Met deze sneltoetsen ben je met één klik bij het nummer dat je zoekt
en met de 'Vorige-knop" in je browser ben je met één klik hier weer terug.

100  99  98  97  96  95  94  93  92  91  90  89  88  87  86  85  84  83  82  81  80  79  78  77  76 

75  74  73  72  71  70  69  68  67  66  65  64  63  62  61  60  59  58  57  56  55  54  53  52  51 

50  49  48  47  46  45  44  43  42  41  40  39  38  37  36  35  34  33  32  31  30  29  28  27  26 

25  24  23  22  21  20  19  18  17  16  15  14  13  12  11  10  9  8  7  6  5  4  3  2  1 
Nummer CL 100
Schrijver Bronwyn Williams
Titel Wild verlangen
Oorspronkelijke titel Bedeviled
Korte omschrijving

De roodharige Annie O´Neal reisde naar de Outer Banks voor de kust van Carolina, naar het huis van haar vader dat ze nog nooit had gezien. Twaalf jaar geleden had Eli zijn dochter naar een stijve kostschool gestuurd met de bedoeling een beschaafde jongedame van haar te maken. Maar toen Annie na een lange en vermoeiende reis eindelijk haar bestemming bereikte, werd ze geconfronteerd met een hard en primitief leven waarop ze absoluut niet was voorbereid.
Annies´s vader was op mysterieuze wijze verdwenen. Zijn plaats werd ingenomen door de knappe, trotse en woeste T´maho Hamilton, een halfbloed die de tradities van zijn Indiaanse voorouders in ere hield en zijn blanke afkomst ontkende. Annie en T´maho verschilden van elkaar als dag en nacht, maar hij leerde haar de macht van het verlangen, en zij leerde hem wat ware liefde betekende.
Op een eenzaam en verlaten eiland, geteisterd door verzengende hitte en verwoestende orkanen, werd Annie verscheurd door haar liefde voor de man van haar dromen en het verlangen om naar de beschaafde wereld van de blanken terug te keren.


Nummer CL 99
Schrijver Deborah Martin
Titel Vergeten verleden
Oorspronkelijke titel Stormswept
Korte omschrijving

De eerste huwelijksnacht die Lady Juliana St. Albans met haar bruidegom, de donkere en uitdagende Rhys Vaughan doorbracht, was onvergetelijk door de vurige vervulling van zijn honger en het ontwaken van haar eigen sensualiteit.
De tweede huwelijksnacht die Juliana met Rhys doorbracht, vond zes jaar later plaats.
Nadat hij op mysterieuze wijze was verdwenen, keerde hij terug en eiste haar op toen ze op het punt stond een ander te huwen. Ditmaal wilde hij zich op haar wreken, en haar verlangen naar hem misbruiken. Toch was er nog steeds de hartstocht, die hen de weg wees door het doolhof van mysterie, bedreiging en wantrouwen - naar de liefde die ze ooit gedeeld hadden en die ze weer terug moesten zien te vinden.


Nummer CL 98
Schrijver Anita Mills
Titel Het lied van de prairie
Oorspronkelijke titel Comanche Rose
Korte omschrijving

Er was een smet geworpen op de naam van de beeldschone Annie Bryce. In haar hart droeg ze een groot verdriet met zich mee: de Comanches die haar man hadden vermoord en haar dochter ontvoerd.
Ze had er alles voor over om haar dierbare kind terug te krijgen.
Hap Walker was een ex-Texas Ranger die bekend stond om zijn vaardigheid en onverschrokkenheid. Hij was bereid om met Annie Bryce in het indianengebied op zoek te gaan naar haar kind.
Wat hij van Annie verlangde, was echter meer dan geld....
Samen begaven Hap en Annie zich op gevaarlijk terrein. Maar wat hun de grootste angst inboezemde, was hun eigen, hoog oplaaiende passie.


Nummer CL 97 *
Schrijver Jaclyn Reding
Titel Gedwongen overgave
Oorspronkelijke titel Chasing dreams
Korte omschrijving

Ze noemden Cassia Montefort "Lady Winter" omdat ze het lievelingetje van de koning was en de onverdorven ijsprinses temidden van alle flirtende hovelingen.
Niemand wist dat ze werd mishandeld door haar vader en ook was niet bekend wat de werkelijke reden was voor haar ontmoetingen met de koning.
Toen lord Montefort was vermoord, fluisterde de adel dat Cassia, de enige erfgename van zijn fortuin, moest worden opgehangen.
Rolfe Rodigan, lord Ravenscroft, was per koninklijk decreet naar haar toegezonden om haar naam van alle blaam te zuiveren. Meerdere malen werd Cassia met de dood bedreigd omdat ze een geheim bij zich droeg dat kwalijke gevolgen kon hebben voor bepaalde hooggeplaatste hovelingen.
Brodigans vuur liet het ijs van de mooie Cassia smelten en plaatsmaken voor een ongekende passie - een liefde die haar leven zou redden.


Nummer CL 96
Schrijver Nan Ryan
Titel Gestolen erfenis
Oorspronkelijke titel Because you're mine
Korte omschrijving

De goudblonde Sabella Rios wist dat ze de rechtmatige eigenaar was van de Lindo Vista Ranch in het vruchtbare zuiden van Californië. Alleen was haar erfenis gestolen door de vader van de knappe Burt Burnett, die het enorme veebedrijf leidde. Sabella zwoer dat ze Burt zou verleiden en met hem zou trouwen - ook al was hij beloofd aan een ander.
Sabella slaagde erin haar droom te verwezenlijken. Ze werd meesteres van Lindo Vista en was blij dat ze die sterke, trotse man zover had gekregen. Er was echter één ding waar ze niet op had gerekend. In Burts liefhebbende armen ging al haar koude berekening op in rook, veroorzaakt door vlammen van hartstocht.
Ze werd tot over haar oren verliefd op deze man, de vijand van haar familie. Sabella kon alleen maar hopen dat Burt haar leugens niet zou ontdekken en ze kon alleen maar hopen dat hij genoeg van haar hield om haar te vergeven.


Nummer CL 95
Schrijver Suzanne Simmons
Titel Duivelse schoonheid
Oorspronkelijke titel Bed of roses
Korte omschrijving

Een man was wel het laatste waar de mooie en bewust ongehuwde lady Alyssa Gray behoefte aan had. Maar er gingen geruchten dat het spookte in haar abdij, zodat de koningin besloot iemand te sturen om dit mysterie te onderzoeken. Er gebeurden merkwaardige dingen in de middeleeuwse abdij, en nu moest Alyssa ook nog die bemoeizieke edelman dulden.
Miles St. Aldford geloofde niet in geesten, fantomen - en liefde. Hij had vele veldslagen overleefd, maar vocht nog altijd tegen zijn grootste tegenstander: het huwelijk. Toen hem werd gevraagd een spook te vangen in het landelijk gelegen Devon, was hij hoogst verbaasd een dame aan te treffen met een duivelse schoonheid.
Temidden van flakkerende fakkels, verborgen torentrappen en angstaanjagende spookridders ervoeren Miles en Alyssa dat één kracht sterker was dan al die andere - de liefde.


Nummer CL 94
Schrijver Shannon Drake
Titel Brutale verleidster
Oorspronkelijke titel Lie down in roses
Korte omschrijving

De eigengereide en beeldschone Lady Genevieve was tot alles bereid om haar geliefde kasteel Edenby te redden, ook wanneer dat betekende dat ze het bed moest delen met haar meest verradelijke vijand.
Hij was Lord Tristan, een edelman en een ridder, die met een invasieleger naar Engeland ging en daar bezweek voor de sensuele charmes van de betoverende vrouw die in het geheim zijn ondergang probeerde te bewerkstelligen.
Ze waren geboren als vijanden, maar het lot had bepaald dat ze geliefden zouden worden.
Ze waren de spelers in een gevaarlijk spel vol intriges en hartstocht waarbij Lady Genevieve haar onschuld moest opofferen, maar het hart van Lord Tristan voor altijd zou veroveren.


Nummer CL 93
Schrijver Pamela Forrest
Titel Oase van liefde
Oorspronkelijke titel Desert angel
Korte omschrijving

March Evans was gewend aan een leven vol armoede. Ze was de oudste dochter in een groot gezin dat nauwelijks een dak boven het hoofd had. Al snel, veel te snel, werd ze geconfronteerd met wreedheid en onrechtvaardigheid. En toen haar vader haar onschuld verkocht aan de hoogste bieder, leerde March ook wat verraad was. Ze werd ondergedompeld in schandalen, schaamte en een geheim, diep verdriet.
Toen werd haar een baan aangeboden als huishoudster bij een rijke weduwnaar en zijn pasgeboren zoon. Voor haar was het een kans op een nieuw begin.
Vanaf het moment dat Jim Travis haar in zijn huis verwelkomde, wist March dat ze verloren was. Ze kon zich niet verzetten tegen de passie die al spoedig tussen hen opvlamde. En haar eenzame hart verlangde naar meer.
Zouden de vreselijke geheimen van haar verleden elke kans op nieuw geluk vernietigen? Was haar liefde voor de geharde racher sterk genoeg? Zouden ze samen in de onherbergzame woestijn een nieuwe toekomst op kunnen bouwen?


Nummer CL 92
Schrijver Leona Karr
Titel Mooie verstekeling
Oorspronkelijke titel Stowaway heart
Korte omschrijving

Vanaf de oever van de machtige Colorado zag Trish boten met de stroomversnellingen worstelen - stroomversnellingen die al ontelbare sterke mannen hadden opgeslokt. In de steek gelaten door haar vader, was Trish grootgebracht in een kleine, benepen nederzetting. Maar onder haar versleten, katoenen jurk verborg ze niet alleen een prachtig lichaam, maar ook moed en vastberadenheid. Ze had gezworen op een dag die woeste rivier op te gaan om haar vader te zoeken. Wat moest er van die droom terechtkomen nadat ze een moord had gepleegd?
Als vluchteling moest ze zich aan boord van een boot verbergen om niet gevangen genomen te worden. In de ogen van Morgan Wallace, de eigenaar van de boot, zag ze pijn en hartstocht, wat ze zowel uitdagend als opwindend vond. Met een zwaar verleden achter hen en een niet in kaart gebrachte rivier plus opstandige Indianen voor de boeg, moesten Trish en Morgan donderende watervallen passeren, die hen het leven konden kosten... of hen voorgoed konden veranderen terwijl ze zich in de bodemloze diepte van hun kolkende hartstochten stortten.


Nummer CL 91
Schrijver Joyce Adams
Titel Geheim recept
Oorspronkelijke titel Gambler's lady
Korte omschrijving

Ex-officier, gokker en grote stadsjongen - Shane Delaney zou elke wet overtreden om Belle Rive terug te kunnen kopen, het geliefde landhuis van zijn familie dat in handen van de Yankees was gevallen. Toen de gewetenloze Nolan Gant hem een aanzienlijke som geld bood om Rina Taylor met lieve woordjes haar geheime whiskey-recept te ontfustelen, kon Shane die opdracht niet weigeren. Maar de levenslustige schoonheid uit de heuvels had haar eigen charmes en het duurde niet lang voordat Shane's gedachten - en zijn handen - alleen nog maar in beslag werden genomen door Rina.
Nadat haar moeder er vandoor was gegaan met een gewiekste praatjesmaker, vertrouwde Rina geen enkele man meer. Vooral geen knappe vreemdelingen met een gladde tong zoals Shane Delaney. Haar gezond verstand vertelde haar dat ze uit zijn buurt moest blijven, maar Shane's hete kussen en zachte strelingen hielden haar in de ban. Toen de verleiding ontvlamde tot een verzengende hartstocht, stond er plotseling veel meer op het spel dan whiskey of geld. Want Rina zou haar dierbaarste bezit kunnen verliezen: haar hart!


Nummer CL 90 *
Schrijver Patricia Grasso
Titel Niemand anders dan jij
Oorspronkelijke titel Courting an angel
Korte omschrijving

Op achtjarige leeftijd werd Rob, de mooie en enige dochter van Iain MacArthur, uitgehuwelijkt aan de vijftienjarige Gordon Campbell, de markies van Inverary.
Tien jaar later wilde de opstandige Rob het huwelijk nietig laten verklaren, omdat haar man haar nog steeds niet was komen halen en ze inmiddels verliefd was geworden op een ander. Gordon voelde zich gekrenkt in zijn trots en nam haar tegen haar wil mee naar zijn kasteel.
Daar ontdekte ze alle geheimen die haar man voor haar verborgen hield.
Rob werd achtervolgd door het kwaad, maar wie kon ze vertrouwen? Zou ze uiteindelijk het geluk vinden bij haar man, of zou ook Gordon haar tenslotte verraden?


Nummer CL 89
Schrijver Kit Garland
Titel Berekenende passie
Oorspronkelijke titel Dance with danger
Korte omschrijving

De beroemde ballerina Ghislaine Nisbet was de ster van de Opéra en kon het zich veroorloven om de elite van Parijs met de nek aan te kijken. De betoverende danseres versmaadde de juwelen die haar op het podium werden toegeworpen, maar smolt in de armen van haar ontvoerder. Ze kende alleen de voornaam van de struikrover die haar drie dagen en drie nachten in zijn landhuis gevangen hield - een donkere vreemdeling die haar hart veroverde maar haar briljante carrière in gevaar bracht.
Ze smaakte naar warme wijn en zoete onschuld, de bedriegelijk naïeve schoonheid die van hem een bezeten man maakte. Lucien Sachs, de geslepen diplomaat en tevens geheim agent van de Britse regering, raakte geobsedeerd door de vrouw die hij als pion in een duister spel had willen gebruiken. Vermomd als struikrover hoopte hij het leven van de koning van Frankrijk te beschermen. Maar de ontvoering van de ballerina plaatste hem voor onverwachte problemen. En daarin school het werkelijke gevaar: zijn koele, berekenende houding die werd verdreven door hartstocht, en de vrouw die hem kwetsbaar maakte.


Nummer CL 88
Schrijver Megan Chance
Titel Het portret
Oorspronkelijke titel The portrait
Korte omschrijving

De koning van de New Yorkse kunstwereld, Jonas Whitaker, was briljant en fascinerend, een man van donkere passies en onbeheerste emoties. Doodsbang voor zijn eigen gevaarlijke aard en met littekens uit zijn verleden, verborg hij zich achter zijn talent - tot Imogene Carter zijn leven binnenkwam.
Als zijn leerlinge minachtte hij haar; zag hij haar als een kleurloze, fragiele vrouw zonder pit en zonder talent. Met één woord kon hij haar op de vlucht doen slaan - en dat was nu juist zijn bedoeling.
Maar Imogene was niet zo snel bang te maken. Ze was naar Jonas toe gegaan om te leren van een meester; en leren wilde ze - alles wat hij haar kon leren. Alles wilde ze weten over de geheimen van de briljante kunstenaar. Ze wilde deel uitmaken van zijn verleidelijke, verboden wereld.
Tot ze merkte hoe verschrikkelijk hoog de prijs was die hij voor zijn talent had moeten betalen, en zich realiseerde dat het onmogelijk was een vallende ster te vangen zonder zich eraan te branden.


