markies staat bekend als een losbol annex rokkenjager. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Eleanor en haar begeleider al snel verzeild raken in een avontuur dat zijn weerga niet kent.


Nummer CL 721
Schrijver Barbara Samuel
Titel Door passie gedreven
Oorspronkelijke titel The black angel
Korte omschrijving

Ooit liet lady Adriana St. Ives zich meeslepen door haar lichamelijke verlangens en die misstap kostte haar zowat alles wat haar dierbaar was. De Engelse schoonheid heeft gezworen dat geen enkele man ooit nog de hartstochtelijke sensualiteit die diep in haar schuilt zal leren kennen. Maar dan arriveert vanuit Ierland de knappe graaf van Glencove, aan wie ze door haar overleden vader is toegewezen.
Deze Tynan Spenser wil, zo blijkt al snel, geen genoegen nemen met een verstandshuwelijk. Hij is vastbesloten het hart én het lichaam van zijn ijzige bruid in vuur en vlam te zetten. Daartoe doet hij Adriana een bizar voorstel: hij wil proberen haar voor zich winnen met honderd kussen in evenzovele dagen, eentje per dag. Adriana stemt toe in de veronderstelling dat ze de verleiding moeiteloos kan weerstaan…


Nummer CL 720 *
Schrijver Hannah Howell
Titel Terug naar de Hooglanden
Oorspronkelijke titel Highland barbarian
Korte omschrijving

Schotland, 1480. Sir Artan Murray was een zachtaardige, gezeglijke echtgenote in het vooruitzicht gesteld. Maar de vrouw die tegenover hem staat is vooral woedend en vijandig, en al helemaal niet van plan hem te volgen naar de Hooglanden. Complicerende factor is bovendien dat 'zijn' Cecily zich zojuist heeft verloofd met sir Fergus Ogilvy.
Als het Artan niet lukt om haar ervan te overtuigen dat haar aanstaande een meedogenloze schurk is, kiest hij voor een onorthodoxe aanpak: hij ontvoert Cecily. Tijdens de vlucht naar de Hooglanden ligt niet alleen gevaar, maar ook romantiek op de loer. Om nog maar te zwijgen over de passie, die Cecily influistert om alle schepen achter zich te verbranden…


Nummer CL 719 *
Schrijver Mary Reed McCall
Titel De mysterieuze courtisane
Oorspronkelijke titel The crimson lady
Korte omschrijving

Engeland, 1292. Fiona Byrne heeft een geheim verleden. Vrijwel niemand weet dat de eenvoudige naaister voorheen een beruchte courtisane is geweest. Haar anonimiteit komt echter in het geding als ene Braedan de Cantor haar weet op te sporen. Hij dreigt de voormalige Crimson Lady te ontmaskeren, als zij hem niet helpt bij de zoektocht naar zijn verdwenen zusje.
Fiona ziet zich gedwongen om Braedans eis in te willigen en terug te keren naar de bordelen van Londen. Als echter vervolgens blijkt dat Fiona's verleden totaal anders is dan vermoed, gaat Braedan haar met heel andere ogen bekijken…


Nummer CL 718 *
Schrijver Kinley MacGregor
Titel Verleidelijk lokaas
Oorspronkelijke titel Master of seduction
Korte omschrijving

Lorelei Dupree is van nature avontuurlijk ingesteld, maar verlooft zich desondanks met de rustige en degelijke Justin Wallingford. Samen met hem gaat ze op zoek naar de beruchte piraat Black Jack Rhys. De beoogde arrestatie loopt echter op een fiasco uit: de zeerover weet Lorelei zelfs te ontvoeren naar zijn schip.
Eenmaal op zee gebruikt Black Jack haar om zijn vijanden te verleiden tot een confrontatie. Maar al snel wordt duidelijk dat Loreleis aanwezigheid ook Jack zélf uit de tent lokt. Het wordt voor hem steeds moeilijker de gevoelens die zijn slachtoffer bij hem losmaakt te negeren. Vanaf dat moment is het de vraag of Lorelei écht voor het avontuur wil kiezen.


