In 1999 is Candlelight begonnen met de uitgave van een tweede serie historische romans, genaamd Cameo. Deze Cameo's zijn over het algemeen wat minder heftig en minder erotisch van aard dan de gemiddelde Candlelight Historische Roman (uitzonderingen daargelaten), maar zijn gewoon leuk om te lezen. In 2004 is men gestopt met het uitgeven van de Cameo-serie. In totaal zijn er 80 boekjes in deze serie verschenen.

Deze pagina bevat omschrijvingen van de uitgaven van de Candlelight Cameo's.

Nummer Cameo 80
Schrijver Layla Flannery
Titel Een cowboy in Londen
Oorspronkelijke titel My lady fair
Korte omschrijving

Erfgename Sabrina Laibrooke was vastberaden alleen uit liefde te trouwen, en eigenlijk liever helemaal niet - en zeker niet met een vrijer die alleen in haar geld was geïnteresseerd.
Hoewel ze geloofde dat haar vrijheid iets was om te koesteren, was ze maar al te dankbaar voor de hulp van de Amerikaanse Dallas Sager die haar redde van een stel schurken in een steegje van Londen, in de wijk waar de beruchte Jack the Ripper rondwaardde.
Geboeid door de moedige vreemdeling, accepteerde ze een uitnodiging om naar zijn Wild West Show te komen en meer dan een paar verleidelijke kussen met hem te delen.
Dallas leidde een zwerversbestaan met zijn show, en begroef zijn pijnlijke herinneringen aan het verleden in de opwinding van zijn show en de troost van vele vrouwen.
Net als Sabrina koesterde hij zijn vrijheid boven alles, maar hij kon niet ontkennen dat de dappere vrouw hem boeide.
En toen een ijzingwekkend gevaar haar bedreigde, wist Dallas dat hij alles zou riskeren om deze mooie dame te beschermen en haar liefde voor zich op te eisen.


Nummer Cameo 79
Schrijver Allison Knight
Titel Tegen wil en dank
Oorspronkelijke titel Vow to cherish
Korte omschrijving

Abigail Moore was niet op zoek naar een echtgenoot toen ze op een schip naar Engeland stapte. Zelfs zonder haar diepgewortelde wantrouwen jegens mannen was haar afkomst voldoende om te voorkomen dat ze een goede partij zou vinden.
Dus toen tijdens een toevallige ontmoeting met de knappe Bradford St. James, de graaf van Lynbrook, haar reputatie op het spel werd gezet, schrok ze enorm toen ze hoorde dat hij had aangeboden met haar te trouwen - hoewel ze werd betoverd door zijn mannelijke charme.
De knappe Amerikaanse Abby was de laatste vrouw die Brad zich had voorgesteld als zijn bruid, maar hij kon niet ontkennen dat hij werd geraakt door haar onschuld - en verleid door haar schoonheid.
Toch leek zijn lieve vrouw een geheim voor hem te hebben, dus toen hij meermalen in gevaar kwam te verkeren, vermoedde hij dat Abby daar achter zat.
Hij zou hemel en aarde bewegen om de waarheid te ontdekken - en de hartstochtelijke liefde te beschermen die ze samen hadden gevonden.


Nummer Cameo 78
Schrijver Donna MacQuigg
Titel Haar eigen ridder
Oorspronkelijke titel A knight of her own
Korte omschrijving

Toen Errolynn Carlisle tijdens een wandeling bij de rivier werd ontvoerd, was dat eigenlijk heel opwindend. Verloofd met een saaie edelman leek haar droom van een romantisch avontuur eindelijk waarheid te worden, al was het dan ook tijdelijk. Want de vurige ridder Stone Grenville geloofde dat Errolynn haar verfijnde nichtje Ann was, de vrouw met wie hij van plan was te trouwen. Maar terwijl de dagen - en nachten - voorbij gingen, hield Errolynn haar mond... want hij had haar hart gestolen.
Om de waarheid over de moord op zijn broer te ontdekken en de landerijen te verkrijgen die de koning hem had beloofd, moest Stone met Ann Carlisle in het huwelijk treden, maar hij had nooit verwacht dat hij zo geroerd zou zijn door de kus van zijn bruid. Toen ontdekte hij dat zijn vrouw helemaal Ann niet was, maar haar onschuldige nichtje Errolynn.
Furieus dat ze haar geheim zo lang had bewaard, wist hij zeker dat zijn plan zou mislukken. En toch kon hij de hartstocht die hij in haar liefhebbende armen vond niet ontkennen.


Nummer Cameo 77
Schrijver Peggy Daniels
Titel Bruidegom op bestelling
Oorspronkelijke titel Mail order groom
Korte omschrijving

Nadat haar hart twee keer was gebroken, had Megan Kittridge de liefde afgezworen, maar de Circle K zou ze nooit opgeven. In haar grootvaders testament stond echter dat ze een echtgenoot nodig had om de ranch te kunnen behouden. Daarom zou ze er een zoeken, een tijdelijke.
Maar de bruidegom die ze had besteld leek helemaal niet op de vriendelijke klerk die op haar advertentie had gereageerd en zijn brandende kussen deden haar vergeten dat ze alleen in naam waren getrouwd.
Toen Taylor MacKay Megans aanstaande bruidegom tegenkwam in een kroeg in Nebraska, was het duidelijk dat die man niet geschikt was voor het leven in het westen. Zijn plaats innemen als gehuurde bruidegom leek Ty het meest logische: hij had een plek nodig om zich te verstoppen voor de moordenaars die hem op de hielen zaten en hem de schuld wilden geven van een plundering in Kansas. Wat hij vond was een vrouw wier moed alleen werd geëvenaard door haar koppigheid en wier liefde het enige was waarvoor hij wilde vechten.


Nummer Cameo 76
Schrijver Patricia de Groot
Titel Het wrede lot
Oorspronkelijke titel Beyond compare
Korte omschrijving

Isabel Marchand heeft verschillende redenen om te trouwen met Jeremy Quinn, de markies van Pearl. Eén daarvan, en niet de minst belangrijke, is het terugkrijgen van de voogdij over haar verweesde neefjes. Het maakte haar niet uit dat hij de afgelopen twee jaar in de gevangenis van Marshalsea had gezeten, of dat hij haar brieven nooit had beantwoord. Wat wel belangrijk was, was het fonds dat ze van hem wilde hebben... en de hartstochtelijke liefde die ze wilde delen.
Quinn liep zijn cel uit en hoorde dat zijn bruid op hem stond te wachten... waarna hij oog in oog stond met zijn voormalige verloofde. Waarom wilde ze met hem trouwen? Daar had hij geen antwoord op, net als hij geen idee had waarom hij in Marshalsea was beland. Toch was het moeilijk om aan wraak te denken als hij alleen kon dromen van Isabels kussen.


Nummer Cameo 75
Schrijver Maggie Lyons
Titel In een gouden kooi
Oorspronkelijke titel O'Rourke's treasure
Korte omschrijving

Vastbesloten te ontsnappen aan de gouden kooi van de society van Manhattan, nam de rijke, beschermd opgegroeide Amanda Barkley een gedurfde beslissing: ze zou naar Egypte reizen en avonturen beleven! Maar vanaf het moment dat ze de viriele, Ierse ontdekkingsreiziger Sean O'Rourke tegenkwam, wist ze dat ze nog nooit echte opwinding had beleefd... of zich de kracht van hartstocht had kunnen voorstellen.
Sean's leven in armoede in Ierland en de omstandigheden waaronder hij was vertrokken, hadden een zwerver van hem gemaakt. Van het donkere Afrika tot Cairo zocht hij het avontuur in expedities naar onontgonnen terrein, alles wat zijn hart maar buiten spel kon zetten. Maar de koppige, mooie Amanda verleidde hem als geen andere vrouw ooit had gekund... en hij besefte al snel dat de grootste schat die hij kon vinden haar liefde was.


Nummer Cameo 74
Schrijver Sandra Madden
Titel De Zigeunerkoning
Oorspronkelijke titel The gypsy's bride
Korte omschrijving

Lady Henrietta Hadley zou nog liever het onbekende tegemoet gaan dan trouwen met de bejaarde graaf van Oster... en Amerika was beslist onbekend! Maar om te ontsnappen moest ze aan haar voogd zien te ontkomen en zich bij een zigeunerkaravaan voegen, de perfecte schuilplaats. Tot Henrietta besefte dat Lucien Vaslav, de lange, donkere, verleidelijke en mysterieuze Zigeunerkoning, haar hart had betoverd.
Lucien kon de blonde schoonheid met de stralende ogen niet wegsturen. Ook het feit dat ze wegliep voor een bruiloft kon hij niet naast zich neerleggen, want hij was zelf op weg naar een gearrangeerd huwelijk. Toch maakte Henrietta hem aan het lachen en verlangde hij naar haar kussen. Het zou niet lang duren voordat hij ontdekte hoeveel hij bereid was op het spel te zetten om zijn 'lady' voor eeuwig aan zijn zij te hebben.


Nummer Cameo 73
Schrijver K. Sue Morgan
Titel De belofte
Oorspronkelijke titel True to his word
Korte omschrijving

Toen haar vader dood was en het leger van de Verenigde Staten Vicksburg bezette, moest Elizabeth Benedict snel volwassen worden. Omdat ze vastberaden probeerde haar erfgoed te behouden tot haar broer Jonathan terugkeerde uit de oorlog, kwam het nieuws van zijn dood als een verbijsterende schok. De lange Texaan Jake Travers kwam haar dat nieuws brengen en ook de boodschap dat hij had gezworen voor haar te zorgen.
Toen de oorlog voorbij was, wilde Jake niets liever dan terugkeren naar zijn vredige leven in Austin. Een onwillige vrouw uit Mississippi meeslepen, was niet iets waar hij met plezier naar uitkeek. Al snel ontdekte hij dat zijn eergevoel het af liet weten zodra de mooie Elizabeth aan zijn zijde was en dat de belofte die hij haar wilde doen verdacht veel leek op: "ja, ik wil."


Nummer Cameo 72
Schrijver Lynn Errick
Titel Gestolen hart
Oorspronkelijke titel The stolen heart
Korte omschrijving

Toen Lady Philippe van Thornhurst was ontsnapt aan een verloofde die ze niet wilde, ging ze naar Schotland om haar oude vriend Farrell te zoeken, die haar beslist zou helpen. Al snel werd ze gevangen genomen door een sterke Hooglander, de broer van de man die ze zocht. Furieus omdat ze tegen haar zin werd vastgehouden, besefte Philippe dat haar belager meer dan alleen haar vrijheid had genomen. Hij had ook haar hart gestolen.
Omdat Broccin mac Kinnon het land dat hem door zijn broer Farrell was ontstolen niet kon krijgen, was hij vastbesloten iets te nemen wat zijn hebberige broer het liefst van alles wilde: de jonge, mooie Saksische maagd die op zoek was naar Farrell. Maar geloven in haar verraad werd met de dag moeilijker... tot Broccin niets liever wilde dan haar uit vrije wil gegeven liefde.


Nummer Cameo 71
Schrijver Layla Flannery
Titel Hoge inzet
Oorspronkelijke titel The lady's gamble
Korte omschrijving

Door de Burgeroorlog had Julette Travers haar hele familie verloren, maar ze was vastbesloten de plantage nooit kwijt te raken. Om Twin Oaks te redden werd ze 'Madame Bijou', een mysterieuze kaartspeelster op een rivierboot op de Mississippi. Het winnen van geld van naïeve gokkers leek een makkie tot een knappe en woedende ex-Pinkerton agent ontdekte dat zijn geliefde broer een van haar slachtoffers was.
De verleidelijke gokster tegenhouden was Cole's enige doel... tot hij haar verrassend onschuldige kussen proefde. Ervan overtuigd dat er meer achter 'Bijou' school dan op het eerste gezicht leek, bood hij haar zijn eigen weddenschap aan... en kondigde hun verloving aan. Hoewel zijn plan was bedoeld om zijn broer uit handen van de betoverende schoonheid te houden, duurde het niet lang voordat Cole zelf onder haar betovering raakte en verliefd op haar werd.


