Met deze sneltoetsen ben je met één klik bij het nummer dat je zoekt
en met de 'Vorige-knop" in je browser ben je met één klik hier weer terug.

200  199  198  197  196  195  194  193  192  191  190  189  188  187  186  185  184  183  182  181 

180  179  178  177  176  175  174  173  172  171  170  169  168  167  166  165  164  163  162  161 

160  159  158  157  156  155  154  153  152  151  150  149  148  147  146  145  144  143  142  141 

140  139  138  137  136  135  134  133  132  131  130  129  128  127  126  125  124  123  122  121 

120  119  118  117  116  115  114  113  112  111  110  109  108  107  106  105  104  103  102  101 
Nummer CL 200 *
Schrijver Jo Goodman
Titel Hachelijk avontuur
Oorspronkelijke titel Always in my dreams
Korte omschrijving

Skye Dennehy, de jongste dochter van een New Yorkse financier, vluchtte niet voor het gevaar - integendeel, ze zocht het op. Haar invloedrijke vader had haar gevraagd een afgezonderd levende uitvinder te bespioneren, wiens laatste creatie de wereld zou kunnen veranderen.
Ze had niet gerekend op een obstakel dat groot, onbeweeglijk... en onweerstaanbaar was. Zijn naam was Walker Caine - een man die instinctief wist wat Skye van het leven verlangde: dat geen twee dagen op elkaar leken.
Wat Walker voor Skye verborgen hield was zijn verleden - maar niet zijn passie. En toen een schimmige vijand hen beiden achtervolgde - en Skye zich geplaatst zag tussen twee gevaarlijke mannen - wist ze dat ze alles op het spel moest zetten voor een liefde die weleens het hachelijkste avontuur van haar leven zou kunnen zijn.


Nummer CL 199
Schrijver Cassie Edwards
Titel Als flonkerend goud
Oorspronkelijke titel Passion's web
Korte omschrijving

Natalie Palmer was verwend, mooi en volkomen onschuldig. Zeker niet de geschikte vrouw voor een piraat. Maar vanaf het moment dat ze Bryce Fowler ontmoette in Key West, was ze verloren. Ze moest en zou hem weer zien, ook al hield haar vader haar nauwlettend in de gaten. Stiekem kneep ze er tussenuit voor een geheime ontmoeting met deze ruwe zeeschuimer.
Als het op vrouwen aankwam, nam Bryce Fowler wat hij wilde en gaf er niets voor terug... tenminste, tot Natalie hem betoverde en zijn hart weer tot leven wekte. Hun liefde was verboden, maar hij maakte haar niettemin de zijne in een nacht vol hartstocht. De ochtend bracht echter niets dan verdriet en problemen, want het verraad lag overal in Key West op de loer. Een duister geheim wierp een schaduw over de liefde van Bryce en Natalie en dreigde hen voor altijd uit elkaar te drijven. Tenzij ze samen het geheim wisten te ontsluieren van... de sleutel tot het geluk.


Nummer CL 198
Schrijver Thea Devine
Titel Verrukkelijke verleiding
Oorspronkelijke titel Desire me only
Korte omschrijving

Met haar trotse, koninklijke houding verscheen Lady Diandra Reynell in het prachtige Londense herenhuis dat het familiebezit was van haar echtgenoot. Pas weduwe geworden was ze uit India teruggekeerd om haar stiefzoon te ontmoeten - de arrogante vreemdeling wiens vurige blauwe ogen haar verslonden terwijl hij haar met woorden de oorlog verklaarde.
De vrouw van zijn vader was absoluut niet zoals Justin zich haar had voorgesteld. Zijdezacht en staalhard, zo koppig als brandewijn en zo gevaarlijk als de vurige hitte van de begeerte.
Zijn stiefmoeder. De vrouw die misschien zijn vader had vermoord. De vrouw die hij gezworen had te zullen haten.
Toen de hartstocht ontvlamde, kon niets - niet het schokkendste gerucht, het grootste schandaal of de verradelijke vijand die hen beide wilde vernietigen - Diandra en Justin uit de verrukkelijke verleiding van elkaars armen drijven.


Nummer CL 197
Schrijver Deborah Martin
Titel Wilde begeerte
Oorspronkelijke titel Creole bride
Korte omschrijving

New Orleans was een verdorven stad vol intriges en gevaar. Hier woonde ook Camille Giron, de dochter van een beroemde pelsjager en een welgestelde creoolse vrouw. Nadat deze piratenprinses, zoals ze vaak werd genoemd, wees was geworden, werd ze opgevoed door haar machtige, maar zeer beschermende oom. Ze moest iets doen om haar noodlot een andere wending te geven.
De mysterieuze majoor Simon Woodward diende in het Amerikaanse leger. Hij was opgegroeid tussen de indianen en de hooghartige creoolse gemeenschap moest niets van de wilde manieren van deze militair hebben. Een vrouw die zichzelf respecteerde, bleef ver bij hem uit de buurt. Maar Camille had ontdekt dat Simon een geheim had en chanteerde hem daarmee. Ze had echter geen rekening gehouden met de wilde begeerte die tussen hen op zou bloeien. Zijn hartstochtelijke kussen beroofden haar van haar verstand. Er dreigde een groot schandaal. Camille moest kiezen tussen haar familie, of een toekomst vol geweld, bedrog, valse hoop en opwinding. Maar dan zou ze wel de bruid van een onweerstaanbare, onvoorstelbare man worden.


Nummer CL 196
Schrijver Bronwyn Williams
Titel Betovering van de zee
Oorspronkelijke titel Seaspell
Korte omschrijving

Mariah Deekins had nog nooit lesgegeven of haar eigen eten moeten koken. En ze had ook nog nooit zo'n arrogante man als vuurtorenwachter Waite McKenna ontmoet - totdat ze door omstandigheden werd gedwongen een baan als lerares aan te nemen op een klein eiland voor de kust van Noord-Carolina.
Waite had meer dan genoeg van verwende vrouwen uit de grote stad. Hij vertelde de tengere stadsvrouw ronduit dat ze het nog geen week zou volhouden, maar Mariah nam zich voor hem het tegendeel te bewijzen. Ze probeerde haar angsten en geheimen te vergeten en al gauw werd ze door de eilandbewoners geaccepteerd. Bovendien vond ze het geluk in de armen van Waite. Stap voor stap overwon ze haar angst voor de hevige stormen die Cape Hatteras regematig teisterden. Maar toen werd ze geconfronteerd met haar verleden waardoor ze haar pas verworven geluk dreigde te verliezen. Terwijl haar leven op het punt van instorten stond, besloot ze te vechten voor het leven van een jong meisje en de liefde van de man van wie ze hield.


Nummer CL 195
Schrijver Rexanne Becnel
Titel Duivels bedrog
Oorspronkelijke titel The maiden bride
Korte omschrijving

De beeldschone Linnea de Valcourt werd al haar hele leven uitgescholden als de "vervloekte" dochter van Maidenstone Castle.
Om haar geliefde tweelingzus Beatrix voor een verschrikkelijk lot te behoeden, offerde Linnea zich op door haar plaats in te nemen en de bruid te worden van de veroveraar Axton de la Manse. Maar toen ze met de meedogenloze plunderaar van hun kasteel in bed lag, laaide haar hartstocht hoog op.
De imposante ridder Axton de la Manse wilde zijn jarenlange ballingschap wreken door de dochter van zijn aartsvijand te bezitten. Hij wist echter niet dat hij de sleutel naar zijn eigen ziel weggooide toen hij zijn bruid omhelste en in haar stormachtige groene ogen verdronk. De familie van Linnea, die erop uit was het kasteel Maidenstone weer terug te krijgen, zou het bedrog spoedig bekend maken. Hoe moest Linnea ondertussen voorkomen dat Axton ontdekte dat zijn bruid hem had misleid?


Nummer CL 194
Schrijver Anne Avery
Titel Een lange, hete zomer
Oorspronkelijke titel Summer fancy
Korte omschrijving

Sophronia Carter was wel de laatste vrouw in Rocky Ford, Colorado, om zich op een man te storten. Per ongeluk viel ze van de kerktrap, kwam bovenop Zeke Jeffries terecht - en werd op slag verliefd op hem. Sophie had echter geen idee hoe ze de liefde van deze begerenswaardige vrijgezel moest winnen. Maar één ding stond voor haar onomstotelijk vast: desnoods was ze bereid er haar eer voor op het spel te zetten.
Het enige wat Zeke Jeffries wilde was dat de watermeloenen die hij op zijn boerderij kweekte, de beste van Colorado waren. Maar alle vrouwen in Rocky Ford waren erop uit om hun dochters aan hem te koppelen. En Sophie Carter wilde dat hij een paar maanden een tienjarige stokebrand in huis nam, wiens drankzuchtige moeder de plaatselijke lichtekooi was.


Nummer CL 193
Schrijver Anita Mills
Titel Bitterzoete liefde
Oorspronkelijke titel Bittersweet
Korte omschrijving

Toen het zuiden de Amerikaanse burgeroorlog had verloren, veranderde alles voor Laura Taylor. De Yankees verdreven haar en haar echtgenoot Jesse uit North Carolina en ze gingen naar het westen om te proberen daar een nieuw leven op te bouwen.
Laura's hoop op een betere toekomst werd de bodem ingeslagen toen haar man om het leven kwam en zij zwanger en wel alleen in een kamp van de spoorwegmaatschappij achterbleef. Het zou snel winter worden en de enige tot wie ze zich om hulp kon wenden, was dokter Spencer Hardin.
Toen Spencer na de oorlog naar huis terugkeerde, bleek zijn voruw er met een andere man vandoor te zijn met medeneming van hun zoontje. Hij nam zich plechtig voor zijn kind terug te krijgen en ging op weg naar San Francisco. Zelfs toen hij had ontdekt dat zijn vrouw was overleden, bleef hij belust op wraak. Maar tijdens een sneeuwstorm kwam hij vast te zitten en moest vechten voor het leven van Laura Taylor en haar baby, en voor de kans om zijn ziel te redden door het wonder van de liefde.


Nummer CL 192 *
Schrijver Jo Beverley
Titel Iets ondeugends
Oorspronkelijke titel Something wicked
Korte omschrijving

Het was een avond vol avontuur en gevaar.
Verkleed als de geheimzinnige Lisette was lady Elfled Malloren alleen maar van plan een beetje plezier te maken tijdens het gemaskerde feest in Vauxhall Gardens.
In plaats daarvan stuitte ze in de donkere schaduwen op een paar landverraders, dreigde ze te worden vermoord en beleefde ze een nacht vol hartstocht met de aartsvijand van haar familie - de ongrijpbare Fortitude Ware, de graaf van Walgrave.
Zijn macht was onbetwistbaar, zijn aantrekkingskracht onontkenbaar. Na die ene nacht wist Elf dat ze de man van wie ze niet zou moeten houden, nooit zou vergeten.


Nummer CL 191 *
Schrijver Jaclyn Reding
Titel Witte heide
Oorspronkelijke titel White heather
Korte omschrijving

Vlakbij het eiland Skye in de westelijke Hooglanden, glipte Catriona MacBryan door een geheime deur Castle Rosmorigh binnen. Maar de pittige, Schotse schoonheid had geen flauw vermoeden van de waarheid - dat ze niet Catriona MacBryan was, maar een hooggeboren dame die haar geboorterecht had verloren door een vijand die nog steeds haar leven bedreigde.
Ooit was Robert, lord Devonbrook, een man zonder zorgen geweest. Maar toen een vreselijke brand zijn onschatbare kunstcollectie vernietigde, bleef hem slechts zijn titel en Rosmorigh over. Maar op een dag drong een jonge vrouw zijn kasteel binnen...
Catriona wist dat de combinatie van de Schotse maan en de zeldzame witte heide verondersteld werd betoverend te zijn. Ze hoopte dat de magie Robert weer op de goede weg zou helpen. In plaats daarvan kreeg ze een nacht vol overweldigende hartstocht. En het duurde niet lang voordat de verloren erfgename en de jonge lord zich samen op het pad begaven dat leidde naar gevaar en moord... met alleen de ster van een grootse en stormachtige liefde om hen de weg te wijzen.


Nummer CL 190
Schrijver Patricia Rice
Titel De markies
Oorspronkelijke titel The marquess
Korte omschrijving

Toen Dillian Whitnall bescherming zocht in Arinmede Manor, had ze niet kunnen dromen dat ze daarvoor met haar maagdelijkheid moest betalen. Maar er had al eens een aanslag op het leven van haar nichtje plaats gevonden en Dillian was vastbesloten een volgende te voorkomen. Zelfs als dat betekende dat ze zich moest geven aan Gavin Lawrence, de nieuwe markies van Arinmede, een verleidelijke, onberekenbare man die Dillian deed trillen van vrees en begeerte.
Gewond in een duel om een vrouw die hem niet waard was, verliet Gavin Amerika en vertrok naar Engeland. Hij had gezworen dat hij zijn hart nooit meer zou verliezen. Maar er wachtte hem een verrassing in zijn vervallen landhuis: een buitengewoon aantrekkelijke jonge vrouw die in gevaar verkeerde. Geen enkele man zou een dergelijke verleiding kunnen weerstaan, maar toen Gavin eenmaal van de hartstochtelijke passie van Dillian had geproefd, wist hij dat hij verloren was en dat hij alles zou riskeren voor een tweede, geweldige kans op geluk.