Nummer CL 87 *
Schrijver Christina Skye
Titel Onstuimige hartstocht
Oorspronkelijke titel Come the dawn
Korte omschrijving

De twaalfde graaf van Thornwood was knap, cynisch en onweerstaanbaar charmant. Hij was de meest roekeloze afstammeling in een hele rij bandieten. Er was geen schandaal te groot voor deze Londense charmeur met zijn zilveren ogen en gouden tong. Slechts één vrouw had ooit zijn hart geraakt.
Thornwood zwoer dat hij de roekeloze India Delamere zou respecteren en beschermen. Hij schonk haar zijn liefde en zijn naam, maar moest zijn vaderland verdedigen in een bloedige, genadeloze veldslag. Daar verloor de graaf zijn leven. Hoewel...?
India Delamere verborg haar pijn achter een verblindende glimlach. Door zich in het uitbundige uitgaansleven van de Londense society te storten, probeerde ze haar verpletterende verdriet te verwerken. Tot haar grote schrik dook opeens de graaf van Thornwood weer op, maar hij was een vreemde geworden. Spoedig raakte de koppige, beeldschone India verwikkeld in een wereld van bedrog, maskerades en intriges. Ze was echter vastbesloten het mysterie te ontrafelen van de man die ze niet kon vergeten.


Nummer CL 86
Schrijver Rebecca Paisley
Titel Een hemel vol sterren
Oorspronkelijke titel A basket of wishes
Korte omschrijving

Slechts gekleed in haar koperkleurige, lange haar lag Spendor bovenop de twaalfde Hertog van Heathcourte, die sprakeloos was. Hij was van zijn paard geworpen en opgevangen door een toverfee met paarsblauwe ogen. Ze kon hem niet vertellen dat ze een feeënprinses was die zijn kind moest dragen. Zij en haar baby moesten de mensenwereld verlaten, of sterven. Tenzij...
Was hij gek geworden? Of was hij dood? Ineens moest de slimme en onbarmhartige Jourdian Amberville trouwen met een naakte vreemdelinge om een schandaal te voorkomen. Maar zijn vrouw was geen gewone hertogin, nee, ze was een toverfee met een bleke huid die dronk van zijn kussen en diamanten huilde.
Splendor had magische krachten, maar alleen Jourdian had de macht om haar voor deze wereld te behouden. Maar daar was net die emotie voor nodig die hij niet kon geven.


Nummer CL 85
Schrijver Virginia Henley
Titel Verslavende liefde
Oorspronkelijke titel Enslaved
Korte omschrijving

Mark Hardwick, de graaf van Bath, had aan een blik in de schitterende ogen van Diana voldoende om gedecideerd haar kant op te lopen. Zodra hij dicht genoeg bij haar was, omvatte hij met zijn sterke handen haar middel, tilde haar op en zette haar op een podium vlak naast hen neer. "Een godin verdient het op een voetstuk te staan", zei hij luchtig.
Maar Diana droomde van mannen uit voorbije tijden. Plots leek die droom werkelijkheid te worden toen een oude Romeinse helm haar meesleurde in een reis door de tijd en haar voor de voeten van generaal Marcus Magnus deed belanden. Deze Romeinse veldheer was met zijn krachtige gestalte mannelijker dan iedere man die ze ooit had gekend!
Hij maakte haar tot zijn slavin, maar Diana was vastbesloten deze krijger te doordringen van het feit dat zij uiteindelijk niet zijn slavin, maar zijn godin zou zijn.
Eenmaal terug in haar eigen tijd besefte Diana pas hoe groot de overeenkomsten tussen haar geliefde generaal Marcus Magnus en de knappe, aristocratische vrijgezel, graaf Mark Hardwick. Maar hoe moest zij deze man, die haar tijdloze geliefde bleek te zijn, aan zich binden?


Nummer CL 84
Schrijver Virginia Brown
Titel Roekeloos verlangen
Oorspronkelijke titel Wildest heart
Korte omschrijving

Devon Conrad, een man met een duister verleden, was de gevaarlijkste revolverheld van het Wilde Westen, achtervolgd door wanhopige herinneringen aan een vrouw.
Maggie Malone was naar Texas vertrokken om een nieuwe toekomst op te bouwen. Daar kreeg ze te maken met een gewonde outlaw... een verleidelijke rebel wiens ogen gloeiden van woede, terwijl zijn vurige liefkozingen haar duizelig maakten van verlangen.
Ze ontmoetten elkaar in een stadje in Texas, waar het zinderde van zonde en schandalen.
Ze speelden met vuur - maar voor de liefde durfden ze alles op het spel te zetten.


Nummer CL 83
Schrijver Emily Bradshaw
Titel Verleidelijke toverkunst
Oorspronkelijke titel Sweet sorcery
Korte omschrijving

Zijn zwaard lag in zijn hand en de dood in zijn ogen... tot hij in een betoverd meertje de naakte maagd zag met haar ogen en haren van goud.
Rutgar redde Gisela uit de handen van zijn mannen en eiste haar op voor zichzelf. Van Karel de Grote had hij het bevel gekregen om de landgoederen van Ardun in te nemen en het land te besturen, maar Rutgar had niet gerekend op Gisela van Ardun, de tovenares die hem overdag biologeerde en 's nachts behekste.
Zij was een genezeres en een heks, gerespecteerd door allen behalve door Rutgar, de krijger die niet geloofde in haar macht om iets of iemand te betoveren. Gisela had haar leven aan Rutgar te danken, dus sloot ze een akkoord met de duivelse schurk - haar trouw in ruil voor vrede. Maar ze had er niet op gerekend dat ze zichzelf met hart en ziel aan hem op zou offeren, of op de visioenen die alleen maar hartzeer beloofden en zonlicht, dat glinsterde op de harnassen van twee ridders die vochten... om haar.


Nummer CL 82
Schrijver Phoebe Conn
Titel Onzekere toekomst
Oorspronkelijke titel Swept away
Korte omschrijving

De mooie Eden Sinclair werd door haar ouders naar Engeland gestuurd om haar te behouden voor de verschrikkingen van de Amerikaanse burgeroorlog.
In Londen ontmoette ze twee mannen.
De een bood haar bescherming en geld.
De ander - mysterieus en onweerstaanbaar aantrekkelijk - riep een verlangen in haar op dat haar hart verteerde.
Samen gingen ze een vreemde en onzekere toekomst op Jamaica tegemoet.


Nummer CL 81
Schrijver Rosanne Bittner
Titel Onvergetelijk
Oorspronkelijke titel Unforgettable
Korte omschrijving

Ally Mills, een roekeloos weeskind uit New York, was vastbesloten fortuin te maken in het Wilde Westen van Oklahoma.
Niemand kon haar tegenhouden, ook niet de avontuurlijke Ethan Temple.
De halfbloed Cheyenne raakte haar diepste gevoelens met zijn vurige omhelzingen.
Was Ethan een man die ze kon vertrouwen, die haar zou koesteren zonder haar te willen temmen?
Kon hij met hart en ziel van haar houden zonder te proberen haar wilde hart te veroveren?


Nummer CL 80
Schrijver Carla Simpson
Titel Bedrogen
Oorspronkelijke titel Deceived
Korte omschrijving

Ze noemden haar Chinese Lili... een betoverende ster van het theater in San Francisco, achter wier exotische uiterlijk een triest verleden schuilging. Maar toen er een beroemde toneelspeelster bleek te zijn gedood, werd dezelfde geliefde Lili, de bloem uit het oosten, van moord verdacht.
In de wateren van San Francisco had Gray Harper het voor het zeggen. Door vele gevreesd, door weinigen gekend, verborg hij zijn littekens achter een zwartzijden masker... zo leidde hij zijn gevaarlijke leven in nachtelijk San Francisco.
Van de prachtige villa's op Nob Hill tot aan de opiumhuizen en op de woeste zee, waren Lili en Gray gedoemd een dodelijk spel met elkaar te spelen... verenigd in hartstocht die hen kon vernietigen... of hen uiteindelijk kon bevrijden.


Nummer CL 79
Schrijver Georgina Gentry
Titel Het zwarte schaap
Oorspronkelijke titel Nevada Dawn
Korte omschrijving

De beruchte outlaw die Neveda werd genoemd, was niet zozeer uit op het stelen van goud, als wel op het nemen van wraak. Maar die ene avond vond hij een ongelooflijk kostbare schat die naar de naam Cherish luisterde. Terwijl ze werd opgetild in zijn sterke armen en in het donker werd meegenomen naar een woest grondgebied, voelde ze haar lichaam tot leven komen tegen zijn gespierde, blote borst.
Toen hij haar later dicht tegen zich aan hield om haar zacht te strelen, vroeg hij om een losgeld dat haar van schrik de adem benam: als ze bereid was een nacht samen met hem door te brengen, zou hij haar terug laten gaan naar haar aanstaande bruidegom. Zou ze, indien ze die eis inwilligde, bij het ochtendgloren zijn kussen kunnen vergeten? Of zou ze voor altijd naar zijn liefkozingen blijven verlangen?


Nummer CL 78
Schrijver Elizabeth Sherwood
Titel Als de rozen bloeien
Oorspronkelijke titel Louisiana Rose
Korte omschrijving

Omgeven door bemoste eikebomen leek plantage Bellefleur in Louisiana net een sprookje. Het vruchtbare stuk land aan de Mississippi was al drie generaties lang de trots van het geslacht DuQuaine. Tot het moment dat Jessica McCormick de lange, kronkelige oprijlaan op kwam lopen.
Het lot had voor deze zeventienjarige, onschuldige jonge vrouw tot nu toe weinig goeds in petto gehad. Tot ze ging werken voor de knappe Nicholas DuQuaine, een man die een vurige begeerte in haar opwekte. Jessica ontmoette een verradelijke rivale op haar weg, die probeerde Nicholas te verleiden en de heerschappij over Bellefleur wilde opeisen. Jessica kon niet anders dan haar leven op het spel zetten voor de man van wie ze zo grenzeloos veel hield.


Nummer CL 77 *
Schrijver Jo Beverley
Titel Verboden passie
Oorspronkelijke titel Forbidden
Korte omschrijving

Gelokt in een liefdeloos huwelijk door haar sluwe broers, slaat Serena Riverton op de vlucht. Ten einde raad accepteert zij een lift in het rijtuig van een mysterieuze vreemdeling. Hij is de knapste man die ze ooit gezien heeft - en de eerste die onbewogen lijkt te blijven onder haar gevierde schoonheid.
Lord Middlethorpe denkt aan een verstandshuwelijk met een saaie aristocratische dochter wanneer hij de gratieuze, adembenemend mooie Serena ontmoet. Zij windt hem op zoals nog geen vrouw gedaan heeft.
Een nacht vol zinderende passie doet hun leven voorgoed veranderen, wanneer ze verwikkeld raken in een liaison die Londen op haar grondvesten doet schudden. Maar Serena zal moeten kiezen... tussen hartstocht en realiteit.


Nummer CL 76
Schrijver Shannon Drake
Titel Belofte van morgen
Oorspronkelijke titel Tomorrow the glory
Korte omschrijving

Zij is Kendall Moore.
Een pittige, zuidelijke schone, die net zo trots is als mooi, en door een wrede echtgenoot gedreven om haar leven te riskeren teneinde vrij te zijn.
Hij is Brent McClain.
Een kopstuk van de Geconfedereerden, die Kendall aan boord van het oorlogsschip de Jenni-Lyn ontmoet en in één nacht van vurige hartstocht zijn hart aan haar verliest.
Maar oorlog en verraad rukten hen uit elkaar. Brent nam deel aan de hevigste gevechten, terwijl Kendall vol wanhoop op de vlucht ging voor de wraak van een minachtende echtgenoot. Ze leefden alleen voor de belofte van morgen... en voor een liefde waaraan nooit een einde zou komen.


Nummer CL 75
Schrijver Andrea Parnell
Titel Duivelse maan
Oorspronkelijke titel Devil moon
Korte omschrijving

Zo lieflijk als een zonsondergang in de bergen en zo prikkelbaar als een cactus leidde Teddy Gamble haar transportbedrijf met alle brutaliteit en temperament die ze in zich had. Ze had geen partner nodig... vooral niet die aantrekkelijke Fransman die de helft van haar bedrijf tijdens een kaartspel had gewonnen!
Maar een driftkop in een herteleren pak was er uitstekend op haar plaats.
Rhys Delmar was op de vlucht voor zijn verleden en zag een toekomst bij de Gamble Express als een speling van het lot... vooral toen hij in Wishbone, Arizona, aankwam en de verbluffend mooie heldin ontmoette die een holster om haar heupen droeg.
Vanaf het eerste moment dat ze elkaar ontmoet hadden, sloegen de vonken over. Teddy had een cowboy nodig. Rhys wilde een warme en gewillige vrouw in zijn bed. Maar eerst moesten ze het hoofd bieden aan een doortrapte rivaal die de Gamble Express wilde ruïneren, voordat ze na alle leugens en geheimen aan een prachtige, liefdevolle toekomst konden beginnen... in het schijnsel van de wilde, verdorven en prachtige Duivelse Maan.


Nummer CL 74
Schrijver Katherine Deauxville
Titel Verboden kussen
Oorspronkelijke titel The amethyst crown
Korte omschrijving

Zij was Constance, de rijkste erfgename van heel Engeland. Een beeldschone vrouw, die braaf haar rol speelde in de meedogenloze machtsspelletjes van koning Hendrik I. Door een ontactische zet keerde ze terug naar Wales.
Daar maakte een gevangene, die zich van zijn ketenen had kunnen ontdoen, haar op zo'n manier de zijne, dat ze hem nooit zou kunnen vergeten.
Hij was een blonde, gebruinde Adonis wiens gevaarlijke verleden hem ertoe had gedwongen in vermomming over de Britse wegen te zwerven. Hij werd gevangen genomen, maar kort daarop bevrijd en leerde een vrouw kennen wier kussen zijn gekwelde ziel in vuur en vlam zetten. Zijn afkomst was een geheim, maar deze woeste, hartstochtelijke liefde was zijn lot.