Nummer Cameo 70
Schrijver K. Sue Morgan
Titel Een engel voor Jacob
Oorspronkelijke titel Jacob's angel
Korte omschrijving

Maria Chavez had de Anglo's nooit helemaal vertrouwd... en Jacob Travers vormde daarop geen uitzondering, ook al was hij een goede vriend van haar gestorven broer Rafe geweest.
Het delen van diens nalatenschap met de arrogante Engelsman was dan ook wel het laatste wat ze wilde. Maar toegeven aan zijn verhitte kussen bleek een verleiding die ze niet kon weerstaan.
Het land van zijn voorvaderen in Engeland was voor hem onbereikbaar geworden en hij deed zijn best om een nieuw leven op te bouwen in de buurt van Austin... maar zijn dromen behelsden geen bruid.
Toch was slechts één blik op de donkere schoonheid die vastbesloten was haar rechten op Spanish Oaks te doen gelden, voldoende om een vurige hartstocht in hem te doen ontwaken. Maar ook het vaste voornemen om Rafe's laatste verzoek, trouwen met Maria, in te willigen.


Nummer Cameo 69
Schrijver Shauna Michaels
Titel Opstand en overgave
Oorspronkelijke titel Fair exchange
Korte omschrijving

De mooie Sarah Lawrence leidde een beschermd bestaan op een plantage in South Carolina. Daar kwam een einde aan door de oorlog tegen de Engelsen. Toen ze ontvoerd werd door de beruchte rebel Patrick Drake verloor ze niet alleen haar vrijheid, maar ook haar hart. Voor het eerst in haar leven moest Sarah partij kiezen.
Patrick was bereid zijn leven te geven voor de onafhankelijkheid van Amerika. Zijn zuster was door de Engelsen gevangen genomen en hij wilde haar ruilen voor Sarah. Als de dappere leider van een groep rebellen had hij veel overwinningen behaald, maar Sarah dwong hem tot overgave. Kon hun hartstocht de oorlog overleven?


Nummer Cameo 68
Schrijver Jo Ann Ferguson
Titel Eigen baas
Oorspronkelijke titel Lady captain
Korte omschrijving

Niemand vertelde Eden Roberts wat ze moest doen op de stoomboot waarvan ze kapitein was. In de erfenis van haar ouders voer ze op de rivier de Cumberland bij Nashville. Het was haar enige bron van inkomsten en ze kon niet toestaan dat de oorlog tussen het noorden en het zuiden die van haar afnam.
Toen kwam sergeant Fletcher Campbell aan boord met een absurd verzoek... en een glimlach die Eden in zijn armen lokte.
Fletcher kon niet geloven dat de 'kapitein Roberts' die hij zocht, een vrouw was. Toch raakte hij geboeid door haar scherpe verstand. Maar net toen de reis leuk begon te worden, kwam er een groep rebellen aan boord en ontdekte Fletcher dat hij alles op zou geven voor de vrouw van wie hij onverwachts was gaan houden.


Nummer Cameo 67
Schrijver Lori Handeland
Titel Het duel
Oorspronkelijke titel Living a legend
Korte omschrijving

Journaliste Maggie Sullivan had er altijd van gedroomd een opwindend verhaal over het wilde westen te schrijven. Toen ze een artikel vond over de beruchte vrijbuiter Ethan King, wist ze dat ze haar onderwerp gevonden had. Maar de man die ze in de woestijn van Arizona leerde kennen, was niet de stoere scherpschutter die ze had verwacht. Hij werd achtervolgd door zijn verleden en had nog maar één doel voor ogen.
Ethan had weinig respect voor journalisten, want zijn vader was het slachtoffer geworden van hun leugens en ook zijn eigen leven was door hen verwoest. Ethan wilde wraak nemen. De nieuwsgierige Maggie kon hij daarbij niet gebruiken. Maar in een vervallen spookstad zijn de nachten lang en kon Ethan niet meer buiten haar gezelschap en liefde.


Nummer Cameo 66
Schrijver Nora LeDuc
Titel Man van haar dromen
Oorspronkelijke titel Always my hero
Korte omschrijving

Lady Jane Hamilton snuffelde rond in de studeerkamer van haar vader en schaamde zich daar niet voor. Om haar vermiste zusje te vinden, zou ze zelfs inbreken inWestminster Palace als dat nodig was. Ze had echter nooit verwacht daar de charismatische Robert Reed aan te treffen. Hij was de man die ze sinds haar jeugd al adoreerde. En wat voor misdaad haar zus ook op haar geweten kon hebben, Jane wist de ware reden waarom Robert haar wilde vinden... Cassandra was de vrouw van wie hij hield.
Toen Robert Reed terugkeerde uit de oorlog, bleek hij plotseling de graaf van Hazenwood te zijn en hij had een goede reden om Cassandra te zoeken... ze werd namelijk beschuldigd van de moord op zijn stiefbroer! Robert weigerde het te geloven, maar kon het feit niet ontkennen dat de kleine Jane, zijn jeugdvriendinnetje, inmiddels een volwassen vrouw was, en ook nog eens een schoonheid. Vastbesloten hem te vergezellen op zijn zoektocht naar haar zus, was Jane's aanwezigheid een afleidende factor. Tot Robert besefte dat het háár liefde was die hij wilde.


Nummer Cameo 65
Schrijver Kate Silver
Titel Koppige schoonheid
Oorspronkelijke titel Anna and the gentleman
Korte omschrijving

Toen haar vader stierf en haar alleen met haar zieke moeder achterliet, zag Anna Woodleigh een hard leven voor zich met wenig zekerheid. Ze had nooit gedacht hulp te krijgen van zo'n onverwachte kant. De wereldse, koninklijke Lord Ravensbourne was alles waar haar calvinistische vader haar voor had gewaarschuwd... maar hij was ook gul, charmant en in Anna's ogen gevaarlijk aantrekkelijk.
Door Anna en haar moeder onderdak te geven in een huis op zijn landgoed, wist hij dat hij het minste deed wat hij moest doen.
De kennismaking die begon met goedbedoelde vriendelijkheid, veranderde echter al gauw in verlangen, waardoor hij voor een verbazingwekkende uitdaging kwam te staan: namelijk de mooie, koppige Anna ervan overtuigen dat hij niet de schurk was voor wie ze hem aanzag.


Nummer Cameo 64
Schrijver Jannine Petska
Titel Verleidelijke vijand
Oorspronkelijke titel The lily and the falcon
Korte omschrijving

Bianca degli Albizzi was woedend toen Christiano de' Medici om haar hand vroeg, want de verradelijke Medici waren de gezworen vijanden van haar familie. Maar zelfs nadat Christiano de zegen had gekregen van haar vader, die van plan was de eeuwigdurende oorlog tussen de beide families te sussen, weigerde de koppige schoonheid zich te schikken in haar lot. In de dagen die volgden zwoer ze haar donkere, knappe echtgenoot te leren dat haar loyaliteit niet kon worden gekocht... zelfs niet door een man die zo verleidelijk was als hij.
Een viriele krijger met de rijkdom van een koning kon elke vrouw krijgen die hij wilde. Dat gold zeker voor Christiano de' Medici. Hij had zich nooit voor kunnen stellen dat zijn opstandige jonge bruid hem zou laten verlangen naar iets dat veel dieper ging dan hartstocht.
Door een wraakzuchtig plan verkeerde Bianca's leven in gevaar en Christiano besefte dat hij alles op wilde geven om de veiligheid te waarborgen van de vrouw van wie hij hield.


Nummer Cameo 63
Schrijver Cheryl Bolen
Titel Liefde bij toeval
Oorspronkelijke titel A lady by chance
Korte omschrijving

Hoewel ze opgevoed was als een lady, was haar onwettige afkomst geen grens die een heer van de ton zou overschrijden. Toen werd haar een gedurfde missie aangeboden waarbij ze Engeland zou helpen in de oorlog tegen Frankrijk. Door haar behendigheid met kaarten te gebruiken, dwong ze de markies van Haverstock, een geduchte Franse spion, met haar te trouwen. Zodoende kon ze geheimen verzamelen over Napoleons troepen en de dame worden die haar moeder altijd van haar had willen maken. Maar ze had niet verwacht dat Haverstocks zijden strelingen haar haar patriottisme zouden laten vergeten, zodat ze alleen nog dacht aan haar vrouwelijke hart.
Haverstock was woedend toen hij hoorde dat het geld dat hij nodig had om cruciale informatie te kopen voor Buitenlandse Zaken, verloren was gegaan aan een rijke schoonheid van twijfelachtige moraal. Maar toen het mormel hem vertelde dat hij het geld alleen terug kon krijgen als hij met haar trouwde, kon hij niet anders dan daarmee instemmen.
Hoewel hij alleen kon raden naar haar motieven, moest hij toegeven dat zijn bruid hem betoverde. Hij zou niet rusten voordat hij haar lichaam en ziel had bezeten.


Nummer Cameo 62
Schrijver Joan Eden Gray
Titel Mijn wilde hart
Oorspronkelijke titel The one I love
Korte omschrijving

Na een rampzalig huwelijk van een jaar was Lily Monroe weduwe geworden. Ze zwoer dat ze nooit meer zou trouwen en haar vrijheid op zou geven, tot een dodelijke groep Comancheros haar ranch bezocht.
Hun leider, de lange, sterke halfbloed Shadow Hawk Quinn, vertelde haar koeltjes dat hij de nieuwe eigenaar was. Ze kon blijven op het land dat ze zo liefhad... als ze erin toestemde zijn vrouw te worden en hem een kind te geven.
Gedesillusioneerd en achterdochtig na lange jaren in het zadel, was Quinn vastbesloten om eindelijk wortel te schieten. De prachtige Lily Monroe was een onverwachte toegift op de ranch die hij met kaarten had gewonnen... en Quinn was onder de indruk toen de blonde schoonheid zijn allesbehalve romantische aanzoek aannam.
Eindelijk zou hij alles hebben waar hij ooit naar had verlangd: een huis, een vrouw en een gezin. Maar wat Quinn niet had verwacht, was dat hij wanhopig verliefd zou worden op zijn karaktervolle bruid... of dat hij alles in de waagschaal zou stellen om haar hart te veroveren.


Nummer Cameo 61
Schrijver Patricia Waddell
Titel Liefde en vergelding
Oorspronkelijke titel From the heart
Korte omschrijving

Nell Pennington was opgegroeid op River Run, een paardenfokkerij in het zuiden van de Verenigde Staten. Bijna moest ze River Run opgeven, tot Derrick Gentry haar aanbood de hypotheek over te nemen in ruil voor het gebruik van haar volbloedhengst Beldare. Ze kon het voorstel van de roekeloze scheepsmagnaat niet weigeren, maar ze had niet voorzien dat ze hem niets kon weigeren, ook niet haar hart.
Derrick Gentry was naar River Run gekomen met maar één doel: vergelding. Bij wilde Beldare in de beroemde Kentucky Derby laten lopen om een oude vijand te vernederen voor de ogen van al zijn stadsgenoten. Alleen had hij niet verwacht dat de mooie eigenares van de hengst hem het hoofd op hol zou brengen. Hun eerste kus riep een brandend verlangen in hem op. Hij moest kiezen tussen vergelding en de enige vrouw aan wie hij ooit zijn hart zou kunnen schenken.