Nummer CL 717 *
Schrijver Deborah Raleigh
Titel Een echte man
Oorspronkelijke titel Some like it brazen
Korte omschrijving

Als een verre verwant sterft wordt Edward Sinclair, geboren als een eenvoudige herenboer, opeens graaf van Harrington. Zijn afkomst en onconventionele gedrag zorgen ervoor dat hij binnen de Londense society al snel de denigrerende bijnaam Boerengraaf krijgt.
Edwards aanwezigheid in Londen komt echter één persoon goed van pas. Lady Bianca wil het haar vader, de hertog van Lockharte, namelijk betaald zetten dat hij een in haar ogen geschikte huwelijkskandidaat de deur heeft gewezen. Op zoek naar revanche flirt Bianca nadrukkelijk met de ongepolijste landeigenaar.
Edward op zijn beurt blijkt niet bereid om alleen maar als speelbal van de verwende erfgename te fungeren. Hij gooit al zijn onverschrokken mannelijkheid in de strijd om de zwartharige schoonheid te verleiden tot méér dan wat dwaas geflirt…


Nummer CL 716 *
Schrijver Candice Hern
Titel Een hart om te winnen
Oorspronkelijke titel Once a scoundrel
Korte omschrijving

Anthony Morehouse dacht dat hij met zijn zoveelste weddenschap een meubelstuk had gewonnen. Maar als blijkt dat The Ladies' Fashionable Cabinet toch echt een damestijdschrift is, wil hij zo snel mogelijk van zijn prijs af.
Totdat hij de gedreven hoofdredactrice van het blad ontmoet; de beeldschone Edwina Parrish was Tony in zijn jeugdjaren in alles de baas en wist hem bij een hardloopwedstrijd zelfs een kostbaar beeldje te ontfutselen.
Tony ziet de kans schoon om die nederlaag recht te zetten. De rivaliteit bereikt een hoogtepunt als hij Edwina uitdaagt tot een allesbeslissende weddenschap, met als inzet het beeldje én het tijdschrift. Maar geen van beiden beseffen ze dat ze ook hun hart op het spel zetten.


Nummer CL 715
Schrijver Katherine Greyle
Titel Geen plaats voor een lady
Oorspronkelijke titel No place for a lady
Korte omschrijving

Londen, 1807. Marcus Kane, lord Chadwick, heeft als spion veel ervaring met geheime missies opgedaan. Maar als hij moet infiltreren in de Londense onderwereld om een moordcomplot te verijdelen heeft hij toch hulp nodig. Die dient zich aan in de persoon van Fantine Delarive, een aantrekkelijke vrouw die verknocht is aan de achterbuurten waar ze is opgegroeid.
Met behulp van Fantines contacten in het misdadige milieu gaan ze op zoek naar aanknopingspunten. Langzaam maar zeker komen ze dichterbij de ontmaskering van de samenzweerders, maar vooral ook dichterbij elkaar. De aantrekkingskracht is zo sterk dat Marcus niets liever wil dan Fantine tot zijn lady maken. Maar hun verschil in afkomst lijkt liefde in de weg te staan.


Nummer CL 714
Schrijver Laura Lee Guhrke
Titel Liefde volgens het boekje
Oorspronkelijke titel And then he kissed her
Korte omschrijving

De aantrekkelijke, maar preutse Emma Dove houdt zich altijd strikt aan de fatsoensregels en wil dolgraag haar manuscripten over etiquette gedrukt zien. Haar baas bij de uitgeverij, lord Harry Marlowe, ziet echter niets in de teksten van de ouwe-vrijster-in-spe. Als hij haar werk voor de zoveelste keer afwijst, heeft Emma er genoeg van en neemt ze ontslag.
Al snel merkt de chaotische Harry hoezeer hij haar inzet en toewijding mist. Hij zet alles op alles om haar terug te winnen. Via een omweg dwingt de flierefluiter Emma om toch samen te werken, en dan gebeurt er iets opmerkelijks. Er komen namelijk steeds meer momenten waarop Emma haar eigen gedragsregels overboord wil gooien, om zich over te geven aan haar lichamelijke verlangens…