Nummer CL 189
Schrijver Cassie Edwards
Titel Gouden draden
Oorspronkelijke titel White fire
Korte omschrijving

Reshelle Russell, de beeldschone dochter van een legercommandant, werd Flame genoemd. Ze had vlammend rood haar en een vurig temperament. White Fire was de man die ze hevig begeerde, een trotse Indiaanse krijger die ze al sinds haar jeugd kende. Eenmaal volwassen begon ze aan haar bijzondere speurtocht naar een Chippewa Indiaan, ondanks de dreigementen van haar strenge vader.
White Fire was verbitterd toen hij na een jarenlange gijzeling door de Sioux eindelijk werd bevrijd en tot de afschuwelijke ontdekking kwam dat zijn vrouw intussen was gestorven en een rijke familie zijn zoontje had geadopteerd. Hij zette alles op alles om zijn zoontje terug te krijgen, het enige dat hij nog belangrijk vond in het leven... tot hij verliefd werd op Flame. Maar de haat van het bleekgezicht bedreigde zijn geluk en zijn dromen, tot Flame hem liet zien hoe ze samen voor zijn zoon en hun toekomst konden vechten.


Nummer CL 188 *
Schrijver Susan King
Titel De maan van de raaf
Oorspronkelijke titel The raven's moon
Korte omschrijving

Mhairi Macrae voelde gevaar om zich heen. Haar tweelingbroer Iain had in een visioen een lange ruiter gezien, die galoppeerde in een storm en Mhairi's naam riep. Inmiddels was Iain ten onrechte gearresteerd, en Mhairi had het enige gedaan wat ze kon doen: een banneling worden om de boodschapper tegen te houden die zijn doodvonnis bij zich had.
Ondanks zijn eigen beruchte verleden was Rowan Scott een dienaar van de wet geworden. En het was duidelijk dat het beeldschone meisje dat hem had aangevallen een dief was, een Hooglander. Maar het enige dat ze op die donkere avond van hem stal, was zijn hart. Hij werd verscheurd tussen zijn plicht om haar gevangen te nemen en zijn intense verlangen om haar te omhelzen. Ze had hem geheime dingen uit haar leven toevertrouwd, intriges die hem konden ruïneren. Maar in zeker opzicht had ze hem ook bevrijd, een man van hem gemaakt die bereid was risico's te nemen en zijn leven te geven voor de vrouw van wie hij hield. Voor Mhairi.


Nummer CL 187
Schrijver Janet Lynnford
Titel Op vleugels van passie
Oorspronkelijke titel Lady Shadowhawk
Korte omschrijving

Charles Cavandish, de valkenmeester van de koningin, had al veel wilde wezens getemd, maar niet de vrouw die hij de Schaduwhavik noemde. Ze hadden elkaar in hun jeugd voor het eerst ontmoet, en toen had haar havik de zijne verslagen. Maar toen moest hij een mysterieuze dame vanuit Frankrijk naar Engeland begeleiden. Hij zag haar weer terug.
Inmiddels was ze een vrouw geworden - een beeldschone, maar ook zeer eigenzinnige en onafhankelijke vrouw.
Frances Morley, de Schaduwhavik, baande zich een weg door een wereld vol gevaarlijke geheimen. Ze bezat documenten die Engeland moesten waarschuwen voor een dreigende Spaanse invasie. Ze moest de documenten naar koningin Elizabeth smokkelen. Charles wist niets van haar missie. Evenmin besefte hij dat Spaanse spionnen in het geheim hun net rond hen sloten. Toen ze eenmaal samen gevangen waren en plannen voor hun ontsnapping beraamden, verzetten ze zich uit alle macht tegen de wederzijdse aantrekkingskracht die steeds sterker werd. Maar het zou niet lang duren voordat Frances en Charles de kracht van de hartstocht ontdekten, en een liefde die hun vleugels gaf.


Nummer CL 186
Schrijver Elizabeth Ann Michaels
Titel Onbeantwoorde liefde
Oorspronkelijke titel Of sapphire dreams
Korte omschrijving

De zelfvoldane dames en pompeuze dandy's uit het Londen van 1820 konden Gabriella Spencer niet inspireren tot gedachten aan liefde. Tot de onafhankelijk denkende schoonheid een verdwaald jongetje terugbracht bij zijn ongeruste, opvallend knappe vader.
Als beloning voor het terugbrengen van zijn zoon stond Adam Drake, de graaf van Lancaster, erop om Gabriella een seizoen in het Londense societyleven aan te bieden. Maar het waren de scherpe intelligentie, de mannelijke kracht en het sensuele, knappe uiterlijk van de graaf die haar belangstelling wekten en haar hart deden ontwaken. De ontwapenende edelman was echter niet wat hij leek, en zijn geheime leven zou hen beiden meeslepen in de duistere wereld van schurken en spionnen, waar hun idealen - en groeiende liefde - gevaarlijk op de proef zouden worden gesteld.


Nummer CL 185 *
Schrijver Stobie Piel
Titel Gevecht om de hartstocht
Oorspronkelijke titel A brighter dawn
Korte omschrijving

Verity Talmadge, een rijke erfgename uit Boston, begaf zich naar een plek waar echte dames niet kwamen - het modderige, lawaaiige kamp van het leger van de Unie in Falmouth. Ze was naar het kamp gegaan om majoor Garrett Knox ervan te beschuldigen dat hij een spion voor het zuiden was. Ze was er stellig van overtuigd dat hij verantwoordelijk was voor de dood van haar echtgenoot. Maar niemand wilde naar haar luisteren; een vrouw in een mooie jurk werd niet serieus genomen, ook al stond ze haar mannetje. Daarom besloot Verity een uniform aan te trekken en soldaat te worden.
Garrett Knox was op zoek naar een scherpschutter voor een gevaarlijke missie, en de beste kandidaat voor de klus was een vrouw - de nieuwe rekruut in wie hij meteen de jonge weduwe Verity herkende. Hij probeerde haar vertrouwen te winnen, maar al snel wilde hij haar hart veroveren. En terwijl de oorlog afkoerste op een bloedig einde, klampte hij zich vast aan zijn dromen - de hereniging tussen noord en zuid en de hereniging met zijn geliefde Verity.


Nummer CL 184
Schrijver Helen Carras
Titel Ontluikend verlangen
Oorspronkelijke titel Mistress of the heart
Korte omschrijving

Toen de moeder van Becky Hastings was overleden, besloot ze op voorhand een langlopend contract als bediende af te sluiten om haar overtocht naar Amerika te kunnen betalen. Ze verlangde naar avontuur, een trekje dat ze had geërfd van haar grootvader, Sir Walter Raleigh. De Nieuwe Wereld was zijn droom. Zou het ook de hare kunnen zijn?
Aan boord van het fregat The Sea Bird, dat onderweg was naar Maryland, werd ze verliefd op de knappe kapitein Jeremy Clay. Toch wist ze dat er voor hen samen geen toekomst was weggelegd. Zij was door haar contract niet vrij om een man lief te hebben en zijn ware liefde was de zee.
Maar Jeremy was de dappere Engelse niet vergeten, evenmin als de ene keer dat ze elkaar hartstochtelijk hadden bemind. Hoewel het grillige lot hen van elkaar zou scheiden, nam hij zich plechtig voor dat Becky op een dag weer de zijne zou worden. Hij zou de zee de rug toekeren om het hart op te eisen van de vrouw die hij boven alles begeerde.


Nummer CL 183
Schrijver Cassie Edwards
Titel Wild paradijs
Oorspronkelijke titel Savage paradise
Korte omschrijving

Mariana Fowler had een hekel aan het gebied van Minnesota; het was zo ver verwijderd van de beschaafde wereld die zij kende. En er was geen enkele man die haar interesseerde... behalve de viriele Chippewa-krijger die haar leven zou redden. Zijn sensuele persoonlijkheid veranderde het woeste woud in een weelderig groen gewelf waar ze zijn gespierde lichaam met ontzag aanschouwde en trilde vanwege zijn kracht. Hij was een heiden, een Indiaan, een vijand. En hij was de enige die zij begeerde.
De uiterst trotse Lone Hawk voelde een strijd beginnen in zijn hart toen hij het mooie blanke meisje in zijn armen nam. Hij wilde haar overweldigen, maar zijn ziel wilde Mariana de zijne maken. Want de vonk die tussen hen was ontbrand, was een eeuwige vlam en bracht hen samen in een verboden relatie. Ze werden daardoor gedwongen als uitgestotenen te leven - alleen omdat zij vast wilden houden aan hun woeste paradijs.


Nummer CL 182
Schrijver Betina Krahn
Titel Opstandige liefde
Oorspronkelijke titel Rebel passion
Korte omschrijving

De opstandige, onafhankelijke Aria Dunning geloofde in een vrij Amerika, dit in tegenstelling tot haar vader, die een overtuigd royalist was. Het was al erg genoeg dat hij de Engelse koning ondersteunde, maar ze was woedend dat hij haar aan een Engelse graaf wilde uithuwelijken. Aria was een moderne vrouw in een nieuw land en geen pion in een gevaarlijk politiek spel. Ze wilde zich niet geven aan een man als ze hem niet liefhad... en zeker niet aan een Engelsman, ook al hield ze van hem.
Toen ontmoette ze haar toekomstige echtgenoot, Tynan Rutland. Plotseling ging haar hart sneller slaan en stokte haar adem... zelfs toen ze haar hand ophief om hem in zijn zelfvoldane, knappe gezicht te slaan.
Hij was een arrogante aristocraat die niet begreep dat iedereen gelijk is, ook vrouwen. Maar Rutland zag een vurige schoonheid die hij eerst moest temmen voordat hij haar in zijn bed kon krijgen. Hij spon een web om haar te verleiden en was zich er niet van bewust dat Aria haar eigen plannetje met hem had.
De volledige overgave... van Rutland en van zijn hart.


Nummer CL 181
Schrijver Barbara Benedict
Titel Verleidelijke heks
Oorspronkelijke titel Enchantress
Korte omschrijving

Toen ze als vondeling op Camelot terecht was gekomen, kreeg Moriana het gevoel dat ze voorbestemd was een grote tovenares te worden. Zelfs tijdens een onbegrijpelijke verbanning naar een afgelegen gehucht bleef ze haar magische kunsten uitoefenen.
Vastbesloten om naar Camelot terug te keren, probeerde ze een ridder van de Ronde Tafel op te roepen, die haar de weg naar het kasteel van haar geliefde koning moest wijzen.
Helaas schoot haar ervaring tekort; in plaats van een Britse ridder verscheen er een Saksische krijger, die haar onmiddellijk tot de zijne verklaarde.
In de veronderstelling dat deze beeldschone fee door de goden op zijn weg was gezet, nam Penawulf haar mee naar zijn dorp. Hoewel de sterke, knappe barbaar gevaarlijke verlangens bij haar opwekte, bleef ze naar Camelot verlangen. Uiteindelijk slaagde ze erin te ontsnappen en met de hulp van Sir Lancelot aan Koning Arthurs hof terug te keren, waar ze verwikkeld raakte in de intriges aan het hof.
Penawulf kon de vrouw die hij liefhad echter niet vergeten en besloot de tovenares die zijn hart had gestolen terug te winnen met de magie van zijn liefde.


Nummer CL 180
Schrijver Colleen Faulkner
Titel Donkere vreemdeling
Oorspronkelijke titel To love a dark stranger
Korte omschrijving

In een kort moment van allesvernietigend geweld, veranderde Meg Randall's leven voorgoed. Om haar pasgeboren zoon tegen de toorn van haar echtgenoot te beschermen, vermoordde ze de wrede, misvormde tiran met wie ze tegen haar wil was getrouwd. Met bloed aan haar handen ontvluchtte ze haar huis en de tragische herinneringen.
Onderweg naar Londen stortte ze in elkaar... en werd gered door een gemaskerde struikrover die haar in zijn armen nam, op zijn paard tilde - en samen met haar in de val liep om te eindigen in de gevangenis van Newgate. Want kapitein Scarlet was de gevangene van de koning en Meg werd beschuldigd van medeplichtigheid. Samen ontsnapten ze en verdwenen in de onderwereld van Londen. Elke dag werd Meg afhankelijker van de roemruchte dief die haar leven had gered en haar hart had veroverd. Intieme vreemdelingen die hun eigen geheimen met zich meedroegen en zichzelf verloren in de hartstocht.


Nummer CL 179
Schrijver Hannah Howell
Titel Onwillige erfgename
Oorspronkelijke titel Wild roses
Korte omschrijving

Ella Carson was een echte schoonheid en zo wild als een vrouw maar zijn kon. Als ze een geweer had gehad, had ze Harrigan Mahoney doodgeschoten. Hij was namelijk de man die haar hebzuchtige familie had ingehuurd om haar weg te sleuren uit haar tantes huis in Wyoming en haar - al schoppend en schreeuwend - terug te brengen naar Philadelphia. Als hij daarin slaagde, wist Ella dat ze binnen een jaar begraven was, vermoord door de koelbloedige oom die het had gemunt op haar erfenis.
Maar hoe kon Ella die lange, knappe vreemdeling ervan overtuigen dat ze geen verwend rijk meisje was, maar een vrouw die in levensgevaar verkeerde? Ze had alle trucjes om te ontsnappen al geprobeerd, maar die hadden niets uitgehaald. Verleiding leek het enige redmiddel, tot Ella ontdekte dat haar plan net zo gevaarlijk was als haar familie.
Want passie was sterk genoeg om een man om zijn knieën te dwingen...
onweerstaanbaar genoeg om de kwetsbaarheid van een vrouw te onthullen...
en duurzaam genoeg om de harten van een man en een vrouw in vuur en vlam te zetten.


Nummer CL 178 *
Schrijver Denée Cody
Titel De mei-koningin
Oorspronkelijke titel Queen of the May
Korte omschrijving

Ze woonde tussen de vogelvrijverklaarden van Sherwood Forest, een beeldschone bosnimf die zich thuisvoelde in het woud. Maar zelfs haar trouwe kameraden Robyn en Marian konden Giselle niet beschermen tegen de harde wetten van koning Jan, of de geheime vijand die vastbesloten was haar te vermoorden.
Alexander de Mandeville, een trouwe ridder van de overleden koning Richard, had de corrupte koning Jan de rug toegekeerd en zich gevestigd in Wolfhurst, het domein waarvan hij landheer was. Maar de baronie die koning Richard aan Alexander had geschonken, verkeerde in een vreselijk vervallen staat. Het dichte woud werd bewoond door bandieten - en de verleidelijke Giselle die hem introduceerde in haar wetteloze wereld, waar hartstocht hun enige gemeenschappelijke grond was en waar het gevaar altijd op de loer lag.