Nummer Cameo 60
Schrijver Molly Marcort
Titel Verleidelijke charme
Oorspronkelijke titel The man she married
Korte omschrijving

Caroline Beaumont was verbijsterd toen haar rijke vader Devon Langston, de verarmde graaf van Northrup, betaalde om met haar te trouwen. Vanaf het moment dat ze de knappe, tobberige aristocraat ontmoette, was het duidelijk dat hij zijn verloving met haar verafschuwde. Toch was ze vastbesloten om deel uit te maken van het leven van haar afkerige echtgenoot. Toen ze zijn kille reserve liet smelten, geloofde Caroline dat liefde alles kon overwinnen.
Devon Langston leed nog steeds onder een tragische gebeurtenis uit zijn verleden en kon zich niet voorstellen dat hij zich zou laten meeslepen door de geestkracht en vastbeslotenheid van zijn kersverse bruid. Maar zelfs toen hij zich overgaf aan haar verleidelijke charmes, werden hij en zijn nieuwe vrouw omringd door een donker, sinister en dodelijk gevaar dat hun pasverworven vreugde bedreigde... en hen kon beroven van hun leven.


Nummer Cameo 59
Schrijver Lynda Lampert
Titel Liefde en trouw
Oorspronkelijke titel My Lady Elizabeth
Korte omschrijving

Haar vader was gestorven en haar broer Thomas streed met zijn leger in het Heilige Land. Elizabeth stond er alleen voor en moest de grenzen van het graafschap Wyndshire verdedigen tegen de aanvallen van Schotse bendes. Na zijn terugkeer nam Thomas de leiding echter weer over en hij besloot dat Elizabeth zou trouwen met de wrede Giles... of zou sterven.
Alexander Dearborn, de trouwste vazal van Thomas, kon niet verdragen dat Elizabeth werd uitgehuwelijkt aan Giles, want hij had zelf zijn hart aan haar verloren. Door zijn eed van trouw aan Thomas kon hij haar niet opeisen, maar een gestolen kus bracht hem in tweestrijd. Verteerd door zijn plicht als vazal en zijn verlangen naar de mooie Elizabeth stortte hij zich in het slagveld van de liefde, waar alles gewonnen of verloren kon worden.


Nummer Cameo 58
Schrijver Selina Macpherson
Titel Verboden hartstocht
Oorspronkelijke titel Lord of the Wolves
Korte omschrijving

De Engelse weduwe Sarah Marsters was onderweg naar de religieuze gemeenschap in Amerika waar haar gearrangeerde huwelijk plaats zou vinden, toen er een tragische aanval plaatsvond op haar reisgezelschap en ze bescherming bij een verontrustend knappe vreemdeling vond.
Gevangen tussen haar geloof en een brandend verlangen deed Sarah haar best zich te herinneren dat ze haar woord had gegeven aan een dominee... zelfs al gaf haar hart zich over aan een man zoals ze nog nooit had gekend.
Vastbesloten om wraak te nemen op de dood van zijn vrouw en kind, was de verantwoordelijkheid voor een preutse, jonge weduwe wel het laatste wat Kingston Sauvage wilde. Zeker toen ze hem vroeg of hij haar door de gevaarlijke wildernis van Pennsylvania wilde begeleiden. Maar de mooie, onschuldige, sensuele Sarah had een vonkje in zijn binnenste ontstoken. En toen er een verboden hartstocht oplaaide, werd Kingston gedwongen te kiezen tussen zijn allesoverheersende zoektocht naar wraak en een liefde die zijn ziel had geraakt.


Nummer Cameo 57
Schrijver Jo Ann Ferguson
Titel Onbeteugeld verlangen
Oorspronkelijke titel The captain's pearl
Korte omschrijving

Opgegroeid in een Chinese sloppenwijk, had Lian nooit op enig geluk durven hopen. Maar dat was voordat de knappe kapitein Bryce Trevarian haar redde uit een leven van armoede en voordat ze het genot van zijn kussen leerde kennen.
Jaren later heette ze Lianne Catherwood en was ze een erfgename die veel van haar dromen had zien uitkomen. Behalve die ene droom over de liefde... van de enige man die ze maar niet kon vergeten.
Nadat Bryce de mooie onschuldige Lian uit een bordeel had gered, kon hij niets anders dan haar meenemen naar Massachusetts om haar voor te stellen aan de rijke vader die ze nooit had gekend. Daarna rende hij zover mogelijk van haar weg. Tenslotte moest hij een rederij opbouwen en zijn eigen leven leiden. Toch kwam hij terug, aangetrokken door een onbeteugeld verlangen naar de betoverende vrouw die zijn hart had gestolen.


Nummer Cameo 56
Schrijver Tina Donahue
Titel Geheime vijand
Oorspronkelijke titel O'Toole's promise
Korte omschrijving

De vurige schoonheid Damita Delacruz koesterde een diepe haat tegen Brendan O'Toole, de Amerikaan die haar geliefde rancho in Californië bezat... en wiens aanbod om met haar te trouwen ze koppig verwierp. Om haar familie echter bij elkaar te kunnen houden in het huis waarvan ze hield, had ze geen andere keus dan als bediende te blijven werken. En hoewel ze wanhopig probeerde de aantrekkingskracht van de ruwe, blauwogige indringer te negeren, dreven zijn eisende kussen haar tot het uiterste.
Voor Brendan was de aanblik van Damita liefde op het eerste gezicht en hij had onmiddellijk gezworen dat ze de zijne zou worden. Door haar land op te kopen, wilde hij haar alleen tot zijn bruid en de vrouw des huizes maken. Maar een verborgen vijand was net zo vastberaden te voorkomen dat hij de vrouw kreeg van wie hij hield en Brendan zou al snel gedwongen worden te vechten voor die ene kans op geluk.


Nummer Cameo 55
Schrijver Deborah Matthews
Titel De kunst van het liefhebben
Oorspronkelijke titel The art of love
Korte omschrijving

Onafhankelijk, rusteloos en altijd in moeilijkheden.
Mattie Somerton was beslist geen gewone vrouw. Dat was maar een geluk ook, want opeens moest ze een vervalst schilderij stelen om de reputatie van haar vader te redden.
Wie kon haar beter helpen dan Lucas Barton? De roekeloze graaf deinsde er niet voor terug om zowel kunst als het hart van Mattie te stelen.
Lucas Barton, de graaf van Stonehurst, zocht naar de dader van de moord op zijn vriend Gerome.
Hij deed zich voor als tuinman om toegang te krijgen tot het huis van Somerton. Zijn opzet slaagde, maar de mooie Mattie zat hem dwars. Hoe moest hij zijn dubbelrol opgeven zonder de vrouw te verliezen die zijn leven kon veranderen?


Nummer Cameo 54
Schrijver Tracey Lyons
Titel Koppige schoonheid
Oorspronkelijke titel Mountain jewel
Korte omschrijving

Toen de vurige Hannah Jackson hoorde dat de Tyler Mining Company van plan was de maagdelijke schoonheid van de Adirondacks te vernietigen met een mijn, was ze helemaal klaar voor een gevecht.
Maar als ze zich verzette tegen Tyler Mining, betekende dat ook dat ze Chase Malone de oorlog verklaarde... de meest arrogante, zelfingenomen, en ongelooflijk aantrekkelijke man die ze ooit had ontmoet.
Chase Malone had Tyler Mining ervan overtuigd dat hij een loyaal werknemer was, terwijl hij ondertussen zocht naar bewijs dat het bedrijf betrokken was bij smokkel, en erger.
Het laatste wat hij nodig had, was de bemoeizuchtige en betoverende vrouw die al zijn werk ongedaan probeerde te maken.


Nummer Cameo 53
Schrijver Pat Pritchard
Titel Tussen liefde en oorlog
Oorspronkelijke titel Yankee wife
Korte omschrijving

Als de weduwe van een Yankee-soldaat lag Carrie O'Day's loyaliteit stevig in het Noorden. Dus toen ze een gewonde officier van de Confederatie op haar boerderij vond, werd ze plotseling geconfronteerd met een dilemma; hem redden of hem overdragen aan de Unie. Ondanks haar loyaliteiten liet Carrie haar geweten spreken... om tot de ontdekking te komen dat ze de bescherming van de Unie had verloren en ook haar hart, toen ze de Zuiderling in huis nam.
Micah Tyler had nooit gedacht dat hij de oorlog zou overleven.
Hij had ook nooit gedacht dat hij zijn leven zou danken aan een Yankee, en zeker niet aan zo'n mooie. Carrie's moed en haar medeleven hielpen hem herstellen en ze won langzaam zijn vertrouwen. Maar net op het moment dat hij haar zijn vrouw wilde maken, riep zijn plicht hem terug in de strijd. Als hij zijn hart niet volgde, zou de oorlog die hem in contact bracht met de vrouw van wie hij hield, hen snel weer scheiden.


Nummer Cameo 52
Schrijver Amanda McCade
Titel Wilde plannen
Oorspronkelijke titel Her kind of man
Korte omschrijving

De impulsieve erfgename Evie Carlisle vluchtte weg van een hebberige verloofde en de verstikkende omgeving van de New Yorkse adel en eindigde in Dead Dog, in de staat New Mexico... vastbesloten romans te schrijven als die van de opwindende Buckaroo Bill. Maar toen ze haar ongewone onderzoek in Sophie's Pleasure Palace en de Golden Garter begon, merkte ze al snel dat ze de degens moest kruisen met de knappe salooneigenaar Connor Morgan.
Toen de mooie snuffelaarster met de groene ogen problemen ging veroorzaken, was Connor van plan haar op de eerste de beste postkoets naar het oosten te zetten.
Tenminste, tot het lot ingreep en hij gedwongen werd met haar te trouwen. Zelfs al vond Connor dat Evie beter verdiende dan een man met een duister en bitter verleden, wist hij niet dat zijn schrijvende vrouw geloofde in 'en ze leefden nog lang en gelukkig'... en dat ze niet zou rusten tot hij haar gewillig zijn hele hart had geschonken.


Nummer Cameo 51
Schrijver Kate Silver
Titel Dubbelspel
Oorspronkelijke titel Abide with me
Korte omschrijving

De preutse en rechtgeaarde puriteinse Charity Irving was tot in het diepst van haar wezen geschokt toen ze een man in haar slaapkamer aantrof.
Toen de knappe indringer brutaal toegaf dat hij een verradelijke cavalier was, wist ze dat ze hem aan moest geven. Maar iets in de ogen van de vreemdeling trok haar aan... en pas toen een verboden hartstocht oplaaide, besefte Charity dat haar hart in gevaar was.
Vastberaden om Charles II weer op de Engelse troon te helpen, had Charlie Dubkins gespioneerd en was ternauwernood aan de dood ontsnapt. Maar toen merkte hij tot zijn ergernis dat zijn lot stevig in de handen van een meisje lag. En terwijl de dagen overgingen in nachten, ontdekte Charlie het vuur onder Charity's preutse uiterlijk en warmde zich daaraan.
Kon hij maar een manier vinden om zijn plicht te vervullen en toch zijn lieve Charity voor zich te winnen.
Nummer Cameo 50
Schrijver Maggie Lyons
Titel Bittere oogst
Oorspronkelijke titel Sweet river
Korte omschrijving

Toen Miranda Harpe door een stoombootexplosie wees werd en zonder een cent in de wereld kwam te staan, was haar enige hoop dat ze als zangeres de kost kon verdienen. Ze dwong zich aan boord van een andere stoomboot te gaan, die onderweg was naar Natchez, en merkte dat ze zich aangetrokken voelde tot de flitsende Edward Holmes. Maar hoe kon ze verliefd worden op de zoon van de man die ze verantwoordelijk achtte voor de tragedie die haar leven had vernietigd?
Edward wilde zijn leven van rijke playboy niet opgeven en was vast van plan de mooie Miranda te veroveren. Maar door haar vermoedens over het ongeluk van de stoomboot waarop haar ouders waren omgekomen en zijn poging die te ontzenuwen, veranderde zijn verlangen in iets diepers. Edward wist dat hij Miranda ervan moest overtuigen dat hij niet de schurk was waarvoor ze hem aanzag en dat zijn liefde voor haar echt was, oprecht... en voor altijd.