Nummer CL 73
Schrijver Victoria Thompson
Titel Op de vleugels van het lot
Oorspronkelijke titel Winds of destiny
Korte omschrijving

Becky Tate kwam uit een rijke en vooraanstaande familie, maar voelde zich toch een verschoppeling vanwege het indianenbloed dat door haar aderen vloeide. Toen ontmoette ze een ruige vreemdeling die haar hart sneller deed slaan en haar meenam naar de magische en mysterieuze wereld van de liefde.
Clint Masterson was een harde man met een droevig verleden. Als Ranger probeerde hij in Texas de verhitte gemoederen te sussen. Maar zijn eigen gemoed wkam in de verdrukking toen hij de mooie Becky met haar lange ravezwarte haren ontmoette.
Terwijl hun hartstocht hoog oplaaide en de situatie steeds explosiever werd, dreigde een schokkend geheim de twee uit elkaar te drijven - of zouden ze elkaar voor altijd vinden in een hartstochtelijke liefde die hun fantasie te boven ging?


Nummer CL 72
Schrijver Charlene Raddon
Titel Als zon en maan
Oorspronkelijke titel Tender touch
Korte omschrijving

Drie afschuwelijke huwelijksjaren lang was Brianna Wight van de buitenwereld afgesloten geweest. Ze liet haar echtgenoot geloven dat ze vermoord was en vluchtte weg uit St. Louis, terwijl ze verschrikkelijke geheimen kende die haar dood konden betekenen.
Het tragische verlies van zijn Indiaanse vrouw had van Columbus Nigh een vrijbuiter gemaakt. Uit pure noodzaak was hij gids geworden en begeleidde emigranten tijdens de moeilijke tocht naar het westen van Amerika. Hij voelde zich enorm aangetrokken tot de raadselachtige vrouw die hem had ingehuurd. Haar levenslust beroerde zijn eenzame hart en haar schoonheid deed zijn begeerte ontwaken.
De prachtige tocht naar de staat Oregon werd echter wreed verstoord door de moorddadige neigingen van de man die hen achtervolgde tot in het Indiaanse grensgebied. Brianna wist dat ze haar liefde voor Columbus op het spel moest zetten. Alleen dan kon ze de verschrikkingen uit het verleden achter zich laten en de toekomst met beide armen omhelzen.


Nummer CL 71
Schrijver Dallas Schulze
Titel Verlangen naar liefde
Oorspronkelijke titel The way home
Korte omschrijving

Op zijn veertiende ontmoette Tyler McKendrick de kleine Meg Harper voor het eerst. Ze was mishandeld door haar vader en hij troostte haar, waarmee hij een onuitwisbare indruk op het kleintje maakte.
Dertien jaar later was zij een mooie vrouw geworden en hij een bekend stuntpiloot. Ze ontmoetten elkaar weer in hun geboortedorp en sloten een hechte vriendschap. Dat was echter zeer tegen de zin van Meg's stiefvader, die zijn kans waarnam haar af te ranselen en aan te randen.
Ty zwoer wraak, trouwde met Meg en vertrok met haar naar Hollywood om voor de film te gaan werken. Daar ontdekte hij dat ze als de dood was als hij de lucht in ging om zijn capriolen uit te voeren. Toen ze zwanger raakte, besloot hij dan ook om zijn baan op te geven en met haar terug te gaan naar hun geboortedorp.
Daar moest Meg vechten tegen de vooroordelen van haar schoonmoeder en de wraak van haar stiefvader. Ze hield zielsveel van Ty, maar wist nog steeds niet of hij ook van haar hield, of dat hij haar alleen wilde beschermen tegen de wrede buitenwereld.


Nummer CL 70
Schrijver April Ashmore
Titel De laatste leugen
Oorspronkelijke titel Sweet deceiver
Korte omschrijving

Josephine Dereaux, de dochter van een van de leiders van het verzet van de rebellen, vluchtte met gevaar voor eigen leven uit het naoorlogse zuiden omdat de yankees een beloning voor haar arrestatie hadden uitgeloofd. In haar wanhoop trok ze het gescheurde uniform van een soldaat aan en sloot zich aan bij veedrijvers die onderweg waren naar Mexico.
Daar kreeg Jo het aan de stok met Cade Garrison, die haar ontmaskerde... en wiens zeeblauwe ogen haar tot in het diepst van haar ziel raakten. Ook Cade gaf zich uit voor iemand anders. De vrijpostige cowboy met zijn vleiende tond was in werkelijkheid een officier van de unie, die een spion moest onderscheppen.
Tijdens een tocht vol verraad en gevaar werden een man en een vrouw die elkaar niet vertrouwden, verscheurd door plicht en verlangen, hartstocht en trouw.


Nummer CL 69
Schrijver Virginia Henley
Titel Heerlijke verleiding
Oorspronkelijke titel Tempted
Korte omschrijving

Alle mannen wilden de roodharige vrouw die ze Vlammende Tina noemden. Ze stond bekend om de vurige gloed van haar haar en iedereen kende het temperament van de Schotse lady Valentina Kennedy. Gedwongen tot een huwelijk met de gevreesde krijger van een vijandige clan, nam Tina zich voor haar schoonheid te gebruiken om lord Ramsay Douglas de baas te worden.
Vrouwen wilden niets liever dan tegen zijn brede borst getrokken worden en mannen vreesden de kracht en woede van Zwarte Ram Douglas. Ram zwoer dat hij van de openlijk ongehoorzame Valentina een plichtsgetrouwe echtgenote zou maken nadat hij haar trots had gebroken.
Maar het meisje dat hij wilde temmen, werd de vrouw die hem leerde wat het betekende om op vurige en verrukkelijke wijze te worden verleid.


Nummer CL 68
Schrijver Marsha Canham
Titel Hoog spel
Oorspronkelijke titel Straight for the heart
Korte omschrijving

Ze speelde hoog spel in een wereld die door mannen werd gedomineerd.
Als de ongrijpbare, mysterieuze Montana Rose stond ze bekend als de koningin van de Mississippi.
Een sensuele en gevaarlijke schoonheid uit het zuiden die bereid was alles op het spel te zetten, zelfs haar leven.
Met de bedoeling haar een lesje te leren, probeerde de sluwe en gevaarlijke Michael Tarrington de licht ontvlambare dame met het pokergezicht te overbluffen.
Maar in plaats daarvan raakte de brutale, knappe yankee verstrikt in een wereld van illusies, bedrog en sluimerende hartstocht.


Nummer CL 67
Schrijver Rexanne Becnel
Titel Gevallen engel
Oorspronkelijke titel When lightning strikes
Korte omschrijving

Hij plukte haar letterlijk uit de modder, waarna hij haar moeiteloos optilde en voor hem op zijn grote grijze paard zette. Hij was een volslagen vreemde die haar deed trillen van angst, maar ook van verlangen. Abigail Bliss kon hem niet vertellen hoe haar ware naam was, want haar vader had erop gestaan dat ze tijdens hun emigratiereis naar Oregon een andere naam gebruikten. Tanner McKnight had alles in zich waarvoor haar vader haar waarschuwde. Hij was een premiejager, wild en bandeloos. Hoe kon ze weten dat zij de premie was waarop hij jaagde?
Tanner werd smoorverliefd op de mooie onderwijzeres, wier leven hij tot twee maal toe redde; de vrouw die hij voor veel geld naar Chicago moest brengen, naar haar grootvader van wiens bestaan ze nooit had afgeweten.
Weldra zou ze steenrijk zijn en geen partij meer voor hem. Maar hij kon haar moed en passie niet weerstaan, ook al moest hij haar uit de armen van een andere man halen en gingen ze een toekomst tegemoet die hen beiden kon vernietigen.


Nummer CL 66
Schrijver Joanna McGauran
Titel Gevaarlijke passie
Oorspronkelijke titel To tempt a man
Korte omschrijving

Haastig schepte Rosamunde Gilbert het laatste beetje aarde over het stoffelijk overschot van haar weerzinwekkende stiefvader. Nu was ze bereid met de fortuinzoeker te trouwen die haar voor honderd guinjes had gekocht om haar dierbare bediende Anna van de strop te redden. Maar Rosa had niet gerekend op een echtgenoot als Lord Quinton Spencer, de roekeloze kaperkapitein met een eigen dodelijke missie.
Hij trouwde haar om haar geld - om een gevaarlijke onderneming te financieren. Quint Spencer kon zijn verrukkelijke vrouw met het ravezwarte haar echter niet verleiden en daarna in de steek laten. Hij liet haar denken dat ze naar zijn eiland Lundy zeilden, maar India was zijn eigenlijke doel. Het zou een gevaarlijke reis worden, die hen over oceanen en door woestijnen zou voeren, hen zou confronteren met piraten, huurmoordenaars en elkaar; een reis waarop Quint in Rosa een moedige, strijdbare vrouw zou ontdekken, die hem verleidde en ontvankelijk maakte voor de liefde.


Nummer CL 65
Schrijver Joan Johnston
Titel De erfenis
Oorspronkelijke titel The inheritance
Korte omschrijving

Op achtjarige leeftijd werd Nicholas samen met zijn moeder naar Amerika verbannen, omdat de Engelse lord Windermere vermoedde dat Nicholas niet zijn echte zoon was.
Na de dood van zijn moeder begon hij een kleine ranch en verdiende de kost als premiejager. Tot hij bezoek kreeg van een advocaat uit Engeland die hem vertelde dat hij na het overlijden van zijn vader Duke of Severn was geworden en een groot landgoed had geërfd. Omdat hij het geld goed kon gebruiken, besloot hij naar Engeland te gaan om zijn erfenis te verkopen.
Daar raakte Nicholas verstrikt in een web van intriges en jaloezie en samen met Daisy, de jonge, mooie weduwe van zijn neef, besloot hij alles op alles te zetten om te bewijzen dat hij wel degelijk een echte Windermere was.


Nummer CL 64
Schrijver Gayle Feyrer
Titel Pad naar de duisternis
Oorspronkelijke titel The prince of cubs
Korte omschrijving

Gedreven door verlangens die ze niet kende, wierp Veronica Danti zich in de armen van de vreemdeling. Hij was haar lot, de minnaar die de tarotkaarten haar hadden voorspeld, de arrogante aristocraat die haar met gouden munten betaalde. Zij was getrouwd, hij was verloofd - verbintenissen geregeld door derden. Ze was bereid alles te riskeren om tot zijn hart door te dringen - zelfs als het betekende dat ze hem haar lichaam... en haar ziel... moest geven.
Hij was de banneling, die terugkeerde in Florence om een gedwongen, politiek huwelijk te sluiten. Het was de laatste wens van zijn stervende moeder. Antonio di Fabiani was in Savonarola's stad omgeven door vijanden. Hier was vertrouwen dodelijk, liefde een manier van bedrog en verleiding, niet meer dan een spel. Totdat hij Veronica ontmoette, de zigeuner-verleidster die mensen kon genezen en die zijn ziel in vuur en vlam kon zetten met een kus. Ze eiste een volledige overgave, die hij haar niet kon ontzeggen.


Nummer CL 63
Schrijver Megan Chance
Titel Alleen als je me kust
Oorspronkelijke titel After the frost
Korte omschrijving

Hij was haar grootste vijand, haar beste vriend, haar jeugdliefde - en minnaar - van wie ze zich niet kon losmaken. En nu, na zes lange jaren, was Belle Sault naar huis teruggekeerd met de bedoeling om haar dochter op te eisen en Ohio te verlaten. Maar Sarah was ook Rands kind - en hij wond er geen doekjes om dat hij Sarah nooit zou laten gaan. Belle wist dat ze niet langer kon vluchten, ook al dreigde het verleden haar op te slokken. Ze wilde de herinneringen aan de hartstocht en de diepe schande van zes jaar geleden begraven - èn de angst bemind te worden door en te houden van de man die ze al zo lang probeerde te haten. Deze keer zou ze moeten blijven. Om Sarahs vertrouwen te winnen alvorens haar de waarheid te vertellen. Om Rand te bewijzen dat ze wel degelijk een zorgzame moeder kon zijn. Om de man te weerstaan die altijd in haar gedachten was. Omdat Belle wist dat het echte gevaar in haar hart schuilde.


Nummer CL 62
Schrijver Rebecca Paisley
Titel Lessen in liefde
Oorspronkelijke titel Heartstrings
Korte omschrijving

Gevraagd: intelligente, donkerharige man met blauwe ogen om geniaal kind te verwekken, beloning: honderd dollar.
De mannen kwamen in drommen af op Theodosia Worth's whiskeykleurige ogen, goudblonde lokken en vrijmoedige advertentie. Theodosia was vanuit Boston naar Texas gereisd om een bijzondere missie uit te voeren: ze wilde op een puur zakelijke manier een baby voor haar kinderloze zusje zien te krijgen. Boeken waren haar enige passie, tot ze een lijfwacht in dienst nam die een wandelende encyclopedie op het gebied van het liefdesspel bleek te zijn.
Roman Montana kwam nietsvermoedend op zijn zilvergrijze hengst het stadje ingereden, toen het hysterische gekrijs van een papegaai hem op een mesthoop deed belanden. De beeldschone eigenaar van de papagaai was Theodosia Worth, zijn nieuwe werkgeefster, een intellectueel genie zonder een greintje nuchter verstand! Het stomme mens wilde dat hij de aanplakbiljetten verspreidde waarop zij om een dekhengst vroeg, maar daarna moest hij haar beschermen tegen de smeerlappen die er op afkwamen. Hij probeerde haar tegen haarzelf te beschermen. Maar hoe moest hij zichzelf beschermen tegen een volbloed vrouw waarvan hij meteen ondersteboven was.


Nummer CL 61
Schrijver Connie Rinehold
Titel Onuitgesproken belofte
Oorspronkelijke titel Unspoken vows
Korte omschrijving

'Geen enkele respectabele man wil jou hebben,' had haar moeder gezegd. Rachel Parrish wist echter wel beter. Terwijl ze opgroeide in haar moeders bordeel, had ze geleerd dat álles te koop was.
Vastbesloten zette ze koers naar de wildernis van Wyoming en plaatste een advertentie voor een echtgenoot. Op haar advertentie reageerde de volmaakte man en trouwde met haar - in de naam van zijn broer...
Henry Ashford, de identieke tweelingbroer van een Engelse graaf, was verbannen uit Engeland en zag wanhopig uit naar een erfenis die hij niet kon claimen. Hij arriveerde in Cheyenne om zijn geboorterecht op te eisen en te ontsnappen aan de nachtmerries van zijn verleden. In plaats daarvan ontdekte hij dat zijn lot was verbonden met een boeiende, mooie vrouw.