Nummer CL 177
Schrijver Elizabeth Leigh
Titel Verloren verleden
Oorspronkelijke titel Mountain moonlight
Korte omschrijving

Nadat de wrede Amerikaanse burgeroorlog haar alles had ontnomen wat haar lief was, sloot Betsy Tyler zich op in het grote huis aan de rand van het dorp. Hier, diep in de Smoky Mountains van Tennessee, leefde ze als een kluizenaarster. Tot er op een dag een vreemdeling op bezoek kwam, die haar een kans bood op een nieuw begin.
Steele Montgomery had twee doelen in zijn leven. Als rondtrekkend predikant preekte hij naastenliefde, maar tegelijkertijd wilde hij zich wreken op de mannen die zijn familie hadden vermoord. Hij verkondigde het geloof, maar had zijn eigen geloof verloren. Toen kwam hij in het gehucht Peculiar Cove. Hij hoorde over de vrouw die 'Crazy Bets' werd genoemd, en realiseerde zich dat dit zijn kans op redding was. Want alleen door Betsy te helpen de demonen uit haar verleden te overwinnen, kon hij terugvinden wat hij zelf had verloren. En zo ontdekten ze een liefde die geen van tweeën ooit had gekend.


Nummer CL 176
Schrijver Wanda Owen
Titel Mannelijke voorkeur
Oorspronkelijke titel Forever my fancy
Korte omschrijving

Fancy had nog niet veel van de wereld gezien. Ze woonde op een bloeiende plantage langs de Mississippi. Haar vader fokte paarden, maar had haar in de steek gelaten nadat de moeder van Fancy was gestorven. Zo ontdekte ze de grote stad New Orleans, waar ze helemaal opbloeide. Ze werd een mooie jonge vrouw met een sterke wil. Slechts één man kon haar temmen.
Jeff Treherne had nooit veel aandacht besteed aan Fancy DuBose. Maar van de ene dag op de andere leek ze veranderd in een adembenemend, sensueel meisje. Hij was een knappe man met de reputatie een vrouwenverslinder te zijn. Nog nooit had hij een vrouw ontmoet die tegen hem op kon. Totdat Fancy in zijn leven kwam.
Op de boot leerder ze elkaar beter kennen. Dat was het begin van een jaar vol vrolijke en grimmige gebeurtenissen. Wat er ook gebeurde, ze bleven altijd vechten voor hun dromen, en hun liefde werd groter en groter.


Nummer CL 175
Schrijver Mallory Burgess
Titel Geliefde vijand
Oorspronkelijke titel Beloved lord
Korte omschrijving

Schotland, 1340. Omdat de tirannieke koning Edward van Engeland Schotland zwaar onderdrukte, was Anne Faurer gedwongen het grote huis van haar ouders te verlaten en als lijfeigene op haar eigen grondgebied te gaan werken. Ze wist weinig meer van de nieuwe heer van Langlannoch dan dat hij een Engelsman en dus haar gehate vijand was.
Niets kon haar dwingen het huis te betreden dat eens het hare was geweest, behalve het trieste gehuil van een pasgeboren baby. De door zijn moeder verlaten zoon van de nieuwe heer van Langlannoch had de liefde en verzorging nodig die ze haar eigen doodgeboren baby niet had kunnen geven.
Bayard Berkeley was niet op de hoogte van Annes ware identiteit. Het enige wat hij wist, was dat hij naar die beeldschone jonge vrouw verlangde. Hij zag hartstocht in haar ogen, maar ook angst. Dat ze van plan was om haar broer uit de Tower te bevrijden, was haar geheim.
Maar toen zij beiden op een afschuwelijke manier werden verraden terwijl Schotland uit zijn as herrees, bleek dat liefde alles kan overwinnen.


Nummer CL 174
Schrijver Penelope Neri
Titel De talisman
Oorspronkelijke titel The love within
Korte omschrijving

Een kille mist lag als een deken over de groene heuvels van het negende-eeuwse Ierland en in het verre Engeland wachtte Edan van Kenley op de edelman aan wie ze was uitgehuwelijkt toen ze allebei nog kinderen waren.
De ruige, groenogige vreemdeling die naar haar kasteel kwam gereden, was echter niet haar aanstaande echtgenoot. Op zijn schouder zat een havik en hij werd op de voet gevolgd door een zilvergrijze wolf. Zijn naam was Kerrin, de ´Duistere´, en hij werd gevreesd door mens en dier. Het was zijn taak om Edan te begeleiden naar de burcht van haar verloofde.
Vanaf het eerste moment dat ze elkaar ontmoetten, werd Edan meegesleurd door haar passie voor deze sensuele, mysterieuze krijgsman, die werd achtervolgd door een verleden van bloed en verraad... maar die hunkerde naar de liefde die hem van zijn vloek zou kunnen verlossen.


Nummer CL 173
Schrijver Hannah Howell
Titel Mijn dappere ridder
Oorspronkelijke titel My valiant knight
Korte omschrijving

Omdat Ainslee van Kengarvey net zo goed kon paardrijden als een man en net zo bedreven haar zwaard hanteerde en haar mes kon werpen, was ze eerder een krijger dan een normale vrouw. Maar zelfs deze indrukwekkende vaardigheden konden haar niet helpen de ridder te ontvluchten die haar zo meedogenloos achtervolgde.
Een Normandische ridder, Sir Gabel de Amalville, moest zijn trouw bewijzen aan de koning door de clan van de MacNairns te vernietigen. De gevangenneming van de jongste telg van de familie, de dochter van Duggan MacNairn, gaf hem het voordeel dat hij nodig had. Hij sloot haar op in zijn afgelegen kasteel en werd uiteindelijk verliefd op de sensuele schoonheid met het vlammenrode haar. Maar toen een oorlog de Hooglanden in vuur en vlam zette, kon hij de koning niet langer trouw blijven en werd hij gedwongen te luisteren naar zijn hart.


Nummer CL 172
Schrijver Fern Michaels
Titel Gestolen onschuld
Oorspronkelijke titel White fire
Korte omschrijving

Ze had de moed en de schoonheid van haar voorouders: de woeste Kozakken van de steppe. Katerina wilde wraak nemen op de bandieten die in opdracht van de waanzinnige tsaar haar dorp hadden vernietigd en haar kostbare sneeuwwitte paarden hadden gestolen. En ze zou niet rusten voordat de man was gedood die haar van haar onschuld had beroofd.
Nooit had ze echter kunnen dromen dat dezelfde man die haar haar onschuld had ontnomen - een trotse Mongoolse prins - haar zou helpen haar volk te wreken en haar paarden terug te krijgen. Als ze samen waren, werden ze verteerd door haat en begeerte. Maar als ze in staat zouden zijn elkaar te vergeven, zou er voor hen een fantastische toekomst in het verschiet kunnen liggen.


Nummer CL 171
Schrijver Shannon Drake
Titel Ondine
Oorspronkelijke titel Ondine
Korte omschrijving

Eens was ze een verwende lady. Toen werd ze een onschuldige pion in een afschuwelijk spel van macht en invloed. Met de strop al om haar hals, zou Ondine worden opgehangen voordat ze de kans had gehad de verrader te vinden die haar vader, Lord Rochester, had vermoord... voordat ze een kans had gehad om te leven.
Lord Chatham werd wel een beest genoemd. Zijn ogen waren zo hard als zilver, zijn wil zo sterk als staal. Hij had alle maîtresses die een man zich maar kon wensen, maar voor zijn eigen wraakneming moest hij een echtgenote hebben. Een grillige wending van het noodlot voerde hem naar de galg, en de voorzienigheid deed hem de veroordeelde Ondine tot bruid nemen.
Meegesleurd in de intriges aan het weelderige hof van Charles II en omringd door vijanden, had Ondine noch Chatham verwacht dat ze een passie zouden vinden die zijn woede zou temperen, die haar diepste verlangens zou bevredigen en hen beiden zou verenigen - met lichaam, hart en ziel.


Nummer CL 170
Schrijver Laurel Collins
Titel Zoete overwinning
Oorspronkelijke titel The fireband
Korte omschrijving

Caroline Harlowe had zich voorgenomen om twee dingen te veroveren die haar in de mannenwereld verboden werden: een eigen mening en de vrijheid om die te uiten.
Ze was een fel tegenstandster van de slavernij in de zuidelijke staten en was één van de eerste vrouwelijke studenten aan de universiteit van Oberlin. Ze werd gedreven door de ambitie de wereld te kunnen veranderen. In haar leven was geenplaats voor een huwelijk - tot ze Pierce Barnett ontmoette - de man die een grote bedreiging werd voor haar onafhankelijkheid.
Pierce bewonderde haar moed en haar toewijding. Door een misverstand raakte Caroline er echter van overtuigd dat hij haar verlangen naar gerechtigheid nooit zou delen. Ze wist niet dat Pierce zelf diepe littekens had opgelopen in de strijd tegen de slavernij. Hij wilde Caroline alleen maar zo goed mogelijk beschermen.
Toen hij opnieuw in de vrijheidsstrijd betrokken raakte, schoot Caroline hem te hulp. Samen vochten ze voor hun zaak en voor de liefde, die hun stemmen en hun onstuimige harten leidden naar een zoete overwinning.


Nummer CL 169
Schrijver Jean Innes
Titel Eiland van liefde
Oorspronkelijke titel Beloved
Korte omschrijving

Gentian Valmar Mallory kwam in een scheepsruim bij kennis. Ze was aan handen en voeten geboeid en kon zich niet herinneren waar ze was of wie ze was. Ze was ervan overtuigd dat ze door piraten was ontvoerd, of misschien nog erger. Tot de kapitein van het schip, lord Trevis Mallory, haar verbijsterde met de mededeling dat hij haar echtgenoot was.
Sprak Trevis de waarheid of was hij een duivelse schurk die haar van het leven wilde beroven? Achtervolgd door het schrikbeeld van haar broers dood, wist Gentian dat ze hem niet mocht vertrouwen. Misschien had hij haar broer wel vermoord, ofschoon zijn vurige kussen herinneringen opriepen aan gelukkiger tijden.
Tijdens een gevaarlijke reis naar Cyprus ontdekte Gentian een voor een de geheimen van haar verleden en het wrede plan om haar fortuin te stelen. Ze had geen andere keus dan Trevis Mallory te vertrouwen en haar lot in zijn handen te leggen.


Nummer CL 168
Schrijver Shannon Drake
Titel Blauwe hemel, zwarte nacht
Oorspronkelijke titel Blue heaven, black night
Korte omschrijving

Zij heette Elise.
Beeldschoon als ze was, verborg ze een schokkend geheim: ze was de onwettige dochter van koning Henry II.
Hij was Sir Bryan Stede.
Bekend als de Zwarte Ridder gehoorzaamde de woeste, indrukwekkende strijder alleen zijn eigen wetten totdat hij de mooie Elise zag.
Als zijn tegenstribbelende gevangene werd ze zijn dierbare bruid.
Tegen de achtergrond van middeleeuws Engeland vechten deze twee sterke karakters tegen elkaar en vinden een liefde die alle oorlogen overleeft.


Nummer CL 167
Schrijver Meagan McKinney
Titel Ondeugende verleidster
Oorspronkelijke titel My wicked enchantress
Korte omschrijving

In haar dromen was ze opnieuw Kayleigh.
Samen met haar tweelingzusje Morna woonde ze blij en zorgeloos op Mhor Castle in de Hooglanden en bestond hun enige zorg uit het feit of ze zijde of satijn zouden dragen.
De vreselijke dag waarop Morna werd vermoord en Kayleigh ternauwernood kon ontsnappen, was uit haar geheugen verdwenen.
Inmiddels heette ze Kestrel en was ze een mooie zakkenrolster in New Orleans. Nog steeds was ze op de vlucht voor gevaar toen ze St. Bride Ferringer ontmoette, een man die werd gedreven door wraakzucht.
Hij was sensueel en mysterieus, misschien bood hij de verlossing die zij zocht... maar misschien was hij wel de verradelijkste vijand die er bestond.


Nummer CL 166 *
Schrijver Jessica Wulf
Titel De roep van de wolf
Oorspronkelijke titel Hunter's bride
Korte omschrijving

Na de dood van haar moeder verwelkomde Sarah Hancock de kans om Connecticut te verlaten en een nieuw leven te beginnen in het ongetemde westen. Ze was van plan daar te trouwen met haar jeugdvriend en verder een avontuurlijk leven te leiden. Maar toen ze in Fort St. Charles arriveerde, werd ze tot over haar oren verliefd op een vriendelijke, tedere vreemdeling.
Orion Beaudine kwam heel snel in Sarahs leven. De knappe verkenner was alles wat haar verloofde niet was en hij probeerde haar voor zich te winnen met hartstochtelijke kussen, wandelingen in het maanlicht en tedere liefkozingen. Hun liefde voor elkaar dreigde een schandaal te veroorzaken, maar teruggetrokken in de natuur verloren Sarah en Orion hun wereldlijke zorgen - en ontdekten een liefde voor altijd.