Nummer Cameo 49
Schrijver Susan Swift
Titel Op dood spoor
Oorspronkelijke titel Hopelessly compromised
Korte omschrijving

Nadat ze haar geliefde ouders had verloren, liep Lady Katherine Scoville het gevaar ook haar erfenis te verliezen. Haar hebberige oom had zijn deel van het familiefortuin verkwanseld en was van plan het hare in handen te krijgen door haar te dwingen met zijn zoon te trouwen. Toen ze vluchtte naar het huis van een oude vriend van de familie, ontmoette Kate onverwacht de kwelgeest uit haar jeugd. Alleen was hij inmiddels de knappe graaf van Devere geworden.
Quinn Tynale kon zijn ogen niet geloven. Het magere meisje dat hem vroeger zo had geplaagd was veranderd in een prachtige, jonge vrouw. En hoewel hij haar kon beschermen tegen haar oom, kon hij haar niet beschermen tegen het hartstochtelijke verlangen dat tussen hen groeide. Toen Kate's reputatie hopeloos geruïneerd was, wist Quinn dat zijn eer eiste dat hij met haar trouwde. Maar kon hij haar bewijzen dat hun huwelijk gebaseerd was op de oprechtste liefde die hij ooit had ervaren?


Nummer Cameo 48
Schrijver Stacey Brown
Titel Door liefde verbonden
Oorspronkelijke titel Knight in my arms
Korte omschrijving

Toen Normandische soldaten haar Saksische huis bestormden, vluchtte Brianna naar de nabijgelegen priorij. Ze had nooit kunnen denken dat ze naar huis zou worden gehaald om een zwaargewonde, Normandische lord te verzorgen.
Terwijl ze hem verpleegde, verkleed als novice, merkte Brianna onverwacht dat ze zich aangetrokken voelde tot de knappe ridder. Maar ze ontdekte te laat dat ze het leven had gered... en de lippen had gekust... van de man die haar geliefde broer in de strijd had verslagen.
Woedend ontdekte hij dat zijn reddende engel de vermomde dochter van een Saksische baron was en liet haar terecht staan wegens verraad.
Maar in plaats van de verradelijke schoonheid naar de galg te sturen, beval de koning hem, Rourke Warwicke, met haar te trouwen.
Het duurde echter niet lang voordat Rourke's vijandigheid plaats maakte voor een hevig verlangen naar de bruid die zijn naam deelde... maar niet zijn bed.


Nummer Cameo 47
Schrijver Melanie George
Titel Bitter verraad
Oorspronkelijke titel Dangerous to love
Korte omschrijving

Toen de ouders van Cat MacDougal werden vermoord door de gevreesde MacPherson clan, zwoer ze zich te wreken op hun leider. Ze verborg haar identiteit en liep het land van haar vijand op. Maar haar vastberadenheid verdween toen ze Duncan MacPherson leerde kennen en de brutale Hooglandse Lord haar hartstochtelijk in zijn armen nam... zodat ze wilde dat ze voor eeuwig bij hem kon blijven.
Wie voor de duivel was die wilde kat met het vlammende haar? Lord Duncan MacPherson was verbijsterd en voelde zich onweerstaanbaar aangetrokken door de felle Hooglandse meid die zijn bloed liet koken.
Toen ontdekte hij dat ze een van zijn gezworen vijanden was en nam haar snel gevangen. Maar toen de bittere oorlog tussen hun clans het hoogtepunt bereikte, merkte Duncan dat hij werd verscheurd tussen de verdediging van zijn volk... en het verraad van zijn eigen hart.


Nummer Cameo 46
Schrijver Nora le Duc
Titel Betoverende schoonheid
Oorspronkelijke titel Miss McNeal's pirate
Korte omschrijving

Toen Mary McNeals vader werd ontvoerd door de beruchte piraat Gaspar, was er maar één man die haar kon helpen hem te redden... kapitein Jack St. George. Tijdens hun hachelijke reis had Mary zich nooit voor kunnen stellen dat de ruwe zeekapitein haar diepste verlangens zou oproepen of dat Gaspars duivelse plannen een zeemansgraf voor hen beiden inhielden.
Zijn reputatie was vernietigd door Gaspars gekonkel en Jacks enige doel in het leven was de gevangenneming van die bedriegelijke zeeschuimer.
Toen viel Mary zijn leven binnen en betoverde hem met haar poëzie, schoonheid en hersenen. Terwijl de hartstocht tussen hen sluimerde, moest Jack wel toegeven dat hij, tijdens zijn zoektocht naar de gevaarlijke boekanier, iets had gevonden dat hij al lang kwijt was... zijn hart.


Nummer Cameo 45
Schrijver Kathleen Webb
Titel Liefde onder vuur
Oorspronkelijke titel Grace under fire
Korte omschrijving

Dr. Grace Abbott had haar vader bedrogen. Ze had hem laten geloven dat ze in het oosten was gebleven om de vrouw te worden van een dokter.
Opeens wilde hij echter dat ze naar huis kwam en ze wist dat ze hem de waarheid niet kon vertellen. Dus toen er een gewonde vreemdeling in haar behandelkamer verscheen, bedacht Grace een wild plan... zonder zich in te kunnen denken dat ze zou vallen voor zijn charmes, toen ze de donkere, knappe Dexter Abbott overhaalde om voor haar man door te gaan.
Zes maanden had detective Dex Abbott gezocht naar de eigenwijze dochter van zijn cliënt. Niet alleen had hij haar gevonden... ze had hem ook het perfecte excuus gegeven om bij haar te blijven.
Maar toen hij zo dichtbij zijn mooie 'vrouw' was, wekte dat een verlangen in hem waar hij niet op had gerekend. Waar bleef zijn enige kans op haar liefde als hij moest liegen over zijn identiteit?


Nummer Cameo 44
Schrijver Donna MacQuigg
Titel Voor altijd
Oorspronkelijke titel If it takes forever
Korte omschrijving

Toen haar echtgenoot op brute wijze was vermoord en haar kasteel belegerd werd door Schotse strijders, zwoer de opstandige edelvrouw Elise D'Auvergne dat ze haar huis tegen elke prijs zou beschermen... zelfs als dat betekende dat ze een gevaarlijke overeenkomst moest sluiten met de arrogante leider van de Schotten die bekend stond als William de Barbaar.
Om haar kasteel te redden vroeg ze die man met zijn verleidelijke ogen ten huwelijk... doch slechts op haar voorwaarden.
De bastaardzoon van een Schotse edelman, William MacDarrin, verlangde al lang naar een stuk eigen land en een vrouw die hij kon koesteren. Maar zijn nieuwe bruid leek net zo ontoegankelijk als het solide, stenen fort dat hij had ingenomen. Toch voelde William dat onder de kille gereserveerdheid van de Normandische schone een vurig hart schuilging dat naar liefde verlangde. Hij zwoer dat hij haar bange hart voor zich zou winnen.


Nummer Cameo 43
Schrijver Selina Macpherson
Titel Liefdesbrieven
Oorspronkelijke titel Love, James
Korte omschrijving

Toen de rijke Lizzie Gardener in Londen James Morgan ontmoette, kon ze haar ogen niet afhouden van de knappe Amerikaan. Terug in zijn vaderland schreef hij haar hartstochtelijke brieven. Ze accepteerde zijn huwelijksaanzoek en trouwde met de handschoen. Na haar aankomst in Amerika ontdekte Lizzie echter dat James' afgelegen huis in de wildernis niet het kasteel was, dat hij in zijn brieven beschreef.
James was de zoon van een Indiaanse moeder en een Engelse vader. Hij kon niet lezen en schrijven, maar wist iedereen om zijn vinger te winden... in ieder geval een eenzame, jonge vrouw.De ambitieuze handelaar aasde op Lizzie's fortuin en een schoolmeester had de brieven geschreven, die haar in vuur en vlam hadden gezet. Maar toen zijn boze bruid in opstand kwam, ontdekte James dat haar hart hem meer waard was dan haar geld. En hij kon zijn liefde maar op één manier bewijzen.


Nummer Cameo 42
Schrijver Molly Marcort
Titel Fortuinlijke gok
Oorspronkelijke titel A rogue's kiss
Korte omschrijving

Christian Faraday, de schuinsmarcherende graaf van Bedlington, had het talent in compromitterende situaties terecht te komen. Maar toen zijn laatste indiscretie een echt schandaal dreigde te worden, beschouwde hij dat als een teken om zijn verderfelijke leven te veranderen. Hij verruilde de decadente pleziertjes van Londen voor de idylle van het landgoed van een vriend en ontdekte daar al snel dat de charmes van het plattelandsleven vergezeld werden door een vurig wicht dat zijn verharde hart uitdaagde.
Voor de trotse schoonheid Merissa Cassell was Christian gewoon een arrogante edelman, net als degenen die haar broer hadden geruïneerd.
En toch, ondanks al haar moeite om hem te verachten, merkte ze dat ze onweerstaanbaar werd aangetrokken door zijn ondeugende, knappe gezicht. Terwijl een duister geheim haar dwong naar de schaduwen van de Londense achterbuurten af te reizen, merkte Merissa verbijsterd dat Christian haar was gevolgd en van plan was brutaal haar hart voor zich op te eisen.


Nummer Cameo 41
Schrijver Jill Henry
Titel De vrouw van MacLain
Oorspronkelijke titel MacLain's wife
Korte omschrijving

De mooie Polly Brown, de broekdragende dochter van een crimineel, had haar revolvers en haar vrijheid. Het leven zou perfect zijn als ze niet op de vlucht was voor Bart Dixon, de wrede man die had gezworen haar te vermoorden.
Toen ze als dame verkleed uit de postkoest stapte, wist Polly dat ze Dixon voor de gek zou kunnen houden. Was het haar schuld dat de knappe sheriff van Indian Trails haar voor de postorderbruid hield die hij verwachtte?
Sheriff Ben MacLain besefte al snel dat Polly Brown een bedriegster was en een vrouw die iets te verbergen had. Maar omdat ze direct een band had met zijn moederloze dochtertje Emily, besloot hij haar te laten blijven. Hij had nooit gerekend op de gevoelens die dit overbeterlijke en ondeugende juffie in hem losmaakten. Net zoals Polly nooit had kunnen denken dat ze ooit nog eens iets onder ogen moest zien dat bedreigender was dan het verleden waaraan ze had proberen te ontsnappen... haar gevaarlijke verlangen naar liefde.


Nummer Cameo 40
Schrijver Althea Mortensen
Titel Onbetrouwbare minnaar
Oorspronkelijke titel Every tomorrow
Korte omschrijving

Adrienne Leslie was vastbesloten om terug te keren naar het kasteel van haar vader. Ze wilde hoe dan ook weten waarom hij zo plotseling was gestorven. Tegen de wensen van haar grootvader in besloot de rijke, mooie, jonge vrouw zich, vermomd als dienstmeisje, te verstoppen aan boord van een schip dat van Virginia naar Engeland zou varen. Maar toen greep het noodlot in en was Adrienne plotseling de gevangene van de befaamde Hawke, een angstaanjagend knappe zeeschuimer.
Niets kon kapitein Hawke, Lord Nicholas Valcon, afleiden van het opsporen van de onverlaat die zijn vader had bestolen en hem van zijn thuis had beroofd. Totdat hij plotseling werd opgezadeld met een koppige schoonheid. Terwijl hij zich steeds meer tot Adrienne voelde aangetrokken, kon hij niet weten dat ze een verschrikkelijk geheim bewaarde. En evenmin dat ze zijn verbitterde hart zou aanzetten tot leven, niet om wraak te nemen... maar om de liefde te leren kennen.