Nummer CL 60
Schrijver Virginia Henley
Titel Zigeunerdans
Oorspronkelijke titel Enticed
Korte omschrijving

Hoewel de honger haar geliefde Ierland in een ijzeren greep hield, wist de jonge en onschuldige Kitty Rooney de crisis te overleven. De exotische zigeunerin met de gitzwarte krullen en de bruine ogen hoopte dat de rijken der aarde op een dag aan haar voeten zouden liggen. Toen kwam Patrick O'Reilly in haar leven. Met zijn begerige blik en overtuigende charme wist hij in één nacht een volwassen vrouw van haar te maken.
De onvoorstelbaar rijke O'Reilly kon al haar dromen vervullen, maar de prijs die hij vroeg, was haar te hoog. Nadat Kitty hem woedend had verlaten, kon ze de sterke, moedige Patrick maar niet vergeten. Ze wist zeker dat ze nooit echt gelukkig zou worden - totdat ze opnieuw in de armen belandde van die roekeloze Ier.


Nummer CL 59
Schrijver Kat Martin
Titel Vlucht zonder einde
Oorspronkelijke titel Savannah heat
Korte omschrijving

Ondanks haar vermomming werd lady Salena Hardwick-Jones door premiejagers ontdekt in de taveerne, waar ze als Silver Jones haar brood verdiende. Ze werd aan boord van een schoener gebracht die op weg was naar West-Indië en zwoer dat ze haar vrijheid terug zou krijgen. Maar de eigenaar van de schoener bleek een geducht tegenstander. Majoor Morgan Trask was vastbesloten om zijn mooie, menselijke vracht veilig terug te brengen naar de aristocraat die hij al jaren bewonderde.
Was de knappe kapitein van de schoener Silvers strenge bewaker - of haar galante beschermer? Geplaagd door twijfels en gekweld door verlangen, raakte Silver in een emotioneel dilemma. Want een schandelijk geheim weerhield haar ervan om Morgan Trask de werkelijke reden van haar vlucht te vertellen.
Terwijl Silver en Morgan de verradelijke zeeën bevoeren, konden ze hun verlangen naar elkaar niet langer ontkennen... en gaven zich over aan een hartstocht die nog heter was dan de tropische nachten in het Caribisch gebied.


Nummer CL 58 *
Schrijver Joanna McGauran
Titel Vijand en minaar
Oorspronkelijke titel By my lady's honor
Korte omschrijving

Aylena Stewart, jong, mooi en vastberaden, maakte het de Normandische ridder die het kasteel van haar vader op kwam eisen niet gemakkelijk. Eerst zorgde ze ervoor dat haar zesjarige broertje, het toekomstige hoofd van de Stewartclan, naar Schotland kon ontsnappen en vervolgens ondernam ze zelf een poging aan de gehate Engelsen en hun vazallen te ontkomen... en zou ongetwijfeld een weinig eervol einde hebben gevonden als de barbaarse reus voor wie ze op de vlucht was, haar niet had gered.
Zijn handen brandden op haar lichaam, zijn kussen beroofden haar van haar verstand, het enige wapen dat ze nog bezat.
Baron Thor Rodancott, ridder in de beste zin van het woord, vond in de vurige schoonheid met de vlammende haren zijns gelijke. Voor haar zou hij alles doen - behalve het kasteel opgeven dat de koning hem toegewezen had. Dus bedacht hij een veroveringstactiek waarmee hij Lady Aylena de adem kon benemen en haar van hartstocht kon doen beven. Maar dat vereiste van hem wel volledige inzet!


Nummer CL 57 *
Schrijver Christina Skye
Titel Kijk nooit om
Oorspronkelijke titel Come the night
Korte omschrijving

Hij reed in het maanlicht, een gemaskerde struikrover met de intelligentie van een heer en de koelbloedigheid van een misdadiger. Ze noemden hem Blackwood of de Zwarte Lord. Heel Engeland was bang voor hem, want als het om plunderen en verleiden ging, was hij niet te overtreffen.
Silver St. Clair had gezworen haar waardevolle erfenis ten koste van alles te verdedigen. De geheime formule van het parfum waar heel Londen verzot op was, moest ergens op Silvers kwekerij in Norfolk verstopt zijn. De koppige schoonheid was bereid elk risico te nemen om die formule terug te vinden - zelfs als ze daarvoor een overeenkomst moest sluiten met Engelands meest beruchte struikrover, die als beloning haar hart en hartstocht opeiste.


Nummer CL 56
Schrijver Virginia Henley
Titel De zwarte ridder
Oorspronkelijke titel Desired
Korte omschrijving

Gebiologeerd door de aquamarijnkleurige ogen van de donkere ridder, probeerde lady Brianna van Bedford zich van hem los te maken. Per slot van rekening was ze verloofd met Robert de Beauchamp. En nu eiste deze volslagen vreemde, Christian Hawksblood, De Beauchamps bastaardbroer, haar op met zijn hypnotische blikken. Over welke mysterieuze macht beschikte hij dat hij haar kon verleiden zich over te geven aan hem - een man die ze niet eens durfde te vertrouwen.
Prins Christian Hawksblood herinnerde zich de beeldschone vrouw die hij in een van zijn visioenen had gezien nog goed. Het lot had bepaald dat Brianna van Bedford de zijne werd. Maar eerst moest hij afrekenen met zijn jaloerse broer. Pas daarna kon en wilde hij luisteren naar zijn hart.


Nummer CL 55
Schrijver Emily Bradshaw
Titel Zoete wraak
Oorspronkelijke titel Midnight dancer
Korte omschrijving

In het schemerige licht van de Lady Luck Saloon danste Magdalena Montoya de opzwepende flamenco voor de geheimzinnige vreemdeling tussen het publiek. Na haar optreden verzocht hij haar aan zijn tafel plaats te nemen. De arrogante Engelsman, lord Christopher Talbot, deelde haar mee dat ze de afstammelinge was van een voorname Spaanse familie én erfgename van een gigantisch stuk land. Hij beloofde haar te zullen helpen het land op te eisen, maar dan moest ze eerst een echte dame worden, opdat ze als de geloofwaardige laatste telg van de aristocratische Spaanse familie gepresenteerd kon worden. Hij verzweeg echter dat ze in ruil daarvoor met hem moest trouwen.
Evenmin vertelde hij haar dat zijn eigen broer het verlaten land in bezit had genomen, het tijdens een spelletje poker weer had verloren en zich vervolgens van het leven had beroofd. Christopher Talbot wilde de dood van zijn broer wreken. Magdalena Montoya was zijn zoete wraak. Als haar echtgenoot kon hij haar land gebruiken om vee te fokken en met de opbrengst ervan de financiële nood van zijn familie in Engeland ledigen. Hij had Maggie dus nodig. Maar hij had er niet op gerekend dat de onafhankelijke Amerikaanse deugniet die met stijl en verve de elite van Londen op zijn kop zou zetten, zijn ontembare verlangen zou wekken.


Nummer CL 54
Schrijver Joanna McGauran
Titel Een eerlijke strijd
Oorspronkelijke titel A love so fierce
Korte omschrijving

De mooie Brielle Le Fontin haatte de Engelsman die oorlog voerde met Frankrijk terwijl haar geliefde land leed onder de gevolgen van de zwarte dood. Omdat ze was gedwongen tot een gearrangeerd huwelijk met Adam Dunbarton, de sterkste krijger van de vijand, weigerde de Franse edelvrouw haar ruige, sterke en ongemanierde bruidegom in haar bed.
De trotse Dunbarton was woedend op de minachting van zijn kleine bruid - en haar schoonheid zette hem in vuur en vlam. Terwijl ze aan zijn zij van de verlaten Franse kust naar het Engelse hof van de koning reisde, zag Brielle een kant van haar nieuwe echtgenoot die ze nog niet kende... en schrok van de warmte die hij verborg achter zijn strijdlustige uiterlijk. Toen de gloed van een ontluikende liefde hun koppige harten verzachtte, gaven Adam en Brielle zich over aan de zoete hartstocht... en Brielle werd meegesleurd door de wervelwind van een sterke passie die steeds hoger oplaaide.


Nummer CL 53
Schrijver Rexanne Becnel
Titel Vredesduif
Oorspronkelijke titel A dove at midnight
Korte omschrijving

Geboren in een wereld van wreedheid en verdriet, verborg Joanna Preston haar kuisheid en schoonheid tussen geheiligde muren. Ze had gezworen nooit van iemand te houden en nooit ofte nimmer te trouwen. Ze had nooit durven dromen dat een edele ridder haar op zekere dag zou ontvoeren - uit wraak en verlangen - en haar haar vrijheid zou ontnemen.
Uit wraak op een koninklijke vijand was Sir Rylan Kempe, kasteelheer van Bleacston, op zoek gegaan naar lady Joanna, erfgename van Oxwich Castle, en de enige vrouw die zijn ambities waar kon maken. Hij trof haar aan in een klooster - een maagdelijke verleidster, die het vuur van een zondige passie hoog oprakelde, maar hem telkens verontwaardigd afwees. En toen ze door de verradelijke koning aan elkaar werden uitgehuwelijkt, verpandde Rylan zijn hart aan het meisje dat bijna non was geworden en niets minder eiste dan haar onvoorwaardelijke vrijheid.


Nummer CL 52
Schrijver Penelope Williamson
Titel Wild verlangen
Oorspronkelijke titel A wild yearning
Korte omschrijving

Omdat Delia McQuaid dolgraag haar scheldende, handtastelijke vader en haar armoedige bestaan wilde ontvluchten en een respectabel leven wilde leiden, reageerde ze op een huwelijksadvertentie. Maar toen ze zich daarvoor meldde bij dokter Ty Savitch bekende de ruige, knappe arts dat hij die advertentie had laten plaatsen voor een buurman, een weduwnaar met twee kinderen. Zodra ze de mooie dokter zag, wist ze dat ze hem overal wilde volgen - zelfs naar de wildernis van Maine, als bruid op bestelling voor een andere man.
Opgevoed door Indianen en opgeleid in het buitenland, was dokter Ty Savitch in beide werelden een buitenstaander. Hij wilde terug naar het enige thuis dat hij kende - de kleine gemeenschap in Maine waar hij de beeldschone Delia McQuaid mee naartoe nam. Roekeloos gaf hij zich over aan zijn passies, zonder acht te slaan op de stem van zijn hart - totdat hij haar afleverde bij haar aanstaande bruidegom en haar daarna probeerde te heroveren om hem te leren hoe groot de genezende kracht van de liefde was.


Nummer CL 51
Schrijver Mallory Burgess
Titel Godin van de zee
Oorspronkelijke titel Beloved knight
Korte omschrijving

Hij was een Franse ridder, een uitmuntend krijgsman, maar door de banvloek van de paus moest hij vluchten.
Zij was een in een klooster opgevoede Engelse schoonheid, die zich niet tot een huwelijk wilde laten dwingen. Het was haar lot zijn leven te redden en dat van haarzelf te riskeren voor een gevaarlijke hartstocht. Door omstandigheden ontmoetten ze elkaar weer in de overdreven luxe aan het hof van Koning Edward.
Van Devons stormachtige kust tot aan de schitterende Londense paleizen en de bloederige slagvelden in Schotland, vochten Michel Faurer en Madeleine de Courtenay tegen gevaar en verlangen. Hoewel hun liefde onmogelijk leek, hield hun verboden hartstocht hen aan elkaar gekluisterd.
Nummer CL 50
Schrijver Colleen Faulkner
Titel Liefde voor een bastaard
Oorspronkelijke titel Forever his
Korte omschrijving

Zijn moeder was een Indiaanse, zijn vader een Franse kolonist. Zijn naam was Harrison DeNay, halfbloed Indiaan; opgegroeid op het landgoed Tidewater. Op zijn zeventiende verleidde hij zijn buurmeisje Leah Tanner. Gedreven door hun hartstochtelijke verliefdheid en de ruige natuur bedreven zij de liefde en spraken af op een goede dag met elkaar te trouwen. Het noodlot dreef hen echter wreed uit elkaar.
Acht jaar later, ten tijde van de Amerikaanse burgeroorlog, waarin Indinanenstammen tegen elkaar werden opgestookt, had zij Harrison weer nodig. Haar zoontje William was ontvoerd en niemand anders dan een Shawnee-Indiaan kon haar veilig door de wildernis voeren. Haar keus viel op haar jeugdliefde. Samen trokken ze over woeste gebergten en door donkere bossen, geteisterd door ijskoude sneeuwstormen en belaagd door wrede Indianen en verwilderde deserteurs. In elkaars ogen bespeurden ze opnieuw de onweerstaanbare begeerte uit hun jeugdjaren. Maar Leah was inmiddels getrouwd en Harrison had de beschaving ingeruild voor een woest Indinanenbestaan.
Het enige doel van haar gevaarlijke reis was het vinden van haar ontvoerde zoontje, maar gaandeweg smolt haar hart en gaf ze zich volledig over aan het harde lichaam van de ruige halfbloed. Met een nieuw doel voor ogen.


Nummer CL 49
Schrijver Veronica Blake
Titel Verloren liefde
Oorspronkelijke titel Yukon love song
Korte omschrijving

Als dochter van de meest beruchte vrouw van San Francisco, wilde de verrukkelijke Dominique Laval het liefst een gerespecteerde vrouw zijn. Daarom had ze gereageerd op een huwelijksadvertentie en was ze op weg naar de snel groeiende stand Dawson City in de afgelegen staat Yukon. De rivierboot waarop ze reisde, werd echter overvallen door een hevige storm. Toen was de ravezwarte schoonheid overgeleverd aan de genade van de verleidelijke kapitein Cole Hawkins. Hij was groot, gespierd en ongelooflijk aantrekkelijk. Toen hij Dominique meenam naar een nog niet in kaart gebracht gebied, ontwaakte haar begeerte die haar meesleepte in een maalstroom van onverwachte hartstocht.
Het was al erg genoeg om een aantal ondankbare goudzoekers over de onvoorspelbare rivier de Yukon te vervoeren, maar nu was Cole in de ijzige wildernis van Alaska gestrand zonder zelfs maar een kaart of een kompas! Zijn enige troost was de betoverende passagiere met de blauwe ogen die hem bijna zijn bittere verleden deed vergeten. Hoewel hij had gezworen dat hij eens de zeeën weer zou bevaren, was hij volkomen tevreden in de armen van Dominique. Samen lagen ze in de schaduw van de besneeuwde bergen en gaven zich over aan de ontvlammende hartstocht die hen verwarmde tijdens de koude poolnacht.