Nummer CL 165
Schrijver Lisa Ann Verge
Titel Geheimen van de nacht
Oorspronkelijke titel Wild Irish rose
Korte omschrijving

Gezegend met een gouden stem ontvluchtte Moreen het nonnenklooster. Ze sloot zich aan bij een gezelschap rondtrekkende minstrelen. Terwijl ze door het middeleeuwse Ierland reisden, hoopte ze haar ouders te vinden, die haar bij haar geboorte te vondeling hadden gelegd. Maar eerst kreeg ze te maken met de leider van de groep, de dichter Colin Mac Egan. Deze vagebond veroverde langzaam maar zeker haar hart.
Colin was iemand die veel lachte, maar onder die uiterlijke schijn ging een dramatisch verleden schuil. Ooit had hij in oorlogstijd gezworen de grootste vijand van zijn clan, William 'De Zwarte' Caddell te wreken, maar al spoedig raakte hij in de ban van de slimme, mooie Moreen, die van haar hart geen moordkuil maakte. Toen de bonte verzameling muzikanten en toneelspelers eindelijk het kasteel van Caddell bereikten, stond Colin voor een afschuwelijke keuze: vechten tot de dood erop volgde of zijn geliefde verliezen.
Toen de mist in Eire langzaam optrok, werden de contouren zichtbaar van de enig mogelijke toekomst waarin Moreen en Colin samen zouden kunnen leven. Als ze daar niet voor wilden kiezen, zouden ze voor altijd ongelukkig zijn.


Nummer CL 164
Schrijver Jo Beverley
Titel Geknakte roos
Oorspronkelijke titel The shattered rose
Korte omschrijving

Zij is de onvergelijkbare Jehanne, alleen in een kasteel met een kind dat niet van haar echtgenoot is.
Hij is Galeran van Heywood waarvan iedereen dacht dat hij dood was.
Maar hij is teruggekomen naar zijn land om zijn bezittingen - en zijn ontrouwe vrouw - op te eisen.
Trots en onbuigzaam, weigert Jehanne haar echtgenoot om vergeving te smeken. De echtgenoot die ze in haar onwetendheid verraden heeft... maar die ze met heel haar hart liefheeft.
Woedend en gekwetst door haar wrede ontrouw, valt het hem zwaar datgene terug te vorderen waar hij het meest naar verlangt: Jehanne weer terug in zijn armen - zijn bed - zijn leven.


Nummer CL 163 *
Schrijver Jo Goodman
Titel Leugens en beloften
Oorspronkelijke titel My steadfast heart
Korte omschrijving

Colin Thorne had een muur om zijn hart gebouwd waar niemand nog doorheen zou kunnen breken. Zijn twee jongere broers was hij kwijtgeraakt, misschien wel voorgoed. Zijn duistere missie om zich te wreken had de meedogenloze kapitein uiteindelijk naar Engeland gevoerd.
Mercedes Leyden was een meisje met een titel, maar zonder geld. Ze was beeldschoon en... tot wanhoop gedreven. Colin Thorne eiste het landgoed op van haar losbandige oom, de graaf van Weybourne, die het had verspeeld in een roekeloze weddenschap. In Weybourne Park werd ze behandeld als een dienstmeid, maar het was haar thuis en dat van de kinderen van de graaf. Ze besloot alles te doen wat in haar vermogen lag om te voorkomen dat Thorne hun levens zou verwoesten. Leugens, beloften, zelfs haar eigen lichaam zou ze daarvoor gebruiken.


Nummer CL 162
Schrijver Doreen Owens Malek
Titel In het hol van de leeuw
Oorspronkelijke titel The lion and the lark
Korte omschrijving

Het was het jaar 44 voor Christus, vlak na de dood van Julius Ceasar. Terwijl de Romeinen in Britannië met opstandige stammen te maken hadden, groeide er tussen een Romeinse tribuun en een Keltische prinses een band die zo sterk was, dat niets hen nog kon scheiden.
Om verzekerd te zijn van vrede tussen haar stam en de wrede overheersers, was de mooie Bronwen uitgehuwelijkt aan een rijke Romeinse tribuun. Maar de Keltische prinses was in het geheim een spion die bereid was haar leven op te offeren voor de vrijheid van haar volk.
De donkere Claudius, die door Marcus Antonius naar Brittanië was gestuurd om de Keltische stammen in het gareel te houden, voelde zich onweerstaanbaar aangetrokken tot de mooie, blonde Bronwen. Maar kon hij haar wel vertrouwen? Ze was tenslotte met hem getrouwd omdat haar vader haar had uitgehuwelijkt - niet omdat ze verliefd op hem was.


Nummer CL 161
Schrijver Kathryn Kramer
Titel Vogelvrij
Oorspronkelijke titel Lady outlaw
Korte omschrijving

Lady Rowena voelde alleen maar minachting voor Kendrick de Bron, een naar zijn land teruggekeerde edelman die hoopte zijn vroegere bezittingen en glorie weer in ere te herstellen onder het verradelijke bewind van prins Jan Zonder Land. De Bron was een ergerniswekkende boef wiens politieke visie Rowena's bloed deed koken, maar tegelijkertijd haar hartstocht aanwakkerde. Want Rowena's gevoel voor rechtvaardigheid was groot; verkleed als jongen zwierf ze 's nachts door de bossen om Robin Hood te helpen.
Rowena's onovertroffenheid met pijl en boog, waarmee ze haar trouw aan Richard Leeuwenhart bewees en Sherwood Forrest onveilig maakte, verschafte haar toegang tot de verboden wereld van Robin Hood. Toch kon ze Kendrick de Bron niet weerstaan, vooral niet toen ze ontdekte dat hij niet de vijand was voor wie ze hem hield, maar de man die haar hart zou winnen. De geliefden werden meegesleept door de dramatische loop van de geschiedenis, maar hun liefde zou sterk genoeg blijken om het onmogelijke te overwinnen.


Nummer CL 160 *
Schrijver Jo Beverley
Titel Gevaarlijke verbintenis
Oorspronkelijke titel Dangerous Joy
Korte omschrijving

Zij was een mooie, opstandige erfgename met een afschuwelijk geheim.
Hij was ongewild haar voogd - een verleidelijk sterke en gevaarlijk verleidelijke man.
Op een mistige avond ontmoetten ze elkaar.
Wat als noodzakelijk toneelspel begon, veranderde al snel in ongeoorloofde verlangens en verboden liefde.
Eén man stond tussen hen in: de wrede landheer was tot alles in staat om rijkdom en de vrouw die hij begeerde in zijn bezit te krijgen.
Zijn bedreigingen brachten het liefdespaar ertoe om enorme risico's te nemen en alles op alles te zetten op hun doel te bereiken.


Nummer CL 159 *
Schrijver Patricia Ryan
Titel Duister geheim
Oorspronkelijke titel Secret thunder
Korte omschrijving

Faithe van Hauekleah was even trots als hartstochtelijk, even moedig als mooi. Hoewel ze na de geheimzinnige dood van haar nobele Saksische echtgenoot hunkerde naar liefde, zwoer ze dat de Normandische veroveraar, met wie ze werd gedwongen te trouwen, nooit haar hart zou veroveren.
Maar Faithe had niet kunnen vermoeden wat ze zou voelen wanneer Luke de Perigueux, de meest gevreesde Normandische ridder, haar in zijn armen sloot. Ze had er nooit van kunnen dromen dat een man die zo sterk was als hij, toch heel teder kon zijn.
Maar hij droeg een duister geheim met zich mee, dat hij angstvallig voor haar verborgen wilde houden. Faithe was echter vastbesloten het koste wat kost aan het licht te brengen.


Nummer CL 158
Schrijver May McGoldrick
Titel Koningin van de duisternis
Oorspronkelijke titel The beauty of the mist
Korte omschrijving

Op zeventienjarige leeftijd werd Maria gedwongen tot een huwelijk, maar niet lang daarna was ze al weduwe. Vijf jaar later had haar broer een nieuwe man voor haar gekozen. Iemand die ze nog nooit had gezien - de piepjonge koning van Schotland. Maria, die nooit liefde of hartstocht had gekend, weigerde zich aan de wil van haar broer te onderwerpen en vluchtte. Maar het schip waarmee ze uitvoer verging in een dikke mist en liet de donkerharige schoonheid over aan de grillen van de zee, op weg naar een alles vernietigend noodlot.
Want het was niemand minder dan het clanhoofd uit de Schotse Hooglanden, John MacPherson, die de toekomstige bruid van zijn jonge koning begeleidde en haar uit de woeste golven redde. Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten, voelden ze zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken - een vonkje dat oplaaide tot een allesoverheersende begeerte en verboden hartstocht. Maria genoot van die gestolen dagen en was zich ervan bewust dat hun liefde niet zou voortduren als de trotse Hooglander haar ware identiteit zou ontdekken. Maria wist dat haar geliefde het leven zou verliezen als ze de stem van haar hart volgde.


Nummer CL 157
Schrijver Melinda McRae
Titel Op zoek naar geluk
Oorspronkelijke titel The rescued heart
Korte omschrijving

Nadat haar vader was gesneuveld in de strijd tegen Napoleon, had de knappe, jonge Bess Williams erin berust een rustig leven te leiden in betrekkelijke armoede op het Engelse platteland.
Toen kwam er op zekere dag een knappe, onweerstaanbaar indrukwekkende man in haar leven. Hij heette Kit Swinton en hij beweerde de jongste zoon te zijn van een graaf. Hij kwam het afscheidscadeau van haar vader brengen, een prachtige halsketting. Die bood haar de mogelijkheid om haar entree te maken in de Londense society.
Bess zwichtte voor de verleiding om de halsketting te verkopen en ging onder in het drukke sociale wereldje van Londen, een draaikolk van intriges en bedrog waar slechts één man haar veilig doorheen kon loodsen.
Kit Swinton was de enige tot wie ze zich kon wenden, de enige die ze kon vertrouwen. Maar Bess vertrouwde zichzelf niet toen hij haar in zijn armen nam en ze kon alleen haar hart volgen toen hij haar zijn grootste geschenk van alles gaf, zijn onvoorwaardelijke liefde.


Nummer CL 156
Schrijver Marjorie Farrell
Titel Dromen over morgen
Oorspronkelijke titel Journey of the heart
Korte omschrijving

De mooie en levendige Caitlin Burke keerde, na twee jaar op een keurige kostschool in het oosten te hebben gezeten, terug naar de ranch van haar familie in New Mexico. Ze ontdekte dat het dal waarvan ze zoveel hield sterk was veranderd en dat de hebzuchtige veehouder Nelson Mackie zich ook hun ranch wilde toeëigenen. Erger was misschien nog wel dat haar lievelingspaard Sky door een poema ernstig was verwond en bleek te zijn toevertrouwd aan de zorgen van Gabe Hart.
Gabe en Cait werden naar elkaar toe getrokken door hun liefde voor Sky en het duurde niet lang voordat er tussen de goed opgeleide jongedame en de zwijzame Texaanse paardenverzorger een onweerstaanbare hartstocht opbloeide. Maar hun liefde en hun leven werden bedreigd omdat Mackie van geen opgeven wilde weten en Gabe zich voornam Caits familie te helpen die meedogenloze moordenaar een halt toe te roepen, ook wanneer hij dat zelf met de dood zou moeten bekopen.


Nummer CL 155
Schrijver Janis Reams Hudson
Titel Bittere ziel
Oorspronkelijke titel Apache flame
Korte omschrijving

De Apachen noemden hem de Vuurzoeker, maar wat de Chiricahua Pace Colton echt zocht, was genezing voor de rusteloosheid die hem had weggedreven van Geronimo en zijn volk.
Hij vond Joanna. Een temperamentvolle, roodharige schoonheid die hij in de Mexicaanse woestijn uit de handen van een stel wrede mannen wist te redden.
Ze vluchtten het Sierra Madre gebergte in, het begin van een groots avontuur. Met het verleden achter hen en het onbekende voor hen, realiseerde Joanna zich dat ze de bittere ziel van deze man alleen kon genezen, door van hem te houden. En terwijl Pace vocht voor hun toekomst, leerde hij een hartstocht kennen die zijn weerga niet kende.


Nummer CL 154
Schrijver Nadine Crenshaw
Titel Roekeloos avontuur
Oorspronkelijke titel Fields of the sun
Korte omschrijving

Van het stormachtige Cornwall, naar de zinderende luchten van Marokko en de groene kust van Brazilië; de lokroep van haar hart was haar gids op een ademloze reis vol gevaar, avontuur en liefde.
Op de vlucht geslagen voor een gearrangeerd huwelijk, kwam Katherine Heartfield terecht in een waar wespennest van verraad en gevaar. Ze had altijd gehunkerd naar een leven vol avontuur. Maar opeens was ze een willoze pion geworden in een samenzwering waar zelfs de koning bij betrokken was. Haar enige manier om te ontsnappen was zich vermommen als man en aan boord gaan van een schip.
Sheffield Denton was nog erg jong toen zijn schip werd gekaapt door piraten en hij als slaaf in Marokko terechtkwam. Maar vanaf het moment dat hij de jonge Engelse schoonheid in mannenkleren zag, zwoer hij dat hij zou ontsnappen om haar de zijne te kunnen maken.


Nummer CL 153 *
Schrijver Mary Jo Putney
Titel Verleidelijke bedriegster
Oorspronkelijke titel Dancing on the wind
Korte omschrijving

Lord Strathmore, bijgenaamd Lucifer, stond bekend om zijn knappe uiterlijk en zijn duivelse slimheid. Gedreven door een tragisch verleden, wendde hij zijn talenten aan om zijn vaderland tegen de vijand te beschermen. Hij was daar een meester in, totdat hij een mysterieuze vrouw ontmoette die net zo bedrieglijk was als hijzelf. Zijn betoverende tegenstandster was afwisselend uitdagend en onderdanig, roekeloos en toch kwetsbaar. Langzaam maar zeker veroverde deze raadselachtige vrouw zijn hart.
Kit Travers moest een gevaarlijke taak volbrengen. Daardoor raakte ze verwikkeld in een spel van wisselende identiteiten en ontelbare leugens, waarbij elke misstap haar haar leven kon kosten. Maar Lord Strathmore doorzag haar vermommingen. Aarzelend bundelden ze hun krachten op hun tocht langs de duistere kant van de Londense society. Maar de twee bedriegers raakten verward in een web van sensuele verlangens en een schijnbaar onmogelijke liefde.