Nummer Cameo 39
Schrijver Tina Donahue
Titel Tedere strijd
Oorspronkelijke titel Just one kiss
Korte omschrijving

Door haar vader beloofd aan de zoon van een edelman wist Catalina Fernández de Velasco dat haar zorgeloze leven bijna voorbij was. Dus toen ze een knappe ruiter tegenkwam tijdens een rit over het landgoed van haar vader, vond ze het niet zo erg om een hartstochtelijke kus te moeten delen met de man die ze voor zichzelf gekozen zou hebben als de omstandigheden anders waren. Ze had nooit kunnen denken dat de mysterieuze man haar verloofde zou blijken te zijn.
Don Diego was geschokt toen hij ontdekte dat de schoonheid die hij had gekust zijn aanstaande vrouw was en woedend dat ze het blijkbaar gewoon vond om een vreemde te kussen. Om hun huwelijk goed te beginnen, zou ze haar roekeloze manieren achter zich moeten laten. Maar om zijn vurige bruid over te halen om te doen wat hij wilde, zou hij haar hart moeten winnen. Een onmogelijke taak, tenzij hij Catalina tot zijn gelijke maakte... in de liefde, in hartstocht en voor altijd.


Nummer Cameo 38
Schrijver Deborah Matthews
Titel Een liefdeswens
Oorspronkelijke titel A gift of love
Korte omschrijving

Dorie Knighton had geen tijd voor kerstwensen. Ze had het veel te druk. Ze moest zorgen voor haar vroegrijpe zusje Hannah en haar oude tante. Haar zorgen werden er dus bepaald niet minder door, toen ze een gewonde man in de sneeuw zag liggen. Toch kon ze de knappe onbekende niet laten liggen om hem te laten sterven... en evenmin kon ze voorbijgaan aan het bitterzoete verlangen dat hij in haar opwekte.
De losbandige levenswijze van Nathan Langford, de markies van Ashborne, had hem in de problemen gebracht. Hij lag alleen en half bevroren in de sneeuw. Als Dorie zich niet over hem had ontfermd, zou hij dood zijn gegaan. En als ze niet op zo'n ingetogen manier charmant was geweest, zou hij niet verliefd op haar zijn geworden. Maar kon een verstokte vrijgezel als hij zich eigenlijk wel bij een vrouw houden? De kleine Hannah vond van wel, vooral toen een kerstengel haar wens deed uitkomen en Dorie de man van haar dromen bezorgde.


Nummer Cameo 37
Schrijver Jill Henry
Titel Zon en schaduw
Oorspronkelijke titel Sun light and shadows
Korte omschrijving

Sinds haar echtgenoot Richard werd vermoord, had Nettie Pickering moeten knokken om haar ranch te behouden. Maar toen een wraakzuchtige buurman Hank Callahan, de man die verantwoordelijk was voor Richards dood, aanviel, kon ze hem niet laten sterven. Wat ze niet wist toen ze Hank naar de dokter bracht, was dat hij ook de man zou zijn die haar verdriet kon laten verdwijnen door haar hart voor zich te winnen.
Omdat hij per ongeluk een onschuldige man had doodgeschoten, verliet Hank zijn geboorteplaats met een enorm schuldgevoel om nooit meer terug te keren. Tot het moment dat dringende familiezaken hem terugriepen.
Hij had niet gerekend op de verwondingen die ertoe zouden leiden dat hij moest worden verpleegd in het huis van de jonge weduwe en zeker niet op het feit dat hij om haar zou gaan geven.
Achtervolgd door zijn verleden stond Hank voor de moeilijkste beslissing van zijn leven... weggaan en Nettie nog meer verdriet besparen of blijven en hun liefde de kans geven om te groeien.


Nummer Cameo 36
Schrijver Roxanne Countryman
Titel Zij aan zij
Oorspronkelijke titel At his side
Korte omschrijving

Shelby Raines was thuis op de avond dat haar vader werd vermoord. Omdat ze blind was geboren, kon ze de moordenaar niet zien, maar ze hoorde wat hij zei en wist dat hij terug zou komen. Ze was nog nooit alleen geweest en daarom had ze de hulp van haar buurman Ken Caulder hard nodig, maar ze had nooit gedacht dat ze al snel zou verlangen naar zijn strelingen.
Na jaren achter misdadigers te hebben aangejaagd, was Ken Caulder eindelijk klaar om zijn functie bij de Texas Rangers neer te leggen en zijn vader te helpen bij het leiden van de ranch.
Maar toen zijn vader hem overhaalde het blinde buurmeisje te helpen, gingen zijn plannen voor een rustig leven al snel in rook op. Niet alleen moest hij Shelby beschermen tegen een moordenaar, maar ook zijn hart moest hij wapenen tegen de betoverende verleiding van die onschuldige schoonheid.


Nummer Cameo 35
Schrijver Lori Handeland
Titel Na sluitingstijd
Oorspronkelijke titel Just after midnight
Korte omschrijving

Toen haar vader door een lawine was gedood, kwam Megan Daily tot de ontdekking dat zij de enige eigenaar was van een danshal in het Canadese Yukon. De Ontspanning was een glinsterend juweel in een stadje vol onbehouwen goudzoekers en Megan nam zich voor haar erfenis te behouden. Maar gevaarlijke dreigementen dwongen haar de hulp in te roepen van de ruwe Mountie Alex Carson die hen niet eens was met het werk dat ze deed. En zij kon niet ontkennen dat de passie in zijn wetende blik haar deed verlangen naar meer dan een paar onschuldige kussen.
De vastberaden Mountie moest een opdracht uitvoeren, ook al kon hij er alleen maar aan denken hoe het zou zijn om Megan mee naar bed te nemen. Ondanks haar verbijsterende schoonheid had Alex geen illusies over het soort vrouw dat ze zou worden als ze de Ontspanning zou blijven leiden. Hij had zijn zusje verloren aan het harde leven van Yukon en wilde Megan datzelfde lot besparen. Maar toen het tot hem doordrong in wat voor gevaar ze verkeerde, kwam hij tot de ontdekking dat haar liefde het enige was dat ertoe deed.


Nummer Cameo 34
Schrijver Maggie Lyons
Titel Verleidelijk verraad
Oorspronkelijke titel Tempted
Korte omschrijving

Samenzweren met de vijand was een misdaad. De vijand kussen was nog erger! Maar Angele Fortier had geen keus. Toen haar Franse geboortedorp werd veroverd door de Spanjaarden, werd haar hart ook veroverd. Ze viel direct voor Carlos Mendoza, de knappe Spaanse officier, en zou alles doen om in zijn armen te kunnen liggen. Zelfs als ze daarvoor haar dorp, haar erfenis en haar vader, een fanatieke Fransman die alles te verliezen had, moest verraden.
Fransen waren hartstochtelijk... dat concludeerde kapitein Carlos Mendoza toen hij Angele's verlangen voelde en haar vaders haat. In een ingenomen stad waren zijn kansen om de liefde van zijn leven te vinden, tot mislukken gedoemd. Maar kapitein Mendoza was eraan gewend veldslagen te moeten leveren en vanaf het moment dat hij Angele voor het eerst zag, wist hij dat dit een slag was die hij niet wilde verliezen.


Nummer Cameo 33
Schrijver Jo Ann Ferguson
Titel Het wrede lot
Oorspronkelijke titel An offer of marriage
Korte omschrijving

Sinds de dag dat de gehate Vikingen het kasteel van haar vader bestormde, was een huwelijk met de afstotelijke Thane Morcar van Engeland de bestemming van Cyndra, totdat de knappe Brenwyn haar redde van dat wrede lot. Cyndra geloofde dat ze in Brenwyn een krijger had gevonden die de liefde van een lady waardig was. Maar ze wist niet dat haar ruige beschermer zelf niets meer was dan een Viking en dus de doodsvijand van haar familie.
Eergevoel had Brenwyn ertoe gedreven om Morcar zijn bruid af te nemen, maar het was felle hartstocht die hem ertoe dreef de lieftallige Cyndra te verleiden, hoewel hij wist dat ze voor hem verboden terrein was. Maar nu hij haar in zijn armen hield, hoopte hij dat ze onder de wapenrusting van de vijand de man zou zien die hij was. Want hij kon de adellijke schoonheid alleen maar als de zijne opeisen, als hij haar hart won.


Nummer Cameo 32
Schrijver Jill Henry
Titel Belofte van trouw
Oorspronkelijke titel The wedding vow
Korte omschrijving

Toen Gwyneth van Blackthorne in opdracht van de koning trouwde met de dappere ridder die bekend stond als Blond Bran, zwoer ze dat ze haar nieuwe echtgenoot nooit zou gehoorzamen. Want hoe kon ze vergeten dat hij de zoon was van de schurk die haar ouders had vermoord?
Maar Bran beantwoordde haar uitdagende houding met ontwapenende vriendelijkheid en Gwyneth merkte dat het haar onmogelijk was hem te blijven haten.
Geboren als bastaardzoon van een meedogenloze baron, zette Bran alles op alles om een leven te leiden dat eerbaar en oprecht was, maar het enige resultaat was dat hij plotseling was geketend aan een koppige maagd die hem de misdaden van zijn vader verweet. Geërgerd zwoer hij dat hij zijn tegenstribbelende vrouw zou bewijzen dat mannen zowel teder als sterk konden zijn. Maar toen hij haar dan eindelijk hartstochtelijk kon omhelzen, wist hij niet dat Gwyneth een geheim had - een geheim dat een groot gevaar was voor hen allebei en dat hun pas ontdekte liefde kon bedreigen.


Nummer Cameo 31
Schrijver Sandra Madden
Titel Verleidelijke onschuld
Oorspronkelijke titel Take by storm
Korte omschrijving

Toen Oliver Steele, een voormalig luitenant ter zee, Annabelle Browne als een zeemeermin uit het water viste, vond hij haar de verleidelijkste schat die hij ooit had geborgen. De gevaarlijk knappe scheepsberger, die in het Caribisch gebied bekend stond als 'de Haai', was betoverd door de jonge schoonheid en zwoer dat hij haar zou houden... voor zijn plezier, maar ook omdat ze hem kon helpen bij het nemen van wraak op de vreselijke piraat die de dood van zijn lieftallige verloofde had veroorzaakt.
Toen de reputatie van Annabelle was geruïneerd door haar verblijf in het huis van Oliver, moest ze wel met hem trouwen. Maar ze was bereid haar onschuld te ruilen voor de hulp die hij haar kon bieden bij het zoeken naar haar vader, de man die Oliver Steele ten koste van alles wilde vernietigen.
Maar de waarheid over haar vader zou Annabelle dwingen te kiezen tussen de man die haar als kind in de steek had gelaten en de man die haar dromen kon verwezelijken.


Nummer Cameo 30
Schrijver Linda Lea Castle
Titel Baken in zee
Oorspronkelijke titel Gideon's angel
Korte omschrijving

Sinds de dood van haar vader was Jillian Montgomery aan haar lot overgelaten en was ze ervan overtuigd dat het leven niet ellendiger kon worden dan het al was. Maar opeens moest ze ook nog vluchten om uit de klauwen van een hoerenmadam te vluchten - om meteen daarna in handen te vallen van een krankzinnige moordenaar. Slechts door een speling van het lot wist ze te overleven. Maar nu was ze plotseling, op een afgelegen eiland, de gevangene van de man die haar had proberen te vermoorden - een sterke, aantrekkelijke vuurtorenwachter die haar de stuipen op het lijf joeg... en een roekeloze begeerte in haar opriep.
Gideon Bolt werd gekweld door duistere herinneringen aan de tragische schipbreuk waarbij zijn ouders om het leven waren gekomen. Hij had gezworen dat hij nooit meer om iemand zou geven. Toen was een krankzinnige bezig de hoertjes van San Francisco te vermoorden en spoelde er een halfverdronken meisje op de rotsige kust van zijn eiland aan. Omdat hij ervan overtuigd was dat Jill een prostituee was, hield hij afstand, totdat ze van hem afgenomen dreigde te worden en hij ontdekte wat zijn hart al wist... dat deze verleidelijke schoonheid de macht bezat de deuren naar zijn ziel te openen.