Nummer CL 48
Schrijver Andrea Parnell
Titel Blonde sirene
Oorspronkelijke titel My only desire
Korte omschrijving

Sunny Harlowe was van binnen totaal verscheurd. Ze besloot haar oude leventje vaarwel te zeggen en te gaan werken voor detectivebureau Pinkerton. Al snel werd ze de bekendste premiejager van het Wilde Westen - een verleidelijke, behendige schoonheid met wie niet te spotten viel. En dat ontdekte ook Price Ramsey, een knappe voortvluchtige met een vlotte babbel. Het maakte Sunny niet uit dat hij de knapste misdadiger van het westen was. Haar opdracht was deze man op te sporen en uit te leveren... levend of dood.
Price Ramsey had altijd een zwak gehad voor de andere sekse... tot Sunny Harlowe hem in de val liet lopen. Deze aantrekkelijke vrouw, die nergens bang voor was en schoot als de beste, vernederde hem en nam hem gevangen. Price ontdekte dat Sunny een mysterieus dubbelleven leidde. Hun afkeer van alkaar veranderde in stormachtige hartstocht, maar die leek nergens toe te leiden. Sunny moest Price uitleveren en haar beloning incasseren, en Price wilde zo snel mogelijk ontsnappen.


Nummer CL 47
Schrijver Diane Gates Robinson
Titel De schurk en de onschuld
Oorspronkelijke titel The rogue and the lily
Korte omschrijving

In het duister van haar bedompte gevangeniscel biggelden de tranen over de fluweelzachte wangen van Caresse de Villier. Om redenen die haar niet bekend waren, was de mooie aristocratische Francaise gevangen gezet en gebrandmerkt met de beschamende 'scharlakenrode lelie'. Plotseling was echter de zware, ijzeren deur van haar cel opengegaan en stond er een lange, gemaskerde vreemdeling voor haar. Terwijl zijn donkere, doordringende ogen haar gezicht bestudeerden, voelde Caresse angst, maar ook begeerte. Verleider of redder, zijn strelingen riepen een sterk verlangen op dat hen spoedig zou samenbrengen in een gevaarlijke, maar bijzonder hartstochtelijke omhelzing.
Lucien St. Amant was maar om één reden naar Frankrijk gereisd: wraak.
In plaats daarvan raakte de plantagebezitter uit Louisiana gefascineerd door een Francaise wier oogverblindende schoonheid een hevig verlangen in hem opwekte, omdat ze als twee druppels water op zijn gestorven vrouw leek. Lucien deed Caresse de Villier een aanbod dat ze niet kon weigeren: vrijheid in ruil voor haar hand. Maar tijdens de zwoele nachten in het warme Nouvelle Orleans was het Caresse die hem betoverde en hem liet proeven van een wilde, hartstochtelijke liefde die hen allebei kon vernietigen of hun harten voor eeuwig kon laten versmelten.


Nummer CL 46 *
Schrijver Jane Kidder
Titel Gevangen in hartstocht
Oorspronkelijke titel Passion's captive
Korte omschrijving

Claire Boudreau uit Savannah zou alles doen voor het zuiden, zelfs een gewonde soldaat van de Unie verplegen. Kapitein Suart Wellesley had informatie die de Confederatie nodig had, en wie kon zijn geheimen beter stelen dan zijn reddende engel?
Maar hoe sterker Claires knappe patiënt werd, des te moeilijker ze hem kon weerstaan. Zijn verzengende blauwe blik wekte een groot verlangen in haar op en zijn sterke, gespierde lichaam deed haar huiveren van hartstocht.
Alle Wellesleys hadden met onverschrokken vijanden te maken gehad, maar deze aantrekkelijke, kastanjebruine schoonheid was Stuarts grootste uitdaging!
Hoewel er duidelijk meer aan de hand was met de sensuele feeks dan hij kon zien, zwoer hij dat Claire spoedig de zijne zou worden - en alleen de zijne. Want in de paar uur die ze samen hadden doorgebracht, had hij een ongekende extase beleefd. Het enige wat Stuart daarna nog wilde, was haar voorgoed in zijn armen houden.


Nummer CL 45
Schrijver Barbara Ankrum
Titel Voor altijd samen
Oorspronkelijke titel Renegade bride
Korte omschrijving

Mariah Parsons had altijd gedacht dat ze zou trouwen met de man die haar had gekust toen ze zestien was. Nu, vier jaar later, reisde ze naar het westen om met hem samen te kunnen zijn, maar op de kade van Fort Benton bleek een heel andere man haar op te wachten. De ruige premiejager behandelde haar niet bepaald zachtzinnig maar bracht haar pas echt in verwarring toen hij haar hartstochtelijk kuste. Als ze in Virginia City arriveerde, zou ze heel wat uit te leggen hebben, maar voor het zover was zou ze weten wat Creed Devereaux onder liefdesspel verstond.
Creed Devereaux nam een voorgevoel altijd serieus, en deze keer voelde hij dat de vrouw die hij van de boot haalde zijn leven zou veranderen. Zodra hij haar fraaie figuurtje en weelderige, roodblonde haar zag, wist hij dat hij haar niet bij een andere man kon afleveren, ook al was die man zijn beste vriend. Hij wilde dat ze van hem was! Tijdens de lange tocht naar het zuiden zou hij haar net zo lang het hof maken tot hij haar kon laten zien wat een premiejager onder hartstocht verstond.


Nummer CL 44
Schrijver Barbara Benedict
Titel Tijdloos verlangen
Oorspronkelijke titel A taste of heaven
Korte omschrijving

Familie-omstandigheden brachten Monica Ryan terug naar de grote plantage in Louisiana, waar ze was geboren en getogen. Toen ze over de statige oprijlaan liep, een totaal andere wereld dan New York met zijn wolkenkrabbers en drukke verkeer, kwamen alle oude herinneringen weer boven. Maar in de grote vertrekken van River's Edge wachtte haar een verradelijk lot. Onder beangstigende omstandigheden zou ze zich binden aan een man van wie ze nooit zou kunnen houden. Een geheimzinnige ring met ineengestrengelde slangen zou haar plotseling terugvoeren in de tijd, in de armen van een verleidelijke vreemdeling met blauwe ogen, die haar dicht tegen zich aan drukte en haar bij een andere naam noemde.
Drew wist niet zeker of het een geluk of een ongeluk was dat de verdwenen, verdorven, maar onweerstaanbare Monique bij hem terugkeerde. Hoewel zijn hart was gebroken door haar weerzinwekkende verraad, kon hij zijn felle begeerte niet onderdrukken haar weer in zijn armen te nemen en nog eens vurig en hartstochtelijk bezit van haar te nemen. Maar hij kon niet vermoeden dat de vrouw die hij zijn echtgenote noemde niet zijn vrouw was, maar een donkerogige schoonheid uit een andere wereld, wier gevaarlijke geheimen tot hun beider ondergang konden leiden. Hij wist alleen dat ze voor elkaar bestemd waren, in elkaars armen thuishoorden, om de verrukkingen te proeven van hun tijdloze liefde.


Nummer CL 43
Schrijver Amy J. Fetzer
Titel Tussen verleden en toekomst
Oorspronkelijke titel My timeswept heart
Korte omschrijving

De op straat opgegroeide en voor de Olympische Spelen getrainde turnster Tess Renfrew werd in het nauw gedreven. Een bende boeven achtervolgde haar en ze moest kiezen tussen een kogel of de verdrinkingsdood. Ze sprong over de reling van een cruiseschip dat op weg was naar de Bahama's ... en kwam terecht in een muur van mist. Nadat ze door een dolfijn in veiligheid was gebracht, werd ze wakker in de armen van een knappe achttiende-eeuwse piraat.
Kapitein Dane Blackwell vond de vrouw die hij uit zee had gered intrigerend. Haar onafhankelijkheid, moed en sensualiteit zetten hem in vuur en vlam. Ze zou hem begeleiden op zijn tocht die bedoeld was om wraak te nemen en de schat terug te halen die hem toebehoorde. Alhoewel deze verleidster afkomstig was uit een plaats die hij nooit zou kunnen zien, zou hij er zelfs zijn leven voor wagen om haar altijd bij zich te kunnen houden. Ze zouden het verleden, de toekomst en de tijd tarten!


Nummer CL 42
Schrijver Georgina Gentry
Titel Onmogelijke verbintenis
Oorspronkelijke titel Sioux slave
Korte omschrijving

Toen Kimimila op haar trouwdag weduwe werd, zwoer ze dat ze wraak zou nemen op de blauwjassen die haar echtgenoot hadden vermoord. Dus toen de wijze mannen van haar dorp het lot van hun blonde gevangene in haar handen legden, greep de mooie Siouxmaagd die kans met beide handen aan.
Toen ze echter in de hemelsblauwe ogen van haar gevangene keek, kon ze zich onmogelijk op hem wreken. Wat ze voor hem voelde was geen haat, maar het verlangen van een vrouw naar een man die haar hart en ziel had gestolen. Hoewel hij haar vijand had moeten zijn, werd hij al snel haar minnaar. Toen de hitte van hun begeerte de koude nachten op de prairie verwarmde, vond Kimimila haar bestemming in de armen van haar witte krijger.


Nummer CL 41
Schrijver Joyce Adams
Titel Gezworen vijanden
Oorspronkelijke titel Rebel mine
Korte omschrijving

Nadat haar tweelingbroer door een kogel van het leger van de Unie was gedood, riskeerde de goudblonde Brianna Devland keer op keer haar leven voor de zaak van de rebellen. Ze had gezworen zich op alle noorderlingen te wreken. Toen ontmoette ze majoor Trevor Caldwell. Met één adembenemende kus wekte de gehate Yankee bij haar een verlangen waarvan ze het bestaan nooir had vermoed. Ze wist dat ze zich tegen hem moest verzetten, want hij was haar gezworen vijand. Maar dat was voordat een grillige wending van het lot haar tot de zijne maakte... voordat de koppige zuidelijke spionne ten prooi viel aan haar verradelijke verlangen naar de man met wie ze voorgoed verbonden was... naar lichaam en ziel!
Ze loog en bedroog en toch begeerde hij haar. Het was zijn plicht de geheimzinnige informante uit te leveren, maar Trevor wist dat hij deze blonde kattekop, die hem in vuur en vlam zette, nooit naar de gevangenis kon sturen. Daarom liet hij haar kiezen: met hem trouwen of aan de galg eindigen. Maar zelfs terwijl hij haar met uitbundig liefdesspel aan zich bond, wist hij dat hij haar nooit volledig zou kunnen bezitten. Telkens weer ontglipte ze hem. Hij snakte ernaar zijn rebel voorgoed in zijn armen te kunnen houden.


Nummer CL 40
Schrijver Teresa Howard
Titel Witte roos
Oorspronkelijke titel Confederate Vixen
Korte omschrijving

Als spion van president Jefferson Davis kon de pittige patriot Kinsey Blake vechten voor haar geliefde land en... wraak nemen op de moordenaar van haar echtgenoot. Als de man die ze van de moord verdacht, majoor Chapman Turner, maar niet zo knap en charmant was.
Zodra Kinsey de viriele federale officier zag, verdween haar wraaklust en maakte plaats voor een passie die haar ziel verschroeide en haar hart verdeelde.
Chap had al meer bloed gezien dan hem lief was, en de oorlog was nog lang niet voorbij. Hij wilde ontsnappen aan de chaos en zinloze vernietiging, en de beeldschone, groenogige Kinsey leek hem een veilige haven te bieden. Ofschoon hij sterk het vermoeden had dat ze gevaarlijk geheimen met zich meedroeg, verdreef haar vurige passie alle twijfels. Het enige wat Chap wilde, was deze onbesuisde schoonheid eindeloze nachten vol extase in zijn armen houden. Twee geliefden, voor altijd verenigd in een verbond dat geen verschil kende tussen noord en zuid, en dat geen mensen gevangen nam.


Nummer CL 39
Schrijver Paige Brantley
Titel Blauw bloed
Oorspronkelijke titel Carnival of love
Korte omschrijving

Tess Shaw, de mooie kleindochter van een rijke molenaar, was vooral druk met het hoeden van ganzen en leidde een rustig, voorspelbaar leventje. Het was nogal een schok voor haar toen ze een dode soldaat in het hoge gras zag liggen. Ze wilde wegrennen, maar merkte al snel dat hij nog leefde. Hij nam Tess in zijn sterke armen en legde haar het zwijgen op met een kus.
Onverwachte en bizarre gebeurtenissen bepaalden vanaf dat moment het leven van Tess. De ontmoeting met de soldaat vormde het begin van een avontuur dat zelfs haar stoutste dromen overtrof. De knappe edelman bleek namelijk een belangrijke boodschap voor de koning te hebben en moest proberen zo snel mogelijk in Londen te komen. Met de knappe en moedige Tess aan zijn zijde probeerde hij zijn missie te volbrengen. Onderweg sloten ze zich aan bij een rondtrekkend circus en dat werd hun dekmantel, maar de vijanden stonden klaar om de fatale slag toe te brengen.


Nummer CL 38
Schrijver Heather Graham
Titel Koning der wolven
Oorspronkelijke titel Lord of the wolves
Korte omschrijving

Met haar opvallende paarsblauwe ogen, ravezwarte lokken en ivoorkleurige huis, was Melisande een felbegeerde Franse gravin. Maar de jonge, brutale meid die zich in het strijdgewoel begaf om de bewoners van haar kasteel te verdedigen, behoorde toe aan de krijger die haar leven redde. Hij trouwde met haar en verdween vervolgens voor jaren. En nu keerde Conar MacAuliffe terug om zijn bruid op te eisen. Melisande was inmiddels opgegroeid tot een adembenemende schoonheid, vastberaden om voor haar vrijheid te vechten. Maar de trotse schoonheid die voor niemand bang was, werd ineens bang voor zichzelf... en voor de hartstochtelijke omhelzing van haar man, die zwoer haar nooit te zullen laten gaan.
Koning der Wolven, een legendarische krijger, wiens grootste uitdaging die vrouw was die voorbestemd was de zijne te worden. In de vurige gravin Melisande zou hij hemel en hel vinden. Maar zelfs toen hij vocht om haar hart te veroveren, durfde hij niet aan zijn eigen gevoelens toe te geven.
Er zou een gemeenschappelijke vijand voor nodig zijn, een beetje vertrouwen en een verenigd front om beider ogen te openen voor een liefde die hun leven voor altijd zou veranderen.


Nummer CL 37
Schrijver Kat Martin
Titel Creools vuur
Oorspronkelijke titel Creole fires
Korte omschrijving

De hete zon van Louisiana brandde op Nicole St. Claire toen het lot meedogenloos toesloeg. De eens rijke, flirtende schoonheid stond op het veilingblok om als slavin te worden verkocht. In haar vermomming als jong meisje was er niets van haar sensuele figuur en lange, koperkleurige haar te zien. Ze zag eruit als een verwaarloosd weeskind en beefde als een rietje toen ze de hoogste bieder herkende - het idool uit haar jeugddromen, de eigenaar van de Belle Chêne plantage.
Alexandre du Villier kocht het meisje uit medelijden, maar haar blauwgroene ogen raakten zijn ziel en haar lichaam deed zijn bloed sneller stromen. Ze zou een perfecte maîtresse zijn en zijn gedachten afleiden van het gearrangeerde huwelijk met de koele, ongenaakbare Clarissa Endicott. Ofschoon Nicki zijn slavin was en hij met haar kon doen wat hij wilde, was hij van plan haar hart te stelen.
Onder de Creoolse maan groeide hun hartstocht tot ongekende hoogten, waarover geen van beiden nog enige controle had. Maar de keus tussen zonde en vrijheid was moeilijk.