Nummer CL 152
Schrijver Margaret Brownley
Titel Geheime wapens
Oorspronkelijke titel Touch of lace
Korte omschrijving

Hoewel ze klein van gestalte was, droeg Abby Parker het hoofd fier op de schouders. Een echte dame gooide niet met messen, vloekte niet als een ketter en reisde niet in haar eentje naar Colorado - maar Abby wel. Ze was op zoek naar haar vermiste oom, een handelsreiziger in cosmetica. Bij haar aankomst in Dangling Rope (inwonertal: twaalf - de gieren niet meegerekend) liet ze zich niets aan de fatsoensnormen gelegen liggen.
Ook Abby werd handelsreiziger in cosmetica. In de voetsporen van haar oom arriveerde ze in het mijnstadje en werd meegesleurd in een maalstroom van hartverscheurende avonturen. Ze veroorzaakte een rel in een bordeel, troggelde de indianen het recept voor oorlogsverf af en werd met haar wilde gedrag de schrik van de sheriff, die in dubio stond om haar op te sluiten of het bed met haar te delen. Deze onverschrokken reizigster was de lont in het kruitvat van hartstocht en gevaar.


Nummer CL 151
Schrijver Margaret Brownley
Titel Wapperende linten
Oorspronkelijke titel Ribbons in the wind
Korte omschrijving

Elizabeth Davenport nam zich voor te doen wat geen enkele vrouw ooit had gepresteerd: in zo'n nieuwerwetse T-Ford de automobielrace van de oost- naar de westkust winnen.
Klein maar dapper als ze was, moest haar wilskracht goedmaken wat haar aan rijkunst ontbrak. Ze was vastbesloten het prijzengeld te winnen, om daarmee eindelijk haar weeshuis te kunnen bouwen. Niets zou haar daarvan weerhouden - ook de lastige monteur die haar vergezelde niet. Laat staan zijn romantische bevliegingen!
Hoewel Jimmy Hunter veel van motoren afwist, had hij weinig belangstelling voor de automobielrace... tot een bijziende schoonheid hem voor iemand anders aanzag en hem ontvoerde! De rit schopte zijn leven in de war. Haar geheim dreigde hen uit elkaar te drijven... maar hun harten vonden elkaar ondanks valkuilen en wegversperringen. Samen beleefden ze een groots avontuur op een weg vol obstakels, die hen uiteindelijk toch naar een plek leidde waar ze de liefde ontdekten.


Nummer CL 150 *
Schrijver Mary Jo Putney
Titel Geheime idylle
Oorspronkelijke titel Angel rogue
Korte omschrijving

Lord Robert Andreville, de meesterspion met het uiterlijk van een gevallen engel en een duister heldenverleden, keerde terug naar zijn voorouderlijk landgoed in Yorkshire na een aantal gevaarlijke jaren als spion in dienst van Napoleon. Maar niets kon zijn gekwelde geest troosten, tot een vastberaden schoonheid zijn leven binnenviel.
De half-indiaanse Amerikaanse Maxima Collins was op haar hoede als vreemdelinge in een vreemd land. Maar ze liet zich door niets weerhouden om naar Londen te reizen en achter de waarheid te komen van de plotselinge dood van haar vader, zelfs niet door een onvrijwillige beschermengel die gevaarlijk charmant was.
Samen reisden ze door Engeland. Ze ontvluchtten hun achtervolgers en probeerden aan hun begeerte voor elkaar te ontsnappen. Toen werd hun idylle verstoord door een duister geheim en alleen liefde had de kracht om de pijn van het verleden te genezen.
Nummer CL 149
Schrijver Mary Kingsley
Titel Duister mysterie
Oorspronkelijke titel In a pirate's arms
Korte omschrijving

Ze noemden hem de Raaf, met zijn zwarte cape die om hem heen wervelde als het duistere mysterie dat zijn identiteit verborg. Zijn piratenschip belaagde Engelse fregatten in de Caribische Zee, waar hij zijn buit voor het uitkiezen had. Maar de ongetrouwde juffrouw Rebecca Talbot uit Washington was te naïef - of te dapper - om hem te vrezen.
Toen het schip werd veroverd waarmee Rebecca en haar beeldschone zusje naar Londen voeren, knipoogde de knappe vrijbuiter tot Rebecca's verbazing naar haar en drukte zijn lippen op haar blanke hand. Met haar fatsoenlijke uiterlijk maar wilde innerlijk bood ze dapper aan de maîtresse van de Raaf te worden als hij daarvoor in ruil haar zusje met rust zou laten. Daarmee ging de Raaf akkoord.
Tot hun beider verrassing sloeg hun plotselinge passie om in een storm van hartstocht die geen van tweeën kon bedwingen. Maar aan het einde van de reis vertrok de Raaf met zijn geheimen naar een andere wereld, een ander leven. Hij moest Rebecca achterlaten maar had haar hart gestolen.


Nummer CL 148 *
Schrijver Denée Cody
Titel Brandende liefde
Oorspronkelijke titel The court of love
Korte omschrijving

Toen Julianna Devereux, de gravin van Rosmar, weigerde te trouwen met haar minderjarige neef, werd de wilskrachtige jonkvrouw verbannen naar de Londense hofhouding van koningin Eleanor van Aquitanië. Daar moest ze wachten tot ze kon trouwen. Maar Eleanor voerde een ruimdenkende hofhouding, gebaseerd op de idealen van de ware liefde... en Julianna zwoer dat ze het niet voor minder zou doen.
Een van de sterkste en meest bewonderde ridders van koning Henry, Stephan de Mandeville, begeerde Julianna al vanaf het moment dat hij haar had vastgehouden.
Maar hij was een man die geplaagd werd door zijn donkere en onverwerkte verleden... en Julianna moest met een ander trouwen.


Nummer CL 147
Schrijver Patricia Rice
Titel Gouden bergen
Oorspronkelijke titel Paper moon
Korte omschrijving

In de ogen van de inwoners van Mineral Springs in Texas was Janice Harding een stijve, preutse schooljuffrouw. Niemand had haar ooit gezien wanneer haar lange, blonde haar los over haar ranke schouders viel en haar lichaam niet werd ingesnoerd door een korset. Peter Mulloney echter wel, en toen hij een glimp van haar opving door het raam van haar huis, raakte hij tot zijn eigen verbazing vreselijk opgewonden. Hij was echter naar Mineral Springs gekomen om een bankier te zoeken, en het enige wat hij wilde, was zijn rijke familie bewijzen dat hij onafhankelijk was.
Het enige wat Janice interesseerde, was haar onafhankelijkheid. Ze onderhield zichzelf en haar ziekelijke zusje Betsy, en bewaarde een groot geheim. Maar door de komst van de knappe, ruige Mulloney, werd haar rustige leventje op z'n kop gezet. Ze verlangde naar zijn tedere kussen, maar zou hij haar pijn doen en op haar ziel trappen? Of hadden ze samen echte liefde gevonden - de zeldzaamste schat in een leven vol dromen.


Nummer CL 146
Schrijver Denise Domning
Titel Zoete belofte
Oorspronkelijke titel A love for all seasons
Korte omschrijving

Johanna van Stanrudde had niets dan minachting voor haar echtgenoot. Ooit had haar stervende vader haar tot het huwelijk met deze man gedwongen. Robert van Blacklea, de man aan wie ze haar hart had geschonken, had haar enkele dagen voor de dood van haar vader op een wrede manier in de steek gelaten. Toch bleef hij haar in haar dromen achtervolgen. Toen hij eindelijk terugkeerde, was het te laat. Johanna was echtgenote en moeder. Als ze al liefde voor hem koesterde, was het niet alleen onverstandig, maar zelfs gevaarlijk. Maar achter haar verbittering zat nog te veel passie verborgen, een passie die even groot was als de zijne.
Johanna en Rob moesten het opnemen tegen een overmacht, die hun liefde verbood. Toch stierven ze liever, dan hun droom op te geven. Een droom die hun vertelde, dat het paradijs binnen handbereik was.


Nummer CL 145
Schrijver Cassie Edwards
Titel Ontembare liefde
Oorspronkelijke titel Rolling Thunder
Korte omschrijving

Met haar vlammend rode haar zorgvuldig verborgen onder haar hoed, reed Tanzey Nicole Hunter van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat op haar wilde paard. Onbesuisd reed ze over hete, ruige vlakten van Texas, waar ze met haar familie op wilde mustangs jaagde. Haar tweelingbroer was op mysterieuze wijze verdwenen. Ze vermoedde dat hij zich in een nederzetting van Comanches ophield en ging op zoek. Maar toen sloeg het noodlot toe. Een fiere strijder met gitzwart haar overweldigde haar en nam haar mee. Voor ze het wist, was ze een gevangene van zijn begeerte.
Nooit had Rolling Thunder een vrouw zo begeerd als Tanzey, die hem hartstochtelijk bevocht, maar van top tot teen beefde als hij haar aanraakte. De Comanche-leider wist dat ze uit een volstrekt andere wereld kwam, maar de storm in hun harten ging niet liggen. Zijn volk werd intussen bedreigd door blanke kolonisten die dood en verderf zaaiden in een gebied dat de indianen toebehoorde. Maar hij weigerde de blanke schoonheid met de groene ogen vrij te laten. Want hij vertrouwde op de sterkste kracht die er bestond: de onverwoestbare liefde tussen man en vrouw.


Nummer CL 144 *
Schrijver Susan King
Titel Duister visioen
Oorspronkelijke titel The raven's wish
Korte omschrijving

Elspeth Fraser had de gezegende gave in het verleden en de toekomst te kunnen kijken. Maar wat ze zag toen de mysterieuze onbekende op een gitzwarte ruin de Schotse hooglanden in kwam rijden, maakte haar bang. Ze kreeg een visioen van raven, de symbolen van de dood, en wist dat Duncan Macrae door beulshanden zou sterven.
Door het wilde hooglandse bloed dat door zijn aderen stroomde in combinatie met zijn opleiding tot jurist was Duncan Macrae de perfecte man om een eind te maken aan de oude vete tussen de Frasers en de MacDonalds. Hij verwachtte te worden geconfronteerd met geweldpleging en grote woede, maar had niet gerekend op de vreemde waarschuwingen van een meisje dat een visioen van zijn dood had gehad. Diep in zijn hart wist hij dat Elspeth Fraser zijn liefde, zijn leven en zijn ziel zou worden. Maar zij bleef volhouden dat hun liefde fatale gevolgen zou krijgen en ze had het als zieneres immers nog nooit mis gehad.


Nummer CL 143 *
Schrijver May McGoldrick
Titel Hart van goud
Oorspronkelijke titel Heart of gold
Korte omschrijving

Elizabeth Boleyn had de opdracht gekregen om zich te schikken naar de wensen van een liederlijke koning. Hij eiste van haar dat ze hem haar kostbaarste bezit gaf - haar onschuld. Zijn artsen hadden hem opgedragen om met een maagd naar bed te gaan om zo van zijn syfilis te genezen, hoewel dat haar dood zou betekenen. Tijdens het toernooi op het Veld van het Kleed van Goud trok haar schoonheid niet alleen de aandacht van de koning maar ook van de Schotse krijger Ambrose Macpherson, wiens stoutmoedige aanbod het bed met haar te delen haar enige kans op redding was.
Ambrose Macpherson begeerde de wonderschone dochter van de Engelse diplomaat. Dat de gehate Engelse koning jacht op haar maakte, betekende een nog grotere uitdaging voor Ambrose, die in vuur en vlam voor haar stond. Nadat Elizabeth getuige was geweest van een daad van verraad die de koning ten val kon brengen, was ze spoorloos verdwenen.
Ambrose wist dat hij geen rust zou vinden, totdat hij de enige vrouw had gevonden van wie hij ooit had gehouden.


Nummer CL 142 *
Schrijver Mary Jo Putney
Titel Schuldgevoelens
Oorspronkelijke titel Petals in the storm
Korte omschrijving

De sensuele Rafe Whitbourne, hertog van Candover, bouwde zijn reputatie van losbandigheid op in de sjieke boudoirs van de Engelse adel, zonder ooit zijn hart te verliezen. Toen bracht een belangrijke missie voor een vriend hem naar Parijs om samen te werken met gravin Magda Janos, 'de mooiste spionne van Europa'. Tot zijn ontsteltenis bleek de sexy verleidster geen gravin te zijn, maar de onbetrouwbare slet die hem twaalf jaar geleden had bedrogen - de enige vrouw van wie hij ooit had gehouden en de enige vrouw die hij ooit had veracht.
Margot Ashton wilde niets liever dan de verschrikkingen uit haar verleden vergeten en de betoverende man die haar zo wreed en onrechtvaardig had behandeld. Maar hun liefde voor hun vaderland voerde hen naar een duistere wereld vol intriges plus een gevaarlijk complot dat een nieuwe oorlog op het vasteland zou kunnen ontketenen... en hun hevige hartstocht veranderde in een verpletterende liefde die ze geen van beiden konden ontkennen.


Nummer CL 141
Schrijver Anita Mills
Titel Gevaarlijk spel
Oorspronkelijke titel Dangerous
Korte omschrijving

Vanaf het moment dat de in Philadelphia geboren Verena Howard een blik wierp op de gladde gokker, wist ze dat hij moeilijkheden betekende. Hij was alles waar haar moeder haar voor had gewaarschuwd - een donkere, knappe man die iets te verbergen had.
Maar toen ze zich inscheepte voor een reis naar het ongetemde Texas waar ze verliefde woestelingen en sinistere vreemdelingen van zich af moest proberen te slaan, kwam hij haar te hulp door te doen alsof hij haar echtgenoot was en te bewijzen dat hij net zo handig was met zijn pistool als met een pak kaarten.
Matthew Morgan vond de mooie Verena eenzaam en bijzonder kwetsbaar toen hij haar voor het eerst zag - voor hem was ze de perfecte dekmantel voor zijn vlucht van de galg. Maar toen hij de onafhankelijke schoonheid ervan had overtuigd dat ze zijn steun nodig had, ging alles helemaal verkeerd. Hij speelde het spel van zijn leven, riskeerde alles - en ontdekte dat het misschien wel het moeilijkste was om zijn eigen hart niet te verliezen.