Nummer CL 713 *
Schrijver Kinley MacGregor
Titel Passie voor de boeg
Oorspronkelijke titel A pirate of her own
Korte omschrijving

De mooie Serenity James wordt nauwelijks serieus genomen op de redactie van The Savannah Telegraph, de krant van haar vader. Met een bijzonder artikel over de nietsontziende piraat De Zeewolf hoopt de enthousiaste jonge vrouw op erkenning als journaliste, zodat ze niet langer op kantoor hoeft weg te kwijnen.
Ze wordt op haar wenken bediend als de hoofdpersoon van haar verhaal haar laat ontvoeren. Niet veel later bevindt ze zich op het schip van deze Morgan Drake en merkt ze dat ze haar veiligheid, haar onschuld én haar hart op het spel heeft gezet. Zal de vasthoudende Serenity erin slagen de geheimen bloot te leggen die Morgan tot elke prijs wil bewaren? En gunt ze deze avonturier zélf ook een primeur…?


Nummer CL 712 *
Schrijver Millie Criswell
Titel Veroordeeld tot liefde
Oorspronkelijke titel Defiant
Korte omschrijving

Het is dat haar vaders gezondheid te wensen overlaat, anders was Hannah Louise Barkley nooit teruggekeerd naar Misery. Ze heeft immers geen enkele behoefte aan een hernieuwde ontmoeting met haar voormalige verloofde, de advocaat Travis Bodine. Die eiste indertijd tevergeefs dat Hannah haar eigen carrièreplannen zou opgeven.
Het toeval wil dat Hannahs terugkeer voor Travis als geroepen komt. Zijn broer Rafe dreigt namelijk de strop te krijgen wegens moord en Hannah is als advocaat, in tegenstelling tot Travis, juist gespecialiseerd in het strafrecht.
Hannah stemt toe in een samenwerking, maar merkt al snel dat de nabijheid van Travis de zaak danig compliceert; hij is niet alleen eigenwijs en bedilzuchtig, maar ook nog steeds onweerstaanbaar…


Nummer CL 711 *
Schrijver Sophia Nash
Titel Verleid door een duivel
Oorspronkelijke titel A dangerous beauty
Korte omschrijving

Lady Rosamunde heeft alles verloren: haar reputatie, haar familie en haar levenslust. Berooid en gedesillusioneerd gaat ze in op de uitnodiging van de hertogin van Helston om het Londense Seizoen met haar door te brengen.
De kleinzoon van de hertogin, Luc St. Aubyn, slaagt erin Rosamunde te verleiden tot avontuurlijke activiteiten. Sterker nog, de als 'duivels' bekend staande hertog wekt een ongekende passie in haar op. Maar wat Rosamunde niet weet is dat hun ontluikende liefde tot mislukken gedoemd is…


Nummer CL 710 *
Schrijver Candice Hern
Titel Over liefde gesproken
Oorspronkelijke titel Once a dreamer
Korte omschrijving

Weduwe Eleanor Tennant probeert haar nichtje Belinda te beschermen tegen de hofmakerij van een beruchte losbol. Helaas krijgt het meisje van tijdschriftcolumniste 'Het Spionnetje' de raad haar hart te volgen. Als Belinda er dan inderdaad vandoor gaat met haar geliefde wil Eleanor genoegdoening van de anonieme raadgeefster.
Ze is zeer verbaasd als ze ontdekt dat achter het pseudoniem een man, Simon Westover, schuilgaat. Ze eist van hem dat hij met haar op zoek gaat naar Belinda. Tijdens hun avontuurlijke speurtocht blijkt al snel dat Eleanor en Simon verschillen als dag en nacht: hij is een onverbeterlijke romanticus, zij een cynische realist. Toch blijkt Eleanor niet helemáál ongevoelig voor de mooie woorden van Simon…


Nummer CL 709
Schrijver Ann Lawrence
Titel Geloof in de liefde
Oorspronkelijke titel Lord of the keep
Korte omschrijving

Engeland, het jaar 1192. De arme weefster Emma Aethelwin verkeert in een weinig benijdenswaardige positie. Weliswaar heeft ze een prachtig dochtertje, maar de vader van het kind wil niets meer met hen te maken hebben.
Emma is dan ook hogelijk verbaasd als ze de aandacht trekt van de veel oudere kasteelheer Gilles d'Argent. De warme belangstelling die hij voor haar aan de dag legt is verwarrend voor Emma; ze weet immers dat het verschil in leeftijd en sociale status een echte verbintenis in de weg staat. Maar dat neemt haar verlangen naar Gilles niet weg.