Nummer CL 36
Schrijver Penelope Williamson
Titel Onder een blauwe maan
Oorspronkelijke titel Once in a blue moon
Korte omschrijving

Degenen die hen kenden, spraken geschokt en op gedempte toon over de beruchte mannelijke Trelawny's. Voor de roodharige Jessalyn Letty, het wilde kind van de stormachtige kust van Cornwall, was McCady Trelawny de fascinerendste man die ze ooit had ontmoet. Maar weinigen waren op de hoogte van de droom die McCady in het geheim koesterde - een droom met het doel de wereld te veranderen. Jessalyn wist het en deelde zijn passie. Alleen zij geloofde in zijn miraculeuze visie... en in de liefde die hij wekte in haar verlangende hart.
Donkere, verterende vuren dreven McCady ver van zijn bezoedelde verleden - en van het betoverende meisje dat zijn hartstocht had doen oplaaien. Maar toen hij terugkeerde, was het lachende meisje op haar blote voeten er niet meer: ze was een vrouw geworden... een moedige schoonheid die hem zou dwingen te kiezen tussen hartstocht en trots, eer en haat. Alleen Jessalyns vertrouwen kon hem verlossen - en zijn gehavende hart veroveren met een tederheid die hij nooit had gekend.


Nummer CL 35
Schrijver Connie Rinehold
Titel Levende legende
Oorspronkelijke titel More than just a night
Korte omschrijving

Terwijl de territoria van Colorado en New Mexico werden geteisterd door de oorlog, saboteerden de spionnen van de Geconfedereerden de ranch van Cameo Fielding en haar vader. Wie was Zach McAllister, de mysterieuze vreemdeling, wiens ogen de kleur van de schemering hadden? Welke plannen had hij voor de maagdelijke Cameo in petto? De hartstocht laaide hoog op tussen hen... en toen was hij weg.
Het bericht dat hij op het slagveld was gesneuveld, verbijsterde haar. Maar als Zach dood was, wie was dan de nieuwe voorman? Zijn uiterlijk en gedrag waren anders, maar ook hij had ogen die haar aan de schemering deden denken.
Alleen door een eeuwenoud mysterie te ontrafelen en het spoor te volgen naar de bron, slaagde Cameo erin de man achter de leugens te ontdekken en de eeuwige liefde te vinden.


Nummer CL 34
Schrijver Nan Ryan
Titel In de sterren geschreven
Oorspronkelijke titel Written in the stars
Korte omschrijving

De rusteloze Diane Buchannan besloot haar leventje vol glitter en glamour vaarwel te zeggen om haar grootouders te helpen. Hun wild-westshow trok namelijk steeds minder toeschouwers en financieel stonden de zaken er niet best voor. Haar spectaculaire optreden op de rug van een wild paard zorgde meteen voor uitverkochte voorstellingen, maar Diane was niet de enige nieuwe aanwinst van de show.
De 'Roodhuid van de Rockies', een wilde Indiaan die was gevangen in de bergen, bracht het publiek in extase met zijn gespierde lichaam, zijn woeste uiterlijk en zijn vuurspuwende ogen. De knappe Diane was volkomen gebiologeerd door deze gekooide wildeman en bevrijdde hem, maar werd door hem meegenomen de Rocky Mountains in. De zwijgzame, wilde Indiaan was uit op wraak en gebruikte haar als lokaas. Diane betoverde haar ontvoerder met haar schoonheid en terwijl hij haar meenam naar een land van gouden dagen en zilveren nachten, en langzaam maar zeker de geheimen van zijn ware identiteit onthulde, raakte de 'wildeman' verstrikt in een liefde die in de sterren stond geschreven.


Nummer CL 33
Schrijver Jessica Douglass
Titel Onbekend verlangen
Oorspronkelijke titel Wish me a rainbow
Korte omschrijving

De onstuimige, jongensachtige Amelia O'Rourke groeide op in Texas op de ranch van haar vader. Met haar vuurrode haar en jongensachtige kleding deed ze niet onder voor de cowboys. Maar langzaam voltrok zich een verandering in Amelia en werd ze zich bewust van een onbekend verlangen.
Langzaam kreeg de vriendschap die ze voor haar jeugdvriend Matt Grayson koesterde een andere dimensie. Als ze in zijn donkerblauwe ogen keek, kon Ammie niet langer ontkennen dat ze naar hem verlangde. Maar voordat ze de ruige cowboy over haar gevoelens kon vertellen, moest Ammie met lede ogen aanzien hoe een ander Matt Grayson het hoofd op hol bracht.
Lynette Simmons was een oogverblindende schoonheid met een mysterieus verleden. Ammie was getuige van de manier waarop Lynette inspeelde op het tragische verleden van Matt en hoe ze hem met het grootste gemak om haar vinger wond. Ammie wist dat haar kans op een gelukkige toekomst met Matt voor altijd verkeken zou zijn... tenzij ze haar trots opzij zette en zich liet leiden door de ongelooflijke kracht van haar hartstocht.


Nummer CL 32
Schrijver Karen Robards
Titel Reddende engel
Oorspronkelijke titel Nobody's angel
Korte omschrijving

In de kolonie Carolina werd Susannah Redmond, de niet bijzonder aantrekkelijke oudste dochter van de dominee, bewonderd door de gemeenschap. Haar kennis van geneeskrachtige kruiden maakte van haar een reddende engel, haar vastberadenheid hield de boerderij gaande, en met haar sterke wil kreeg ze wat ze wilde.
Ian Connely, de markies van Derne, was verraden, gebrandmerkt als misdadiger en geranseld. Nog altijd even onverzettelijk werd hij veroordeeld tot slavenarbeid en verscheept naar de kolonieën, waar een bazige, preutse vrouw hem kocht! Als enige zag hij haar sterke karakter, de gouden glans in haar bruine haar, en in haar ogen het vuur van langdurig onderdrukte begeerte.
Susannah was weliswaar de eigenaar van die magnifieke, knappe bandiet, maar alleen zijn hartstocht kon haar gekluisterde, eenzame hart bevrijden. Van het pioniersgebied in het zuiden tot de Londense adel, of de hel, zou ze hem aanbidden met haar lichaam en hem liefhebben met haar ziel.


Nummer CL 31
Schrijver Rexanne Becnel
Titel Dief van mijn hart
Oorspronkelijke titel Thief of my heart
Korte omschrijving

De mooie Lacie Montgomery stond op de veranda en zag het donkere silhouet van een ruiter op een enorme zwarte hengst. Lacie huiverde onwillekeurig. Haar geheim moest bewaard worden als ze de meisjesschool Parrow Hill wilde behouden ter ere van Fredericks nagedachtenis. Alles hing van haar af.
Maar de arrogante schurk die afsteeg leek met zijn brutale, groene ogen dwars door haar heen te kijken. De knappe, buitenechtelijke zoon van de Kimbell-dynastie, Dillon Lockwood, was naar Louisiana gegaan om een uitdaging aan te nemen en een belofte in vervulling te laten gaan: hij wilde het familiefortuin terugwinnen van deze verleidelijke, derderangs toneelspeelster - en haar voor zichzelf winnen... haar verleiden en ontdoen van alle leugens en haar leren dat er in de armen van je geliefde geen plaats is voor bedrog.


Nummer CL 30
Schrijver Meagan McKinney
Titel Als de dag wint van de nacht
Oorspronkelijke titel Till dawn tames the night
Korte omschrijving

Een veilig en respectabel Londens weeshuis was het enige thuis dat Aurora Dayne ooit gekend had. Ze was daar zelf opgegroeid, en gaf nu les aan andere verschoppelingen van de maatschappij. Totdat ze een mysterieuze brief kreeg. Ze kreeg werk aangeboden op een plantage in Jamaica. Ze besloot meteen de uitnodiging aan te nemen en de sprong over de oceaan te wagen, met als enige bezit het aandenken aan haar vader: een kleine gouden halsketting met hangertje, waar een vreemd rijmpje in gegraveerd stond.
Vashon werd gevreesd door mannen, maar aanbeden door vrouwen. Zijn ogen waren groen als smaragd. Zijn doel was de onschuldige, maar knappe Aurora te veroveren. Zij had immers de sleutel tot de oplossing van het raadsel dat hem zijn leven lang al bezig hield. Vashon was geobsedeerd door zijn pogingen de legendarische Steen van Aran in zijn bezit te krijgen en hield het meisje gevangen op een onbekend Caribisch eiland. Daar zou Aurora worstelen tegen haar eigen hartstocht, voorbestemd de draak te temmen die haar vuurtje had aangewakkerd.


Nummer CL 29
Schrijver Virginia Henley
Titel Het juweel van de koning
Oorspronkelijke titel The dragon and the juwel
Korte omschrijving

Met haar hemelsblauwe ogen en glanzende donkere haar was prinses Eleanor een betoverende schoonheid, die gemaakt was voor mannelijk genot. Nadat ze als kind was getrouwd en al heel jong weduwe was geworden, had ze gezworen nooit meer te trouwen... totdat Simon de Montfort Engeland binnenmarcheerde en zijn oog liet vallen op Eleanor, die de jongste zuster was van koning Henry, en het juweeltje van de koninklijke familie. Zelfs de dapperste mannen hadden ontzag voor de forse, vrijpostige, arrogante en onoverwinnelijke ridder, die in Eleanor een roekeloze hartstocht opwekte.
Ze noemden hem de Draak, maar de meest gevreesde en gevaarlijkste krijgsheer in het land had één zwakte. Eleanors schoonheid en onschuld hadden hem zo in vuur en vlam gezet, dat hij haar achtervolgde met een hartstocht die onvoorwaardelijke overgave eiste... een hartstocht die een schandaal zou veroorzaken en het koninkrijk zou schokken, die de bladzijden van de geschiedenisboeken met bloed en verraad zou besmeuren... en die de bladzijden van de geschiedenisboeken zou laten vertellen wat ware liefde was.


Nummer CL 28
Schrijver Joan Johnston
Titel Onzekere toekomst
Oorspronkelijke titel The barefoot bride
Korte omschrijving

Als weduwe van de kapitein van een walvisvaarder was ze vastbesloten haar koppige zoon tegen te houden die in zijn vaders voetsporen wilde treden. Daarom reageerde Molly Gallagher op een huwelijksadvertentie. Ze zou eerst met die man trouwen en hem dan pas vertellen dat ze twee kinderen had en nooit meer van een andere man zou kunnen houden.
Dat zou gelukt zijn als Seth Kendrick zijn eigen geheimen niet zou hebben gehad: een dochter die zich hevig tegen dit huwelijk verzette en een dubbelleven als dokter en boer, waarbij hij ook nog zijn buren tegen misdadigers probeerde te beschermen. In dit ongetemde land, waar de wet niet gehandhaafd werd, moesten twee opstandige gezinnen een geheel zien te vormen. Er zat voor Molly niets anders op dan deze knappe vreemdeling met zijn grijze ogen te vertrouwen. Hij was minstens zo koppig als zij en zijn kussen wekten een onverwacht verlangen in haar op. Misschien was hij de enige man ter wereld die Molly Gallaghers trotse, maar trouwe hart nog kon veroveren.


Nummer CL 27
Schrijver Emily Bradshaw
Titel Een nieuwe horizon
Oorspronkelijke titel Heart's journey
Korte omschrijving

De welgestelde en eigenzinnige Harriet Foster was een fanatieke volgelinge van Amelia Bloomer en vastberaden een feministisch pad van oost naar west te banen. Toen de wagencommandant weigerde twee alleen reizende dames uit Boston mee te nemen, namen Harriet en haar tante Lucille met tegenzin een gewapende man in dienst om hen tijdens de lange, zware reis over het uitgestrekte continent te vergezellen. Harriet was verbijsterd over Jake's voorliefde voor geweld... en raakte onder de indruk van zijn krachtige, gespierde verschijning. Haar uitbundige onafhankelijkheid wankelde voor het eerst van haar leven.
Jake Carradine werd achtervolgd door gewelddadige en bloederige dromen uit zijn verleden. Drank, vrouwen, wapens en poker verdoofden tijdelijk de pijn, tot hij Harriet Foster door de wildernis leidde. Jake was er niet zeker van of het haar onverzettelijke geest of haar betoverende groene ogen en neus vol sproeten waren die zijn ziel deden ontwaken. Maar wat hij wel wist, was dat zijn onstuimige dagen en nachten voorbij waren. Alleen moest hij de koppige Harriet er nog van overtuigen dat ze naar de stem van haar hart moest luisteren.


Nummer CL 26 *
Schrijver Heather Graham
Titel Een harde strijd
Oorspronkelijke titel And one wore gray
Korte omschrijving

De engelachtige schoonheid van Callie Michaelson met haar donkerrode haar en zilvergrijze ogen wekte de begeerte van de kolonel van de Confederatie, evenals haar moed en kracht zijn ziel raakten. Onoverwinnelijk op het slagveld liet Daniel Cameron zich betoveren door een vrouw die hem alleen maar hoefde te liefkozen om hem de verschrikkingen van de oorlog te laten vergeten... en hem ertoe bracht de omringende vijand te negeren om een verboden nacht in haar armen door te brengen.
Hij was bereid te sterven voor een zaak die Callie verafschuwde, maar die felblauwe ogen in dat door de oorlog getekende gezicht deden haar weerstand verdwijnen als sneeuw voor de zon. Temidden van de afschuwelijke burgeroorlog, die om het voortbestaan van haar geliefde Unie werd gevoerd, moest Callie als verliefde vrouw een verschrikkelijke keus maken.


Nummer CL 25
Schrijver Marsha Canham
Titel Schaduwen in de woestijn
Oorspronkelijke titel Under the desert moon
Korte omschrijving

Het was een kansloze onderneming... maar dat weerhield de mooie, energieke Aubrey Blue er niet van naar Santa Fe re reizen om wraak te nemen. In het verleden waren gruwelijke dingen gebeurd, die haar nog steeds kwelden. Vermomd als preutse schooljuffrouw hield ze meer verborgen dan alleen haar schoonheid. Niemand kon weten dat ze vastbesloten was haar doel te bereiken. Geen mens wist dat ze grote kwaliteiten als scherpschutter had, en een ijzeren wil om te overleven. Behalve die ene man.
Zijn verleden moest geheim blijven... totdat Christian McBride eindelijk gerechtigheid zou vinden. Jaren geleden was hij in de gevangenis terecht gekomen, terwijl hij onschuldig was. Samen met Sun Shadow, de stoïcijnse Indiaan, ging hij naar het westen. Hij wist dat zijn leven gevaar zou lopen, zeker toen zijn hart ten prooi dreigde te vallen aan de geheimzinnige vrouw met het gitzwarte haar.
Samen maakten ze per koets een barre tocht, dwars door de woestijn. Het werd een reis die, zoals later zou blijken, voor alle partijen ingrijpende gevolgen zou hebben.