Nummer CL 140
Schrijver Alexa Smart
Titel Valse voorstelling
Oorspronkelijke titel Masquerade
Korte omschrijving

De knappe avonturier Tark Parrish was ooit bedrogen door zijn vrouw en had zich heilig voorgenomen om zich nooit meer emotioneel aan een vrouw te binden.
Veel liever leefde hij er maar op los en schuwde geen enkel gevaar, hoe groot het ook was.
Maar op het moment dat hij de mooie wees Isabeau Lavoisier op de kade zag staan, was hij verloren, ook al besefte hij dat toen nog niet.
Al waren de gevaren nog zo groot en haatten ze elkaar intens, toch konden ze hun lot niet ontlopen.
En dat was maar goed ook, want zo'n lot wilde iedereen wel: liefde en geluk voor altijd.


Nummer CL 139
Schrijver Olga Bicos
Titel Magisch vuur
Oorspronkelijke titel More than magic
Korte omschrijving

In 1878 trokken twee avonturiers erop uit naar de onbekende wildernis van Arizona.
Dr. Polly Babcock was archeologe en op zoek naar een mytisch juweel met genezende krachten.
Sir Shane McKinnon was een astronoom die de eeuwenoude mysteries van de sterren wilde ontrafelen.
Polly en Shane maakten de reis van hun leven; eerst als vijanden en later als minnaars... en trokken door een woeste wildernis die onaangeroerd was door de tijd. Uiteindelijk bleek hun liefde voor elkaar de grootste schat te zijn.


Nummer CL 138 *
Schrijver Jo Goodman
Titel Voor altijd in mijn hart
Oorspronkelijke titel Forever in my heart
Korte omschrijving

Verdwaald en gewond strompelde Mary Margaret Dennehy door de pikdonkere nacht. Toen ze wakker werd, kon ze zich niet meer herinneren waar ze was geweest - alleen een droom bleef haar achtervolgen en die vervulde haar met een brandend verlangen.
Connor Holiday, een rancher uit Colorado kon de nacht vol hartstocht die hij in een luxe bordeel had doorgebracht maar niet uit zijn hoofd zetten - en ook de vurige minnares niet die de volmaakte onschuld had gespeeld.
Toen een gearrangeerd huwelijk hen weer bij elkaar bracht, was Connor met stomheid geslagen toen hij ontdekte dat Maggie de rossige schoonheid was van die onstuimige nacht - en dat ze hem nog steeds leugens op de mouw speldde, ook al smolt ze onder zijn aanrakingen. Maggie kwam tot de ontdekking dat ze nauw was verbonden met deze vreemdeling in dit woeste land, maar ze werd heen en weer geslingerd tussen haar gekoesterde dromen van vrijheid en de zoete, sensuele liefde die haar rusteloze hart deed hunkeren.


Nummer CL 137
Schrijver Gloria Dale Skinner
Titel Geheime verlangens
Oorspronkelijke titel Midnight fire
Korte omschrijving

Al heel jong raakte Flair Bowen haar onschuld en illusies kwijt.
Uit wanhoop trouwde ze met Caden Maxwell, een cavalarist die een nacht in haar woonplaats in Alabama doorbracht.
De volgende morgen reed hij verder en liet zijn bruid en een vaag verlangen naar wat geweest had kunnen zijn achter.
Het was tien jaar geleden dat Caden Flair voor het eerst en voor het laatst had gezien. Volgens de wet waren ze nog steeds met elkaar verbonden, nu werd het tijd dat hij zijn recht ging opeisen.
De vrouw die hij terugzag was mooier en begeerlijker dan ooit... een vrouw om rekening mee te houden... een vrouw die het hart van een man zou kunnen breken.


Nummer CL 136
Schrijver Katherine Deauxville
Titel Verborgen krachten
Oorspronkelijke titel Eyes of love
Korte omschrijving

Ze was achtergelaten op de drempel van het klooster toen ze nog maar een baby was. Maar het meisje Edain groeide op tot een adembenemende schoonheid. Ze was zo mooi, dat de plaatselijke leenheer haar uithuwelijkte aan een veeboer, om haar voor zichzelf te kunnen opeisen.
Maar na de mysterieuze dood van haar bruidegom werd Edain verbannen, vanwege geruchten over hekserij en moord.
Vanaf het moment dat hij de lieftallige jonge vrouw in haar bruidsjurk op het strand zag zitten, was het lot van Magnus FitzJulien bezegeld. Maar de hartstocht die Magnus en Edain zouden delen, zinderde van gevaar... en magie. Want Edain had bijzondere gaven uit ver vervlogen tijden.
En de aristocratische ridder die zijn hart aan haar verloren had, moest zelfs de macht van een koning weerstaan en vechten tegen een web van intriges en verraad, om haar uiteindelijk voor zich te kunnen winnen.


Nummer CL 135
Schrijver Silvie F. Sommerfield
Titel Geheime schatten
Oorspronkelijke titel Promises of love
Korte omschrijving

In het onherbergzame oerwoud van Colombia werden bij archeologische opgravingen smaragden ontdekt en dat had een wervelstorm van hebzucht, sabotage en moord tot gevolg.
Caitlyn Emmerson ging daarheen om de vader op te zoeken die ze nooit had gekend en kwam in aanraking met een wereld vol geheime schatten en onvermoede gevaren.
In de armen van Drake Stone, een collega-archeoloog, ontdekte ze echter het grootste gevaar.
Drake, een aanvankelijk ondoorgrondelijke en knappe man, oefende zo'n grote aantrekkingskracht op haar uit dat ze zich niet meer van hem los kon maken.


Nummer CL 134
Schrijver Jillian Hunter
Titel Betoverende liefde
Oorspronkelijke titel A deeper magic
Korte omschrijving

Betoverende liefde speelt zich af in het woeste, bijgelovige Schotland van de negentiende eeuw.
In de strijd tussen oude magie en moderne wetenschap, en ondanks rivaliteit en gevaarlijke verbintenissen bloeit een liefde op die sterk genoeg is om elke tegenslag te kunnen overwinnen.
Vanaf het moment dat de rijke Magaret Rose en de jonge dokter Ian MacNeill elkaar ontmoeten, worden ze meegesleept in een avontuur dat hen via de spookachtige veenmoerassen van Aberdeen naar een afgelegen eiland voert - naar een wereld van gevaar en onweerstaanbaar verlangen.


Nummer CL 133
Schrijver Carla Simpson
Titel De spiegel van haar ziel
Oorspronkelijke titel Ravished
Korte omschrijving

Zij werd Whiskey Kate genoemd: een zwoele, door het leven geharde schoonheid, wier blauwe ogen geheimen en verdriet verraadden. Ze was naar San Francisco gegaan om de man te zoeken die haar zo wreed had verraden... de man die ze zou vermoorden.
Hij stond bekend als La Pantera, een berucht misdadiger, op wiens hoofd een beloning stond. Vervuld van haat en beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd, vocht hij om zijn naam te zuiveren en zijn erfenis op te eisen.
Een man en een vrouw die allebei één doel voor ogen hadden: wraak.
Hun speurtocht voerde hen naar een wereld van radeloze angst en onweerstaanbaar verlangen.


Nummer CL 132
Schrijver Patricia Rice
Titel Kant en kogels
Oorspronkelijke titel Denim & Lace
Korte omschrijving

Na een reis van duizenden kilometers stond Samantha Neely oog in oog met de man die vermoedelijk schuldig was aan de dood van haar vader. Sloan Talbott, de eigenaar van een mijnwerkersdorp in de bergen van Californië, had al geprobeerd haar familie te verjagen. Nu moest Sam bewijzen dat ze vrouw genoeg was om de knapste man die ze ooit had ontmoet, op de knieën te krijgen.
Sloan Talbott noemde haar een lastpost, maar hij kon haar warme stem niet vergeten. Ze achtervolgde hem zelfs in zijn dromen, terwijl hij al problemen te over had, want zijn verleden liet hem niet los. Liefde wilde hij haar niet geven, maar zijn begeerte kon hij niet bedwingen. Daarom deed hij Samantha een voorstel, dat ze nooit had moeten accepteren.


Nummer CL 131 *
Schrijver Ma(r)y Gillgannon
Titel De draak van het eiland
Oorspronkelijke titel Dragon of the Island
Korte omschrijving

Maelgwn de Grote was de Draak van het Eiland, een krijgsheer uit Wales die Brittannië veroverde met zijn onoverwinnelijke leger.
Aurora was de prinses van de voormalige Romeinse stad Viroconium die in ruil voor vrede aan Maelgwn als bruid ten geschenke werd gegeven.
Aurora was intelligent, onafhankelijk en gewend om haar zin te krijgen.
Maelgwn was de absolute heerser die geen tegenspraak duldde.
Het lot had hen bij elkaar gebracht - het lot en een lichamelijke en emotionele aantrekkingskracht.
Alom belaagd door vijanden en uiteengedreven door verraad, vervullen ze hun heldhaftige rol in een adembenemend liefdesverhaal.


Nummer CL 130
Schrijver Bronwyn Williams
Titel Hotel Halfweg
Oorspronkelijke titel Halfway hotel
Korte omschrijving

Sara Young was in het bezit van slechts twee japonnen, die geen van beide in goede staat verkeerden, en was er net achtergekomen dat ze een erfenis had gekregen. Opeens was ze één van de weinige, onafhankelijke, rijke vrouwen in Virginia. Maar ze moest iets bedenken om haar geld - en haar onschuld - te beschermen tegen haar wellustige stiefbroer, Titus Smithers. Ze kreeg een idee: het Halfway Hotel dat aan de rand van het troosteloze moeras lag, daar zou ze vast wel iemand kunnen vinden met wie ze kon trouwen.
Jericho Wilde voelde een allesverterende haat jegens Titus Smithers, de man die zijn zuster had verleid en daarna vermoord. Hij ging op weg naar het Halfway Hotel om zijn gram te halen. Doordat het lot Sara op zijn weg bracht, overkwam hem een wonder: een aanbod van deze lieftallige vrouw waar hij niet om had gevraagd - en een plotseling opvlammende hartstocht. Sara wachtte af en Jericho werd heen en weer geslingerd tussen wraak en liefde... totdat hij inzag dat het leven net zo snel voorbij kon zijn als deze unieke kans op een eeuwigdurende liefde.


Nummer CL 129
Schrijver Susan King
Titel De gouden ridder
Oorspronkelijke titel The angel knight
Korte omschrijving

Lady Christian MacGillean lag op sterven in een ijzeren kooi, als gevangene van de Engelsen. Ze weigerde te onthullen waar de oude schat van Kinglassie was verborgen. De invallers tartte ze door haar kasteel in brand te steken en te vluchten naar de met heide begroeide heuvels. Niet in staat om te ontsnappen aan degenen die ze zo intens haatte, besefte ze dat de prijs voor haar stilzwijgen haar leven was.
Sir Gavin Faulkener ontstak in woede bij het vernemen van de wrede straf die koning Edward de Lady van de Schotse Hooglanden had opgelegd. Hij verzocht met haar te mogen trouwen, zodat hij aanspraak kon maken op haar verwoeste kasteel. Toen hij haar uit haar kooi haalde, dacht Christian dat het de aartsengel zelf was die haar naar de hemel voerde. Naar het paradijs, want zijn aanraking werkte genezend en gaf haar haar vroegere kracht en overweldigende schoonheid terug. Maar Christian sloot haar hart op in een kerker die niet kon worden geopend... behalve door het mooiste van alle wonderen, het geschenk van de liefde.


Nummer CL 128 *
Schrijver Jaclyn Reding
Titel Hemelse passie
Oorspronkelijke titel Stealing heaven
Korte omschrijving

Ze werd door een onbekende ontvoerder van haar bed gelicht, en voor ze het wist was Gillian Forrester op weg naar Schotland om daar te moeten trouwen met een man die ze verachtte. Als ze toch moest kiezen tussen haar leven of haar onschuld, kon ze beter het risico nemen om te ontsnappen... en dat deed ze ook. Maar ze belandde bewusteloos op een afgelegen weg, ten dode opgeschreven. Tenzij ze gevonden zou worden.
Dante Tremaine, 'Graaf Zedeloos' van Morgan, was op weg naar zijn ouderlijk huis toen hij een gewonde jonge vrouw op de weg zag liggen. Vanaf dat moment zou zijn leven een andere wending nemen. De roodblonde schoonheid was haar geheugen kwijt, en ieder ander zou zijn best gedaan hebben om haar afkomst uit te zoeken. Maar Dante was geen heer, maar slechts een edelman die deze dame voor zichzelf wilde hebben. Gillian was aan zijn genade overgeleverd, en... aan een hemelse passie.


Nummer CL 127 *
Schrijver May McGoldrick
Titel De engel van Skye
Oorspronkelijke titel Angel of Skye
Korte omschrijving

Fiona herinnerde zich niet wat er was gebeurd in de jaren voor haar komst naar het klooster op het eiland Skye. Alleen de welwillende moederoverste kende de waarheid omtrent de geboorte van het pittige, roodharige meisje. Eenvoudig gekleed als boerenvrouw doemde ze op uit de mist en werd geconfronteerd met de beroemde krijgsheer van de Schotse Hooglanden, Alec Macpherson.
Alec had koning James gediend met zijn zwaard. Hij was bereid om deze mooie, jonge vrouw te beschermen tegen het gekonkel om haar heen. Maar Fiona verlangde ook zijn hart en vrijwillig schonk hij het haar... en dat terwijl de vijanden van de koning haar in een dodelijke val wilden laten lopen. Want diep verborgen in Fiona's geheugen lag het gezicht van de moordenaar van haar moeder, een geheim dat tot een troonswisseling zou kunnen leiden. Een bloedige strijd zou moeten beslissen wat sterker was - de macht van een leger of de kracht van de hartstocht.