Nummer CL 708
Schrijver Mary Balogh
Titel Verborgen hunkering
Oorspronkelijke titel Simply love
Korte omschrijving

Als ze het gezicht van Sydnam Butler voor het eerst ziet, rent Anne Jewell geschrokken weg. Niet veel later biedt zij hem, geplaagd door schaamte en schuldgevoel, haar excuses aan voor die impulsieve reactie. Vanaf dat moment raken hun levens steeds meer met elkaar verweven.
De gehandicapte oorlogsheld en de ongehuwde moeder zijn beiden echter zo gewend aan hun eenzame bestaan dat de liefde geen kans lijkt te krijgen. Maar dan laait opeens de passie op, en dat blijft niet zonder gevolgen. Langzaam maar zeker beseffen Anne en Sydnam dat ze ieder de strijd met hun verleden moeten aangaan om samen gelukkig te kunnen worden…


Nummer CL 707
Schrijver Cheryl Howe
Titel Een piraat naar haar hart
Oorspronkelijke titel The pirate and the puritan
Korte omschrijving

Het jaar 1721. Na een teleurstellende liefdesgeschiedenis heeft Felicity Kendall besloten een keurig leven te gaan leiden. Op bezoek bij haar vader op Barbados koestert ze meteen argwaan tegen diens zakenpartner, lord Christian 'Drew' Andrews.
Bij het doorzoeken van zijn schip raakt Felicity bewusteloos. Pas op volle zee wordt ze ontdekt, en dan is ze overgeleverd aan de grillen van Drew. Hoewel de piraat haar geenszins onberoerd laat, blijft het wantrouwen toch knagen: is het niet uitermate onverstandig om voor deze dubieuze avonturier haar puriteinse leefwijze overboord te zetten?


Nummer CL 706 *
Schrijver Millie Criswell
Titel Samen op jacht
Oorspronkelijke titel Dangerous
Korte omschrijving

Als Wilhelmina 'Willy' Granville de avances van de plaatselijke bankier afwijst, dreigt deze man haar en haar tantes hun huis uit te zetten. In een wanhopige poging om aan geld te komen besluit Willy, afgestudeerd als plantkundige, om premiejager te worden. Ze gaat achter Rafe Bodine aan, een voormalig Texas Ranger die gezocht wordt wegens moord. Maar ook diens broer Ethan, zelf een Ranger, is vastbesloten Rafe op te sporen.
Omdat hij bang is dat de onervaren en wispelturige Willy haar reis door het Wilde Westen niet zal overleven, neemt Ethan zijn rivale op sleeptouw. Vanaf dat moment doen het loerende gevaar én de liefde hun harten sneller kloppen…


Nummer CL 705
Schrijver Julianne MacLean
Titel Zeil met me mee
Oorspronkelijke titel Surrender to a scoundrel
Korte omschrijving

Lord Martin Langdon, eminent zeezeiler én flierefluiter, is zich aan het voorbereiden op een belangrijke wedstrijd als hij Evelyn Wheaton tegenkomt. Hij kent haar van vroeger als een hautaine ijskoningin die zich overdreven fatsoenlijk gedroeg. Niet bepaald zijn cup of tea, maar Martin ziet het als een uitdaging om deze vrouw tot een flirt te verleiden.
Hoewel de rijke weduwe vooral op zoek is naar serieuze huwelijkskandidaten, blijkt ze allerminst ongevoelig voor Martins charmes. Die valt op zijn beurt ten prooi aan verwarring, als hij merkt dat zijn hart onverwacht een rol gaat spelen. Maar diep vanbinnen weten ze allebei dat Martin niet geschikt is om stuurman op Evelyns huwelijksboot te worden…