Nummer Cameo 29
Schrijver Annette Blair
Titel Gevaarlijk medicijn
Oorspronkelijke titel Lady Faith
Korte omschrijving

Faith Wickham had het verzoek gekregen de gewonde graaf van Ainsley te verzorgen. De knappe donkerharige man was al maanden bewusteloos. Maar toen ze aankwam op Killashandra, voelde ze onmiddellijk de duisternis en wanhoop die daar heerste en ze vroeg zich al snel af of iemand in het huis de dood van de graaf wilde bespoedigen. Het was Faiths taak om hem te genezen, maar toen hij haar riep tijdens zijn martelende dromen, reageerde ze met hart en ziel.
Vanuit de diepten van zijn, door medicijnen veroorzaakte, slaap, voelde Justin de engel die hem wilde helpen. Hij dacht dat hij alles kwijt was: zijn vrouw had hem verraden, zijn dochtertjes was dood en zijn broer had een plan bedacht om hem zijn titel te ontnemen.
Maar nu deed een mooie, jonge vrouw haar best om hem terug te krijgen naar het land van de levenden... waar het gevaar op hem loerde, hem een ontstellende openbaring wachtte en hun verlangen hen beiden kon vernietigen of redden.


Nummer Cameo 28
Schrijver Jill Henry
Titel Oude pijn
Oorspronkelijke titel Jonah's bride
Korte omschrijving

Toen Jonah Hunter naar Connecticut was teruggekeerd om aan het sterfbed van zijn vader te kunnen zitten, bleef hem niets anders over dan de hulp in te roepen van de ouwe vrijster met de scherpe tong, Tessa Bradford, de genezeres van het dorp. Terwijl Tessa de oude man met tedere zorg omringde, ontdekte Jonah vriendelijkheid achter haar diepblauwe ogen. Omdat ze hem als echtgenote een praktische keus leek, trouwde hij met haar en ontdekte al gauw dat hij gecharmeerd raakte van haar kalme schoonheid. Opeens was het hulpje dat hij om haar verpleegkennis in de arm had genomen, de enige vrouw die hij in zijn armen wilde hebben.
Tessa leed onder de nederige positie die ze in het huis van haar gierige grootvader innam en zag als een berg op tegen haar op handen zijnde huwelijk met de dronkelap van het dorp. En dus was ze overdonderd toen Jonah haar ten huwelijk vroeg. De arrogante, onbezonnen jongen die lang geleden aan haar vlechten had getrokken, was een respectabel man wiens kussen heel wat meer beloofden dan een leven vol plichten. Maar toen de geruchten over de reden van Jonah's huwelijksaanzoek hun lelijke koppen opstaken, vluchtte Tessa terug naar het leven dat zij had gekend. Maar als ze haar trots niet opzij zou zetten, zou ze de man verliezen naar wie haar lege armen hunkerden.


Nummer Cameo 27
Schrijver Candice Kohl
Titel Vervalst verleden
Oorspronkelijke titel The rarest flower
Korte omschrijving

Vanaf het moment dat Sir Robert Moreton haar op de smerige stoep van een bordeel in Londen in het oog kreeg, was hij betoverd en met stomheid geslagen. Waarom verkocht een schoonheid als zij zich in de straten van Londen? Het was zijn taak een samenzwering tegen Hare Majesteit op te rollen. Maar als warmbloedig mens was het ook zijn taak de raadselachtige vrouw voor zich te winnen die hem week maakte van verlangen.
Lady had zich voorgenomen genoeg geld te stelen om Londen te kunnen verlaten - ook al betekende dat dat ze moest liegen tegen Robin, de struikrover die haar uit de sloppen van Londen had meegenomen naar het platteland van Engeland. Om hem voor zijn vriendelijkheid te belonen werd ze zijn medewerkster bij het overvallen van koesten, zonder er ook maar een seconde bij stil te staan dat ze ook hartstochtelijke nachten in zijn bed zou doorbrengen. Maar pas toen hun geheimen waren ontrafeld, konden Lady en Robin zich overgeven aan een liefde die volmaakter was dan de zeldzaamste bloem.


Nummer Cameo 26
Schrijver Patricia Waddell
Titel De belofte
Oorspronkelijke titel Sara's promise
Korte omschrijving

Sara Waverly, de dochter van een dominee, trok haar vaders besluit niet in twijfel toen hij naar het westen wilde trekken, ondanks het feit dat hij stervende was en het een moeilijke reis beloofde te worden.
Ze twijfelde ook niet aan hem toen hij haar voorstelde met de ruwe, imposante Jacob Talbert te trouwen. Want de demonen die in Jacobs zilvergrijze ogen te zien waren, vroegen erom verdreven te worden, zoals zijn lichamelijke aantrekkingskracht om een reactie van de vrouw in haar vroeg. Kon Sara het gat dichten tussen Jacobs pijnlijke verleden en de liefde waarvan zij wist dat die voor hen bestemd was?
Toen Jacob de jonge, mooie Sara in het nauw gedreven vond door vier schurken van drijvers, voelde hij zich geroepen om haar te redden. Hij was een harde man die gewond was door de oorlog en de gevangenis, maar toch viel hij voor de kleine schoonheid, die net zo puur was als hij bevlekt.
Opmerkelijk genoeg leek zij zich ook tot hem aangetrokken te voelen. Maar Jacob moest nog één gevecht leveren voordat hij het geluk kon opeisen dat hem werd beloofd door Sara's liefde.


Nummer Cameo 25
Schrijver Jo Ann Ferguson
Titel Verboden begeerte
Oorspronkelijke titel No price too high
Korte omschrijving

Toen Melisande Chapeleine besloot deel te nemen aan de derde kruistocht, koesterde ze geen enkele angst voor de gevaren die daar in het door oorlog verscheurde Heilige Land dreigden. Met als enig doel haar plechtige beloften hoe dan ook na te komen, slaagde ze erin een bloedige strijd te overleven en ook nog het leven te redden van een onstuimige onbekende die haar daarna ontvoerde. Binnen afzienbare tijd bevond ze zich in een onbekende omgeving als de haremgevangene van de mysterieuze man die zij zijn vijanden bekend stond als De Vos van de Wind... en die werd verteerd door verboden begeerten.
De wraakzuchtige Gabriel de la Rive vond dat hij alles, zelfs zijn eigen leven en dat van de Engelse vrouw, op het spel moest zetten om de meedogenloze bandieten uit te roeien die zijn in angst levende volk teisterden. De beeldschone Melisande verschafte hem het aas voor zijn listig opgezette val. Toch kon hij in hete, slapeloze nachten onder hetzelfde dak als zij, zijn hartstochtelijke verlangen naar haar niet ontkennen, evenmin als zijn groeiende behoefte haar aan zijn zijde te houden... hoe hoog de prijs ook zou zijn.


Nummer Cameo 24
Schrijver Jill Henry
Titel Gouden toekomst
Oorspronkelijke titel Garnet's treasure
Korte omschrijving

Toen Garnet Jones in een klein goudzoekersstadje in Montana uit de postkoets stapte, wilde ze maar één ding - haar zieke vader ophalen en die smerige, liederlijke stad voorgoed achter zich laten. Ze had echter niet gerekend op Wyatt Tanner, een ruige goudzoeker die haar vader in huis had genomen - of op het feit dat haar vader er met haar geld vandoor zou gaan. Garnet kwam zonder een cent vast te zitten in de bergen en besloot op een fatsoenlijke manier haar reisgeld te gaan verdienen. Maar dat was voordat ze tot over haar oren verliefd werd op de knappe goudzoeker die haar hart in bezit dreigde te nemen.
Wyatt had absoluut geen ruimte in zijn hut voor een vrouw, vooral niet zo'n knappe, levenslustige vrouw als Garnet. Wyatt was geen opportunist op zoek naar goud; hij was een hulpsheriff en zocht naar de moordenaar van zijn broer. Voor liefde had hij geen plaats. Maar het was moeilijk om tegen Garnet te liegen en het was onmogelijk om de warme verleiding van haar kus te weerstaan. Toen ze zijn donkere hart verlichtte, besloot Wyatt de waarheid over zijn verleden te onthullen. Hij beloofde haar een toekomst die waardevoller was dan goud.


Nummer Cameo 23
Schrijver Annette Blair
Titel Liefde of vrijheid?
Oorspronkelijke titel Lady Patience
Korte omschrijving

De onafhankelijke Lady Patience Kendall wist zeker dat liefde niet voor haar was weggelegd. Ze was ermee akkoord gegaan om vier ongelukkige dochters van Amerikaanse miljonairs naar Engeland te begeleiden, waar ze een adellijke echtgenoot zouden zoeken. Het leven aan boord van het schip van kapitein Grant St. Benedict was echter alles behalve comfortabel. De arrogante zeeman maakte Patience gek - en maakte haar nieuwsgierig naar de ruwe man onder het kapiteinsuniform. Eén kus zou haar reputatie geen kwaad doen, maar genot smaakte naar meer.
De Engelse Grant had zijn adellijke titel en erfenis opgegeven om het ruime sop te kunnen kiezen, maar Patience en haar pupillen waren genoeg om hem definitief aan land te laten blijven. Vrouwvolk aan boord betekende nu eenmaal niet veel goeds. Toch viel hij voor de charme van Patience, die hem slapeloze nachten bezorgde en hem mateloos irriteerde. Liefde was een groter risico dan een storm op zee, maar Grant kon de uitdaging niet weerstaan om Lady Patience te bewijzen dat onafhankelijkheid niets was vergeleken bij een leven vol liefde en hartstocht.


Nummer Cameo 22
Schrijver Lynn Errick
Titel Vijandig hart
Oorspronkelijke titel The hostage heart
Korte omschrijving

Lady Chryssa van Glennwald was helemaal zoals een Normandische edelvrouw behoorde te zijn. Na de dood van hun ouders had haar broer Raynor daar wel voor gezorgd. Maar goede manieren en plichtsbesef waren geen wapens tegen een gespierde Angelsaksische ridder.
Nadat Garrett van Thornhurst Chryssa op een Londense markt had ontvoerd, was ze overgeleverd aan de genade van een man die niets anders in zijn hoofd had dan zich wreken op haar broer. Woedend en tegelijkertijd geïntrigeerd door de zoete kussen van haar brute ontvoerder, zwoer Chryssa dat Garrett voor zijn daden zou boeten - door met haar te trouwen.
Het was nooit de bedoeling van Garrett geweest om Chryssa kwaad te doen. Chryssa was intelligent en mooi, maar bovendien vastbesloten om hem op zijn nummer te zetten. Hij had nooit kunnen dromen dat zijn lastige gevangene zich in zijn verwaarloosde kasteel zou willen installeren - of zich een weg naar zijn gepijnigde hart zou weten te banen.


Nummer Cameo 21
Schrijver K. Sue Morgan
Titel Sluimerende hartstocht
Oorspronkelijke titel In name only
Korte omschrijving

Een bloedende man op de oever van het meer was wel het laatste wat Margaret Tierney dacht te vinden toen ze eropuit trok met haar schetsboek. Ze nam de adembenemend knappe, maar bewusteloze vreemdeling mee naar huis, hoewel Margaret meer verstand had van schilderen dan van verplegen. Toen kwam Texas Ranger Colter Wellborne weer bij bewustzijn - en kuste Margarets slapende passie wakker.
Colter had zijn leven te danken aan Margaret, maar hij voelde zich niet tot de uitbundige roodharige aangetrokken uit een soort verplichting - al was een kus de meest aangename manier om zijn schuld af te lossen. Toen Margaret een verstandshuwelijk voorstelde om de voogdij over haar neefje te kunnen behouden, was hij al tot over zijn oren verliefd. Toen moest hij haar bewijzen dat hij het liefdesverhaal kende bij ieder schilderij dat ze schilderde.