Nummer CL 24 *
Schrijver Elaine Coffman
Titel Op zoek naar geluk
Oorspronkelijke titel For all the right reasons
Korte omschrijving

Katherine Simon woonde met haar zus op een boerderij in Texas. Ze hadden het niet breed. Het platteland werd afwisselend geteisterd door overstromingen en droogte. Aan de overkant van de beek woonden de broers Alex en Adrian Mackinnon. Ook zij hadden de grootste moeite het hoofd boven water te houden. Katherine was al heel lang verliefd op Alex. Hij was verreweg de leukste van de twee broers, vond ze. Maar dat vond haar zus Karin ook!
Katherine voelde zich steeds ongelukkiger. Het was duidelijk dat Alex verliefd was op haar zus, en niet op haar. Daar leek verandering in te komen toen Alex en zijn tweelingbroer besloten de steeds nijpender wordende armoede te ontvluchten. Ze gingen naar Californië om goud te zoeken en rijk te worden. Maar toen Katherine de raadselachtige brief van Alex had gelezen, wist ze niet wat ze moest doen. Hield Alex nu ineens van háár, en moest ze hem achterna reizen, of was hij de grootste leugenaar van het westelijk halfrond?


Nummer CL 23 *
Schrijver Heather Graham
Titel Tussen twee vuren
Oorspronkelijke titel One wore blue
Korte omschrijving

In 1861 stond Amerika op het randje van een burgeroorlog. De zuidelijke staten wilden zich afscheiden en onafhankelijk worden. De staat Virginia twijfelde nog. Zo ook de onafscheidelijke broers Jesse en Daniel Cameron. Moesten ze partij kiezen voor het zuiden, net als bijna al hun vrienden en familieleden, of moesten ze samen met de noordelijke staten strijden tegen de onmenselijke slavernijpraktijken?
Voor de knappe Kiernan Mackay was het zo klaar als een klontje. Zij stond onvoorwaardelijk aan de kant van de 'rebellen', net als haar toekomstige echtgenoot Anthony Miller. Maar ook Kiernan moest een belangrijke beslissing nemen. Want de knappe, rauwe en onweerstaanbare kapitein te paard Jesse Cameron dreigde haar hart te stelen.
De oorlog zette alles op zijn kop. Families werden in tweeën gescheurd en geliefden moesten afscheid nemen. En terwijl overal werd geschoten, leek ook de liefde tussen Jesse en Kiernan onder vuur te worden genomen. De oorlog ging zijn tol eisen en momenten van ongekend geluk werden afgewisseld met dramatische gebeurtenissen.


Nummer CL 22
Schrijver Meagan McKinney
Titel De leeuw en het goud
Oorspronkelijke titel Lions and lace
Korte omschrijving

Het licht van de gaslamp scheen op het goudblonde haar van Alana van Alen. In weelde opgegroeid vormde ze samen met de rijke familie Astor en de 'Vierhonderd' de elite van New York, waarvan Alana als het pronkstuk werd beschouwd. Ze huiverde - en niet alleen van angst - toen ze de knappe, meedogenloze Trevor Sheridan ontmoette. Hij had haar het familiefortuin afgenomen en dreigde bovendien het schandelijke familiegeheim bekend te maken. Tenzij ze op zijn waanzinnige voorstel in zou gaan en voor zijn chantage zou zwichten.
Trevor Sheridan was in Ierland geboren, maar in Amerika opgegroeid. Omdat hij snel leerde hoe hij grenzeloos rijk kon worden en alle vrouwen kon krijgen die hij begeerde, kreeg hij de bijnaam 'het Roofdier'. Als expert in machtsspelletjes lukte het hem uit wraak de machtigste aristocratische families ten val te brengen. Het kostte hem dan ook niet veel moeite ook de mooie Alana te ruïneren. Maar het was nooit zijn bedoeling geweest haar te begeren.


Nummer CL 21
Schrijver Nan Ryan
Titel Het gouden koninkrijk
Oorspronkelijke titel The legend of love
Korte omschrijving

In de verzengende hitte van New Mexico's wildernis kwamen ze elkaar weer tegen. Eens hadden ze samen de dood onder ogen gezien. Toen had zij zich met roekeloos vertrouwen aan die tedere vreemdeling gegeven, om aan het eind van haar leven in zijn armen nog een paar momenten van geluk te beleven. Maar het lot had hen gespaard - van elkaar gescheiden - en haar naar het oosten gezonden, waar ze in New York een nieuw leven was begonnen... hij was naar het verre westen vertrokken.
Hij had die nacht met de kleine verleidster met het donkerrode haar en ivoorkleurige huid nooit kunnen vergeten. Nu moest hij de prachtige Elizabeth Curtin en haar gezelschap door de gevaarlijke wildernis loodsen, op zoek naar haar vermiste echtgenoot en een legendarische goudschat. Ze was niet langer een mooie herinnering, maar in levende lijve bij hem en overgeleverd aan zijn genade. Ze was een begeerlijke prooi, hij zou zelfs zijn leven op het spel zetten om haar te veroveren, ook al zwoer hij zichzelf nooit van haar te zullen houden.


Nummer CL 20
Schrijver Penelope Williamson
Titel Het visioen
Oorspronkelijke titel Keeper of the dream
Korte omschrijving

Omdat ze gezegend was met helderziende gaven, zag Aranna het visioen in de gouden kom: een ridder met grijze ogen wiens zwaard op het punt stond haar hart te doorboren. Ze trilde, maar niet van angst, maar van een onstuimig verlangen dat haar overspoelde.
Op de verraderlijke grens van Wales reed Raine, de Zwarte Draak, naar kasteel Rhuddlan en zijn kasteelvrouwe. Als onwettige zoon van een Normandische edelman was zijn verleden getekend door ontkenning en wantrouwen, en lag zijn toekomst in de verovering van een leengoed... en de liefde van een vrouw.
Toen de strijdhoorn schalde, zag Arianna haar droombeeld gestalte krijgen. Raine, de vijand die haar bloed deed koken van verlangen; Raine, de minnaar die ze moest temmen en daarna, omdat oude haatgevoelens hun leven bedreigden, moest koesteren... of verraden.


Nummer CL 19
Schrijver Rexanne Becnel
Titel Een eed van trouw
Oorspronkelijke titel The Rose of Blacksword
Korte omschrijving

Met haar fonkelende, goudgroene ogen en glanzende, donkerrode haar kon de mooie, engelachtige Lady Rosalynde van Stanwood een man tot roekeloze daden brengen. En niemand was zo roekeloos, brutaal en gevaarlijk verleidelijk als de ter dood veroordeelde misdadiger die Blacksword werd genoemd. Om veilig door hem naar haar voorvaderlijk kasteel begeleid te worden, kon Rosalynde niets anders doen dan met deze bruut trouwen. Het kwam niet bij haar op dat dit schijnhuwelijk weleens onbetamelijke verlangens bij haar zou kunnen wekken.
Het lot van zijn adellijke naam rustte op zijn brede schouders. Dodelijke wraakgevoelens beheersten zijn ziel. Als eigenaar van het begeerlijke zwarte zwaard zwoer Sir Aric van Wycliffe wraak te nemen op de man die hem had willen laten doden. Totdat zijn gedachten in beslag werden genomen door het betoverende meisje dat hem van de galg had gered. Na door middel van een oud gebruik met elkaar in de echt verbonden te zijn, eiste de onbeschaamde ridder de volledige overgave van zijn zoete Rose.
Maar terwijl wraak- en eergevoel in zijn hart om voorrang streden, viel hij voor de allerverleidelijkste veroveraar: een vurige, onweerstaanbare liefde.


Nummer CL 18
Schrijver Joanne Redd
Titel Vuurdans
Oorspronkelijke titel Dance with fire
Korte omschrijving

Fire Dancer was een Chickasaw in hart en nieren. Danzij haar blanke moeder had ze prachtige groene ogen, maar ze voelde zich een trotse Indiaan. Haar oom, het opperhoofd van haar stam, had haar diep gekwetst door haar als tolk - en als speelkameraadje - uit te lenen aan de officier met de rode jas. Diep beledigd nam ze zich voor om deze arrogante Engelsman nooit aan te raken, zijn gespierde lichaam nooit te strelen en nooit naar zijn omhelzing te verlangen.
Majoor Evan Trevor vond de Chickasaw prinses net zo adembenemend als de dichte bossen, de brede rivieren en de natuurlijke rijdom van dit wilde, onaangetaste gebied. Ze hadden hem verteld dat hij Fire Dancer kon beminnen wanneer hij maar wilde, maar toen hij haar zag, wilde hij meer dan alleen haar verrukkelijke lichaam. Hij was van plan met tedere kussen haar verlangen te wekken, zodat haar opstandige hart zich overgaf... tot zijn bestemming de hare werd.


Nummer CL 17 *
Schrijver Patricia Grasso
Titel Ierse roos
Oorspronkelijke titel Emerald echantment
Korte omschrijving

Kathryn Devereaux was de kwetsbare, jonge weduwe van een heetgebakerde, brute Ierse hoofdman. Om de toekomst van haar kinderen veilig te stellen, trouwde ze met Hugh O'Neill, de ambitieuze neef van haar overleden echtgenoot, die door hun huwelijk tot graaf zou worden benoemd. Als de gravin van Tyrone verborg Kathryn haar ware gevoelens voor haar innemende man. Ze vreesde dat Hugh haar nooit de tederheid zou kunnen geven die ze tijdens haar vorige huwelijk had moeten ontberen en waarnaar ze zo hevig verlangde.
Betoverd door de schoonheid van zijn fragiele bruid werd de woede van de graaf van Tyrone gewekt toen ze weigerde het bed met hem te delen. Hugh toonde Kathryn dat hij lief en teder kon zijn, maar zijn vrouw werd kort daarop door een wraakzuchtige bloedverwant ontvoerd. Met een gewaagde actie redde Hugh zijn lieftallige gravin uit de handen van de gemene, wellustige overweldiger. Maar het geheim van haar nachten als gijzelaarster achtervolgde Kathryn, en Hugh wist dat er maar één manier was om haar vertrouwen te herwinnen en haar hartstocht opnieuw aan te wakkeren.


Nummer CL 16
Schrijver Olga Bicos
Titel De witte tijgerin
Oorspronkelijke titel White tiger
Korte omschrijving

Ze draaide de prachtige luipaard de rug toe en staarde verrast in de groene ogen van de vreemdeling die het dier had gedood. De in Engeland geboren Nicole Marshall was scherpschutter en een weinig enthousiast lid van een jachtgezelschap dat op zoek was naar de legendarische witte tijgerin. In de stoutmoedige Holt Atley vond ze haar evenknie. In de schaduw van de Himalaya drong ze in het duistere oerwoud door om het geheim van haar verleden te ontsluieren... zonder zich bewust te zijn van het verraad dat haar op de voet volgde.
Tot ze haar bestemming vond in de armen van de man die gezworen had haar te zullen tegenhouden - de enige die door de muur van haar wantrouwen kon heenbreken, die het vuur van haar hartstocht durfde te trotseren, en haar wilde hart wist te temmen door haar vertrouwen te winnen.


Nummer CL 15
Schrijver Marsha Canham
Titel Verboden liefde
Oorspronkelijke titel To love again
Korte omschrijving

Terwijl dodelijke pijlen het mistige woud doorkliefden, ontvouwde zich een geschiedenis van wraak en hartstocht. Een vogelvrij-verklaarde, beter bekend als de Zwarte Wolf van Lincoln, ontvoerde de mooie, blonde Lady Servanne de Briscourt, waardoor de hele toekomst van een koninkrijk veranderde.
Als verloofde van baron De Gournay, alias de Draak van Bloodmoor Keep, werd Servanne tegen wil en dank de pion in een verradelijk spel... en tevens de opstandige minnares van een gevaarlijke schurk met een mysterieus verleden.
Samen werden ze meegesleurd in de weelderige praal van koninklijke macht, en gooiden ze de reusachtige poorten van kasteel Bloodmoor open zodat duizend gewapende ridders hun woede de vrije teugel konden laten. Alle oude haat, gevoed door familiezonden, kwam weer boven en bedreigde het leven en de roekeloze liefde van de Zwarte Wolf en de enige vrouw die zijn dappere, wilde hart kon temmen.


Nummer Candlelight Supreme 141
Schrijver Olga Bicos
Titel Verraderlijke liefde
Oorspronkelijke titel By my heart betrayed
Korte omschrijving

Esmeralda MacClure wist dat het harteloos was om haar schoonheid als wapen te gebruiken. Maar haar neef had haar familielandgoed gestolen en aangezien ze gedwongen was om te werken, had ze geen andere keus om haar erfenis terug te krijgen. Ze moest een rijke man zien te vinden en hem met haar charmes verleiden, wat daar ook de gevolgen van waren...
De arrogante playboy Keane Marshall vond het een sport om een aantrekkelijk 'winkelmeisje' uit te dagen, dat bovendien nog de mooiste vrouw was die hij ooit had gezien. Zijn verleiding bracht aan het licht dat ze een foruinjaagster was... en de hartstocht kon bevredigen die ze bij hem opwekte. Hij had echter nooit durven dromen dat het aanraken van haar zijdezachte lichaam tot gevolg zou hebben dat hij die grillige tovenares wilde bezitten en haar bikkelharde hart wilde doen smelten.


Nummer Candlelight Supreme 139
Schrijver Karen Robards
Titel Een hemel op aarde
Oorspronkelijke titel This side of heaven
Korte omschrijving

De mooie, uitdagende Caroline Wetherby stapte aan wal in een land dat zo wild en ruig was dat het haar bang maakte. Ze kwam hier om onderdak te vinden bij haar enig overgebleven familielid, maar haar zusje bleek dood te zijn. Wat haar hier wachtte waren stugge Puriteinen, beschilderde wilden, huilende wolven, een rommelig mannenhuishouden... en haar onvriendelijke zwager, Matt Mathieson. Caroline wilde Matt net zo haten als ze alle mannen haatte.
Na de dood van haar vader was ze Engeland ontvlucht. Maar als de dochter van een gokker en een zigeunerin was ze veel te vrijgevochten voor die degelijke kolonie in Connecticut. Bovendien wekte haar kennis van geneesmiddelen veel wantrouwen. En toen ze zich liet opnemen in het huis van die grote, kanppe vreemdeling, stelde ze zichzelf bloot aan grote gevaren... aan gevoelens die ze niet kon bedwingen, aan kussen die ze niet kon vergeten en aan een toekomst die haar kon ruïneren... of een reis naar de hemel op aarde kon zijn.