Nummer CL 126
Schrijver Melinda McRae
Titel Rivalen en minnaars
Oorspronkelijke titel Sweet rewards
Korte omschrijving

Rijkdom en ambitie hadden David Kimbrough tot in de hoogste Britse politieke kringen gebracht. Als zoon van een hertog was hij eraan gewend altijd te krijgen wat hij hebben wilde. Nu maakte hij een dame het hof die niet zo gemakkelijk te veroveren was, zich tegen hem verzette en hem gek maakte van verlangen.
De beeldschone, onconventionele en onbuigzame Julia Sydney vocht keihard voor het vrouwenkiesrecht. Hoewel arrestaties en hongerstakingen haar niet konden breken, leek ze toch niet opgewassen tegen David Kimbrough, een man die weigerde voor haar wil te buigen, de goede zaak waarvoor ze vocht beslist geen warm hart toedroeg en haar hart had gestolen.
In het roerige Engeland van rond de eeuwwisseling, toen vrouwen demonstreerden en mannen probeerden daar een eind aan te maken, waren Julia en David bittere rivalen en in het geheim geliefden. Als hun verhouding algemeen bekend werd, kon dat voor hen beiden de ondergang betekenen, maar wanneer ze samen waren kende hun hartstocht geen grenzen. Ze werden heen en weer geslingerd tussen alles waarin ze geloofden en alles wat ze nodig hadden: elkaar.


Nummer CL 125 *
Schrijver Jessica Wulf
Titel De bergroos
Oorspronkelijke titel The mountain rose
Korte omschrijving

Met haar hond naast zich reed Susannah Duncan met haar boerenwagen over een berghelling, hoog boven het glinsterende water van een snelstromende rivier. In dit dal verwachtte ze de fijne toekomst op te bouwen, waarvan ze altijd al had gedroomd.
Ze verwachtte niet dat de hebzuchtige lieden die het op haar land hadden voorzien, haar stonden op te wachten... in paniek stortte ze zich van de berg in de kolkende rivier.
Conor O'Rourke hoorde haar angstige geschreeuw en redde Susannah uit het ijskoude water. Toen hij haar in zijn armen hield, voelde hij verlangen ontwaken, maar ook een intense woede. Met zijn wapens en blote vuisten zou hij Susannah helpen vechten voor haar land. Conor was net zo ruig als het land zelf, een man wiens verleden vol geheimen zat. Van hem houden kon gevaar met zich meebrengen - of ongekende extase - voor de dappere vrouw, die bereid was haar hart op het spel te zetten.


Nummer CL 124
Schrijver Barbara Cummings
Titel Ierse furie
Oorspronkelijke titel Fortune's fire
Korte omschrijving

Van een paardenfokkerij in de ruige heuvels van Ierland naar de schitterende renstallen van Maryland... van elegante, koloniale salons naar de verschrikkingen van een revolutie.
Tegen deze achtergronden speelt dit onvergetelijke liefdesverhaal zich af.
Het verhaal over Cathleen Cochran en Matthew Forrest, die door het lot bij elkaar werden gebracht, door oorlog, leugens en bedrog van elkaar gescheiden, en door onweerstaanbare hartstocht voorgoed met elkaar verbonden.


Nummer CL 123
Schrijver Amber Kaye
Titel Verboden toekomst
Oorspronkelijke titel Captured by love
Korte omschrijving

Niall Currie, valselijk beschuldigd van moord en veroordeeld tot de helse Newgate-gevangenis, was eindelijk vrij en vastbesloten om wraak te nemen. Het ontvoeren van Fiona MacFie maakte deel uit van zijn wraakplan. Vanaf het moment dat Niall en zijn gevangene arriveerden op een eenzaam eiland voor de Schotse kust, verkeerden ze in gevaar. Ze werden gedwongen om zich schuil te houden in de ruïnes van een kasteel en Niall werd overmand door de tedere gevoelens die zijn roodharige gevangene in hem opriep.
Fiona had liefde gekend... totdat het noodlot haar dromen wreed verstoorde en ze zwoer dat ze nooit meer iemand zou vertrouwen. Ze was de gevangene van een aantrekkelijke, zwijgzame vreemdeling wiens groene ogen vervuld waren van pijn... en hartstocht. Niall Currie was haar vijand, een man die vastbesloten was haar familie te vernietigen. Terwijl Fiona in het geheim haar ontsnapping voorbereidde, verlangde ze diep in haar hart naar de man voor wie ze een onvoorstelbare liefde voelde.


Nummer CL 122 *
Schrijver Dana Ransom
Titel Oude beloftes
Oorspronkelijke titel Texas destiny
Korte omschrijving

De Texaanse ranger Jack Bass dacht dat zijn laatste uur had geslagen toen hij gewond raakte in een gevecht met gevaarlijke indianen - totdat een blanke squaw hem te hulp kwam. Voordat hij wist wie zijn reddende engel was, verdween ze uit zijn leven en had hij alleen nog maar de herinnering aan haar betoverende stem en tedere aanraking.
Sinds de dag dat ze voor de ogen van haar man werd ontvoerd en werd gedwongen bij de indianen te leven, wist Emily Marcus dat ze nooit meer terug kon keren naar haar oude leven. Toch kon ze de knappe vreemdeling wiens leven ze had gered maar niet vergeten.
Toen het lot hen weer bij elkaar bracht, moest Emily kiezen tussen eer en verlangen - tussen oude beloftes en ware liefde.


Nummer CL 121
Schrijver Paige Brantley
Titel Gevangene van de liefde
Oorspronkelijke titel Prisoner of my heart
Korte omschrijving

Gedwongen tot een liefdeloos huwelijk met de oudste zoon van koning Filips, werd Nicolette van Bourgondië plotseling vals beschuldigd van overspel... en vervolgens tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld in het gevreesde kasteel Gaillard! Haar bewaker was Laire de Fontenne, de legendarische commandant van de lijfwacht van de koning... en haar zogenaamde minnaar. Nicolette was bang voor de knappe, raadselachtige soldaat en het verlangen dat hij met één blik bij haar wist te wekken.
De Fontenne, wiens landerijen hem waren afgenomen en die verbannen was naar het vervloekte Normandië, had wraak gezworen op zijn vijanden - onder wie de vrouw die hem het leven zou kunnen kosten. Maar hoe kon hij die kastanjebruine schoonheid haten, die slechts een pion was in een meedogenloos machtsspel? Verscheurd door verraad en verenigd door hartstocht, moesten De Fontenne en Nicolette een samenzwering aan het licht brengen die niet alleen hun groeiende liefde, maar ook het rijk zelf bedreigde.


Nummer CL 120
Schrijver Betty Brooks
Titel Geliefde Viking
Oorspronkelijke titel Viking mistress
Korte omschrijving

Omdat Nama weigerde te worden uitgehuwelijkt aan een wrede man van een andere clan, vluchtte ze samen met haar vriendin Shala.
Na een reeks van bizarre, gevaarlijke gebeurtenissen stuitte ze op een kamp van Vikingen... regelrecht in de sterke armen van de reus Garrick Nordtrom.
Met hem verliet ze de woeste, ongerepte wildernis en maakte de lange oversteek naar Noorwegen, het land der Vikingen.
Nama ontdekte de liefde, die haar van een onervaren, naïef meisje in een hartstochtelijke vrouw veranderde. Gedreven door een wanhopige drang naar vrijheid vocht ze in het nieuwe, vreemde land voor haar toekomst... maar de sterke, viriele Viking was haar bestemming.


Nummer CL 119
Schrijver Judith Steel
Titel Vrouw zonder verleden
Oorspronkelijke titel Angels' kiss
Korte omschrijving

Toen er schoten weerklonken in de stoffige straten van Alder Gulch, moest Willemina Glenn haastig dekking zoeken. Was het haar noodlot dat ze hier in het Wilde Westen haar einde moest vinden na haar vlucht uit St. Louis?
Een lange, knappe vreemdeling kwam haar te hulp. Maar Willemina wist dat deze man met zijn vurige blik nog gevaarlijker voor haar was dan een gewetenloze schutter.
Zijn compagnon en beste vriend was vermoord en Craig Rawlins verwenste de dag waarop hij eigenaar was geworden van de Empty Barrel Saloon. De bar leek vervloekt, tot Willemina Glenn het heft in handen nam. Wat had deze elegante vrouw in een goudzoekersdorp te zoeken? Graig was vastbesloten om haar geheim te ontsluieren, ook al zou hij dat met zijn leven moeten bekopen.


Nummer CL 118
Schrijver Barbara McIntosh
Titel Schandalig voorstel
Oorspronkelijke titel Mississippi kiss
Korte omschrijving

Omdat ze allang had bewezen dat ze zelfstandig leiding kon geven aan de planatge van haar familie, was Brianna Calhoun uitermate verbaasd toen ze hoorde dat haar overleden vader een Ierse graaf had aangewezen als beheerder van het landgoed. Vol haatgevoelens reed ze op haar paard weg van Lagniappe en stuitte op een gewonde vreemdeling. Ze besloot hem een gewaagd voorstel te doen.
Hij heette Ryan Fleming, en ging akkoord met een huwelijk... maar alleen op zakelijke gronden. Maar terwijl de trommels van de voodoo-aanhangers steeds luider hun protest lieten horen, werd Brianna meegesleurd in een avontuur vol sensualiteit, bedrog en jaloezie. Daarna ontdekte ze Ryans vreselijke geheim. Maar intussen had hij wèl haar hart veroverd.


Nummer CL 117
Schrijver Joyce Adams
Titel Verraad en verlangen
Oorspronkelijke titel Moonlight masquerade
Korte omschrijving

Terwijl de burgeroorlog Amerika teisterde, glipte Cassie Van Dorn stiekem de balzaal uit om haar geheime missie te volbrengen: ze moest belangrijke staatsdocumenten stelen die het verschil konden betekenen tussen overwinning en nederlaag. Maar op het moment dat ze de feestelijk versierde zaal in het statige herenhuis in Washington met de gestolen documenten wilde verlaten, werd ze van achteren vastgegerepen door een paar sterke armen. Een in een zwarte handschoen gehulde hand belette haar te gillen.
Hij was niemand anders dan kapitein Jared Montgomery, de beruchte gemaskerde bandiet, in dienst van president Lincoln. Maar door een onverwachte wending van het lot kruisten de wegen van de moedige Unie-officier en de brutale, mooie dievegge elkaar. Terwijl het gevaar van alle kanten dreigde, vochten Jared en Cassandra voor hun leven. Ze konden elkaar in dit gevaarlijke spel niet vertrouwen, ook al gloorde aan de horizon een veelbelovende, hartstochtelijke liefde.


Nummer CL 116
Schrijver Virginia Brown
Titel Een verloren zaak
Oorspronkelijke titel Capture the wind
Korte omschrijving

Ze noemden hem de duivel der zeeën.
Donker, gevaarlijk en superverleidelijk verborg hij zijn ware identiteit.
Bedrog in het verleden zorgde ervoor dat hij alle vrouwen verachtte... zelfs de beeldschone gevangene, die hij wel in zijn bed, maar nooit in zijn hart wilde hebben.
Ze ontvluchtte de Londense society en de vernedering van een gearrangeerd huwelijk.
Maar toen haar schip werd aangevallen door piraten kon ze de sensuele boekanier niet weerstaan die haar meenam naar een wereld vol intriges en avontuur en wiens kussen haar leerden wat vurige hartstocht was.


Nummer CL 115
Schrijver Barbara Benedict
Titel Kind van Poseidon
Oorspronkelijke titel Destiny
Korte omschrijving

Hoewel ze werd grootgebracht door een eenvoudige visser, dacht Ica dat ze eigenlijk een kind was van de God van de Zee, Poseidon... en dat haar noodlot het verrichten van heldhaftige daden was. Vermomd als jongen werd ze verkocht aan de indrukwekkende krijger Jason van Massalon. Hij leerde haar de geheimen van zijn mysterieuze kunst - zich niet bewust van het feit dat Ica de dochter was van een grootse en verschrikkelijke voorspelling.
Via een vernietigend slagveld, de heilige crypten van Knossos en de slaapkamers van een fabelachtig Kretenzer paleis, raakten Ica en Jason verstrikt in een doolhof van bedrog en verraad. Toen ze beiden door hartstocht werden gedreven, kon alleen de verborgen waarheid hen uit de kwade duisternis bevrijden. Alleen oprechte liefde kon hen verheffen boven verraad, oorlog en... het noodlot.


Nummer CL 114
Schrijver Elizabeth Leigh
Titel Gelijke rechten
Oorspronkelijke titel Prairie paradise
Korte omschrijving

Niemand was verraster dan Kate toen ze tot burgemeester werd gekozen van Paradise in de staat Kansas - samen met een uitsluitend uit vrouwen bestaande gemeenteraad. De weduwe die nog nooit een uitdaging uit de weg was gegaan, beloofde grote schoonmaak te houden in het ordeloze prairie-stadje. Er ontstonden echter problemen in Paradise toen Kate botste met haar onweerstaanbaar aantrekkelijke, onmogelijk ouderwetse, nieuwe sheriff.
Mitch Dawson had zijn leven niet op het spel gezet in Indiaans gebied en daarna als sheriff gewerkt om zich uiteindelijk te laten commanderen door een vrouw. Hij vermoedde dat er, tegen de tijd dat burgemeester McBride en haar petticoat-raad klaar waren met Paradise, geen enkel zondig pleziertje meer te beleven zou zijn. Op één na. Daarom was Mitch van plan de deugdzame Kate een liefdesnacht te schenken die ze nooit zou kunnen vergeten. En daarbij speelden gelijke rechten geen rol.