Nummer Cameo 20
Schrijver Jo Ann Ferguson
Titel Het juwelenpaleis
Oorspronkelijke titel The Jewel Palace
Korte omschrijving

Toen ze de sleutel in het slot hoorde, wist Miranda Gallagher zeker dat het haar echtgenoot Seamus was, die terugkwam van zijn mysterieuze bezoek aan de stad - op hun huwelijksnacht. Nog nooit had ze zich zo vergist. De knappe vreemdeling die haar hal binnenstapte was Russ Foster, een man die beweerde dat Seamus hem haar huis had verkocht om naar de goudvelden te kunnen vertrekken!
Vastbesloten om vast te houden aan het enige dat haar vader haar had nagelaten, besloot Miranda in het huis te blijven wonen, zelfs al moest ze dat delen met de verleidelijke zakenman die in het huis een herensociëteit wilde beginnen - en haar de betekenis van hartstocht bij zou brengen.
Een in de steek gelaten bruid dreigde de goed voorbereide plannen van Russ Foster in de war te sturen. Hij was naar Seattle gegaan om rijk te worden, niet om op een afgewezen bruid te passen. Maar toen de ontrouwe echtgenoot van de knappe Miranda dood werd aangetroffen, kon Russ het niet over zijn hart verkrijgen om de aardige jonge vrouw die zijn diep weggestopte verlangens deed ontwaken, de rug toe te keren. Met Miranda's hulp zou haar stijlvolle Victoriaanse huis het Juwelenpaleis worden - en Russ kwam er achter dat haar oprechte liefde een juweel op zich was.


Nummer Cameo 19
Schrijver Shelley Bradley
Titel Verliefd op de vijand
Oorspronkelijke titel Sweet enemy
Korte omschrijving

Nadat zijn vrouw op brute wijze was vermoord en hij daarvan werd beschuldigd, stierf Dominic Graysons geloof in de mensheid... en werd het verlangen naar wraak in hem geboren. Om de man te straffen die hem voor de moord op had laten draaien, zwoer Dominic de graaf van Dalmonts meest kostbare bezitting op te eisen: de eer van zijn jonge verloofde.
Maar toen Dominic de mooie Victoria Tarrent ontvoerde, werd zijn wrede plan vernietigd door de kwelling van zijn verlangen.
Victoria weigerde te geloven in het bedrog en het geweld waartoe Dalmont volgens Dominic Grayson in staat was.
Dominic was tenslotte de man die in Londen bekend stond als moordenaar én de man die haar gevangen hield in een huisje in een afgelegen ravijn. Maar toch, de broedende stiltes van haar ontvoerder wekten haar nieuwsgierigheid... net als zijn verleidelijke strelingen haar onervaren hartstocht deden ontwaken.
Ontsnappen was onmogelijk, maar plotseling was Victoria bang dat het niet onmogelijk was om verliefd op hem te worden.


Nummer Cameo 18
Schrijver Deborah Matthews
Titel Mooi en moedig
Oorspronkelijke titel Bold and bonny
Korte omschrijving

Toen ze na de dood van haar vader berooid achterbleef, was Daphne Barclay gedwongen in haar eigen onderhoud te voorzien. Ze nam een betrekking aan als gouvernante in het Schotse Rathmore Castle. Toen Colin Douglas, de oudere broer van haar pupillen, onverwacht terugkeerde uit Londen, zag ze hem aan voor een indringer en sloeg hem bewusteloos met een beddenpan. Zelf zag ze drie dagen later ook sterretjes toen de knappe Schot haar kuste.
Familieverantwoordelijkheden en sociale conventies eisten dat Colin trouwde met een vrouw van zijn eigen stand, maar de onweerstaanbare Daphne had zijn hart al gestolen. Als de knappe gouvernante nou ook eens zou ophouden met het uithalen van allerlei capriolen om de lessen voor zijn broer en zus aanschouwelijker te maken! Colin wist niet wat hij moest beginnen met het mooie meisje op wie hij zo hartstochtelijk verliefd was.


Nummer Cameo 17
Schrijver Jo Ann Ferguson
Titel De dochter van O'Neal
Oorspronkelijke titel O'Neals daughter
Korte omschrijving

Jasmine O'Neal kende alleen vreemde steden en een anoniem publiek. Jaren geleden had haar vader haar ervan overtuigd dat reizen met zijn muziekgroep haar in het bloed zat. Door een noodlottig treinongeval moest ze noodgedwongen een poosje in het huis van bovenmeester Spencer Galloway blijven. Ze droomde ervan dat de raadselachtige weduwnaar die zoveel geheimen verborg, haar zou vragen voorgoed bij hem te blijven.
Spencer wist dat de mensen in het dorp zouden gaan praten als hij de gewonde jonge vrouw wegstuurde. Niemand wist echter dat zijn afgelegen huis een onderduikadres was. Kon hij op Jasmine rekenen als hij gevluchte slaven een schuilplaats bood? Verliefd worden was een gevaarlijk risico voor de man die ze Gates noemden, maar na een blik in de prachtige groene ogen van de zangeres, wist Spencer dat hij haar niet kon weerstaan.


Nummer Cameo 16
Schrijver Shauna Michaels
Titel Ontembare hartstocht
Oorspronkelijke titel Louisiana bride
Korte omschrijving

Om aan haar wrede stiefvader te ontkomen ontvluchtte de vurige Danielle de Bussy Frankrijk en ging naar de woeste kolonie Louisiana, waar ze hoopte onderdak te vinden bij haar oom - en zo haar onafhankelijkheid te behouden. Maar er was een moeizame reis door de wildernis voor nodig om hem te vinden, en toen de irritant hautaine planter Rouen Beauvoir erop stond haar te begeleiden, was Danielle geschokt door haar eigen verlangen naar haar mannelijke gids.
Rouen, de zoon van een hertog, had het landgoed van zijn familie achtergelaten, vastbesloten om zijn eigen toekomst te bepalen, en negeerde de eis van zijn vader om naar Frankrijk terug te keren en te trouwen. Rouen zwoer dat hij zijn eigen echtgenote zou kiezen - en de vurige Danielle was een verleidelijke keus. Na de dood van haar oom zou een papieren huwelijk Danielle bescherming bieden en Rouen de echtgenote verschaffen die hij nodig had - tot hun verlangen ontembare eisen ging stellen.


Nummer Cameo 15
Schrijver Eleanor Harris
Titel Geheime verbintenis
Oorspronkelijke titel To claim a kingdom
Korte omschrijving

Toen haar stervende moeder haar de drakenhanger gaf die haar koninklijke geboorterecht kon bewijzen, reisde de mooie Vincentia naar Faidragon Castle, op zoek naar een vader die ze nog nooit had gezien. Maar haar hoop op een vreugdevolle hereniging ging verloren toen de Saksen het kasteel veroverden en de stoere krijger Alaric haar tot zijn gevangene maakte. Alleen in een vijandig fort droomde Vincentia van de vrijheid... tot de wilde Saks haar hart veroverde.
Toen Alaric het mooie meisje in de door oorlog vernietigde burcht vond, wilde hij de gevangene voor zichzelf houden. De trotse Saks had nooit kunnen denken dat hij de gevangene van haar liefde zou worden... of dat een groep rebellerende Engelse ridders zou proberen zijn nieuwe bruid te redden.
Vincentia en Alaric moesten hun vechtende clans bestrijden om een koninkrijk op te eisen en de hartstocht te redden die hen voor altijd verbond.


Nummer Cameo 14
Schrijver Julia Templeton
Titel Verboden verlangen
Oorspronkelijke titel To honor and desire
Korte omschrijving

Toen ze door haar overleden vader was toevertrouwd aan de zorg van Dominic Santrell, een van Londens beruchtste losbollen, werd Arlie Whitman ondergedompeld in een wereld van elegantie en privileges die haar verbeelding te boven ging.
Maar toch was haar introductie in de hogere kringen lang zo beangstigend niet als het sterke verlangen dat ze voelde als Dominic bij haar was. De donkere en knappe graaf zei dat ze een echtgenoot nodig had, maar Arlie wist dat ze alleen met zijn liefde kon leven.
Dominic had gezworen dat hij nooit zou trouwen. In zijn belevingswereld was liefde op zijn hoogst een avondje plezier. Toch vond hij het ondraaglijk toe te kijken hoe een eindeloze stroom jongemannen zijn protegee het hof probeerde te maken, omdat zij in zijn dromen van hem was.
En na een nacht van passie met haar te hebben gedeeld, wilde hij zelf Arlie's hart voor zich opeisen... en haar voor eeuwig in zijn armen houden.


Nummer Cameo 13
Schrijver Sylvia McDaniel
Titel Terug in zijn armen
Oorspronkelijke titel In his arms again
Korte omschrijving

Sabrina Callahan had haar verloving met de Texas Ranger Patrick Shand verbroken toen hij haar broer had gearresteerd wegens veediefstal. Toen ze na twee jaar terugkeerde naar haar geboorteplaats, was Patricks duivelse grijns het eerste dat ze zag. Niets kon haar ervan overtuigen dat hij een tweede kans waard was, behalve dan de herinnering aan zijn kus.
Patrick had nooit de bedoeling gehad om Sabrina te kwetsen. De enige vrouw verliezen die hij ooit had liefgehad, was wel het laatste wat hij wilde.
Bewijzen dat hij destijds haar broer terecht had gearresteerd, was niet langer van belang.
Bewijzen dat de weerspannige Sabrina in zijn armen thuishoorde, was de enige manier om het geluk te grijpen dat voor hen beiden was weggelegd.


Nummer Cameo 12
Schrijver Lynn Christopher
Titel Een halve strijd
Oorspronkelijke titel Half the battle
Korte omschrijving

Ze reisde moedig door een door oorlog vernietigd land om terug te keren naar haar huis in Missouri. Maar toen ze daar aankwam, vond ze haar huis bezet door soldaten van de confederatie, onder het bevel van kapitein Sander MacCormack. De sombere officier was niet de moordlustige bruut die ze had verwacht... maar hij was een rebel die alles wat ze bezat zou veroveren, inclusief haar hart.
De oorlog had al te veel van Sander afgenomen, inclusief het leven van het enige meisje van wie hij ooit had gehouden.
Lila was het sprekende evenbeeld van haar schoonheid... maar Sander ontdekte al snel dat de gedreven jonge vrouw meer was. En terwijl de wereld zoals zij die kenden ineenstortte, gaven Sander en Lila zich over aan een hartstocht die alle gevechtslinies overschreed.


Nummer Cameo 11
Schrijver Patricia de Groot
Titel Onmogelijke liefde
Oorspronkelijke titel Promise forever
Korte omschrijving

Hoewel Jade Kendell hard moest werken in de kroeg van haar stiefvader en in Londen een nieuw bestaan op wilde bouwen met haar zus, was ze niet wanhopig genoeg om te stelen.
Toen Karr Alexander haar slaapkamer doorzocht, vond hij echter een zakje met kostbare juwelen die van zijn familie waren.
Karr nam haar mee, maar Jade bleek onschuldig. De knappe hertog was echter niet van plan haar te laten gaan.
Op Karr rustte de plicht het zwarte schaap van de familie op te sporen. Daarvoor had hij de hulp van Jade hard nodig. Het was voor hem geen probleem zijn hertogdom met haar te delen, maar zij wilde niet. Ook eenvoudige meisjes hadden hun trots.