Nummer Candlelight Supreme 137 *
Schrijver Patricia Grasso
Titel Gestolen geluk
Oorspronkelijke titel Highland belle
Korte omschrijving

De roodharige Brigette Devereux had het gezicht van een engel en het temperament van een tijgerin. Nadat ze bij volmacht met een lompe Schot was getrouwd, sloeg ze op de vlucht... en belandde regelrecht in de armen van een knappe vreemdeling. Zijn ogen waren donker als de nacht, zijn ziel duister. Zijn brandende kussen en vrijpostige liefkozingen wekten bij haar een heftig, verboden verlangen. Pas toen ze zich met lichaam en ziel aan hem overgeleverd had, ontdekte ze zijn bedrog.
Lord Iain MacArthur dacht dat hij de amoreuze slag gewonnen had toen hij zijn mooie bruidje veilig en wel naar Dunridge Castle had gebracht. Hier zou ze wel leren wat gehoorzaamheid was! Maar de eigenwijze schoonheid was weer op de vlucht geslagen!
Terwijl er oorlogen woedden en tronen wankelden, achtervolgde hij de vrouw die zijn hart had veroverd, van sprankelend blauwe meren en robuuste, Schotse kastelen tot aan een oud, Engels landgoed en de sloppen van Londen. Hij moest haar vinden en temmen, al zou het hem zijn leven kosten!


Nummer Candlelight Supreme 135
Schrijver Lori Copeland
Titel Verboden liefde
Oorspronkelijke titel Sweet Hannah Rose
Korte omschrijving

Trouwen leek de enige oplossing voor Hannah Rose Brewster, maar in de wijde omtrek was men op de hoogte van haar driftbuien. Daarom regelde haar familie een huwelijk met iemand die haar nog nooit had gezien en werd ze naar een piepklein dorp in Texas gestuurd, vlakbij de grens van Mexico.
Het lot had echter andere dingen voor haar in petto, waaronder een volle maan en een verleidelijke vreemdeling, die met zijn eerste vurige kus haar hart en haar eer steelt.
De ruige, ervaren Luke Kincaid dacht dat de schoonheid in zijn bed een 'verjaardagscadeautje' van de jongens was. Een verrassing was ze zeker! Tussen de Kincaids en de Brewsters bestond een jarenlange vete. Luke genoot van zijn verboden buit tot hij ontdekte dat ze weggelopen was. Plotseling wist hij dat hij alles zou doen om haar terug te krijgen en de verbiterde haat van het verleden in te ruilen voor een leven vol liefde, hartstocht en... Hannah Rose.


Nummer Candlelight Supreme 133
Schrijver Nan Ryan
Titel Wilde hartstocht
Oorspronkelijke titel Savage heat
Korte omschrijving

Roekeloos danste ze door de nacht. Als nieuwkomer in Denver was ze de lieveling van het regiment... tot er een schaduw over haar pad viel - een man met ravezwart haar die haar bloed sneller deed stromen. Opeens was Martay Kidd de gijzelaar van een man die haar lichaam zou plunderen, haar hart zou veroveren en haar mee zou nemen naar een wereld die haar stoutste dromen overtrof.
De blanken kenden hem als James Savin. De Sioux noemden hem Night Sun, de moedigste van alle krijgers. Maar zijn ware identiteit was net zo geheim als zijn plan om wraak te nemen op de officier van de cavalerie, die lang geleden zijn familie had afgeslacht. Zijn plan was perfect. Hij wilde zijn prachtige prooi ruilen voor het leven van de generaal. Hij had niet verwacht dat hij haar mee zou moeten nemen naar zijn mensen. Ook had hij niet verwacht dat hij de gevangene zou worden van een liefde die nooit zou kunnen bestaan.


Nummer Candlelight Supreme 131
Schrijver Virginia Henley
Titel Duistere verrukking
Oorspronkelijke titel The raven and the rose
Korte omschrijving

Haar haar was als zwarte zijde tegen haar ivoren huid; haar grijze ogen hadden een lila gloed. Als onwettig kind van koning Edward de Vierde werd Roseanna gekoppeld aan haar vaders meest betrouwbare krijgsman. Hij was donker, sterk en imponerend. In de slaapkamer, waar hij haar dwong haar huwelijksbelofte na te komen, leerde ze van zijn liefkozingen te genieten. Toch zwoer ze nooit van hem te zullen houden, ook al gaf ze zich over aan de duistere verrukking.
Zijn schouders waren breed in het harnas dat hem tegen alles beschermde, behalve tegen Roseanna's onschuld. Betoverd door de opvallende schoonheid die zijn begeerte wekte, werd Ravenspur verliefd op haar. Hij wist dat nietsontziende mannen de koning die hij diende van de troon wilden stoten. Een onderdeel van dat complot was zij die zijn dood of redding kon betekenen.


Nummer Candlelight Supreme 129
Schrijver Joanne Redd
Titel Vrij als de wind
Oorspronkelijke titel Chasing a dream
Korte omschrijving

Ze was op de prairie geboren, kon schieten als de duivel in hoogsteigen persoon en reed beter paard dan de meeste mannen. Geen enkele man kon Jessie haar zelfstandigheid ontnemen of had mooiere kudden wilde mustangs dan zij. Toen stormde Morgan West haar leven binnen, nam haar in zijn machtige armen en bedreigde haar vrijheid door haar te brandmerken met hartstochtelijke kussen die ze niet kon weerstaan of vergeten.
Behendig en roekeloos als een Comanche galoppeerde Morgan West het land binnen waar geen wetten heersten. Hij had een opdracht die alleen door een onfeilbare scherpschutter vervuld kon worden, maar ontdekte dat zijn gevaarlijkste tegenstander een goudharige schhonheid was. Hij besloot haar tot overgave te dwingen, ze moest haar vrijheid, haar hart en haar onschuld aan hem opofferen. Voordat hij verder reed zou ze hem smeken om zijn eeuwige liefde.


Nummer Candlelight Supreme 127
Schrijver Virginia Henley
Titel De havik en de duif
Oorspronkelijke titel The hawk and the dove
Korte omschrijving

De duif - Ze was verkocht vanwege een stuk land en toen verlaten, geruild voor een huwelijk, getrouwd met de handschoen, vastbesloten om wraak te nemen. Als de onschuldige Sara Bishop had ze haar wrede familie graag betaald in ruil voor haar vrijheid.
Als de roodharige, groenogige Sabre Wilde zou ze het hof van koningin Elizabeth te schande maken toen ze op pad ging om haar onbekende echtgenoot te verleiden, zijn maitresse te worden en van hem haar slaaf te maken.
De havik - De gunsteling van de koningin die hem haar Zeegod noemde. Zijn witte tanden flitsten in zijn gebronsde gezicht wanneer zijn diepe, viriele stem zijn mannen bevelen gaf. Hij brandmerkte Sabre met zijn verzengende kus en zijn meesterlijke aanraking, niet beseffend dat ze zijn vrouw al was. Kapitein Shane Hawkhurst wist hoe hij bevelen uit moest delen en hoe hij een vijand eronder moest krijgen, maar was hij voorbereid op de hartstocht van een fiere schoonheid die zijn hart regeerde en zijn zinnen deed ontvlammen?


Nummer Candlelight Supreme 125
Schrijver Virginia Henley
Titel Een heidense godin
Oorspronkelijke titel The prirate and the pagan
Korte omschrijving

Wild als een heidense godin galoppeerde lady Summer op haar zwarte hengst langs de kust van Cornwall. Ze smokkelde om haar landgoed te redden, maar een rijk huwelijk kwam haar beter uit. Lord Ruark Helford leek het antwoord op haar roekeloze gebed. Maar toen zijn hartstochtelijke kussen haar tot bedrog en onweerstaanbare liefdesdaden verleidden, begon ze te aarzelen. Zou deze arrogante, knappe lord haar in de hemel brengen - of in de hel?
Lord Helford was de vertrouweling van koning Charles II, en een geheimzinnig en gevaarlijk man. Hij raakte in de ban van lady Summers sensuele onschuld. Toen ze plotseling aan het hof verscheen, dacht hij dat ze een gemakkelijke verovering zou zijn, een gewillige leerling van zijn begeerte en ervaren verleidingskunsten. Maar toen ze zijn hart wist te veroveren, zwoer hij bij zichzelf dat ze zich moest onderwerpen, gehoorzamen en hem nooit bedriegen, anders zou hij haar temmen - niet als gentleman, maar als een piraat.


Nummer Candlelight Supreme 123
Schrijver Joanne Redd
Titel Geschenk van de zee
Oorspronkelijke titel Desert bride
Korte omschrijving

Nadat ze Engeland was ontvlucht omdat ze werd verdacht van diefstal, werd Lorna Winters buit gemaakt door Barbarijnse piraten, en verkocht aan een pasja om deel uit te maken van zijn harem. Haar schoonheid beloofde een grote som losgeld op te brengen, die weldra werd afgeleverd door een arrogante Amerikaanse avonturier. Maar had Lorna niet alleen maar de ene gevangenschap voor de andere verwisseld? Het enige wat ze had gedaan, was vluchten in de armen van een onweerstaanbare vreemdeling.
De veeleisende, irritante Nathan Sloan zou haar zijn gevangene maken, zijn liefdesslavin. Omdat ze niet de kracht had hem te weerstaan, gaf ze hem haar lichaam, maar ze durfde hem niet haar hart te schenken, omdat ze wist dat hij haar zou verlaten zodra hij haar in veiligheid had gebracht. Geen man kende de zee en de woestijn beter dan kapitein Nathan Sloan. En geen man kon een grotere afkeer hebben om zijn missie te volbrengen - totdat hij de prijs daarvoor zag: een vrouw die was geschapen om de duivel zelf te verleiden.


Nummer Candlelight Supreme 121
Schrijver Nan Ryan
Titel Gevangene van de liefde
Oorspronkelijke titel Silken bondage
Korte omschrijving

Nevada Marie Hamilton was een onschuldige, vurige schoonheid zonder manieren. Op een luxueuze rivierboot verdiende ze haar brood als zangeres. Het lot nam echter een andere wending toen Johnny Roulette haar in een nacht vol hartstocht van haar onschuld beroofde. Plotseling was ze de pupil van de beruchtste gokker van de Mississippi en de gevangene van haar liefde.
Johnny Roulette was lang, knap en sensueel, het zwarte schaap van een aristocratische zuidelijke familie, en een onstuimige, roekeloze gokker. Voor hem duurde liefde niet langer dan een nacht. Zijn begeerte voor Nevada was niet anders. Toen zijn hartstocht bevredigd was, ontdekte hij pas haar onschuld. Hij zwoer dat hij het goed zou maken door een dame van haar te maken, die met een fatsoenlijke man zou kunnen trouwen. Maar hij had niet gerekend op het trotse verzet van zijn beeldschone 'Lady Luck' en zijn verlangen haar voor altijd in zijn armen te sluiten.


Nummer Candlelight Supreme 119
Schrijver Joanne Redd
Titel Waar de regenboog wacht
Oorspronkelijke titel Apache bride
Korte omschrijving

De ondernemende, mooie Alison Carr liet een aangenaam, comfortabel leven in Baltimore in de steek voor de opwinding van het dorre, hete landschap in het woeste zuidwesten van het land. Maar in een stoffig Mexicaans stadje veranderde haar leven van de ene dag op de andere toen een opperhoofd van de Apachen haar zag, begeerde en ontvoerde. Haar hart verzette zich tegen de Indiaan die haar haar vrijheid had ontnomen, maar haar verradelijke lichaam moest het onderspit delven tegen zijn hartstochtelijke liefkozingen.
De trotse, overrompelend knappe en gevreesde Valk wist dat de levenswijze van de Indianen aan het uitsterven was, maar weigerde het gevecht voor zijn volk en zijn land op te geven. Toen keek hij in Alisons schitterende blauwe ogen en hij wist dat hij alles moest riskeren om de begeerlijkste maagd te bezitten die hij ooit had gezien. Zijn hartstocht zou haar brandmerken als zijn vrouw, maar zou hij door zijn blinde begeerte alles in de waagschaal stellen waarvoor hij ooit had gevochten?


Nummer Candlelight Supreme 117
Schrijver Lori Copeland
Titel De mooie verleidster
Oorspronkelijke titel Sweet talking' stranger
Korte omschrijving

De leugens van Patience McCord hadden de knappe Cass Claxton onder bedreiging van een geweer tot een huwelijk gedwongen voor hij uit het stadje in Kansas vertrok. De mooie dochter van rechter McCord had gezworen dat ze alles zou doen om in St. Louis te komen - zelfs als dat betekende dat ze de brutale hartenbreker moest dwingen met haar te trouwen.
Eenmaal in St. Louis was Patience niet van plan Cass ooit nog terug te zien. Ze had nooit kunnen dromen dat ze zes jaar later met negen angstige weeskinderen in een huifkar zou stranden en een andere wanhopige truc zou toepassen om Cass te bewegen hen door Indiaans gebied te brengen. Hij noemde haar een helleveeg en een intrigante, maar deze keer ontstaken hun opvliegende karakters de vlam van de hartstocht.
Nu wilde ze dat hij haar zou temmen, haar zou beminnen... als haar leugens er tenminste niet voor hadden gezorgd dat het al te laat was om zijn hart te veroveren.


Nummer Candlelight Supreme 115
Schrijver Joanne Redd
Titel Houden van een adelaar
Oorspronkelijke titel To love an eagle
Korte omschrijving

Rebecca draaide zich snel om toen iemand haar naam riep. Daar, in de brandende zon, stond een lange vreemdeling met een brede borst en smeulende ogen... de man die haar zou begeleiden op haar geheime missie en die zich zou voordoen als haar echtgenoot, terwijl ze kanonnen naar het Texaanse fort Alamo zouden brengen.
Maar Chase Winters was niet de geharde soldaat die ze verwachtte; hij was een halve Comanche - wild en trots. Terwijl ze naar het westen werden gedreven in een kruisvuur van oorlog en passie, lag het gevaar achter de horizon. Maar het echte gevaar lag in Rebecca's hart: een wanhopig verlangen naar de enige man die haar wereld nooit zou kunnen delen... die haar ziel in vuur en vlam zette... die haar alleen zijn liefde bood - voor altijd wild, voor altijd vrij.
Home | Candlelight