Nummer CL 113
Schrijver Sara Orwig
Titel Texaans verlangen
Oorspronkelijke titel Texas passion
Korte omschrijving

Toen de vader van Rachel Kearney terugkeerde uit de Amerikaanse burgeroorlog, was er geen tijd voor blijdschap. Hij was op de vlucht voor de wet. Rachel, haar zus, broer en neefje moesten noodgedwongen Vicksburg ontvluchten - het enige thuis dat ze ooit hadden gehad.
Dan Overton was onderweg naar Forth Worth, op zoek naar een ongrijpbare moordenaar. Maar vanaf het moment dat hij de bevlogen, roodharige vrouw zag die zichzelf 'weduwe Kearney' noemde, verpande hij zijn hart aan haar en aan het onhandelbare kroost dat ze zo wanhopig probeerde te berschermen.
In een woest, naoorlogs landschap, aan alle kanten door gevaar omgeven, bracht het grillige lot Rachel en Dan bijeen - verbonden door een liefde die geen beperkingen kende.


Nummer CL 112
Schrijver Pamela Caldwell
Titel Lied van de hartstocht
Oorspronkelijke titel Desire's song
Korte omschrijving

Ze noemden haar de 'hertogin'. Sarah Rappaport was de ster van de Londense opera, een engel met een gouden stem die in de Prins van Wales een vooraanstaand bewonderaar had. Maar door een tragisch verleden was de mysterieuze schoonheid gedwongen haar ware identiteit geheim te houden. Iedereen hield van haar, terwijl niemand haar kende.
Harry Brett, de aantrekkelijke Hertog van Ormond, wist niets van Sarah's ware identiteit. Hij wist alleen dat haar verhouding met zijn jongere broer een waar schandaal zou veroorzaken. Hij kon echter niet voorzien wat hij veroorzaakte toen hij besloot de naam van de familie te redden door de lieflijke fortuinzoekster zelf te verleiden - de overweldigende hartstocht die oplaaide temidden van het diepste verraad.


Nummer CL 111
Schrijver Christine Dorsey
Titel Oneindig verlangen
Oorspronkelijke titel My seaswept heart
Korte omschrijving

Anne Cornwall was met een groep moedige kolonisten naar het afgelegen eiland Libertia gereisd, om daar een nieuw leven op te bouwen. Maar haar tropische paradijs stortte in toen een beruchte Franse piraat haar huis vernielde, het goud van haar familie stal en beloofde terug te komen voor een nog waardevoller schat... de knappe Anne.
Anne had een held nodig die sterk was en niet bang. De Schotse Jamie MacQuaid voldeed ruimschoots aan haar eisen. Alhoewel er een prijs stond op het hoofd van de beruchte zeerover, kende niemand zijn ware identiteit en wist niemand welke wereld hij voorgoed achter zich had gelaten. Een keer eerder had Jamie moeten kiezen en toen had hij voor eerverlies gekozen. Nu zou Anne hem dwingen te kiezen tussen het leven op zee en de liefde waarnaar hij zo hunkerde.


Nummer CL 110
Schrijver Phoebe Fitzjames
Titel De zilveren engel
Oorspronkelijke titel Silver angel
Korte omschrijving

Bridey Calloway, een vrouw die werd achtervolgd door haar tragische verleden, besloot op zoek te gaan naar een nieuw leven. Ze reisde naar Arizona om haar bescheiden erfenis op te eisen, maar daar raakte ze bekneld tussen twee onweerstaanbare mannen.
Taggart Sloan was een rijke, mysterieuze man met een onweerstaanbare aantrekkingskracht. De schelmse Nick Mallory slaagde er bijna in haar geloof in de liefde te ondermijnen. Maar misschien kon ze geen van beiden vertrouwen.
Want Bridey had nog een andere erfenis gekregen: een armband die het geheim bevatte van een legendarische zilvermijn. De gevaarlijke zoektocht naar de schat dreef haar in de armen van een man die haar noodlot kon betekenen - maar die haar ook het hoogste geluk kon schenken.


Nummer CL 109
Schrijver Rosanne Bittner
Titel Gesloten cirkel
Oorspronkelijke titel Full circle
Korte omschrijving

Lerares Evelyn Gibbons was niet naar het reservaat gegaan om verliefd te worden. Zodra ze echter de opstandige Siouxkrijger ontmoette die Black Hawk werd genoemd, wist ze dat hij alle eigenschappen bezat die ze graag in een man wilde zien.
Ook wist ze meteen dat hij nooit van haar zou zijn.
Nog steeds woonde Black Hawk samen met zijn zoontje in de heuvels, waar hij de tradities van zijn volk in ere hield. De leefwijze van de blanken minachtte hij tot hij besefte dat hij Evelyn als vrouw wilde.
Hoewel bedrog en haat hun levens bedreigden, dreef hartstocht hen naar een punt waarvan geen terugkeer mogelijk was... naar een hoogtepunt van de liefde die hen voor eeuwig met elkaar verbond.


Nummer CL 108
Schrijver Doreen Owens Malek
Titel De Vestaalse Maagd
Oorspronkelijke titel The raven and the rose
Korte omschrijving

Zij was Julia Casca, een jonge vrouw van adel - tegen haar wil ondergebracht bij de heilige orde van de Vestaalse Maagden om daar haar leven vol toewijding en kuisheid door te brengen.
Hij was Marcus Demeter, een machtige centurion in de Romeinse republiek - oorlogsheld en rechterhand van Julius Ceasar, maar verraden door zijn eigen wanhopige gevoelens.
Rome stond bol van verraad en omkoperij, en kreeg bovendien te maken met een onverwachte moordaanslag, waarbij betrouwbare bondgenoten ineens gevaarlijke vijanden bleken te zijn. Intussen waren Julia en Marcus geliefden geworden. Maar hun explosieve, verboden verhouding schokte Rome en het leek dat ze hun ondergang tegemoet gingen.


Nummer CL 107
Schrijver Elaine Barbieri
Titel Een zee van liefde
Oorspronkelijke titel Only one love
Korte omschrijving

De vader van Gillian Haige liet bij zijn dood alleen maar schulden na. De Engelse schoonheid had echter nooit durven dromen dat ze uiteindelijk terecht zou komen in het vochtige ruim van een schip dat haar meenam naar Jamaica. Als dwangarbeidster!
Toen werd haar zachtaardige tweelingzusje Adria doodziek. Ze zou zeker sterven... tenzij Gillian een gewaagde stap nam.
Het was een stoutmoedig plan. Maar vanaf het moment dat ze kapitein Derek Andrews ontmoette en het verlangen tussen hen oplaaide, zag Gillian dat ze een gedurfd pact met hem kon sluiten: haar onschuld in ruil voor het leven van haar zusje.
Maar tijdens de reis besefte Gillian dat ze opnieuw voor een moeilijke keuze stond. Moest ze vechten voor haar vrijheid? Of moest ze zich overgeven aan de man die haar met huid en haar, met lichaam en ziel bezat... en die haar liet proeven van zijn bevrijdende passie.


Nummer CL 106
Schrijver Kathryn Kramer
Titel Schateiland
Oorspronkelijke titel Pirate bride
Korte omschrijving

De mooie Quitana Teach was opgegroeid op een piratenschip dat de Caribische wateren onveilig maakte. Ze was de dochter van de beruchte zeerover Blackbeard en net zo onstuimig en gevaarlijk als de zee.
Toch voelde ze zich aangetrokken tot Jared Cameron, de trotse, blonde kapitein die haar vader gevangen had genomen. Uit zijn ogen straalde haat en zijn hele lichaam trilde van woede, maar Quinn verloor haar hart aan hem... en hij aan haar. Jared kon haar immers de geheimen van de liefde leren en zij kon hem leren hoe hij moest overleven.
Op een tropisch eiland leefden ze in hun eigen hartstochtelijke paradijs, tot de idylle wreed werd verstoord. Plotseling werd Jared Quinns gevaarlijkste tegenstander... maar ook de man met wie ze haar toekomst wilde delen.


Nummer CL 105
Schrijver Scotney St. James
Titel De dame en de struikrover
Oorspronkelijke titel Rogue's lady
Korte omschrijving

Juliana Lowell moest niets hebben van mannen. Ze had de bons gekregen van haar trouweloze verloofde, die vervolgens met haar zusje trouwde. Alsof dat nog niet erg genoeg was, gaf Juliana's vader ook nog haar bruidsschat weg! Toen was de vernederde Londense schoonheid zowel haar man als haar huis kwijt. Hoewel het negentiende eeuwse Engeland geen goed plek was voor een alleenstaande vrouw, pakte Juliana toch haar biezen. Het werd hoog tijd dat ze haar eigen leven ging leiden!
Ruark Hamilton was beroofd was beroofd van zijn land en titel en gedwongen zijn brood te verdienen als struikrover. Het laatste wat hij verwachtte, was dat de liefde op zijn pad zou komen. Op het moment dat hij haar koets overviel, raakte hij geboeid door de mooie Juliana. Wanneer een koppige vrouw en een tot in de ziel getroffen man elkaar ontmoetten in een wereld vol intriges en steeds groter wordend gevaar, kon de weg naar het geluk wel eens heel moeilijk begaanbaar zijn.


Nummer CL 104 *
Schrijver Joanna McGauran
Titel Liefde zonder grenzen
Oorspronkelijke titel For my lady's hand
Korte omschrijving

Lord Ian Stewart ontmoette de beeldschone Ciel Valoir op een moment dat ze hulp het hardst nodig had. In de bossen bij haar ouderlijk huis werd ze door twee grote brute dorpelingen belaagd. De roodharige kasteelheer redde Ciel Valoirs eer, maar verloor zijn eigen hart aan dit beeldschone Normandische meisje met de turquoise ogen.
Ciel Valoir, een meisje van eenvoudig komaf, aanschouwde vol bewondering de knappe vreemdeling met de brede schouders en het gezicht van een jonge god. Hoewel ze zich het liefst door haar hart zou laten leiden, wist ze dat ze als boerenmeisje nooit zijn vrouw zou kunnen worden.
Lord Ian Stewart wilde het dappere boerenmeisje, wier oogverblindende schoonheid een hevig verlangen in hem opwekte, zielsgraag tot zijn vrouw maken. Ondanks de onvoorwaardelijke liefde die Ciel voor hem voelde, was ze ervan overtuigd dat Lord Ian Stewart moest trouwen met een vrouw met blauw bloed.
Veel zware beproevingen had de lord in zijn turbulente leven al doorstaan, maar zou hij ooit de afstand kunnen overbruggen die was ontstaan door hun verschil van afkomst?


Nummer CL 103
Schrijver Wendy Garett
Titel Verleidelijke vloek
Oorspronkelijke titel Carolina dawn
Korte omschrijving

Jenna Llewellyn bezat een onstuimige schoonheid en had bijzondere gaven. De gemeenschap brandmerkte haar als heks en ze werd gedwongen een geïsoleerd leven te leiden in een donker en mysterieus moeras. Daar leidde ze een tevreden leven, totdat ze een vreemdeling vond die op sterven lag. Ze verzorgde en genas hem, waarna ze ondekte dat ze een gevangene van haar eigen begeerte was geworden.
Alan Langston had Engeland verlaten om te gaan wonen op zijn geërfde plantage in Noord-Carolina. Toen Jenna Llewellyn zijn leven had gered, stond Alan al snel in vuur en vlam. Hoewel de passie hoog oplaaide, bleek Jenna een geheim te hebben dat hun liefde in de weg stond. Bovendien was Alan een bloedverwant van de man die Jenna's moeder had vermoord.
Ze hadden hun lot in eigen handen, want slechts de kracht van de liefde was sterk genoeg om het verleden te verjagen en hun dromen te verwezenlijken.


Nummer CL 102
Schrijver Linda Lang Bartell
Titel Verliefd op een droombeeld
Oorspronkelijke titel Tender rogue
Korte omschrijving

Hij was een knappe vagebond - een huursoldaat die heen en weer werd geslingerd tussen het zorgeloze zigeunerleven van zijn jeugd en de wereld van titels en privileges waar hij door zijn geboorte in thuishoorde.
Zij was de dochter van een machtige prins - een vurige, aristocratische schoonheid die zich door niemand liet temmen.
Nadat ze aan hem was beloofd, vluchtte ze en beloofde plechtig dat ze zich nooit zou overgeven aan deze man, die ze een moordenaar noemde; een man die ze haar hele leven zou blijven haten.
In een wereld van prachtige paleizen, adembenemend mooie kathedralen, vergiftigd bloed, geheimen en eeuwenoude bloedwraak, ontdekten Rodrigo en Giulietta al snel dat ze pionnen waren in een schokkende samenzwering, die zich uitstrekte tot de machtige De Medici's en dat ze waren verbonden door een hartstocht die hun ondergang of hun redding kon betekenen.


Nummer CL 101
Schrijver Shannon Drake
Titel Gezworen liefde
Oorspronkelijke titel Princess of fire
Korte omschrijving

Alaric: de machtige Normandische ridder, geschapen voor de strijd - gedwongen partij te kiezen in een bloederige oorlog.

Fallon: de wilde Saksische prinses, geboren in een land dat verdeeld werd door duister verraad - vechtend voor haar leven tegen de verachtelijke Normandische veroveraars.

Hij redde haar van een zekere dood. Zij wilde vluchten - vastbesloten om deze verleidelijke vijand te weerstaan - maar hij zwoer haar te zullen bestrijden met een passie die haar hart in lichterlaaie zette.
Home | Candlelight