Nummer Cameo 10
Schrijver Jo Ann Ferguson
Titel Charmante lastpost
Oorspronkelijke titel Just her type
Korte omschrijving

Als de onafhankelijkheidsverklaring van de staat Wyoming niet voldoende stof voor verhalen zou opleveren, zou het Wilde Westen hem er wel een stuk of wat verstrekken. Daar was journalist Luke Bradfield van overtuigd. De humeurige uitgever die hij in Bentonville aantrof bleek echter een vrouw te zijn... en wat voor een vrouw! Bij haar krant in dienst treden, was voor hem slechts een grap, totdat hij naar huis ging met zijn verhalen. Toen ontdenkte hij dat de pittige Mackenzie Smith het enige verhaal was dat hij wilde.
Mackenzie had het na de dood van haar vader en haar man al druk genoeg met het runnen van Het Journaal van Bentonville en de opvoeding van haar zoontje van negen. Ze kon daar niet ook nog een groentje uit het oosten bij gebruiken. Haar vredige vallei werd geteisterd door geweld en misdaad en ze was vastbesloten die in haar krant te bestrijden, ook al zou dat betekenen dat ze de drie machtigste mannen van de stad moest verraden. Ze had alleen niet verwacht dat ze daarmee alles op het spel zou zetten... vooral een onweerstaanbare kans op liefde.


Nummer Cameo 9
Schrijver Sylvia McDaniel
Titel Hart van goud
Oorspronkelijke titel A hero's heart
Korte omschrijving

Domineesdochter Rachel trok per huifkar naar Oregon. Rachel had zich haar leven heel anders voorgesteld, maar er was geen tijd om te dromen over de liefde wanneer er voor weeskinderen en een eigenzinnige zuster gezorgd moest worden.
Toen werd haar vader vermoord tijdens een wrede aanval door indianen en moesten Rachel en de kinderen hun barre tocht naar het Westen alleen voortzetten. Een verstokte gokker met verleidelijke ogen was de enige die hen in veiligheid kon brengen... en Rachel tot ongekende passie.
Wade Ketchum groeide op in een bordeel en was vastbesloten zijn enige overgebleven broer te vinden. Een oude vrijster in een wagen vol bijbels en drie kleine kinderen kon hij onderweg niet gebruiken. Maar hij kon hen ook niet achterlaten op de wrede prairie. Hoe kon hij weglopen voor de passie van een vrouw die geloofde in zijn hart van goud?


Nummer Cameo 8
Schrijver Jo Ann Ferguson
Titel Vogel van de dageraad
Oorspronkelijke titel Raven quest
Korte omschrijving

Aurora Mullins was een wees, achtergelaten door haar vader, die piraat was. Ze wist het hoofd in de ruige stad Port Royal boven water te houden door zich als jongen te vermommen. 'Rory' deed wat ze wilde, tot de arrogante kaperkapitein Nathan Lawler haar per ongeluk ontmaskerde. Hij was ervan overtuigd dat Rory de sleutel vormde tot een verborgen piratenschat. Zijn eisen waren niet mis; ze moest hem helpen bij zijn zoektocht, of de gevolgen ondervinden... van zijn opwindende liefkozingen en koortachtige kussen.
Nathan had alles op het spel gezet om de schat van de gezonken 'Raven' te vinden. Maar de dochter van de boekanier geloofde niet in de aanwijzingen die volgens Nathan naar de schat leidden. Evenmin zat ze te wachten op een man die per se zijn leven op de zee wilde doorbrengen. Maar eenmaal op jacht naar de schat werden Rory en Nathan geconfronteerd met een hartstocht die nog meer glinsterde dan het goud - en een man die alles op alles zette om hun liefde te verwoesten.


Nummer Cameo 7
Schrijver Terry Blain
Titel De lange weg naar huis
Oorspronkelijke titel Kentucky dream
Korte omschrijving

April Williamson bleef als weduwe achter in Philadelphia, maar ze had gezworen een eigen bestaan op te bouwen. Allereerst moest ze naar Kentucky zien te komen, de streek waar ze was opgegroeid. Het was een moeilijke reis, die nog moeilijker werd toen April van haar begeleider tegen wil en dank ging houden. De stoere verkenner Dan McKenzie was ervan overtuigd dat ze absoluut niet thuishoorde in de wildernis - maar April wilde alleen maar in zijn hart wonen.
De knappe April was een aardige afleiding voor Dan, en haar kussen smaakten naar meer. Toen kwam hij erachter dat haar vader door indianen was gedood. Dan wilde haar niet kwijt - deze vrouw die zo zacht was in zijn armen. Ze was doodsbang van indianen, dus ze mocht er nooit achter komen dat er Shawneebloed door zijn aderen vloeide. Terwijl hij zijn grote geheim voor haar verborgen hield, kreeg hij de kans haar te bewijzen dat dromen niet altijd bedrog zijn.


Nummer Cameo 6
Schrijver Kathleen Webb
Titel Tot de dageraad
Oorspronkelijke titel Until dawn
Korte omschrijving

De rijke Maurier Simpson wilde graag een onafhankelijke vrouw zijn en ze weerstond de pogingen van haar vader om haar in toom te houden. Hun reisje naar de westkust van Canada, waar hij een nieuwe fabriek wilde openen, zou vast erg vervelend worden. Tenminste, tot ze de reder Drake Harper ontmoette. Die arrogante man toonde totaal geen respect - en was onweerstaanbaar. Toen haar vader plotseling stierf, bleef ze achter met een fabriek die geleid moest worden en een groeiend wantrouwen jegens de man die zei dat hij met haar verder wilde.
De slechte omstandigheden in de fabriek van Mauriers vader hadden het leven gekost van zijn eerste vrouw en Drake zon al jaren op wraak. Om de zakenman te straffen, zou hij het leven van diens dochter tot een hel maken. Het betoverende en levendige meisje maakte het hem echter al snel erg moeilijk om het verleden te wreken. Zeker nadat een huwelijk met haar een leven vol hartstocht beloofde.


Nummer Cameo 5
Schrijver Shelley Bradley
Titel De dame en de draak
Oorspronkelijke titel The lady and the dragon
Korte omschrijving

De mooie, eigenzinnige Christina Delafield was achttien jaar toen haar dominante grootvader haar naar een Zwitserse kostschool dreigde te sturen om haar manieren bij te brengen.
Vastbesloten haar eigen leven te leiden verstopte ze zich als verstekelinge aan boord van het schip dat als eerste de Londense haven zou verlaten. Maar de mysterieuze kapitein van het Drakennest was een verleidelijke reden om haar onafhankelijkheid op te geven - en de liefde in haar hart toe te laten.
Drexell Cain had vier jaar lang de zee onveilig gemaakt als de meedogenloze Zwarte Draak. Ten einde raad beraamde hij een plan om de kleindochter van de admiraal te ontvoeren - alles had hij ervoor over om zijn broer te redden uit de handen van de Britse marine en hem terug te brengen naar zijn vrouw en zoontje in Louisiana.
Een knappe, blonde verstekelinge kon hij daar niet bij gebruiken. Tot hij ontdekte wie ze werkelijk was - en wat ze voor hem betekende.


Nummer Cameo 4
Schrijver Kathleen Webb
Titel Meedogenloze passie
Oorspronkelijke titel Deliver me
Korte omschrijving

Maddy Winslow was opgegroeid op een kleine boerderij in Arkansas en verlangde naar het grote avontuur. Toen een ontsnapte gevangene in haar stal een schuilplaats zocht, liep het avontuur een beetje uit de hand. Vastbesloten de gevangene te helpen zijn naam te zuiveren, besloot ze met Judson Burke mee te gaan. Het werd een gevaarlijke tocht naar Texas, waar hij thuis was en zij het slachtoffer werd van een meedogenloze passie.
Toen de gevangeniswagen waarin Jud werd vervoerd te pletter sloeg, vluchtte hij. Wanhopig probeerde hij te bewijzen dat hij onschuldig was aan de moord op zijn vrouw.
In het verleden was hij door iedereen verraden en hij zocht slechts zijn vrijheid - tot zijn knappe metgezel hem leerde inzien dat alleen ware liefde de moeite waard was om voor te vechten.


Nummer Cameo 3
Schrijver Kathern Shaw
Titel Dubbel bedrog
Oorspronkelijke titel A distant shore
Korte omschrijving

Toen de sluwe Emily Worth op dezelfde middag met twee aanbidders tegelijk had afgesproken, ging haar zachtaardige tweelingzus, Elizabeth, ermee akkoord in haar plaats te gaan. Elizabeth was ervan overtuigd dat een middag met de adembenemende Randall Thorpe geen kwaad kon en ze speelde de rol van 'Emily' maar al te goed. Het brak haar hart toen de knappe scheepsmagnaat haar zus ten huwelijk vroeg. De prijs die ze betaalde voor haar geslaagde list was een kan sop de liefde van haar leven... tot een misverstand haar de onweerstaanbare gelegenheid bood samen te zijn met de man van haar hart.
Randall kon maar niet begrijpen wat er was gebeurd met de charmante en begeerlijke vrouw die hij het hof had gemaakt. Zodra ze waren getrouwd, werd Emily een wreed en wraakzuchtig persoontje. Dat hij haar weghaalde uit het sociale leven van Londen waar ze zoveel van hield, leek een passende straf, maar zodra ze op zee waren, was zijn 'echtgenote' weer de lieve vrouw van wie hij was gaan houden. Vastbesloten de puzzel van het vreemde gedrag van zijn vrouw op te lossen, wilde Randall geen genoegen nemen met minder dan de waarheid over de vrouw van wie hij zo hartstochtelijk veel hield.


Nummer Cameo 2
Schrijver Sandra Madden
Titel Bruid voor de vrijheid
Oorspronkelijke titel Liberty's bride
Korte omschrijving

Quinn Hallet was een Amerikaanse patriot die streed om meer dan alleen de vrijheid; zijn broer zat gevangen in het door Engelsen bezette Saint Augustine. Om de loyalisten zand in de ogen te strooien had hij een Engelse bruid nodig. Daarvoor koos hij Amelia Farnthorpe uit. Maar Amelia was niet het onderdanige vrouwtje dat hij verwachtte.
Amelia werd ontvoerd van de plantage van haar overleden vader en werd gedwongen te trouwen. Ze zwoer echter dat ze zou ontsnappen aan deze donkerharige rebel. Nooit zou ze toegeven aan een verrader van de kroon.
Ze zou terugkeren naar de plantage en trouwen met de man die haar vader voor haar had uitgekozen. En dan: terug naar Engeland, het moederland. Maar Quinn liet haar kennismaken met begeerte. Hij stal niet alleen haar vrijheid.


Nummer Cameo 1
Schrijver Jo Ann Ferguson
Titel Noodlottige kus
Oorspronkelijke titel Destiny's kiss
Korte omschrijving

Lirienne Gautier was niet meer dan een kind toen een gemaskerde edelman een onschuldige kus van haar stal. Ze was in dienst van een rijke vrouw en wist dat ze nooit meer van Vicomte de Villeneuve zou krijgen, dan hij haar in haar dromen gaf - tot hij haar, temidden van de chaos van de Revolutie, vroeg in naam met hem te trouwen. In ruil voor de verzorging van haar ouders, ging ze akkoord met de liefdeloze verbintenis - maar ze bleef verlangen naar de magie van zijn aanraking.
Philippe, een bevoorrecht aristocraat, wist dat het gepeupel in Parijs het toe zou juichen als zijn bloed werd vergoten onder het mes van de guillotine. Maar hij was vastbesloten de verrader te vinden die de woede van de menigte tegen zijn broer had gekeerd. Een laaggeboren echtgenote als Lirienne zou zijn trouw aan de zaak van de Revolutie bewijzen.
Maar hij had geen rekening gehouden met de speling van het lot die hen naar de Amerikaanse koloniën bracht - of met het overweldigende verlangen dat hij zou vinden in de gewillige armen van zijn bruid.
Home | Candlelight