Nummer CL 704
Schrijver Peggy Waide
Titel Dichter bij jou
Oorspronkelijke titel Mightier than the sword
Korte omschrijving

Als jong meisje was Rebecca Marche verliefd op Adam Hawksmore, de graaf van Kerrick. Hij vond haar echter te jong voor een verbintenis en ging zijn vaderland dienen in het leger.
Jaren later is hij opeens terug in Becca's leven. Hij wordt ervan verdacht als spion te hebben gewerkt voor de Fransen. Nu wil Adam de echte spion ontmaskeren, maar tot die tijd mag niemand hem herkennen. Becca helpt hem met zijn vermomming en zijn plan: door zich als dichter te presenteren kan hij ongehinderd naspeuringen in de hogere kringen doen. Terwijl de intriges langzaam maar zeker naar een hoogtepunt gaan, merkt Becca dat haar kalverliefde van toen is uitgegroeid tot een zinderend verlangen.


Nummer CL 703
Schrijver Lynsay Sands
Titel Leve de kuisheid!
Oorspronkelijke titel The key
Korte omschrijving

Schotland, het jaar 1395. Iliana Wildwood heeft er alles voor over om te te ontkomen aan haar nietsontziende stiefvader. Ze vlucht naar de Hooglanden, waar een gearrangeerd huwelijk met Duncan, heer van Dunbar Castle, haar bescherming kan bieden.
Als ze deze krijger voor het eerst ontmoet, is ze onder de indruk van zijn viriliteit. Minder enthousiast is ze over de hygiëne in het kasteel en de persoonlijke verzorging van haar echtgenoot. Duncans lichaamsgeur staat Iliana zo tegen dat ze hem een ultimatum stelt: hij krijgt de sleutel van haar kuisheidsgordel pas als hij zich met grote regelmaat wast.
Duncan, die al opziet tegen zijn halfjaarlijkse bad, is echter niet van plan zijn mannelijke trots zomaar opzij te zetten, ook al is de hunkering om het huwelijk met Iliana te consumeren nog zo groot…


Nummer CL 702
Schrijver Jaclyn Reding
Titel Hart in brand
Oorspronkelijke titel The adventurer
Korte omschrijving

Parijs, 1747. Lady Isabella Drayton heeft een ontmoeting met een mysterieuze comte. Hij geeft haar een eeuwenoud kristal waaraan bovennatuurlijke krachten worden toegeschreven. Isabella moet het kleinood met haar leven beschermen en terugbrengen naar 'de echte Zoon van het Vuur in Caledonië'. Er is één maar: er zijn twee Zonen van het Vuur die sprekend op elkaar lijken. "Kiest u de verkeerde, dan zult u daarmee de loop van de geschiedenis veranderen", zo krijgt Isabella te horen.
Haar taak lijkt nog zwaarder te worden als haar schip op weg naar Engeland wordt overvallen. Ze wordt meegenomen naar het kasteel van de Schotse avonturier Calum Mackay. Die beweert dat hij de rechtmatige eigenaar is en eist het kristal op. Maar Isabella wil de steen niet afstaan, ook al zet deze Zoon van het Vuur haar hart in brand. Eerst moet ze immers zeker weten of ze de juiste persoon voor zich heeft…


Nummer CL 701 *
Schrijver Millie Criswell
Titel Tussen wraak en liefde
Oorspronkelijke titel Desperate
Korte omschrijving

Emmaline St. Joseph is met vijf kinderen op weg naar een weeshuis in Californië, als ze strandt op de onherbergzame Texaanse prairie. De situatie lijkt uitzichtloos, maar gelukkig is daar opeens Rafe Bodine. De voormalige Texas Ranger is eigenlijk op zoek naar de bandiet die zijn vrouw heeft vermoord, maar onderbreekt die missie om Emmaline en de kinderen in veiligheid te brengen.
Geen eenvoudige opgave, want hevige stormen en nietsontziende schurken bedreigen hun leven. En alsof dat allemaal niet genoeg is komt Rafe ook nog voor een levensgroot dilemma te staan: is de wraakzucht die zijn hart verteert sterker dan de verleiding van een levenslustige jonge vrouw?

Home | Candlelight